Saturday, January 31, 2009

Talven kylmimmät yöt (tähän mennessä)

Viime yö ja aamu olivat Etelä-Suomen itäosissa laajalti talven kylmimmät tähän mennessä. Vielä eilen lämpötila oli laajasti vain asteen pari pakkasella taivaan oltua yhtenäisessä sumu- ja kumpukerrospilvessä. Idästä korkeapaineen eteläreunalla virrannut pakkasilmamassa selkeän sään kera levisi kuitenkin illalla lännemmäksi ja näin pakkanen kiristyi nopeasti. Aivan lounaisimpaan kolkkaan pakkasilmamassan vaikutus ei vielä levinnyt kunnolla aamuksi, joten siellä kylmimmät lukemat saavutetaan vasta ensi yönä, joka on muualla lähes yhtä kylmä kuin viime yö. Viime yönä itäisimmissä osissa mitattiin paikoin jopa lähes -30 astetta pakkasta.

Tässä seuraavana laitan tähän muistiin joidenkin paikkakuntien alimmat lämpötilalukemat Etelä-Suomessa. Olen poiminut ne Ilmatieteen laitoksen sivuilta paikallissään osiosta, jossa on ko. paikkakuntien lämpötilakäyrät, kuten esim. tässä Helsingin Kaisaniemen tapauksessa (Ko. ajankohdan käyrät näkyvät vain huomiseen asti). Turku: -12 astetta, Pori: -12 astetta, Hanko: -10 astetta, Helsinki: -16 astetta, Hämeenlinna: -18 astetta, Tampere: -16 astetta, Lahti: -21 astetta, Kotka: -14 astetta, Lappeenranta: -22 astetta ja Savonlinna: -28 astetta. Ensi yönä etenkin lännessä voi siis olla vähän kylmempää, mutta idässä vastaavasti jo leudompaa.

Aika näyttää jäävätkö nämä yöt koko talven kylmimmiksi. Kasvillisuudelle tämä ei ole ollut kovin merkittävä haaste lukuunottamatta noita itäisimpien osien yli -25 asteen pakkasia. Sellainen pakkanen jo voi aiheuttaa esim. pähkinäpensaan (Corylus avellana) hedenorkkoaiheille vaurioita, mutta toisaalta noilla alueilla ei sitä ole juuri viljeltynäkään. Varsinaisille lounaan pankinäpensasalueille ei ole noin kovia pakkasia tulossa, vaikka siellä ensi yö on se kylmin.

Wednesday, January 28, 2009

Pilvisestä pikkupakkasesta kireähköjen yöpakkasten arktiseen korkeapaineeseen



Sääkatsaus sisältää tällä kertaa jo viime katsauksessakin ennakoidun pakkasen kovenemisen. Viime aikoina sään ennustaminen on kuitenkin ollut hyvin hankalaa mitä ilmeisemmin mm. tästä syystä; Helsingin sää kuvina -blogissa tässä merkinnässä kerrotaan alempana (Ensin on kiinnostava kuvaus taannoisesta Ranskan ja Espanjan hirmumyrskystä) stratosfäärin rajusta lämpenemisestä, joka hajottaa ns. polaaripyörteen ja aiheuttanee troposfäärissä Atlantin matalapainetoiminnan heikentymistä ja siten arktisten pakkasilmamassojen vapaamman leviämisen mm. idän suunnalta. Tässä saattaisi siis olla edessä talven 2006-2007 toisinto, jolloin muutoin hyvin leuto talvi sisälsi erittäin kylmän helmikuun... Tässä vaiheessa ennustaminen on hankalaa, koska siirtymävaihe tuohon stratosfäärin aiheuttamiin muutoksiin troposfäärissä synnyttää aikaisempaa monimutkaisempia säätilanteita.

Viime päivinä edellisestä arviostani poiketen pieni ja heikkotuulinen matalapaine on jäänyt koko alkuviikoksi pyörimään Etelä- ja Keski-Suomen ylle aiheuttaen pilvisen ja ajoittain lumikuuroisen sään jatkumista tavanomaista leudommissa oloissa. Lämpötilat ovat pysyneet kuitenkin 1 - 4 astetta pakkasella Etelä-Suomessa ja vain etelä-lounaisrannikolla on ollut ajoittain nollakeliä. Viime viikonlopun lumisateet jäivät melko vähäisiksi, joten lumipeite (10 - 25 cm) on pysynyt näissä oloissa lähes ennallaan. Hyvin heikosta pakkasesta johtuen routa ja järvijäät eivät ole paksuuntuneet lumipeitteen takia, vaan jopa heikentyneet altapäin. Vesistöjen virtapaikoissa jäiden ohentuminen on ollut voimakasta ja siksi joissa ja ojissa on ilmennyt jopa jäästä vapautuneita alueita. Yllä kuvassa on esimerkki siitä, kuinka ojien ja lammikoiden vedet ovat vapautuneet ja sitten pysyneet avoimina sopivasti virtaavissa paikoissa. Kuva on otettu viime maantantaina Espoon Tapiolassa ja siinä on mukana leveäosmankäämin (Typha latifolia) viime kesän varsijäänteitä.

Jatkossa tuo viimeksikin mainitsemani kylmeneminen alkaa tapahtua, mutta myöhässä ja ei niin voimakkaana kuin miltä aiemmin näytti. Korkeapaine venyy koillisesta Etelä-Suomen ylle sunnuntaiksi, mutta sen myötä idästä - koillisesta käyvä ilmavirtaus ei ehdi vaikuttaa kovin merkittävästi ennen sään tyyntymistä korkeapaineen alla. Näin ollen sunnuntaihin - maanantaihin mennessä pakkanen kiristynee sisämaassa sään osaksi seljettyä öisin "vain" vähän -15 asteen kylmemmälle puolelle ja etelärannikolla -10 asteen tienoille. Päivisin lisääntynyt auringonvalo lämmittää jo yli 5 asteella yölämpötiloja, jos on aurinkoista. Ensi viikon alussa tuo korkeapaine näyttäisi vetäytyvän kaakkoon, mutta matalapainetoiminta on sen verran heikkoa ja epämääräistä em. syystä johtuen, että sään kehityksestä ei voi sanoa muuta kuin sen, että viikonlopun jälkeen pakkanen todennäköisesti heikkenee jonkin verran ainakin tilapäisesti ja ajoittaisia lumisateita esiintynee, mutta suojasäätä ei ole tiedossa etelärannikollekaan.

Tuleva pakkanen on sen verran voimakasta, että se alkaa vaikuttaa lumipeitteen allakin oleviin routaan ja vesistöjen jäihin niitä paksuunnuttaen. Nopeiten alkaa jäätyä kuitenkin Suomenlahden vapaana yhä pysyneet vedet ja näin lähes sateettomissa olosuhteissa muodostuu lumipeitteisen vanhan jään rantaviiva-alue ja uuden jään ulapampi alue. Ensi viikon alkuun mennessä jäätymisen eteneminen ei ole silti vielä lähimainkaan tehnyt jäätilannetta normaaliksi, vaan siitä ollaan yhä paljon jäljessä etenkin Suomenlahdella. Kasveille tuleva pakkanen ei onneksi ole kovin kummoinen haaste suojaavan lumikerroksen ansiosta ja lukemat eivät ole kummoisia muutenkaan pitkässä juoksussa tarkasteltuna; laajasti ei vieläkään tulisi -20 astetta kylmempää.

Sunday, January 25, 2009

Maailman tilanteen viimeisin yhteenveto LaRouche PAC -sivuston viikkokatsausvideon avulla

LaRouche PAC -sivustolle on ilmestynyt uusin viikkokatsausvideo. Siinä esille tulleet asiat ovat niitä vanhoja tuttuja, mutta viime aikojen uutena piirteenä edelleen myös uutta toivoa olisi Barack Obaman hallinnon suhteen. Katsotaanpa videon avulla näitä seikkoja:

Lyndon LaRouche perustaa heränneen toivonsa Yhdysvaltojen suhteen hänen käymiinsä keskusteluihin joidenkin Obaman hallinnon virkamiesten kanssa ja joidenkin Venäjän viranomaisten kanssa. Sen mukaan esim. uusi Yhdysvaltain valtiovarainministeri Timothy Geithner olisi ymmärtänyt sen, että tämän monetaristisen systeemin pankit ovat todellakin vararikossa niissä olevien pilaantuneiden eli velkaisten johdannaismarkkina-arvopapereiden takia. Samaan hengenvetoon John Hoefle tosin toteaa, että edelleenkään nämä ihmiset eivät "ymmärrä" koko tilannetta: Kyse ei ole siitä, että systeemin sisällä olevat elementit (pankit) ovat vararikossa, vaan että koko systeemi itse on vararikossa ja sen mukana sen sisältämät elementitkin. Elvytyspaketit näitä tuhoutuneen systeemin elementtejä kohtaan eivät siis auta, vaan on laitettava koko systeemi alas ja rakennettava aivan uusi tilalle. Omankin havaintoni mukaan tässä on ollut se vaara, että se tilalle laitettava uusi systeemi voi olla joko näiden oligarkkien oma yhä imperialistisempi pankkiiridiktatuuri tai vaihtoehtoisesti paljon parempi Lyndonin vaatima amerikkalaisen systeemin mukainen järjestelmä Franklin D. Rooseveltin hengessä.

Sitten John Hoefle ja Jeff Steinberg pohtivat tämän oligarkkien anglo-dutch liberal -systeemin ja tuon amerikkalaisen systeemin mukaisen järjestelmän eroja ja niiden vaikutuksia maailman politiikassa etenkin Venäjän suhteen. Aluksi: Oligarkkien systeemi on keskitetyn imperialistisen vallan ja sen avulla tapahtuvan ihmisten riiston ja fiktiivisen finanssipelailun muoto ja amerikkalainen systeemi on puolestaan ihmisten hyvinvointia ja reaalitaloutta parantava suvereenien kansallisvaltioiden muoto. Tämän oligarkkien systeemin (Jota olen kuvannut kirjoitussarjassani Helvetti vai Renessanssi?! myös nimellä brittiläinen systeemi laajemmassakin mielessä) esikuva on Englannin pankin (The Bank of England) keskuspankkijärjestelmä, johon on perustunut myös Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmä Federal Reserve (Fed). Tuo järjestelmä on kuitenkin siis lähes kaiken pahan alku ja juuri. John huomauttaakin, että tuo Fed on itse asiassa Yhdysvaltain perustuslain vastainen järjestelmä, koska ns. keskuspankki ei saa sen mukaan luoda rahaa markkinoille. Keskuspankkia ei saisi edes olla olemassa. Keskuspankki on kokoelma yksityisiä pankkiiri-intressejä, jotka ovat pääosin oligarkkisatanistien intressejä. Siinä on luotu tyhjästä rahaa, joka on nyt luonut johdannaiselementtien avulla äärettömän velkataakan.

Sitten puhe siirtyy reaalitalouden tilaan ja parantamiseen vertailtaessa näitä systeemejä keskenään. Reaalitalous on länsimaissa siis ollut tämän monetaristisen järjestelmän aikana rapautumassa ja sitä pitää parantaa nyt kehittämällä mm. infraa. Se ei kuitenkaan onnistu ennen kuin tämä monetaristinen järjestelmä on lakkautettu ja laitettu uusi amerikkalaisen systeemin mukainen järjestelmä tilalle. On siis laitettava ne pilaantuneet arvopaperit roskiin ja alettava elvyttää sitten jäljelle jääneitä reaalitalouden rakenteita ja pankkien hyvinä säilyneitä toimintoja ja sisältöjä. Nykyiset elvytystoimet ovat johtaneet lopulta aina vain noiden pilaantuneiden arvopapereiden pelastamiseen, koska ne jumittavat kaikkea toimintaa ja sisältöä. Jumittava elementti on siis poistettava ennen kuin voidaan alkaa oikeasti elvyttää. Sen takia Matti Vanhasen taannoin ehdottamat infra-parannuksetkaan (Hesarin juttu) eivät onnistu, jos itsepäisesti pyritään säilyttämään nykyistä järjestelmää. Muussa tapauksessa Matin idea on hyvä ja linjassa Lyndonin vaatimusten kanssa. Bretton Woods -järjestelmän elvyttävä ominaisuus perustuu juuri infran ja muun reaalitalouden elvyttämiseen, jossa rahaa annetaan tuottaviin projekteihin ja turvataan se kiinteillä kursseilla ja finanssipeliä rajoittamalla. Talouden on tarkoitus turvata ihmisten hyvinvointia eikä ensisijaisesti imperialististen finanssimarkkinoiden hyvinvointia ihmisten kustannuksella.

Kansainvälisesti katsottuna Brittiläisen imperiumin suurin uhka on aina ollut amerikkalaisen systeemin mukainen mantereinen talouden kehitys etenkin rautatieverkkojen avulla. Syynä siihen on se, että tämän imperiumin oligarkkien valta vähenee sen myötä; sisämaassakin olevat valtiot saavat paikallista suvereenia voimaa ja valtaa ylitse imperialistisen oligarkkivallan. Tässä on havaittava juuri se, että imperiumi ei ole kokoelma yhdistyneitä ja vahvoja kansallisvaltioita (muka EU:n tarkoitus), vaan imperiumi on kansallisvaltioiden olemuksen tuhoava ylikansallinen keskushallintodiktatuuri (se, mitä EU oikeasti pyrkii olemaan osana näiden oligarkkien NWO -suunnitelmaa). Tuota uhkaa ehkäistääkseen oligarkki-imperiumi on aina pyrkinyt tuhoamaan mahdollisuuksia mantereisen kansallisvaltioverkoston kehittymiseen. Kaikkein tärkein tuhoamis- ja vaimentamiskohde tässä mielessä Brittiläiselle imperiumille on aina ollut Venäjä. Brittiläisen imperiumin keinoja tähän ovat olleet mm. Brittiläisen imperiumin agenttina tunnetun Karl Marxin aivoista kehittymään lähtenyt kommunistinen ideologia, joka ehkäisi Venäjällä tuota reaalitalouden kehitystä amerikkalaisen systeemin mukaiseksi infrastruktuurin ja suvereenin kansallisvaltioidean avulla Yhdysvaltain ja Saksan kanssa, mikä oli tilanne ennen Neuvostoliittoa. Brittiläisen imperiumin oligarkit tarkoituksella tukivat siksi bolshevikkien valtaannousua Venäjällä, jolloin Neuvostoliiton syntyminen kävi helpommin mahdolliseksi ja näin saatiin aikaan keinotekoisesti oligarkkien mieliksi amerikkalaisen systeemin mukaisen kehityslinjan tuho ja myös Kylmä sota.

Oligarkkien keinoina ovat olleet myös "kuumien" sotien juonimiset Eurooppaan ja Aasiaan, jossa aina on enemmän tai vähemmän ollut kohteena Venäjä (joko sen tuhoaminen tai vähintään heikentäminen em. syystä); molemmat maailman sodat ja viime aikoina provokaatiot Georgiassa, Ukrainassa, Intian ja Pakistanin välillä jne. Näissä uusimmissakin strategisissa oligarkkien siirroissa tarkoituksena on nimenomaan ollut Venäjän heikentäminen ja amerikkalaisen systeemin mukaisen kehityslinjan katkaisu siellä heti alkuunsa. John ja Jeff harmittelevat myös sitä, että nykyään Venäjä on ollut osittain Brittiläisen imperiumin agenttien (Venäjän omat oligarkit, jotka ovat saaneet oppiaan mm. Britannian Adam Smithin teesien mukaisissa kouluissa) vallassa ja sitä, että Venäjä on ajautunut liikaa raaka-ainetalouden loukkuun, jossa omavarainen ekonomia kokonaisuudessaan ei ole riittävästi mahdollista.

