Tuesday, May 31, 2011

Talven 2010 - 2011 ankarien pakkasten aiheuttamia pakkastuhoja aroille kasveille: Kuvaraportti Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta















Kuvissa olevat kasvit ylhäältä alaspäin järjestyksessä lueteltuna: 1. Neidonhiuspuu (Ginkgo biloba), 2. Suosypressi (Taxodium distichum), 3. Tulppaanipuu (Liriodendron tulipifera), 4. Keltatrumpettipuu (Catalpa ovata), 5. Valeakaasia (Robinia pseudoacacia), 6. Poimuetelänpyökki (Nothofagus antarctica), 7. Jalokastanja (Castanea sativa), 8. Lakkipuu (Cladrastis kentuckea), 9. Jumaltenpuu (Ailanthus altissima), 10. Samettisumakki (Rhus hirta), 11. Nenäliinapuu (Davidia involucrata), 12. Mustatammi (Quercus velutina) ja 13. Kentuckynpapupuu (Gymnocladus dioica). Kaikki kuvat on otettu Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa torstaina 26.5.2011.

Tässä on kuvineen aikaisemmin ennakkoarviossani (Talven 2010 - 2011 ankarien pakkasten aiheuttamia pakkastuhoskenarioita aroille kasveille: Alustava arviopaketti) lupaamani pakkastuhojen tarkasteluraportti Helsingin Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta. Sisällytän myös muualla havaitsemaani tähän raporttiin. Kävin siis Kaisaniemessä yllä olevissa kuvissa mainittuna aikana 26.5.2011, jolloin tutumpien kasvien avulla luonnehdittuna kasvukauden vaihe oli --> Pihasyreenit (Syringa vulgaris) olivat juuri aloittaneet kukintansa, monet omenapuut (Malus sp.) olivat täydessä kukassa - tulossa siihen ja tuomi (Prunus padus) oli jo osittain lopettanut kukintansa. Yleensä tähän mennessä lähes kaikki kasvukautta edeltäneen talven aiheuttamat pakkasvauriot ovat ilmenneet kasvun edettyä riittävästi, mutta joissakin yksittäistapauksissa voi vielä ilmetä jopa vasta n. kuukaudenkin kuluttua lisää vioitusten aiheuttamaa kasvuongelmaa. Tätä kirjoitusta julkaistaessa kasvu on edennyt pihasyreenien täyteen kukintaan saakka etenkin sisämaan osalta.

Pidemmittä alustuksitta itse asiaan: Matalat ainavihannat pensaat, kuten mahonia (Mahonia aquifolium), reunushappomarja (Berberis buxifolia), suikerotuhkapensas (Cotoneaster dammeri var. radicans) ja jopa noita muita arempi tulimarja (Pyracantha coccinea) olivat selvinneet pääosin hyvin paksun lumisuojan alla ja sama koskee myös matalia alppiruusuja (Rhododendron sp.). Sen sijaan joillakin isokasvuisilla alppiruusuilla on ilmennyt paikoin selvästikin lehtien ruskistumista ja silmuista viallista - heikkoa uutta kasvua / kukintaa; eniten on taaskin kärsinyt kiinalainen setsuaninalppiruusu (Rhododendron sutchuenense var. giraldii), joka on nyt hyvin alaston lähinnä vain uuden heikon kasvun ollessa elon merkkinä. Sen sijaan samaan sukuun luetut kesävihannat atsaleat ovat selvinneet paljon paremmin ja lähes tyystin ilman vaurioita; hienoa kukintaa parhaillaan käynnistyneenä.

Suomen ns. jaloista lehtipuista; metsävaahtera (Acer platanoides), vuorijalava (Ulmus glabra), lehtosaarni (Fraxinus excelsior), tammi (Quercus robur) ja metsälehmus (Tilia cordata) ovat selvinneet yllättävän hyvin viime talvesta; edes sisämaan yksilöillä ei näytä olleen mainittavia ongelmia uuden kasvun ja kukinnan suhteen. Pientä uuden kasvun heikkoutta on havaittavissa paikoin tammilla, saarnilla ja vuorijalavilla. Metsävaahtera on näistä havaintoni mukaan kestävin. Pähkinäpensaiden (Corylus avellana) paljaina talvehtivat hedenorkot kohtasivat etelärannikkoa myöten lähes täystuhon, mutta muutoin uusi kasvu on ollut niillä moitteetonta. Leppien (Alnus sp.) vastaavasti talvehtineet hedenorkot selvisivät talvesta pääasiassa vaurioitta.

Sitten mielenkiintoisempiin lajeihin pakkasvaurioiden suhteen (Monet yllättävän hyvin talvesta selvinneitä ja monista näistä kuvat yllä havainnollistukseksi!):

Jumaltenpuu (Ailanthus altissima): Oksiston viime vuoden versoista on säilynyt lähes 100% kunnossa pakkasten kourista. Uusi kasvu on myös täysin normaalilta vaikuttavaa.

Samettisumakki (
Rhus hirta): Oksiston viime vuoden versoista on säilynyt lähes 100% kunnossa pakkasten kourista. Uusi kasvu on myös täysin normaalilta vaikuttavaa.

Neidonhiuspuu (
Ginkgo biloba): Oksiston viime vuoden versoista on säilynyt täysin 100% kunnossa pakkasten kourista. Uusi kasvu on myös täysin normaalilta vaikuttavaa.

Keltatrumpettipuu (
Catalpa ovata): Oksiston viime vuoden versoista on säilynyt lähes 100% kunnossa pakkasten kourista. Uusi kasvu on myös täysin normaalilta vaikuttavaa.

Eteläntrumpettipuu (
Catalpa bignonioides): Oksiston viime vuoden versoista noin 50 - 75 % on tuhoutunut latvoista käsin pakkasissa. Terveistä osista ja tyvestä vesominen on kuitenkin hyvää.

Jalokastanja (
Castanea sativa): Oksiston viime vuoden versoista on säilynyt 80 - 100% kunnossa pakkasten kourista. Uusi kasvu on kuitenkin osittain heikkoa verevämpiin oksiston osiin verrattuna.

Valeakaasia (Robinia pseudoacacia): Oksiston viime vuoden versoista noin 10 - 20 % on tuhoutunut latvoista käsin pakkasissa. Terveiden osien uusi kasvu on kuitenkin hyvää.

Kolmioka (Gleditsia triacanthos): Oksiston viime vuoden versoista noin 50 % on tuhoutunut latvoista käsin pakkasissa. Terveiden osien uusi kasvu on kuitenkin hyvää.

Kentuckynpapupuu (Gymnocladus dioica): Oksiston viime vuoden versoista noin 30 - 50 % on tuhoutunut latvoista käsin pakkasissa. Terveiden osien uusi kasvu on kuitenkin hyvää.

Etelänkultasade (Laburnum anagyroides): Laji näyttää kuolleen maata myöten, kun se kärsi jo edellistalvenkin pakkasista huomattavasti.

Peruukkipensas (Cotinus coggygria): Laji oli kaivettu kasvupaikaltaan pois ja uusia taimia on istutettu toisaalle, joten en tiedä pensaan kohtalon yksityiskohtia viime talvisten vaurioiden suhteen.


Tulppaanipuu (Liriodendron tulipifera): Oksiston viime vuoden versoista on säilynyt täysin 100% kunnossa pakkasten kourista. Uusi kasvu on myös täysin normaalilta vaikuttavaa.

Nenäliinapuu (Davidia involucrata): Lumen alla ollut oksisto on säilynyt vaurioitta, mutta lumen yläpuolisessa oksistossa viime vuoden versoista tuleva uusi kasvu on alemman oksiston kasvua heikompaa; muutoin oksistossa ei ole vaurioita.

Magnoliat, kuten japaninmagnolia (Magnolia kobus): Yllättäen kaikki havaitsemani yksilöt ovat selvinneet lähes täysin terveinä ja hyväkasvuisina viime talvesta.

Tuota edellistä ryhmää keskimäärin vähän kestävämpinä nämä lajit ovat selvinneet lähes kaikilta osin täysin ilman mitään pakkasvaurioita: Lakkipuu (Cladrastis kentukea), katsura (Cercidiphyllum japonicum), mantsurianjalopähkinä (Juglans mandshurica), poimuetelänpyökki (Nothofagus antarctica), amurinkorkkipuu (Phellodendron amurense), euroopanpyökki (Fagus sylvatica), kaljukultasade (Laburnum alpinum), höyhenpensas (Fothergilla major) ja japaninsiipipähkinä (Pterocarya rhoifolia). Ainoastaan hieman uuden kasvun yksittäistä vioittumista (Normaalia vaaleampia lehtiä) on havaittavissa poimuetelänpyökillä.

