Monday, April 27, 2009

Sikainfluenssaseuranta; NWO -oligarkkieliitin syyllisyyden ja toimien hahmottamista

Maailmalla kiivaasti leviävä sikainfluenssa on nyt kaikkien huulilla. Jo tässä merkinnässäni esitin voimakkaan arvioni ja mielipiteeni tilanteen laadusta näiden 8 viime kuukauden tutkimiseni pohjalta; Tämä paljon paasattu Brittiläisen imperiumin oligarkkiporukka on tavalla tai toisella juoninut olosuhteet tälle tautiuhalle, jotta se osaltaan auttaisi heitä pääsemään NWO -agendansa globaaliin pystyttämiseen. Kerään tähän merkintään ainakin tämän viikon ajan muutamien seuraamieni vaihtoehtomedia-aktivistien ja toisaalta valtavirtamedian uutisten linkkejä ja teen myöhemmin jonkinlaista omaa yhteenvetoa tilanteesta. On tärkeää, että te kaikki tutustutte ajatuksella etenkin vaihtoehtomedian tietoihin, vertailette ja keskustelette niistä muille ihmisille rohkeasti.

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 27.4., Iltasanomien juttu 27.4., Taloussanomien juttu 27.4., BBC:n juttu 27.4. ja CNN:n juttu 27.4.

Vaihtoehtomedialinkkejä: LaRouche PAC: "LaRouche: The Epicenter of the Swine Flu Crisis Is the British Empire ", "Twitter Strikes in Mexico Flu Crisis " ja "Flu Epidemic: If You Undermine a President You Undermine a Nation".

Alex Jones Channel: "Alex Jones Tv (HD) 1/9:Swine Flu Special Report"; A B C D E F G H J, "Alex Jones on 590KLBJ AM Radio 1/5:Swine Flu Pandemic Update!"; A B C D E, "Alex Jones Tv (HD) 1/3:The Bird/Swine Flu Deception !!"; A B C.

EarthLastHope: A B C D E F (Tämä viimeinen on vastine Alex Jonesille).

Bill (Tätä Floridalaista "Matti Meikäläistä" en olekaan linkittänyt pitkään aikaan): A B C D E F G.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä: "Sikainfluenssa on eliitin uusi viruskokeilu".


Päivitys 29.4.2009 klo. 20:35: Tilanne jatkuu dramaattisena....

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 1 ja juttu 2 29.4., Iltasanomien juttu 29.4., Taloussanomien juttu 29.4., BBC:n juttu 29.4. ja CNN:n juttu 29.4.

Vaihtoehtomedialinkkejä:

LaRouche PAC: Tiistain 28.4.2009 webcast -seminaarin arkisto.

Alex Jones Channel: "Alex Jones on Coast to Coast AM with George Noory 1/7"; A B C D E F G, "Steve Quayle on Alex Jones Tv (HD) 1/6:Something Wicked This Way Comes!"; A B C D E F, "Dr. Bill Deagle on Alex Jones Tv (HD) 1/4:The Globalist Eugenics Dream Plan Has Been Released!!"; A B C D. Dr. Rebecca Carley on Alex Jones Tv (HD) 1/3:Swine Flu Threat Level Raised to Level 5?: A B C.

EarthLastHope: The Flu is man made, the Floods are man made -HAARP - False Flag phase 1.

Bill: A B C D E F.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä: "Iso Arska julisti kalifornian osavaltioon hätätilan sikainfluenssan vuoksi" ja "Sikainfluenssapropagandaa Suomen mediassa".


Päivitys 1.5.2009 klo. 23:55:

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 1.5., Iltasanomien juttu 1.5., Taloussanomien juttu 1.5., BBC:n juttu 1.5. ja CNN:n juttu 1.5.

Vaihtoehtomedialinkkejä:

LaRouche PAC: Viikkovideokatsaus 29.4.2009, "WHO Declares Level 5 Influenza Pandemic Alert; Will President Obama Wake Up?", "U.S. Public Health Workforce Dwindling; Mexico's Health System Far Below Non-Flu Requirements ", "Swinishness Outbreak: Washington Times Adopts Prince Charles' Solution", "Orszag/Summers British Fabian Program to Destroy U.S. Health Care Goes Live", "A Looted Central America Highly Vulnerbale to Swine Flu" ja "LaRouche: Globalization Is Without Question A Cause of This Influenza Epidemic ".

Alex Jones Channel: "The Alex Jones Show 1/3:EMERGENCY BROADCAST !!"; A B C, Dr. Sherri Tenpenny on The Alex Jones Show:Mexican Design Virus?; A, "Lindsey Williams on Alex Jones Tv (HD) 1/4:The Hour is Near!"; A B C D.

EarthLastHope: Joe Biden Knew about the Flu - proof this is a set up - Part 1 Realization.

Bill: A.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä: "Vain 7 tartuntaa Meksikossa, loput pelkkää pelottelua".

Päivitys 3.5.2009 klo. 16:24:

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 3.5., Iltasanomien juttu 3.5., Taloussanomien juttu 3.5., BBC:n juttu 3.5. ja CNN:n juttu 3.5.

Vaihtoehtomedialinkkejä:

LaRouche PAC: Video; "LPACTV: The Real Cause of the Swine Flu" ja tekstit "White House Health Care "Reform" Is Nazi Medicine Made In Britain" ja "Demands For Physical Emergency Measures For Food Supply, Public Health". Tämä video puolestaan valottaa taas yhdeltä historialliselta kannalta hyvin länsimaiden tilannetta Brittiläisen imperiumin nyt uudelleenjärjestyttyä Lontooseen ja Wall Streetille aikeenaan NWO: "LPACTV: A Page From History: H.G. Wells and the Bomb".

Alex Jones Channel: "The Alex Jones Show 1/2:Swine Flu Prior Knowledge
";
A B, Dr. Leonard Horowitz on The Alex Jones Show 1/3:Genetic Engineering in The 21st Century; A B C, "Alan Watt on Alex Jones Tv (HD) 1/4:The Illuminati Are Making Their Move!!"; A B C D, "Alex Jones Tv (HD) 1/6:Saturday Special"Exposing The H1N1 Hoax"; A B C D E F.

Bill: A.

Päätän tähän tämän merkinnän linkkien keräämisen. Muutamana loppusanana voin sanoa tähän mennessä ilmenneestä seuraavaa: Sikainfluenssa eli H1N1 -virus ei ilmeisesti ole kovin merkittävä uhka oikeasti, mutta se on otettu pelonlietsontavälineeksi, jonka avulla NWO -eliitti pyrkii harjoittelemaan maailmanhallituksensa turvaksi pystyttämäänsä poliisivaltiodiktatuuria. Lähiaikoina saatetaan sitten tiukentaa tilannetta uudella false flag -tyyppisellä kriisillä; uusi tautiaalto tai jotain muuta, kuten ydinpommi-isku...

Hysteriaa luova kriisi on oivallinen alusta vangita ihmisten mielet tiettyihin kontrolli- ja ehdollistamismalleihin ja valtavirtamedia on sekä tahallisesti että hyväuskoisena hölmönä luomassa näille hysteriamielikuville tilaa. Toki on huomioitava, että vaihtoehtomedian pelonsekaiset julkaisut ovat sitä myös omalla tavallaan, mutta valitettava totuus on kuitenkin se, että sellaisessa maailmassa me vain nyt joudumme elämään ja totuus on pyrittävä tavalla tai toisella tuomaan esille näistä NWO -eliitin toimista. Totuus satuttaa tässä maailman tilanteessa ennen näkemättömällä tavalla!

Tämä tautihysteria on myös oivallinen NWO -eliitin savuverhohämäys käännyttää ihmisten mielet pois taloustilanteen toivottomuudesta ja sen aiheuttajista eli juuri NWO -eliitistä ja heidän hännystelijöistään. Samalla sekoitetaan näillä monilla eri kriiseillä ihmiset siihen tilaan, että he kuvittelevat olevansa voimattomia tilanteiden edessä ja ehdollistuvat siten helpommin NWO -eliitin orjiksi yhä totaalisemmalla tavalla. Se on estettävä!

Miettikääpä myös sitä, kuinka ketään ei olla vieläkään virallisesti nostettu vastuuseen tästä maailman (talous)tilanteesta, vaikka sormet osoittavat jo vahvasti mm. George W. Bushin hallinnon suuntaan ja siihen kuuluisaan Brittiläiseen imperiumiin. Oligarkkieliitin olemassaolon ja heidän syyllisyyden todistaa jo se, että etenkin valtioiden ja isojen pankkien hallituksissa yms. vallassa olevat ihmiset maailmanlaajuisesti eivät voi osoittaa vastuussa olevia ihmisiä ja tahoja pois häiritsemästä maailman olosuhteita ja ihmiskunnan hyvinvointia. Niin paljon he ovat ohjauksessa ja valmiiksikirjoitetuissa fasistiskenarioissa. Lisäksi monet ovat lianneet sormensa eliitin ulkopuolellakin niin pahoin näissä kuvioissa, että syyllisyyden taakkaa ei kyetä tuomaan esille eikä tunnustamaan, kun asioiden mittasuhteetkin ovat niin käsittämättömän suuret.

Näiden NWO:a vastustavien nettiaktivistien tuloksena tietoisuus tästä syyllisyydestä on kuitenkin kasvamassa koko ajan rivikansalaisten piirissä niin paljon, että jo lähitulevaisuudessa oletan tapahtuvan jotain ennen näkemätöntä... Ilmankos NWO -suunnitelmia yritetäänkin nopeuttaa tällaisilla tautihysteriatehokeinoilla... Kilpajuoksua on havaittavissa NWO -eliitin ja heitä vastustavien välillä! Meidän NWO:a vastustavien on oltava nyt päättäväisiä!

Sunday, April 26, 2009

Viikon 17 tunnelmakuvat vuonna 2009



Näsiän (Daphne mezereum) kukintaa Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa tiistaina 21.4.2009. Tämä pensas on erinomainen väriläiskä varhaisimpien kukkijoiden joukossa ja siksi sen viljelyä pitäisi lisätä paljon huolimatta sen myrkyllisyydestä.




Sammalet ovat olleet hyvien olosuhteiden piirissä heti lumien sulamisen jälkeen, kun kosteutta on ollut maassa paljon. Kuvassa on Hämeenlinnassa perjantaina 24.4.2009 kuvattua yhtenäistä perennapenkin sammalta, joka on tuottanut tiheän itiöpesäkematon ko. olosuhteiden turvin.




Kuluneen viikon alussa oli vielä yöpakkasia ja aamuisin nurmikot olivat sen takia kuurassa. Silti jo aamulla auringonsäteilyn voima osoitti tehonsa kuvan (Otettu tiistaina 21.4.2009 Espoon Tapiolassa) tapaan sulattamalla kuuran heti varjosta vapautuneilla kohdilla.




Tällä viikolla valoisan ajan pituus on jo kasvanut niin paljon, että kuvassa (Otettu maanantaina 20.4.2009 Espoon Tapiolassa) klo. 19:31 aurinko paistoi vielä noin. Varjot olivat kuitenkin jo hauskasti pitkiä; kuvassa keski-ikäisestä puustosta. Gaisma -palvelu netissä antaa hyvää tietoa esim. Helsingin auringon lasku- ja nousuajoista.