Samoin huomion kohteeksi tulee se, että Venäjä ei ymmärrä riittävästi osaansa tämän oligarkki-imperiumin kynsissä; se ei siis tiedä kunnolla pahinta vihollistaan (Brittiläinen imperiumi) ja sitä, että ko. ongelmaan on ratkaisuna yhteistyö Yhdysvaltojen (Kuitenkin vain sellaisen USA:n kanssa, josta nämä oligarkkielementit on häädetty ensin pois ja tunnustettu amerikkalaisen systeemin mukainen politiikka ja talous) kanssa. Tämän yhteistyön katkaisu tai jumittaminen on myös ollut näiden oligarkkien intressissä, koska siinä on koko Yhdysvaltojen olemassa olon aikana aina piillyt se oligarkkieliitin kauhistelema amerikkalaisen systeemin pystyttämisen mahdollisuus kansainvälisesti, missä ihmiset ja kansallisvaltiot saisivat otteen oligarkkien vallan ylitse. Yhdysvaltojen ohella Venäjä on siinä erittäin tärkeä strateginen maa oligarkkieliitille, kuten Lyndon on ilmaissut; uusi Bretton Woods on saatava aikaan maailmanlaajuisesti USA:n, Venäjän, Kiinan ja Intian yhteistyön aloitteesta. Näin ollen Brittiläisen imperiumin intressejä palvelee myös venäjäviha etenkin sen naapurimaissa, joka on ollut kuumana puheenaiheena esim. SAFKA -blogissa. Russofobia on Brittiläisen imperiumin oligarkkien pussiin pelaava manipulaatioväline, jossa operatiivisina ominaisuuksina ovat fasismia edesauttava asenne ja keskusteluilmapiirin kaventaminen akselille venäjämielisyys vs. venäjävastaisuus, vaikka se suurin vihollinen (Brittiläisen imperiumin oligarkit) mellastaa ko. akselin ympärillä. Se vihollinen on se fasisti ja sitä vihollista vastustavat ovat antifasisteja riippumatta siitä mitä mieltä Venäjästä on. Näin sen ainakin pitäisi olla.

Minunkin mielestäni russofobian lietsominen on siis tarpeetonta ja haitallista; sitä lietsovat ovat vaarallisella tavalla ennakkoluuloisia ja tietämättömiä tuosta makrotason poliittisesta pelistä, jossa lähes kaiken pahan alku ja juuri on tuo Brittiläinen imperiumi oligarkkeineen ja kätyreineen. Russofobian lietsojat eivät myöskään ymmärrä olevansa osa näiden oligarkkien peliä (Tai sitten vaihtoehtoisesti ymmärtävät täydellisesti ja ovat tarkoituksella provoilemassa). He ovat oligarkkieliitin ehdollistaman maailmankuvan vankeja eivätkä siksi kykene näkemään laajaa maailmanpoliittista strategiaa Venäjän suhteen kuin vain hyvin kapeasta ja vääristyneestä näkökulmasta, joka on jo lapsena koulutuksen ja yleisen mielipiteen avulla ja menneiden sotien propagandaa tarkoituksella jälkiviljelemällä keinotekoisesti istutettu. Se hyvä puoli tässä maailman tilanteessa tämänkin asian suhteen on kuitenkin havaintoni mukaan se, että tämä talousromahdus ja siihen liittyvät poliittiset pelit ovat avanneet jo niin monen ihmisen silmät eri puolilla maailmaa, että suuri kaiken kattava maailmankuvan kansainvälinen muutos on internetin avulla etenemässä enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja uhka oikealle viholliselle (Brittiläisen imperiumin oligarkeille) on kaikkien aikojen suurin!

LaRouche PAC -sivuston ilmaisema positiivisuus Yhdysvaltain uutta hallintoa kohtaan on kuitenkin vaikeampi selitettävä. Ilmeisesti Lyndonin mukaan uudessa hallinnossa on mukana aikaisempaa ymmärtäväisempiä virkamiehiä, jolloin Brittiläisen imperiumin oligarkkisaasta olisi paremmin puhdistettavissa pois, jos Obama vain ymmärtäisi siihen ryhtyä. John ja Jeff iloitsevat myös siitä, kun George W. Bush ja Dick Cheney ovat vihdoin poissa, jolloin uusi tilanne loisi helpommin tuohon mahdollisuuden. Tässä mielessä kannattaakin olla positiivinen odotusten suhteen. Paljon hyvin vakavia kysymysmerkkejä silti on yhä, kuten Alex Jonesin tutkimuksista on käynyt ilmi. Herää mieleeni mm. tilanne, jossa Obaman hallinnon virkamiehet olisivat jallittaneet Lyndonia tarkoituksella; "Päästäänpähän tuosta kääkästä siististi ja vaivihkaa eroon ainakin kriittisillä alkumetreillä"...

Positiivisena siirtona Lyndon joka tapauksessa vaatii näiden oligarkkien rikoksia tutkimaan jo aikaisemminkin mainitsemaani uutta Pecora -komissiota. Kaikkien aikojen rikollisjahti olisi mahdollista, jos tuollainen komissio pystyisi paljastamaan ja tuomitsemaan koko kansainvälisen oligarkkivyyhdin; USA:n edelliseen hallintoon pesiytynyt korruptio ja väärinkäytökset, huumekauppa, ulkomaiset lainvastaiset suojarahastot ym. talousrikokset, sotarikokset (Kuten Gazassa ja Georgiassa) jne. Sitä jahtia odotellessa toivokaamme Brittiläisen imperiumin lopullista tuhoutumista! Sitä imperiumia kohtaan meillä kaikilla pitää olla paljon fobiaa eikä niinkään Venäjää kohtaan! Uuden ajan maailman ei pidä olla imperialistista Saatanan "globalisaatiota" brittiläisen systeemin hengessä, vaan suvereenien kansallisvatioiden verkon Jumalallista globalisaatiota amerikkalaisen systeemin hengessä!

Saturday, January 24, 2009

MoveOn.org, Barack Obama ja oligarkkisatanismi

Move On! Obaman voiton avaimet -dokumentti on nyt katsottu. Edellisessä merkinnässäni lupaamani kontrasti kävi selvästi ilmi verrattuna LaRouche PAC -sivuston omaan dokumenttiin George Soroksesta, jossa tuo MoveOn.org -organisaatio esiintyy vähemmän mairittelevassa valossa. Havaintoni ovat seuraavat: MTV 3:n dokumentissa kävi ilmi se, että organisaation toiminta perustuu aivan oikealla tavalla uskolle hyvään ja siihen, että tavallinen tallaajakin voi saada aikaan muutoksen politiikassa. Muutosta havainnollistettiin nimenomaan George W. Bush -vastaisuutena ja lopulta Barack Obama edustaa heidän silmissään tätä muutosta pois Bushista. Lopussa nähtiin taas se Obamaan liitetty slogan massahysterian keskellä: "Yes We Can!"

George Soros vilahti dokumentissa pienesti esillä, missä hänen sanottiin lahjoittaneen rahaa MoveOn.org:n toimintaan vuonna 2004. Tämä on ollut kriittinen käänne organisaation suosion ja toimintakyvyn kasvussa. Kun tultiin lopulta Obaman vaalikamppanjaan, niin havaittiin MoveOn.org:n olleen merkittävä apu äänestäjien keräämisessä Obaman taakse. Tässä yhteydessä meidän on muistettava, että George Soros oli omalla toiminnallaan (eli rahoittamassa ja tietenkin vaivihkaa eri järjestöjensä ja rahastojensa kautta) myös avustamassa Barack Obaman vaalikamppanjaa, joka oli oivallisesti yhdessä toteutuva MoveOn.org:n toiminnan kanssa. Niinpä MoveOn.org ja George Soroksen toimet (ja hänen mukanaan oli myös Obaman hallitsija Zbigniew Brzezinski) olivat paljolti yhtä ja samaa ko. kamppanjassa. LaRouche PAC -sivustolta siis muistamme, että noiden takapirujen agenda on olla Brittiläisen imperiumin eli New World Order -projektin agentteja ja pääpukareita tavoitteenaan keskitettyyn ja fasistiseen pankkiirivaltaan perustuva maailman hallitus ylitse kansallisvaltioiden. Barack Obama on heille messiaanista naamiota käyttävä julkisivu.

Surullista tässä kaikessa on havaita juuri se, että MoveOn.org:n toiminnassa mukana olevat ihmiset näyttävät olevan hyväuskoisia hölmöjä, jotka eivät arvaa joutuneensa tuohon ansaan Barack Obamaa tukiessaan. He eivät ole havainneet taustalla tapahtunutta noiden oligarkkiagenttien salajuonittelua, jonka johdosta he ovat joutuneet Barack Obaman lumoihin väärin perustein. On syntynyt tarkoituksella kyhätty "vaihtoehto" George W. Bushille, joka ei oikeasti ole se "vaihtoehto", miksi he sitä luulevat. Juuri näin ovelia nämä oligarkkisaatanat pyrkivät olemaan (Meidän täytyy muistaa, että he ovat hyvin älykkäitä ihmisiä, kun kykenevät juonimaan koko maapalloa koskevia asioita), kun heillä on näkemystä ihmismassojen psykologian hallitsemisesta; tarkkaan valitut menetelmät (rahallinen tuki sopivalla tavalla, medianäkyvyyden säätely eri asioiden suhteen jne.) saavat ihmismassoissa aikaan joko vihaa tai toivoa juuri tarkoituksella valittuja ihmisiä, ideologioita ja toimintoja kohtaan. Voi, kun voisin olla Obaman toivohuumassa mukana, mutta todistusaineisto on aivan liian vakuuttava sitä vastaan tällä erää.

Friday, January 23, 2009

Lyndon LaRouchen web-seminaari Barack Obaman virkaanastujaisten jälkeen ja katkeraa tilitystä maailman kriisistä

Lyndon LaRouchen eilinen web-seminaari on nyt LaRouche PAC -sivustolla arkistoituna. Siinä esille tulleita asioita on toistettu yhä uudestaan jo monta kuukautta, mutta kukaan maailman johtaja tai ekonomisti ei ole ottanut ratkaisevaa oppia niistä; se miten ongelma hoidetaan. Valitettava tosiasia kuitenkin on se, että näitä asioita ei voi välttää, vaan ne joutuu lähitulevaisuudessa kohtaamaan joka tapauksessa. Niin paljon tilanteiden oikeissa ytimissä ne ovat, että niiden tuoma oppi on kuin luonnonvoima, joka viimein pakottaa uuteen maailmankuvaan ainakin osan päättäjistäkin vaikka väkipakolla kantapään kautta. Valitettavasti me ihmiset näytämme olevan niin hitaita edes havaitsemaan näitä ongelmia kunnolla. Ennen kuin niin käy, niin tuhoa ehtii syntymään vielä runsaasti...

Tarkoitukseni on tässä käydä läpi noita seminaarin esille tulleita asioita, mutta minua kyllästyttää aivan mielettömästi taas toistaa niitä kerta toisensa jälkeen. Lisäksi niiden paljastamat seikat (tilanteen vääjäämättömyys, maailman johtajien itsepäinen tyhmyys - tarkoituksellinen ihmiskuntaviha jne.) vituttavat ja tekisi mieli unohtaa ne totaalisesti. Valitettavasti pandoran lipas on jo avattu ja paluuta entiseen ei enää ole. Nyt ei siis tule yhteenvetoja kuin tämän verran ja katsokaa loput itse: Globaali talousjärjestelmä on konkurssissa, maailman johtajat yrittävät muka elvyttää sitä tukipaketeilla, jotka pahentavat konkurssia, kaiken takana on Brittiläinen imperiumi, jonka historia ja tihutyöt kattavat jo monta vuosisataa, heidän (oligarkkien) metodina on pitää ihmiskuntaa karjana ja keinot sen ylläpitämiseksi ovat mm. median kontrolli, uskonnolliset, ideologiset ja etniset manipulaatiot, sotien juoniminen saattamalla vastapelureita vihanpitoon, taloudelliset manipulaatiot (kuten George Soros) ja huumekauppa (Ko. imperiumin oligarkit ovat maailman mahtavimpia huumeparoneja).

Tämän hetken tilanteesta täytyy sanoa tässä välissä se hyvä puoli, että onneksi mitään Colin Powelin "uumoilemaa" kriisiä ei sitten tapahtunutkaan (vielä...) ja onneksi ko. oligarkkien provokaatiot eivät ole toistaiseksi synnyttäneet näissä kriisipesäkkeissä (Georgia, Mumbai, Gaza, Ukraina ja Afrikka; Kongo, Zimbabwe) aivan totaalista maailman sotaan johtanutta tapahtumaketjua, kuten aikaisemmissa kahdessa maailman sodassa kävi.

Tässä seuraavaksi muutamien medioiden juttuja Barack Obaman viime tiistain virkaanastujaisista: Helsingin Sanomien juttu, Iltasanomien juttu, Iltalehden juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu.

Alex Jonesin (AlexJonesChannel ja videot) yhteenveto Obaman virkaanastujaispuheesta: A B C D E F. Erittäin rankasti Alex lataa; Obama on kuin uusi Hitler / Mussolini / Mao / Stalin ja hänen puheensa sisälsi ennen näkemätöntä pahuutta mestarillisesti piilotettuna manipulatiiviseen aivopesuretoriikkaan ja hypetyssaarnaamiseen. Katsokaapa ja ihmetelkää! Traagista on se, että näitä asioita nyt tutkineena tiedän Alexin olevan erittäin paljon oikeassa. Sitä tukee sekin tieto, että Alexilla on takanaan yli 10 vuotta erittäin ahkeraa arkistojen, median ym. lähteiden (sadat haastattelut) tarkkaa tutkimista. Hän on käynyt läpi myös niitä dokumentteja, jotka ovat julkisia, mutta joita ei ole päästetty uutisiin tai ovat uutisissa vain pienellä tekstillä sivussa; toisin sanoen aivopestyt lampaat eivät niitä koskaan ole huomanneet eikä sellaisista edes osaa välittää. Täytyy tosiaan kiittää Alexia pandoran lippaan tonginnassa ja sieltä löydettyjen viestien esittämisessä!

Pikanttina linkkinä tässä on David Icken -sivustolta Obaman jutusta löytyvä esimerkki Alexin medioissakin ilmi tulleista militanteista Yhdysvaltain nuorisoprikaateista. Näitä Obama -jugend prikaateja ollaan kokoamassa kuulemma ainakin miljoonasta miehestä. Kuunnelkaa Alexia, olkaa varuillanne ja älkääkä lähtekö Obama-maniaan mukaan päättömästi, kuten on ympäri maailman tapahtunut. Jopa Lyndon LaRouche näyttää menneen jossain määrin ns. helppoon ja haluaa uskoa vielä Obaman kääntävän päänsä hänen pelastussuunnitelmaansa. Tämä kävi ilmi tuossa eilisessäkin seminaarissa. Guantanamon vankileirin sulkeminen (Iltasanomien juttu) tässä kaikessa on vain aivopesupropagandaa, koska USA:n vankileirejä on muuallakin. Nyt valtamedia ja Obaman hallinto puskevat lammasihmisten mieliin tykin täydeltä mairittelevaa ja nostattavaa illuusiota, jotta oikeisiin toimiin päästään mahdollisimman tehokkaasti kulissien takana oligarkkieliitin toimesta.

Tässä on David Icken sivuston Obaman -jutun kautta YouTube-linkki juuri siitä, kuinka helppoa on manipuloida kansalaisia, jotka ovat mössöviihteen ja valtavirtamedioiden "uutisten" kyllästämiä lampaita. Kerrassaan tuhoisaa jälkeä on aivoille syntynyt ja ei olla oltu valveutuneita kuin säälittäväksi nimeksi. Juuri tässä maailman tilanteessa yhä edelleen yhä kriittisemmässä mielessä PITÄÄ olla valveutunut ja nimenomaan suunnata katse valtavirtamedioiden keskiöstä kaikille sivuillekin. Rankkaa, mutta pakollista globaalisti!

Valveutumista nostattamaan: Ensi lauantaina klo. 12:55 on tulossa Suomen MTV 3:ta dokumentti Obamaan liittyen; siinä käsitellään Obaman vaalikamppanjan takana ollutta MoveOn.org -toimintaa. Kuten olemme oppineet LaRouche PAC -sivustolta, niin ko. organisaatio on yksi monista George Soroksen rahoittamista (sitä kautta ohjaamistakin) organisaatioista / ryhmistä. Eli todellisuudessa se on yksi tämän oligarkkisatanismin manipulaatiovälineistä. Katsokaapa se dokumentti ja ennen sitä tämä LaRouche PAC -dokumentti George Soroksesta, jossa tuo organisaatio vilahtaa myös esillä. Lupaan, että kontrasti on räikeä. Miksiköhän? No, senhän pitäisi olla selvä sitten lauantaina! Eikö vain?!