Pohjois-amerikkalaiset; keltatammi (Quercus muehlenbergii), mustatammi (Quercus velutina), otatammi (Quercus palustris) ja pohjoisenpiikkitammi (Quercus ellipsoidalis) "Huom. suomalainen nimi on löytynyt viimemainitulle" ovat myös selvinneet talven kourista täysin ilman vaurioita. Tosin tässä on huomattava, että viimeiseksi mainittua lajia lukuun ottamatta kaikki ovat ko. puutarhassa vasta matalia taimia ja siten ne olivat lähes koko talven pääosin runsaan lumivaipan alla suojassa. Tosin lumen ylle tod. näk. ylettyneet oksatkin ovat säilyneet vaurioitta.

Kukkasilmuvaurioista: Komeaonnenpensas (Forsythia X intermedia) ja muutama muu suvun laji ovat kärsineet pakkasista siten, että lumihangen yläpuolisten oksistojen kukkakehitys on ollut osittain vaurioitunutta. Pahiten kiinalaisella riippaonnenpensaalla (Forsythia suspensa). Parhaiten lähes vaurioitta on kestänyt koreanonnenpensas (Forsythia ovata). Magnolioilla kukkasilmut ovat selvinneet hyvin, mutta kasvupaikaltaan poistetun tähtimagnolian (Magnolia stellata) kohtalo on hämärän peitossa. Japanintaikapähkinä (Hamamelis japonica) on selvinnyt muutoin ilman vaurioita, mutta minulta jäi näkemättä alkukevään mahdollisen kukinnan kohtalo. Rusokirsikalla (Prunus sargentii) ei ole myöskään ilmennyt minkäänlaisia ongelmia ja ainakin pääkaupunkiseudulla kaikki näkemäni ko. lajin puut kukkivat toukokuun alussa erinomaisesti. Omenapuista (Malus sp.) voidaan sanoa samaa; vain sisämaassa olen havainnut paikoin vähän vaurioitunutta uutta kasvua / kukintaa. Myös monet muut hedelmäpuut (Luumut, kirsikat ja päärynät), ovat ainakin pääkaupunkiseudulla selvinneet hyvin.

Pakkasvaurioitta selvinneistä puu- ja pensaslajeista mainittakoon myös mm.: kerria (Kerria japonica), myrkkysumakki (Toxicodendron radicans), kellokuusama (Kolkwitzia amabilis), neillia (Neillia sinensis), japaninhevoskastanja (Aesculus turbinata) ja puiston erikoisuus risteymäsyntyinen hevoskastanjalaji (Aesculus X hybrida), joista kaksi ensin mainittua olivat tosin matalina pensaina suureksi osaksi paksun lumihangen suojassa lähes koko talven. Kaukoidän metsäpuista esim. japaninvalkopyökki (Carpinus japonica) selvisi erinomaisesti, mutta koreanvalkopyökki (Carpinus koreana) tuhoutui oksistoltaan hieman huolimatta ko. matalan yksilön lumisuojasta. Japanilainen japaninstooraksi (Styrax japonica) näyttää kärsineen selvästi ja se vesoo nyt vain läheltä maan pintaa. Tosin se kärsi jo edellistalvenakin vastaavasti.

Köynnöksistä suurimmassa vaarassa olleet; sinisade (Wisteria sinensis) köynnösruusut (Rosa sp.) ja viiniköynnökset (Vitis sp.) ovat kohdanneet jonkin verran pakkastuhoja; kaikilla on ollut tyypillistä ainakin osittaiset oksakuolemat ja jotkut arimmat köynnösruusulajikkeet ovat kuolleet jopa lumihangen pintaa myöten vesoakseen kuitenkin nyt hyvin tyviosista. Parhaiten on selvinnyt suomalainen köynnösruusulajike (Rosa "Pohjantähti"). Tutuilla villiviineillä (Parthenocissus sp.) en ole havainnut mainittavia pakkasvaurioita.

Havupuista arat; kiinanpunapuu (Metasequoia glyptostroboides) ja suosypressi (Taxodium distichum) ovat kärsineet viime vuoden oksistoltaan n. 30 - 50%, mutta terveistä osista uusi kasvu on tulossa hyvin esille. Sen sijaan edellisen talven aikana osittaista neulastuhoa kärsineet varjostinkuuset (Sciadopitys verticillata) ovat selvinneet yllättävän vähillä vaurioilla tämän kertaisesta talvikoettelemuksesta! Samoin jonkin verran arkoina pidetyt saksanpihta (Abies alba) ja jättipihta (Abies grandis) ovat selvinneet jopa täysin vaurioitta. Euroopanmarjakuusella (Taxus baccata) on sen sijaan paikoin havaittavissa neulasten ruskistumista uuden kasvun tosin korvatessa menetystä hyvin.

Lisäksi olen havainnut tieliikennealueilla muista alueista poikkeavia vaurioita, sillä tieliikenteen kaikki epäpuhtaudet ja päästöt sekä tiesuolaus ovat voimistaneet kovien pakkasten haittaa yhteisvaikutuksena. Näin ollen vilkkailla teillä (Kuten kaikilla Helsingistä johtavilla moottoriteillä ja kehäteillä) on reunakasvillisuudessa havaittavissa paikoin jopa huomattavia muutoin täysin kestävien puiden vaurioitumisia; mm. koivut, haavat ja kuuset ovat kärsineet isoista oksistotuhoista.

Lopuksi on mainittava vielä se seikka, että tällä Kaisaniemen paikalla kovimmat pakkaset jäivät hyvin täpärästi tulematta ja -25 astetta alemmaksi ei tällä paikalla lämpömittarilukemat yllättäen menneetkään. Sen sijaan lyhyen matkaa (n. 10 - 20 km) sisämaahan päin oli jo -30 ja -35 asteen väliin pudonneita pakkasia helmikuun ankarimmalla pakkasjaksolla ja sellaisissa olosuhteissa ym. lajien pakkasvauriot olisivat varmasti olleet runsaampina tuossa maaliskuun alun arviopaketissa mainitsemani kaltaisia. Tästä huomaamme juuri sen, kuinka huima ero voi etelärannikon ja sisämaan kasviviljelyolosuhteissa olla talvella esim. vain entisen Uudenmaanläänin kapoisellakin alueella.

Sunday, May 29, 2011

Libya sotakaappauksessa globaalin pankkiiri-oligarkkisen vallan ikeeseen: Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän Jasmiinivallankumouksen välietappi...

Viime talvesta alkaen Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan alueella nimellä "Jasmiinivallankumous" vyörymään lähtenyt kansannousuinen tapahtumaketju on johtanut tässä vaiheessa jo aluksi valtavirtamediassa väitettyä vastoin hurjan paljon pitkittyneeseen globalistien (USA, UK ja NATO) sotaan Libyaa vastaan. Olen seuraillut vaihtoehtomedian sisältöjä tähän liittyen ja apuna ovat olleet myös oivalliset yhteyteni Facebookissa, jotka tarjoavat myös esille hyvää tietoa monesta asiasta myös näissä yhteyksissä. Niinpä olen alkanut näkemään varsin selkeästi koko traagisen valheen ja propagandaverhon läpi globalistien pahuudelliset aikeet koko "Jasmiinivallankumouksessa" ja erityisesti liittyen Libyaan.

Päivitys sunnuntaina 29.5.2011 klo. 23:00: Sisällytän tähän mukaan vielä erinomaisen uuden aineiston Libyan tilanteesta, joka on Verkkomedia.org -sivuston suomennos (Tervetuloa herra Toivo Muutoksen väkivaltaiseen maailmaan) John Pilgerin tekstistä (http://original.antiwar.com/pilger/2011/05/27/welcome-to-the-violent-world-of-mr-hopey-changey/). Suomennoksesta laitan tähän väliin pari hyvää lainausta:

"Naton iskut Libyaan YK:n turvallisuusneuvoston tekaistuilla vaatomuksilla ”lentokieltoalueesta” ja ”siviilien suojelusta” muistuttaa hämmästyttävän paljon Jugoslavian lopullista tuhoa vuonna 1999. Serbian pommituksille ja Kosovon ”pelastamiselle” ei ollut YK:n tukea, vaikka propaganda muuta väittää vielä tänäänkin. Kuten Slobodan Milošević, myös Muammar Gaddafi on ”uusi Hitler”, joka juonii ”kansanmurhaa” omaa kansaansa vastaan. Tällaisesta ei ole mitään todisteita – kuten ei ollut kansanmurhaa Kosovossakaan. Libyassa on heimopohjainen sisällissota, ja aseellista kapinaa Gaddafia vastaan on pitkään tuettu yhdysvaltalaisten, ranskalaisten ja brittien toimesta. Heidän koneensa ovat iskeneet tripolin asuinalueille uraaniohjuksin sekä HMS Triumph -sukellusveneestä ammutuin Tomahawk-ohjuksin. Näin on toistettu. Irakin ”shock and awe”, joka surmasi ja vammautti tuhansia siviilejä. Kuten Irakissa, uhrit – muun muassa lukemattomat poltetut Libyan armeijan asevelvolliset – ovat median silmissä epähenkilöitä."

