Monday, June 28, 2010

Aurinkoista ja lievästi helteistä lyhyen ukkoskuurovaiheen keskeyttämänä (Päivitys!)



Kesä vahvistaa otettaan tämän kertaisen sääennusteen puitteissa tällä viikolla. Viime viikolla melkoisen kovatkin helteet yrittivät tulla kaakosta Suomeen juuri Juhannusaaton tienoilla, mutta lännessä voimistunut ja Lappiin siirtynyt matalapaine tuotti kuitenkin vielä viileää länsi-luoteistuulta la - su ajaksi ja torppasi näin helteiden tulon. Lisäksi sateitakin saatiin ko. näytelmän aikana ensin yhtenäisemmin pe ja sitten la sisämaassa kuurottaisesti paikoin ukkostenkin kera. Sunnuntai oli jo aurinkoinen koko Etelä-Suomen alueella korkeapaineen alettua ulottua lounaasta paikalle, mutta luoteistuuli oli yhä voimakasta ja viileähköä. Päivälämpötilat olivat viikon mittaan vähän +20 asteen molemmin puolin ja yöllä oli selkeimmillä hetkillä +5 ja +10 asteen välisiä lukemia. Juhannusyö oli öistä lämpimin ko. helteen tuloyritykseen liittyneen rintamasysteemin ja sateensa ansiosta; jopa n. +15 asteen lukemia.

Tuo kuva on otettu sunnuntaina 27.6.2010 Espoon Tapiolassa ja siinä nähdään voimakkaasti kukintansa aloittanutta valkoapilaa (Trifolium repens) nurmikolla. Tällainen kukinta on normaalisti tyypillistä vasta heinäkuun puolella, mutta nyt tämä kukinta on alkanut vähän etuajassa. Tilanteeseen vaikuttaa muukin kuin vain lämmön kertymisen mukaan tapahtuva kasvun eteneminen, sillä usein leikattavan nurmikon tapauksessa leikkuukertojen sattuminen sopivasti kukinnan virittymiseen nähden ajoittaa vuosittain varsin eri tavalla tätä apilakukintaa. Tosin pieni etumatka tavanomaiseen on edelleen ollut havaittavissa kokonaisuudessaankin kasvukauden etenemisen asteessa.

Tänään maanantaina luoteis-länsituuli on ollut vielä melko voimakasta (Kunnes tyyntyi nyt illalla), mutta lännestä on jo kiertynyt Länsi- ja Keski-Euroopan helteestä lämpimämpää ilmaa päivälämpötilojen kohottua +20 ja +25 asteen välille aurinkoisessa säässä. Huomenna tiistaina alueelle saapunut korkeapaine sijoittuu vähän idemmäksi, jolloin lounaasta pääsee yhä paremmin lämmintä ilmaa ja edelleen vähäpilvisessä tilanteessa päivälämpötilat kohoavat sisämaassa jo monin paikoin vähän yli +25 asteen. Ma - ti yölämpötila on jo vähän yli +10 astetta ja ti - ke yö vieläkin lämpimämpi. Sama hellemeno jatkuu ke päivälläkin, mutta lännessä on kehittynyt pieni matalapaine, joka tulee torstaiksi Suomen päälle alkaen vaikuttaa säähämme jo ke iltana kuuro- ja ukkosriskiä kasvattaen.

Torstaina matalapainetilanteen seurauksena on ukkoskuurottelua etenkin iltapäivällä ja alkuillalla, jolloin osassa kuuroista voi olla rakeitakin mukana ja reteää salamointia. Myös taajamatulvia aiheuttavat runsaat sademäärät ovat mahdollisia paikoin. Ilmavirtaus näyttäisi olevan to päivällä lännestä - luoteesta, jolloin kuuropilvien ajatuminen sisämaasta etelärannikolle saakka on mahdollista ja näin merituuli-ilmiö ei olisi esteenä... Jos tuuli käy mereltä, niin silloin etelärannikko voi jäädä vähille - olemattomille kuuroille. To päivälämpötila voi jäädä vähän alle +25 asteen ainakin lännessä, mutta ke - to yö on lämmin n. +15 asteen lukemineen.

Perjantaina tuo pieni matalapaine siirtyy idemmäksi ja lännestä lähestyy korkeapaineen alue uudestaan Suomeen. Siinä yhteydessä pe vallitsee kuitenkin vähän aikaisempaa viileämpi pohjoisvirtaus ko. matalan ja korkean välillä, missä vielä hieman iltapäiväkuuroisessa (Itäpainotteista, missä ukkonenkin yhä mahdollista) tilanteessa päivälämpötila jää +20 ja +25 asteen välille. To - pe yö on vielä leuto +10 ja +15 asteen välisine lukemineen, mutta pe - la yönä voi olla paikoin "vain" n. +10 astetta tuulen heikennyttyä ja sään seljettyä lännestä tulevan korkeapaineen takia.

Tässä vaiheessa (Pe - su) Euroopan mittakaavassa helleaalto on keskittynyt etenkin Saksan - Puolan tasalle, jossa jopa n. +35 asteen lukemat ovat mahdollisia. Myös idässä helle on yhä kovaa Mustanmeren ja Kaspianmeren pohjoispuolella ja siitä nousee hellettä kaukana Venäjällä uudestaan pohjoiseen tuon Suomen pienen matalapaineen itäpuolella. Länsi-Eurooppaan vaikuttaa kuitenkin vähän viilentävästi voimakas Pohjois-Atlantilla oleva matalapainetoiminta.

La - su tuo uusi korkeapaine näyttää asettuvan pitkulaisena etelä-pohjoissuuntaisena alueena Suomen ylle, jolloin helteet palannevat Suomeen nyt myös Lappia myöten ulottuen tuosta Keski-Euroopan helteestä. Lauantaina helleraja on kuitenkin vielä tiukassa ja vasta sunnuntaina olisi mahdollisuuksia selvemmin +25 ja +30 asteen välisiin päivälämpötiloihin. La - su yönä olisi kuitenkin vielä viileähköä vain vähän reilun +10 asteen lukemineen, kun kuivahkossa ja selkeässä tyynen sään tilanteessa on sen verran ulossäteilyn aiheuttamaa lämmönhukkaa. Helteen jatkumisesta seuraavan viikon puolelle on olemassa merkkejä, mutta myös viileämmän ja epävakaisemman sään tuloa on samalla näköpiirissä lännestä saapuvan matalapainetoiminnan takia... Jotkin ennustemallit povaavat epävakaisuuden alkamista jo sunnuntaina voimakkaasti.

Kasvukauden eteneminen kiihtyy tuon lämmön ansiosta taas sen verran, että tämän viikon tuloksena kasvukauden asteen etumatka tavanomaiseen kasvaa selvästi lisää (Yli viikkoon...) ja näin ollen heinäkuun tyypilliset kukkijat, kuten maitohorsma (Epilobium angustifolium), jasmikkeet (Philadelphus sp.) ja mesiangervo (Filipendula ulmaria) ovat jo tulossa ripeästi kukkaan. Maanviljelyssä voidaan odotella mm. monien viljojen tuloa vihreän vehmaaseen tähkävaiheeseen ja rypsien / rapsien keltaista kukintaa alkaa myös ilmetä.

Kesälle tyypillinen kuurosateiden epätasainen jakauma ilmeni voimakkaana Juhannuspäivänä ja siksi mm. etelärannikolle on tullut sisämaata selvästi vähemmän sadetta ja saman mahdollinen jatkuminen tuossa to kuurottelutilanteessa saattaa aiheuttaa etelärannikolle paikoin kuivuusongelman ilmenemistä tämän viikon helteissä. Sisämaassa saattaa puolestaan ilmetä paikkoja ongelmissa liiankin vesimäärän takia, mitä tulee kasviviljelyyn. Jokien virtaamat pysyvät silti yleensä normaalirajoissa, jos vain millekään valuma-alueelle ei satu tulvia aiheuttavia määriä kuurosateita.

Tämä lämmin sää tietää vesistöjen pintavesien lämpötilojen kohoamista tänä vuonna ensimmäistä kertaa kunnolla ja laajasti yli +20 asteen mukaan lukien jotkin sisimmät Suomenlahden sisälahdet. Myös ulapalla päästään toki yhä enemmän yli +15 asteen. Sinilevien kukinnalle tämä lämpö tietää kunnon alkusysäystä viimeistään viikon lopulta alkaen ja näin aluksi etenkin rehevissä pienissä järvissä...

Päivitys perjantaina 2.7.2010 klo. 21:55: Eilinen ukkosvaihe jäikin sitten hyvin olemattomaksi Etelä-Suomessa, mutta Keski-Suomessa ja Etelä-Lapissa saakka esiintyi rajujakin ukkosia raesateineen. Huomisesta ja sunnuntaisesta helletilanteesta on sen verran uutta kerrottavaa, että se on aikaisempaa arviota voimakkaampi, jolloin jo la voi olla laajalti yli +25 asteen lukemia ja sunnuntaina sisämaassa +30 asteen raja voidaan monin paikoin rikkoa. Ensi yö on kuitenkin viileä ja alle +10 asteen lukemat voivat olla mahdollisia. Sitten yöt lämpenevät +15 asteen tienoille. Sää on la - su vähäpilvistä, joten to sateiden jäätyä pois on kuivuusongelmat pahenemassa etenkin etelärannikolla lähipäivinä. Näillä näkymin näyttää siltä, että tämä ankarahko helletilanne jatkuu vielä ainakin maanantaina eikä kovin kummoista viilenemistä olisi senkään jälkeen tiedossa. Ensi viikon säästä laitan kuitenkin lisää tietoa sitten seuraavan kunnon ennusteeni yhteydessä su tai ma.