Ajankohtaan nähden hyvin lämmintä ja poutaista etukesää Vapun tienoon pientä epävakaisuutta ja viilenemistä lukuun ottamatta



Edellinen viljelysääennusteeni osui taas varsin onnistuneesti kohdalleen, mutta odotettu lämpöaalto olikin vähän arvioitua voimakkaampi, sillä eilen päivälämpötilat kohosivat Etelä-Suomessa sisämaassa jopa +20 asteen vaiheille; esim. Lahdessa ja Hämeenlinnassa +21 kohdille. Tässä on juttu Hesarista, kuinka lämpöaalto sai ihmiset heti nauttimaan ulkoilmasta. Kaksi viime yötäkin on jo ollut pakkasettomia minimilämpötilojen oltua vähän vajaat +5 astetta.

Tuo kuva on otettu perjantaina 24.4.2009 Espoon Otaniemessä ja siitä havaitaan nurmikolla esiin tulleet leskenlehden (Tussilago farfara) kukat. Niitä on ollut lämpimillä luiskilla jo reilun parin viikon ajan, mutta nyt viikon lämmenneen sään ansiosta myös vaakasuorilla pinnoilla, kuten esim. moottoriteidenkin keskikaistoilla keltatäpläisinä merinä.

Sää on tänäänkin lähes yhtä lämmintä kuin eilen, mutta länsi-lounaistuuli on eilistä voimakkaampaa ja pohjoisessa itään liikkuva säärintama ulottaa yläpilvisyyttä eteläiseen Suomeen. Maanantaina ja tiistaina Suomen länsipuolella oleva laaja matalapaine ja kaakkoispuolella oleva korkeapaine mahdollistavat yhä erittäin lämpimän ilmamassan virtaamisen lounaasta - etelästä ja näin päivälämpötilat ovat jopa kohoamassa lisää; +20 asteen ylitykset ovat laajastikin mahdollisia rannikoita lukuun ottamatta. Yötkin ovat edelleen pakkasettomia ja vain arimmilla paikoilla voi olla lievää hallanvaaraa sisämaassa.

Tiistaina lännen matalapaineesta irtoaa pieni osakeskus Suomen yli itään, joka tuo ti - ke ajaksi epävakaista ja vähän viileämpää ke iltapäivällä. Vappuaatoksi ko. osakeskuksen jälkeen Suomen ylle vahvistuu luoteesta uudestaan korkeapaine ja siksi aluksi vallitsee viileämpi koillis - itätuuli, jonka takia Vappuaaton (to) päivälämpötilat jäävät seljenneessä säässä noin +15 asteen tienoille sisämaassakin.

Sitten koko loppuviikon ajan ko. korkeapaine vahvistaa otettaan ja alkaa muotoutua Suomen ylle niin, että vähäpilviset ja jopa kesäiset säät palaavat; päivälämpötilat kohoavat uudestaan +20 asteen tienoille ja silloin Lapissakin alkaa vaikuttaa lumet kokonaan sulattava ja ennenaikaiset kevättulvat aiheuttava melkoinen lämpöaalto. Pari yötä Vapun viilenemisen yhteydessä ovat kuitenkin aluksi hallaisia etelässäkin tyyntyneen tuulenkin takia, mutta nekin ovat sitten taas lämpenemässä selvemmin plusasteisiksi viikon lopussa. Merkkejä on ilmassa siitä, että tuo uusi lämpöaalto jatkuisi vielä pitkälle seuraavan viikon puolelle korkeapaineen asettuessa itä-kaakkoispuolelle mahdollistaen kaakkoistuulet. Sen takia lämpöaallon voimistuminen lisää voi olla hyvin mahdollista, jolloin jopa kesän ensimmäiset hellelukemat (+25 astetta ja yli) saatetaan mitata sisämaassa...

Tämä meneillään oleva lämpöaalto on nyt saanut aikaan sen, että kaikki vesistöjen jäät ja varjoistenkin paikkojen routarippeet ovat sulaneet Etelä-Suomen alueelta. Joitakin lumen auraamisesta jääneitä kasarippeitä on vielä ollut yksittäin, mutta nekin sulavat nopeasti. Jäistä vapautuneet vesistöt ovat alkaneet lämpenemään ja ensi viikon lämmössä ne lämpenevät paljon tavanomaista lämpimämmiksi viikon loppuun mennessä; pienet järvet jopa +10 asteen tienoille, ehkä ylikin ja niin viimeistään seuraavalla viikolla...

Lämpö on saanut myös kasvimaailman heräämään kasvuun. Nyt esim. raita (Salix caprea) ja haapa (Populus tremula) ovat aloittaneet laajasti kukintansa ja varhaiset vihertyjät ovat hiirenkorvalla; esim. terttuselja (Sambucus racemosa). Ensi viikon lämpö kiihdyttää kasvua edelleen ja viikon loppuun mennessä kasvukausi on edennyt jo selvästi tavanomaista aikataulua edelle; 1 - 2 viikkoa. Jo Vapuksi on mahdollista paikoin koivujen (Betula sp.) hiirenkorvalle puhkeaminen (koivuallergikkojen tuska alkaa samalla) ja viikon loppuun mennessä maisemat ovat selvästi vihertyneet nopeaan tahtiin Vapun pienen hidastuksen jälkeen. Silloin kukintansa ovat aloittaneet jo mm. metsävaahtera (Acer platanoides), jalavat (Ulmus sp.) ja jopa rusokirsikka (Prunus sargentii) lämpimillä paikoilla, jos lämpimin skenario toteutuu... Sipulikasveista kukintansa huippuun etenevät jo keskivarhaiset lajitkin, kuten narsissit (Narcissus sp.). Lepät (Alnus sp.) ja varhaiset sipulikasvit alkavat lopettaa kukintansa kokonaan.

Nurmikot alkavat myös viheriöimään kunnolla ja ensi viikon loppuun mennessä lämpimimmillä paikoilla voi jo olla leikkauksen tarvetta. Sateettomuus on saanut aikaan nyt sen, että ruohikkopalovaara on suuri, ennenkuin uusi kasvu syrjäyttää kuivat viime vuoden korsijäänteet. Jopa metsäpalovaroitus on nyt voimassa lounaassa ja näyttää siltä, että kuivuusongelmaa alkaa lounaassa muodostumaan vähitellen paahteisilta paikoilta alkaen ensi viikolla, mikäli Vapun tienoon sateet eivät osu kunnolla kohdalle.

Kasvutilanteissa on edelleen vähän eroa lännen ja idän välillä, mutta ne ovat tasaantumassa. Jonkin verran eroa voi muodostua sisämaan ja etelärannikon välille viilentävän merituulen takia. Vapun jälkeiset hallat ennen tuota uutta lämpöä eivät ole kohtalokkaita, kun kasvutilanteet eivät ole vielä siinä vaiheessa niin paljon edistyneet. Ainavihantien arkojen lajien paahdesuojaustarve on päättynyt ja suojat pitää poistaa, jotta kasvit voivat ottaa kaikki hyödyt irti auringonpaisteesta ja lämmöstä.

Saturday, April 25, 2009

Maailman kriisin syvenevä luonne moninaisessa tarkastelussa viikon 17 osalta

Maailman tilanne on oleellisesti pahentunut tämän viikon aikana. Se on jo hurjasti sanottu, kun tilanne on ollut äärimmäisen vaarallinen ja tuomittava jo aikaisemminkin. Käyn taas tässä läpi monia viikon mittaan havaittuja seikkoja, jotka tavalla tai toisella liittyvät tähän New World Order -agendaan. Merkittävin tilanteen pahentumisen aiheuttaja on heti tuossa alla, eli:

Sikainfluenssa -pandemian alkaminen Meksikosta ja osasta Yhdysvaltoja: Hesarin juttu. Tähän on syytä poimi oheen Alex Jones Channelista videot, jotka käsittelevät aihetta: "3 Viles of Virus Samples Missing From Maryland Lab" ja "Previous Swine Flu Outbreak Originated At Fort Dix". Nähtäväksi jää, kuinka pahaksi tämä tilanne vielä globaalisti kehittyy... Meidän on joka tapauksessa muistettava tässä se, mitä tämän oligarkkieliitin huipulla olevat muutamat "ihmiset" ovat sanoneet: Esim. Britannian prinssi Philip haluaa, että maapallon väestömäärä olisi 6 miljardin sijasta jopa vain 1 miljardin tienoilla jo lähitulevaisuudessa. Paljon pitäisi siis lahdata ihmisiä. Lisäksi esim. Alex Jones on näyttänyt, kuinka Britanniassa media on jo avoimesti tuonut esiin oman maansa väestömäärän vähennystavoitteensa ja -halunsa; maan väestömäärän pitäisi vähetä kymmeniä miljoonia lähivuosikymmenien mittaan. Meille on uskoteltu, että tällainen väestöpolitiikka toimisi ilmastonmuutosta hillitsevänä ja siksi mm. pitäisi ottaa käyttöön myös yhden lapsen -politiikka Kiinan tapaan (Kiina on tämän Uuden maailman järjestyksen esikuva- ja koelaboratoriomaa). Mitään ei kuitenkaan puhuta siitä, kuinka väestönmäärän pitäisi vähetä. Hei haloo, mitenköhän?!!

Valitettavasti totuus on paljon karumpi kuin suurin osa ihmisistä osaa ollenkaan kuvitella: Oligarkkimafia pitää käsissään monia lankoja ja pyrkii vaihtelevasti saattamaan aikaan eri skenarioita. Tässä talousromahduksessa esim. ihmisten mielet pitäisi saada ajattelemaan muuta kuin sen syytä ja nimenomaan syyllisiä. Ko. eliittihän on itse orkestroinut parhaansa mukaan tämän tilanteen sen epävarmuuksista huolimatta ja nyt monien ihmisten päästessä siitä jyvälle, he ottavat käyttöönsä hyvin suunnitellun agendansa peittely-yritys vaiheen; aiheutetaan kaaosta ja pelkoa mm. luomalla pandemioille olosuhteita ja bipolaarisia jännitteitä korostamalla aiheutetaan sosiaalista levottomuutta (vaikkapa Twitter -mellakoiden avulla, kuten Moldovassa äskettäin), jolloin ihmisten on vaikeampi pistää heidän agendalleen kampoihin. Pandemioihin liittyvä valvonta ja rajoittaminen ovat myös erittäin kätevä tekosyy fasistisille kontrollimenetelmille; USA:ssa mm. FEMA -leirit. Tämä sikainfluenssa toimii nyt oivallisena tekijänä tässä mielessä ja on virhe ajatella tämän olevan vain sattumaa. Oikeasti tämä on enemmän tai vähemmän tarkoituksella aikaansaatu kulkutautitilanne (Täytyy muistaa, että oligarkkimafiahan on varmasti junaillut asiat niin, että he ovat turvassa)!

Meidän on nimittäin muistettava myös eräs selvittämämme tieto tästä oligarkkimafiasta: He ovat Luciferiin uskovia satanisteja, jotka haluavat leikitellä ihmisillä ja kansoilla. Esim. eugeniikka ja kuolema ovat heille vain hiekkalaatikon leluja riittiensä ja mielihalujensa toteuttamiselle. Heille työ ja raha ei merkkaa varsinaisesti mitään, koska heillä on lähes kaikki maapallon varalliset resurssit käytettävissään halutessaan ja ällistyttävä määrä piilotettuakin valtaa; valtionpäämiehet "puhuttelevat" heitä ylempinään joko halusta tai pelosta. Tähän mennessä pahin konkreettinen esimerkki heidän luomastaan pahuudesta oli natsi-Saksa kaikessa teatraalisuudessaan, mutta nyt he haluavat saattaa pahuutta uudella tavalla maailmaan. Hirvittävän vastustajan heistä tekee sekin, kun heillä on valtavasti älyä ja muuta potentiaalia suunnitella skenarioitaan ja he omaavat historiaa erittäin monien sukupolvien takaa. Lisäksi heidän uskomaton häikäilemättömyys toimii heidän turvanaan; suuri määrä ihmisiä ei kykene uskomaan tietoja heistä ja toimistaan, joten he saavat siten toimintarauhaa. ...Kunnes on myöhäistä... Jumalauta heille on pistettävä stoppi!