" ”Kapinallisessa” idässä mustien afrikkalaisten maahanmuuttajien terrorisointi ja tappaminen eivät ole uutisia. Toukokuun 22. päivänä harvinainen Washington Postin juttunen kuvaili sortoa, laittomuutta ja kuolemanpartioita ”vapautetuilla vyöhykkeillä” samoihin aikoihin, kun Euroopan unionin vierailulla oleva ulkopoliittinen edustaja Catherine Ashton julisti löytäneensä vain ”suuria pyrkimyksiä” ja ”johtaja-ainesta”. Demonstroidessaan näitä johtajuuden aineksia Mustafa Abdel Jalil, ”kapinallisjohtaja”, Gaddafin oikeusministeri helmikuuhun asti, puhui: ”Ystävillämme ... on parhaat mahdollisuudet tulevaisuuden sopimuksiin Libyan kanssa”. Itä hallinnoi suurinta osaa Libyan öljystä, Afrikan suurinta öljyreserviä. Maaliskuussa kapinalliset – ulkomaisten asiantuntijoiden opastuksella – ”siirsivät” Benghaziin Libyan keskuspankin, joka on täysin valtion omistama instituutio. Tämä on ennennäkemätöntä. Samaan aikaan Yhdysvallat ja Euroopan unioni laittoivat jäihin miltei sata miljardia dollaria Libyan varoja, virallisten lausuntojen mukaan ”suurin summa, joka koskaan on jäädytetty”. Se on maailmanhistorian suurin pankkiryöstö." ---> Ko. suomennoksestakin käy siis hyvin ilmi meille syötetyt Bosnian sodan propagandavalheet ja nimenomaan vanhaa imperialistista feodalismia (ryyditettynä nykyteknologisella fasismilla) uusversiona vyöryttävä koko globalistiköörin päätyökalupakki; USA, UK, Ranska ja Israel => Brittiläinen imperiumi = Uusi Rooma!

Seuraavaksi tässä siis oma koosteeni siitä, mistä koko alueen vallankumousaallossa ja erityisesti Libyan sodassa on ollut kyse -->

Jo viime talvena kartoitin epäilykseni ja varoitukseni yhteen koko vallankumousaallon takana ohjailua suorittavasta päävihollisesta
(Kirjoitukseni; Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Alkanut NWO:n selätyskansannousu vai allikkoon johtava osa NWO:n sementoimista?!... ja Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Keskuspankkikartellin onnistuneesti eli tuhoisasti etenevä NWO -agendan osa), joka siis tunnetaan globaalina pankkiiri-oligarkki-monarkkieliittinä eli globalisteina, joiden pääkallopaikat ovat etenkin Lontoon City ja Wall Street. LaRouche -kielellä puhumme siis Brittiläisestä imperiumista, joka pohjaa globalistien luonteen ja koostumuksen sekä heidän aiheuttamien tilanteiden historialliseen ymmärrykseen yhdistämällä siinä kaikki tieto länsimaisesta geopolitiikasta ja globaalista ekonomiasta yhteen kokonaisnäkemykseksi.

Olemme täten huomanneet, että tämä Jasmiinivallankumous on ollut globalistien käsikassara aiheuttaa heidän intressejään palvelemaan luotu ohjailtavissa oleva prosessi, jossa ko. alueella vielä heidän monetarisminsa ja uusfeodaalismiagendansa ulottumattomissa olevat valtiot taivutetaan nyt lopulta heidän valtaansa kunnolla osana NWO -agendaansa. Tämän selkein kristallisoituma on ollut viime aikoina nimenomaan Libya ja siinä monissa muissa alueen maissa viime talvesta saakka ilmenneet kansannousut ovat olleet "vain" johdantoa tätä Libyan pankkiiri-oligarkkista kaappaamista varten.

On toki huomattava, että monet näistä alueen kansannousuista ovat lähteneet aivan oikeistakin tarpeista vastustaa tyrannista ja elinolosuhteita kurjina pitänyttä valtiojohtoa, mutta siinä on ollut läsnä mukana vaikuttamassa myös globalistien monetaristisen ekonomiasodan vaikutus jo selvästi auttamassa alkuun elinolosuhteiden monenlaista kurjistumista. Siinä on kuitenkin ymmärrettävä se alkuperäinen vihollinen; ko. globalisti-imperiumi.

Libya on nyt ymmärtämäni mukaan tässä kokonaisuudessa kuitenkin erittäin tähdellinen poikkeus ja sen todellista tilaa globalistien kontrollissa oleva länsimainen valtavirtamedia on pyrkinyt piilottamaan meiltä kääntämällä ko. maahan ja tilanteeseen liittyvät asiat itse asiassa monilta osin jopa päälaelleen äärimmäiseksi valheenpesäksi! Nimittäin Libya näyttääkin oikeasti olevan erittäin paljon parempi ja demokraattisempi maa kuin meille on annettu ymmärtää. Itse asiassa tilanne on oikeasti jopa niin hullunkurisesti päin vastoin, että ne oikeasti diktatuurilliset ja tyranniset roistovaltiot ovat nimenomaan ko. globalistiklikin toteutusnyrkkeinä toimivat USA ja UK liittoutumineen ja Libya on oikeasti siinä katsannossa eräs maailman edistyksellisimmistä ja ihmisystävällisimmistä demokratioista ja kansallisvaltioista!

Libya on suuntautunut tällaiseksi demokratiaksi erityisesti sen jälkeen, kun Muammar Gaddafi on mitä ilmeisimmin heltynyt joustamaan yksinvaltiudestaan ja alkanut toteuttamaan sellaista kansallisvaltioideaa, joka yllättävää kyllä muistuttaa jopa varsin paljon LaRouche -liikkeen promotoimaa versiota sellaisen tärkeydestä ja olemuksesta; tämä sisältää Libyassa mm. oman valuutan globalistien ulottumattomissa ja paljolti siitä johtuen globaaleja pankkiiri-oligarkkeja palvelevien intressien sijaan Libyan kansalaisia palvelevia monenlaisia infrastruktuurin ja paikallishallinnon muotoja. Esim. Libyan erittäin kunnianhimoinen vesi-infrastruktuurimissio jopa muistuttaa hyvin paljon LaRouche -liikkeen NAWAPA -missiota, joka on reaalitalouden "verisuoniston" elvyttämistä ja parantamista pankkiirioligarkian tuhoisan virtuaalimaailman pönkittämisen sijaan.

Erityisen merkille pantavasti ko. globalisti-imperiumi haluaa tuhota juuri tämän Libyasta ja saattaa sen jälkeen Libya kokonaan mokoman imperialistisen monetarisminsa valtaan! Tämän pohjustamiseksi meille on nyt syötetty Libyasta mustamaalattu kuva apunaan Gaddafin joskus aikaisemmin ollut huono maine ja luoda sen mukaan valheellinen perusta sodalle ko. Libyan monetaristista kaappausta varten. Tässä on käynyt ilmi, että väitettyjä Gaddafin tämän keväisiä "ihmisoikeusrikoksia" ei siis ole näemmä edes todistetusti tapahtunut ja niitä onkin sen mukaan keksitty suorastaan hatusta ko. globalistipropagandaa varten.

Erityisen huomionarvoista tässä mielessä on se ennakkoluulosta päälaelleen kääntyvä huomio, että itse asiassa ne joukot jotka Libyassa ovat Gaddafin hallintoa vastaan kapinoineet viime kuukausina, ovat itse asiassa lähinnä niitä Gaddafin "tyrannista" hallintomuotoa edeltäneen kuningaskunnan kannattajia, jotka kaipaavat takaisin jonkinlaiseen vanhaan aikaan ja mukana on varmasti joitakin Gaddafin nykytoimiin tyytymättömiäkin heimovastakkaisuuksien tähden; Libyan tilanne vastaa myös jonkinlaista heimosotaa / sisällissotaa. Tätä seikkaa globalistit ovat nyt käyttäneet häikäilemättä hyväkseen ja tukeneet näitä "kapinallisia".
Kaikkea tuota vastoin olen siis nyt havainnut, että Gaddafi on itse asiassa jo 1970 -luvulta alkaen suorastaan täysin kääntänyt kelkkansa suhteessa kansaansa ja alkanut harjoittamaan hyvinkin kansanvaltaystävällistä ja osaltaan jopa ideaalin kansallisvaltion periaatteita palvelevaa politiikkaa; sellaista, mitä muissa länsimaissa ei juuri enää ole! Valehdellessaan tästä Libyan mustamaalaamiseksi länsimainen valtavirtamedia tekee hullunkurisen sairaan käänteispsykologisen silmänkääntötempun!