Friday, June 25, 2010

Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 26.6.2010 ja laaja oheisaineisto maailmamme tilasta

On taas aika säännöllisesti tapahtuvalle Lyndon LaRouchen webcast -seminaarille (Change is a'Comin'), joka sattuukin suomalaisittain keskelle huomista Juhannuspäivää lauantaina 26.6.2010 alkaen suomenaikaa klo. 20:00. Yhdysvalloissa ei Juhannusta kummemmin juhlita, joten LaRouche PAC -porukka on erittäin aktiivisena tänäkin viikonloppuna. Linkki on nyt laitettu ko. seminaariin tuossa yllä, josta voitte seurata lähetystä joko suorana tai arkistoituna myöhemmin.

Taustamateriaaliksi laitan alle suuren ja vaihtelevan joukon linkkejä maailmamme tilannetta havainnollistaviin sisältöihin, joita vasten tätä Lyndonin seminaaria voi peilata monipuolisesti. Teen siksi tästä merkinnästä monta kertaa päivittyvän version, jossa laitan moniin alla oleviin linkkeihin omia kommenttejani myöhemmin tipotellen (Nyt kommenttejani on laitettu!). Niinpä tätä kirjoitusta kannattaa seurailla jatkossa useampaankin kertaan. Lisäksi materiaalia on sen verran paljon muutenkin, että tämä toimii vähitellen useampaan kertaan nautittavana syvällisen tiedon omaksumislähteenä tästä maailmamme tilanteesta. Tähän alkuun LaRouche PAC -sivuston omia aineistoja -->

Videot:

Jeff Steinberg On the Repeal of Glass-Steagall ---> Tämän Glass-Steagall -lain kumoamisen ja tuhoamisen seikkaperäisessä selvityksessä erääksi tärkeäksi filosofiseksi alkulähteeksi paljastuu Ayn Rand, kenestä tein jo viime kesänä kirjoituksen tähän blogiin; Kommenttini Käymälä -blogissa: Ayn Randin filosofia Brittiläisen imperiumin eli NWO:n ytimen havainnollistajana. Ko. filosofian mukaan ahneus sekä kovapäinen ja kylmäsydäminen röyhkeys on sallittua äärimmilleen oman edun tavoittelussa ja sen tieltä on tuhottava kaikki esteet. Lopputuloksena on syntynyt ulkokultaiselta ideaalilta vaikuttava "liberalismi", joka on kuitenkin sisältä visvaisen mätä syöpäpesäke: Oman itsekkyyden kautta tavoiteltu menestys on kääntynyt itseään vastaan tuhoten myös lähelleen joutuvat. Ei ole kultaista kosketusta, vaan paskainen läimäys.

Tämä on ollut yksi NWO -prosessin pääkulmakivistä, missä Glass-Steagall -lain purkaminen mahdollisti tämän itsekkyyden filosofian mukaisesti ennen näkemättömän finanssikeinottelun systeemin tuhoutumiseen saakka. Sananmukaisesti ahneen paskainen loppu on ollut nyt käsillä järkyttävän megalomaanisesti myös itse rikollisimmille ja hävyttömimmille mielenvikaisille ihmiskunnan vihollisillekin, vaikka he voivat edelleen kuvitella muuta.

Totaalista konkurssia niin henkisesti kuin fyysisesti ei valtavirtamedioissakaan uskalleta läheskään vielä myöntää. Toisaalta se on hyvä asia, sillä oikeasti hyvyyden perusteilla korjaava "filosofia" on saatava paikalle kunnolla hätiin, jotta vanha tuhoutunut systeemi voidaan mahdollisimman vaarattomasti todeta ns. julkisestikin kuolleeksi ja poisheitettäväksi. Tahallinen viivyttäminen ja torpedoiminen tämän toteutumisen estämiseksi toki kuuluu NWO -eliitin agendaan, sillä he eivät niin vain voi luopua maailmankuvasta, jossa mm. Adam Smith, Ayn Rand, Thomas Malthus ja Bertrand Russell ovat sekoittuneena kieroksi oligarkkipuuroksi.

Harley Schlanger on Barney Frank's Protection of Greenspan's Derivatives ---> Tässä myöskin hyvin seikkaperäisessä selvityksessä nähdään mm. se, kuinka äärimmäisen ja naurettavan pitkälle tuota em. Glass-Steagall -lain jälkeistä rikollista ja tuhoisaa globaalia talousjärjestelmää suojellessa ja sen aiheuttamaa tuhoa peitellessä ja sen uudelleen ohjaamisessa kansojen tuhoksi ollaan valmiita menemään. Emme ole vielä nähneet kuitenkaan kaikkea; tässä vaiheessa eliitti on onnistunut ihmeen kaupalla häivyttämään lohduttoman systemaattisen kriisin vielä sen verran hyvin näkyvistä, että se on voinut siksi valtavirtamedian avulla kaupata muka "varovaista talouden elpymistä" kansoille ja samalla ko. rikollisuudellaan aikaan saadun systemaattisen kriisin seurauksia on pyritty kuitenkin ujuttamaan kansojen niskaan jo alkaneella hyvinvointivaltiotuhoamisella. Globaali sotakin häämöttää, mitä on vanhastaan pidetty äärimmäisenä globaalin konkurssin peittämis- ja välttämisstrategiana.

Blame Barney Frank ---> Tässä paneudutaan vähän tarkemmin nimenomaan USA:n kongressiedustaja Barney Frankin osaan tuossa em. rikollisen maailmaneliitin talousjärjestelmän toivottomassa hyysäämisessä. Niinpä; onhan se hänenkin tapauksen valossa hävyttömyyden huippua, että rakennetaan ensin kaikenlaisen kasinopelaamisen salliva "liberaali" taloussysteemi, joka tuhoaa itse itsensä ja sitten pakotetaan valtiot nyhtämään kansalta rahat mokoman systeemin toivottomaan pelastamiseen, millä ei ole jatkossa kuin pelkästään tuhoisat seuraukset. Ennemmin tai myöhemmin se kestävyyden raja tulee vastaan tällä menolla. Siitäkin huolimatta, vaikka vielä on pystytty pitämään korttitalo näennäisesti pystyssä hämmästyttävän "hyvin" ja pitkään jo syksyllä 2008 alkaneesta romahdusprosessista huolimatta.

Lyndon LaRouche varoittaa taas ko. korttitalon lopullisen romahduksen vaarasta tässä kesällä, mutta tuleeko se jo todella tällä kertaa; vaikea sanoa... Ainekset siihen ovat kuitenkin olleet olemassa jo jonkin aikaa ja aina välillä vihjeitä ko. romahduksesta pääsee valtavirtamediaankin, kun näistä käsittämättömän isoista bailouteista huolimatta romahtelun tapailua aina välillä on sattunut ja ns. elpyminen ei tahdo päästä kunnolla käyntiin.

Dialogue: The Takedown of Glass-Steagall ---> Tämä puolen tunnin vuoropuhelu paljastaa osaltaan paljon lisää tuosta ym. Glass-Steagall -lain purkamisesta ja ns. markkinoiden vapauttamisesta pahuuden kasinopelaamiseen. Hyvin monta eri vaihetta on siis ollut ja paljon pahuuden agentteja on pistänyt pökköä pesään tavoitteena ensisijaisesti Yhdysvaltain tuhoaminen sisältä päin ja talouden muuttaminen siinä samalla mm. globaalisti aseeksi muitakin kansallisvaltioita vastaan, kun ko. eliitti haluaa yhä vain lisää valtaa ja mammonaa ilman häiritseviä rajoituksia ja vaikka he sen takia tuhoaisivat jopa koko maapallon suuruudenhulluudessaan; mitä ovat sitä paitsi paraikaa tekemässäkin mm. sotasuunnitelmillaan ja Meksikonlahden öljytuholla. Kaikesta tästä pahuuden pelistä on valehdeltu meille kansoille kuin moinen säädösten purkaminen ja "liberalismi" olisi ollut muka hyvä asia, mutta oikeasti se on ollut vain pintakiiltoa paskakasan päällä.

Tuon videon ohessa oleva seloste kertoo näin: "In this dialogue between John and Harley, they discuss the build up to the dismantling of the Savings & Loans, part of the same deregulation fanatic movement in the United States to remove everything President Franklin Roosvelt created. This is then put into the context of the Inter Alpha group coming into being in the same year of the take down of Roosevelt's Bretton Woods system in 1971". Tässä täytyy taas huomata mm. se, että Nordea on osa tuota Rothschildin dynastian Inter Alpha -ryhmää.

The "Special Relationship" Is For Traitors ---> Tämä video summaa hyvin yhteen noiden ym. talouskikkailujen taustalla olevan geopoliittisen tilanteen ja sitä kautta jo vuosisatoja vanhan vastakkainasettelun Brittiläisen imperiumin ja Yhdysvaltojen alkuperäistarkoituksen välillä ja tämä asetelma on edelleen olemassa uudessa muodossa. Se on yrittänyt olla peitettynä valheiden alle, mutta viime aikoina se peitto on alkanut rakoilla jo valtavirtamediankin kautta (Tosin siellä ei juurikaan myönnetä mitään eikä puhuta asioista niiden oikeilla nimillä) mm. BP -yhtiön toilailujen takia Meksikonlahdella ja kaikessa siihen liittyvässä. Ihmiset ovat alkaneet näkemään suurpankkien ja korporaatioiden sairaan maailmankuvan taakse yhä paremmin, vaikka osa ei vieläkään osaa nähdä ja mieltää esilletuomallani tavalla koostuvaa NWO -agendaa ja ns. Illuminatia sen takana.

