Monday, June 29, 2009

Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 27.6.2009 ja sen pääpointti

Asioista perillä olevat ja tarkkaavaiset huomasivatkin jo varmaan oma-aloitteisesti, että Lyndon LaRouche piti toissapäivänä lauantaina taas webcast -seminaarin. Laitan senkin tähän tuttuun tyyliin talteen, niin pääsette tätäkin kautta te vielä sitä katsomattomat tutustumaan siihen.

Muutamana huomiona täytyy sanoa, että minusta Lyndonin ajatusten hyväntahtoisuus, oikeellisuus ja nerokkuus alkaa yhä selvemmin tulemaan ilmi. Hän on oikeastaan ainoa, joka kykenee uskottavasti perustelemaan tämän maailman tilanteen monet aspektit kaukaa historiasta saakka aina tavoiteltavaan tulevaisuuteen asti. Minusta näyttääkin siltä, että moni muu tätä ns. NWO:a vastustava aktivisti ei ymmärrä vastustamisensa pääpointtia tässä katsannossa. Havaitsen tämän selvästi tämänkin Lyndonin puheen perusteella. Esim. Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä -blogin kirjoittaja nimimerkki Against NWO ei havaitse ko. pääpointtia (Esim. tässä merkinnässään), vaikka muutoin osaakin tuoda erinomaisesti esille monia elementtejä tuosta NWO:a suunnittelevasta oligarkkieliitistä. Samoin Alex Jonesin porukasta osa ja osa hänen haastattelemistaan ihmisistä ei tuo ainakaan kunnolla esille sitä, että he ymmärtäisivät ko. pääpointin.

Mikäkö se pointti sitten on? Ensinnäkin se selviää hyvin tuosta webcast -seminaarista, mutta voin valottaa sitä tässä alustuksena ennen katselua. Olemme siis nähneet, mistä oligarkkieliitin toimissa on kyse; luoda oman intressinsä maksimoimiseksi kansallisvaltioiden toiminnan ja olemuksen ylittävä ja tuhoava globaali pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri fasistisen kontrollin sekä köyhdyttävän ja alistavan tyrannian kera. Tätä heidän järjestelmäänsä kutsutaan myös nimellä imperiumi ja Lyndon tähdentää sen olevan juuri Brittiläinen. Tämä siitä syystä, koska tämän oligarkki-imperiumin historialliset juuret ovat Välimeren alueen muinaisissa imperiumeissa; Bysantti, Rooma, Venetsia. Sieltä ko. oligarkkikäytännöt ja -porukat asettuivat vähitellen n. 1500 -luvulta eteenpäin etenkin nykyisen Alankomaiden ja Britannian alueelle. Niiden puitteissa syntyi sitten se alkuperäinen Brittiläinen imperiumi, joka oli nimenomaan oligarkki- ja ns. illuminatiporukoiden sävyttämä totalitarismi. Tämä imperiumi ei ole kuollut, vaan se on edelleen keskuudessamme tavoitteenaan Uusi maailman järjestys eli New World Order!

Koska kyseessä oli jo silloin Brittiläisen imperiumin alussa totalitarismi ja ihmisyyden parhaita puolia tyrannisoiva järjestelmä, niin se herätti myös vastustusta. Nämä vastustajat olivat paljolti juuri niitä, jotka sittemmin 1600 -luvulta alkaen muuttivat nykyisen Yhdysvaltain maaperälle pois tuosta imperiumin ikeestä halutakseen luoda ko. uudella mantereella uudestaan ne ihanteet ja ideat, joita Euroopan kulttuurin parhaat puolet olivat olleet, mutta jotka tuo imperiumi oli laittanut tuhon tielle. Uudelle Amerikan mantereelle oli tarkoitus perustaa näiden ihanteiden mukainen suvereeni kansallisvaltio; ikään kuin juuri "Uusi Englanti" ja toisin sanoen lopulta Yhdysvallat.

Kuten sittemmin kävi ilmi, niin se ei osoittautunutkaan ollenkaan helpoksi tehtäväksi. Brittiläinen imperiumi eli ko. oligarkki-intressi on jatkuvasti pyrkinyt pääsemään eroon moisesta "Uudesta Englannista", koska se on ollut aina heille uhka ja pois heidän globaalista pelistään. Vain ajoittain tämä "Uusi Englanti" -projekti on ollut onnistumaisillaan, kuten Abraham Lincolnin ja Franklin Delano Rooseveltin aikoina. He olivat suuria valtiomiehiä, jotka ymmärsivät ryhtyä kunnolla vastustamaan Brittiläisen imperiumin tyranniaa ja oligarkkipahuutta. Valitettavasti he epäonnistuivat. Esim. FDR on nyttemmin onnistuttu mustamaalaamaan monissa piireissä niin perusteellisesti, että esim. Alex Jonesin porukoissakaan ei paikoin osata nähdä sen läpi. Se kertoo vain siitä, kuinka intensiivisesti tuo oligarkki-intressi pyrkii pääsemään jopa historiaa uudelleen kirjoittamalla eroon heidän uhistaan.

Nykyään tilanne on juuri se, että tämä sama oligarkki-intressi on valloittanut maailman Globalisaation nimen alle piiloutuneena. Ko. intressiä yritetään viedä lopulliseen täyttymykseensä ns. New World Order -projektina. Moni näistä oligarkkiporukan edustajista on itse käyttänyt ko. termiä. Tässä nykytilanteen hahmossa tulee juuri esille se pääpointti, jonka jokaisen NWO:a vastustavan on tajuttava! Siihen liittyvä geopoliittinen ymmärrys on saatava kohdalleen! Se on todella hurjan tärkeää tässä vaiheessa ja maailmassa on tällä hetkellä vain yksi ihminen, joka tajuaa tämän kunnolla ja jolla on kapasiteettia tuoda se julki; Lyndon LaRouche! Pääpointti siis: Yhä nykyäänkin vastavoima tälle oligarkki-intressille on tuo "Uusi Englanti" -projekti! Eli toisin sanoen Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus! Sen perustajaisien tarkoitus; Benjamin Franklin, George Washington, Alexander Hamilton jne. Tarkoitus myös toisin ilmaistuna: Olla Brittiläistä imperiumia vastaan ja tuhota se lopulta.

Käytännössä tämä Brittiläisen imperiumin tuhoaminen tapahtuu tässä nykytilanteessa mm. näin: Eliminoidaan oligarkkitoiminta pankkien ja korporaatioiden sisältä poistamalla ensin oligarkkien luoma kelvoton arvopaperi roskiin ja niitä varten ei enää tehdä elvytyspaketteja; julistetaan siis oligarkit ja heidän myrkyllinen varallisuutensa vararikkoon ja poistetaan sitten heidät itsensäkin keskeisistä toiminnoista. Turvataan ko. proseduurissa rivikansalaisten kannalta keskeiset pankkitoiminnot ja varallisuudet ja vain ne; ei enää oligarkki-intressiä palvelevia toimintoja ja varallisuuksia. Siirretään tämän takia rahanluomisvalta näiltä oligarkkien omistamilta pankeilta suvereeneille kansallisvaltioille; ei enää nykyisen muotoisia keskuspankkeja, kuten Federal Reserve tai Suomen Pankki.

Näin turvataan se, että oligarkki-intressi ei pääse enää väärinkäyttämään rahaa, vaan kansallisvaltio määrittää sen sijaan kohteet, joihin sijoitetaan rahaa ja se antaa lainaa ko. tavoitteisiin päästäkseen. Rahaa sijoitetaan näin etenkin sellaisiin kohteisiin ja toimiin, jotka palvelevat rivikansalaisten hyvinvoinnin kasvua eikä yksityistä oligarkki-intressiä. Kansa on valtio eikä valtiota pidä antaa oligarkki-intressin haltuun! Juuri tämä oli Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus ja mm. lähinnä vain Abrahan Lincoln ja FDR pyrkivät sitä tekemään. Oligarkki-intressi tiesi sen ja pyrki näin koko ajan tuhoamaan moiset tavoitteet.

Tämä oligarkki-intressin tuhoaminen on nykykielellä myös ns. vapaakaupan loppu ja protektionismia laitetaan sen sijaan kehiin, mutta sitä tulisi tehdä vain sopivasti; uuden renessanssin kansallisvaltioista ei pidä tehdä liian sisäänpäin kääntyneitä leirejä, vaan on panostettava huonon globalisaation sijaan myös hyvään globalisaatioon ja juuri ilman tuota oligarkkiporukkaa. Kuten olemme myös nyt nähneet, niin tuo ns. "vapaakauppa" on vain hölmöille rivikansalaisille tehty sumutustermi ja se tarkoittaa oikeasti tuota oligarkki-intressiä ja lopulta rivikansalaisten orjuutusta sen alle.

On myös muistettava, että menestys ei aina ole materiaalista, vaan henkistä laatua eritoten. Lyndon LaRouche on tähdentänyt tätäkin; aivojen täysipainoinen käyttö, sielun olemus noosfäärin eli kollektiivisen tietoisuuden kehittämisessä jne. Kuitenkin fyysinen hyvinvointi on myös avuksi henkiseen hyvinvointiin, sillä liian hankalissa olosuhteissa ei voi tapahtua kunnollista henkistä kasvua. Siksi oligarkki-intressi on nyt ottanut ilmastonmuutoksenkin lyömäaseeksi, missä se muka ainoana keinona tähdentää rivikansalaisten köyhdyttämistä "maailman pelastamiseksi"; eliminoidaan keskiluokkaa, jossa tämä talousromahdus on eliitin oiva väline. Nimittäin köyhdyttämistä sen rajan alle, jossa rivikansalaiset on sitten helpompi alistaa ko. NWO -agendalle. Rivikansalaisiahan on jo menestyksekkäästi tyhmennetty sama tarkoitus mielessä mm. median, viihteen ja populaarikulttuurin huonojen puolien avulla. Orjuuttamalla ihmiset mm. television ääreen, heidät on saatu pois ymmärtämästä tätä maailman saatanallista geopoliittista tilannetta ja talouden koukeroita sen seassa.