Kuten on myös käynyt ilmi, niin tämä oligarkkisatanismi toteutuu ns. vallanpyramidin huipulta alas "alempiin" ihmisiin ja korporaatioihin / ryhmiin, mistä käsin he (oligarkit) pitävät kaikkia yhteiskunnan ilmenemismuotojen lankoja käsissään uskonnosta talouden kautta armeijaan. Heidän think tank -organisaatioitaan ovat mm. Bilderberg -ryhmä, jonka vuosittaiset kokoukset ovat huippusalaisia. Katsokaa tuosta linkistä ko. kokouksiin osallistuneita suomalaisia; ahkerimmin osallistuneita ovat mm. Jorma Ollila ja Paavo Lipponen. Kuvitelkaa; niissä kokoontuvat yhteen maailman johtavat talouden, median ja politiikan ihmiset, mutta heidän kokouksistaan ja niissä tehdyistä päätöksistä (kiistetään päätökset ja väitetään, että ne ovat muka vain "keskustelukokouksia") ei koskaan kerrota valtamedioissa mitään. Jo pelkästään sen pitäisi herättää erittäin suuren epäilyn filunkipelistä! Johtopäätöksiä on helppo tehdä pidemmällekin; esim. Bilderberg -ryhmän kokouksissa tehdään ne oikeat päätökset ja valtavirtamedioissa näkyvät kokoukset ovat vain meille lampaille tehtyjä näytöskokouksia, joissa ei päätetä mitään oleellista. Se nähtiin viimeksikin rikkaiden G20 -maiden talouskokouksessa viime marraskuussa. Saatana!!

Kootaanpa tähän loppuun muutama viime aikojen tapahtuma ja verrataan parilla sanalla niitä tähän mennessä opittuun tästä maailman kriisistä.

Belgian lastenkotisurmaaja: Iltasanomien juttu, Iltalehden juttu, Hesarin juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu. Sen siitä saa, kun on päästänyt länsimaiden henkisen tilan sairastumaan näiden oligarkkisaatanoiden pelleilyjen vaikutettua siihen jo vuosisatojen ajan! Nyt ollaan siis siirrytty avoimesti jo vauvamurhaamisen asteelle. Olemme saavuttaneet siis loogisen päätepisteen noosfäärisairauden oireiden ilmenemisessä.

Nokian tulos romahti: Iltasanomien juttu ja taloussanomien juttu. Tämä oli tiedossa kaikilla jo viime vuoden syyskesällä, jotka ymmärsivät taloustilanteen ja ihmiskunnan johtajien laadun. Niin kauan kuin ei suostuta uskomaan, että tämä nykyinen talousjärjestelmä ei tokene pelastuspaketeista, niin paljon isommat romahdukset tulevat pian tapahtumaan missä tahansa yrityksessä. Koko globaali systeemi on konkurssissa ja sen mukaiset ovat seuraukset. On väärin yrittää pelastaa pilaantuneita arvopapereita ja jättää samalla reaalitalous hunningolle. Pilaantunutta arvopaperia on näet niin paljon, että mikään pelastus- eli elvytyspaketti ei koskaan riitä ilman, että se samalla tuhoaa reaalitalouden globaalisti. Näin NWO -suunnitelma sen on luonutkin, jotta tilalle saadaan yhä totalitaarisempi pankkiiridiktatuuri.

Katainen: Talous uhkaa supistua selvästi ennustettua enemmän: Hesarin juttu. Sen siitä saa, kun katselee johtajana / asiantuntijana maailmaa oligarkkisaatanoiden ehdollistaman maailmankuvan läpi. Sen seurauksena ollaan pihalla kuin lumiukko, vaikka tilanne oli selvä jo viime elokuussa. Monet olivat tilanteesta selvillä jo sitä ennenkin. Eikö valtiovarainministerin pitäisi olla ensimmäisenä selvillä tilanteista; kuka, mitä, häh?! Ai niin, taitaa Suomenkin johtajat olla niitä NWO -oligarkkien kätyreitä tai höynäyttämiä hölmöjä, kun katselee noita Bilderberg -ryhmän kokoonpanoja. Eiväthän he silloin "tiedä" sitä, mitä pitäisi tietää.

Thursday, January 22, 2009

Tavanomaista leudompaa, mutta vahvasti lumistuvaa talvea suojasään ja pikkupakkasen vaihdellessa (Päivitys ensi viikon kovasta pakkasesta...)


Tässä on taas sääkatsaus tähän väliin. Viime sunnuntaista asti Suomi on ollut lännessä olevan laajan ja voimakkaan matalapainetoiminnan vaikutuksen alla. Sen myötä Etelä-Suomessa on vallinnut etelän ja kaakon välinen ilmavirtaus ja lounaasta saapuneet sadealueet ovat tuoneet lumipeitteen takaisin lämpötilojen oltua tavanomaista leudommasta tilanteesta huolimatta sen verran pakkasella tai sopivan vähän nollan yläpuolella, kuten etelärannikon viime päivien ajoittaisessa suojasäässä on tapahtunut. Tuo kuva on otettu eilen Espoon Tapiolassa, jolloin edellisenä yönä ylittäneestä sadealueesta satoi tuo lumipeite (vähän reilu 5 cm). Ko. lumi satoi sen verran vähän suojaisena, että se tarttui noihin mustikan (Vaccinium myrtillus) varsiin vain kohtalaisesti. Joka tapauksessa 5 - 10 cm:n lumipeite on nyt sittenkin jo lounaisimmassakin osassa Suomen rannikkoa ja saaristoa.

Tällä hetkellä tuohon etelävirtaukseen lännen laajan matalapaineen reunalle kehittynyt pieni matalapaineen osakeskus on ylittämässä Etelä-Suomen koilliseen ja samalla lumisadealue antaa jälleen melko runsaastikin uutta lumipeitettä. On arvioitu, että paikoin lumipeite karttuisi huomiseen mennessä jopa yli 10 cm:n. Tällä hetkellä parisen senttiä on satanut ja lämpötila on laskenut etelärannikolla aamun nollasta sen verran pakkasen puolelle itätuulen takia, että aivan kauneinta kuorrutusta ei lumisateesta kerry puiden (nimenomaan lehtipuiden ja -pensaiden) päälle; matalan ylityksen yhteydessä tilapäinen suojasää saattaa edesauttaa kuorrutusta.

Jatkossa matalapaineen jälkipuolella luoteistuuli voimistuu huomiseksi ja lumisateen loputtua runsaspilvinen pikkupakkanen jatkuu. Samalla ko. matalan ja lännen laajan matalan väliin kehittyy korkeapaineen selänne, joka sijoittuu lauantaiksi Itä- ja Pohjois-Suomeen ja Lappiin muodostuu oma tilapäinen pakkaskorkeapaineen keskus. Lännen laaja matalapaine tuo osakeskuksen mukana sitten lauantaiksi tyynen pikkupakkasyön jälkeen Etelä-Suomeen takaisin leudon nollakeli-ilmavirtauksen, joka on tässä vaiheessa kääntynyt kaakkois-itätuuleksi ko. korkeapaineen selänteen vaikutuksesta. Samalla uusi sadealue tulee lounaasta-etelästä, kaakkoistuuli voimistuu huomattavasti ja la - su aikana on taas tulossa enemmän tai vähemmän suojaista uutta lunta useita senttejä. Sadealueeseen liittyvä pieni matalapaineen osakeskus jää Suomen etelä-lounaisreunalle.

Sunnuntaina lännen laaja matalapaine osakeskuksineen on alkanut ulottua jo myös Suomen etelä-kaakkoispuolelle ja idässä oleva korkeapaine on alkanut vähän voimistua. Niinpä tämän myötä ilmavirtaus on kääntymässä sunnuntaina kaakkoiseksi, mutta ilmavirtaus jää heikoksi ensi viikon alussakin. Samalla koko ajan etelässä-lounaassa on pieni matalapaine, joka aiheuttaa ajoittaisia lumisateita. Tilanteessa sää kylmenee, mutta lämpötilat alkavat laskea vain hitaasti. Alkuviikolla pakkanen jäänee siksi edelleen heikoksi sisämaassakin ollen siellä korkeintaan -5 asteen vaiheilla; idässä on kylmintä tyypilliseen tapaan. Alkuviikon jälkeen ennustettavuus on huono, mutta merkit kertovat tällä hetkellä siitä, että idän korkeapaine voimistuu, jolloin kaakkoistuuli voimistuu. Tällöin sään kylmeneminen saattaa lisääntyä edelleen...

Tällä viikolla syntynyt ja edelleen huomattavasti vahvistuva (Viikon loppuun mennessä paikoin jo 30cm:n tienoille) lumipeite koko Etelä-Suomessa merkitsee roudan kannalta sitä, että sen syventyminen pysähtyy pienistä ajoittaisista pakkasista huolimatta. Tuore lumi on hyvä eriste ja sen myötä vanhoille vesistöjen jääkansillekin syntyvä paksu lumikerros tietää jäiden paksuuntumisen pysähtymistä. Jäät suorastaan jopa heikkenevät alta päin etenkin virtapaikoilla, joten jäillä liikkuminen voi olla hyvin vaarallista lumipeitteen hämäävyydenkin takia. Tällä hetkellä routa ja jää ovat vähän 10 cm:n molemmin puolin. Järvet ja joet ovat voimakkaimpia virtapaikkoja lukuun ottamatta kokonaan jäässä, mutta Suomenlahti on edelleen vain 5 - 10 cm:n verran jäässä kapealta sisälahti- ja saaristovyöhykkeeltä ja lähinnä vain itäosissa. Jäätilanne on siis erittäin paljon tavanomaista heikompi, mutta ei aivan yhtä ennätyksellinen kuin viime vuonna; tässä Itämeriportaalin linkissä löytyy vertailu viime vuoteen tässä vaiheessa. Merijäänkin päälle on nyt muodostunut ja lähipäivinä muodostuu paljon lisää eristävää ja hämäävää lumikerrosta. Aluksi voimakkaat tuulet eli sen aiheuttamat aallokot haittaavat uuden sulien alueiden jään muodostumista, vaikka olisi vähän pakkasta, mutta ensi viikon alun heikkotuulisuus suosii jään muodostumista herkemmin heikossakin pakkasessa.

Kasvillisuuden suhteen lähiajat ovat lämpötilojen suhteen helppoja, mutta runsaat ja ajoittain märät lumisateet aiheuttavat paikoin hankalia lumikuormataakkoja etenkin havupuille ja -pensaille. Koska etelärannikollakin sateet tulevat tällä viikolla lumena, niin suurin riski lumikuormille on juuri näillä alueilla, koska sinne on tiedossa suojaisimmat säät lumisateiden yhteydessä. Herkimmin suojalunta kertyy ja säilyy metsien ja runsaspuustoisten taajama-alueiden suojassa sekä rakennusten tuulensuojaisilla sivuilla; kuluvalla viikolla tuuliolosuhteiden takia etenkin länsi-pohjoissivuilla. Samat sivut mäkien ja metsän reunojen tapauksissa ovat lumikuormaherkkiä lähipäivinä.

Päivitys 23.1.2009 klo. 9:20: Laitan tähän uusimmat tiedot ensi viikon sään kehityksestä, sillä ennusteet ovat muuttuneet oleellisesti alkuviikon tilanteen jälkeen. Alkuviikolla la - su sadealueen myötä pieni matalapaine jää Etelä-Suomen päälle maanantaiksi ja ainakin etelärannikolla käväistään suojasään puolella, mutta sen jälkeen matalapaineen painopiste näyttääkin siirtyvän itään ja Suomen länsipuolelle työntyy pohjoisesta korkeapaineen selänteen kiila, joka estää lännen matalapainetoiminnan siirtymisen itään. Tämä tietää tiistaiksi ja siitä torstaihin asti koillistuulta, joka tuo huomattavan kylmää ja kuivaa selkeän sään pakkasilmamassaa. Kylmimmillään sää näyttäisi olevan perjantain tienoilla, jolloin pohjoiseen Suomeen aikaisemmin muodostunut korkeapaine on siirtynyt eteläisen Suomen päälle. Tyyntyneessä ja selkeässä säässä päivälämpötila voi olla kylmempi kuin -10 astetta etelärannikkoa myöten ja yöllä sisämaassa voi olla yli -20 astetta pakkasta ja etelärannikollakin -15 ja -20 asteen välillä. Onneksi nyt on se tilanne, että tuohon mennessä kaikkialla Etelä-Suomessa tulee olemaan yli 20 cm paksu tuore lumipeite, joka suojaa kasvillisuutta (nurmikot, taimet, perennat ja ylipäätään juuristot). Perjantain jälkeen on vielä epäselvää, kuinka tuo mahdollinen pakkaskorkeapainetilanne purkautuu, joten sitä täytyy tarkastella lisää vasta lähempänä.

Monday, January 19, 2009

Helvetti vai Renessanssi?! - Maailman kriisin ydintä Alex Jonesin avulla tarkasteltuna, osa 2

Nyt otan tarkasteluun Alex Jonesin tv-shown toissa viikolta: David Icke on Alex Jones Tv"Break your Conditioning!!": A B C D E F G. Vieraana oleva David Icke on ollut elämässään monessa mukana aina jalkapallosta ja politiikasta median monitoimimieheksi. Hän on ollut jo 1990 -luvun alusta asti tutkimassa tätä maailman kohtalokasta tilannetta ja havainnollistanut sitä lukemattomin kirjoin, seminaarein, puhein ym. esiintymisineen. Hurjimmillaan hänellä on erittäin "out there" -tyyppisiä teorioita tästä maailman tilanteesta, kuten mm. se, että tämä kuuluisa oligarkkieliitti eli hänen sanoin Illuminati on alunperin peräisin Drago- eli Lohikäärmetähdistöstä ja he ovat liskohumanoideja. Älkäämme antako tämän säikäyttää, vaan minun mielestäni tätä voidaan aivan hyvin pitää symbolisena havaintona (heh, kunnes tiedämme konkreettisesti tilanteen): Oligarkkieliitti on todellakin niin paljon pohjimmiltaan pahaa sakkia, että heitä voidaan symbolisesti kuvailla "liskohumanoideiksi" ja maapallon ulkopuolelta tulleeksi "kosmiseksi pahuudeksi".

Käyn seuraavaksi löyhässä kronologisessa järjestyksessä esille tulleita asioita läpi, kuten viime osassakin ja samalla laitan muutamia omia kommentteja väliin (Showssa esitetyt asiat on kursivoitu):

Aluksi David kuvailee finanssikriisiä; Se on kuin räjäytettävä talo, jossa heti räjähdysten jälkeen kuluu sekunnin murto-osa ennen romahduksen varsinaista alkamista. Olemme juuri sen osan puitteissa ja koko romahdus on aivan kulman takana. David toisaalta huomauttaa, että tämä romahdus on nyt mahdollisuus muuttaa maailmaa hyvään suuntaan. Olen tätä mieltä itsekin. Totaalisen romahduksen vaara on ollut olemassa viime syksystä lähtien, mutta ihmeen kaupalla nämä NWO -eliittiporukkamme ovat onnistuneet vielä viivyttämään sitä ilmeisesti heille sopivampaan ajankohtaan (Obaman virkaanastujaisten jälkeen). Toki tämä romahdus on nähtävä mahdollisuutena muuttaa maailmaa vihdoin hyvään suuntaan, uuden ajan renessanssiin. Suunnan on vain pakko olla anti-NWO.

Alexkin huomauttaa, että tämä talousromahdus on tarkoituksella suunniteltu tämän oligarkkieliitin toimesta ja NWO olisi muka pelastus siihen ja nyt romahduksen tässä vaiheessa eliitti alkaa tulla asian kanssa esille tarjoamalla sitä aivopestylle kansalle suunnaksi ja ongelman ratkaisuksi. Niin, tämän asian on tuonut Lyndon LaRouchekin esille omilla termeillään. Tässä harmittaa minuakin juuri se, että olen havainnut niin monen ihmisen (mm. eri foorumeiden keskustelupalstoilla ja monissa blogeissa) olevan juuri aivopestyjä ja he elävät enemmän tai vähemmän kavennetussa arjen tietoisuudessa vailla tietoa siitä, mitä heille itse asiassa tarjotaan ratkaisuksi. Tämä kirjoitussarjani osa valottaa sitä nyt entistäkin enemmän ja se jää osaltaan dokumentiksi tähän blogiin tästä maailman vaiheesta.