Meidän täytyy muistaa, että tämä pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri on saavuttanut myös kuin itse itseään vahvistavan sairauden kierteen, missä yhä suuremmat sisäiset vaatimukset ko. systeemin sisällä rakenteellisina ja elimellisinä osina pakottavat tietynlaiseen käyttäytymiseen ja reagointiin. Kriisiytymisen edetessä eliitin maailma voi sokeutua umpimielisesti yhä enemmän vaihtoehtoisille ratkaisuille ja hyväuskoiset hölmöt saadaan siinä toteuttamaan pähkähullujakin ideoita ja eliitti itsekin tulee yhä pähkähullummaksi todellisuuden saavuttaessa yhä romahtavamman tilan, kuten on LaRouchen ym. NWO:n paljastajien toimesta kuvattu. Tämä on kaikkien aikojen noidankehä, jonka pysäyttäminen pitäisi olla tärkein asia maailmassa etenkin niillä, jotka siihen pystyisivät vaikuttamaan!

Myös Venäjän asema osana Brittiläisen imperiumin pelejä käy tästäkin ilmi hyvin. Meidän täytyy muistaa, että Brittiläinen imperiumi halusi tuhota Venäjältäkin Yhdysvaltain anti-brittiläisen talousmallin (Nykyään henkiseltä sisällöltään vastaava on mm. Suomessa talousdemokratian malli ja tietysti LaRouchen porukan talousmallit), jota se oli asettamassa 1800 - luvun lopussa. Brittiläisen imperiumin juonittelu ko. tuhon tehdäkseen toteutui tilanne aluksi niin, että Venäjää pyrittiin manipuloimaan ns. sisältä päin luomalla sen politiikkaan haitallisella ja negatiivisella tavalla imperialistinen kommunismi, joka syrjäytti tuon amerikkalaisen talousmallin sieltä. Samalla tuolloin 1900 -luvun alussa imperialistinen Japani toimi Brittiläisen imperiumin liittolaisena USA:n ja Venäjän heikentämisessä. Myös Kiina saatiin kommunismin avulla Aasiassa lännen oligarkkieliitin mieleiseen tilaan.

Sitten maailman sodat I ja II etenkin Euroopan maaperällä loivat suunnitellut olosuhteet mm. fasismille ja Hitlerin suuruudenhulluudelle, joiden piti toimia eliitin mieliksi Venäjän tuhoajana ulkoapäin itärintamalla ja Venäjältä (Neuvostoliitosta) katsoen länsirintamalla. Tässä oli toteutumassa klassinen Brittiläisen imperiumin metodi, jossa suunnitellaan hartaasti pitkän ajan kuluessa kaksi toisilleen vastakkaista voimaa esille ja usutetaan ne sitten toisiaan vastaan jopa sotatilaan saakka, jolloin ne tuhoaisivat toinen toisensa (tai ainakin sen, jonka alue on tähdellisimmin tuhottava; Venäjä tässä tapauksessa) ja prosessin alkuun laittanut imperiumi tulisi lopuksi korjaamaan voitot sekä sotatantereelta että jälleenrakennuspuuhista luomalla oman jalansijan ko. alueelle, jota varten ko. manipulointi alunperin myös tehtiin.

Hitlerin hullun omapäisyyden takia Brittiläinen imperiumi joutui kääntymään kuitenkin USA:n apuun hänen kaatamiseksi ja manipulaation loppuun vieminen kärsi siten suunnitteluvirheen. Franklin Delano Rooseveltin kuoltua USA joutui kuitenkin Brittiläisen imperiumin käsiin pahoin ja sen puitteissa ko. oligarkkieliitin suunnitelmana oli luoda vielä kolmas maailmansota, jossa Venäjä (Neuvostoliitto) ja USA tuhoaisivat toisensa tarvittaessa jopa ydinsodassa. Se suunnitelma eskaloitui kuitenkin "vain" Kylmäksi sodaksi, vaikka jopa ydinsodan uhkaa oli ilmassa tiiviiseen tahtiin aina 1980 -luvulle saakka.

Nyttemmin Brittiläisen imperiumin maailman manipuloimisarsenaali on ollut paljolti ekonomiaan, psykologiseen sodankäyntiin ja median propagandaan liittyviä aseita. Myös vanhat tutut eli huumeet (Afganistan ja Meksiko) ja väkivalta (Terrorismi) ovat yhä kuuluneet heidän arsenaaliinsa. Myös tuo kolmannen maailmansodan sytyttäminen näyttää olevan agendalistalla uudella tavalla. Näillä arsenaaleillaan he kuvittelevat tekevänsä muka hyvää --> Turvata oman asemansa ja hyvinvointinsa maailman kruununa. Yhdysvaltain perustuslaillinen Brittiläisen imperiumin vastainen asenne saattaa siten hyvinkin olla se ainoa lääke maailmamme tilan parantamiseksi. Venäjältä mahdollisesti löytyvät vastaavat asenteet voisivat myös auttaa. Ainakin Venäjällä on vanhastaan ollut havaintoni mukaan Brittiläisen imperiumin maailmankuvan vastaista mentaliteettia etenkin ennen kommunismin aikaa, kun Venäjällä oli silloin hyvin läheiset suhteet Yhdysvaltoihin etenkin niinä aikoina, jolloin USA oli onnistuneimmin erillään Brittiläisen imperiumin otteesta; mm. Itsenäistymisensä aika ja 1800 - luvun loppupuoli.

Viikkoraportteja viime ajoilta:
Lyndon LaRouche on the Weekly Update 06.04.10, Lyndon LaRouche on the Weekly Update: 06.11.2010, Weekly Update: 06.16.2010 ja Weekly Update: 06.23.2010.

Lyndon LaRouchen puhe (Ääniraitana) diplomaattilounaalla: Lyndon LaRouche Keynote address, Diplomats Luncheon 06.23.2010.

Executive Intelligence Review -sivusto:

LaRouche To Paris Conference:A Global Glass-SteagallAs the Basis for Optimism

To Restore Glass-Steagall:Dump Barney Frank Now!

Who Will Prevent `Apocalypse'In Bankrupt Europe?

The LaRouche Show -arkisto.

Alex Jones Channel: Alan Watt Discusses The "Psychological Warfare" Being Waged Against Americans on Alex Jones Tv 1/6: A B C D E F. ---> Tämä psykologinen sodankäynti tarkoittaa valtavirtamedian ja koulutusjärjestelmän kautta tapahtuvaa propagandistista historian uudelleenkirjoittamista, vääristämistä ja häivyttämistä niiltä osin, jotka palvelevat nykyistä oligarkkieliitin luomaa järjestelmää. Myös nykyisyyden ja tulevaisuuden projisointi manipuloidulla ja suodatetulla tavalla kuuluu asiaan. Myös Eurooppa on saanut tässä ison osansa eikä asia koske vain Yhdysvaltoja.

Tärkeää osaa ko. kokonaisuudessa näyttelevät myös kulttuurissa esilletuodut virtaukset, joiden tarkoitus on yhtäältä lamaannuttaa kansoja viihteen tyhmentäviksi orjiksi ja toisaalta luoda oligarkkieliitin agendoja edesauttavia elämänmalleja ja ajattelutapoja. Ne tähtäävät ihmisten totuttamiseen tavoiteltavaan uusfeodaaliseen yhteiskuntaan, jossa yhtäältä uutena ultrateknokraattisena ja -digitalisoituna versiona jyllää poliisivaltio-otteet ja toisaalta hedonistisena moraalirappiokeitoksena mieliä vammauttaa ja syvään uneen huumaa pseudokulttuuri kuin groteskina ultraviihdeversiona vuosisatojen takaisista hovinarreista, noidista, alkemisteista, taikureista, okkultisteista ja prostituoiduista. Siinä julkkikset, poptähdet ym. eliitin agentit ovat pahimmillaan kuin uusia epäjumalia saatanalle.

Olemme olleet jo hyvin pitkällä suossa tässä aivopesussa, jolloin hyvin suuri osa länsimaisista ihmisistä ei ole kyennyt pitkään aikaan kyseenalaistamaan osaansa ko. kokonaisuudessa eikä näkemään julkisivulle keinotekoisesti projisoidun maailmankuvan taakse peiteltyihin tarkoitusperiin. Tällaisen kyseenalaistamisen kyvyttömyys voi olla tietysti myös inhimillisen ymmärrettävää, kun ei löydy sisäistä voimaa rikkoa ehdollistavaa ryhmäkuria ja yhteisön ennakko-odotuksia ns. kunnon kansalaisesta, joka ei kyseenalaista ja ns. keikuta venettä. Vielä onkin epäselvää se, kuinka pitkälle toiseen parempaan suuntaan tämä uusi poliittinen herääminen kansojen keskuudessa tähän pahuuden tyrannian havaitsemiseen ja vastustamiseen vie ja mitä uutta parempaa tulee konkreettisesti NWO:n tilalle. Muutos jatkuu kuitenkin radikaalina lähivuosina...

On siksi ymmärrettävä, että myös hyvin radikaaleja asioita on otettava tulevaisuudessakin esille arvioitavaksi, kritisoitavaksi ja tuomittavaksi ja on osattava olla provosoitumasta niistä tai niiden takia yhtään liikaa. On ymmärrettävä, että maailma on paljon muutakin kuin vain se, mitä on totuttu kuulemaan Arvi Lindin, Heikki Kahilan, Urpo Martikaisen, Eeva Polttilan, yliopiston professorin tai ala-asteen luokanopettajan suusta. He kaikki voivat toki olla vain ns. hyväuskoisia hölmöjä systeemin ryhmäkurin ja tahdottoman näin-on-aina-ollut -tietoisuuden osina, mutta eivät ole kuitenkaan totuuden oraakkeleita esille tulleen valossa.