Venäjän presidentti Dmitri Medvedevin vierailu Suomessa: Hesarin juttu. Tämä vierailu sujui näennäisen ystävällisessä ilmapiirissä ja Medvedev jopa ehdotti Helsinki+ -nimellä kulkevaa Euraasian turvallisuusarkkitehtuuria parantavaa huippukokousta lähiaikoina. Meidän on ymmärrettävä tässä pari asiaa: Venäjä on kehittynyt vuosisatoja erillään ns. länsimaista, mutta nyt he ovat olleet markkinatalousmaan kaltaista politiikkaa yrittävä Neuvostoliiton jälkeen. Yritystä on aktiivisesti pyritty häiritsemään ja Venäjää on sen avulla pyritty taivuttamaan tämän NWO:n piiriin. Osittain siinä on varmasti onnistuttukin, kun Venäjän omaa oligarkkikuntaa saatiin aikaan 1990 -luvulla mm. juuri sen saman Larry Summersin avulla, joka on nyt Yhdysvalloissa Barack Obaman hallinnossa aiheuttamassa pahuutta. Venäjällä mittaamattoman suuret raaka-ainevarat kiinnostavat länsimaiden oligarkkieliittiä myös, mutta he eivät tietenkään välitä tavallisista ihmisistä. Medvedev on täten kysymysmerkki; onko hän jo osa länsimaiden oligarkkimafiaa vai ei? Toisaalta hänkin (Kuten Vladimir Putin) on ollut selkeästi esim. NATO:a vastaan. Sekin voi olla silmänlumetta; tarkoituksellista vastakkainasettelun valheellista leikkimistä yhteistuumin länsimaiden oligarkkieliitin kanssa? Tietoja Venäjän tilanteesta sen hallinnon suhteen on ollut kuitenkin vaikeampi löytää kuin tästä länsimaiden tilanteesta.

Tuossa alla on aiheeseen liittyen linkkejä. Niiden runsaasta sisällöstä havaitaan, että asetelma Venäjä vastaan natsismi on silti olemassa tänäänkin ilmiselvästi. Mutta kuten olen itse toitottanut, niin pohjimmiltaan tämä vastakkainasettelu on illuusio, joka on etenkin nykyään lähinnä ihmisten mielikuvituksessa luomassa tätä länsimaiden oligarkkimafian NWO -agendaa tukevan bipolaarisen jännitteen. Meidän täytyy muistaa, että Toinen maailman sota on jo aikoja sitten päättynyt ja sen kahtiajakautumisia ja kaunoja ei enää tule muistella, koska se toimii tämän Brittiläisen imperiumin oligarkkimafian pussiin enemmän kuin mitään muuta. Siksi on tietysti pettymys, että puolin ja toisin tätä jännitettä näytetään korostettavan ainakin rivikansalaisten tasolla. Meidän täytyy muistaa tässä vasemmisto vs. oikeistohumpuukissa tämä Franklin D. Rooseveltin lausuma ohjeena paremmille vesille: "We must not think of parties, but of universal principles".

Suomen Antifasistinen Komitea: Sven Laakson kirjoitus; THE SOVIET STORY.

Johan Bäckmanin
eurovaaliblogi: Bäckman: Venäjä perustaa ylikansallisen sotarikostuomioistuimen natsimielisiä reunavaltioita vastaan, Venäjä laittoi kovat piippuun, Tampereen mielenosoituksen satoa (kuvia ja videoita), ProKarelia on vihan lahko, sanoo teologian tohtori Juha Molari ja ProKarelia = fasistinen rikollisjärjestö.

Poimin lisäksi yhden mielestäni hyvin tätä maailman tilannetta täältä Suomesta käsin kuvaavan lukijakommentin noista teksteistä:

Lukijakommentti Tapio O. Nevalta: "Marxin arvoteoria ei toimi kuin esiteollisessa yhteiskunnassa. Jälkiteollisessa yhteiskunnassa, jossa kauppatavarana ovat mielikuvat eli humpuuki, ei kustannuspohjainen Marxin arvoteoria voi toimia: asiat eivät ole niin kuin ne punnitaan, vaan niin kuin ne valehdellaan.

Bäckman on kuitenkin Halla-ahon tapaan loppupelissä realisti. Kuuntelin tänään Stubbin radiohaastattelun, jossa kuvastui pelko siitä, että muodostettaisiin yleiseurooppalainen turvallisuusjärjestely Euroopan valtioiden kesken. Stubb puolusti krokotiilin kyynelin Etyj:iä, jotta saataisiin tekosyy sille, ettei Venäjän Helsinki+ -ajatusta ryhtyttäisi käsittelemään esimerkiksi Etyj:ssä.

Suomessa on nyt niin fundamentalistinen ja paksukalloinen Eurooppa-politiikan johto, että on aivan turha odottaa mitään järkeä: yöpakkasministerit ovat asialla.

Ei monoliittinen materialismi ole ainoa lähestymiskulma luokkataisteluun maansa lahjoittaneita liberaaleja ja imperialistiseen kokoon kasvaneita äärioikeistososialidemokraatteja vastaan.".

Noinhan se myös on!

Sitten linkitän molemmissä ym. blogeissa ahkerasti kommentoivan Markus Räsäsen blogiin. Hän näyttää olevan monessa asiassa samoilla linjoilla kuin minä, kun olen nyt vähän aikaa tutustunut hänen ajatuksiinsa. Hän puhuu esim. myös tästä länsimaiden oligarkkieliitistä sekä heidän tihutöistään ja masinoimistaan sodista yms., mutta käyttää heistä nimiä "Massoni" (Nimenomaan New Yorkin) tai "Kagal". Sattuipa silmiini myös tämä osuva versio: "Finanssiruhtinaat".

YK:n rasisminvastainen kokous: Hesarin juttu. Tässä kuvastuu järkyttävällä tavalla länsimaiden törkeä asenne Iranin saattamiseksi syntipukiksi. Toki on huomioitava, että Iraniin liittyy omanlaisiansa ongelmia, mutta esim. tuo kokouskäyttäytyminen oli harvinaisen suoraa tekopyhää paskaa mm. koko EU:lta. Nähtävästi tämä Massoni / oligarkkieliitti / finanssisatanistitporukka aikoo todella jotenkin saada aikaan Kolmannen maailman sodan. Niin hulluilta nämä viimeaikaiset tapahtumat ovat alkaneet näyttämään, että kaameasti se vaara olisi vaanimassa... Heräisivätköhän ihmiset ajoissa tilanteeseen ja pistäisivät sillekin agendalle vastaan ja stopin?!

IMF uskoo luottotappioiden nousevan 4 100 miljardiin taalaan: Taloussanomien juttu. Tässä on taas muistutuksia taloustilanteesta. Nuo alla olevat ko. jutun lukijakommentit kuvaavat tilannetta erinomaisesti. Meitä ollaan tosiaan viemässä kuin pässiä narussa tähän: Rivikansalaisilla maksatetaan globaalisti yritys nostaa konkurssissa oleva monetaristinen talousjärjestelmän kuolleista. Pähkähullua, koska tavallaan tämä tiedetään jo varsin laajasti, mutta kukaan ei uskalla tehdä oikeasti toimivia ratkaisuja rikollisten toimien ja sijaan. Hullua on myös se, kuinka tämä oligarkkieliitti on yhtäältä tämän avulla aikeissa toteuttaa NWO -agendaansa, mutta on toisaalta samalla itsekin liipaisimella projektin epävarmuuden takia.

Jutun ensimmäinen lukijakommentti: "Ei kestä. Onhan se nyt päivän selvää sillä pankit ovat kuivia, ei niissä likviditeettiä ole. Sveitsiläispankki USB (vai oliko se UBS), no kuitenkin, omaa pelkästään Itä-Euroopasta kahdeksan kertaa Sveitsin vuotuisen BKT:n verran vastuita. Samassa veneessä ne muutkin ovat, enää tarvitaan vain jokin tapahtuma joka murtaa esteet ja dominoefekti hoitaa loput.

Kuplaa on tässä kohta puoli vuotta pakolla pidetty pystyssä, saa nähdä montako viikkoa se vielä kestää.".

Toinen kommentti nimimerkiltä Duski: "IMF ei tainnut kertaakaan mainita sitä että varaton pankki joutaa konkurssiin? On se ihmeellistä, valtion pitäisi ottaa kaikki tappiot vastuulleen ja sitten yksityinen sektori taas "kiinnostuu" terveistä osista. Sairas pankki = konkurssiin vaan, mitä ihmeen markkinataloutta tämä oikein on?".

Tavallaan tragikoomisen hassua on tässä se, että esim. minunlainen "viherpiiperoplanttu" on ollut jo viime syksystä asti paljon paremmin tästä tilanteesta perillä kuin esim. Suomen valtaapitävät poliitikot lähes järjestään. Viime syksynä heidän mukaansa ei muka pitänyt olla mitään kummempaa vaaraa. Tämä sama asia tuli esille tuossa alla linkitetyssä TV -ohjelmassa.

Ylen Ajankohtaisen kakkosen A2 teema: Kapitalismi käräjillä. Tämä ohjelma oli harvinaisen paljastava ja suora valtavirtamedian toimittamaksi, mitä tähän maailman tilanteeseen tulee. Lähinnä kuitenkin vain talouden kannalta katsottuna. Kannattaa siis katsoa tuo keskustelu tuosta arkistosta! Keskustelussa eniten tästä maailman tilanteesta näyttivät olevan perillä ainakin Esko Seppänen, Kalle Isokallio, Jarna Pasanen, Esa Leskinen, Kai Sadinmaa ja Anna Kontula. Toki heidän ja minun näkemysten välillä on hieman erojakin, mutta niistä en nyt kirjoita. Esim. Kalle Isokallion heitoista tuli kylläkin hyvin selvästi mieleen se, että olipa hän opetellut hyvin Lyndon LaRouchensa ja Alex Jonesinsa. Tiedä sitten, oliko hän oikeasti saanut tietonsa juuri niiltä suunnilta...

Mainitsen vielä juuri ne henkilöt, jotka ilmensivät ko. keskustelussa olevansa vain tämän oligarkkieliitin agendojen sokaisemia hyväuskoisia hölmöjä tai jopa heidän lähettiläitään: Kimmo Sasi, Risto E.J. Penttilä, Piia Noora Kauppi ja Liisa Jaakonsaari. Heidän puheensa oli lähinnä vain sitä hyssyttelypropagandaa, josta ei selviä tilanteen oikea laatu ja nimenomaan se, mitä pitää tehdä. Kimmo Sasi erehtyi myös halpahintaiseen piilovittuiluun joillakin heitoillaan ja Liisa Jaakonsaari osoitti hyväuskoista hölmöyttään kehumalla tämän kuun alussa olleen G20 -kokouksen antia. Sen antihan oli maailmanlaajuisen NWO -pankkiiridiktatuurin kiristäminen ja siihen liittyvien suunnitelmien seuraavaan vaiheeseen vieminen. Ei paljon kehumista, vai mitä!