Nyt Yhdysvaltain ruorissa on Barack Obama, joka pyrkii hullunkiilto silmissä tekemään kaiken mieliksi oligarkki-intressille ja Brittiläiselle imperiumille, jotta täydellinen NWO saavutettaisiin lopulta koko maailmassa mahdollisimman täydellisesti. Siksi on tärkeää huomata sekin, että oligarkki-intressi edelleen tietää Yhdysvaltain alkuperäistarkoituksen vaaran omalle kontolleen, koska se on vielä kirjoitettuna Yhdysvaltain perustuslakiin; "We The People", eikö vain?! Eikä: "We The Elite"! Tätä Yhdysvaltain alkuperäistarkoituksen uhkaa poistamaan oligarkki-intressi on satoja vuosia pyrkinyt myös hämärtämään ja mustamaalaamaan sen olemusta. Niinpä nykyään moni on ymmärrettävästi pihalla tilanteesta ja kuvittelee vain puolitotuuksia: "USA on syyllinen ja itse pahuus". Kokonainen totuus on juuri se, että Brittiläinen imperiumi on se syyllinen ja itse pahuus yhä edelleen, mutta USA on nykyään kaapattu oligarkki-intressin valtaan ja USA:n alkuperäistarkoitusta pyritään nyt tuhoamaan kovalla kädellä; terveydenhuoltolaki, ilmastonmuutoslaki, aselaki, talouden rikollinen manipulointi jne. Nämä uhat Alex Joneskin tunnistaa hyvin, mutta liian moni NWO:n vastustaja ei edelleenkään näemmä tajua kunnolla tätä oligarkki-intressin perinpohjaisinta ydintä ja luonnetta sekä vastavoimaa niille.

Nyt on aika opetella tämä kunnolla ja ryhtyä vastustamaan NWO -agendaa sekä siirtämään oligarkki-intressi roskiin ikuisiksi ajoiksi! Moni ei edelleenkään ymmärrä, kuinka huikealla ja vaarallisella tavalla elämme liioittelematta maailman historian merkittävintä aikaa juuri nyt ihmiskunnan ja ympäristönkin kannalta; Meidän on vihdoin tuhottava vuosisatoja kestänyt oligarkki-intressi ja Brittiläinen imperiumi!

Sunday, June 28, 2009

Viikon 26 tunnelmakuvat vuonna 2009



Pensasmagnolian (Magnolia sieboldii) kukintaa kuvattuna Helsingin Meilahden arboretumissa keskiviikkona 24.6.2009. Tämä isohkoksi pensaaksi kasvava laji on magnolioista kestävin Suomessa; voi kasvattaa etelän sisämaassakin. Sen kukinta on n. kuukauden mittainen kesä -heinäkuussa, jolloin kukkia aukeaa eri tahtiin ja ajoittain niitä on runsaasti. Suositeltava laji kukkien voimakkaan ja erikoisen tuoksunkin takia; pihkaisen hajuvesimäinen.




Gentinatsalealajike (Rhododendron Ghent -ryhmä "Dr. Christian Bauman") kukintaa kuvattuna Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 25.6.2009. Alppiruusu- ja atsaleasesonki on päättymässä ja viimeisiä kukkijoita ovat mm. tämän Ghent -ryhmän atsalealajikkeet erittäin näyttävällä tavalla.




Rakkopensaan (Colutea arborescens) kukintaa kuvattuna Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 25.6.2009. Tämä isohko pensas aloittaa kukinnan kesäkuussa ja jatkaa sitä läpi heinäkuun. Samalla heinäkuun aikana ilmestyvät ensimmäiset pulleat ja vaaleanpunaisen vihreät palkohedelmät ja näin pensaassa on vähän aikaa sekä kukkia että hedelmiä samalla kertaa. Pulleat palot säilyvät koristeena jopa läpi talven. Ruska on keltaisehko.




Kiinalaisen jasmikelajin (Philadelphus subcanus) kukintaa kuvattuna Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 25.6.2009. Tämä tuntematon laji aloittaa jasmikesesongin, jota jatkavat monet eri lajit n. kuukauden ajan vuorotellen ja limittäin. Kaikilla jasmikkeilla kukkien tuoksu on erittäin voimakasta ja hajuvesimäistä. Monilla lajeilla vasta loka-marraskuussa tuleva ruska on yleensä keltainen, mutta myös oranssia esiintyy lajista riippuen.




Kiinanlaikkuköynnöksen (Actinidia kolomikta) värittyneitä lehtiä kuvattuna Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 25.6.2009. Tämän köynnöksen erikoisuus ovat lehtien alla piilossa olevat kukat ja kukinta-ajaksi (hyönteisille merkiksi kukista) valkolaikkuiseksi värittyvät lehdet. Tässä kukinta on juuri päättymässä ja sen jälkeen lehtien valkoinen väri muuttuu vaaleanpunaiseksi loppukesän ajaksi ennen kelta-oranssia ruskaa. Hieno ja runsaskasvuinen köynnös.




Sinikuusaman (Lonicera caerulea) kypsyneitä marjoja kuvattuna Hämeenlinnassa perjantaina 26.6.2009. Ensimmäisten marjojen joukossa kypsyvät nämä tunnetun ja yleisen pensaan marjat; pieni osa oli vielä puoliraakoja. Kuvassa nähdään myös uusien vuosikasvainten tyypillisesti tähän aikaan alkanut puutuminen ja laji lajilta tapahtumaa jatkuu koko loppukesän. Tässä alkuvaiheessa noita versoja sanotaan puolipuutuneiksi.




Töyhtöangervon (Aruncus dioicus) täyttä kukintaa Hämeenlinnan Vanajaveden rannalla perjantaina 26.6.2009. Tämän viikon lähes joka päivä (Paitsi ma ja paikoin la) ollut lämmin ja aurinkoinen kesäsää on saanut ihmiset liikkeelle veneillään järvillä; huom. edellisen veneen jättämät aallot etualalla. Tuo perenna kukkii vielä ilmentäen suunnilleen normaalia kasvukauden etenemisastetta.




Yksinäinen kalalokki (Larus canus) Hämeenlinnassa Vanajaveden rannassa perjantaina 26.6.2009. Lokkien pesimäpuuhat huomaa tähän aikaan vuodesta erittäin hyvin kaupunki- ja taajama-alueilla, koska lokit puolustavat pesimispaikkojaan hyökkäilemällä välillä ihmistenkin kimppuun; tekevät ilmasyöksyjä ja kirkuvat voimakkaasti.

Saturday, June 27, 2009

Kasviestetiikka ja lapset: Erinomainen esimerkki Espoon Tapiolasta



Lasten kesäkukkaryhmä Espoon Tapiolassa kesällä 2009; itse kyltti idean mainostajana ja ko. kukkaryhmän heijastuma.




Lasten kesäkukkaryhmä Espoon Tapiolassa kesällä 2009; kukkaryhmää vastavaloon kuvattuna.




Lasten kesäkukkaryhmä Espoon Tapiolassa kesällä 2009; kukkaryhmää myötävaloon kuvattuna.




Lasten kesäkukkaryhmä Espoon Tapiolassa kesällä 2009; kukkaryhmä ja lähiympäristöä kalusteineen.




Lasten kesäkukkaryhmä Espoon Tapiolassa kesällä 2009; kukkaryhmä ja yleisnäkymä ympäristöön.


Espoon Tapiola on keksinyt erinomaisen idean kasviestetiikan lisäämiseksi ympäristössään. Se teki paikallisten lasten kanssa 23.5. (Kohde on hallansuojaisessa paikassa mäntyjen alla; huom. aikainen istutusajankohta) tuon kuvissa (Otettu tiistaina 23.6.2009) näkyvän kesäkukkaistutuksen Tapiolan keskustaan. Lajit ovat ryhmässä: isosamettikukka (Tagetes erecta), tulisalvia (Salvia splendens) ja tarhaneilikka (Dianthus caryophyllus). Ne muodostavat erittäin näyttävän pääväriharmoniamosaiikin lisättynä tuolla neilikan valkoiseen taitetulla punaisella. Tuo kukkien värimaailma sopii hyvin lähiväriharmoniaksi noiden toiseksi alimmassa kuvassa nähtävien oranssien puistopenkkien kanssa. Ryhmän mosaiikkimainen sekasommitelma sopii värimaton itsensä sisällä ja ympäristön luonteeseen hyvin ja tietäen lasten istutusmetodien suunnittelemattomuuden tai sanotaanko spontaaniuden, se onkin ollut hyvä lähtökohta. Huomatkaa alimmassa kuvassa myös uusi tapa rajata ns. tilapäisiä kukkaryhmiä; Tehdään turveharkkoja ja ladotaan niistä rajat altaalle. Täytetään sen jälkeen syntynyt allas mullalla. Kaikki geometriset ja vapaatkin muodot ovat mahdollisia. Näin aikaansaatu kesäkukkaryhmä on suhteellisen halpakin toteuttaa ja sen muotoa ja paikkaa voidaan vuosittain vaihdella.

Tällainen lasten avulla tehtävä kukkaistutus on psykologisesti ja yhteisöllisesti erittäin tärkeä idea. Näin uudetkin ihmistaimet saadaan jo varhain mukaan ympäristön arvostamiseen ja kunnioittamiseen tähtääviin kehityssuuntiin. Näin saadaan lapsiin istutettua hienosti mm. estetiikan, kauneuden, muotojen ja värien tajua, vuorovaikutuksen syntymistä luontoon ja ympäristöön sekä mielekkään tekemisen tuntua kanssaihmisten mukana. Tämä idea on ilahduttava poikkeus tässä maailman tilanteessa ja siksi tällaista kannattaakin kopioida kaikkialla Suomen kaupungeissa ja kunnissa; Suosittelen ottamaan tästä oppia mahdollisimman tehokkaasti, laajasti ja varioimaan ideoita eteen päin muihin ympäristötempauksiin ja mm. puiden ja pensaiden istutukseen saakka!