The Alex
Jones Show: Obama's Treasonist Act Gives Mexican Narco Terrorist Border Control 1/6: A B C D E F. ---> Huumeet ovat edelleen Brittiläisen imperiumin tärkeimpiin arsenaaleihin kuuluva manipulaatioase. Meksikon vajoaminen huumekartellien temmellyskentäksi on tästä yksi osoitus ja se, että moisen kartellipahuuden annetaan päästä Yhdysvaltain puolelle holtittomasti esim. Arizonan alueella, on osoitus selkeästä poliittisesta pelistä Yhdysvaltain tuhoamiseksi oligarkkien käsiin täydelliseksi imperiumin alusmaaksi ja sotakäsikassaraksi vailla perustuslakinsa turvaa.

Max Keiser Reveals "Put Options" Ties to BP's False Flag Oil Spill Event on Alex Jones Tv 1/5: A B C D E. ---> BP:n aiheuttama ja lavastama öljytuho on siis selkeä osoitus kapitalistiseen länsimaailmaan pesiytyneesta saatanan pahuudesta! Silläkin tehdään koko ajan politiikkaa sekä Yhdysvaltain tuhoamiseksi että Brittiläisen imperiumin aseman vahvistamiseksi globaaliin NWO -diktatuuriin. Samalla annetaan maailman tuhoutua yhä lisää!! Talous "elpyy", vaikka sitten merienkin kustannuksella.

Bob Chapman's Friday 6/11/2010 Economic Report on Alex Jones Tv 1/5:
A B C D E.

Gerald Celente Predicts 2010 Will be The Summer of Terror on Alex Jones Tv 1/5:
A B C D E.

---> Nämä kaksi miestä (Bob ja Gerald) ovat olleet ansiokkaita talous- ja muidenkin poliittisten tilanteiden havainnoijia, mutta he omaavat hieman eri näkökulmia verrattuna Lyndon LaRoucheen. He eivät mm. käsittele lännen oligarkkieliitin hallitsemaa ylikansallista imperiumia / talouskartellia termillä Brittiläinen imperiumi. Myös tuo Glass-Steagall on ollut hyvin vähässä osassa heidän suussaan; manitaan vain, että sen kumoaminen vuonna 1999 auttoi eliittiä, mutta sen palauttamiseksi ei tehdä nyt palopuheita Lyndon LaRouchen tapaan.

Joka tapauksessa Gerald Celente on ollut viime aikoina aika hanakka ennustelemaan väkivaltaisia skenarioita, mikä on osaltaan epäilyttävää. Toisaalta on ymmärrettävää, että etenkin Yhdysvalloissa tilanteiden ahdinkoituminen yhä enemmän aiheuttaa jännitteitä väestön keskuuteen ja tämä on osaltaan NWO -eliitin tavoite, jonka he toivovat yhä nopeammin toteuttavan Yhdysvaltain tuhoutumisen. Toisaalta täytyy kyllä ihmetellä sitä, kuinka pitkään suuremmilta konflikteilta on edelleen vältytty; ovatko ihmiset alkaneet oppimaan historiasta vai onko eliitin manipuloimisarsenaali ruostunut? Ehkä molempia...

Lord Christopher
Monckton: Real Data Disproves Al Gore's Global Warming Theory - Alex Jones Tv 1/6: A B C D E F. ---> Ilmastonmuutos saa ylleen aivan uutta verta tuosta Meksikonlahden öljytuhosta; ensinnäkin se saattaa aiheuttaa "ylimääräistä" ilmastonmuutosta vaikuttamalla meriveden lämpötilakäyttäytymisen kautta säähän; laajat merialueet voivat öljyisinä lämmetä paljon tavanomaista tehokkaammin. On jopa puhuttu jo nyt Meksikonlahden meriveden lämpenevän 7 astetta tavanomaista lämpimämmäksi, mikä vaikuttaa mm. hurrikaanien rajuuteen ja yleisyyteen. Tätä tietenkin käytetään poliittisena aseena viherfasismissa ja poliisivaltiotyranniaankin tällaiset katastrofit tuovat lisää pontta.

Hiilidioksidista ja muista ns. kasvihuonekaasuista johtuvaa ilmastonmuutosta ihmisen aiheuttamana en kiellä kokonaan edelleenkään, mutta kyseenalaistan ja kritisoin vahvasti viime vuoden lopulla esille tulleet ICCP:n huijausmenetelmät. Poliittinen peli ja manipulointi oligarkkieliitin pussiin pelaten toteutuu tässäkin asiassa siis edelleen ja tavoitteena on valheellinen viherfasismi sen sijaan, että toteutettaisiin aitoa viherarvokulttuuria. Pelin henkeen kuuluu myös se, että monet eliitin edustamat korporaatiot sekä teeskentelevät viherarvoja julkisesti että lobbaavat viherarvoja vastaan kulisseissa. Molempia metodeja havaitaan ja BP:n käytäntö tässä öljytuhossa paljastaa "heidän" vihermenetelmänsä juuri osaltaan näin; Ollaan olevinaan "vihreä" yhtiö, mutta käytännössä toteutuu pikimusta agenda. Samalla vedetään voitot kotiin muiden kustannuksella ja jätetään tuhovanan jälkien korjaus muille ja / tai peitellään totuutta, vaikka estämällä kohdealueelle pääsy ja haittaamalla tiedemiesten tutkimusta / lobbaamalla ja pestaamalla hommiin omalle saatanan agendalle suopeita tiedemiehiä.

Valikoima YouTube -videoita Barack Obaman hallinnon pahuuteen liittyen:

Dictator Obama Amnesty For All 20 Million Illegals: YouTube -video.

Sen. Kyl at townhall meet (shortened and audio boosted): YouTube -video.

Dr. James David Manning calls for Congress to arrest Mr. Obama. Recorded on 21 June 2010. Distributed by Tubemogul: YouTube -video.

Russia Todayn haastatteluja viime huhtikuusta alkaen:

Näillä RT:n videoilla käsitellään paljon jo yllä esille tulleita asioita, joten en erikseen niitä tässä enää kommentoi. Merkille pantavaa on kuitenkin tässä se, kuinka Russia Today -kanava on valtavirtamediana rohjennut ottaa näitä radikaaleja, tulenarkoja ja ns. salaliittoteorisointina pidettyjä asioita runsaaseen käsittelyyn hyvin avoimesti ja suorasukaisestikin.

Joidenkin mielestä tämä RT:n avoimuus ja rohkeus NWO -asioiden käsittelyssä kielisi jonkinlaisesta piilotetusta agendasta NWO -eliitin hyväksi, mutta toisaalta minun mielestäni on joka tapauksessa hyvä tuoda asioita esille vaikka sitten vähän vajainakin ja jollakin epäilyttävällä agendalla paikoin sävytettynä. Yksi hyvin suuri ongelmahan on nimittäin ollut se, että länsimaiden kansat ovat olleet aivan liian vähän informoituja maailman oikeista tapahtumista ja sisällöistä totutun valepropagandan takia ja nyt olemme tavallaan tilanteessa, jossa on mahdollisuus ja suuri tarve etsiä sille vaihtoehtoista tietoa laajentamaan ja kyseenalaistamaan vanhaa maailmankuvaa. Siinä mahdollisimman monesta lähteestä seuraamalla ja vertaamalla on hahmotettava olemistaan uudestaan osana maailmaa tavoitteena ymmärtää NWO -agendan koostumusta ja haitallisuutta sekä ihmiskunnalle että planeetallemme. Sitä kautta löytyy uusi renessanssinen maailmankuvakokoelma parempaan ihmisyyteen ja toivottavasti ilman oligarkkista pahuutta! --->

Gerald Celente: The entire system is collapsing

Afghanistan's drug quagmire

Afghan minerals: Uncovered conspiracy

NWO: 'Bilderberg controls the world' -- Alex Jones

Rand Paul talks to RT about the Tea Party movement, the Fed and health care

Austerity regime in Europe

Webster Tarpley: Karzai visit a charade

Alex Jones: Bilderberg stealing from US citizens

Alex Jones: The republic is falling!

Gerald Celente on Greece Riots

Alex Jones: Global bank conspiracy

Gerald Celente: Finance reform, just a show

Webster Tarpley: Cyber hypocrisy of US 'freedom' labels

Secret society Bilderberg is controlling the world?.

Bilderberg -kokous Espanjassa kesäkuun alussa:

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Bilderberg kokous 2010 alkoi Espanjassa.

Kolmannen maailmansodan aloitusyritykset:

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Saudi Arabia antoi luvan Israelille käyttää heidän ilmatilaa Israelin iskiessä Iraniin ja USA:n ja Israelin sota-alukset matkalla kohti Irania.

Suomen talousdemokraattinen puolue -blogi: Psykopaattien kokous !

NWO:n vastaisen tiedon esoteerisimmat ilmentymät:

David Icken näkemyksiä maailmastamme ja sen tilasta (Project Avalonin haastattelu): Video. ---> David puhuu tässä haastattelussa mm. kuun olevan eräänlainen paikalle tuotu "taisteluplaneetta" ja hänen suosimat puheenaiheet maan ulkopuolisista olennoista ovat myös esillä. On tietysti hämmentävää kuulla näin radikaalisti totutusta poikkeavaa kieltä ja sisältöä. Itse olen päättänyt suhtautua tällaiseen tässä vaiheessa näin: Moiset esoteeriset sisällöt voidaan ottaa symboliikkana ja allegorioina ihmiskunnan henkisille ilmentymille ja teoille fyysisessä todellisuudessa.