Matti Vanhanen Kiinassa: Hesarin juttu. Vanhasen Kiinan hallinnon kehut ymmärtää pelottavasti oikein hyvin, kun muistaa tämän: Länsimaiden oligarkkieliitti on pitänyt Kiinaa NWO:nsa mallina monessakin mielessä. Lisäksi talouden kytkennät Kiinan ja USA:n välillä ovat niin tiukat ja dramaattiset, että tarkoitushakuisuus sellaiseen NWO -nalkkiin on niin ilmiselvää, että melkein ... No, ei naurata, vaan itkettää. Kiinan finanssieliitti omistaa käytännössä USA:n ja USA on velkaa eniten nimenomaan Kiinalle. Lisäksi Kiina on ollut yksi länsimaiden halpatyövoiman tärkeimpiä kohdemaita eli tämän "globalisaation" (Se huono Brittiläisen imperiumin malli) meressä. Kiina on siis varsin ratkaisevassa asemassa tulevan NWO:n pystyttämisessä. Sinne suuntaan on siis myös kohdistettava tarkkailua. Siellä suunnassa myös Pohjois-Korea on helppo syntipukkivaltio perustella tämän länsimaiden finanssieliittisatanistien sotaleikkihaluja.

Havaintoja Uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin juttu "Internet pakkosensuurilaki 5.5.2009 EU:n käsittelyyn".

Sisäasiainministeriön sivulta tietoa biometrisista passeista.

Nuo kaksi kuvaavat tämän NWO:n luonnetta pystyttää totalitaristinen kontrolli- ja poliisisysteemi. Tämä oligarkkieliitti porukoineen tietää, että rivikansalaiset eivät lopulta tule niin vain nielemään heidän agendojaan. Niinpä heidän turvakseen ollaan vaivihkaa tekemässä natsimaisia lakiuudistuksia ja valvontamenetelmiä. Nykyteknologian mahdollistamana esim. sormenjälkiä voidaan ottaa vaikka kokonaisilta kansoilta, jotta heitä voidaan pitää ruodussa kootusti ja hallitusti. Tätäkään monet ihmiset eivät tajua esim. juuri passien kohdalla, vaan he kuvittelevat järjettömän naivisti moisen olevan tehokas parannus matkustamisessa. Varmasti se sitä osaltaan onkin, mutta tämä on esimerkki juuri siitä, että hyvän porkkanan mukana saadaan myytyä myös sontaa ja lisäksi vapauden menettämisen hinnalla. Natsi-Saksassakin oli vastaavaa elämää helpottavaa virtaviivaistamista, mutta sitten sen kääntöpuolena esim. riistokontrollia ja piilossa olleita satanistimenoja. On järkyttävää, että Suomikin menee tähän halpaan. Oli se sitten tietoista tai tahatonta. Kuvitelkaa nyt hyvät ihmiset, mitä kaikkia väärinkäyttömahdollisuuksia moiset sormenjälkipassit yms. kontrollivälineet mahdollistavat joka tapauksessa ilman tuota NWO -agendaakin!!

Ja kuvitelkaa, kuinka aivan kohta voi olla edessä todella ankeat ajat internetin suhteen ja mahdollisuutemme vastustaa NWO:a romahtavat dramaattisesti. Tässäkin malli haetaan juuri Kiinasta, tuosta NWO -agendan koelaboratoriosta, jossa internetin sensuuri on ollut tämän oligarkkieliitin testauksessa. Hyvin ilmeisesti on koe sujunut...

Poimintoja LaRouche PAC:n sivustolta: Tässä vielä lopuksi noihin ym. aiheisiinkin liittyvä viikkovideokatsaus 24.4.2009. Se on taas erinomaisella ja tiivistetyllä tavalla monia maailman (talous)tilanteen piirteitä esittelevä ja siten tarkkaan opiskeltava. No, edelleen ilmastonmuutosaihe ei tunnu istuvan kaikilta osin kuvioon siinäkään... Mutta yksi pointti siinä on yhä hyvä: Ilmastonmuutoksella oligarkkieliitti perustelee meidän rivikansalaisten alentamisen heidän palvelijoikseen ja väestönmäärän vähentämisen. Väärin perustein, rikollisesti ja huijaamalla - luomalla vääristäviä maailmankuvia!! Siksi esim. tänään Helsingissä pidetty ydinvoiman vastustajien mielenosoitus (Hesarin juttu) tuntuu enemmänkin hyväuskoisten hölmöilyltä.

Myös sivuston Breaking News -osiota kannattaa edelleen lueskella tärkeiden asioiden tietoon saattamisen takia; esim. tuo sikainfluenssa on jo Lyndonin ja kumppaneiden tarkastelussa; Swine Flu in North America Symptomatic of Holocaust Potential. Kaikenlainen media (niin vaihtoehtoinen kuin valtavirta) tulee varmasti lähiviikkoina intensiivisesti kertomaan tapahtumien kulusta tämän pandemian suhteen.

Muistutan viimeiseksi, että Lyndon LaRouche pitää taas webcast -seminaarin jo 28. tätä kuuta ensi viikolla tuttuun ilta-aikaan klo. 20:00. Tilanteen yhä vakavoituvaa luonnetta kuvaa se, kuinka Lyndon pitää tihenevässä tahdissa näitä seminaarejaan.

EarthLastHope -aktivistin kokoamia NWO:a vastustavia rivikansalaisaktivisteja

Maailman uhkaava tilanne on kirvoittanut internetissä kaikkien aikojen kansalaisaktivistiboomin. Esimerkillistä aktiivisuutta on osoittanut mm. EarthLastHope -aktivisti, joka oli aikaisemmin ollut se kuuluisa nukkuva välinpitämätön lammas tämän kaiken edessä, mutta on nyt tehnyt parannuksen ja toitottaa niin paljon kuin mahdollista tämän New World Order -agendan vaarasta ja sen päänmenoksi. Itse pysyn edelleen vastaavalla linjalla, koska elämme historiallisia vaiheita maailman pelastamisessa meille kunnollisille ihmisille näiden Illuminati- / oligarkkieliitti- / pankkiiridiktatuuriporukoiden ikeestä.

Tähän prosessiin tarvitaan mahdollisimman paljon ihmisiä, joten näistä asioista rohkeasti toitottaminen on yksi suuri edellytys edetä. Ns. nukkuvat saattavat tuomita aluksi "hulluksi" tai "aivopestyksi", mutta siitä ei pidä välittää, koska nyt on tosi kyseessä! Uskomattomiinkin faktoihin tiiviisti ja vaihtoehtomedian tarjontaan monipuolisesti tutustumalla pääsee hyvin jyvälle ja ymmärtämisessä auttaa analyyttinen ajattelupunnerrus. Metafyysinen käsittelytapa on myös hyväksi, koska palasten loksahtaminen kohdalleen vaatii asioiden ja tilanteiden vuorovaikutussuhteiden ja sieluntason toimintojen (Empatiakyky, hyvän ja huonon erottaminen toisistaan, kvaliteettien havaitseminen, toimintojen psykologiset motiivit, historialliset juonteet kansojen, yksilöiden ja rahaeliittien luonteissa, arvokkaan asettaminen joutavanpäiväisen edelle, vahingollisen tunnistaminen käyttäytymisten taustalla jne.) näkemistä riittävän hyvin.

Niinpä otan tässä merkinnässä erikseen esille paljon lisää internetin mahdollistamassa vaihtoehtomediassa vaikuttavia henkilöitä, joita tämä EarthLastHope -aktivisti on hienosti koonnut yhteen. Tässä EarthLastHope:n - YouTube-sivusto ja hänen tässä videossaan olevat infosarakkeen linkit muihin NWO:a vastustaviin rivikansalaisaktivisteihin:

hajishack79 - http://www.youtube.com/user/hajishack79
TheAntiTerrorist - http://www.youtube.com/user/TheAntiTerrorist
MrBritDestruct - http://www.youtube.com/user/MrBritDestruct
sunmanpatoo - http://www.youtube.com/user/sunmanpatoo
July4Patriot - http://www.youtube.com/user/July4Patriot
revelationsgeneral - http://www.youtube.com/user/revelationsgeneral

EarthLastHope kertoo videon info -sarakkeessa: "All these men are Heroes because they spoke out against the very same thing that has been killing the good people of the world since the beginning, I would ask everyone to sub to them and show them respect since they are doing what many of us are not. They are getting on the street and speaking to the people that will never get on youtube. These are true patriots in every sense of the word. From all walks of life, all colors,races and religions. This is what the New World Order are truly afraid of.Other people that are now working side by side with me and many many other people..To build this Network".

Lisää hänen linkittämiään aktivisteja:

Nufffrespect - http://www.youtube.com/user/NufffRespect
Noreagaaa channel - http://www.youtube.com/user/noreagaaa?blend=1&ob=4
GuerrillaNewsChannel - http://www.youtube.com/user/GuerrillaNewsChannel
Acebryan7oXx - http://www.youtube.com/user/Acebryan7oXx
BoKnowsEntertainment - http://www.youtube.com/user/BoKnowsEntertainment
aenfroy87 - http://www.youtube.com/user/aenfroy87
AndrosEnigmaX - http://www.youtube.com/user/androsenigmax
nibirushock - http://www.youtube.com/user/nibirushock
We have the power to change things...GrandTruth0777 - http://www.youtube.com/user/GrandTruth0777
RealHistoryChannel -
http://www.youtube.com/user/RealHistoryChannel
Lindasufos - http://www.youtube.com/user/Lindasufos
Truthspeaker74 - http://www.youtube.com/user/Truthspeaker74
tEnlightenedO - http://www.youtube.com/user/tEnlightenedO
Spectre1111 - http://www.youtube.com/user/Spectre1111
TheOwlMan - http://www.youtube.com/user/TheOwlMan
GraandHustleMafia - http://www.youtube.com/user/GraandHustleMafia
CurrieBhoy1888 - http://www.youtube.com/user/CurrieBhoy1888
00o0o0o0o0o0o00 - http://www.youtube.com/user/00o0o0o0o0o0o00
12OunceProphet - http://www.youtube.com/user/12OunceProphet

Lopuksi EarthLastHope toteaa: "You want heroes.... there you have them! Please spread this video to everyone you know, and especially soldiers!".

Friday, April 24, 2009

Kolme maailman NWO -agendaa kuvaavaa biisilyriikkaa

Olen maininnut olevani brittiläisen pop- ja rockmusiikin fani ja omaan siltä saralta erittäin laajan tietomäärän. Niinpä haaviini tarttuu helposti viime vuosikymmeniltä myös sellaisia biisejä, joihin on ujutettu hienolla tavalla poliittisia viestejä. Olen paasannut maailmaamme kohtaavasta kapitalistisen rahaeliitin junailemasta pankkiiridiktatuurivaarasta, jota voi kuvailla monella tavalla; Brittiläinen imperiumi, New World Order (Uusi maailman järjestys), fasistinen oligarkkivarjohallitus jne.

Annetaanpa tässä kolmen bändin valottaa omia näkemyksiään, jotka sopivat erinomaisella tavalla myös tämän NWO:n kuvailuun, vaikka ko. biisit on tehty jo useita vuosia sitten. Biisien sanat avautuvat todella hätkähdyttävällä tavalla tämän nykytilanteen valossa, vaikka ne eivät ole välttämättä tehty ollenkaan NWO -mielessä! Joka tapauksessa ne kritisoivat sitä rahaeliitin ja heidän hännystelijöidensä liikaa valtaa, joka voi ilmetä monella tavalla; kommunismi, fasismi, korporaatiodiktatuuri jne. Poimin ko. biisien lyriikat nähtäville ja voitte hämmästellä asiaa. Laitan myös linkit biisien YouTubesta löytyviin videoihin.