Kesäkukkasommittelua Hämeenlinnassa kesällä 2009



Kesäkukkia Hämeenlinnassa kesällä 2009; keskustan torilla valopylväissä riippapelargonioita (Pelargonium peltatum) 26.6.2009.




Kesäkukkia Hämeenlinnassa kesällä 2009; perennaryhmän täydentäjinä etualalla heliotrooppeja (Heliotropium arborescens), kääpiösamettikukkia (Tagetes tenuifolia) ja kesäbegonioita (Begonia "Semperflorens" -ryhmä) moottoritieltä Paasikiventielle tulevan liittymän vieressä 26.6.2009.




Kesäkukkia Hämeenlinnassa kesällä 2009; orvokkeja (Viola sp.) kukka-altaassa "Reska" -kävelykadulla keskustassa 26.6.2009.


Kesäkukkia Hämeenlinnassa kesällä 2009; ahkeraliisoja (Impatiens walleriana) ison metsävaahteran juurella Raatihuoneenkadun varrella 21.6.2009.




Kesäkukkia Hämeenlinnassa kesällä 2009; Reunassa on ahkeraliisaa (Impatiens walleriana) sekä keskellä sinitähtöstä (Ageratum houstonianum) ja kesäkynttilää (Gaura lindheimeri) sekaisin kaukaisimmassa ryhmässä ja etummaisessa vain ahkeraliisaa. Suurinpina komeilevat risiinit (Ricinus communis). Rantapuistossa 20.6.2009.




Kesäkukkia Hämeenlinnassa kesällä 2009; sinisiä ja valkoisia orvokkeja (Viola sp.) muistomerkillä kirkon eteläsivulla 21.6.2009.


Kesäkukat eli kausikasvit ovat aloittaneet sesonkinsa ja ne ovat nyt tulleet läpi hankalan kesäkuun aloittaakseen heinä - syyskuun huippukautensa kukkaloistossaan. Hämeenlinnan kesäkukkaryhmät saavat nyt olla esimerkkeinä hyvistä ideoista niihin liittyen ja piristän tälläkin jutulla tätä blogia näinä ankeina aikoina. Tuossa yllä on kuusi kuvaa otettuna Hämeenlinnassa viimeksi kuluneen viikon sisään. Käyn nyt kuva kuvalta lyhytsanaisesti läpi muutaman huomion alimmasta kuvasta ylimpään.

Alimmassa kuvassa nähdään hyvä esimerkki kaksivärisommitelmasta, jossa ko. värit ovat sekoitettuna keskenään tasaisen mosaiikkimaisesti ja näin muodostuu yhtenäinen ja kirjava värimatto. Tässä tapauksessa valkosininen väripari korostaa isänmaallisuutta ko. muistomerkin yhteydessä. Muutoin valkoisen kanssa voi sommitella mitä tahansa väriä ja hyviä väripareja tällaiseen ovat myös vastavärit. Ns. lähiväriharmonia sopii myös ja kolmella värillä voidaan saada aikaan myös erinomaisia värimosaiikkimattoja, joissa lähiväriharmonia ja yksiväriharmonia (Tässä esimerkkejä) ovat keskeisiä värisommittelun valinnassa. Myös tällaisia voi huomioita kolmivärisommitelmassa; kaksi väriä vastaväreinä ja kolmantena valkoinen, kaksi väriä vastaväreinä ja kolmantena värinä jokin niiden väliltä, kaksi väriä pääväreinä ja kolmantena jommalle kummalle vastaväri jne.

Seuraavassa kuvassa nähdään hyvä esimerkki siitä, kuinka kukkien värejä voidaan valita toistamaan ympäröivissä rakennuksissa ja kalusteissa esiintyvää värimaailmaa. Nuo ahkeraliisat ja heliotroopit ovat juuri tässä mielessä sukua tuolle taustan rakennusten ja puistopenkkien värimaailmalle. Tämä samavärisyys tai yksiväriharmonia on eräs lähtökohta valita värejä taustan - ympäristön mukaan. Myös vastaväri- ja lähiväriharmonioilla voidaan liittää kesäkukkia ympäristöönsä. Vastaväritapauksessa liittyminen luo intensiivisen vuorovaikutuksen ja onkin hyvä muistaa, että kaiken kasvisommittelun ei tarvitse olla "tasaavaa" tai "rauhoittavaa", kuten tuossa kuvan tapauksessa. Välillä on perusteltua myös "rankentaa" tai "korostaa" tai "tehdä villiksi" ja vastaväriharmonia on siihen oivallinen. Samojen värien toistaminen muodostaa taas yhtenäisyyden ja kokonaisuuden tuntua.

Seuraavassakin kuvassa ahkeraliisojen lajikeväreillä on haluttu luoda tasaavaa ko. rakennusten värimaailmaa toistavaa tunnelmaa lähiväriharmonian avulla. Näin etenkin tuohon tiilirakenteeseen liittyen ja mukana havaitaan myös murrettujen värien harmoniaa. Tässä on syytä huomioida tuo kasvupaikka. Tällainen paikka on hyvin haasteellinen kosteutta vaativille lajeille, koska rajoitetussa kasvualustassa ison puun juuret synnyttävät helposti kuivuusongelmaa herkille ruohovartisille kasveille. Niinpä nuo ahkeraliisat ovat vaarassa jäädä kituliaiksi ilman kunnollista kastelua. Myös sadeaikana on huomioitava se, että ison puun lehvästön läpi pääsee paljon vähemmän vettä maahan kuin puun ulkopuolella. Sateen pitää olla todella rankka ja runsas, ennenkuin tuollaisella kohteella kesäkukille sataa riittävästi; selvästi yli 20 mm kerralla tai vuorokauden sisään. Muutoin idea koristaa puun rungon ympärystää näin on erinomainen ja erittäin suositeltava kaikenlaisissa urbaaneissa olosuhteissa. Varmasti jokaisesta Suomen kaupungista löytyy tällaiselle toteutukselle kohteita.

Seuraavassa kuvassa kukka-altaan orvokkien yksivärinen käyttö kertoo siitä, kuinka säännöllisen geometrisissa ja yksinkertaisen pelkistetyissä kohteissa sellainen on usein tehokkaampaa ja luontevampaa kuin monivärisommittelu. Tuossa tapauksessa värin valinnalla ei ole paljoa väliä, koska ympärillä olevan murretun ruskean värimaailman kanssa sopii oikeastaan mikä vain pää- ja väliväreistä yhdeksi väriksi, koska silloin ko. käytetty puhdas väri esittäytyy aina pääosassa halutulla tavalla. Toki esim. kaksivärisommitelmaakin voi käyttää tällaisessa kohteessa ja itse suosisin silloin vastaväriharmoniaa tai valkoinen vs. mikä tahansa pääväri -sommitelmaa. Kaksivärisommitelma voi geometrisissa - pelkistetyissä kohteissa olla myös itse geometrinen tai villinä ideana vapaamuotoinen ja jopa psykedeelinen kontrastina tiukalle geometrialle.

Toiseksi ylimmässä kuvassa perennaryhmän täydentäminen kesäkukilla on hyvä idea ja ottaen huomioon ympäristön moninaisuus (Vieressä mm. Anttilan tavaratalokompleksi) monivärisommitelma on perusteltua. Kesäkukkien värimaailmaksi on valittu kolme pääväriä; keltainen, punainen ja sininen. Kuvassa niiden taustalla on tarhapiiskua (Solidago hybr.), joka on loppukesällä keltaista kukkaväriä luova. Niiden takana on punalehtistä kallionauhusta (Ligularia dentata "Desdemona"), jotka jäävät noiden piiskujen taakse piiloon. Siinä onkin kritisoinnin paikka tässä, koska pääkatselusuunnat ovat lähinnä ko. kuvan suuntaan kukkaryhmän taakse. Siksi on ollut virhe istuttaa pidempikasvuiset tarhapiiskut nauhusten eteen ko. katselusuunnista nähden. Muutoin tuollainen vapaamuotoinen tai geometrinen sekaryhmä perennaa ja kesäkukkaa on hyvä idea, joita voidaan sijoittaa mm. juuri katu- ja tiealueiden yhteyteen, missä ne eivät haittaa liikenteen näkemälinjoja.

Ylimmässä kuvassa on Hämeenlinnan jo kesäkukkakuuluisuuteen saattaneet pylväskukkaistutukset ja nuo riippapelargoniat ovat siihen tarkoitukseen hyviä. Toteutuksen voi tehdä vain yhdellä lajilla, kuten kuvassa tai sitten samaksi riipparyhmäksi voi sommitella kahta tai kolmea eri lajia ja siinäkin ovat silloin tarkastelun kohteena kaikki väriharmoniat ja -kontrastit niin kasvien kesken kuin ympäristöönsä nähden. Monilajisissa sommitelmissa esim. yksi voi olla riippamuotoinen ja muut pystykasvuisempia. Tällaista pylväskukkaryhmäideaa on nykyään myös esim. Helsingissä Kampin Narinkkatorilla. Tällaiset kukkaryhmät vaativat säännöllistä kastelua ja tässäkin on huomioitava se, että sade ei yleensä kastele niitä kunnolla, vaan lisävettä on joka viikko annettava. Pois lukien kuitenkin sesongin loppuvaiheet syys - lokakuussa, jos on tavanomaista sateisempaa.

Melkein jokainen noista kukkaryhmistä oli aikaisemmin toukokuussa sipulikasvien eli pääasiassa tulppaanien (Tulipa sp.) aikaa ja siitähän tein jo merkinnän. Tänä vuonna kesäkuun alussa kesäkukkakauden aloittamista tuli yllättäen haittaamaan poikkeuksellisen kylmä sääjakso, jonka yhteydessä oli ankaraakin hallaa Etelä-Suomessa. Lähes kaikki noissa kuvissa nähtävät kesäkukat olivat jo istutettu ennen sitä. Onneksi Hämeenlinnassa halla ei tehnyt vakavaa tuhoa ko. kasveille ja tässä on syitä siihen; Toiseksi alimmassa kuvassa esim. Vanajaveden läheisyys ja isot puut ehkäisivät hallan muodostumista. Samaa voi sanoa myös tuosta puun alla olevasta ahkeraliisaryhmästä. Orvokit puolestaan ovat erittäin hallankestäviä, joten ne olisivat säilyneet melko hyvin hallanarallakin paikalla ja siksi niitä voi viljellä jo Vapun tienoilta saakka. Tuo sekaryhmä perennaa ja kesäkukkaa on sen verran hallanaralla kohdalla, että ko. kesäkukat istutettiin vasta ko. kylmän jakson jälkeen. Tällä tavalla voidaan porrastaa kesäkukkakauden aloittamista; istutetaan arat lajit ulos vähiten hallanarasta paikasta alkaen ja viimeisenä (Perinteinen aikaraja 10. kesäkuuta) tienoon hallaisimmalle paikalle.