Havaitsen tässä Davidin puheessa mm. tämän: Kielikuvien venyttäminen äärimmäisyyksiin sekä tajunnan ja ymmärryksen ulkorajoille ja ylikin aiheuttaa yhtäältä erikoisen mahdollisuuden ymmärtää maailmamme asioita uusien kontekstien ja näkökulmien kautta. Kyse on ikään kuin haastavan kokeellisesta runoudesta tai paremminkin poppamiehen saarnasta / loitsusta, jossa voimme laajentaa tajuntaamme vastaanottamaan leveämmällä kanavalla tietoa maailmasta ja sen tilasta. Davidin esoteria valmistelee siis mieliämme ennakkoluulottomampaan ja mielikuvitusrikkaampaan tiedon vastaanottamiseen ja käsittelyyn, jossa totutuistakin asioista löytyy sen jälkeen enemmän uutta sisältöä. Sen avulla harjoitamme mieliämme oligarkkieliitin tyhmentävää kulttuuria vastaan ja voimme siksi löytää helpommin vastauksia esim. renessanssin rakentamiseen rikkaammasta lähtökohdasta.

Davidin esoteria on näin kuin vaikkapa mielikuvituskasvien habituksilla leikkimistä valmistamassa mieltä oikeiden kasvien parissa työskentelyyn. Itse olin lapsena juuri tällä tavalla mielikuvitusorientoitunut, kun keksin kasveista innostuttuani itse uusia kasvilajeja ja piirsin niistä jopa kuvia eri kasvutilanteissa. Keksin päästäni mm. timanttipuun ja rahapuun; heh, heh... Ja sitten joillekin kasveille keksin myös aivan uusia nimiä, kun havaitsin oikeiden kasvien joukossa katsuran kaltaisia hassuja nimiä. Yksi keksimäni laji taisi olla nimeltään "oreli". Tajuntaa voi laajentaa siis näin ilman huumeita hallitusti ja hyödyllisesti.

Tietysti voi olla vaikeaa hahmottaa sitä, miten esim. avaruusliskot kuvaisivat Davidin tarkoittamia Illuminatin ylimpiä valtiaita, mutta voimme havaita soveltuvan symboliikan olemassa olon siinä, kuinka aivoissamme syväosissa itse asiassa on "lisko-osa" eli se osa, joka alkukantaisimpiin kuuluvana on "eläimellisintä" osaa itsessämme ja voimme havaita ko. oligarkkieliitin hyödyntävän toimissaan ja agendoissaan tätä osaa jopa vääristyneen paljon. Ns. "avaruudesta tulleet olennot" kuvaisivat näin heissä elävää sairautta eli "ulkopuolista" eli "avaruudellisuudesta" tullutta ylimääräistä kuonaa, joka ei kuulu pirtaamme optimaalisesti. Tuo ulkopuolinen "olento" itsessämme haittaa ihmisyyttämme. Se olento haluaa NWO:n kaltaisia agendoja. Poistakaamme olento ja kaivakaamme ihmisyys tilalle!

Thursday, June 24, 2010

Paluu kritisoimaan uusliberalismisyövän NWO -projektin muodossa tapahtuvaa pahuustuhontaa: British Petroleum ja öljykatastrofi

Edellisen tämän otsikon alla tekemäni kirjoituksen (Paluu kritisoimaan uusliberalismisyövän NWO -projektin muodossa tapahtuvaa pahuustuhontaa: Glass-Steagall vs. eliitti-imperiumi) jatkoksi kakkososan aiheeksi oli ehdolla montakin maailman tilanteessa havaittua epäkohtaa, mutta ylivoimaisesti merkittävin taitaa niistä olla Meksikonlahden öljytuho British Petroleumin (BP) aiheuttamana, josta valtavirtamedia on viimeisen kuukauden aikana yrittänyt pitää mahdollisimman vähäistä ääntä (Ainakin täällä Suomessa), vaikka se on raamatullisen vakava asia! Niinpä teen tässä pelkästään tähän tuhoon liittyvän tarkastelun ja havaitsemmekin siinä paljon merkityksellisiä maailman Illuminati-eliitin ajattelu- ja toimintatapakulttuuria paljastavia seikkoja. Tutkinta-aineistoa on kertynyt tuhon alettua (Huhtikuun 20. päivästä alkaen) erittäin paljon ja loppuun olenkin tuttuun tapaan kerännyt valtaisan linkkiaineiston sisältölainauksineen tutuista vaihtoehtomedioista.

Lyhyesti tähän alkuun tiivistettynä havaitsemme siis sen, että tämä öljytuho on ollut enemmän tai vähemmän tahallaan ja suunnitelmallisesti aiheutettu ja sen ilmettyä lännen oligarkkieliitti eli Illuminati eli Brittiläinen imperiumi on häikäilemättä käyttänyt tilannetta hyväkseen saastaisten ja sairaiden NWO -agendojensa ajamiseksi. Koska kyse on maapalloa oikeasti hyvin vakavasti uhkaavasta luonnonkatastrofista, niin tämä on erittäin paljon raskauttava tilanne länsieliitin rikollisilla niskoilla!

Eliitin ennakoidut suunnitelmallisuudet tässä pahuusvyörytyksessä ovat ilmenneet mm. BP:n pääjohtajan Tony Heywardin hyvin läpinäkyvissä osakekeinotteluissa juuri vähän ennen öljytuhon alkamista eli hänelläkin on ollut tietoa tulevasta tuhosta. Lisäksi vyyhteen ovat tiiviisti sotkeutuneet vanhat pahikset, kuten Goldman Sachs -pankki, Halliburton -yhtiö, Britannian kuningashuone ja Hollannin kuningashuone. Erääksi keskeiseksi huseeraajaksi tässä on tunnistettu Sir Peter Sutherland, joka on ollut erittäin ehtivä Brittiläisen imperiumin nykyversion agenttina aikaan saamassa mm. tämän öljytuhon vyyhteä. Myös Barack Obama hallintoineen ja tukijoineen on ollut suunnitelmallinen osa kokonaisuutta. Alla on ko. linkkisisällöistä poimimiani lainauksia, jotka hyvin paljastavat ja kuvaavat tätä vyyhteä!

Eräs maailmanpolitiikan merkittävimmistä kysymyksistä on aina ollut se, että miten diktaattorit ja tyrannit saadaan paljastamaan itsensä tuomittaviksi ja alasammuttaviksi, kun he pyrkivät tekemään pahuuksiaan vielä enimmäkseen verhon takaa kulisseista. Tämä paljastunut BP:n tapaus on tullut tässä mielessä meille hyvyyttä korostaville patriooteille toisaalta kuin taivaanlahjana, vaikkakin siis äärimmäisen kovalla hinnalla. BP ja sen vyyhtikumppanit nimittäin tällä filunkipelillään tuovat hyvin ilmi lännen oligarkkieliitin sairaat ajatus- ja toimintamallit; Eliitti hamuaa vain omaa etuaan muista välittämättä, vaikka sen toteuttamiseksi heidän täytyy alkaa tuhota maapalloakin! Valehtelu, vastuun välttely, tuhon pitkittäminen ja jopa pahentaminen sekä tarkoituksella että tyhmyyttään ja välinpitämättömyyttään, omien jälkien peittely, syyn ja seurausten sysääminen viattomien niskaan jne. kuuluvat heidän arsenaaliinsa myös tässä BP:n tapauksessa ja monissa muissa. Tämä BP vain sattuu olemaan nyt kristallinkirkas oppikirjaesimerkki tästä heidän toiminnastaan.

Tuon ym. lisäksi paljastuu aikaisempaa yhä selvemmin myös muuta! Huomatkaa, että tämä BP ja heihin monilla tavoilla liittyvät tahot (Pankit ja korporaatiot sekä heitä hyysäävät valtioiden hallinnot) ovat nyt verekseltään paljaana havainnollistamassa meille sen, minkälainen tämä oligarkkieliitin kansainvälinen verkosto ja rakenne oikeastaan on. Huomaamme tästä sen, kuinka tärkeä osa juuri Lontoon Cityllä ja Britannian monarkialla on tässä vyyhdessä. Paljastuu siis varsin selkeästi osoitettuna se, mistä Lyndon LaRouche on jopa vuosikymmeniä paasannut ---> Lännen eliitti on Brittiläisen imperiumin perinteeseen perustuva Lontoossa päämajaansa yhä pitävä entiteetti, jolla on nykyään päähaarat Yhdysvalloissa Wall Streetillä ja valkoisessa talossa sekä senaatissa. Tässä mielessä BP jatkaa aivan samanlaista mentaliteettia kuin mitä oli aikoinaan Englannin Itä-Intian kauppakompanialla (British East India Company) Brittiläisen Imperiumin kolonialismin huippuaikana mm. juuri Intiassa ja Kiinassa 1700- ja 1800 -luvuilla: Käyttää vain eri maiden resursseja tuhoisasti, itsekkäästi ja muista välinpitämättömästi hyväkseen ja tehostaa toimintaansa tarpeen mukaan sodilla, huumekaupalla, tyrannialla, tappamisella, salaliitoilla ja kieroilla manipulaatioilla. Nyt mukana on myös tarkoituksellinen ympäristön tuhoaminen ja samalla paradoksaalisesti viherfasististen muka viherarvojen teeskentely ja propagandisointi heidän agendojaan palvelemaan; ilmastonmuutoshuijaus.