Tätä libyalaista ns. illuminativapaata aluetta seinähullusti
monetarisminsa ja uusfeodalisminsa pauloissa lilluvat globalistit eivät voi sietää, sillä se on pois heidän sairaasta vallastaan! Sitä he eivät kuitenkaan voi avoimesti kertoa meille, vaan pukevat aikeensa toisten mustamaalaamisprojektien ja valepropagandojensa alle muka oikeuttaakseen kaikki sairaimmatkin mielihalunsa! Tämän havaitseminen on ollut hyvin ravistelevan järkyttävää tässä yhteydessä, mutta ei lopulta ollenkaan mikään yllätys, kun olen oppinut globalistien olemuksen ja toimintatapakulttuurin piirteet jo niin hyvin.

Niinpä on aivan päivän selvää, että globalistien kätyreinäkin toimivat ovat omalla tavallaan samanlaisen seinähulluuden ikeessä ja siitä on seurauksena mm. näitä --> Uutismonitori: Nato myrkyttää Libyaa köyhdytetyllä uraanilla (Foreign Policy Journal): Eli pahuuden aikeita höystetään mm. tahallisen sotarikollisilla toimillakin. Stubb ei tietoinen Venäjän armeijan Libya-kannoista ja Yle: Stubb runnoo hallitusneuvotteluissa Suomea Natoon Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Eli globalistikätyrit yhtäältä teeskentelevät tietämätöntä ja toisaalta valehtelevat jotain muuta muka tietäessään mikä olisi parhaaksemme (Eli oikeasti tuhoksemme); kiikarissaan siis ko. globalisti-intressejä palvelevat prosessit. Russia and China Stengthen Their Alliance Against NATO: Eli samalla piilotetaan valtavirtamediasta globalisti-intresseille vastakkaiset prosessit, ideat ja toiminnat, joista yksi esimerkki on myös se, että noista ym. Libyan ideaalin kansallisvaltion piirteistä ei kerrota mitään, kuten esim. tästä --> Libya's Great Man-Made River BOINC.SK.

Seuraavaksi voimmekin sitten alkaa tarkastelemaan runsaasti linkittämääni sisältöä, joka tukee tuota em. koostettani Libyan tilanteesta suhteessa ko. globalistisatanismiin:

USA:n ja Libyan olojen vertailua ja 16 Reasons Why the ICC Wants Gaddafi (Eli koosteena Libyan ideaalin kansallisvaltioidean toteutumisominaisuuksia) -->

"1. Electricity for household use is free,
2. Interest-free loans during the study,
3. Receives the average salary for this profession if you do not find a job after graduation,
4. The state offers jobs in every professional area with degrees,
5. Every unemployed person receives social assistance 15,000 $ a year,
6. After the entry into marriage state pays first apartment or house (150m2)
‎7. Buying cars at factory prices,
8. Do not owe anyone a cent,
9. Free health and education,
10. Free higher education abroad,
11. 25% of the population are college graduates,
12. 40 loaves of bread costs $ 0.15,
13. Water infrastructure has been built in the middle of the desert, facilitating farming in Sahara,
14. 8 dinars per liter of oil (0.08 EUR),
15. Only 6% of Libyans are "poor",
16. For each infant, the couple received $ 5,000 for his needs.
17. No central bank
18. Plan to nationalise the oil industry"

---> Ko. listaus on kooste noista molemmista lähteistä ja huomatkaa, kuinka esim. Yhdysvalloissa ei toteudu samanlainen ollenkaan. Ja huomatkaa myös, kuinka Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus juuri LaRouche -liikkeen tähdentämänä on ollut kuitenkin juuri tähän suuntaan toteutuvaa kansallisvaltioideaa, mutta se ei ole enää ollut mahdollista globalistieliitin kaapattua USA:n niin paljon valtaansa. Juurikin Lontoon Citystä käsin vähitellen hitaan väsytys- ja soluttautumistaktiikan myötä.

Cynthia McKinney: Obama's So Called Humanitarian Aid to Libya is A Disaster 1/2: A B. --> Eli Facebook- statustani lainaten: USA ja UK = Brittiläisen imperiumin harhaisen ja saatanallisen itsekkääseen nimeen maailman yhteen edistyksellisimpään demokratiaan hyökkäävät diktatuurilliset roistovaltiot!! Lisäksi: USA:n ja UK:n humanitaarinen interventio = humanitaarisen katastrofin aiheuttaminen monetarististen ja imperialististen pahuuden intressien hyväksi!

Sotarikoksista epäilty serbikenraali Ratko Mladic pidätetty --> Tämä on oivallinen vertailukohta tässä katsannossa, koska 1990 -luvun Bosniankin sota näyttäytyy nyt ihan eri valossa nämä globalistiagendat opittuamme; meille on aivan varmasti syötetty paljon harhaanjohtavaa propagandaa länsimediassa silloinkin ja siksi epäilyttää nyt mm. nämä Ratko Mladicin, Radovan Karadžićin ja Slobodan Miloševićin roolit väitetynlaisessa kansanmurhassa. Onko heidänkin rooliaan siinä liioiteltu / sepitetty globalisti-intressejä varten?... Joka tapauksessa meidän on kysyttävä: Mutta miksi maailman suurimmat sotarikolliset George W. Bush ja Tony Blair sekä uusina yrittäjinä Barack Obama ja David Cameron ovat yhä vapaalla jalalla?...

The United States Congress is Set to Vote on Legislation that Authorizes the Official start of World War --> Tämä on erittäin tähdellinen havainto globalisti-intressien käytännön toteuttajana paljon toimivan USA:n roolista tulla yhtäältä vielä ennen lopullista NWO -prosessin toteutumista yhä brutaalimmaksi fasistidiktatuuriksi. Toisaalta globalisteilla on samaan pakettiin käsikirjoitettuna se, että näin kätevästi saadaan USA tekemään viimeinen uhrauksensa Illuminatille: Tuhoamaan itsensä "lopullisen ratkaisun" sodassa uuden maailmanjärjestyksen hyväksi. Tuhotakseen siinä itsestään lopullisesti sen ihmisystävällistä kansallisvaltion ideaalia kantanut alkuperäistarkoitus --> http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24764.

Lainaukset päälinkistä: "The legislation authorizes the President of the United States to take unilateral military action against all nations, organizations, and persons, both domestically and abroad, who are alleged to be currently or who have in the past supported or engaged in hostilities or who have provided aid in support of hostilities against the United States or any of its coalition allies.

The legislation removes the requirement of congressional approval for the use of military force and instead gives the President totalitarian dictatorial authority to engage in any and all military actions for an indefinite
period of time.

It even gives the President the authority to launch attacks against American Citizens inside the United States with no congressional oversight whatsoever.
".


The illegal war in Libya --> Lainauksia: "When President Obama ordered the U.S. military to wage war in Libya without Congressional approval (even though, to use his words, it did "not involve stopping an actual or imminent threat to the nation"), the administration and its defenders claimed he had legal authority to do so for two reasons: (1) the War Powers Resolution of 1973 (WPR) authorizes the President to wage war for 60 days without Congress, and (2) the "time-limited, well defined and discrete" nature of the mission meant that it was not really a "war" under the Constitution (Deputy NSA Adviser Ben Rhodes and the Obama OLC). Those claims were specious from the start, but are unquestionably inapplicable now.

From the start, the WPR provided no such authority. Section 1541(c) explicitly states that the war-making rights conferred by the statute apply only to "a national emergency created by attack upon the United States, its territories or possessions, or its armed forces." That's why Yale Law Professor Bruce Ackerman -- in an article in Foreign Policy entitled "Obama's Unconstitutional War" -- wrote when the war started that the "The War Powers Resolution doesn't authorize a single day of Libyan bombing" and that "in taking the country into a war with Libya, Barack Obama's administration is breaking new ground in its construction of an imperial presidency." "

"Former U.N. Secretary General Kofi Annan, originally supportive of the mission in Libya, explained the obvious about NATO in an interview this week: "they've crossed a line and are now part of the civil war and fighting on one side of the civil war." One can now say many things about this war; that it is "time-limited, well defined and discrete" is most assuredly not among them."

"This war, without Congressional authorization, is illegal in every relevant sense: Constitutionally and statutorily. That was true from its start but is especially true now. If one wants to take the position that it's not particularly important or damaging for a President to illegally start and sustain protracted wars on his own, then it's hard to see what would be important. That is the ultimate expression of a lawless empire.".

Financial Heist of the Century: Confiscating Libya's Sovereign Wealth Funds (SWF) --> Lainauksia: "The objective of the war against Libya is not just its oil reserves (now estimated at 60 billion barrels), which are the greatest in Africa and whose extraction costs are among the lowest in the world, nor the natural gas reserves of which are estimated at about 1,500 billion cubic meters. In the crosshairs of "willing" of the operation “Unified Protector” there are sovereign wealth funds, capital that the Libyan state has invested abroad."