Sex Pistols: God Save The Queen - video

Lyriikat:

"God save the queen
her fascist regime
It made you a moron
a potential h-bomb!

God save the queen
she ain’t no human being
There is no future
in england’s dreaming

Don’t be told what you want
don’t be told what you need
There’s no future no future
no future for you

God save the queen
we mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
cos tourists are money
And our figurehead
is not what she seems

Oh God save history
God save your mad parade
Oh lord God have mercy
all crimes are paid

When there’s no future
how can there be sin
We’re the flowers in the dustbin
We’re the poison in your human machine
We’re the future your future

God save the queen
we mean it man
We love our queen
God saves


God save the queen
we mean it man
There is no future
in england’s dreaming

No future, no future,
No future for you
No future, no future,
No future for me

No future, no future,
No future for you
No future, no future
For you"


Ultravox: White China - video (Äänenlaatu kehnohko); parempilaatuinen ääniraitavideo

Lyriikat:

"When pale turns to pink
With a soft unnerving ease
And all you've built around
May just tumble to the ground

Will you stand or fall?
With your future in another's hands
Will you stand or fall?
When your life is not your own

When white turns to red
In the not too distant days
Will force and misery
Be the life you have to lead?

Will you stand or fall?
With your children in another's world
Will you stand or fall?
When your town is not your own

White China
White China

When crimson takes a hold
The lights go down on all you've ever known
And all you'll ever do
is worked out for you

Will you stand or fall?
When the thoughts you have are not your own
Will you stand or fall?
Oh, when the freedom slips away

White China
White China

White China
White China
White China
White China"


Manic Street Preachers: If You Tolerate This Then Your Children Will Be Next - video

Lyriikat:

"The future teaches you to be alone
the present to be afraid and cold
'So if I can shoot rabbits
then I can shoot fascists'

Bullets for your brain today
but we'll forget it all again
Monuments put from pen to paper
turns me into a gutless wonder

And if you tolerate this
then your children will be next
And if you tolerate this
then your children will be next,
Will be next
will be next
will be next

Gravity keeps my head down
or is it maybe shame
At being so young and being so vain

Holes in your head today
but I'm a pacifist
I've walked La Ramblas
but not with real intent

And if you tolerate this
then your children will be next
And if you tolerate this
then your children will be next,
will be next
will be next
will be next

'And on the streets tonight - an old man plays
With newspaper cuttings of his glory days'

And if you tolerate this
then your children will be next
And if you tolerate this
then your children will be next,
will be next
will be next
will be next".

Monday, April 20, 2009

Poutaista kevättä vähitellen tavanomaista lämpimämmäksi muodostuvassa säässä



Viime viikon sää noudatti tällä kertaa hyvin hienosti tekemääni viime ennustetta. Suursäätilassa oli sen verran selkeyttä ja rytmiä, että tilanteet oli melko helppo nähdä ja ennustaa. Jopa lauantain pohjoistuulinen takatalven poikanen oli nähtävissä monta päivää etukäteen. Ainoastaan ilmamassan kuivuus oli silloin yllättävää; iltapäivä oli lähes selkeä. Tuo kuva on otettu ko. lauantaina 18.4.2009 Espoon Tapiolassa aamulla, jolloin paikalla oli yön aikana satanut hyvin heikosti lunta. Lumi jäi tyypillisesti painautuneen polun kohdalle (ympäröivää maastoa kylmempi kohta) aamun n. yhdessä plusasteessa.

Viime viikolla lämpötilat jäivät siis päivisin pääasiassa +5 ja +10 asteen välille ja lauantaina jopa lähelle nollaa. Muutamana yönä oli pakkasta 0 ja -5 asteen välillä. Tänään maanantaina on vielä lauantain toisinto, kun vielä yksi matalapaine siirtyi Pohjois-Suomen yli itäpuolelle ja korkeapaine on lännessä; kylmä ja voimakas pohjoistuuli vain n. +5 asteen päivälämpötiloineen. Huomisesta lähtien alkaa kuitenkin muutos lämpimämpään kevätsäähän ja viikon loppuun mennessä päästään jopa tavanomaista lämpimämpiin lukemiin. Aluksi korkeapaine sijoittuu vaihtelevasti Suomen etelä - lounaispuolelle, jolloin lämpimämpi länsi-lounaisvirtaus pääsee hiljalleen vaikuttamaan. Pohjoispuolella liikkuu pieniä matalapaineita Jäämerellä - Lapin yli itään, mutta niiden rintamista ulottuu ainoastaan vain ajoittain vaihtelevaa pilvisyyttä eteläiseen Suomeen.

Päivälämpötilat kohoavat päivittäin ollen viimeistään keskiviikkona sisämaassa paikoin yli +10 astetta ja lauantaina jo selvästikin yli +15 astetta. Korkeapaineen ollessa lähellä etelärannikolla vaikuttaa tyypillinen merituuli iltapäivisin. Öisin on aluksi muutama aste pakkasta, mutta lauantaita kohden yötkin vähitellen lämpenevät ja niin heikot pakkaset alkavat poistua sisämaastakin la mennessä. Kasvukauden alkaessa kunnolla tällä viikolla on mainittava halla. Sen riski on olemassa lauantaihin asti ainakin sisämaassa. Viikonloppuna länsituuli näyttää kuitenkin voimistuvan, joka poistaa siinä tapauksessa hallanvaaran.

Lauantain jälkeen ennustettavuus on heikompaa. Näyttää kuitenkin siltä, että viimeistään sunnuntaina pohjoisessa itään liikkuneet matalapaineet ulottaisivat reittiänsä etelämmäksi, jolloin Etelä-Suomeen tulisi vähäisiä rintamasateita lännestä - luoteesta. Tämä tietäisi myös päivälämpötilojen laskua, mutta leudompaa minimilämpötilaa la-su ja su-ma välisinä öinä. Ensi viikon säästä on olemassa mm. sellaisia merkkejä, että tuon viikonlopun pienen matalapainetoiminnan jälkeen vahvistuisi muhkea korkeapaine Suomen itäpuolelle ja se voisi mahdollistaa jopa erittäin voimakkaan lämpöaallon; jopa n. +20 asteen päivälämpötiloja Vapuksikin... Se on kuitenkin vielä niin kaukaista tulevaisuutta, että tilanne täytyy tarkistaa vasta monen päivän kuluttua.

Viime viikon melko kylmäkin sää on saanut aikaan sen, että vesistöjen viimeiset jäät ja routa eivät ole sulaneet kunnolla. Niin Suomenlahdella sisälahdissa kuin sisämaajärvissä on haurasta kevätjäätä etenkin idässä, mutta lännessä on jo runsaasti - kokonaankin avointa vettä. Routaa on hieman varjoisilla paikoilla ja idässä on luntakin varjoisissa metsissä. Joet ovat sulia ja normaali virtaus vallitsee. Tällä viikolla sulaminen kiihtyy ja etenee laajasti jo kokonaan loppuun asti su mennessä Etelä-Suomen itäisimpien osien varjoisimpia alueita lukuun ottamatta. Jo sulaneiden järvien ja jokien vesi alkaa myös lämmetä muutamaan plusasteeseen. Jäiden ja roudan sulaminen kokonaan on täten n. pari viikkoa etuajassa, mitä on edesauttanut viime talven tavanomaista vähäisemmät jää- ja routatilanteet.

Kasvukauden alkaminen oli toteutunut katkonaisesti jo Pääsiäisen aikaan lännessä, mutta viime viikon mittaan kasvukauden eteneminen ja alkaminen oli jumissa. Niinpä uusia merkittäviä kasvutilanteita ei ilmennyt. Tällä viikolla kasvukauden alkaminen tapahtuu laajasti jo idässäkin ja näin kasvutapahtumien eteneminen kiihtyy käytännössä; mm. haavan (Populus tremula) ja raidan (Salix caprea) kukinnat pääsevät alkuun lännestä käsin ja varhaisimmin hiirenkorvalle tulevat puuvartiset lajit alkavat aukaisemaan silmujaan; mm. terttuselja (Sambucus racemosa), tuomi (Prunus padus) ja monet kuusamat (Lonicera sp.). Leppien (Alnus sp.) kukinta voimistuu idässä, mutta alkaa jo heiketä lännessä. Nurmikoiden kasvaminen pääsee kunnolliseen alkuun lämpimiltä paikoilta (etelärinteet ja -seinustat) alkaen. Sipulikasvien kukinta voimistuu (mm. krookukset) ja valkovuokkojakin (Anemone nemorosa) alkaa näkymään runsaammin. Ainavihantien arkojen lajien paahdesuojauksen tarve päättyy myös idässä. Kasvutapahtumat ovat vain lännessä vähän tavanomaista aikataulua edellä tällä viikolla, koska viime viikon kylmyys viivästytti sielläkin Pääsiäisenä lupaavasti kehittymään alkanutta tilannetta.

Sunday, April 19, 2009

Viikon 16 tunnelmakuvat vuonna 2009



Kaikista puuvartisista kasveista Suomessa ensimmäisenä vihertyvä mantsurianokakirsikka eli prinsepia (Prinsepia sinensis) on tänäkin keväänä jo hiirenkorvalla näin aikaisin; Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha 16.4.2009. Laji onkin erinomainen kevätvihreyttäjä.




Lauantai 18.4.2009 toi pohjoisesta tilapäisen takatalven osaan Etelä-Suomen sisämaata: Kuvassa on Hämeenlinnassa ko. päivän yönä satanutta lumipeitettä. Lumi suli kokonaan seuraavan päivän lämpöasteissa ja samana päivänä jo aurinkoisilta paikoilta. Puiden varjot (Kuvassa koivusta) olivat upeita jo korkealta paistaneen auringon ansiosta.




Lauantaina 18.4.2009 takatalvi tuli Etelä-Suomeen voimakkaan ja puuskaisen pohjoistuulen mukana. Kuvassa on ko. päivänä Hämeenlinnan Vanajaveden pinnalla tuulensuojaisella rannalla erään voimakkaan puuskan tekemiä tyypillisiä karepyyhkäisyjä.




Espoon Tapiolan nurmikentät ovat olleet viime vuosina kuvassa olevien kanadanhanhien (Branta canadensis) ja valkoposkihanhien (Branta leucopsis) suosiossa. Kuvan (14.4.2009) etujoukoissa ollut pari ei kuitenkaan valitettavasti löytänyt vielä kunnolla uutta ruohoa kasvukauden alun viivästyttyä sen verran ko. viikon aikana.




Espoon Tapiolassa nurmikenttien routa suli ko. viikon aikana jo kokonaan varjoisimpia kohtia lukuun ottamatta; yöpakkaset tekivät tilapäisiä ohuita routakerroksia. Kasvukauden alun viivästyminen (Korkeintaan 1 - 2 yli +5 asteen vuorokausikeskilämpötilaa tähän mennessä) ei aiheuttanut vielä kunnollista nurmikon kasvua. Kuvassa (15.4.2009) nähtävä kasvu on kaukolämpöputkien aiheuttamaa ennenaikaista kasvua. Urbaaneilla alueilla tämä on tyypillistä juuri ennen varsinaisen kasvukauden alkua.