Heidän (Brittiläinen imperiumi / Illuminati / oligarkkieliitti ja etenkin brittimonarkia) tavoite yhä edelleen: Tuhota Yhdysvallat ja muut heidän NWO -aikeitaan uhkaavat valtiot ja tahot, jossa talousromahdus on edelleen jatkuva yksi osa (Joskin myös heidän näppejään uhkaava venäläisen ruletin tapainen uhkapeli). Tämä öljytuho edistää heidän tavoitteitaan monella tavalla ja hämää varjollaan myös havaitsemasta heidän muita suunnitelmiaan, joista eräs merkittävin on tällä hetkellä ollut Kolmannen maailmansodan aloittaminen: Alkuna Lähi-Idän räjäyttäminen mm. Iranin vastaisella sodalla, jota jo valmistellaan kiivaasti lähettämällä sotalaivoja alueelle ja provosoimalla Israelia.

Itseäni tässä BP -öljytuhossa kiinnostaa paljon tietenkin ympäristövaikutukset ja siinäpä on jo valitettavasti ilmennyt tosi huolestuttavia tietoja!! Ensinnäkin on arvioitu jopa sellaista, että vasta prosentti tai pari olisi suihkunnut siitä määrästä öljyä, joka voi olla tulemassa koko merenalaisesta esiintymästä --> Vuoto voi siis jopa jatkua useita vuosia hallitsemattomana ja aiheuttaa tosiaankin raamatullisen suuren ympäristötuhon, joka ulottuu lopulta laajasti Atlantille, Afrikkaan ja Eurooppaan!! Lisäksi vuoto olisi pahenemassa jo nyt, koska merenpohjan rikkoutuminen lisää vuotoa aiheuttavaksi olisi tapahtumassa. On myös spekuloitu sillä, että voisiko vuodon torpata ns. rauhanomaisella ydinräjäytyksellä, jollaista Venäjä on kokeillut omalla maaperällään onnistuneesti. Sen seurauksista on kuitenkin ristiriitaista tietoa: Esim. Lyndon LaRouchen porukka suosittelee sitä voimakkaasti, mutta Alex Jonesin porukka taasen on sitä vastaan, koska se voikin aiheuttaa valtavasti lisätuhoa ja vuoto pahenisi rajusti ja lopullisen raamatullisen tuhon aiheuttavaksi.

Mitä ympäristövaiktutuksia tämä öljymassa voisi sitten aiheuttaa? Alex Jonesin haastattelema Lindsey Williams (Alla ko. haastattelut) on jo ehtinyt tuoda esille myrkyllisten kaasujen leviämisen vaaran laajalle alueelle aiheuttaen myös ihmisille terveysongelmia ---> Edesauttaisi eliitin eugeniikka-agendoja. Lisäksi ekosysteemien ja ravintoketjujen rapautuminen ja lamaantuminen jopa kokonaan ovat vaarana aluksi Meksikonlahden ympäristössä, mutta myöhemmin ehkä jopa täällä Euroopassa saakka. Se puolestaan olisi sysäys vaikeille nälänhätä- ja sairausskenarioille, missä Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta voisi pahimmassa tapauksessa tulla Afrikan pahimpien alueiden kaltainen takapajulaghetto ehkä jo lähivuosien kuluessa. Hälyyttävästi Yhdysvalloissa on jo havaittu myös öljyisiä ja myrkyllisiä vesisateita, joista on jo aiheutunut mm. kasvillisuudelle tuhoja (Alla tästäkin juttua)!

Peittäessään valtamerestä hyvin laajoja alueita ja paksusti olisi seuraukset selviä jo säähänkin ja olenkin pohtinut mm. tähän liittyviä seikkoja vakavalla mielellä. Esim. meriveden ominaisuudet lämmetä auringonpaisteessa voivat muuttua ehkä huomattavastikin, kun sekä vesimassan fyysiset ominaisuudet että ns. albedo muuttuisivat öljymassan takia. Sillä olisi suora vaikutus sääjärjestelmien muodostumiseen Meksikonlahdelta Golfvirtaa pitkin aina kohti Eurooppaa etenkin, jos tästä tulee kuukausia tai jopa vuosia jatkuva katastrofi. Esimerkki: Öljy voi tummentaa veden pintaa hyvin laajalta alueelta, jolloin vesi lämpenee aikaisempaa selvästi tehokkaammin laajalla alueella ja aiheuttaa siksi lämpenevää ilmastonmuutosta ja se puolestaan vaikuttaisi myrskyjen lisääntymiseen ja voimistumiseen. Tämä voisi taas johtaa eliitin propagandisoimaan ilmastonmuutoksen puolesta entistä enemmän ja siis valheellisesti. Voi kuitenkin olla, että heitä ei enää siinä vaiheessa uskota yleisesti ja tulee lopullinen ja ultimaattinen kohtaaminen heidän ja meidän välillä! Nythän kuitenkin jo havaitsemme senkin, kuinka oligarkkieliitin johtama Obaman hallinto yrittää toitottaa tämän öljytuhon varjolla taas ilmastonmuutospropagandaansa ja sen avulla tyrannisoitavia "viherverojansa" ja "viherfasismitaloutta".

Obaman hallinto ja itse Barack Obama eli Barry Soetoro ovat tässäkin ihan oma lukunsa. Hän on osoittanut tässäkin olevansa juuri sellainen narsistinen keisari Neron kaltainen (Ja mafiapomon kaltainenkin hahmo suoraan Chicagosta) kuin miksi Lyndon LaRouche hänet viimein tunnisti huhtikuun 11. päivän webcast -seminaarissaan vuonna 2009. Obama suhtautuu tilanteeseen niin läpinäkyvän välinpitämättömästi (Vetelee tämän tuhon keskellä mm. lomailuja kuin ei mitään ja viisveisaa Yhdysvaltain kansan eduista ja hyvinvoinnista) ja suunnitelmallisen sätkynukkemaisesti noiden BP:n ja kumppaneiden pahuuden käsissä, että tämä lisää vain entisestään häntä kohtaan toitotettuja viraltapanovaatimuksia. Kansan parissa taas vahvistuu yhä enemmän vallankumous- ja kansannousumentaliteetti. Tilanne muistuttaa jo käytännössäkin sitä, kun Rooma paloi jo valtoimenaan ja keisari Nero vain haahuili omassa erinomaisuudessaan kuin ei mitään. Obama on varmaankin tuhoisin ja vaarallisin presidentti, mikä Yhdysvalloilla on koskaan ollut!

Tämä äärimmäisen vakava tilanne varmasti aiheuttaa jatkossakin blogikirjoittamisen tarvetta, mutta olkoon tämä tällä kertaa tässä. Seuraavalla maailman talouspoliittisella kritiikkitekstilläni on joku muu otsikko... Alla ovat ne vaihtoehtomedian sisällöt:

LaRouche PAC: Videot; Crisis in the Gulf Part I: BP, Imperialism at Work, Crisis in the Gulf Part II: The Nuclear Option, Then and Now, Crisis in the Gulf Part III ja Crisis in the Gulf Part IV: Interview with U.S. Expert on Peaceful Nuclear Explosives. Tekstit; Bankrupt BP!, Time to Expropriate BP? It's a National Security Issue, BP: We Wouldn't Have the Problem, Except the President is a Traitor!, How the British Bastards (and Obama Bastards) Think: The Case of BP, BP Criminal Negligence Documented , Obama's "Unified Command" Protects BP Destruction in the Gulf , If Bullsh-t Could Plug the Hole, the Leak Would Be Gone By Now, Obama's BP Treachery is The Last Straw, Powell Says Use 'Decisive Force' For a Total Attack on Oil Spill, Adm. Mullen on BP Crisis: The President Has to Give the Order, Holder Launches Criminal Investigation BP's Deadly Explosion and Oil Spill, BP's Rap Sheet: British Petroleum Is a Multiply-convicted Felon, LaRouche: Expropriate the BP Bastards!, Royal Dutch Shell Takeover of BP a Shell Game, If We Had a Real President: What He Could Do to BP, BP Keeps Lying, Claims Progress on Efforts to Cap Well, BP Hires Former Bush-Cheney Spokeswoman as PR Flak, Scientists Review Ideas for Seabed Explosive to End Gulf Oil Horror, British Petroleum, Goldman Sachs, And The Inter-Alpha Group, Obama 'BP Cover-Up' Panel Turning Greener, LaRouche: BP Actions In Gulf Are An Act of War Against the United States, BP Gulf Spill May Top 100,000 Barrels Per Day, Rahm Emanuel's Ties to BP, Add To His Growing Problems, BP Oil Spill Warfare in the Gulf of Mexico—Vast National Damage, BP Lied: Neither BP nor Obama Administration Deployed Assets To Stop Spread of Oil Spill, BP Must Pay!, BP Clean-up Chaos Engulfs Obama, Obama Uses Oil Spill to Push Green Fascism, LaRouche on Gulf: Obama Must Seek Exception to Nuke Test Ban Treaty, Obama's Collusion with BP Further Cause for Impeachement, Sen. Wicker Blasts Obama's Slow Response to Gulf Oil Disaster, Oil Blowout Means Obama Administration is Now Finished, Serious Consideration of Nuclear Option Must Be Highest Level Priority, BP Disaster Day 63: Oil Flow to Hit Atlantic on Day 80, Obama Bows to the Queen To Save BP and Tear Up The Constitution ja BP Was Aware of Deepwater Horizon Problems in February.

Lainauksia tummennetuista sisällöistä --->

"Lyndon LaRouche today issued the following statement, after receiving the lastest status report on the crisis in the Gulf of Mexico.

"The urgency of the situation in the Gulf of Mexico makes it clear that, as long as Barack Obama remains in office as President, the problem will not be competently addressed. For the vital sake of our nation, Obama must be immediately removed from office.