"Libya, after Washington removed it from the blacklist of “rogue states,” has sought to carve out a space at the international level focusing on "diplomacy of sovereign wealth funds." Once the U.S. and the EU lifted the embargo in 2004 and the big oil companies returned to the country, Tripoli was able to maintain a trade surplus of about $30 billion per year which was used largely to make foreign investments. The management of sovereign funds has however created a new mechanism of power and corruption in the hands of ministers and senior officials, which probably in part escaped the control of the Gadhafi himself: This is confirmed by the fact that, in 2009, he proposed that the 30 billion in oil revenues go "directly to the Libyan people." This aggravated the fractures within the Libyan government.

U.S. and European ruling circles focused on these funds, so that before carrying out a military attack on Libya to get their hands on its energy wealth, they took over the Libyan sovereign wealth funds. Facilitating this operation is the representative of the Libyan Investment Authority, Mohamed Layas himself: as revealed in a cable published by WikiLeaks. On January 20 Layas informed the U.S. ambassador in Tripoli that LIA had deposited $32 billion in U.S. banks. Five weeks later, on February 28, the U.S. Treasury “froze” these accounts. According to official statements, this is "the largest sum ever blocked in the United States," which Washington held "in trust for the future of Libya." It will in fact serve as an injection of capital into the U.S. economy, which is more and more in debt. A few days later, the EU "froze" around 45 billion Euros of Libyan funds.".

Lisävalaistusta tuovia videoita: Gaddafi wanted to abandon dollar for gold (Hermann Sterlingov interview in Russian) ja 'NATO to privatize Libyan resources'.

The “International Criminal Court”: Prosecuting Gaddafi With Questionable Evidence While Ignoring NATO-Israeli Atrocities --> Lainaus: "Sources backing up the frequent assertions in the document regarding crimes against humanity carried out by Gaddafi and his sons are notable by their absence. For example, the document states, “In the early days of the demonstrations, GADDAFI transmitted orders through his Secretariat to “discipline” civilians, by killing them and destroying their property, who had openly rebelled against the regime. Further, AL‐SENUSSI, upon GADDAFI’s instructions, directed and coordinated the operation of the Security Forces in Benghazi and expressly ordered the shooting at civilians. Demonstrators were attacked by members of the Security Forces who opened machine gun fire on them in different areas of the city, such as the Juliyana bridge and Jamal Abdun Naser Street.” The sources for these alleged transmissions and subsequent attacks are not provided. Further, the report uses vague generalisations concerning the history of Libya in an attempt to bolster its case. “Direct evidence of the plan to use extreme and lethal violence is corroborated by the scale, scope and duration of the attacks; the pattern of the attacks in various cities; the speeches and statements of GADDAFI, SAIF AL‐ISLAM and AL‐SENUSSI; the history of the regime’s response to any political opposition within Libya; and the complete authority exercised by GADDAFI and his subordinates over all important security decisions.” Again, the “direct evidence” is not sourced, while appealing to a state’s prior human rights record is not proof by any measure of the current crimes of which they stand accused.".

Lisävalaistusta tuovia videoita: 'Gaddafi least of our problems, try Blair & Bush for war crimes', Libya War A View From A Civilian In Tripoli ja BREAKING NEWS: NATO Ground Operations. Qadhafi mobilizes 800,000 Troops and Militia.

Lopuksi videoita tähdentämään sitä seikkaa, että Libya on mustamaalattu globalisti-intressejä varten luodun sodan muka oikeuttamiseksi:

'Arab Spring false flag from start, Libya was US target all along'

The Green Book

Gaddafi - A Libyan Hero

Gaddafi: 2011, crowned "King of Kings" by African leaders.

Saturday, May 28, 2011

Uusfeodalismityrannian käytännön ilmenemisen muotoja: Siivoojien askelmittarit

Miten globalistien kansoja ja kansallisvaltioita vastaan harjoittaman totaalisen ekonomisen sodan käytännön uusfeodaaliset ilmenemismuodot toteutuvat? Vastaani tuli siitä eräs erinomaisen varoittava esimerkki, missä siivoojia pakotetaan pitämään askelmittareita työnsä muka tehostamiseksi ja työnantajaportaan voittojen muka maksimoimiseksi!

Uusfeodaalityranniaa tästä tekee juuri se, että globaalin tahallisen monetaristisen talousalasajon vastapainoksi vaaditaan töiden tällaistakin tuottavuuden tehostamista muka ratkaisuna ko. taloussodan aiheuttamaan velkakierteeseen. Tämä on selkeästi ihmiskunnan vastaista toimintaa, missä jälleen kerran muutoin hyödyllistä teknologiaa ollaan valjastamassa orja- ja poliisivaltioyhteiskunnan käyttövoimaksi. Josef Göbbels ja kumppanit olisivat olleet ikionnellisia tällaisesta mahdollisuudesta natsi-Saksassa.

Äärettömän absurdia tästäkin tekee se, että se ei oikeasti auta yhtään mitään ilmeneviin talousongelmiin ja niiden muka -ratkaisuihin, koska jo lähtökohtaisesti moinen monetaristinen talousjärjestelmä on luhistuva omaan mahdottomuuteensa aivan niin dramaattisilla tavoilla kuin me NWO:n vastaiset aktivistit olemme varoittaen kuvanneet sen käyvän. Sen takia tällaiset kontrollimekanismit ovat pelkästään vain ihmisarvon alentamisen ja nöyryyttämisen saatanallisia kidutusvälineitä vailla oikeita hyötysisältöjä!

Kenties inhottavinta tässä kaikessa on huomata, että osa ihmisistä näemmä hyväksyy tämän ja monia se ei näyttäisi edes hetkauttavan juuri niin oleellisesti ihmiskuntavastaisena pahuutena kuin sen pitäisi! On sentään joitakin tästä orwellilaisen pahuuden yhteiskunnan kehityksen päälle ymmärtäviä ja näistä poimin tuolla alla olevasta Taloussanomien jutusta lukijakommentteja sen havainnollistamiseksi.

Ja muistakaapa myös aikaisemmin tänä vuonna ilmituomani toinen vastaavanlainen työnantajatyrannian muoto tässä kirjoituksessa: Kolme riipivää esimerkkiä Suomen yhteiskunnan ahdingosta keskuspankkikartellin NWO -prosessin ikeessä --> Taloussanomat: Näin myyjä joutuu häpeälistalle!

Meidän on ymmärrettävä, että ensinnäkin tässä monetaristisessa järjestelmässä työ ei ole juurikaan se, joka luo vaurautta (Huolimatta joistakin käytännön hyödyistään). Tämä siksi, koska työstä maksettava palkka on tässä järjestelmässä jonkun muun pankista ottamaa tyhjästä luotua velkaa (lainaa), joka on lopulta palautettava pankkiin korkoineen. Eli pankki vie aina enemmän kuin sieltä on lainattu, mikä näivettää pahenevassa kierteessä reaalitalouden tilaa, varsinkin kun lisäksi markkinat on tahallaan tätä uusfeodaalikierrettä varten vapautettu häikäilemättömän ja välinpitämättömän finanssispekuloinnin ja eläimellisen tunneperäisen ahneustoiminnan suorastaan kaiken alleen tuhoavan pyörteen ikeeseen.

Tämä velkarahasysteemi onkin selitetty jo moneen kertaan hyvin esim. Kaninkolo- ja Suomen Talousdemokraattinen Puolue -blogeissa. Kyseessä on siis rahan vääränlainen syntymekanismi, jossa ko. velkarahaa lisäksi kierrätetään virtuaalisissa pörssien ja johdannaismarkkinoiden kasinopeleissä, mistä on ollut lopulta vain enemmän haittaa kuin hyötyä reaalitaloudelle. Tämähän alkaa päivä päivältä näkymään käytännössä yhä selvemmin ja koko ajan pahenevaan tahtiin mm. nousevina hintoina (hyperinflaatiovaara) ja hyvin vaarallisesti rapautuvina ihmisten elinolosuhteina reaalitalouden moisessa alasajossa myös ns. rikkaissa länsimaissa.

Tämä on harkitun systemaattinen ja taloussysteemiin itseensä sisälle kirjoitettu vääjäämättömän syövän kaltaisesti etenevä valuvika, jota ei mitenkään voi korjata kääntämällä yhteiskunnat sen systeemin turvaamisen nimissä tyranniseen uusfeodalismiin aiheuttamatta kaoottinen ja tuhoisa sosiaalinen yhteiskuntahajoaminen "uuteen pimeään aikaan"!