Maailman kriisin saatanallinen ydin paljastuu yhä lisää; NWO -agendaa monesta näkökulmasta

Maailman kriisin seurantani on ollut aikaisempaa hieman hitaampaa, mutta se ei tarkoita vielä ollenkaan sitä, että alkaisimme olla enemmän selvillä ja paremmilla vesillä. Sama koskee viime aikaisia pörssikurssien nousuja. Nekin ovat vain valheellisia elpymisiä vailla oikeaa pohjaa. Kaiken kaikkiaan havaintoni mukaan maailman tilanne on edelleen äärimäisen vaarallinen ja monelta osin menossa yhä huonompaan suuntaan ja Suomi ei edelleenkään ole näistä erillään tai piilossa. Toivoa herättää silti vähän ihmisten herääminen tähän maailman tilanteeseen. Katsotaanpa viimeksi kuluneen reilun viikon ajalta joitakin tärkeimpiä asioita taas kerran hyvin voimakkaan kritiikin kera. Havaitsemme muutamia pääasioita, jotka ovat aiheuttaneet eniten huolta ja paasaamista blogosfäärissä ja muuallakin netin vaihtoehtomediassa. Otan asioita taas esille tuttujen nettiaktivistien kirjoitusten avulla ja heitän pari omaa kommenttia sekaan. Tästä tulee tuhti paketti, jossa teillä on sulateltavaa koko alkavaksi viikoksi.

Internet ja sen sensurointi / lakkauttaminen: Larouche PAC -kirjoituksia (Soros' "Twitter Revolution": Deployed as Strategic Threat to Nation-States ja Twitter/Facebook Deployed As Strategic Threat To Nation-States) ja videoita (LPACTV: How the Watchers Are Watched). Against NWO:n kirjoituksia (CNN:llä kritisoitiin jälleen internettiä ja Uusi lakialoite tullut Yhdysvaltojen kongressiin internetin sulkemisesta) ja EarthLastHope -aktivistin videoita (YO WAKE UP! YOUTUBE IS GOING CORPORATE ON US! (Phasing the YOU out of YouTube) ).

LaRouche PAC:n porukoilla on muista aktivisteista poikkeava näkemys internettiin ja muuhun digitaaliseen mediaan (Ainakin osaan siitä). Heidän mukaansa mm. Facebookia ja Twitteriä voidaan käyttää tämän Brittiläisen imperiumin eli NWO -oligarkkieliitin päämäärien edesauttamiseksi. Ymmärrän pointin varsin hyvin, koska ko. globaali sosiaalinen media on helppo kohde psykologiselle manipuloinnille. Havaitsen tässä kaksi versiota nykyisestä maailmankuvasta; hyvä globalisaatio vs. huono globalisaatio. Hyvä globalisaatio tarkoittaa juuri meitä rivikansalaisia hyödyttävää internettiä, jossa voimme avoimesti kritisoida juuri mm. NWO -projektia ja toisaalta edistää digitaalisen yhteisöllisyyden kautta reaaliyhteisöissä tehtäviä ihmisyyden ja ympäristön kannalta hyviä tekoja ja ratkaisuja. Huono globalisaatio tarkoittaa kuitenkin juuri sitä, että näihin hyödyttäviin internetin ilmenemismuotoihin voidaan piilottaa myös NWO:a edesauttavaa propagandaa ja sitä tukevia reaalisosiaalisuutta tuhoavia elementtejä.

Täytyy siis olla erittäin tarkkana netin kanssa! Tässä täytyy havaita myös digitaalisen median ulkopuolella sekä globaalin että paikallisen politiikan tasoilla hyvän ja huonon globalisaation ero: Hyvä globalisaatio tarkoittaa suvereenien kansallisvaltioiden yhteistyötä sekä oman etunsa että yhteisten etujen edistämiseksi (Tämä on juuri Lyndon LaRouchen tähdentämä asia, missä päästään alkuun Franklin D. Rooseveltin kaltaisen politiikan avulla). Huono globalisaatio on puolestaan kansallisvaltioita tukahduttava ja tuhoava ylikansallinen politiikan ja talouden "verkko", jossa kansallisvaltiot menettävät jopa kaiken sananvallan ja tämä "verkko" käskee ja määrää kaiken. Tämä "verkko" on juuri tuo oligarkkieliitin NWO -agenda! Se on rikollisilla ihmisyyttä ja ympäristöä tuhoavilla teoilla aikaansaatu saatanallinen juoni, joka on tunnistettava, tunnustettava ja kirottava sekä sen jälkeen siitä on päästävä eroon kohti tuota hyvää globalisaatiota. Kuten noiden linkkien avullakin nyt havaitsemme, niin huono globalisaatio on ottamassa internettiäkin haltuunsa. Rikollisilla NWO -lakiuudistuksilla pyritään jopa netin kaatamiseen, jotta se ei olisi enää uhka ko. eliitille. Taas muka jotain cyber-terrorismia yritetään estää moisella lailla; luodaan itse false flag -isku ja se jälkeen reagoidaan muka ulkopuoliseen uhkaan.

Maapallon ilmasto, luonto ja niihin kytketyt uhat, myytit ja oligarkkieliitin osallisuus: Larouche PAC -kirjoituksia (Goodbye Global Warming: Deepest Solar Minimum In Nearly a Century ja Animal Rights Grow, As Human Rights Decline) ja videoita (LPACTV: Goodbye Global Warming). Against NWO:n kirjoituksia (Napasiirtymästä vihjaillaan jo mediassa alitajuisesti) ja Alex Jones - videoita (Chemtrails Are Real !!; A B, Rosalind Peterson on Alex Jones Tv 1/4"Geo-Engineering" The Atmosphere; A B C D ja Chemtrails video).

Kaikkein vaikeimmin ymmärrettävä asiakokonaisuus tässä maailman tilanteessa on juuri ilmasto ja ihmisen elinympäristö kaikkineen, johon NWO -agenda on myös pyrkinyt vaikuttamaan. Valitettavasti näyttää siltä, että erittäin röyhkeää ja rikollista manipulointia ollaan tosiaan tekemässä meidän rivikansalaisten päänmenoksi tässäkin. Ja valitettavasti asiat ovat niin monimutkaisia, että ristiriitaisia käsityksiä tulee esiintymään ihmisten välillä enemmän kuin koskaan ennen näissä asioissa.

Omia havaintojani voin selittää tässä vaiheessa mm. näin: Itse olen ollut hyväksi onneksi luonnosta ja ympäristöstä kiinnostunut jo alle 10 vuotiaasta saakka ja esim. taivas eli etenkin meteorologia on ollut eräs osa-alue siinä. Viime vuosina sillä osa-alueella olen harrastanut mm. jokapäiväistä pilvien valokuvaamista, joten olen tullut hyväksi asiantuntijaksi pilvien ja sään suhteen ja osaan todistaa kuvieni avulla jatkossa vaikka mitä... Osaan siis kommentoida varsin hyvin tuota chemtrail -asiaa. Varoitankin olemaan siinä tarkka, sillä monet normaalit ihmisestä riippumattomat säätilanteet luovat näitä chemtrail -pilviä muistuttavia pilviä luonnostaan; mm. säärintamien lähestyessä ja ylittäessä monet untuva- (Cirrus), harso- (Cirrostratus) ja verhopilvilajit (Altostratus). Tähän liittyen huomautan myös, että tuossa AlexJonesChannelin chemtrails -videossa on virheellisesti mukana normaali aaltomainen (se taivaan peittävä makkaravallikerros) kumpukerrospilvikansi (Stratocumulus), joka ei liity tähän ihmisvoimin manipuloituun säähän / ilmakehään mitenkään.

Toisaalta olen minäkin havainnut täällä Etelä-Suomessa noita pitkään säilyneitä lentokonejuovia yksittäisin kappalein, jotka ovat levinneet laajoiksi pilvimuodostelmiksi. Minun mielestäni on aivan mahdollista, että lentokoneista levitetään sellaisiakin aineita ilmakehään, joiden halutaan vaikuttavan säähän, luontoon ja ihmisiin. Monet piiloistaan esille tulleet NWO -agendan asiat ovat juuri niin sairaita ja häikäilemättömiä, että nämä chemtrail -juovat ja niiden natsieugeniikkaa kosiskelevat kemikaalijuonet ovat aivan mahdollisia. Onhan näemmä Obaman hallinto jo myöntänyt tekevänsä tällaista "ilmastomuokkausta". Syyt ovat muka ilmastonmuutoksen torjunta tms. harhaanjohtava propaganda. Aluksi ei myönnetä mitään, mutta sitten myöhemmin myönnetään hallitusti. Todellisuus voi olla kuitenkin paljon vaarallisempi ja saatanallisempi kuin se, mitä virallisessa mediassa tuodaan esille. Mm. Alex Jonesin ja Lyndon LaRouchen avulla se on jo havaittu monen asian suhteen.

Joka tapauksessa ilmastonmuokkaus ja kaikki sellaiset luonnolliseen maapallon olemukseen puuttumiset ovat aina yllättävän riskialttiita, jolloin moisista toimista voi koitua pahimmillaan äärimmäistä haittaa kaikelle elolliselle. Siksi ei ole ollenkaan liioittelua puhua uhasta, jossa tulee tahallaan tai "vahingossa" eliminoitua esim. suurin osa maapallon ihmisväestöstä ... Myös länsimaissa. Oligarkkieliitti on jo osoittanut talousromahduksen kohdalla olevansa juuri niin natsi-Saksan kaltainen satanistiporukka, että minun ei ole vaikea uskoa suurinta osaa näistä esille tulleista ilmastonmuokkausväitteistä ja haittaavien kemikaalien salaisesta levittämisestä.

Viittauksia luonnonkatastrofeihin on tosiaan ollut paljon viime vuosina kaikessa mediassa. Ovatko siinä esim. katastrofielokuvat vaivihkaisia varoituksia vai vain viatonta viihdettä? Otetaanpa ajatusleikki: Tämä oligarkkieliitti tietää, että maapalloa uhkaa lähivuosien aikana valtavan tuhon aiheuttava napasiirtymä (Jonka rinnalla ilmastonmuutos ei ole mitään, mutta meille uskotellaan, että ilmastonmuutos on "jotain"). Se haluaa pitää sen valtaväestöltä piilossa, jolloin se voi sen varjolla ryövätä rivikansalaisilta rahat pois ja harrastaa sivussa vähän eugeniikkaa yms. natsitoimintaa yhä avoimemmin. Koskapa kohta ei ole väliä sillä, jääkö rivikansalaisia eloon vai ei, kun napasiirtymä joka tapauksessa tuhoaa suurimman osan ihmiskunnasta. Sitä ennen eliitti haluaa turvata itselleen rivikansalaisten varat (tämän talousromahduksen avulla), jotta se voi rauhallisin mielin odotella turvapaikoissaan olosuhteiden paranemista... Tässäpä meillä on miettimistä! Ovatko siis jotkin Hollywood -tuotannot hyväntahtoisia varoituksia vai eliitin vaivihkaista vittuilua ja pään sekoittamista?!