David kertoo sitten: Nämä oligarkkiperheet (mm. Rothschild, Rockefeller, George Soros, Bushin klaani, Britannian kuningasperhe jne.) omistavat tämän globaalin "pelin". Heille ei ole niinkään väliä mikä yritys voittaa / häviää, mikä sulautetaan toiseen tai mikä menee konkurssiin tässä globaalissa pelissä. Heille alemmat johtajat ovat vain nimiä ovissa. Siitä on seurauksena kasvottomuus ja epäinhimillisyys ulottuen kansalaisten silmiin. Tätä "peliä" muutetaan tämän oligarkkieliitin toimesta aina tilanteen mukaan: Nyt pyritään keskitettyyn maailman kontrolliin, jossa raha on keskeinen väline siihen. Rahanvallalla murskataan oligarkkien suunnitelmia vastustavat vaihtoehdot ja potentiaalit, rahanvallalla alistetaan ihmiset ruotuun. Rahanvalta näkyy juuri siinä, kuinka vangittuja ihmiset ovat mm. hoitamaan kaikenlaisia maksuja ja itse asiassa lopulta juuri samoille ihmisille, jotka kusettavat heitä rahallisesti tämän talouskriisin puitteissa ja muutenkin. Raha, tuo oligarkkisatanismin oleellisin rikoksentekoväline. Muuta tähän ei voi sanoa.

David osoittaa pessimitisesti, että olemme jo menneet pitkän matkaa tähän NWO:n suuntaan katsoen saippuaa tv:stä ja huomaamatta asioiden tilojen kehittymistä. Nyt kuitenkin se alkaa pistämään esiin yleiselläkin areenalla ja ihmiset ovat alkaneet havahtumaan, että "mikäs tuo on". Satojen vuosien manipulaatio on takanamme, mutta edelleen löytyy kuitenkin näitä aivopestyjä lampaita, jotka syyttävät tämän NWO:n salajuonia paljastaneita viestintuojia hulluiksi. Opitmistisesti David kuitenkin sanoo, että nyt aletaan huomata viestintuojien oikeaksi osoittautuneita tutkimustuloksia ja siinä alkaa olla mahdolisuus siirtyä vaiheeseen, jossa voidaan alkaa jo tehdäkin asioille jotain eikä vain puhua niistä. Valitettavasti itse olen huomannut täällä Suomessa ilmapiirin olevan todella lukkiutuneen kaavoihin ja kapeaan tietoisuuteen, jossa mikään tuollainen Alex Jonesin tai David Icken kaltainen tärkeä viestittäminen ja keskustelu ei ole mahdollista. Ainoita tästä ummehtuneesta valtavirrasta poikkeavia tämän tyyppisiä medioita löytyy lähinnä blogosfääristä ja sielläkin tosi vähän. Hyvä kuitenkin, että edes ne, kuten Käymälä, SAFKA ja tämä blogi. Onneksi kuitenkin internet mahdollistaa vielä pääsyn muidenkin maiden foorumeihin.

Alex ottaa seuraavaksi puheeksi maailman pankin IMF:n ja todisteet News Weekistä; Tähän talouden romahdukseen yhtenäisen globaalin maailmanpankin luominen olisi muka yksi lääke, missä tosiasiassa tämä eliitti on muodostamassa globaalia pankkiiridiktatuuria. Siihen liittyy mm. kaiken rahan, varallisuuden ja olemisen elektroninen kontrolli; Alex ottaa esimerkiksi Yhdysvalloista muka ajokortin, joka jo onkin varsinainen henkilökortti tätä elektronista kontrollia varten. Lopulta kävisi myös esim. niin, että kaikki osto- ja myyntitapahtumat ja luvat ovat täydellisesti elektronisen diktatuurin piirissä. Tässä on kiteytyneenä Orwellilaisen maailman olemus, josta Adolf Hitler ja etenkin Joseph Goebbels olisivat olleet kateellisia. Jo nyt olemme menneet länsimaissa pitkän matkan kohti tätä fasismin osa-aluetta; kontrollin ja valvonnan huipentumaa. Kontrollin ja valvonnan on tietenkin mahdollistanut tämän oligarkkieliitin tekaistut syyt sitä varten; muka terroriuhka ja tahallaan tyhmennetyn kansan siitä johtuva holtiton käytös.

David kuvaa tässä välissä taas talousromahduksen luonnetta; monet baarit ja ravintolat ovat tyhjiä siellä missä ennen ei ole moista koskaan käynyt.

Alex tuo sitten esille optimismia NWO:n vastustamisessa kysyessään: "Miten viesti tietämättömille ihmisille tästä maailman tilanteesta? NWO:n viestintuojien uskottavuus on noussut, koska ennusteet ovat menneet oikein. Mutta miten he (eli aivopestyt lampaat) tajuavat, että tässä on tosi kyseessä?" David vastaa; ajattele, mitä jatkossa tulee eteen, jos et tee mitään tälle asialle ja mitä lapsesi saavat sitten tulevaisuudessa kestää. Katso lapsiasi silmiin ja mieti: Miksi en uskalla, miksi en vastusta, miksi en poikkea linjasta, koska jos et tee mitään, niin voi käydä kuten Natsi-Saksan keskitysleireillä; lahdattavat ihmiset uskoivat vielä portillakin, että heidät vietiin turvaan "pahoilta vihollisilta". David huomauttaa, että meihin n. 6 miljardiin ns. tavalliseen ihmiseen verrattuna vain erittäin vähän ihmisiä kuuluu tähän manipulointia tekevään oligarkkieliittiin. Silti he ovat onnistuneet pystyttämään tätä NWO -korporaatiorakennelmaa jo pitkään ja samaan aikaan tavallinen kansa ei ole tajunnut koko huijausta. On vain pistetty pää pensaaseen, vaikka vertauskuvallisesti tornado on nyt tulossa. Siltä sohvalta pitää siis tosiaan nousta ylös ja laittaa tv kiinni.

Niinpä! Median tyhmentävä ja kontrollia ylläpitävä voimahan on tunnettua ja se on erittäin vahva voima juuri niiden ihmisten aisoissa pitämisessä, jotka eivät jaksa / osaa tutkia asioita ja jotka eivät halua / uskalla päästää irti oligarkkieliitin ehdollistamasta maailmankuvastaan. Valitettava totuus näille ihmisille on kuitenkin se, että heidän maailmankuva pirstoutuu lähitulevaisuudessa joka tapauksessa; joko he (niinkuin kaikki muutkin) havahtuvat fasistiseen pankkiiridiktatuuriin tai sitten tämän NWO:n kukistuttua uuteen renessanssiin. Kumpi maistuisi paremmalta?!

Alex intoutuu jatkamaa tuota keskitysleirivertausta; totutetaan ihmiset huonoihin oloihin ja lopulta vihollisen (eli siis tekaistu vihollinen) takia muka viedään "turvaan" jne. Miten tällaisesta ehdollistamisesta (massa-aivopesu) päästään pois, kysyy Alex. David vastaa ja ottaa esille tämän nykyisen Barack Obama -myytin ja sen miksi mennä mukaan moiseen massaihailuun, kuten aikoinaan Hitlerin tapauksessa. Alex pistää väliin kommentin: Osa ihmisistä on sen verran herännyt todellisuuteen, että he pelkäävät sen luonnetta, mutta he haluavat juuri sen takia uskoa Obamamyyttiin, joka toimii heidän toiveiden ja pelastajavisioiden projisointikohteena. Nähdään näkyjä tyyliin: Pelastajamme Hitler. Kyseessä on aivopesutaktiikka: Huonoksi tarkoituksella tehdyssä tilanteessa (George W. Bushin hallinnon tekoset ja tekemättä jättämiset) saatetaan kansalaiset näkemään uudessa kohteessa (Obama) pelastus ja hyvät ratkaisut ongelmaan. David jatkaa: Bush tuotiin tekemään tuhoa ja ongelmia ja tähän paha johtaja vs. hyvä johtaja aivopesutaktiikkaan löytyy jo antiikin Roomasta oppia: Röyhkeä ja typerä hallitsija aiheuttaa ensin ongelman ja seuraajaksi valittava lipevä hallitsija uskottelee olevansa tuon tilanteen "pelastaja", joka huumaa kansan puolelleen ja saa kontrollivallan heidän ylitseen jatkaakseen yhä tehokkaammin tuon huonon hallitsijan aloittamaa "politiikkaa" huuman varjolla "salaa".

David kertoo tutkineensa aivopesumenetelmiä erityisesti vuosina 1995 - 2002 ja havaitsee siis nyt Obaman tapauksessa massatasolla tehtyjä aivopesutekniikoita. Obamassa on siis se kuuluisa "muutos" verrattuna Bushiin, mutta muutos onkin vain uusi vaihe samassa prosessissa kohti NWO:a kuin oli kyse Bushinkin tapauksessa. Obama on siis myyntimies, joka saa huijattua ihmiset mukaansa samaan vanhaan, vaikka muka lupasi "muutosta".

David jatkaa: Obamaa on kuvailtu tätä huijausaivopesua tehostamaan mm. Pat Robertsonin ja Henry Kissingerin suulla "Messiaaksi". Lisäksi molemmat puolueet (demokraatit ja republikaanit) ovat muka hänen takanaan nyt yhtenäisyyden tuntua lisätäkseen jne. Aivopesutaktiikat ovat Davidin mukaan merkittävä manipuloimisväline tässä tilanteessa: Obama on kuin tyhjä taulu, johon ihmiset voivat kohdistaa odotuksensa - oman versionsa Obamasta. Tämä aivopesutaktiikka varmistettiin vaaleissa siten, että Obama ei mennyt puheissaan yksityiskohtiin ennen valintaansa. Hän mainosti vain "muutosta", johon voimme "uskoa", joka voi tietenkin olla mitä tahansa. Nyt valittuna "Messiaana" hänellä on tämän aivopesun avulla tulossa pitkä kuherruskuukausi: Hän pääsee monesta ikävästä asiasta läpi kuin koira veräjästä. NWO -eliittiporukka tiedostaa tämän ja puskee sen aikana haluamiaan muutoksia "politiikassa" läpi mahdollisimman nopeasti talousromahduksen avulla.

Alex huomioi myös vaalipelin: Obaman taustajoukot (eli tämä NWO -eliitti) pistivät Obaman teeskentelemään tiettyjä vastakkainasetteluja demokraattien ja republikaanien välillä. Nyt tultuaan valituksi hän ei ole esim. kommentoinut Gazaa juuri suuntaan tai toiseenkaan, vaan hän jatkaa vain olemistaan "Messiaana" vailla häiritseviä yksityiskohtia. David lisää esille tulleeseen: Obama ei ole pelkästään vain tyhjä taulu, vaan myös tyhjä mieli ja tähän väliin hän huomauttaa, että näistä oligarkkieliitin pelureista esim. Zbigniew Brzezinski (suomeksi) (George Soroksen ohella) on ohjaajana Obaman takana ja Obama on siinä vain kauppamies ja nukke myymässä kansalle valetta. Ko. NWO -tyrannia tuodaan mm. näinkin: Uskotellaan kansalle, että muutos vaatiin uhrauksia ja että tehkäämme yhdessä yhdessä asioita tuossa uhrauksessa. Todellisuudessa tällaisen pelin varjolla saadaan myytyä uudet sodat, verot, kontrollin lisäämiset, poliisivaltio jne. vanhaan kunnon fasismin ja kansallissosialismin tyyliin.

Tämä kaikki yllä sanottu Obamaan liittyen on alkanut olla valitettavan selvää minullekin. Tiedän sen, että tässä maailman tilanteessa on erittäin vaikea olla uskomatta johonkin messiaaniseen pelastajaan. Siinä piilee kuitenkin suuri vaara, kuten on yllä kuvattu. Lyndon LaRouche oli syksyllä Obaman vahva epäilijä, mutta nyt hän on ollut myötämielisempi Obaman valittua Hillary Clintonin ulkoministeriksi. Muistamme esivaalikamppanjasta sen, että Lyndonin havainnon mukaan Clinton oli se, jota oligarkkieliitti vastusti Obamaan nähden demokraattien presidenttiehdokkaaksi. Clinton olisi siis ollut Lyndonin havainnon mukaan jossain määrin Franklin Delano Rooseveltin politiikan suosija ja siten tämän oligarkkieliitin vastainen. Nyt Clintonin ollessa ulkoministeri Lyndon siis havaitsisi Obaman hallinnon sisältävän aineksia toiveeseen hänen vaatimansa maailmanpelastamissuunnitelman piiriin, joka sisältää juuri FDR:n politiikan piirteitä. Alex Jones ja porukkansa ovat kuitenkin jo ehtineet tuomita myös Hillary Clintonin kuuluvan tähän oligarkkieliitin nukkegalleriaan, joten toivoa ei olisi pois NWO:sta tämän huomenna aloittavan hallinnon puitteissa. Mielenkiintoinen näkemysero Obaman hallinnosta! Onko Lyndon nyt tehnyt virhearvion tässä muutoin niin hyvin analysoimassaan prosessissa? Onko hänellä ollut huonompia lähteitä kuin Alexilla vai onko vaikuttamassa hänen henkilökohtainen ystävyytensä Clintoneiden kanssa? Se on tullut jossain vaiheessa ilmi minullekin. Tarkastellaan tilannetta...

Alex jatkaa. Oligarkkieliitti myös testaa kansalaisia: He etsivät kansalaisista reaktioita. Jos tietyt suunnitelmat eivät aiheuta liikaa ongelmallisia reaktioita, niin eliitti ryntää sen suhteen eteenpäin NWO:n toteuttamisessa. Jos taas ongelmia on liikaa, niin ko. asia kielletään ja nimitetään siitä puhuvia kansalaisia tyhmiksi ja hulluiksi. Alex esittää jälkimmäisestä esimerkin Texasissa liittyen tieinfraan. Läpi Texasin on kaavailtu uutta tullimoottoritietä (valtion sisäiset tullit ovat siis ko. eliitin pussiin menevää rahaa ja kansalaisia eliitin kontrolloitavaksi karjaksi alentava eräs menetelmä). Osa mediasta on toitottanut siitä, mutta nyt ilmeisesti juuri vastustuksen takia osa mediasta / virkamiehistä taas puhuu, että ei moista projektia ole edes olemassa.

Alexin mukaan nyt on alkanut kuitenkin uusi vaihe NWO:n läpiviemisessä: Enää ei pidetä yllä vasemmisto vs. oikeisto -linjaa, vaan pyritään uskottelemaan yhteisenä rintamana oloa puolueesta riippumatta. David ottaa tätä sivuavan esimerkin Britanniasta. Siellä kolme suurinta puoluetta kantaa eri nimeä, mutta on agendaltaan kuitenkin käytännössä yksi ja sama "puolue". Etenkin Tony Blairin aikana näin on kuulemma käynyt. Puolueet ovat siis sulautumassa yhdeksi ja se tarkoittaa niiden takana olevan oligarkkieliitin halusta siirtyä vaivihkaa "yksipuoluejärjestelmään" nimeltään NWO. Alex sanoo: Pikkupuolueet ovat tässä mielessä eniten tarkkailun alla (vakoilu), mutta suuret ovat siltä rauhassa, koska ne jo ovat osa NWO -systeemiä. David tähän: Gordon Brown ja opposition David Cameron ovat yhtä ja samaa vaikka "väittelevät" -polittista näkemyksistä, mikä on savuverhopeliä. Lisäksi muistutetaan, että Yhdysvalloissa Barack Obama on siis äärioikeistolainen fasisti, vaikka annetaan ymmärtää hänen olevan kansan ja politiikan keskustassa yhtenäistäjänä ja kansan miehenä.

Seuraavaksi tuleekin puheeksi juuri värikoodit: Obamalla ja perheellään oli vaalivoittojuhlassa valko-musta-punaiset asut. Ne olivat juuri fasismin symboliset värit Natsi-Saksassakin. Väreillä on alitajuntaan suuri vaikutus; nyt ehdollistetaan uudestaan fasismiin, jossa väritkin ovat osana peliä. Alex sanoo: Nyt ehdollistetaan myös siten, että jos olet vastaan "näitä Obaman suunnitelmia", niin olet ongelma, jonka takia sinua syyllistetään, eristetään, mustamaalataan jne. Hitlerin tapauksessa tehtiin osaltaan samoin, jotta hänet saatiin kunnolla valtaan. Syyllistetään: Jos olet Obaman kanssa olet hyvis, mutta jos olet vastaan tuhoat Amerikkaa. Rotukorttia väläytellään myös syyllistämisen tehostamisessa. Sionistikortti on myös vanhana tuttuna mukana jne.