Thursday, June 25, 2009

Yhä kovenevaa aurinkoista hellettä ja ensi viikolla mahdollinen pohjoistuulikylmeneminen



Helteinen ja aurinkoinen sää on nyt ollut keskuudessamme pari päivää; varsinainen hellerajan ylitys tapahtui vasta tänään Etelä-Suomessa. Tarkastellaanpa taas viimeisimpien tietojen pohjalta, miten viljelysää tulee lähiaikoina kehittymään. Tuo kuva on otettu eilen 24.6.2009 Helsingin Meilahden arboretumissa. Siinä nähdään varisseita japaninjalopähkinän (Juglans ailanthifolia) hedenorkkoja ja ko. puun läpi valaisevaa aurinkoa hiekkakäytävällä. Tuo variseminen paljastaa kasvukauden vaiheen; pihasyreeninkin jälkeinen syreenikukinta alkaa olla kääntynyt lopuilleen, balkaninhevoskastanja (Aesculus hippocastanum) on juuri lopettanut kukinnan ja lupiinit (Lupinus polyphyllus) ovat ohittamassa täyden kukinnan vaihetta.

Helteen Etelä-Suomeen tuonut korkeapaine on nyt siis aikaisemminkin ennustetun mukaisesti pitkänä itä-länsisuuntaisena vyönä Suomen yllä. Sen eteläpuolelle on jäänyt laaja matalapaine, joka on tuonut tuhoisia tulvia Keski- ja Itä-Eurooppaan; Hesarin juttu ja kuvakooste. Siitä idempänä matalapaineen pohjoispuolen ko. itävirtauksessa on myös kostean kuumaa rajuine ukkosineen, mutta se ilmamassa ei tällä kertaa pääsekään Suomeen. Suomessa tuo korkeapaine sinnittelee ensi viikon puolelle vaihtelevana. La - su aikana se näyttäisi jakautuvan vähän kahtia ja ensi viikon alussa ma - ti korkeapaine muotoutuisi sen verran länsi - luodepainotteisesti, että koillisesta pääsisi vähän viileämpää ilmaa ma aikana Etelä-Suomeen. Ennen sitä sää lämpenee sunnuntaihin asti vähitellen niin, että tämän päivän n. +25 asteesta päästäisiin sunnuntaina jopa +30 asteen tienoille. Yölämpötilat ovat +15 asteen tienoilla. Tuulet ovat heikkoja ja ilmamassan kuivuuden takia lähinnä vain iltapäivän heikkoa kumpupilvisyyttä esiintyy sisämaassa ja muutoin on selkeää - lähes selkeää, mutta su - ma tienoilla tuon vähäisen viilenemisen yhteydessä voi tulla paikoin sade- ja ukkoskuuroja. Ti - ke jäämerellä näyttäisi voimistuvan sellainen matalapaine, joka sysäisi korkeapainetta lännemmäksi ja tilalle tulisi ke eteenpäin viileä pohjoisvirtaus suoraan vielä ma - ti aikana jatkuvan helteen päälle... Silloin tapahtuisi rajukin kylmeneminen ja loppuviikko olisi kuurosateista ja päivälämpötilat taas alle +20 astetta. Tarkastellaan...

Helle ja aurinkoinen sää saavat aikaan nyt nopeaa kasvukauden etenemistä. Niinpä ensi viikon alussa jo monet jasmikkeet (Philadelphus sp.) ja maitohorsma (Epilobium angustifolium) ovat aloittaneet kukintansa näyttävästi. Lupiinien aikakausi alkaa loppua. Näin ollen normaalista aikataulusta aletaan päästä edelle. Tuo mahdollinen selvä kylmeneminen sitten taas tasaisi tilannetta ensi viikon lopulla. Kuivuus alkaa haitata lähipäivinä jo paahteisia ja nopeasti kuivuvia paikkoja, kuten kallioita ja etelärinteitä. Nurmikoillakin kellastuminen alkaa edetä vähitellen ja leikkuutarve alkaa vähetä sen myötä. Kuurosateista on nyt vain paikallista apua pitkälle ensi viikon puolelle, joten kastelua joudutaan aloittamaan viljelyksillä ja puutarhoissa. Sateet voivat jäädä kovin paikallisiksi tuon rajummankin kylmenemisen yhteydessä... Vakavaa kuivuusongelmaa ei kuitenkaan vielä ensi viikonkaan aikana muodostu, vaikka sateet jäisivät edelleen paikoin pois.

Uimavedet kuitenkin lämpenevät mukavasti ja monissa järvissä päästään ensi viikon alkuun mennessä selvästi +20 asteen yläpuolelle. Pienissä järvissä - lammissa jopa +25 asteen tienoille. Merivesikin lämpenee sisälahdissa +20 asteen tienoille. Tämä lämpeneminen mahdollistaa sinilevien (Eli syanobakteerien) yleistymistä ehkä voimakkaastikin, koska tuulet ovat monta päivää peräkkäin heikkoja helteen ajan. Merituulikin alkaa vaimeta (Sisämaan kumpupilviä syntyy yhä lähempänä rantaviivaa), koska merivesi lämpenee koko ajan. Ensi viikon mahdollinen viileneminen tuntuu etenkin pienissä järvissä, jotka reagoivat laajoja vesiä nopeammin sään vaihteluun.

Päivitys 26.6.2009 klo. 20:30: Ennustetarkennuksen aika taas. Huomenna näyttää siltä, että tuo korkeapaineen kahtiajakautuminen mahdollistaa etelästä sade- ja ukkoskuurojen ulottumisen etelärannikolle ja mahdollisesti sisemmäksikin maata. Samalla Pohjois-Suomeen syntyy pieni matalapaine. Sunnuntaina tuo matalapaine siirtyy kaakkoon ja länteen - luoteeseen jää korkeapaine. Niinpä tuo vähän viileämpi koillistuuli toteutuu maanantaina lievän sade- ja ukkoskuurokuuroriskin kera. Ti - ke korkeapaine tulee uudestaan Etelä-Suomen päälle ja helle jatkuu ma tulevan lievän tauon jälkeen. Edelleen näyttää myös siltä, että keskiviikon jälkeen toteutuu tuo viileämpi pohjoistuuli, mutta tässä vaiheessa tarkasteltuna sen vaikutus jää aikaisempaa arviota heikommaksi, kun korkeapaineen kiila ollee sen verran lähellä lännessä. Joka tapauksessa helteet hellittävät ainakin normaaliin kesäsäähän ke jälkeen; noin +20 astetta päivällä ja yöllä n. +10 astetta. Tuo viileämpi ilmamassa on myös kuivaa, joten sateet jäänevät edelleen vähiin ja kuivuus etenee. Edes kylmän ilman tuova kylmä rintama ei tuone merkittävää ukkostoimintaa...

Monday, June 22, 2009

Täyslaidallinen linkkejä maailman tilanteen hahmottamiseksi - Osa 4

Viimeisen viikon aikana maailman tilanteessa on tapahtunut dramaattisia tiivistymisiä ja runnomisia puristaa NWO -agenda yhä syvemmin ja totaalisemmin paikalleen. Niinpä tämä linkkikokoelma on tähänastisista tärkein ja siihen on jokaisen syytä suhtautua erittäin huolellisesti ja vakavasti! Olen havainnut kolme pääkategoriaa, joissa tätä saatanallista NWO -toimintaa on tällä hetkellä tapahtumassa: taloustilanne, Iranin tilanne (Kolmas maailmansota) ja terveydenhuollon uhat. Tilanteen vakavuuden takia otan noiden kolmen kategorian mukaan tärkeimpiä seikkoja esille ensin itse ja ryyditän niitä valtavirtamedian huomioilla, jotta te näette niiden propagandistisuuden ja pahuuden.

Taloustilanne: Yhdysvalloissa Federal Reserven ansaituksi päänmenoksi on vaadittu ja ollaan puuhaamassakin sen auditoimista. Tämän tavoitteen puuhamiehenä on kunnostautunut kongressiedustaja Ron Paul. Tämän auditoimisen tulisi tuoda toteen mokoman laitoksen äärettömän röyhkeät ja rikolliset toimet. Se johtaisi juuri tämän NWO -oligarkkieliitin sylttytehtaan jäljille, jos se päästäisiin tekemään oikein. FED ja oligarkkieliitti tiedostaa tämän riskin ja osaksi sen takia se on nyt tehnyt vastaiskun. Barack Obama on ilmoittanut "kunnon" teleprompter -nuken tapaan tästä vastaiskusta: Hesarin juttu. Kuten havaitaan, niin Obaman ilmoitus sisältää puolitotuuksia ja piiloon jää tilanteen saatanallinen ydin. Valtavirtamedia myös jättää kertomatta sisällöstä paljon oleellista. Rahalaitosten valvontaa siis lisätään ja perustetaan valvontaelimiä muka torjumaan lamaa ja uusia lamoja. Miksikö tämä on vastaisku ja miksi NWO -agendan pystytysyrityksen ännäs osa? Ohjaan teidät ensin kahlaamaan tuon alla olevan linkkikokoelman läpi ja sitten kommentoin alla viimeiseksi.