Uusimpia taloudellisia ja poliittisia käänteitä: Larouche PAC -kirjoituksia (What Is Their Secret?, Obama Set Up Through Corruption, By Condoning It!, Summers, The Criminal Clique and the Booth School ja The Slush Fund Of The Summers Gang) ja videoita (LPACTV: What Has To Be Said About President Obama, LPACTV: The Behaviorist Rat Pack, LPACTV: The High Priesthood of Economics ja LPACTV: Make War Against the British Empire), EarthLastHope -aktivistin videoita (The True Tea parties, what the Media didnt show you) ja Alex Jones -videoita (William Black on Alex Jones Tv 1/5:Former Federal Regulator Tells All !!; A B C D E, Talk Show Host (Rollye James) on Alex Jones Tv 1/4:Socialist America is Already Here!!; A B C D).

LaRouche PAC -osaa tuossa jälleen kauniin analyyttisesti käydä läpi Obaman hallinnon rosvo- ja satanistijoukkion koostumusta ja tekemisiään. Kannattaa lukea ja katsoa! Pääsyynä ko. tilanteessa on juuri se asenne, joka ilmeni jo alkuperäisen Brittiläisen imperiumin puitteissa satoja vuosia sitten mm. Lordi Shelburnen, Adam Smithin ja Jeremy Benthamin ideologioiden kautta: Ihmiset eivät muka olisi kuin vain eläimiä, joita ohjaa vain pakko välttää kipua ja halu löytää nautintoa. Näin heitä voidaan kohdella kuin eläimiä; pitää karjana, jolta lypsetään rahaa ja "orjatyötä". Heh, jopa huvittavaa; he (ko. oligarkkieliitti) lypsävät rahaa, jota ei oikeasti ole edes olemassa. Joka tapauksessa tämä asenne oli keskeistä myös 1930 ja 40-luvun natsismissa ja se on nyt osa nykyistä maailman kriisiä, jossa ko. fasismi on oleva yhä enemmän tämän oligarkkieliitin toimintamallin avain ja tahto. He eivät vain käytä ko. sanaa, koska se on kärsinyt inflaation ja kolauksen jostain syystä. Sitä vastoin he ovat jo käyttäneet mm. sanaa New World Order ja globalisaatio ja global citizenship jne.

Sitä on vastustettava ja ymmärrettävä, että ihminen on myös muutakin kuin vain pelkkä eläin; kivun välttämisen ja nautinnon haalimisen lisäksi ihminen on kaikkiin muihin eläinkunnan edustajiin verrattuna kykenevä ylivertaiseen ja henkiselläkin tasolla näkyvään luovuuteen, missä universaali hyvyys toteutuu moraalisten, taiteellisten ja sielullisten toimien ja keksintöjen kautta ihmiskuntaa ja ympäristöä hyödyttävällä tavalla. Järkyttävä tosiasia on nyt juuri se, että jopa satojen vuosien työn tuloksena meidät on ehdollistettu sellaiseen maailmankuvaan länsimaissa tämän oligarkkieliitin toimesta, jossa tuo ylivertainen luovuus on tukahdutettu aivan liiaksi ja meidät ollaan yhä enemmän alentamassa tuoksi "eläinkarjaksi" vastoin luontaista ominaisuuttamme!

Alex Jones lataa noiden kahden asiantuntijan avulla jälleen erinomaisen syväanalyysin tähän maailman tilanteeseen. William Black käsittelee oligarkkieliitin aikaansaannoksia juuri talouden maailmasta käsin ja Rollye James käsittelee asioita laajemmin. Nämäkin ovat ehdottoman hyviä katsottavia niille, jotka eivät ole vielä riittävästi perillä näistä asioista.

Mutta katsokaapa tarkkaan tuo EarthLastHope -aktivistin video! Siinä havaitaan erittäin selkeästi valtavirtamedian osallisuus tämän saatanallisen oligarkkieliitin sensuroija- ja propagandakoneena (Huom. Pätee myös Suomessa!), kun kansalaiset järjestivät Yhdysvalloissa Boston Tea Partyn esikuvan mukaisesti tätä NWO:a vastaan suunnatun mielenosoituksen. Ko. CNN:n toimittaja vääristelee totuutta lähetyksessään ja joutuu sitten erään mielenosoittajan läksytettäväksi, kun ns. viralliset kamerat ovat sammuneet ...Vaan ei vaihtoehtomedian! Toimittajan vääristely on juuri tätä: Mustamaalataan rivikansalaisten oligarkkieliitin toimia vastaan suunnattu mielenosoitus "äärioikeistolaiseksi" ja tarpeen mukaan jopa rikolliseksi aktivismiksi (toinen versio on "äärivasemmistolainen" aktivismi ja tällä huomautan edelleen, että tällä vasemmisto vs. oikeisto -jaottelulla ei ole merkitystä tässä asiassa, kun ko. termit ovat tässä käytettynä vain valtavirtamedian ja oligarkkieliitin maailmankuvaan ehdollistettujen hölmöjen propagandakäsikassaroita vailla mitään totuuspohjaa), jotta se ei olisi uhka ko. eliitille ja jotta se voidaan sen avulla joko ohittaa merkityksettömänä tai saattaa asioista tietämättömien silmissä vastustettavaksi mellakoinniksi oligarkkieliitin mieliksi ja hyödyksi.

Suomi (Baltian maat) vs. Venäjä eli russofobian levittäminen osana oligarkkieliitin geopoliittista agendaa. Suomen Antifasistinen Komitea: (International press release, Opiskelija-järjestäjien tiedotus, Karjalaisevakon puheenvuoro, TAMPEREEN MIELENOSOITUKSIEN JA ASIANTUNTIJASEMINAARIN OHJELMA LEHDISTÖLLE 20.4.2009) ja Johan Bäckmanin eurovaaliblogi: (Lehdistötiedote: TAMPEREEN MIELENOSOITTAJAT TEKEVÄT TECHNOPOLIKSESTA RIKOSILMOITUKSEN, Lehdistötiedote: VENÄLÄISET NUORISOJÄRJESTÖT LASKEVAT KUKKIA MANNERHEIMIN PATSAALLE TAMPEREELLA, Karjalassakin tiedetään nyt totuus ”ProKareliasta” ja Lehdistötiedote: TAMPEREEN MIELENOSOITUSTEN OHJELMA). Kuten havaitaan, niin nyt huomenna maanantaina Tampereella on taas antifasistista toimintaa tiedossa!

Tässä tulee taas esille erinomaisesti täällä Suomessa viime kuukausina kehittynyt erikoistilanne, joka on valtaosaltaan tämän maailman kriisin synnyttämä. Kun luen noita kirjoituksia ja niiden kommenttipalstojen heittoja, niin tilanne selviää hyvin avoimesti: Propaganda, vastapropaganda ja todellisuus ovat iloisena sekamelskana ...Ainakin sellaisen silmissä, joka ei ole perehtynyt asioihin. Propaganda ja vastapropaganda -akseli selittyy sillä, että vastapuolet ovat juuttuneet omiin poteroihinsa ja syytävät omia näkemyksiään toistensa niskaan vailla toisen asemaan asettumista. Todellisuus on hukkuneena siihen sekaan. Mikä todellisuus se sellainen on? Aluksi: Ymmärrän nimittäin molempien osapuolten argumentteja. Yhtäältä Neuvostoliitto loi olosuhteet oikeutetuillekin kaunoille Venäjän suuntaan, mutta toisaalta omaa vikaa ei nähdä ollenkaan tarpeeksi; Suomi oli 1930- ja 40-luvuilla natsi-Suomi ja on nykyään fasismin uusintanousussa mukana, joka ilmenee juuri osana tätä globaalia oligarkkieliitin NWO -agendaa.

Se todellisuus on juuri tämän ymmärtämistä, että Suomi vs. Venäjä -tilanne on "vain" osa tuota laajempaa agendaa; NWO -eliitti ja heidän pääomansa hyötyy siitä, että Venäjää vastaan on monenlaisia uhkatekijöitä, koska Venäjä on vanhastaan ollut vaikein kohde saattaa tämän oligarkkieliitin hallintaan. Nyt näyttää siltä, että nämä russofoobikot ovat paljon vähemmän perillä tästä seikasta (Jotkut jopa täysin pihalla kuvioista luetun perusteella, kuten Seppo Lehto), mutta nämä ns. antifasistit ovat ymmärtäneet yskän erittäin paljon paremmin. Heilläkin näyttää silti olevan hakusessa se seikka, jonka olen itse tässä puolen vuoden aikana oppinut: Vasemmisto vs. oikeisto -politiikka on illuusiota, joka on tämän oligarkkieliitin luomaa tarpeetonta vastakkainasettelua heidän päämääriensä turvaamiseksi. Pidetään siis ihmisiä hallinnassa näennäisen poliittisen kahtiajakautumisen avulla ja estetään heitä siten näkemästä oikeasti ihmiskuntaa ja ympäristöä hyödyttävää agendaa. Tämä kuuluu Brittiläisen imperiumin sydämeen, koska sen imperialistinen agenda elää kontrollin ja rajoittamisen avulla. Ihmiset eivät voi kuitenkaan elää kunnolla imperialistisen agendan ja sen ns. sivutuotteiden (fasismi ja kommunismi) piirissä.

Neuvostoliiton kommunistinen politiikka pohjautui hyvin pitkälle samoihin sisältöihin kuin natsismi. Vain vähän erilailla käytännössä toteutettuina. Sekä fasismi että kommunismi ovat pohjimmiltaan Brittiläisen imperiumin alkuaikojen johtavien ideologien teeseistä peräisin. Keskeisiä henkilöitä ovat tässä esim. juuri Adam Smith ja Jeremy Bentham, joista ensin mainitulta Karl Marx sai pääasiallisimmat oppinsa Lontoossa ollessaan. Ne hän sulaututti täten omiin teeseihinsä ja hänen kauttaan myöhemmille kommunismin luojille, jotka sen takia itse asiassa käyttivät juuri Brittiläisen imperiumin talouden ja politiikan teesejä välillisesti. Lisäksi John Maynard Keynesin teesit ovat pohjimmiltaan vain uudestaanjärjestettyä samaa jatkoa Adam Smithin teeseille ja Keynes onkin jopa todennut aikoinaan natsi-Saksan alkuvaiheessa ko. teesiensä sopivan parhaiten juuri ko. kolmannen valtakunnan puitteissa toteutettaviksi; pointti, jonka Lyndon LaRouche on usein ottanut esille.

Niinpä käytännössä viimeisen 100 vuoden aikana on näkynyt sekä kommunismin että fasismin samanlainen alunperin Brittiläisen imperiumin sisällöllinen käytännön ilmentymä: Ihmistä täytyy pitää vain eläimenä, joita on hallittava kuin karjaa eikä sitä saa päästää perille omista kyvyistään - ainakaan liikaa, ettei se uhkaa eliittiä. Tätä tarkoitusta varten niin natsi-Saksa kuin Neuvostoliitto (Tai Maon Kiina tai Castron Kuuba) pyrkivät toteuttamaan omilla tavoillaan sisällöllisesti täysin samanlaista rivikansalaisten alistamista valtion orjuuteen ja tyranniaan. Tässä maailman kriisissä juuri tätä sisällöllisesti samaa orjuutta ja tyranniaa pyritään toteuttamaan nyt globaalisti nimikkeillä globalisaatio ja Uusi maailmanjärjestys eli New World Order. Tie on tässä ollut jo hyvin pitkä ja kulku sillä on ollut kiihtyvä Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen.