"The situation in the Gulf of Mexico is now totally out of control, and it will only get worse and worse, so long as Obama is in the Presidency. There is no chance to save the U.S.A. as long as he is not impeached or otherwise Constitutionally removed from office,'' LaRouche declared.


... LaRouche recommended that, perhaps Mr. Obama should be placed in a basket, with a pink ribbon, and left on the doorsteps of Buckingham Palace, with a little note: "Greetings from Chicago.'' "

"What do British Petroleum, Goldman Sachs, and the Inter-Alpha Group of Banks have in common? For one thing, they are tools of the British Empire, dedicated to destroying the United States and all vestiges of national sovereignty on the planet. For another, they are all criminal enterprises, which corrupt everything they touch. And third, they are all polluters on a massive scale: BP does it with oil, while Goldman Sachs and the Inter-Alpha Group do it with derivatives and other forms of casino finance. In that regard, we repeat something that we have reported before: they all come together in the form of Sir Peter Sutherland, KCMG. That KCMG, in case you were wondering, means that Sir Peter is a Knight Commander of the British Monarchy's Order of St. Michael and St. George.

Peter the British "Knight" is a good example of how incestuous is the small circle of people who think they have the right to control, and destroy, our lives. Since 1995, he has been the chairman of Goldman Sachs International, the London arm of the New York-based parasite bank. From 1997-2009, he was the chairman of BP. And, from 2001-2009, he was a director of the Royal Bank of Scotland, a member of the Inter-Alpha Group. In addition, from 1989-1993, he was chairman of Allied Irish Banks, another Inter-Alpha bank. As you can see, for some eight years Sutherland was simultaneously at BP, Goldman Sachs, and RBS. That's an indictable offense!


Sutherland is also the chairman of the notorious London School of Economics, and a member of the supervisory board of Allianz, one of the world's largest insurance companies. He is a former European Commissioner, and the former director of GATT and the World Trade Organization. He has been called "Mr. Globalization" for his efforts to turn the world over to the empire and its cartels. All in all, a thoroughly despicable character.
"


"The British are effectively carrying out warfare against the United States, LaRouche said. In addition, "the President is a complicit traitor to the United States in this war."

Obama's traitorous behavior is demonstrated, first and foremost, by the fact that he has left the handling of the crisis in the hands of the British imperial company, refusing to exercise the sovereign powers of the United States government to expropriate them, and to take over the operations to save the United States population from further devastation of their livelihood.


Thus, by his failure to act, Obama has left the British criminal in charge of the crime scene, and subjected the American people to more destruction. Like the British agent he is, the President refuses to defend the United States against British depradations.


"Remember, BP is the personal asset of the British monarchy," LaRouche added. "It's an imperial, Anglo-Dutch imperial entity." It is carrying out "a sabotage operation against the economy and people of the United States."
"


"The only part of President Obama's rambling Oval Office speech Tuesday night to which he was emotionally connected, was the last half where he said that the BP crisis had to be used to implement his fascist energy policy: "We can't afford not to change how we produce and use energy [by] finally putting a price on carbon pollution." Obama moved as quickly as he could past the annoying details of the spill itself and the damage done, to his beloved "renewable energy" and "cap-and-trade" monstrosities, which the White House has announced will be his legislative priority over the summer.

It is almost universally-recognized that Obama's speech in fact had nothing to do with actually stopping the disastrous BP oil spill. A Los Angeles Times headline captured it well: "There's a pipe spewing a gazillion gobs of oil into the gulf, so let's build more windmills."
"


"According to senior U.S. intelligence sources, President Barack Obama's so-called "get tough on BP" posture was nothing but political cover, to conceal the fact that he had totally capitulated to pressure from London to bail out BP, as one of the anchors of the entire British Crown. According to one source, a gathering of top City of London oligarchs reached a unanimous consensus that BP had to be saved, at all costs. A delegation went to Prime Minister David Cameron, and assigned him to secure Obama's pledge to join the "save BP" bandwagon. And that is exactly what happened."

"Another U.S. intelligence source emphasized that the BP action by Obama may be the greatest violation, yet, of the U.S. Constitution, in the name of the unitary executive. Obama set up the BP fund, in a private White House deal with top BP executives, without consulting Congress or the courts. The President's administrator, Feinberg, has made a unilateral decision that victims of the BP spill collecting from the fund will have to give up their right to sue. There is no legislative or judiciary approval for this action. The President cut a private deal with the British Crown, and the net effect is that the American people are going to be Royally screwed!"

Infowars: Damage that Could Last for Decades, Evidence Points To BP Oil Spill False Flag, Lindsey Williams Talks with Alex Jones About Deadly Gases Leaking from BP Spill, BP Official Admits to Damage BENEATH THE SEA FLOOR, May Levels of Toxic Gases in Gulf Back Up Claim Made by Lindsey Williams, Obama Compares Gulf Oil Spill To 9/11 Tragedy, The BP Oil Gusher and Al Gore’s Hypocritical Defense of the First Amendment, Obama To Push Nightmare Carbon Tax In Oval Office Speech, BP Aware Of Cracks In Oil Well Two Months Before Explosion, Ten Stories In The News That The BP Oil Spill Is Overshadowing, States Need To Launch Criminal Investigation Into BP, Federal Government’s Role In Oil Spill, Criminal Investigation of BP Staged Oil Spill Vital to Gulf Recovery, BP Thinks Safety but not in the Gulf, BP Oil and the Political Agenda, Toxic Rain Falls in Louisiana ja BP yanks containment cap after problem, oil flows unimpeded into the Gulf.

Lainauksia tummennetuista teksteistä --->

Tämä ensimmäinen alla oleva lainaus, kertoo siitä muita tilanteita hämäävästi peittävästä ominaisuudesta, joka tällä öljytuholla on. On jopa spekuloitu sillä, että tämä öljytuho ei oikeasti olisikaan niin vakava, mutta ko. hämäyksen vuoksi se on suunnitelmallisesti yliammuttu mediassa sekä annettu huhujen levitä ja tilanne olisikin Meksikonlahdella hallinnassa ja vain propaganda-aseena tällä tavalla. Nuo numeroidut otsikot ovat uutisjuttuja tuosta jutusta (Ten Stories In The News That The BP Oil Spill Is Overshadowing), josta voitte tarkemmin mennä lukemaan asiat. Jotkut linkit ovatkin jo valmiina, kun niitä otsikoissa on olemassa.

"1. Israeli nuclear submarines positioned close to Iran

2. Iran war propaganda

3. The continuing economic slide

4. FCC ready to restrict the Internet

5. Obama/Blagojevich story

6. UN small arms treaty

7. Mexicans riot in LA/Land given over to Mexico

8. Obama Plans To Sneak Through Carbon Tax By Stealth

9. Afghanistan Mineral Riches Story Is War Propaganda

10. Free Speech Gag Bill Moving in House."

"While BP CEO Tony Hayward is busy watching yacht races, Barack Obama, who took two vacations immediately after the oil spill, spends his time playing golf. If this disaster is on a par 9/11 as Obama claims then why is he fiddling while Rome burns? Every effort to find a solution to this crisis while cleaning up the mess has been lackluster and half-hearted. The federal government’s hyped rhetoric about how bad the consequences of this spill will be has not been matched with the appropriate action to combat the problem.

Numerous reports have surfaced of locals and state authorities being prevented by BP contractors and the U.S. Coast Guard from helping to address the devastation the spill has created in the region.

Reporters have been harassed, threatened with arrest and prevented from accessing the affected areas. Oil spill clean up workers have been gagged from talking about their experiences. Foreign ships have been prevented from helping in the clean up process. Every effort has been made to stop the truth about the oil spill from being uncovered – almost everything we learn about the situation comes directly from BP or the federal government.

By taking bids on a contract to fix the oil leak from international companies, Obama could have the problem solved within a matter of weeks, but he immediately refused the help of “thirteen entities that had offered the U.S. oil spill assistance within about two weeks of the Horizon rig explosion.” This is another clear example of the government’s motivation to allow the crisis to drag on indefinitely until they can use it to ram through their environmental agenda

On May 27, the New York Times reported on how just days before the explosion, BP chose to use a salt-water solution to seal the cement around the casing pipe which was known to be a far riskier option that the stronger heavy drilling fluid.

The choice of using a weaker salt-water solution, in light of the safety concerns surrounding the oil well in the weeks and months before the explosion, prompted heated arguments between a BP official and crew members employed by Transocean, the rig’s owner, on the morning of the blast, according to Douglas H. Brown, the chief mechanic for the Deepwater Horizon.

Halliburton’s role in improperly sealing the well with a riskier option, and the consternation this caused amongst workers on the rig, is shocking given the fact that just 11 days before the Deepwater Horizon rig exploded, Halliburton, the world’s second largest oilfield services corporation, surprised some by acquiring Boots & Coots, a relatively small but vastly experienced oil well control company, for the sum of $240 million dollars.

Halliburton is profiting from the oil spill it helped cause because Boots & Coots is now “under contract to BP – to help stop the Gulf oil spill,” reports the Christian Science Monitor.

BP itself was aware of cracks appearing in the Macondo well as far back as February, right around the time Goldman Sachs and BP Chairman Tony Hayward were busy dumping their stocks in the company on the eve of the explosion that led to the oil spill, according to information uncovered by congressional investigators.

The fact that BP managers were aware of problems with the rig and were seemingly unconcerned about fixing them, in addition to Halliburton’s clear financial motivation in improperly sealing the cap, only lends more weight to the already startling indications of some having foreknowledge of the disaster.