Katselin eilen Obaman virkaanastujaisten kunniaksi järjestettyjä juhlia konsertin kera. Kappas vain, siinäkin oli varsin keskeisellä sijalla puna-musta-valkoinen värimaailma. Selvä! Muutenkin siitä tuli mieleeni monta huolestuttavaa seikkaa, kun olen nyt tullut tietoiseksi näistä kuvioista. Esim. varapresidentin Joe Bidenin puhe oli kuin suoraan natsikäsikirjasta otettu "Arbeit macht frei" -liturgia. Myös messiaanista tuntua luovat aivopesutaktiikat pyörivät täyttä päätä rinnastamalla Obama Yhdysvaltain suurimpiin edellisiin presidentteihin. Varsinainen "Uusi Lincoln" mukamas tai jotain sellaista. Huh sentään ja voi voi!

Alexin karjaisu ennen mainostaukoa tähän väliin: "Tämä on viimeinen taisto, jossa on vastakkain ihmisyys ja tämä oligarkkieliitti!"

Davidin lukeman afrikkalaisen runon jälkeen hän toteaa, että Obamaan pettyvät etenkin mustat, koska he juuri eniten ovat "Obama-messiaan" lumoissa. Amerikassa mustat yläluokat ovat kuitenkin Obaman kanssa tässä pelissä mukana ja he vastaavat siten oligarkeille eivätkä oman rodun edustajilleen. David vaatii: Tässä tilanteessa ei pidä mennä mukaan rotukortin hiljentämisvaikutuksen alle. Mukavuusalueeltakin on tultava pois toimintaan sanoo Alex ja huomauttaa, että muuten peli voi meidän tavallisten ihmisten osalta olla ohi. David sanoo myös: "Pelko pois ja tietoiseksi asioista!".

David jatkaa analyysiä: NWO sisältää monta tasoa ja käytännössä elämme virtuaalimaailmassa. Se on kuin matriisi eli kyseessä on opetettu ja ehdollistettu mieli. Ei siis sitä laajempi tietoisuus vaan ikään kuin tietokoneohjelma, jonka oligarkit (Eli heidän manipuloimansa maailmankuva ja -systeemi) ovat ohjelmoineet; tuloksena käsittelemme ja tuotamme tietoa tuon mielen eli tietokoneohjelman kautta. Mieli eli matriisi, jossa henkilö on ohjelmoitu pois tietoisuudesta. Et näe kokonaiskuvaa, jos operoit tuon mielen kautta ja olet siten orjana tuossa oligarkkien pelissä, mutta et juurikaan tiedosta sitä juuri kapean ja ehdollistetun mielen takia.

Alex havainnollistaa: ihmiset alkavat heräämään kuitenkin yhä enemmän tähän maailman tilanteeseen. Hän on havainnut sen mm. haastateltuaan vuosien mittaan tuhansia ihmisiä. Oligarkkieliitti pyrkii kuitenkin yhä mm. tuhoamis- ja aivopesutaktiikoilla jatkamaan, jotta voisivat näytellä pelastajaa. David sanoo heräämisestä, että se on kuin henkinen herätyskello ja David tähdentää edelleen, että tuo ohjelmoitu mieli on tyhmä avautuneeseen tietoisuuteen verrattuna. Tietoisuus näkee laajemman maiseman eikä vain yhden kiven pintaa maisemasta.

David jatkaa vertausta mielen kaupeudesta verrattuna tietoisuuteen: Oxfordin yliopiston eliittioppilaat ovat tietyssä mielessä vaikea kohde keskustelukumppaneina, koska heidät on ohjelmoitu enemmän kuin tavallinen kansa juuri opintojen kautta tapahtuneen aivopesun takia. Alex toteaa siihen, että jopa joku katujuoppo voi olla siinä mielessä tietoisempi kuin pitkälle koulutettu "eliittinero". David ja Alex yhdessä: Eliittiälymystö on siis mennyt systeemin läpi ja he ovat ohjelmoituneet siten eniten oligarkkien ehdollistamaan maailmankuvaan. Opiskelu on siis paljon kuin ko. syötetyn maailmankuvan tiedon parhaalla tavalla konemaisesti oppimista, kuten koetilanteeseen ulkoa opiskellessa tapahtuu. Ei siis ajatella omilla aivoilla. Sitten kun nämä ohjelmoidut mielet etenevät hallitsemaan yhteiskuntaa, tulee heidän kauttaan koko yhteiskuntaan ohjelmoitu maailmankuvakäsitys. Gazan murjominen esimerkkinä: Vain osa meistä on tietoisia tuon ohjelmoinnin ulkopuolella ja ymmärtää millä tavalla väärin Israelin hyökkäys Gazaan on ollut.

Itse otan esimerkiksi mm. talousromahduksen hoitomenetelmät; monet näistä nykypolitiikoista ja -ekonomisteista ilmeisesti oikeasti uskovat näihin apupakettitoimiin ja siihen, että tämä jo kuollut monetaristinen talousjärjestelmä voitaisiin muka pelastaa niiden avulla. Ehdollistaminen ja maailmankuvan ohjelmoitu kapeus ovat tehneet heidän tapauksessaan traagisen tehokkaan tehtävänsä. Osaltaan tämän takia nämä ihmiset jopa tavallaan vahingossakin työntävät talousjärjestelmän ja valtiot tuhon tielle tajuamatta sitä kunnolla itse. Oma lukunsa ovat sitten tietenkin ne oligarkkisaatanat, jotka tekevät kaiken tietoisesti ja viiltävällä älyllään.

David meuhkaa edelleen: Tietoisuutemme voi kuitenkin herätä ja rajat kaatua sen mukana. Olemme yhtä tietoisuutta, mutta erilaisin kokemuksin. Näiden oligarkkien takia meitä on nyt vain yritetty pitää pienessä tietoisuuden kolossa verrattuna universaaliin ihmisyyteemme ja meidän potentiaaliin siinä kaikessa. Tämän minäkin tiedostan kirkkaasti. Omassa olemisessani koetut ahdistuksen tilat suhteessa maailmaan koko elämäni aikana kertovat juuri siitä, kuinka olen pyrkinyt pääsemään eroon tuosta oligarkkieliitin ehdollistamasta maailmankuvasta. Viime aikoina tekemäni työ sen suhteen on kiihtynyt, josta näytteenä on tämä blogikirjoittamiseni. Olo onkin yhtäältä ollut helpottunut, kun olen tajunnut maailman tilanteesta ja olemuksesta sekä oman ihmisyyteni potentiaalista näin paljon oleellista. Toisaalta vakava uhka kaikelle on kuitenkin tuo NWO eli Brittiläinen imperiumi. Käyttämäni sana on ollut myös brittiläinen systeemi. Joka tapauksessa siis lähes kaiken pahan alku ja juuri.

Alex kysyy: Miksi oligarkit haluavat tuhota luontoa ja ympäristöä (geenimanipulaatiot, myrkyttäminen, saasteet jne.) ja esiintyä pelastajina hiiliverojen avulla? David toteaa: Tässäkin on kyse manipulaatiosta, jossa on tavoitteena saattaa meidän mielemme eli se "tietokoneohjelma" jumittamaan. Ympäristössämme ja ruoassamme olevat epäpuhtaudet ja myrkyt toimivat juuri sitä tarkoitusta varten tuhoamalla aivojamme ja muuta elimistöämme pikkuhiljaa vaivihkaa. Meistä tehdään siis "biologisia androideja": jotta nämä oligarkit voisivat edelleen hallita tilannetta sen varjolla seuraavaan NWO -vaiheeseen ja estää meidän heräämisen siihen laajempaan tietoisuuteen. Etenkin nuoret ovat tässä manipulaatiossa kohteena, koska he ovat seuraavan NWO -vaiheen aikuisia. Yksi manipulaation osa ovat tässä lääkkeet; lapsiakin nielee Prozacia ym. mielialalääkkeitä kuin karkkia. Alex kertookin New York Timesistä havainnoineensa, että jopa 100 miljoonaa ihmistä elää tämän kaltaisissa lääkemyrkyissä. Eliitti myrkyttää jopa osaa alemmasta eliitistä ja tuhoaa siten ihmislajia kokonaisuudessaan. On olemassa suorastaan ihmislajivihaa. Alex mesoaa tämän kaiken olevan kuin kosminen voima ja henkinen elämys, joka ajaa lajiamme tuhoon. Olemme samassa veneessä siinä mielessä osan eliitinkin kanssa.

Olen puhunut tässä kirjoitussarjassa noosfääristä ja sen sairaudesta, mikä liittyy juuri tuohon ihmislajin degeneraatioon ja tietoisuuden kaventumiseen ohjelmoiduksi ja ehdollistetuksi mieleksi. Yhtäältä oligarkkieliitti pyrkii siis eri keinoin (lääkkeet, ruoka, media, istutettu asenneilmapiiri jne.) suoraan sairastuttamaan noosfääriä eli siinä ilmenevää ihmisyyttä, sielua ja tietoisuutta ja toisaalta se sairastuu välillisesti kaikesta oligarkkisaatanallisuudesta seurannaiden prosessien ja tapahtumien takia. Noosfääri eli kollektiivisen tietoisuuden kerrostuma sairastaa vakavaa aivoperäistä sairautta, jonka ovat aikaansaaneet taudin alkuperäiset kantajat eli sukupolvesta toiseen saastuneina eläneet oligarkkieliitin porukat. Tämä syöpämäinen tauti on nyt levinnyt joka puolelle maapalloa aiheuttaen kaikkea kuviteltavissa olevaa epäjatkuvuutta, toimimattomuutta, repivää kahtiajakoa, hajaannusta, tuhoa, kauhua ja tuskaa kaikkeen ihmistoimintaan.

David vaihtaa aihetta: Poliisit ja muut viranomaiset univormuissaan ovat symbolisesti valtion jatke. Obama haluaa (eli siis hänen taustavoimat haluavat) nyt kasvattaa joukkoja Yhdysvaltain sisällä kyseenalaisin fasistisin keinoin; nuorisoprikaatit yms. Poliisienkin tässä mielessä syytä herätä: David ja Alex sanovat, että osa systeeminkin porukoista (eli poliisit yms, viranomaiset) ovat osaksi jo heräämässä. Oligarkit yrittävät siksi epätoivoisestikin kiihdyttää toimiaan (vielä yrittäen sitä salaa ja vaivihkaa) estäen heräämistä tässäkin mielessä.

Alex kysyy: "Miten estämme Obamaa pallottelemasta NWO:a eteenpäin ensimmäisinä kuukausina virassaan? David: levittämällä tietoa näistä asioista. Levitä, levitä, levitä on yksi keino!! Alex toteaa siihen, että eliitti tuhoaa internettiä sen takia. Siksi minäkin olen nyt ottanut erittäin tehokkaaseen käyttöön tämän blogifoorumin, jotta levittäisin tietoa ja ymmärrystä. Internetiä uhkaava vaara on otettava huomioon ja kannattaakin tehdä kopioita mm. teksteistään.

Soittoja kuulijoilta vaihe showssa: David kuvailee kiireitään ympäri maailmaa, jossa osaltaan näkyy tämä herääminen; mm. yhä enemmän ihmisiä tulee kuuntelemaan häntä. Tällaisista nousevista trendeistä ei kuitenkaan ole valtavirtamediassa mitään, koska valtavirtamediat ovat tämän oligarkkieliitin ohjauksessa. Mediaa pitää seurata nyt mahdollisimman monipuolisesti, koska yhtäältä on oltava selvillä, miten valtavirtamedia käsittelee asioita eli miten oligarkkieliitti pyrkii asioita tuomaan esille. Toisaalta vaihtoehtoisen median seuraaminen on keskeistä oikeimman ja syvimmän tiedon saamisen takia. Kriittinen kannattaa olla molemmissa tapauksissa, mutta on oltava tosiaan rohkeutta tehdä myös kauhistuttavimmat ja valtavirrasta eniten eroavat johtopäätökset ne nähdessään. Täytyy kyetä avaamaan portti laajempaan tietoisuuteen päästäkseen pois ohjelmoidusta ja ehdollistetusta mielestä. Asioita on ryhdyttävä itse kunkin tutkimaan ahkerasti. Tässä maailman tilanteessa joka ikisen on PAKKO olla valveutunut ja varpaillaan!

David Montrealista Kanadasta soittaa: "CriticalUnity.org antaa Kanadan näkökulmasta tietoa näistä asioista". Tämä David on huolestunut siitä, miten herätetään valtavirtayleisö? Alex vastaa, että heräämistä tosiaan on havaittavissa; miljoonia hittejä on jo tullut netissä näille "viestintuojasivustoille" ja valtavirtamedia on jo hätää kärsimässä vaihtoehtoisen median alkaessa olla räjähdysmäisessä suosion kasvussa.

Alex näyttää myös tuossa videon kuvassa käyrää näiden vaihtoehtomedioiden suosion kasvamisesta vuodesta 2003 tähän päivään ottaen esimerkin omasta sivustostaan. David Icke liittyy toiveikkaiden joukkoon sanomalla: Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat kerääntymässä tiedon pariin ja heidät pitää vain nyt koota yhdeksi vastustajajoukoksi, kun vielä voimme!

John kanadasta soittaa; puhe ilmaston kylmenemisestä, kun auringonpilkkuja on ennätyksellisen vähän. Alex sanoo: Kaikki Obaman takana olevat tiede-luontoihmiset ovat Al Goren versioon uskovia ja siten väärässä. Tämä onkin sopiva erilliseksi aiheeksi, koska se sisältää monta pulmaa ja näkökulmaa, joita on hyvä pohtia. Palaan siis myöhemmin asiaan.

David toteaa seuraavaksi Kanadan tilanteen kuvailun jälkeen (eräältä soittajalta), että bisnes on kontrollia. Korporaatiot eivät kuitenkaan ole kontrollin alkuperiä tai syitä vaan keinoja oligarkkieliitin käsissä. Olen samaa mieltä: osa yrityksistä on varmasti saanut hyvääkin aikaan, mutta monet ja erityisesti pörsseissä olevat suuryritykset ovat olleet erittäin alttiita saastumaan tuon oligarkkieliitin toimille ja ilmapiirille. Sille noosfäärin sairaudelle, joka oikeastaan näkyy parhaiten juuri ekonomian ja politiikan parissa. Näin onkin laajasti koko maapallon mittakaavassa käynyt ja tuloksen näemme nyt mm. kaikkien aikojen pahimpana talousromahduksena.

Viimeisen soittajan kysymys: Mitä tehdä käytännössä vastustaakseen NWO:a? Alex vastaa, että mm. kieltäydy henkilökorteista (se elektroninen kontrolli ja valvonta), kasvata ruokaa (puutarhaa), puhu naapureille sekä muille ihmisille ja ystäville näistä asioista eli opeta ja tutustuta tilanteeseen. Asioihin herääminen on ratkaisun merkittävä liikkeellepaneva voima. David sanoo, että herääminen siihen laajempaan tietoisuuteen johtaa vaistomaisesti toimintaan ja pelkokin poistuu, kun tietää asioista. Laajat ihmismassat täytyy saada pois eliitin marionetinuorasta ja siten heidän NWO -systeemi saadaan romahtamaan ja sitten uusi parempi maailma on mahdollista laittaa tilalle. Rauhanomainen ja "hiljainen" vastustus ollee toimivin.

Tässä vaiheessa onkin tärkeää havaita se, että emme lähde heidän toivomalleen tielle eli väkivaltaisesti mellakoimaan ja kapinoimaan, mikä tilanne pelaisi heidän pussiinsa; saavat mm. tekosyyn kiristää kuria, valvontaa ja tyranniaa. Tärkeä avain on aluksi nimenomaan avata portti ehdollistetusta ja ohjelmoidusta mielestään pois laajempaan tietoisuuteen, joka auttaa meitä ymmärtämään tilanteen luonnetta ja sitä mitä sille pitää tehdä. Runsas ja monipuolinen mielikuvitus on tärkeää, sillä osa NWO:n vastustuksesta on luonteeltaan vaikeaa ajattelua ja kuvittelua vaativaa parantamis- ja kehittämiskeinojen keksimistä sekä sitten niiden toteuttamista käytännössä. Yksi esimerkki ensimmäisenä käytännön toimena on tullut Lyndon LaRoucheltakin; oligarkkieliitti saadaan vastuuseen ja pois saastuttamasta ihmisyyttä pystyttämällä uusi globaali Pecora -komissio.