Meidän on kuitenkin muistettava, että tällainen EI OLE mikään luonnonlain kaltainen vääjäämättömyys, vaan "vain" erittäin virheellinen poliittinen konstruktio, joka voidaan koska tahansa muuttaa, jos saamme vain moisen järjestelmän luoneet ja ylläpitäjät pois vallasta! Siksi koko monetaristisen systeemin korvaavien parempien talousteesien (mm. talousdemokratia- ja LaRouche -liike) promotoimisen mukana meidän on vastustettava myös tällaisia idioottimaisia tyranniateknologioita! Päättäväisesti ja huolellisesti!

Taloussanomien juttu: Siivoojia kytätään askelmittareilla --> Lukijakommenttilainauksia:

"Sikamaista toimintaa työnantajilta! Ja ammattiliittopomot vain ajavat itselle etuja ja kyttäävät kovapalkkaisia duunejä eläkerahastoista."

"Millä tapaa se on itsensä säästämistä tai oman ajan säästämistä, että askelmittareilla kytättynä saadaan lisättyä hommia. Ne askeleet mitkä työntekijä säästää ei mene "omaksi ajaksi" vaan ylimääräisten töiden ajaksi tulevaisuudessa, kun työvuorolistoja laaditaan. "Nyt kun säästit 33 askelta niin siinä ajassahan ehtisit ottaa sen yhden toimiston.. Jos tingit vielä parista askeleesta niin voisit ottaa toisenkin kohteen". Työnantajasta tulee Big Brother, jokaa imee työntekijät loppuun."

"Käsittämätöntä. Yksi Suomen huonopalkkaisimmista aloista ja yksi ehdottomasti turhauttavimmista ja raskaimmista aloista on oiekin kyttäyksen alla. Johto ja pikkupomot kunnissa saa rellestää ihan vapaasti ja matkustella "työmatkoilla" eikä heidän tarvitse siltikään ottaa edes vastuuta mistään."

"Ei työnantajaa kiinnosta työntekijän hyvinvointi. Kaikilla muutoksilla tähdätään tehostamiseen ja kiristämiseen!Kuulin, että vessan siivoamiseen on näillä isoilla firmoilla annettu aikaa jotain 60-90 sekunttia. Kokeilkaapa kotona, miten puhdasta tulee, kun käytässä on 60-90 sekunttia."

"Työnantajan tarkoitus on varmistaa, että työntekijä ei itse hyödy työnsä kehittämisestä ja aloittelijaa paremmista työtavoista. Kuka hullu tuon jälkeen yrittää enää tehdä muuta kuin siivota häthätää ja kävellä senkin edestä?"

"Koska työntekijöihin saa asentaa sähköpannat? tekevät huomattavasti motivoituneemmin mitä käsketään, kun vähän täräyttää sähköä laiskuriin (=huonoon resurssiin)"

"Mitähän varten tämä PAM oikein on olemassa? Jos tuollainen nöyryyttäminen työssä saa jatkua, on ammattiliitto ihan yhtä tyhjän kanssa. En maksaisi jäsenmaksua noille."

"Että tälläistä :D Mitä vielä keksitään? Ilotytöille työnnöt laskeva mittari, Poliisille pamputusmittari ja tietenkin sykemittari. Mitä vielä keksitään? Siivooja lähtee lenkille kesken päivän ja saa lasiin äkkiä askelia."

"Sairas, sairaampi, suomalainen työelämä"

"Tämäkin on askel Orwelilaiseen yhteiskuntaan, jossa isoveli valvoo, ja yksilönoikeudet ovat minimissä."

"Kataisen "työväenpuolue" ottaa köyhien selkänahasta viimeisetkin pisarat ulos ja näin köyhiä voidaan kyykyttää.".

Henry Bjorklidin havainnollinen varoitus globalistien ihmisvihamielisen ekonomisen sodan piirteistä ja seurauksista

Tänä turbulenttina maailman aikana vastaani tuli hyvä kiteytys globalistien harjoittamasta totaalisesta ekonomisesta sodasta kansoja ja kansallisvaltioita vastaan. Siinä on käyty läpi tämän eliitin luoman tahallisen tilanteen luonne ja käytännön toteutus uusfeodalismiin ja pahuustyranniaan hyvin havainnollisesti, joten lainaan sen tähän kokonaan ja se saa kertoa omaa vahvaa kieltään tässäkin blogissa ahkerasti toitotetusta äärimmäisestä NWO -vaarasta ja vääjäämättömästä kohtalostamme sen kynsissä. Se myöskin herättää meitä pohtimaan viimeistään NYT väistämättä ko. pankkiiri-oligarkki-monarkkityranniaa vastaan nousevan vallankumouksen suuntautumista oikein ja rauhanomaisesti tämän eliitin monetarismin kukistamiseen neorenessanssia varten!

Kyseessä on Henry Bjorklidin kirjoitus: Joudumme "omasta vapaasta tahdostamme" tuhoisaan syöksykierteeseen. 1990-lama oli vitsi tämän rinnalla. Seuraavaksi puhdas ja suora lainaus:

"TUHO - konsepti ja toteutus:

1. Velkaantuneet maat pannaan myymään
kansalliset omaisuutensa.


2. Tämä on pantu vanhojen velkapapereiden takuuehdoksi. Eli "kauppakorkea-suomeksi" sanottuna => "Sijoittajien ja investoijien rahat turvataan" => suoraan suomeksi sanottuna => Spekulanteille annetaan aikaa viedä rahansa turvaan. (Siksi kansa on kaduilla näissä maissa)
--> Minun huomautus; nämä maat ovat siis nyt mm. Espanja ja Kreikka.


3. Spekulanttirahoituslaitokset ostavat vapautuneella rahalla pakkomyynissä olevat kansalliset omaisuudet ja alkavat laskuttaa energiasta, energiansiirrosta, kraanavedestä jne. huimia summia. Kaikki mitä ei voida myydä sellaisenaan, pilkotaan osiin ja myydään (Siksi kansa on kaduilla näissä maissa).


4. Työttömyys lisääntyy velkaantuneissa maissa ja verokertymä näissä pienenee - kansa kärsii eikä valtio pysty vieläkään maksamaan. (Siksi kansa on kaduilla näissä maissa).


5. Tämän johdosta velkojen takaajat, maat jotka ovat todellisuudessa ottaneet velat hoidettavakseen, joutuvat maksumiehiksi. (Kansa ei vielä ole kaduilla, vaan asiasta aivan pihalla. Krapulaan ollaan kuitenkin heräämässä).


6. Velkaspiraali laajenee myös takuita antaneille maille. Kaikki menee täälläkin myyntiin. Tosin KOK-SDP on jo myynnyt valmiiksi melkein kaiken - valtavilla tappioilla ja alihintaan.


7. Maailmantalous jähmettyy ja joutuu syöksykierteeseen, mutta kaikki omaisuudet säilyvät spekulanttien käsissä."


Tämän prosessin aikana:

Sosiaalinen levottomuus lisääntyy,

renkaat palaa ja polttopullot lentävät.


Kansalliset ja ylikansalliset väkivaltakoneistot otetaan käyttöön.


Ja kaikkein varalllisinta tässä kaikessa on:

Kansalaiset, suuri hiljainen perunamössösukupolvi sekä edellinen sohvaperunasukupolvi herää ja aloittaa täysin vaistonvaraisen liikehdinnän, ilman minkäänlaista kuria tai suunnitelmaa. => Saadaan käyttöön poikkeuslait.

Kaikki meni "verhon takana olevien nukkemestarien" suunnitelmien mukaan.

Nuket, sätkynuket saavat palkintonsa.".

Friday, May 27, 2011

Viileähköä, epävakaista ja ajoittain tuulista; ensi viikon alussa tilapäinen helleaalto (Päivitys!)




Suomeen viime viikonloppuna ja osin maanantaina ulottuneen lämpöaallon jälkeen lännestä Jäämerelle ulottunut matalapainetoiminta on pitänyt Skandinaviaa ja Suomea viileähkönä ja epävakaisena - ajoittain sateisena. Sama matalapainetoiminta on vaikuttanut erityisen paljon Britanniaan; pääasiassa viileää sekä ajoittain erittäin tuulista ja sateista. Muualla Euroopassa on ollut kesäisempää, vaikkakin kuuro- ja ukkossateita ajoittain ja helleilmamassat ovat pysyneet pääasiassa Välimerellä ulottuen ajoittain Keski-Euroopan eteläosiin ja Mustanmeren pohjoispuolelle. Venäjällä kesäiseksi lämmennyt sää on alkanut vähitellen vallita Jäämeren rannalle saakka, mutta tuo em. matalapainetoiminta on tuonut viime päivinä Suomen välittömille itäpuolisille alueille viileää lännestä ja tänään Venäjälle on siirtynyt sen mukana myös oma matalapaineensa sateineen ja ukkosineen.