Iranin tilanne (Kolmas maailmansota): Iranin sisäinen tilanne on kiristynyt parin viikon sisällä sikäläisten presidentinvaalien jälkeen, kun osa kansasta on ilmeisen tyytymätön tulokseen ja haluaa kapinoida vallitsevaa järjestelmää vastaan. Länsimaita on syytetty tilanteen uutisoinnissa vääristelystä ja propagandasta ja Iran on itse myös estänyt uutisointia. Tässä on Hesarin juttu. Miksikö tämä on NWO -agendan pystytysyrityksen ännäs osa? Ohjaan teidät ensin kahlaamaan tuon alla olevan linkkikokoelman läpi ja sitten kommentoin alla viimeiseksi.

Terveydenhuollon uhat: Yhdysvalloissa Barack Obaman hallinnon HMO -terveydenhuoltolakiuudistusta pyritään edelleen runnomaan läpi, vaikka se perustuu ovelasti muotoiltuna versiona natsi-Saksan T4 -eutanasiaohjelmaan. Samalla maailmalla ja Suomessakin sikainfluenssa leviää nopeasti tai uskotellaan sen leviävän nopeasti. Tässä on Hesarin juttu sikainfluenssasta. Miksikö tämä on NWO -agendan pystytysyrityksen ännäs osa? Ohjaan teidät ensin kahlaamaan tuon alla olevan linkkikokoelman läpi ja sitten kommentoin alla viimeiseksi.

LaRouche PAC -sivusto: Videot; Off The Cuff -raporttivideoarkisto. Muut videot: LPACTV: Steinberg and Hoefle Report on Obama's Health Plan, LPACTV: Weekly Update 06.20.2009 ja LPACTV: A List of Confessions sekä Tekstit: Confessions of Ezekiel Emanuel, It's Now Public: After Health Care, Obama Intends to Dismantle Social Security, London Succeeded in Setting Agenda at BRIC Summit, Europe Takes Africa's Water and Land--In Return, Africa Gets Genocide, Summers to California: "Drop Dead", Obama Rejects LaRouche Advice on North Korea, Baucus Pulls His Bill Back, in New Setback for Obama's Nazi Healthcare Campaign, Mossad Chief Defends Ahmadinejad Election Result: Barak Warns of Iran Threat, BRIC Hesitates on British 'Dump Dollar' Operation, 'British BRIC' Rears Its Head in Washington, To Threaten the Dollar, Obama Rearranges The Deck Chairs Of A Dead System, Support for Obama Nazi Health-Care Policy Fracturing, Jay Rockefeller Pushes Dictatorial MedPAC, LaRouche to Italian Legislators: Protect the Sovereignty Of the Nation-State, Gordon Brown Tries to Destabilize Iran--Soros-Style, Obama's "Consumer Protection" Program: Learn To Like the Dog Food, British Spin Khamenei's Speech in Media Manipulation Operation, Swine Flu in New Pattern: Will It Turn Deadly?, Iranians Intensify Attack on the British, Iranian Foreign Minister Mottaki Attacks Britain, Iranian Security Find Direct Link to London, Iranian Foreign Ministry Blames BBC and VOA for Violence in the Country, LaRouchePAC-Led Resistance Grows to Obama Health Policy ja Obama Englufed in an Avalanche of Economic Failures.

Alex Jonesin Infowars -sivusto ja YouTube -kanava: Tekstit: Are You Ready for War with a Demonized Iran?, Government Readies Schools As Mass Vaccination Clinics, Swine Flu Vaccination Poses Serious Threat to Your Health, House Passes Bill With “Global Bailout” Provision, Obama’s “Financial Regulatory Reform Plan” is Nothing of the Sort, The Green Nazis: Environmentalism in the Third Reich, BBC Caught In Mass Public Deception With Iran Propaganda, Iran Faces Greater Risks Than It Knows, Obama Regulatory Reform Plan Officially Establishes Banking Dictatorship, Iran’s Election and US - Iranian Relations, Ron Paul Slams Federal Reserve’s New Dictatorial Powers, VA State Police Say Anti-NWO and Gun Rights Activists are Terrorists, David Icke on Alex Jones TV: Superseding the Reptilian Brain ja Feds To Get Power To Target Websites Making “False Claims”. Videot: Thomas Woods on Alex Jones Tv 1/3:Government Bailouts Will Make Things Worse: A B C, The Alex Jones Show 1/3"POWER GRAB" by The Federal Reserve Banksters: A B C, The Alex Jones Show 1/3:THE ULTIMATE TYRANNY!!: A B C, Gary Franchi (In-Studio) on Alex Jones Tv 1/3:Obama is Out of Control!: A B C, The Alex Jones Show 1/3:Ron Paul Exposes Obama's Regulatory (Dictatorial-Powers) Fed Plan!: A B C, Bob Chapman on Alex Jones Tv 1/6:End of A Republic !!: A B C D E F ja Alex Jones Show (Sunday Edition) 1/8:Kissinger & The CIA's Color Revolution in Iran: A B C D E F G H.

Tom Woods

Lone Lantern Society

The International Forecaster

Vision Victory Channel: Why The Deflation Model Is Broken ja U.S. Summer Recovery to start in 26 days & gangrene Shoots.

EarthLastHope: FEMA trains used in new movie - Gamer - Trailer - This is unreal!, Operation Blackjack update June 17 2009: A B C, A warning to the New World Order..., 2012 Official Trailer - HD not seen, Blackjack a Hoax? Think about this. Part 1 - intro, What is really going, Part 2 - My Truth Behind Iran and N. Korea ja My thoughts on North Korea, Iran and the Swine flu. Part 3.

Käymälä: Kirjoitus ilman otsikkoa 1, Axis of Assholes, Kirjoitus ilman otsikkoa 2, Kirjoitus ilman otsikkoa 3, Kirjoitus ilman otsikkoa 4, Elokuvaidea ja Kirjoitus ilman otsikkoa 5.

Lars Ostermanin "Suomen talousdemokraattinen puolue" -blogi: Russia Today: Celente puhuu FED:ista, Miten rahapuute vaikuttaa maailmaan ja sen ihmisiin, Iran vuorossa...?, John Perkins in Iceland ja HS: Kai Sadinmaa kirkon roolista yhteiskunnassa.

Mike Riveron WhatReallyHappened -blogi

Gerald Celenten Trends Research Institute

Alan Wattin Cutting Through The Matrix

Max Keiserin blogi

Taloustilanne: Nuo Fedin suunnitelmat ovat siis oligarkkieliitin yritys ottaa tilanne hanskoihin haluamallaan tavalla NWO:n pystyttämiseksi. Kuvitelkaa: Sama entiteetti, joka on tarkoituksella aiheuttanut tämän talousjärjestelmän romahduksen agendansa läpiajamiseksi, aikoo itse muka valvoa järjestelmää entistä enemmän muka siksi, että samanlaisia lamoja ei muka tule uudestaan tapahtumaan. Pistää miettimään, että kuinkakohan moni ihminen maailmassa vielä nielee tällaiset valtavirtamedian propagandat havaitsematta tätä saatanallista totuutta?! Meitä ollaan nyt viemässä kuin pässiä narussa! FED on sitäpaitsi laiton rikollispankki ja elimellinen osa Brittiläistä imperiumia; Sen omistaa tuo oligarkkieliitti ja se on Yhdysvaltain perustuslain vastainen. USA:ssa ei saa olla sen mukaan FEDin kaltaista yksityistä pankkia / pankkijärjestelmää.

Tässä on muuten jotain puolitotuuksia Taloussanomista: Juttu 1 ja Juttu 2. Jutuissa havaitaan siis jo välillisesti (Vielä tulee romahdus) se, että jotain hyvin vakavaa systemaattista vikaa on koko talousjärjestelmässä ja että lama on vasta jopa alussa, mutta ei edelleenkään osata ollenkaan tunnistaa tai kertoa miksi näin on kaikkine taustatietoineen. Eli ei tunnisteta NWO -agendan osallisuutta osineen. Se, miksi näin on kertoo edelleen vain tästä: Juttujen kirjoittajat ovat joko hyväuskoisia ultraidiootteja tai vapisevan visvaisia pahuuden kyrpiä aivan kuten langoista vetäjänsä eli se oligarkkieliitti! Tässä vaiheessa, kun asioiden pitäisi olla jo kaikille keskeisille toimijoille selviä näin järkyttävän selvien ja runsaiden todistusaineistojen keskellä (Jotka jo kaatuvat jopa niskaan), ei pidä enää tehdä yhtään eroa oligarkkieliitin ja heidän agendojaan (sumeilematta tai sokeana tai hyvässä uskossa - ihan sama) toteuttavien ja niistä kritiikittömästi kertovien juoksupoikien välille. Kaikki NWO -agendan toteuttamiseen pyrkivä aines on vihollisuutta ihmiskuntaa ja maapalloa kohtaan jäännöksettä! Se, että ei osaa aktivoitua tiedostamaan ja vastustamaan NWO -agendaa, kertoo kelvottomasta sielusta ja saamattomasta lihakasasta!

Iranin tilanne (Kolmas maailmansota): Nyt on tullut ilmi sekin, kuinka tämä NWO -oligarkkieliitti on tarkoituksella pistänyt TAAS sormensa peliin Lähi-Idässä. Britannia eli laajemmin todellakin juuri Brittiläinen imperiumi (Ko. oligarkkieliitin alkukoti!) on rekrytoinut ja toimeenpannut terroristi- ja aktivistiryhmiä Iranin sisälle aiheuttamaan tarkoituksellista sekasortoa ja samalla länsimaiden valtavirtamediassa on tahallista väärennettyä propagandaa tukemaan tätä. Onneksi Iranin johtajat ovat tunnistamassa tätä, mikä on yllättävä käänne! Vaan eipä taida valtavirtamedia moista raportoida länsimaissa. Oligarkkieliitin tavoite on mm. turvata itselleen ko. alueen öljyvarat ja se tapahtuu joko "länsimielisen" vallankumouksen (Nyt jo puhutaan nimellä; värivallankumous) turvin ja jos se menee pieleen, niin hyökkäyksellä ja sodalla. Oligarkkieliitin luottokäppänä Henry Kissinger on jo sanonut juuri näin: Tässä video siitä.