Oligarkkieliitti ja heidän hännystelijänsä nimenomaan pelkäävät ihmisjoukkojen tätä tietoisuuden parantumista ja laajenemista; se on pois heidän vallastaan. Näin on ollut jo vuosisatoja, kun nämä oligarkkiporukat ovat pyrkineet tämän tietoisuuden vähentämiseen ja kahlitsemiseen. Heidän mielestään ihmismieltä pitää muka kontrolloida turvallisuuden tai muun tekosyyn varjolla. Meillä on kuitenkin ihmislajina velvollisuus murtaa tuo este ja alkaa käyttäytymään lajillemme tyypillisesti niin, että vain meidän lajilla oleva aivotyyppi jatkaa hyvälaatuista evoluutiotaan. Tämä tietoisuus elää luonnollisesti vain silloin, kun se saa kehittyä kahleetta ja vain silloin sen evoluutio on turvattu. Vain siinä tapauksessa ihmisyys ilmenee parhaiten ja näistä tietoisuuksista koostuva kokonaisuus noosfääri paranee nykyisestä sairaudestaan hyvin toimivaksi osaksi maapalloa.

Tähän loppuun laitan valikoiman videoita David Icken esiintymisistä, joista välittyy hyvin hänen ajatuksiaan ja visioitaan: A (jo vuodelta 1996!) B C D E F G H. Tässä on myös hänen nettisivustonsa, jossa on ajankohtaiset kirjoitukset mm. Gazan tilanteesta (Israelista) ja Barack Obamasta. Lukekaapa ja katsokaapa ilman ennakkoluuloja, niin tulette viisaammaksi.

Friday, January 16, 2009

Lyndon LaRouchen web-seminaari ennen Barack Obaman virkaanastujaisia

Tänään aktiviteetti nousee taas huippuunsa LaRouche PAC -sivustolla. Nimittäin Lyndon LaRouche pitää jo ties kuinka monennen webcastin, joka on nyt ensimmäinen kahden sarjasta sijoitettuna Yhdysvaltain uuden presidentin Barack Obaman virkaanastujaisten ympärille. Tuttuun tapaan Lyndonilta on tiedossa ankaraa paasausta ja runsaasti informaatiota maailman tilanteesta, joka on vain huonontunut vuodenvaihteen jälkeen. Tämä webcast alkaa klo. 20:00 Suomen aikaa ja kestänee muutaman tunnin. Toinen webcast-seminaari on ensi viikolla Obaman virkaanastujaisten jälkeen.

Niin, maailman tilanne on järkyttävä ja mitä enemmän sitä tutkii, sitä vahvemmin se käy ilmi. Olen tällä viikolla keskittynyt enemmän tiedon keruuseen tästä tilanteesta netin avulla ja siksi kirjoittamiseni tänne blogiin on ollut nyt poikki muutamana viime päivänä. Paljastavaa ja toisaalta hyvin huolestuttavaa materiaalia on tullut eteeni erittäin paljon monestakin suunnasta, josta kertominen on yksi oma urakkansa ja pohdinkin nyt myös sitä, miten jatkaa tätä blogikirjoittamista. En nimittäin uhraa kuitenkaan koko aikaani tässäkään elämästäni, vaikka näistä asioista kertominen ja niiden levittäminen on nyt osaltaan erittäin tärkeää.

Tässä vaiheessa on syytä kiinnittää erityistä huomiota Barack Obaman virkaanastujaisten ajankohtaan. Esim. Alex Jonesinkin esilletuomana on käynyt ilmi, että tuon virkaanastujaisten tienoolla voi olla tulossa ns. false flag -terrori-isku tai jokin muu suuri katastrofi. Yhdysvaltain poliitikoista esim. Colin Powell on lipsauttanut tällaisen pari kuukautta sitten: "Tammikuun 21. tai 22. tapahtuu kriisi, josta emme tiedä mitään.". Tätä on jo kommentoitu mm. siten, että miten muka päivälleen tiedetään, vaikka ei toisaalta tiedetä mitään. Onko siis nyt tulossa 11.9.2001 iskua vastaava terroriteko?! Sellainen, joka on itse suunniteltu ja toteutettu tämän Brittiläisen imperiumin eli New World Order oligarkkieliitin toimesta, kuten oli kyse tuossa World Trade Centerin tapauksessa! Jokin isku / provokaatio, joka oikeuttaa tämän oligarkkieliitin ja hännystelijänsä taas kiristämään fasistista kontrolliaan ja näyttelemään uhria ja pelastajaa (muka "terroristeilta" ja "heidän" pahoilta teoiltaan) itse suunnittelemansa katastrofin takia! Tässä on tuo Powellin puheen osa.

Tässä on huomattava myös se, kuinka Alex Jones ennusti tai oikeammin päätteli jo silloin keräämiensä tietojen perusteella tuon syyskuun 11. päivän WTC-iskun ja sen taustat pari kuukautta etukäteen ennen sitä. Tässä on video siitä. Meidän herättäminen maailman tilanteeseen on ollut käynnissä jo silloin! Harmi, että itse olen herännyt vasta viime vuonna, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt pitää toivoa laajamittaista heräämistä jäljellä olevien "sheeple" ihmislampaiden osalta! Hämmästyttävää, että me lampaat (Kuten minäkin vielä silloin ja muistan vieläkin elävästi mitä tein ko. päivänä ja iltana) söimme silloin 11.9.2001 koko syötin ja uskoimme mm. terroristien olemassaoloon ja ko. tornien romahdukseen muka pelkästään lentokoneiden takia... Voi saatana!

LaRouche PAC -sivustolta laitan tähän loppuun vielä tuoreen viikkovideokatsauksen ja videon aiheesta: Kansainvälisen Pecora -komission kuulustelut ja sen seuraukset; jälkimmäisessä painotetaan nimenomaan sitä, että nämä oligakkisaatanat pitää saada totaalisesti vastuuseen teoistaan ja saada heidät myös kokonaan pois haittaamasta maailman ja ihmisyyden olemista ja kehittymistä luonnollisella ja oikealla tavalla. Nythän tämä oligarkkieliitti on manipuloinut jo vuosisatoja elämäämme ja maailmaamme totaalisen vääristyneen saatanalliseen suuntaan. Noissa videoissa käsitellyt asiat tulevat varmasti esille myös tuossa tämän iltaisessa Lyndonin seminaarissa, joten ne ovat erinomaista oheismateriaalikatselemista ennen varsinaista seminaaria. Katsokaapa ne ja klikatkaa sitten illalla klo. 20:00 LaRouche PAC -sivulle seminaarin suoraan lähetykseen!

Päivitys 17.1.2009 klo. 18:15: Eilinen Lyndon LaRouchen seminaari on nyt arkistoitu ja katsottavissa sieltä uudestaan. Seuraava hänen web-seminaari on jo 22.1.2009 torstaina alkaen klo. 20:00 ja siinä käsitellään varmaankin yhä samoja asioita, mutta myös enemmän Barack Obamaan liittyviä asioita, kuten sitä ymmärtääkö hän Lyndonin esille läimäisemän maailman tilanteen ja parannuskeinot siihen vai onko hän vain taustalla olevien oligarkkien nukke, joka vain johtaa meidät kansalaiset yhä heikkeneviin olosuhteisiin globaalisti.

Tässä vaiheessa Lyndon antaa vielä ns. mahdollisuuden Obamalle näyttää, mikä mies hän on ja siten toivoa vielä olisi. Sen sijaan Alex Jones porukkoineen (AlexJonesChannel) on jo tyystin sitä mieltä, että Barack Obama on kuin tavallaan uusinta Adolf Hitlerin ajoista; huonon johtajan (George W. Bush) jälkeen tulisi muka pelastajana esiintyvä johtaja (Obama), joka lopullisesti ns. myisi kansalle huijaamalla ja manipuloidun messiaaniseen suosioon turvautumalla huonon johtajan avulla aloitetun oligarkkien junaileman "politiikan", joka tunnetaan Alex Jonesin suussa nimellä New World Order ja Lyndon LaRouchen suussa nimellä Brittiläinen imperiumi (nykyään tarkennettuna termillä Saudi) tarkoittaen samaa asiaa.

Heti ensi tiistaista lähtien tämä kaksijakoisuus tulee tarkasteluun ja alamme nähdä käytännössä asioiden tiloja. Pitäkäämme mielessä myös tuo Colin Powellin esille tuoma uusi kriisi, joka tapahtuisi aivan näinä päivinä. Lyndon onkin ollut sitä mieltä, että näinä päivinä ympäri maailmaa syntyneet kriisipesäkkeet (mm. Afrikassa, Gazassa, Pakistanissa ja Ukrainassa) ovat osaltaan Brittiläisen imperiumin oligarkkien junailemia testejä Obaman hallinnolle; pysyykö Obama oligarkkien ruodussa vai lähteekö hän Lyndonin vaatimaan maailmanpelastamissuuntaan? Elämme kriittisiä hetkiä maailman historiassa! Palaan kommentoimaan enemmän tuossa ja ensi torstain seminaarissa esille tulleita asioita ko. jälkimmäisen jälkeen. Sitä ennen paneudun ainakin "Helvetti vai Renessanssi" -kirjoitussarjaani käyden maailman kriisiä lisää läpi Alex Jonesin näkökulmasta katsoen.

Tuesday, January 13, 2009

Hyvin leudosta vesikelistä lumettoman pakkasen kautta lievemmin leutoon vesi-lumikelisekoitukseen



Viime viikon lopusta lähtien on taas vallinnut erittäin leuto länsi-lounaisvirtaus Etelä-Suomessa. Sen myötä ajoittaiset sateet ovat tulleet sisämaata myöten vetenä ja lämpötilat ovat kohonneet jopa +5 asteen vaiheille. Tilanteelle tyypillisesti lämpötilat ovat pysyneet runsaan pilvisyyden ja voimakkaan tuulen takia ympäri vuorokausien lähes samana ilman vuorokausivaihtelua. Lauha sää on odotetusti sulattanut lumet pois laajalta alueelta jopa sisämaassa ja rikkonaista lumipeitettä on vain itäisimmässä sisämaan osassa. Lumettomilla alueilla edellisen pakkasjakson tekemä routakin on sulanut parisen senttiä päältäpäin. Yllä olevassa kuvassa otettuna eilen Espoon Tapiolassa nähdään roudan vaikutus sulamisesta huolimatta; lumien sulamisvedet ovat jääneet nurmikoiden ym. paikkojen notkoihin lillumaan, koska yhtäältä alla yhä oleva jäätynyt maa ei päästä vettä imeytymään ja toisaalta tässä säätilanteessa haihtuminen on vähäistä.

Jatkossa huominen on Etelä-Suomessa vielä tämän leudon säätyypin päivä, mutta muutos tulee jo sitä seuraavana yönä. Muutoksen aiheuttaa korkeapaineen vahvistuminen heti Suomen länsipuolelle. Se pakottaa pienen matalapaineen siirtymään Suomen länsipuolelta Suomen kaakkois-itäpuolelle samalla kun siihen liittyvä rintamavyöhyke siirtyy Keski-Suomesta Suomen eteläpuolelle torstaiyönä. Torstaiksi pääsee tässä vaiheessa vaikuttamaan tyynen ilmamassan vaihtumisvaiheen jälkeen melko voimakas koillistuuli, joka tuo pakkasilmamassan takaisin eteläiseenkin Suomeen (Lapissa on jo tämän viikon alussa ollut -30 asteen pakkasia paikoin). Sateita ei kylmenemisen yhteydessä tule kuin vähäisinä kuuroina, joten torstain pienet lumikuurot eivät juurikaan lumipeitettä tee. Näin on laajalle alueelle tulossa edellistä muistuttava lumeton pakkasjakso.

Sitten korkeapaine siirtyy Etelä- ja Keski-Suomen yli Suomen itäpuolelle pe - la aikana, jolloin Etelä-Suomessa vaikuttaa aluksi kuiva ja kylmä koillis-itätuuli. Tässä vaiheessa sää on selkeää tai lähes selkeää (mahdollisia aamu- ja iltaruskotilanteita) ilman merien lumikuuroja pakkasen ollessa etelärannikolla kylmimmillään n. -10 astetta ja sisämaassa lähes -15 astetta. Tuuli pitää aluksi pakkaserot rannikon ja sisämaan välillä pieninä, mutta korkeapaineen ollessa päällä sisämaassa voi yöaikaan olla tyyntä ja siksi paikoin yli -15 astetta pakkasta. Toisaalta jo vähän lisääntynyt auringonvalo muodostaa asteen parin verran enemmän vuorokausivaihtelua lämpötiloihin selkeässä säässä verrattuna edelliseen pakkasjaksoon, joten keväästä alkaa siinä mielessä olemaan etäisiä merkkejä.

Pohjoisella Atlantilla on jo torstain tienoilla muotoutumassa uusi erittäin laaja ja voimakas matalapaine, joka alkaa vaikuttaa Suomen säähän viimeistään sunnuntaina. Se pakottaa korkeapaineen kauas Suomen itäpuolelle, etelätuulet alkavat voimistua ja taivas pilvistyä. Tässä vaiheessa on vielä vähän epäselvää, kuinka leudoksi etelävirtaus muodostuu ensi viikon alun aikana. Lännen hurja matalapainetoiminta kuitenkin velloo koko ajan siinäkin vaiheessa osakeskuksineen ja syöttää ajoittain rintamasateita Suomeen lounaasta. Näyttäisi siltä, että lämpötilat vaihtelisivat sunnuntaista eteen päin vähän nollan molemmin puolin, jolloin ensi viikon alku näyttäisi tuulisten lumi- ja vesisadekelien vuorottelulta. Lumipeite voi siis palautua ainakin sisämaassa, mutta rannikolla etenkin länsiosissa voi olla edelleen varsin lumetonta vesisadekeliä. Näyttäisi siltä, että tällainen leuto, mutta osittain lumen suhteen talvinen säätyyppi jatkuisi myös ensi viikon loppupuolella... Lumisadetilanteessa tällainen leutous tietäisi kauniita suojalumikuorrutuksia.

Tämän hetkinen erittäin leuto sää on siis sulattanut reilusti jo routaakin, mutta järvissä ja Suomenlahden sisälahdissa on edelleen vetiset jääkannet. Hauraina ja selvästi ohentuneina tosin. Joetkin ovat sisältäneet jäätä vielä eilen, mutta ainakin osa niistä on ehtinyt murtua virran vaikutuksesta pois. Torstain - lauantain pakkasjakso jäädyttää roudan ja vesistöjen jäät aikaisempaan vahvuuteensa (n. 10 cm) ja nopeasti vähän ylikin, koska on taas lumetonta pakkasen aikana. Ensi viikon alussa jäätyminen pysähtyy, mutta ainakin sisämaassa jäidenkin päälle voi tulla useitakin senttejä lunta, joka tosin ollee pian taas suojaista. Joka tapauksessa kasvillisuudelle (etenkin taimet, perennat ja nurmikot) on tiedossa taas stressiä, kun märkä jäätyy ja ei ole lumisuojaa.

Sunday, January 11, 2009

Helvetti vai Renessanssi?! - Maailman kriisin ydintä Alex Jonesin avulla tarkasteltuna, osa 1

Tässä vaiheessa ajattelin ottaa aikaisempaa vieläkin radikaalimman otteen (En kuitenkaan käytä voimasanoja aikaisempaa enempää) tässä kirjoitussarjassani ja ottaa käsittelyyn Alex Jonesin paljastamia rajuimpia asioita tästä länsimaisen maailman tilanteesta. Olen tavallaan vielä kiertänyt sitä kuuminta ja saatanallisita ydintä tässä asiassa, mutta laitetaanpa nyt tähän dokumentiksi niitä Brittiläisen imperiumin oligarkkiporukoiden syvimpiä tavoitteita, joita on saatu selville. Sitä varten käyn läpi Alex Jonesin radio- ja tv-shown kaksi tämän viikon osaa, jotka ovat ilmestyneet mm. YouTubeen alexjoneschanneliin (videot). Niissä kiteytyy hyvin Alex Jonesin jo pitkään show-vieraidensakin kanssa toistamat asiat tästä maailman kriisistä. Teen näistä kaksi erillistä merkintää ja tässä ensimmäisenä on vuorossa show Steve Quayle on The Alex Jones Show" The End Game is Here!!": A B C.