Pohditaan vielä lisää sitä, miksi antifasismi kuitenkin käsitetään paljon Venäjään liittyväksi kysymykseksi ilman, että se liittyy Neuvostoliittoon. Kuten olen havainnut ja kirjoituksissani todennut, niin Venäjä on päässyt Neuvostoliitosta huolimatta varsin vähällä Eurooppaan verrattuna, kun pohditaan ihmisten ja heidän kulttuuriensa henkistä eli sielullista sisältöä. Käymälä -blogin kirjoittaja Sven Laakso on vuosien mittaan erinomaisesti tuonut esille tätä seikkaa monilla tavoilla kirjoituksissaan. Oma havaintoni niiden avulla: Geopoliittisesti Venäjän länsimaita rikkaammat sielulliset juuret ovat pitkällä historiassa, koska Venäjä on ollut Brittiläisestä imperiumista erillään oleva oma imperiumi vuosisatojen ajan ja ajoittain Yhdysvaltain Brittiläistä imperiumia vastaan olleista ns. amerikkalaisen taloussysteemin opeista hyötyjä toteuttava (1800 -luvun tsaariaika). Tämän takia länsimaiden kanssa yhtenevää henkistä tyhjyyttä ei ole päässyt syntymään Venäjälle ja paljolti sen takia Venäjällä on ollut nytkin kykyä vastustaa tätä alunperin Brittiläisen imperiumin henkisen sisällön tai paremminkin sisällöttömyyden vaikutusta. Niinpä Venäjä on ollut nykyisen Brittiläisen imperiumin eli NWO -agendan hampaissa etenkin Neuvostoliiton jälkeen, jotta länsimaiden NWO -agenda alkaisi purra kunnolla myös Venäjällä ja kaikki propaganda Venäjää vastaan toimii siinä NWO -agendan pussiin. Sen takia myös viime kesänä oligarkkieliitin agentin Mikhael Saakashvilin avulla saatiin Georgian Venäjää mustamaalaava sota aikaiseksi.

Aluksihan Neuvostoliiton piti olla natsi-Saksan vastavoima, jollaisena sukupolvien jatkumossa operoiva oligarkkieliitti unelmoi aikoinaan tilanteen; nämä vastavoimat olisivat tuhonneet toisensa ja Brittiläinen imperiumi olisi korjannut valtansa sadon niiltä raunioilta. Pieleen meni; Neuvostoliitto nujersi natsi-Saksan Yhdysvaltain kanssa. Yhdysvallathan oli jo onnistunut torjumaan natsismin aiemmin Franklin D. Rooseveltin avulla, vaikka paine oli sielläkin suuri natsismin suuntaan. Nyt Yhdysvalloilla ei ole sellaista turvaa George W. Bushin hallinnon pohjatyön tuloksena, kun Barack Obama on tämän saman oligarkkieliitin fasististen agendojen armoilla. Yhdysvaltoihin on siis valitettavasti onnistuttu juurruttamaan vihdoin ja viimein Brittiläisen imperiumin agendat ja fasismi. Juuri siksi maailman tilanne on nyt niin lohduton ja vaarallinen! Fasismi -nimeähän ja sen alkuperäisiä symboleita he eivät siellä siis käytä (Saman paskan toistamisessa on oltava tarkkana, että rivikansalainen ei havaitsisi sitä liian helposti, mutta nyt internetin aikakaudella rivikansalaisen havaitsemiskyky on kasvanut ennen näkemättömiin mittoihin), mutta sisältö on sama ja agendoja pyritään tekemään sen nimissä. Onneksi siellä vielä yrittävät tämän vastustusta mm. Alex Jones ja Lyndon LaRouche, vaan riittääkö sekään enää?!... Voi paska...

Joka tapauksessa russofoobikot niin Suomessa kuin muuallakin Baltiassa ovat tämän globaalin NWO -agendan pelinappuloita tietävät he sen tai eivät. Juuri tällaisen tilanteen takia täällä päin maailmaa on väärin ja vaarallista juuttua vasemmisto vs. oikeisto -politiikan poteroihin etenkin russofoobikkona, koska se estää oikean tai paremmin sanottuna suurimman ja tärkeimmän vihollisen näkemisen. Tämä oikea vihollinen on juuri tämä länsimaiden oligarkkieliitti, joka on alunperin orkestroinut suojakseen mm. vasemmisto vs. oikeisto -politiikka-ansan. Jopa sekä natsismiin että kommunismiin asti geopoliittisten mielihalujensa takia. Sen takia tämäkin muutoin välillä näppärä kirjoittaja mm. tämän merkintänsä takia jää pulikoimaan liikaa epäoleellisten palikkojen kanssa oikeammin oleellisen todellisuuden velloessa huomaamattaan (Tarkoituksella tai ei) ympärillään.

Tämän segmentin lopuksi Sven Laakson hienot kirjoitukset: ANTIFASISMIN FILOSOFIA LYHYESTI ja VALLANTAHTO, KAUNEUDENTAHTO. Se tyrannia, jota NWO -agenda edustaa, luo väistämättä vastavoimia itselleen, koska luontainen ihmisen olemus ei muutoin pääse kunnolla toteutumaan em. syiden takia. Niinpä kaiken sanotun valossa ensin mainitussa Svenin kirjoituksessa Ironmistressin kommentti "Antifasismi ei ole mitään muuta kuin miinusmerkkistä fasismia. Molemmat ovat yhtä vastenmielisiä asioita ja kukaan ulkopuolinen ei näe niiden välillä mitään eroa." on vain läpinäkyvästi asioista ymmärtämättömiä "lammasrobotteja" kosiskeleva heitto vailla todellista ja kunnollista näkemystä maailman tilanteesta, joka vaikuttaa Suomessakin omilla tavoillaan. Sven Laakso kiteyttääkin loistavasti: "Ironmistress: huomaat eron jos lama syvenee ja kapitalismin "safe mode" kytkeytyy päälle, eli natsit nousevat valtaan ja säätävät totalitaristiset lait. Kaikki riippuu pelkästään kapitalismin tilasta. Fasismi on yhtä kuin pulaan joutunut kapitalismi.".

Minä jatkan näin: Kapitalismi on Brittiläisen imperiumin loppuun "jalostamanaan" keksintönä kokonaisvaltainen maailmankuva, jonka puitteissa elävät on tuomittu jäämään sen saatanallisimpienkin juonien vangiksi ja huumaavalla tavalla harhauttamaksi, jos he eivät aktiivisesti kyseenalaista olemistaan siinä ja sen vaikutusta itseensä. Jos tarvitsee kysyä miksi, niin siitä vain hommiin pohtimaan syitä, joiden löytäminen internetin ansiosta on ennen näkemättömän runsasta! Tämän länsimaailman tilanteen ytimen paljastumisen valossa Ironmistressin heitto antifasismista "stalinistisena ongelmajätteenä" (Tässä merkinnässään) kertoo juuri siitä, että on jääty tämän kapitalismin ehdollistaman oikeisto vs. vasemmisto -maailmankuvan vangiksi pahasti ja tuomitaan siitä käsin ja sen takia vajavaisella ja väärällä tavalla NWO:a vastustavia "kilarikamaksi" tms.

Muuta erikoista: Against NWO:n kirjoituksia (Uusimmassa SouthParkissa mainittiin galaktinen liitto (galactic federation) ja Suomi tuhottiin ydinkärjillä) ja samasta aiheesta Schizoblogin merkintä. EarthLastHope -aktivistin videoita (A B C) ja Alex Jones -videoita (The Bird Flu Saga on Youtube; A B).

Tuo South Parkin Suomi-juttu on ällistyttävän yhtenevä tämän kuvatun maailman tilanteen kanssa, vaikka termit ovat vähän eri; "space money" jne. Miksiköhän Suomi on otettu tällä tavalla esille? Onko tässä alitajuinen oligarkkieliitin varoitus, jonka mukaan ei kannata alkaa pullikoimaan heitä vastaan? Muutoin seuraus olisi selvä! Suomi ei todennäköisesti ole tässä tapauksessa muuta kuin sattumanvarainen poiminta ja esimerkki pienestä valtiosta, joka yrittäisi pullikoida NWO -agendaa vastaan ja jolle sitten näytettäisiin närhen munat. Tai sitten se itse asiassa on suora ja selvä valinta, koska Suomi ei ole NATO -maa ja oligarkkieliitti haluaa Suomen Natoon osana NWO -agendaa ja toisaalta Venäjän härnäämiseksi; tämä oligarkkieliittihän tykkää tunnetusti leikkiä sotaleikkejä! South Parkin Suomi -juttu on siis sen mukaan Suomelle kehoitus liittyä Natoon oligarkkieliitin mieliksi, jotta Suomi saadaan paremmin kytkettyä fasistisiin agendoihin.

Ja siis: Meidän on muistettava tässä, että monikansalliset mediatalot ovat pääasiallisesti näiden oligarkkiporukoiden ja heidän hännystelijöidensä omistuksessa, joten jo havainnollistettuun tapaan median tarjontaan ujutetaan heidän määräyksestään / saattaminaan viestejä; niin pahansuopia uhkauksia, mutta myös hyväntahtoisia varoituksia, jos joku yrittää toimia ko. eliittiä vastaan vaivihkaa ko. median sisältä. Osa näistä viesteistä toimii psykologisesti myös niin, että jokin NWO -agenda tehdään naurunalaiseksi ja sen turvin NWO -eliitti saa ko. agendalleen toimintarauhan. Ehkä tässä South Park -jutussa on kyse myös siitä. Saatanallista paskaa siis joka tapauksessa!

Tuo viimeinen pari, jossa Alex Jones kritisoi EarthLastHopen sivustolla nähtävää oligarkkieliitin lintuinfluenssa -agendaa, kertoo internetin runsaudensarvisesta hankaluudesta ja ihmisten liian varomattomasta heräämisestä tähän maailman tilanteeseen. Moni asia on näet ymmärrettävästi äärimmäisen uskomaton, mitä tämä NWO -agenda pitää sisällään. Niinpä hätäisiä johtopäätöksiä tai ylireagointia voi ilmetä. Alex Jones tähdentää, että hänellä on juttujensa taustoina todistettavat dokumentit, viralliset tietolähteet, lait ja lakiesitykset sekä suuri määrä haastateltuja ihmisiä. Juuri sellaista analyyttisuutta arvostan. Toisaalta ymmärrän myös Against NWO:n tai EarthLastHopen kaltaisia hyväntahtoisella tavalla pöllämystyneitä sieluja, jotka haluavat hädissään ja ahdistuksissaan syytää ulos kaikkein uskomattomimmatkin tiedot.

Against NWO:lla on tosin jo pitkä historia bloggaamisessaan ja hänellä on ollut aikaa pohtia ko. asioita. En silti osaa sulattaa hänen avaruusolentoihin saakka ulottuvia havaintojaan sellaisina kuin hän ne tuo esille, mutta osaan nähdä niissä symbolista mystis-uskonnollista sanomaa: Joidenkin ihmisten pahuus on kosmisen suurta ja sitä vastaan on ryhdyttävä kosmisen suurella hyvyydellä. Täysin loogista ja ymmärrettävää tämän NWO -agendan havaittuaan!

Tehtäväksi jää kuitenkin sulattaa tietoja ja prosessoida niitä yhä edelleen. Niinpä olen tässä blogissani hyvin avoimesti ja suoraan kirjoittanut näistä NWO:n vastaisista asioista viimeisen 7 kuukauden aikana, koska haluan jättää ihmisille materiaalia havaita ja myötäelää yhden ihmisen esimerkin avulla todennettavan heräämisen kunnolla tähän maailman kriisiin. Mielestäni olen edennyt erinomaisesti tässä prosessissa ja aika alkaa olla kypsä taas uuteen vaiheeseen....