NWO -agenda sisältää sotia myös siksi, koska oligarkkieliitti haluaa vähentää maapallon väestöä; vähempi on helpompi hallita ja sodat ovat yksi hyvä keino saavuttaa tavoite. Kätevää eikö totta?! Nyt sinun, sinun ja sinun (Osoittaa sormella) on kuoltava, koska oligarkkieliitti tykkää siitä :) Etkö sinäkin siis nyt voisi kiltisti vain kuolla ihan itse, ettei oligarkkieliitin tarvitsisi niin kovasti vaivautua järjestelemään sotia ja pandemioita. Maailmasta tulisi niin kovin paljon parempi, jos sinä kuolisit oligarkkieliitin mieliksi, eikö totta?! Pleeeese!! Heh, no tässä ei todellakaan ole kyse mistään hyvän maailman tekemisestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terveydenhuollon uhat: Tätä sikainfluenssa- eli N1H1 -viruspandemiaa hypetetään edelleen kuin viimeistä päivää. Massarokotuksiakin ollaan ilmeisesti järjestämässä loppuvuonna ympäri maailman. Mitä vielä seuraakaan, kun tilanne etenee.... Tämä on suoraan NWO -oligarkkieliitin suunnittelukäsikirjasta ja se pelaa suoraan tämän hetken "Tilanne päällä" -vaiheessa. Oli tämä influenssa tappava tai ei, niin se toimii vähintään pelottelutaktiikkana ja mielten sekoittajana pois NWO -agendasta. Lammaskatraan paimenkoirana!

Ja voitteko edes tajuta niin suurta pahuutta tässä tilanteessa kuin mitä Obaman hallinto tekee: Karsii rajusti terveydenhuoltopalveluita, vaikka samaan aikaan uhkaa vakava pandemia! Sen mukaan kuulkaas: Ihmiset on määritelty nyt rahassa ja koska raha on muka kriisissä (Itse tarkoituksella aiheutettu, jotta voidaan tähänkin ryhtyä; ultrapahuutta, eikö totta ... EIKÖ TOTTA! No hyvä, kun edes kuulit), niin rahaa pelastaakseen ihmisiä on uhrattava. Jotain vastustusta on onneksi jo tullut moiselle HMO -lakiuudistukselle USA:ssa, mutta eipä täällä Suomessa valtavirtamedia ole moisesta lakiuudistuksesta edes ollenkaan kertonut, vaikka se on perustavaa laatua olevaa natsipolitiikkaa ja sen pitäisi olla siksi ykkösuutisten joukossa viikkojen ja kuukausien ajan paljastamassa pahuuden yhtä ilmentymää!

No, valtavirtamedian tutkiva journalismi ei olekaan koskaan ollut niin huonoa kuin nyt monen muunkin maailman tilanteeseen liittyvän asian suhteen, kuten on nyt nähty. Blogeissa ja muissa vaihtoehtomedioissa esiintyvä tutkiva journalismi on puolestaan parasta journalismia, mitä koskaan on ollut. Nimittäin vasta nyt tässä hädänalaisessa tilanteessa maailman olemuksesta alkaa puristumaan oikeinta mahdollista tietoa ja oikeinta historiaa. Ainoastaan vaihtoehtomedia, joka ei ole riippuvainen tuosta oligarkkieliitistä ja sen saastuttamasta järjestelmästä, pystyy tällä hetkellä tarjoamaan tämän kyetessään mahdollisimman hyvin havaitsemaan, tunnustamaan ja analysoimaan NWO -agendan ja tuomitsemaan sen pahuutena, jollainen se on.

Tulen muuten jossain välissä ehtimisen mukaan analysoimaan pahuuden ja hyvyyden olemuksia. Olen käyttänyt näitä termejä paljon näistä asioista kertoessani, mutta on toki syvennettävä termien olemusta, jolloin se osaltaan havainnollistaa tämän NWO -agendan mielipuolisuutta ja vahingollisuutta.

Lopuksi: Ei ole todellakaan sattumaa, että maailmassamme on nyt samaan aikaan kaikkia näitä ihmiskunnan hyvinvointia ja kansallisvaltioiden olemusta tuhoavia voimia - asioita päällä ja valtavirtamedian sokaisevan saatanallista propagandaa kaikista niistä, jotta nukkuvat ihmislampaat pysyisivät edelleen ohjattuna NWO -dystopiaan. Tämä on juuri nyt se vaihe, kun oligarkkieliitti yrittää runnoa läpi NWO -diktatuurinsa! Tämä on nyt se hädän paikka hyvät ihmiset sentään! Eikö muka löydy yhtään pätevää vasta-agendaa?! Yhtään nerokasta vastasalaliittoa, joka nalkittaa oligarkkieliitin ja hännystelijänsä omaan näppäryyteensä?! Niiden aika on NYT!!

Sunday, June 21, 2009

Viikon 25 tunnelmakuvat vuonna 2009



Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa keskiviikkona 17.6.2009 kuvattua lumipalloheittä (Viburnum opulus "Pohjan Neito"). Suomalainen kestävä lajike, jolla kukintopallot säilyvät pitkään; normaalivuosina jopa selvästi heinäkuulle. Kukinnan varhaisvaihe on myös näkyvä jo toukokuusta alkaen; vaalean keltavihreät kukintopallot. Ei tee hedelmää, koska kaikki kukat ovat neuvottomia. Ruska on punaoranssi ja osaksi keltainenkin syys-lokakuussa.




Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa keskiviikkona 17.6.2009 kuvattua pikkunietospensasta (Deutzia amurensis). Valkokukkaisista pensaista erittäin runsasta kukintaa tekevä laji (Huom. nimi). Nietospensaita on montaa lajia ja ne ovat vielä tuntemattomia. Niillä saa kuitenkin erinomaisesti jatkettua aikaisempaa valkoista pensaskukintaa ja valkoisella voi ryydittää hyvin muita samanaikaisia kukkapensasvärejä. Ruska on keltainen syyskuussa.




Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 18.6.2009 kuvattua revontuliatsalalajiketta (Rhododendron "Golden Lights"). Alppiruusu- ja atsaleasesonki on jatkunut näyttävänä viileän sään takia. Tämä lajike on yksi uusista tuttavuuksista, joilla toivottavasti on tulevaisuudessa runsaasti jalansijaa ennakkoluulottomissa pensasistutuksissa puistoissa ja pihoissa.




Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 18.6.2009 kuvattua revontuliatsalalajiketta (Rhododendron "Rosy Lights"). Tässä on aikaisemmin viikon 23 kuvien yhteydessä nuppuvaiheisena esittelemäni lajike edelleen täydessä kukassa viileän viikon mahdollistamana.




Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 18.6.2009 kuvattua tarhakotakuusamalajiketta (Weigela cv.). Tuntematon lajike (Ei nimeä nimikyltissäkään). Kotakuusamat ovat pihasyreenin kukinnan kanssa ja vähän sen jälkeen kukkivia erittäin näyttäviä keskikokoisia kukkapensaita. Niillä saa hienosti loihdittua etenkin vaaleanpunaista kukkaunelmaa puistoihin ja pihoihin.




Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 18.6.2009 kuvattua isabellansyreeniä (Syringa X preston "Royalty"). Pihasyreenien (S. vulgaris) jälkeinen syreenikukintasesonki kattaa valinnanvaraa monen lajin ja lajikkeen voimin. Tämä lajike on yksi niistä ja viileä sää on pitkittänyt ko. kukintaa edelleen.




Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa keskiviikkona 17.6.2009 kuvattua neilliaa (Neillia sinensis). Neillia on vielä tuntematon kiinalainen isohko pensas, jonka kukinta on siron herkkää; tässä juuri ennen nuppujen avautumista. Kiitollista näyttävyyttä lisäävät toukokuun lehtienpuhkeamisen punaruskea sävy ja syksyllä syys - lokakuussa keltainen ruska. Sopii mm. vapaasti kasvavaksi aidannepensaaksikin.




Hämeenlinnassa lauantaina Juhannuspäivänä 20.6.2009 kuvattua Vanajaveden rantaa. Tällä viikolla moni päivä oli tällainen kolean tihkuinen Etelä-Suomessa monin paikoin. Vaikka sää oli ajoittain jopa "syksyinen", niin kesäpäivänseisauksen tienoon tyypilliset kukkijat loistivat: Tässä kahdenvärisiä lupiineja (Lupinus polyphyllus). Tuolla lämpimällä törmällä ne olivat jopa jo vähän ylikukkineita.




Espoon Tapiolassa maanantaina 15.6.2009 kuvattua nurmikkoa ja puistokäytävää. Kuvassa nähdään hienosti luonnon ja ihmisen jättämien jälkien taiteellinen vuorovaikutus. Leikatun nurmikon ajojälkien kontrastina ovat edellisen lauantain ukkossateen aiheuttamat vedenvirtausjäljet puistokäytävällä.

Friday, June 19, 2009

Viileydestä ja epävakaisuudesta aurinkoiseen ja kuivaan hellesäähän (Päivitys; Ensi viikon helle voimakkaampi ja lopuksi ukkostoimintaa tuova)



Toivotan kaikille hyvää Juhannusta tämän viljelysääennusteen mukana! Varsin viileä viikko onkin taas ollut takana, kun viime viikonlopun voimakkaat ukkoset tuonut matalapaine jäi Suomen ylle kierrättämään lännestä - luoteesta koleaa ja runsaspilvistä ilmamassaa; päivälämpötilat ajoittain jopa alle +15 astetta. Lisäksi sen jälkeen ke - to aikana Suomen itärajaa viistäen siirtyi uusi pieni matalapaine pohjoiseen, joka ylläpiti edelleen melko viileää pohjois - luoteistuulta. Eilen korkeapaineen selänteessä tosin päästiin lähelle +20 astetta. Viime yönä ja tänään onkin sitten jo viime kerralla ennustamani mukaisesti lounaasta saapunut pienen matalapaineen osakeskuksen mukana kuurottaisia sateita ja lämpötila on jäämässä päivällä monin paikoin jopa alle +15 asteeseen. Viime yö tosin oli leuto; n. +10 astetta. Sitä edellinen yö oli ollut viikon kylmin, kun seljenneessä säässä sisämaassa oltiin vain +5 asteen vaiheilla.