Jonesin haastattelema Steve Quayle on vastaavanlainen nettiaktivisti kuin Jones itsekin. He vaihtavat tässä showssa näkemyksiään keskenään ja maailman tilanteen luonnetta pohditaan erittäin pelottavassa hengessä (tietysti etenkin Yhdysvaltojen kannalta): Se tarkoittaa siis sitä, kuinka häikäilemättömiä suunnitelmia meidän ns. tavallisten ihmisten päänmenoksi on tehty ja osittain toteutettu jopa jo monen vuosikymmenen ajan. Käyn nyt löyhän kronologisesti läpi esille tulleita asioita, kommentoin niitä ja vertaan samalla materiaalia paikoitellen LaRouche PAC -sivuston antiin. Tässä tulee ilmi myös se näiden kahden tahon välinen ero suhteessa kohta virkaansa astuvaan Yhdysvaltain uuteen presidenttiin Barack Obamaan, mutta vasta toisen shown kohdalla.

Steve Quaylella on ollut käytettävissään eräs Pentagonin lähde, jolta näitä nyt esittelemiäni tietoja on saatu kaivettua. Ilmeisesti tällaisia salaisten suunnitelmien vuotajia on viime aikoina ollut käytettävissä yhä enemmän eli he ovat ikään kuin vaihtaneet leiriä ja haluavat nyt vaivihkaa varoittaa kansalaisia mm. näiden nettiaktivistien avulla anonyymisti. Lyndon LaRouchellakin on ollut käytettävissään mm. tällaisia vuotajia laajan verkostonsa ansiosta, mikä on osaltaan johtanut siihen, miten LaRouche PAC -sivustollakin asioita käsitellään. Tuo Quaylen lähde kuuluu NORTHCOM:n aivopesuihin erikoistuneeseen porukkaan.

Sitten ne esille tulleet asiat (shown esittelemät asiat laitan kursiivilla): Sotaisat ja väkivaltaiset tietokonepelit toimivat ehdollistajina, jossa pelaajien (etenkin niiden parissa eniten aikaa viettävä nuoriso) todellisuuskäsitys saa virtuaalitodellisuudesta vaikutteita, jolloin osan pää ns. sekoaa; toden ja valheen / hyvän ja pahan / oikean ja väärän raja hämärtyy, oligarkkieliitin suunnitelmia ja tavoitteita (maailmankuvat, toimintamallit) ujutetaan vaivihkaa nuorten mieliin jne. Tämä toimii hyvänä vähitellen tapahtuvana aivopesutaktiikkana, jossa lopputuloksena on mahdollista seuloa näin ehdollistetuista ihmisistä paremmin mm. tyrannitappajasekopäisiä poliiseja ja sotilaita oligarkkieliitin tyrannimaiseen käyttöön. Minusta tämä on aivan mahdollista, koska nykymedian ja -viihteen suuri ja monenkirjava määrä on omiaan vaikuttamaan hyvin tehokkaasti ihmismieleen sekä yksilöllisellä että kollektiivisella tasolla. Jopa vuosikymmeniä jatkunut tietynlainen raaistunut ja synkkä mediailmapiiri vaikuttaa lopulta ehdollistamalla osan yksilöistä oligarkkien toivomalla tavalla: Yksilö saa käsityksen ihmisyydestä, jonka kohtalo on olla siinä yhtäältä eliitin alistettu ja kontrolloitu alammainen ja toisaalta olla eliitin käytettävissä olevaa raakaa ja tavallisista ihmisistä välinpitämätöntä palveluväkeä.

Steve ottaa esille seikan viime syksyltä: Viime lokakuun 7 päivä oltiin 2,5 minuutin päässä sotatilalaista Yhdysvalloissa silloisen roskapankkilain läpimenoäänestyksen vuoksi. Uutta sotatilalakia on itse asiassa suunniteltu jo yli 15 vuotta Yhdysvalloissa osana tätä ns. New World Orderia (NWO), uutta maailmanjärjestystä. Juuri tätä varten on tuolla em. tavalla ehdollistettu poliiseja ja sotilaita. Lisäämään ko. haluttua vaikutusta Yhdysvalloissa on otettu käyttöön myös taktiikka, jossa kotimaan "turvaamiseen" palkataan ulkomaalaisia (rekrytoinneista jo n. 20 % on heitä: Yhdysvaltain armeijan rekrytointikeskuksia on esim. Manilassa Filippiineillä, Mexico cityssä ja Ukrainassa). Tällä tavalla "oma" sotaväki on yhä valinpitämättömämpää kansalaisiaan kohtaan (Kun rekrytoidut eivät edes ole omia kansalaisia) ja siten oligarkkien tyrannitarkoituksiin sopivampaa. Alex Joneskin on puhunut tämän "oman" armeijan jo ottaneen ns. teiden tarkistuspisteet esim. Texasissa käyttöön osana seuraavaa vaihetta NWO:n toteuttamisessa. Tämä vaikuttaa minustakin juuri esivalmisteluilta tuota NWO:a varten; muka turvataan kansalaiset mahdollisilta taloustilanteen aiheuttamilta mellakoilta ja kapinoilta. Kuten olemme havainneet, niin tämä on suunniteltua taloustilanteen romahdusta myöten, joka toimii apuna ja yhtenä vaiheena koko NWO -projektissa.

Sekä Steve että Alex tässä vaiheessa kehottaakin kansalaisia pistämään kuvainnollisesti televisiot kiinni, nostamaan perseen ylös sohvalta ja lähtemään taistelemaan ko. valtapeliä vastaan. Olen samaa mieltä! Taistelua on tehtävä, koska kohta siihen ei ehkä ole mahdollisuutta. Tätä tilannetta kuvastamaan Steve ottaa esille asian, joka sen mahdollisuuden voi viedä: Internet lakkaa olemasta! Tuo taistelu tapahtuu nimittäin juuri hyvin paljon netin kautta, koska se mahdollistaa globaalin tietoisuuden nostamisen aiheesta, järjestäytymisen suunnitteluun ja lopulta vastaiskuun tuota NWO:ta vastaan ja nimenomaan rauhanomaisin keinoin. Nyt kuulemma lähteen mukaan käytettäisiin tekaistua vikaa, joka romahduttaisi muka liian vanhentuneen ja siksi romahdusherkän internet- järjestelmän. Sen jälkeen luotaisiin uusi näiden oligarkkiporukoiden totaalisessa kontrollissa ja sensuurissa toimiva uusi internet-järjestelmä. Tässä tietenkin vaikuttaa olevan scifi-tyylistä meininkiä, mutta en yllätyisi tällaisen metodin käyttämisestä. Nythän nimittäin juuri netti tosiaan on auttanut tällaisessa vastaiskussa ko. tyranniaprojektia vastaan ja oligarkkiporukka varmasti on varpaillaan tämän nettimahdollisuuden kanssa ja halukas tuhoamaan sen. Muistamme myös ihan valtavirtamediasta uutiset, kuinka viime kuussa esim. Välimerellä olevia internetkaapeleita yritettiin tuhota. Sensuuria todella yritetään nyt jouduttaa!

NWO- eli tämä Brittiläisen imperiumin oligarkkiporukka on pyrkinyt tekemään viime aikoina myös täysin uudenlaisia ajatteluamme sekoittavia ja hämmentäviä tekoja. Nimittäin mm. kansainvälisesti arvostetuissa talouslehdissä on osittain avoimesti tiedotettu tästä NWO -projektista. Esim. Wall Street Journal ja Financial Times ovat mainostaneet äskettäin NWO:a: tässä on ko. FT:n juttu. On mainostettu siis mm. tällä tavalla Alexin mukaan: "Me (oligarkkiporukka) pidimme aikaisemmin salassa ko. projektin, mutta nyt paljastamme sen, mutta kerromme, että se on silti sinun omaksi parhaaksi. Samalla kuitenkin paljastuu mm. se, että verot maksat jatkossa suoraan meille oligarkeille: Mm. hiili(dioksidi)vero kaikilla mahdollisilla tavoilla". Otetaan siis ilmastonmuutoskin riiston apuvälineeksi röyhkeästi. Myös minusta tämä näyttää häikäilemättömältä aivopesutaktiikalta. Paljastetaan vain osa totuudesta, mutta samalla pidetään piilossa muita iljettävämpiä totuuksia; mikä on totta ja mikä ei, mikä hyvää ja mikä ei, herää kysymys monelle. Tämä on myös hyvä tapa oligarkeilta testata kansan reaktioita ja tunnustella sitä, miten paljon vastustusta projektin osittainen paljastuminen saa osakseen: Kuinka hyvin kansa on tyhmennetty, jotta he eivät sitä tajuaisi tai välittäisi siitä, edes huomaisi sitä. No, sen vastaisuus on netin eri sivustojen perusteella noussut viime aikoina, mutta ei läheskään vielä riittävästi! Siinä piilekin juuri se vaara, jossa ihmiset eivät osaa riittävästi tiedostaa ja siten varoa, jolloin väärä ymmärryksen aste ja laatu voi johtaa helpommin tuon NWO:n täyttymiseen ja tätä Alex ja Steve tähdentävät. Minä myös!

"Miltä NWO -projekti näyttää?", kysyy Alex. Steve vastaa mm. näin: "He pitävät joka päivä kokouksia, jotta pääsisivät niskan päälle meidän tavallisen kansan kohtaloa suunnitellessaan ja toteuttaessaan (mm. molemmat ko. herrat ovat tarkkailussa)". Näyttää siis siltä, että he olisivat osittain menettämäisillään tilanteiden hallintaa, koska tietoisuus heidän pirullisista toimistaan on noussut sen verran tavallisen kansan keskuudessa. Jopa tämäkin "viherpiipero" on nyt jo näin paljon perillä asioista. Osaltaan he tuntuisivat olevan herpaantumassa myös siksi, että tällaiset maapallon kokoiset asiat ovat aina hankalia hallita. Yllätyksiä sattuu varmasti myös oligarkkiporukalle ja se on yksi huojentava juonne heidän toimiaan arvioitaessa. Toisaalta se on myös vaara, koska yllätykset voivat johtaa myös vahingossa tehtyihin katastrofeihin.

Internetin tuhoamisen yhteydessä tulee esiin myös mahdolliset muut median sensuurimenetelmät. Steve puhuu ns. "jumittajista" (Black Box Jammers), jotka katkaisevat kaiken tv- ja radioliikenteen jopa n. 12 mailin säteellä halutusta paikasta. Myös autoliikennettä voitaisiin jumittaa näillä, koska nykyautot sisältävät myös elektroniikkaa, jota voidaan näillä laitteilla häiritä. Näitä laitteita on kuulemma jo annettu niitä käyttämään osaavien viranomaisten haltuun ja niitä voidaan käyttää esim. siviilimellakoinnissa ja -kapinoissa propaganda- ja muutenkin tiedonsaantiblokkereina ja kansanhallintalaitteina. Tässäkin on scififiilistä, mutta minusta pahasti näyttää siltä, että tuollainen oligarkkiporukka on triljoonien suuruisella varallisuudellaan helposti ollut kykenevä suunnittelemaan, toteuttamaan ja ostamaan tällaisiakin järjestelmiä hännystelijöidensä ja muun rekrytoiman porukkansa avulla. Syytä on siis olla huolestunut tästäkin jopa globaalisti, vaikka tämäkin ilmeisesti koskee lähinnä Yhdysvaltoja tässä vaiheessa.

Steve sanoo, että hänen lähteensä on huolissaan seuraavista 90 päivästä, mihin kuuluu esim. Lähi-idän sotimisen eskaloituminen ja laajeneminen. Siitä myös Lyndon LaRouche on huolissaan jopa aivan lähitulevaisuudessa, mihin liittyy riski jopa maailmansodasta. Tätä kuvastavat hänen uusimmat varoitukset LaRouche PAC -sivustolla: Are Cheney And His London Backers Pushing Broader War In Southwest Asia? (teksti) ja LPACTV: Is Cheney's Going-Away Party the Anglo-Saudi Party of World War? (video).

Tässä vaiheessa tulee esille myös ns. amero-rahayksikkö, joka olisi korvaava Yhdysvaltain dollarin tämän talousromahduksen seurauksena ja se otettaisiin käyttöön ns. Amerikan Unionin rahana. Steve on kuitenkin sitä mieltä, että suurempi todennäköisyys tässä on lopulta sille, että päädyttäisiin tämän oligarkkiporukan suunnittelemana yhteiskuntaan kokonaan ilman käteistä rahaa ja jopa ilman valuuttoja. Siinä kaikki raha olisi siis aina elektronista ja kaikki ihmiset pakotettaisiin käyttämään vain ns. kortti- / sirurahaa. Näin oligarkit vahvistaisivat kontrolliaan, jossa ihmisiä voidaan pakottaa ja alistaa säätelemällä mielin määrin heidän elektronista rahaansa. Täydellinen matrix -utopia olisi siis tulossa todeksi tässäkin. Tätähän on myös vastustettava ehdottomasti! Valitettavasti monet ihmiset on helppo huijata tällaiseenkin mukaan, koska he ajattelevat tämän elektronisen rahankäytön olevan niin helppoa. NWO -oligarkkiporukka luottaa siis tässäkin osaltaan siihen psykologiseen totuuteen aivopesutaktiikoissa, että ihmisiä on helppo ehdollistaa näennäisesti helpottavien toimintatapojen pariin, vaikka niiden sisälle on piilotettuna täydellinen fasistikontrolli ja -tyrannia. Osa ystävistänikin on maininnut jo oikeastaan kokonaan luopuneensa ns. konkreettisen rahan käytöstä, mikä kuvaa huolestuttavasti tätä kehitystä. Meidän orjuuttamisemme etenee! George Orwellin 1984 on jo todellisuutta!

Alex ja Steve pohtivat myös osaltaan Kolmannen maailmansodan sytyttämisprovokaatioita. Kuten on jo tullut ilmi tässäkin blogissa, niin tällaiset kaaosta luovat provokaatiot ovat tämän oligarkkiporukan eräs apuväline NWO -projektissaan. Kaaosta luodaan, jotta heidän suunnitelmansa voidaan sen avulla istuttaa helpommin; ei mahdollistu muita kilpailevia suunnitelmia ja talousromahdusta edesautetaan osana tätä, jotta heidän taloussuunnitelmansakin sopii paremmin istutettavaksi romahtaneen talouden paikalle. Paremmin istuttaminen tarkoittaa siinä kansallisvaltion lakkauttamista täydellisesti, jotta heidän oligarkkisysteeminsä voisi paremmin ottaa kaikki pankit ja korporaatiot valtaansa globaalisti ja muodostaa kansainvälisen pankkiirifasismin, jota kautta kaikki valta ja kontrolli tapahtuu. Se on yksi osa NWO:a ja siinäkin on päästy jo varsin pitkälle ilman talousromahdustakin.

Pahimmista kaaosta luovista sodan - kaaoksen provokaatiovälineistä mainitaan mm. matkalaukkuydinpommit, neutronipommit ja bioaseet. Steve mainitsee, että pari vuosikymmentä sitten esim. Neuvostoliiton / Venäjän Alexander Lebedin suulla sanottuna oli kuulemma jo mahdollista saada mitä vain aseita esim. Itä-Euroopan ja Afganistanin pimeiltä markkinoilta: Esim. matkalaukkuydinpommit maksoivat silloin 5000 000 dollaria / kpl. CIA väittää julkisesti tietenkin, että niitäkään ei ole olemassa Yhdysvalloissa, mutta Steve kumoaa väitteen perättömänä. Tällaisia ja uudenlaisia muitakin aseita on kuulemma testailtu salaa. Harva uskoo kuitenkaan niin tapahtuneen, vaikka seismiset värähtelyt ovat siitä tietyillä alueilla todisteena. Ydinpommien ja neutronipommien kohdalla salaisuus on tietenkin niin ja näin säteilyn takia ja siten uskottavuus niiden kokeilemisesta on hataralla pohjalla, mutta on varmasti totta, että näiden oligarkkien aseteollisuus on paljon pidemmällä ja paljon vaarallisempi kuin suurelle yleisölle on annettu ymmärtää ja kaikkea salassa pidettävän sallivaa kokeillaan ja testataan ahkerasti.