Jatkossa viikonlopun aikana Keski- ja enemmän Itä-Eurooppaan alkaa muodostua korkeapaine, jossa poutasäässä alkaa muodostua hellettä (Aluksi paikoin kuitenkin ukkoskuuroja). Britannia saa kuitenkin vielä länsituulilla viileää epävakaisuutta pohjoispuoleltaan kohti Skandinaviaa ulottuvan matalapainetoiminnan takia; Skandinavia ja Suomi pysyvät myös viileinä ja epävakaisina sekä ajoittain tuulisina. Venäjällä tuo uudestaan säätä viilentänyt matalapaine kaikkoaa ja enimmäkseen poutaisilla länsi-lounaistuulilla sää alkaa taas lämmetä kesäisemmäksi.

Ensi viikon alussa Itä-Eurooppaan muodostunut helleilmamassa ulottuu tilapäisesti Suomeen saakka, mutta siirtyy kuumentamaan sitten Venäjää, kun lännestä tulee matalapaineen mukana viileämpää ukkosen kera. Viileämpää ja vähän epävakaista tulee lännestä aluksi ja yhä myös Länsi-Eurooppaan (Samalla idän hellettä rajaavan rintamavyöhykkeen tienoilla ukkosia etenkin Keski-Euroopassa liikkeessä itään) ja etenkin Britanniaan, mutta puolenviikon maista alkaen iso korkeapaine muodostuisi ko. alueelle alkaen muodostaa sinne helleaaltoa (Korkeapaine voisi muodostua myös lännemmäksi; viileämpää...); samalla Skandinavia olisi viileähkö ja epävakainen hajanaisen matalapaineen alueella ja Mustanmeren tienoillakin olisi matalapainemuodostusta ukkosineen ja sen myötä Itä-Euroopassa viilenevää. Venäjällä jatkuisi helleaalto laajastikin paikallisine ukkosineen, mutta myös laajan matalapaineen muodostumisen vaihtoehto on sinne olemassa; silloin viilenevää ja runsaasti ukkosia... Välimerellä on koko ajan kohtalaisen helteistä ja ajoittain ukkosia.

Kasvukaudesta sen verran, että kaikkialla muualla kasvu on edennyt täyteen kesään paitsi vielä Keski-Skandinaviasta Etelä-Suomen kautta siitä itäpuolisille Venäjän osille olevan vyöhykkeen pohjoispuolella. Paikoin aivan Lapin pohjoisimmissa osissa ja Jäämeren rannalla on vieläkin puusto vasta tulossa hiirenkorvalle. Jatkossa tuo ensi viikon alun Suomeen ulottuva helle tuottaa jonkin verran vihertymistä edistävää lämpöä myös Lappiin, mutta sitten olisi taas junnaavamman kasvun koleutta ilmassa siellä. Parhaiten keskeneräiset puuston lehteentulot edistyvät kuitenkin Venäjällä ajoittain jopa Jäämeren rantaa myöden. Kuivuus ei vieläkään pahemmin vaivaisi etelämpänä Euroopassa, kun ukkossateita olisi yhä tulossa monin paikoin Välimerta myöten.

Edellisen ennusteen jälkeistä toteutumista Etelä-Suomessa (Voitte itse lukea näistä sääkartta-arkistoista suursäätilan luonteet ja muun Euroopan säät; Wetter3 sääarkisto - Wetter3 weather archive ja Wetter3 sääarkisto 2 - Wetter3 weather archive 2) -->

La 21.5. - Heikon korkeapaineen muodostuttua Suomen eteläreunalle lännen laajasta matalapaineesta irtosi samalla pieni osakeskus Lappiin. Siihen liittyvää hajanaista ja heikkoa säärintamamuodostusta liikkui Suomen yli itään. Ko. alueella oli selkeän ja tyynen yön jälkeen vaihtelevaa pilvisyyttä iltapäivän sisämaan kumpupilvistä ajoittaisiin yläpilvilauttoihin. Aamusta eteen päin länsituuli oli heikkoa - kohtalaista. Yölämpötila oli +2 ja +5 asteen välillä (Sisämaassa arimmilla paikoilla hallaa) ja päivälämpötila oli +20 asteen paikkeilla; etelärannikolla parisen astetta viileämpää.

Su 22.5. - Korkeapaine piti pintansa Suomen eteläreunalla iltapäivään saakka; länsi-lounaistuulet olivat enimmäkseen heikkoja ja sää selkeää - lähes selkeää (Joitakin yläpilvilauttoja). Illalla lännessä alkoi ylä- ja keskipilvisyys runsastumaan Norjanmerelle suuntautuneen voimakkaan matalapaineen rintamasysteemin lähestyttyä lännestä. Samalla tuulet alkoivat kääntyä etelään. Yölämpötila oli +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila +20 asteen vaiheilla; etelärannikolla pari astetta alempi.

Ma 23.5. - Em. Norjanmerelle suuntautunut matalapaine alkoi sulautumaan Britteinsaarten luoteispuolella syntyneeseen uuteen myrskyisään matalapaineeseen. Em. matalapaineen rintamasysteemi ylitti samalla okludoituvana Suomen ja ko. alueella tähän liittyi rankkaa kuurottaista sadetta ja etelärannikon läheisyydessä myös ukkosta; Kesän 2011 ukkosseuranta; maanantai 23.5.2011 (Okludoituva kylmä rintama lounaasta-lännestä). Ennen rintamaa tuuli etelästä ja sen jälkeen viileämmin lännestä; voimakkuudet kohtalaisia - ajoittain navakoita. Yölämpötila oli +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila oli ennen rintamaa idässä +20 ja +23 asteen välillä sekä rintaman kohdalla ja jälkeen +10 ja +15 asteen välillä.

Ti 24.5. - Norjanmerelle kahdesta em. matalapaineesta muodostunut yksi iso matalapaine siirtyi keskukseltaan heikkenevänä hitaasti kohti Jäämerta. Siihen liittynyt uusi okluusiorintama ylitti Suomen päivän aikana hitaasti lännestä; rintamaan liittyi kapea heikon - kohtalaisen kuurottaisen sateen alue, joka ehti itään vasta seur. yöksi. Muutoin ennen sitä oli osaksi selkeää ja jälkeen vaihtelevaa pilvisyyttä. Tuulet vallitsivat heikkotuulisemman yön - aamun jälkeen navakoina ja ajoittain puuskissa jopa kovina lounaasta. Illalla tuulet heikkenivät. Yölämpötila oli +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila ennen rintamaa ehti kohoamaan +17 ja +20 asteen välille.

Ke 25.5. - Matalapaineen keskus jäi pyörimään Jäämeren - Lapin tienoille ja se vaikutti vielä laajana sekä hitaasti heikkenevänä Suomenkin yllä. Samalla eteläpuolelle muodostui uusi korkeapaine; lounaasta länteen kääntyvät tuulet olivat kohtalaisia - puuskissa päivällä ajoittain navakoita. Aamupäivällä - alkuiltapäivällä sisämaassa sadekuuroja ja loppupäiväksi poutaantui sekä illalla selkeni osaksi. Yölämpötila oli +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila +13 ja +15 asteen paikkeilla. Tänä päivänä Islannin tulivuorenpurkauksen tuhka samensi hieman taivasta!

To 26.5. - Jäämerellä - Lapissa ollut matalapaine heikkeni ja kaikkosi itään. Samalla Britteinsaarilta alkoi lähestyä uusi matalapaine. Näiden välissä etelän korkeapaineesta ulottunut korkeapaineen selänne tuli illaksi päälle lännestä. Aluksi lännestä luoteeseen kääntyneet tuulet olivat kohtalaisia - puuskissa aluksi navakoitakin, mutta tyyntyivät illalla nopeasti lännestä alkaen. Pilvisyys oli vähäistä; aamu- ja iltapäivällä oli vain pientä kumpupilvisyyttä. Illalla tuon uuden matalapaineen rintamasysteemin yläpilviharsoa alkoi ilmaantumaan lounaasta. Yölämpötila oli +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila +13 ja +16 asteen välillä; lämpimintä tällä kertaa etelärannikolla tuulen suunnan takia.

Pe 27.5. - Tänään tuo uusi pieni matalapaine on siirtynyt Etelä-Skandinaviaan ja siitä kohti Keski-Suomea heiketen. Sen okluusiorintama on ylittänyt Etelä-Suomea koilliseen, missä yhteydessä on satanut heikosti - kohtalaisesti. Ennen rintamaa oli hyvää haloilmiötä tuottanutta yläpilviharsoa. Illalla sää on poutaantunut ja pilvipeite rakoillut. Ennen rintamaa tyynen ja vähäpilvisen yön jälkeen etelä-kaakkoistuulet olivat kohtalaisia - navakoita ja rintaman jälkeen länsi-lounaistuulet ovat olleet kohtalaisia. Yölämpötila oli etelärannikolla +5 asteen vaiheilla ja sisämaassa 0 ja +4 asteen välillä; sisämaassa monin paikoin hallaa. Päivälämpötila oli +13 ja +15 asteen paikkeilla.