Tuo kuva on otettu tänään Espoon Tapiolassa ja siinä nähdään nurmikolla oleva notkopaikka, johon helposti kerääntyy ja jää vettä lammikoksi. Kuvassa nähdään, kuinka notkon märällä pohjalla viihtyy lähinnä vain ketohanhikki (Potentilla anserina). Kuvasta havaitaan myös se, kuinka se viime lauantai-illan ukkossade sai veden tulvimaan notkoon niin voimakkaasti, että sen mukana tullut mutasakka on nyt jäänyt noiden hanhikkien lehdille tummentaen ne. Ukkossateen aiheuttaman lammikon yläreunakin näkyy kuvassa vielä melko hyvin ruskeana roskaraitana oikealla. Viikon ja tämän päivän sateet sekä haihtumista vähentäneet runsaspilvisyys ja viileys ovat edelleen pitäneet vettä notkossa.

Tänään ja huomenna Juhannuspäivänä tuo lounaasta tullut matalapaine velloo heikkenevänä ja laajan epämääräisenä Suomen yllä. Tässä tilanteessa tuuli on heikkoa ja suunnaltaan vaihtelevaa ja runsaan pilvisyyden alla esiintyy sade- ja ukkoskuuroja; kuurojen yhteydessä voi huomenna olla navakoita puuskia, mutta viime lauantain kaltaista voimakasta ukkostilannetta ei ole odotettavissa. Ukkosiksi asti kuurot kasvavat tyypillisesti iltapäivällä. Lämpötilat ovat tilanteessa yöllä vähän alle +10 ja huomenna päivällä +15 ja +20 asteen välillä. Etenkin päivälämpötilat ovat näin ollen yhä vähän tavanomaista viileämpiä.

Sunnuntaina alkaa kuitenkin lounaasta - lännestä ulottua korkeapaine Suomeen ja ensi viikon alkupuolella se ulottuu pitkänä Suomen yli itään - koilliseen ja matalapaineet jäävät pohjoiselle reitille Jäämerelle. Siinä yhteydessä sunnuntaina kuurot ovat jo harvassa ja sää alkaa seljetä. Lämpötilat alkavat samalla kohota. Sunnuntaina päivälämpötila voi jo saavuttaa sisämaassa +20 asteen, mutta yöllä ollaan vielä vähän alle +10 asteen. Alkuviikolla tuo korkeapaine pitää sään heikkotuulisena (Merituulta iltapäivisin), lähes - kokonaan selkeänä ja lounaasta - lännestä virtaava ilmamassa lämmittää lämpötilat paikoin jo tiistaina hellelukemiin ja keskiviikkona yleisemmin. Viimeistään ti - ke yönä myös yölämpötilat kohoavat niin, että minimilämpötiloissa jäädään +10 asteen yläpuolelle.

Torstaina korkeapaine näyttäisi jakautuvan kahtia siten, että länteen jää voimakkaampi korkeapaine perjantaiksi. Siinä yhteydessä to aikana luoteesta saapunee kylmä rintama mahdollisine kuurosateineen ja ehkä ukkosineen (Voi olla myös kuiva rintaman ylitys tässä tilanteessa, kun ko. helleilmamassa on kuivaa) ja perjantaina länteen jääneen korkeapaineen reunalla Etelä-Suomessa vallitsisi viileä pohjoistuuli; päivälämpötilat jäävät +20 asteen tienoille ja seuraavana yönä on vähän alle +10 astetta. Tuo lännen korkeapaine näyttäisi kuitenkin tulevan la - su ajaksi uudestaan Etelä-Suomen päälle ja näin heikkotuulinen ja aurinkoisen kuiva hellesää voisi palata...

Tämän viikon viileä sää on pitänyt kasvukauden etenemisen sen verran hitaana, että Juhannuksen ajan tyypilliset kukkijat ovat saavuttamassa n. normaaliaikaan täyttä kukintaa; kuten lupiini (Lupinus polyphyllos), koiranputki (Anthriscus sylvestris), ruusuorapihlaja (Crataegus laevigata "Paul's Scarlet") ja kaljukultasade (Laburnum alpinum). Ensi viikon hellesää kiihdyttää taas kasvutilanteiden etenemistä ja nuo em. lajit etenevät silloin melkein kukinnan loppuun ensi viikon aikana. Samalla lämpimimmillä paikoilla voi odotella jo keskikesän (Tässä tapauksessa heinäkuun) tyypillisiä kukkijoita kukinnan alkuun; esim. maitohorsma (Epilobium angustifolium) ja monet jasmikkeet (Philadelphus sp.).

Vesistöt ovat pysyneet edelleen tavanomaista viileämpinä ja pienissäkin järvissä +20 astetta ei olla saavutettu aikaisemmasta arviosta poiketen; paikoin ollaan jopa alle +15 asteessa. Ensi viikon helle saa kuitenkin +20 asteen rajan ylitykset aikaan pienistä järvistä alkaen. Merivesi lämpenee myös selvemmin yli +15 asteen ja sisälahdissa lähelle +20 astetta. Ensi viikon sateettomuus ja helle aloittavat kuivuusongelmien esiintymisen paahteisimmilta ja nopeimmin kuivuvilta (mm. hiekka- ja soramaat sekä kalliot) paikoilta alkaen, mutta muutoin kuivuus ei vielä muodostu merkittäväksi vaivaksi. Jokien virtaama vähenee hitaasti.

Päivitys 21.6.2009 klo. 12:05: Sääennustetta on syytä taas tarkentaa. Eilen oli vielä yllättävän kolea päivä ja päivälämpötila jäi runsaassa pilvisyydessä ja paikoin sateisessakin säässä Etelä-Suomen alueella jopa alle +15 asteen toisena peräkkäisenä päivänä. Tänään kesä kuitenkin palaa ja ensi viikon osalta näyttää nyt siltä, että tuosta helleaallosta näyttää muodostuvan aikaisempaa arviota voimakkaampi ja pidempi. Nimittäin se alkuviikolla Suomen yllä oleva korkeapaine jakautuu loppuviikolla heikommin ja eri tavalla aikaisempaan arvioon verrattuna.

Nyt näyttää siltä, että Suomen itä - kaakkoispuolelle jää ke jälkeen pieni korkeapaine ikään kuin ulokkeena länteen - luoteeseen jäävästä isommasta korkeapaineesta. Samalla Suomen etelä - lounaispuolella on laaja matalapaine. Sen myötä Suomen kaakkois - eteläpuolelle itä-kaakkoistuulisessa alueessa muodostuu erittäin kuumaa ilmaa; yli +30 astetta iltapäivisin ko. alueella. Etelä-Suomi näyttää jäävän siinä to - su ajaksi ilmamassojen rajavyöhykkeelle, missä ko. helleilmamassa juuri ja juuri voi ulottua paikalle su asti. Näyttääkin siis siltä, että ensi viikon loppuun mennessä helle jatkuu epävakaisissa merkeissä to eteenpäin ja voi jopa voimistua jonakin päivänä; mahdollisia +30 asteen ylityksiä... Tuo kaakkoinen helleilmamassa myös kosteutuu viikon lopulla ja se yhdistettynä tuohon ilmamassojen rajavyöhykkeen läheisyyteen voi mahdollistaa aktiivista ja voimakasta ukkostoimintaa. Se voi olla pe - su aikana erittäin mielenkiintoisen seurannan kohde! Palaan siis asiaan tarpeen mukaan...

Peruukkipensaan vesominen Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa kanituhon jälkeen: Voimakkaan vesomisen talvenkesto-ongelmasta



Hyvin vesomaan alkanut peruukkipensas (Cotinus coggygria) vanhojen versojen tuhouduttua.




Vesovat peruukkipensas ja oikealla sen punalehtinen lajike (Cotinus coggygria "Royal Purple").


Kevään kynnyksellä tänä vuonna kirjoitin siitä, kuinka kaniongelma on aiheuttanut paikoin laajaa tuhoa pääkaupunkiseudulla puistojen ja puutarhojen kasvillisuudelle sekä siitä, minkälainen vakava uhka kanit ovat puutarhakulttuurille Suomessa tulevaisuudessa. Siinä yhteydessä mainitsin kuvan kanssa merkittävimmän yksittäisen kanituhon olleen tänä vuonna Suomessa Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa peruukkipensaan kokonaan syödyt rungot.

Nyt kuitenkin iloisena yllätyksenä ko. lajin vesomiskyky on osoittautunut tuhon jälkeen erinomaiseksi, kuten noissa viime viikolla ottamissani kuvissa nähdään. Vesominen tulee etenemään niin, että uusi kasvu ylittänee 1 metrin elokuun loppuun mennessä. Jo pari vuosikymmentä vanha juurakko teettää monilla lajeilla hyvin voimakasta uutta kasvua vanhan versoston täydellisen tuhon jälkeen. Alasleikkaaminen nuorennuskeinona sopii siksi tällaisille lajeille, mutta ei mielestäni toistuvasti kuin harvoille, kuten olen kertonut. Nuorennus jo sanana viittaa sitä paitsi siihen, että ei osata nähdä kasvien vanhuuden estetiikkaa.

Tässä yhteydessä mainitsen voimakkaan vesomisen haittapuolista nimenomaan tällaisilla enemmän tai vähemmän talvenaroilla lajeilla. Se on myös yksi syy sille, miksi alasleikkaaminen etenkin juuri aroilla lajeilla ei ole ollenkaan hyvä idea tai muutenkaan voimakas leikkaaminen, joka aiheuttaa voimakasta uutta kasvua eli vesomista. Voimakas kasvu nimittäin heikentää ko. uusien versojen talvenkestoa, kun ne eivät ehdi lopettaa loppukesällä kasvuaan ajoissa ja kun ko. vesojen rakenne on liian nopean kasvun seurauksena liian "höttöistä" eli liian vähän pakkasta kestävää. Siksi ne ovat jo heti syksyllä ensimmäisten hallojen aikaan vaaravyöhykkeessä. Mitä arempi laji on kyseessä, niin sitä haitallisempaa voimakas vesominen on kasvin tulevaisuuden kannalta katsottuna.