Highly suspicious stock and share trades by people connected to BP before the explosion indicate some extent of foreknowledge.

Goldman Sachs dumped 44% of its shares in BP Oil during the first quarter of 2010 – shares that subsequently lost 36 percent of their value, equating to $96 million. The current chairman of Goldman Sachs is Bilderberg luminary Peter Sutherland, who is also the former chairman of British Petroleum.

Furthermore, as reported by the London Telegraph on June 5th, Tony Hayward, the current BP CEO sold £1.4 million of his shares in the fuel giant weeks before the spill.

But the motivation for allowing the well to blow and prolonging the crisis isn’t merely financial, it’s political too. The motto for the people who pull the strings inside the Obama administration, people like Rahm Emanuel and Hillary Clinton is to ‘never let a good crisis go to waste’ – and Obama himself has certainly taken that to heart over the course of the last two months.

The elite are still desperate to impose a consumption tax on Americans as part of the move towards a “post-industrial revolution” and the kind of nightmare “green economy” that has left Spain with a 20 per cent unemployment rate. In a so-called green economy, over 2.2 jobs are lost for every “green job” created.

Another benefit of the oil spill is that it serves as a convenient distraction and a cover for a number of other stories, primarily the gearing up for a military attack on Iran, which now seems likely as we learn that more than twelve U.S. and Israeli warships, including an aircraft carrier, passed through the Suez Canal on Friday and are headed for the Red Sea.

The underwater oil field still holds as much as 97 per cent of its oil, 2 billion gallons of oil, meaning that this disaster could be prolonged for anything up to four years. Even worse, if studies into the abiotic nature of oil in the Gulf region hold true, the crisis could be never-ending.".


Alex Jones Channel: Paul Watson Breaks Down BP Oil Spill as A False Flage Event on Alex Jones Tv 1/4: A B C D. James Delingpole Covers The BP Gulf Oil Disaster on Alex Jones Tv 1/4: A B C D. Lindsey Williams Talks with Alex Jones About Deadly Gases Leaking from BP Spill 1/9: A B C D E F G H J. Lindsey Williams Returns to Update Us About Toxic Gases Spreading into Florida on Alex Jones Tv 1/8: A B C D E F G H. Alex Gives His Full Report of The BP Gulf Oil Spill "False Flag" Event on Alex Jones Tv 1/5: A B C D E. The Watson Report: BP Oil Spill - Criminal Negligence or Deliberate Sabotage? 1/4: A B C D.

Sorcha Faal (What Does It Mean?): Toxic Oil Spill Rains Warned Could Destroy North America, URGENT UPDATE: 7 JUNE 2010:Toxic Oil Spill Rains Warned Could Destroy North America, Scientists Warn Gulf Of Mexico Sea Floor Fractured “Beyond Repair”, Obama To Earn Nearly $85 Million From Gulf Oil Disaster, Five Pounds of Power! ja Green Comet Of Doom Gives Grave Warning As Gulf Apocalypse Grows.

Lainauksia sisällöstä --->

" “Something is killing crops, trees, even weeds and nobody can explain why. Farmers are scratching their heads and some are worried their crops may be lost to the mysterious plague.
It's happening along a large swath of land near the Shelby and Tipton county border along Herring Hill Road and elsewhere near the Mississippi River bottoms. Tiny dots appear to have burned onto leaves of all types of plants, and they appear different depending on the plant.
On corn stalks, the dots seem to turn white in the center. On other plants, a white dust speckles the leaves and then destroys the green life underneath. "We found it all in the herbs, in the flowers, in the plum tree, in the weeds," said organic farmer Toni Holt. "It's apparently in everything." Holt grows organic produce that she sells at area farmers' markets. As she and other farmers inspect the new growth covered in the perplexing plague, they fear their entire crop may be lost. Less than ten miles from Holt's crops, the damage could possibly hit hundreds of acres of corn at Wilder Farms. It appears to have hit everything in its path.”"


"A dire report prepared for President Medvedev by Russia’s Ministry of Natural Resources is warning today that the British Petroleum (BP) oil and gas leak in the Gulf of Mexico is about to become the worst environmental catastrophe in all of human history threatening the entire eastern half of the North American continent with “total destruction”."

Russian scientists are basing their apocalyptic destruction assessment due to BP’s use of millions of gallons of the chemical dispersal agent known as Corexit 9500 which is being pumped directly into the leak of this wellhead over a mile under the Gulf of Mexico waters and designed, this report says, to keep hidden from the American public the full, and tragic, extent of this leak that is now estimated to be over 2.9 million gallons a day.

The dispersal agent Corexit 9500 is a solvent originally developed by Exxon and now manufactured by the
Nalco Holding Company of Naperville, Illinois that is four times more toxic than oil (oil is toxic at 11 ppm (parts per million), Corexit 9500 at only 2.61ppm). In a report written by Anita George-Ares and James R. Clark for Exxon Biomedical Sciences, Inc. titled “Acute Aquatic Toxicity of Three Corexit Products: An Overview” Corexit 9500 was found to be one of the most toxic dispersal agents ever developed. Even worse, according to this report, with higher water temperatures, like those now occurring in the Gulf of Mexico, its toxicity grows."


"A dire report circulating in the Kremlin today that was prepared for Prime Minister Putin by Anatoly Sagalevich of Russia's Shirshov Institute of Oceanology warns that the Gulf of Mexico sea floor has been fractured “beyond all repair” and our World should begin preparing for an ecological disaster “beyond comprehension” unless “extraordinary measures” are undertaken to stop the massive flow of oil into our Planet’s eleventh largest body of water.

According to Sagalevich’s report, the oil leaking into the Gulf of Mexico is not just coming from the 22 inch well bore site being shown on American television, but from at least 18 other sites on the “fractured seafloor” with the largest being nearly 11 kilometers (7 miles) from where the Deepwater Horizon sank and is spewing into these precious waters an estimated 2 million gallons of oil a day."

"In 1933 the great Depression Era United States President Franklin D. Roosevelt wrote to his good friend and advisor Colonel Edward Mandell House, “The real truth of the matter is, as you and I know, that a financial element in the larger centers has owned the Government ever since the days of Andrew Jackson…”

In 2010 the “financial element” controlling the United States government Roosevelt warned about has now, for all intents and purposes, taken over the Presidency too as evident by a new FSB report claiming that Obama stands to make nearly $85 million from the worst environmental catastrophe his Nation has ever seen.


Now to understand this report it must first be remembered who financed Obama’s takeover of the Presidency, and in order of their contributions to his campaign they are: 1. University of California, 2. Goldman Sachs, 3. Harvard University, 4. Microsoft, 5. Google, 6. Citigroup, 7. JPMorgan Chase & Co., and 8. Time Warner.

The importance of these contributors lies in what and who they control, and they are: 1.) University of California and Harvard University have provided Obama with the “intellectual firepower” he needs to force upon the American people his “progressive agenda” remaking their once vital democracy into a totalitarian socialist state, 2. Goldman Sachs, Citigroup and JPMorgan Chase & Co. have given Obama unlimited resources through his allowing them to loot the US Treasury, 3.) Microsoft and Google have given him unlimited access to information on the American people unprecedented in modern times, and 4.) Time Warner who has given Obama near total control over all the information told the American people through their news outlets.

Goldman Sachs wasn’t alone either in its astute “foreknowledge” of the collapse of BP’s stock value due to the Gulf disaster as BP’s own chief executive, Tony Hayward, sold about one-third of his shares weeks before this catastrophe began unfolding too.

But according to this FSB report the largest seller of BP stock in the weeks before this disaster occurred was the American investment company known as
Vanguard who through two of their financial arms (Vanguard Windsor II Investor and Vanguard Windsor Investor) unloaded over 1.5 million shares of BP stock saving their investors hundreds of millions of dollars, chief among them President Obama.


For though little known by the American people, their President Obama holds all of his wealth in just two Vanguard funds, Vanguard 500 Index Fund where he has 3 accounts and the Vanguard FTSE Social Index Fund where he holds another 3 accounts, all six of which the FSB estimates will earn Obama nearly $8.5 million a year and which over 10 years will equal the staggering sum of $85 million.

The FSB further estimates in this report that through Obama’s 3 accounts in the Vanguard 500 Index Fund he stands to make another $100 million over the next 10 years as
their largest stock holding is in the energy giant Exxon Mobil they believe will eventually acquire BP and all of their assets for what will be essentially a “rock bottom” price and which very predictably BP has hired Goldman Sachs to advise them on.


Important to note is that none of this wealth Obama, Goldman Sachs, and other American elites is acquiring would be possible without this disaster, all of whom, as the evidence shows, “somehow” knew what was going to happen before it actually did, including the US energy giant Halliburton who 2 weeks prior to this disaster just happened to purchase the World’s largest oil disaster service company Boots & Coots.

Unfortunately for the American people watching as these elites destroy their country is that they are being told none of the truth, especially about Obama, who while becoming enormously wealthy off the hardship, misery and toil of his citizens has become the only US President in history to begin jailing every government whistleblower he can find, has won the right to jail anybody he wants without charges and hold them forever, and most incredibly has claimed the right to assassinate any American citizen he deems a threat.".

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Floridan Jacksonvillessä yksityisellä lentokentällä kymmeniä tuhansia siviilienkuljetusautoja. ---> Tässä jutussa käy ilmi se, kuinka kummallista toimintaa Yhdysvalloissa on tähän öljytuhoonkin liittyen ja nimenomaan NWO -katsannossa: Aikeena on nähtävästi myös poliisivaltiotyrannian kiristäminen tämän ns. false flag -iskuksi tunnistetun öljytuhon varjolla.