Sodista puhuttaessa Steve ja Alex todentavat sen, kuinka joissakin tietokonepeleissä on tavallaan vaivihkaa ennustettu mm. Etelä-Ossetian sota ja nyt uusissa peleissä on löydettävissä tavallaan "ennusteet", kuten mm. näistä oikeista käynnissä olevista sodista eskaloituva ydinsota ja sen jälkeinen maailmanhallitus. Tässäkin media tavallaan ehdollistaa ja ohjailee. Nyt Alex Jones kysyy todelliseen tilanteeseen liittyen: "Mitkä näistä nykyisistä kriisipesäkkäistä taloustilanteet mukaanlukien ympäri maailman johtavat NWO:a kohti eli ovat apuna sen synnyttämisessä?" Steve sanoo napakasti: "Kaikki mainitut!" Tällaista prosessien vaaraa ja ymmärrystä myös Lyndon LaRouche ja porukkansa tarjoaa sivustollansa varoituksena, mistä on monta esimerkkiä esim. viimeisen puolen vuoden aikana. NWO -projektissa käytetään montaa keinoa.

Sitten puhetta jatketaan näissä populaarikulttuurituotteiden ns. ennustamispuitteissa: Esille otetaan esim. Ian Flemingin kirja Moonraker, josta tehtiin James Bond -filmi 1970 -luvulla. Samoin 911 -terrori-iskuja New Yorkiin oli "ennustettu" populaarikulttuurissa. Oligarkkiporukat pyrkivät kuulemma näin pelaamaan ehdollistamispeliä vasten naamojamme ennen kuin ko. tapahtuma oikeasti syntyy. Kyseessä on nähdäkseni selvä aivopesutekniikka alitajunnan valmistamiseen ja mielen hämmentämiseen. Ihmiskunta näin popkulttuurin kautta ehdollistuu ko. terroritekojen kautta tavoiteltuihin olosuhteisiin jo etukäteen, kuten jo aikaisemminkin tuli esille. Siksi osaltaan esim. TV on ollut niin täynnä tyrannimaista ja alistavaa väkivaltaa jo vuosikymmeniä kiihtyvällä tahdilla. Ihmiset ovat tottuneet, että maailman kuuluukin sisältää tällaista menoa ja osaltaan se sitten ilmeneekin Jokeloina ja Kauhajokina ja näin oligarkkiporukan on helpompi työstää tyranniaansa ja kontrolliansa läpi. Tämä ehdollistuminen nähdään myös siinä, kuinka tämän hetken Israelin hyökkäys Gazaan monien mielestä (Esim. Hesarin keskustelupalstoilta luettuna) on itsestäänselvästi oikeutettua, vaikka se lähenee keskitysleirimeininkiä ja joka tapauksessa täysin aiheetonta siviilien listimistä. Meitä on aivopesty jo niin paljon, että tällaisen katsotaan kuuluvan usean taholta normaalina asiaan ja syntipukkikin on valmiiksi tarjottimella määrätty hämärtämään oikeat syylliset pois näkyvistä: Tämä oligarkkiporukka.

Sitten Alex mainitsee ohimennen myös muita ehdollistamistapoja, jotka ovat ihmisten tyhmyynnyttäminen kemiallisesti. Esim. lentokoneista levitetään ilmaan ylimääräisiä epäpuhtauksia (ns. chemitrailit) ja ruoassamme olevat lisäaineet voivat helposti sisältää pieniä määriä ja siten vähitellen ja vaivihkaa sairastuttavia aineita, kuten elohopeaa ja fluoria. Elohopea esim. tuhoaa aivoja -> tyhmyynnyttäminen, masennussairaudet, mielisairaudet. Scifimeininki valtaa tässä kohtaa taas mielen, mutta kun ajattelee Natsi-Saksan keskitysleirejä eli sitä, että niiden syntyminen oli mahdollista ja että kaikki sen taustavoimat (Kuten juuri tämä olikarkkiporukka sukupolvesta toiseen jatkuneine pahuuden virtoineen) olivat oikeasti olemassa silloinkin, niin ei ole ollenkaan vaikea uskoa, että juuri tämä sama oligarkkiporukka uusien sukupolvien muodossa on muotoutunut nyt aivan yhtä saatanalliseksi luonteeltaan ja pystyy tällaiseenkin paholaismaiseen salajuoneen. Nämä oligarkit on ilmeisesti jo lapsesta asti kasvatettu kuvittelemaan itsensä jumaliksi ja muita hallitsevaksi röyhkeäksi eliitiksi kerta toisensa jälkeen ja pahuuden virta jatkuu aina vain. Hassua on juuri se, että heitä on niin hurjan vähän verrattuna kaikkiin ihmisiin maapallolla, mutta silti he ovat pitäneet meitä hallinnassaan näin paljon vuosikymmenestä toiseen, vuosisadasta toiseen.

Sitten palattiin takaisin aseisiin: Neutronipommit ovat kuulemma "helppo" väline "väestönhallinnassa". Ne eivät jätä räjähdysjälkiä, jolloin niiden käyttöä siis ei voi helposti havaita tuoreeltaan ja niitä voidaan kuljettaa noin softball -kokoisina. Niiden tuhovaikutus voi olla jopa 10 kertainen ydinpommiin verrattuna ja silti ne säilyttävät kaiken infrastruktuurin koskemattomana. Vain kaikki elollinen kuolee kohteesta jopa useiden kymmenien mailien säteellä. George Bush vanhempi muka otti pois Yhdysvaltain arsenaalista nämä pommit, mutta Steve kuittaa sen valheena. Niin, enpä minäkään enää usko kehenkään Bushin dynastian jäseneen, kun he ovat osoittautuneet jo niin tiiviisti tähän oligarkkiporukkaan kuuluviksi ja NWO:a tavoitteleviksi. George Bush vanhempi piti NWO -puheitakin 1990 -luvun alussa (A) kansalaisten tajuamatta silloin ollenkaan mitään vaaraa tai huonoa niihin liittyen, ainakaan mitään sellaista kuin nyt on käymässä / käynyt ilmi.

Keskustelun seuraavassa vaiheessa tulee pohdittavaksi se, mikä mahtaisi olla tämän oligarkkiporukan seuraava 911 -tapainen provokaatio eli "terrori-isku" (Ko. terrori-isku New Yorkissa oli heidän provokaationsa, joka loi kuvitteellisen terroriuhan ja valheellisen oikeutuksen mm. Irakin sotaan; oligarkkiporukat saivat näin lisää valtaa ja kontrollimahdollisuuksia). Biologiset aseet olisivat Steven lähteen mukaan tämän porukan seuraava siirto. Se näyttää siis olevan riittävän tehokas yhtäältä myös infrastruktuureita säilyttävänä metodina ja toisaalta salaakin ihmismäärää vähentävänä metodina, kuten heillä on tarkoituksena; Alex Joneskin on varoittanut, että n. 80 % meistä tultaisiin tuhoamaan pois tarpeettomina NWO:n toteutuksen yhteydessä.

Steve ottaa esille tämänkin: Pankkien elvytykseen muka laitetut "bail out" -rahat ovat menneet kuulemma mm. itämaihin (Kiina) kiinnitettäväksi kultaan, jotta oligarkkiporukoilla on siinä yksi vakaa varallisuusvaltti. IMF ottaa tässä talousromahdusprojektissa roolin maailman pankkina. Siinä ensin tehdään siis kaaos ja sitten maailmanhallitus astuu kuvaan mukaan muka tilanteen pelastajana, vaikka kyseessä on oikeasti tuo fasistisen NWO:n pystyttäminen. Näin LaRouche -porukkakin näkee asian, mutta käyttää NWO:sta termejä "Brittiläinen imperiumi" ja "anglo-dutch liberal system" tai "bankers dictatorship". Kuten Lyndon LaRouche on sanonut, niin tämä talousromahdus alkoi johdannaismarkkinakuplan puhkeamisesta ja kuplaa on sitä varten kasvatettu vuosikymmeniä tarkoituksella osana NWO -projektia. Tämän on myös Alex Jones ennustanut näemmä jo 10 vuotta sitten nähdessään tilanteen luonteen tutkimuksensa aikana.

Niin, tämäkin varoitusaktivismi on siis jo useita vuosia vanhaa, mutta nyt se on keräämässä pohjaa tavallisten ihmisten keskuudessa kiihtyvään tahtiin, kun oligarkkiporukoiden siirrot alkavat lähenemään kliimaksia. Toivottavasti aika riittää siirtojen eliminoimiseen! Steve kiittääkin tässä vaiheessa sitä, kuinka monet huippuviroissa olevat armeija- ja hallintoihmiset haluavat vuotaa näitä tietoja ja haluavat osaltaan alkaa olla NWO:a vastaan. Steve kuvailee heitä todella rohkeiksi sankareiksi, joilla on mottona: "Voimme ehkä elää".

Alex ja Steve toteavat tilanteen olevan kuitenkin vielä sen, että monet ns. tavalliset ihmiset eivät kuitenkaan usko tämän NWO -projektin olemassaoloon, vaan kuvittelevat siitä puhuvat hulluiksi / höynäytetyiksi. Monet jo varsin paljon selvillä olevatkin vaativat lisätodisteita sellaisesta, jotta voisivat ryhtyä vastatoimiin. Monet tiedostavista myös pelkäävät tai suhtautuvat epäuskoisesti omalla tavallaan. Tällaisesta jahkailusta voi seuraus kuitenkin olla NWO:n täyttyminen, kun ollaan lähdetty vastustamaan liian myöhään. Vuotojen ja vastustuksen määrä kuitenkin ilmeisesti kasvaa eksponentiaalisesti, kun yhä useampi alkaa ymmärtää ja kertoa näitä asioita yhä useammalle. Siinä siis toivo osaltaan elää minunkin mielestä! Alex sanoo myös, että osa virkamiehistä on jopa jo aikaa sitten aloittanut vuotamisen aikaisemmista salajuonista: On jo myönnetty mm. se, että tämä oligarkkiporukka auttoi aikoinaan tarkoituksella Mao Tse-Tungin valtaan Kiinassa. Alex on sanonut muussa yhteydessä (joku hänen dokumenteistaan, mutta en nyt vaivaudu kahlaamaan läpi ja etsimään), että näin Kiinassa saatiin aikaan tulevaisuuden NWO:a varten kommunistisen ideologian avulla laboratorio kansalaisten kontrollimenetelmien tutkimista varten.

Nyt on alkanut olemaan vuotoja ja havaintoja myös Yhdysvaltain Fema -keskitysleireistä, joista minäkin mainitsin reilu kuukausi sitten, kun löysin ko. videoita YouTubesta. Lyndon LaRouche ei ole ollut yhtä suora näissä asioissa, vaan hän on kuvannut NWO:n lopullista toteutumista epämääräisemmin termillä "a New Dark Age", joka sisältää kuolemaa ja n. 2 / 3 verran ihmispopulaatiosta voi kuolla. Lyndon on kuitenkin erittäin tarkkaan käynyt läpi henkilö henkilöltä ja tapahtuma tapahtumalta historiaa aina antiikista nykypäivään, jonka puitteissa tämä NWO eli hänen termein siis Brittiläinen imperiumi ja aivan aluksi sen välimerellinen alkumuoto keskiajalla "Venetian oligarchical system" on eri vaiheissaan ilmennyt, levinnyt ja taistellut vastustajiaan vastaan.

Steve ottaa esille myös linkit joidenkin Hollywoodin scifituottajien ja CIA:n välillä. Kyseessä on hänen mukaansa osa tämän oligarkkiporukan aivoriihtä, jossa on suunniteltu tätä NWO:a. Oligarkkiporukat ovat ottaneet kaiken mahdollisimman hyvin huomioon ja he ovat sitä varten rekrytoineet eri alojen ihmisiä suunnittelupöydänkin ääreen, kuten juuri scifituottajia. Ilmeisesti rahan voimalla tms. porkkanalla vaivihkaa ja huijaamalla... Tiedä häntä, minkälaisia kokoonpanoja heillä on oikeasti näissä projekteissaan ollut, mutta toki tällaiset maapallon kokoiset suunnitelmat ja toteutukset vaativat laajaa tietotaitoa. Joka tapauksessa Steve varoittaa, että ne ns. palaset alkavat olla heillä vihdoin kohdillaan ja on vain pienen ajan kysymys, kunnes he alkavat tositoimiin planeetan vangitsemiseksi kunnolla NWO:n kahleisiin. Steve puhuu "niin rajusti psykologistietokoneellistetusta ajoituksesta, että pois alta".

Sivuhuomiona vielä ennen loppua Steve toteaa viime aikaisista miljonäärien ja miljardöörien itsemurhista (Mm. Saksassa sikäläinen upporikas) tämän talousromahduksen kourissa, että he eivät tee itsemurhia, vaan ne ovat oligarkkiporukoiden tekemiä murhia. Homma menee niin, että kaikkein rikkaimmat eli biljonäärit yms. ovat tätä oligarkkiväkeä, jotka pitävät lankoja käsissään (puppetmasters). He eivät anna uhata asemaansa, vaan pyrkyreitä eli miljardöörejä korkeintaan käytetään hyväksi ja sitten heidät raivataan pois tieltä vaikka murhaamalla. Toimet suoritetaan massiivisen korruption ja salaverhon avulla niin, että mikään ei johtaisi heidän sylttytehtaille, vaan esim. nämä toimet ilmenisivät "itsemurhina". Nyt kuitenkin nämä vuotajat ovat alkaneet osaltaan aukomaan reittejä verhon takaisiin näkymiin tässäkin mielessä.

Armeijassa ja poliisissa onkin jo kuohuntaa Steven mukaan ja hän edelleen kiittää näitä vuotajia, joissa osaltaan piilee mahdollisuus voittaa tämä saatanallinen NWO -suunnitelma. NWO -porukoihin rekrytoiduista armeijan ja poliisin väestä monet ovat kuitenkin äärimmäisen vaarallisia: Kuten todettua, niin palkataan epämääräistä ulkomaistakin porukkaa. Rikollisia; tuhopolttajia raiskaajia, murhaajia, psykopaatteja ja muuten vain riittävän tyhmiä idiootteja, jotka nielevät mitkä tahansa käskyt ja toimivat toisaalta vaiston varassa erittäin raa'astikin, ihmisyyttä halveksien ja välinpitämättömästi suhtautuen. Tästä on jo yhtenä osoituksena Yhdysvalloissa tapahtunut poliisin tekemä "niskalaukausmurha", josta ei edes suuremmin välitetä valtavirtamediassa ja ko. poliisi on ilmeisesti pääsemässä saatanallisesti kuin koira veräjästä, kun ei tosiaan välitetä ja oligarkkiporukat hykertelee. Alex Jones välittää tästäkin tapauksesta: A ja B. Hän miettii, että mikä tyranniteko lupulta katkaisee kamelin selän kansan sietokyvyn suhteen...

Näin olen ottanut viimein esille sitä syvintä ydintä koko karmeasta vyyhdistä kaunistelematta ja rohkeasti. Näyttää varmasti aivan uskomattomalta asioihin perehtymättömästä, mutta sen verran asioita jo tutkineena olen pakotettu ottamaan myös nämä vaihtoehdot huomioon ja toivon, että muutkin ottavat. Osaltaan siksi toimeni niiden suhteen on näyttää ja dokumentoida nämä asiat nyt tässä blogissa suomenkielellä. Maailman tilanne on joka tapauksessa meille kaikille ihmisille tulossa niin kestämättömäksi (Heh, jopa niille oligarkeillekin, kunhan vastaisku etenee...), että sitä kuuluisaa totuutta etsiessä ja maailman tilanteen aiheuttamia ongelmia ratkaistaessa tulee huomioida äärimmäisetkin vaarat ja mahdollisuudet. Olemme velkaa paremman maailman, sen "uuden ajan" Renessanssin toteutumiselle ja pahan torjumiselle niin paljon tässä tilanteessa!