Esim. tuolla peruukkipensasvesakolla tulee olemaan kohtalona se, että vähintään latvaosat noista versoista kuolevat jo syksyllä ja talven mittaan yli puoletkin vesojen pituudesta voi olla kuoleman omaa. Niinpä metrin mittainen uusi kasvu taantuu alle puoleen metriin ja uusi kasvu alkaa seuraavana keväänä vasta melkoisen alhaalta. Seuraavina muutamana kasvukautena ongelma vähitellen talttuu, kun uusi kasvu ei ole enää niin voimakasta kuin edellisenä vuonna puutuneiden versojen lisääntyessä.

Joka tapauksessa voi mennä useita vuosia, ennen kuin arka laji on ottanut talvea sietävämmän alkuperäisen muotonsa ja alkaa kasvaa keväällä selvemmin pitkin viimeisintä vuosikasvainta myös niiden latvoissa. Lisäksi menee monta vuotta, ennen kuin ko. laji on saavuttanut täyden kukkimiskykynsä ja peruukkipensaan kohdalla se merkkaa paljon, kun sen kukinnan yhteydessä muodostuvat haivenmassat ovat erästä maailman näyttävintä kasviestetiikkaa.

Tuesday, June 16, 2009

Täyslaidallinen linkkejä maailman tilanteen hahmottamiseksi - Osa 3

Päätin, että teen tästä linkkikokoelmasarjastani pysyvän käytännön, koska näistä maailman tapahtumista kertominen, niiden ilmentämien aineistojen analysoiminen ja ihmisten valveutuneisuuden asteen korottaminen on tällä erää erittäin tähdellistä ihmiskunnan palvelemista ja hyvyyden puolen vahvistamista pahuutta vastaan! On myös tärkeää jättää historiallisiksi aineistoiksi näitä NWO -vastaisia videoita ja tekstejä, jotta ne toimisivat tästä hetkestä eteen päin ikuisesti varoittavina esimerkkeinä paljastaen aikamme saastaisinta ja salakavalinta pahuutta. Teen näitä linkkikokoelmia n. 1 - 2 viikon välein.

Tällä kertaa huomio kiinnittyy mm. Barack Obaman hallinnon natsipolitiikkaan, Britannian pääministerin Gordon Brownin kaatamisyritykseen NWO -agendan hyväksi, Peter Mandelsoniin, joka on linkki Britannian kuningashuoneen ja tämän NWO -oligarkkieliitin välillä, Iranin tilanteen kiristymiseen sisäpoliittiseen kaaokseen, epäilyttäviin "itsemurhiin", jotka näyttävät hyvinkin ja loogisten syiden vallitessa NWO -eliitin toimeksiantamilta salamurhilta, Suomen politiikan NWO -olemukseen ja EU -vaaleissa paljon ääniä saaneisiin vaihtoehtopuolueisiin; osa niistä on varmasti oikeutettujakin protesteja eliittiä vastaan. Ihmiset ovat selvästi alkaneet epätoivoisesti etsiä vaihtoehtoja tälle NWO -politiikalle, vaikka he eivät sellaisena sitä tunnistaisikaan... Vielä! Siinä piileekin vaara; halutaan vaihtoehtoa tietämättä kunnolla taustoja ja ko. piilevää ja raakaa NWO -totuutta. Vaihtoehdot voivat toki olla hyviäkin, mutta voivat myös pelata NWO -agendan pussiin vahingossakin! Kunnollinen vaihtoehto NWO -agendalle löytyy vasta sitten, kun se on mahdollisimman täydellisesti havaittu, tunnustettu ja analysoitu!

Huomio kannattaa kohdentaa myös erikoiseen näkemyseroon Alex Jonesin ja Lyndon LaRouchen välillä (Taas); Alex pitää suunniteltuja sikainfluenssarokotuksia vaarallisina ja NWO -salajuonena, kun taas Lyndon pitää ko. rokotusten viivytystä vaarallisena ja osana Brittiläisen imperiumin salailupolitiikkaa. Molemmissa näkemyksissä on kuitenkin nähtävissä NWO -eliitin kansanmurhahalut, joita on syytä vastustaa.

LaRouche PAC -sivusto: Videot; Off The Cuff -raporttivideoarkisto. Muut videot: LPACTV: 1620 (Erittäin tärkeä ja havainnollinen video nykyoligarkkieliitin historiallisista juurista ja sen vastavoimasta), LPACTV: Has the Killing Already Begun?, LPACTV: A Blair-ing Coup, LPACTV: Who Is Saying to Drop the Dollar?, LPACTV: You've Got More Than a Besmirched Reputation Mr. Emanuel ja Tekstit: Destroying National Sovereignty Is Real Aim of Global Warming Swindle, Behind Obama's Genocide Plans: The British Royal Family, The Queen's Blairite Coup Against Prime Minister Brown, London Continues Push to Dump Dollar At St. Petersburg Economic Forum, Insanity from China, Russia and Brazil on Dumping the Dollar, Obama Fast Track to Euthanasia, Tales From the Crypt: Zombie Banks to Repay TARP Money, "Entire British System Is On the Block"--Look To Peter Mandelson, the Modern Robert Cecil, LaRouche On Brazil-Russia Plans To Dump The Dollar, Pasteur Institute Calls for Immediate Mass Flu Vaccination, No More Confusion: LaRouche Says "The Only Solution Is Mine", Brits Caught Pushing Genocidal Delay in Flu Vaccine Production--Again, Der Fuehrer hat gesprochen, LaRouche: Don't Let the Obama "Cover-Up Administration" Off the Hook—WHO Declares Phase 6, London-Run "Policy Network" Pushes For Eco-Fascism, Obama Wants Another $313 Billion Out of Medicare and Medicaid, LaRouche vs London: The Push for Multiple Reserve Currencies, Financial Times Declares Mandelson the Winner, The Nazi Euthanasia Program: Forerunner of Obama's Death Council, World Food Crisis Creating 4 Million New Hungry People A Week, Obama Attacks `Critics' of Reform in Speech to AMA; But Deals for `Allies' Are Falling Apart, Iranian Leadership Pursues A "Political Coup", Obama Now Demanding $622 Billion in Medicare, Medicaid Cuts, Iran On The Edge, Swine Flu in New Pattern, Experts Say, Russia More Cautious on Dumping Dollar — But Hardly Adopting LaRouche's Policy, Paris Ready To Defend the Emirates, Including With Nuclear Weapons! ja Brown's Iraq War Inquiry — Bury Everything.

Alex Jonesin Infowars -sivusto ja YouTube -kanava: Tekstit: The New World Order Wants the New World Order to Fail: Order Out of Attacking the New World Order, D-Day, Obama and Hitler, Long-Term Economic Memory Loss, Nepotism Rules at Bilderberg, Elitist Confab in Montreal: Adapting to a New World Order – Day 1, Alex Jones, A Catalyst For A New Breed of Activist Media, Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations, Forensics Expert Determines David Carradine Did Not Commit Suicide, You did it! Bill to audit the Fed to go to house floor, HR 1207: Battle To Audit The Fed Has Only Just Begun, David Icke on the Alex Jones Show ja ABC News to Push Health Care Propaganda from White House. Videot: The Alex Jones Show 1/4:Watch What You Write or Say: A B C D, Sam Labrier on Alex Jones Tv 1/4:Adapting to a New World Order: A B C D, Ron Paul on The Alex Jones Show 1/2:Their Time Has Come"Audit The FED!": A B, Wayne Madsen on Alex Jones Tv 1/4:David Carradine's Death & Obama's Socialist Agenda: A B C D, Lew Rockwell on Alex Jones Tv 1/3:Obama's Puppet Masters Have Been Busy: A B C, Bob Chapman on The Alex Jones Show 1/4:The Great Bank Heist of 2009: A B C D, Paul Craig Roberts on Alex Jones Tv 1/4:Obama's Bush like Policies and Procedures: A B C D, The Alex Jones Show {Sunday Edition} 1/7:We Live in A Matrix System Created by The Globalist: A B C D E F G ja Icon David Icke on Alex Jones Tv 1/10:Dark Forces Behind of The Nwo & Your True Destiny Revealed: A B C D E F G H J K.

Wayne Madsen Report

LewRockwell.com

Bob Chapmanin International Forecaster

Paul Craig Roberts Syndicated Columns

David Icke

Vision Victory Channel: Food that can be eaten during EXTREME circumstances.

EarthLastHope: A warning from the Past - Holocaust,Genocide survivor says we have learned nothing from the past Part 1, A warning from the Past - Holocaust,Genocide survivor says we have learned nothing Part 2, Make this go viral! Glenn Beck, Bill Oreilly assault on the truth movement! FEMA camps!, End of the web bot... This is important part 1: A B C D E.

Suomen Antifasistinen Komitea: Vasemmiston romahduksen syy on Suomen tuki Viron apartheidille.

Käymälä: Jumaluni ja Kosmologia - talousjärjestelmä.

Lars Ostermanin "Suomen talousdemokraattinen puolue" -blogi: Kansallismielinen Griffin pääsi parlamenttiin, Itsenäisyyspuolue sai ennätyssaaliin! (Iso-Britannissa), Max Keiser: Greater Fool Theory, Poliittisten liikkeiden huomio pikkutekijöissä ja sivuseikoissa ja Tosiasiat ovat tosiasioita vaikka ne kiellettäisiinkin.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Brasilian lento-onnettomuuden hämärät yksityiskohdat.

Ja lopuksi valtavirtamediasta taas esimerkki Suomenkin valtapolitiikan kuulumisesta tähän NWO -agendan saatanalliseen hornankattilaan: Hesarin juttu. Moinen pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin kanssa flirttailu ei jätä enää mitään arvailujen varaan! Painukaa vittuun moiset valtapoliitikot!!