Tuo yllä oleva kuva on otettu maanantaina 23.5.2011 Espoon Tapiolassa ja se kuvaa hyvin etelärannikon tilannetta tällä viikolla metsävaahteran (Acer platanoides) päättyneen kukinnan viimeisten kukkavarisemisten suhteen. Sisämaassa tämä kukkamattovaihe painottui enemmän edellisen viikon puolelle, mutta huipentui mm. tuon ma päivän tuulten ja ukkosten takia alkuviikkoon tällä alueella. Tällaiset värikkäät puustovarisemismatot ovat tärkeä esteettinen elementti taajamissa ja niihin ei pidä sen takia suhtautua kuin roskaan. Tällä paikalla kuvatessani eräs pikkutyttö äitinsä kanssa korostikin tätä esteettistä ihanuutta, kun tyttö sanoi ko. kukkamatosta äidilleen: "Kato äiti tässäkin on näitä ihania, mä niin tykkään niistä!". Selvä viheralan ammattilaisen alku :) ...

Ennuste tuleville päiville (Päivitys vihreällä maanantaina 30.5.2011 klo. 20:20) Etelä-Suomessa (Voitte itse lukea esim. näistä sääkartoista ennusteen luonnetta suursäätilan ja muun Euroopan sään suhteen; Weatheronline Expert Charts) -->

La 28.5. - Tuo em. pieni matalapaine saapuu Keski-Suomen tienoille, mutta alkaa sulautumaan lännestä lähestyvään uuteen voimakkaaseen matalapaineeseen. Edellispäivän rintamasysteemi jää vielä lähes paikalleen satamaan itärajalle, mutta muualla Etelä-Suomessa vallitsee kohtalaisessa länsi-lounaisvirtauksessa ja vaihtelevassa pilvisyydessä kuurosateita etenkin iltapäivällä, jolloin sisämaassa voi olla rankkojakin kuuroja heikon ukkosen kera. Illaksi poutaantuu ja pilvisyys vähenee lännestä, mutta lännestä lähestyvän uuden rintamasysteemin edellä lounaistuulet alkavat voimistua. Yölämpötila on +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila +15 asteen vaiheilla.

Su 29.5. - Britannian ja Islannin välisestä voimakkaasta matalapaineesta työntyy osakeskusta kohti Lappia ja sen mukana rintamasysteemi kulkee päivän aikana Suomen yli itään; ennen rintamaa yöllä on osaksi selkeää, mutta lounaistuulet kohtalaisia ja yölämpötila on +5 ja +10 asteen välillä. Aamusta iltapäivään kohtalaisia - paikoin runsaitakin rintamasateita liikkuu itään ja lounaistuulet ovat navakoita. Illalla poutaantuu tilapäisesti ja länsi-lounaistuulet heikkenevät vähän. Päivälämpötila vaihtelee sateisten alueitten +10 asteen vaiheilta vielä poutaisten alueitten +15 asteen vaiheille.

Ma 30.5. - Britteinsaarilta ulottuu yhä matalapainetta Norjanmeren ja Jäämeren suuntaan; ko. alueella vallitsee kohtalainen - ajoittain navakka lounaisvirtaus, missä kuurottaisen sateen alueita liikkuu länsilounaasta yli. Iltapäivällä alkaa poutaantumaan, mutta länsi-lounaistuulet saattavat voimistua vielä hetkeksi puuskissa jopa koviksikin. Illalla eteläpuolinen korkeapaine vahvistuu, lounaistuulet heikkenevät ja sää selkenee osaksi. Yölämpötila on +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila +15 ja +18 asteen välillä. Ennuste on pitänyt lähes yksi yhteen paikkansa.

Ti 31.5. - Korkeapaine alkaa venymään Suomen kaakkoispuolelta itäpuolelle pohjoiseen ja samalla lännessä pysyy matalapainetoimintaa, missä yksi uusi osakeskus alkaa liikkumaan Etelä-Skandinaviasta pohjoiseen - koilliseen; etelästä alkaa työntymään helleilmamassaa Suomeen, jolloin pilvisyys vaihtelee päivän aikana sään pysyessä koko ajan poutaisena. Tuulet kääntyvät vähitellen etelään ja ovat enimmäkseen heikkoja; illalla lännessä voimistuvat. Yölämpötila on +5 ja +10 asteen välillä ja päivälämpötila kohoaa +21 ja +25 asteen välille. Ennuste pitää lähes kutinsa, mutta etelätuulet ovat vähän voimakkaampia ja pilvisyys ollee vähäisempää.

Ke 1.6. - Skandinaviassa on pohjoiseen - koilliseen liikkuva matalapaine ja Suomen itäreunalla pysyy vielä kapea pohjoiseen venynyt korkeapaine; näiden välissä virtaa kohtalaisilla - ajoittain navakoilla etelätuulilla helleilmamassaa Suomeen, mutta lännen matalapaineeseen liittyvä rintamasysteemi on lähellä lännessä etenemässä itään. Idässä olisi näin ollen aluksi vaihtelevan pilvisen poutaa, mutta lännessä ukkoskuurojen riskiä on selvästi jo aamupäivästä alkaen; ukkoskuuroalue siirtyisi viimeistään illaksi myös itään... (Tarkennuksia todennäköisessä ukkosseurantapostauksessa). Yölämpötila on jopa +15 asteen vaiheilla ja päivälämpötila ehtisi kohota ennen rintamaa +24 ja +28 asteen välille; kuuminta idässä - kaakossa. Ko. matalapaine liikkuu Skandinaviasta nopeasti Lapin yli koilliseen, mutta sen kylmä rintama jää hidasliikkeisenä ylittämään Suomea itään; em. kaltaista hellettä ehtii tulla, mutta vieläkin on kysymysmerkki ukkosriskin jakautuminen. Näillä näkymin voimakkaimmat ukkoset saadaan Keski-Suomessa ja etelärannikolla saatetaan jäädä jopa vain mitättömille yksittäisille kuuroille... Lisäksi rintama ehtii itään aikaisintaan illalla.

To 2.6. - Tuo Skandinavian pieni matalapaine liikkuisi lopulta varsin nopeasti Suomen yli koilliseen ja lännestä olisi tullut jo viileämpi ilmamassa koko alueelle. Lisäksi uusi matalapaineen osakeskus alkaisi väijymään heti perään Etelä-Skandinaviassa... Norjanmerelle olisi tullut jo uusi matalapaine, jonka myötä länsituuli voimistuu ja idässä vielä vaikuttava ukkoskuuroinen rintama kaikkoaa Venäjälle. Vaihtelevassa pilvisyydessä lisää kuuroja voi tulla lännestä ja ilmamassa on viilentynyt; yölämpötila olisi +15 asteen vaiheilla ja päivälämpötila +20 ja +24 asteen välillä.

Pe 3.6. - Norjanmeren matalapaine näyttäisi siirtyvän Lapin yli itään - koilliseen ja sen mukana uusi rintamasysteemi toisi kuurottaisia sateita lännestä yöllä / alkupäivän aikana; loppupäivä poutaisempaa. Länsi-luoteistuulet olisivat voimakkaitakin ja ilmamassa viileähköä. Yölämpötila olisi +10 asteen vaiheilla ja päivälämpötila +15 ja +20 asteen välillä... Viikonloppuna jatkuisi aluksi länsiluoteinen viileähkö ilmavirtaus melkein poutasäässä, mutta sitten olisi lännestä-lounaasta tulossa lämmittävää matalapainetoimintaa... Lisää seuraavassa varsinaisessa ennusteessa.

Kasvukausi on siis edennyt Etelä-Suomessa jo niin, että monet puustot ovat tulleet täysilehtisiksi; näin mm. koivut (Betula sp.) ja monet haavat (Populus tremula). Vihreyden täysi tummuus on silti vieläkin vähän vajaata. Hieman vajaalehtisiä ovat tyypillisesti vielä mm. tammet (Quercus robur), puistolehmukset (Tilia X vulgaris), myöhäisimmät haavat ja punasaarni (Fraxinus pennsylvanica). Myöhäisimmin lehteen puhkeavat ulkomaiset harvinaisuudet ovat vasta tulleet / tulossa hiirenkorvalle; kuten maakkia (Maackia amurensis), jumaltenpuu (Ailanthus altissima), trumpettipuut (Catalpa sp.) ja suosypressi (Taxodium distichum). Pihasyreenit (Syringa vulgaris) ovat aloittaneet kukintansa ja omenapuut (Malus sp.) ovat olleet laajasti täydessä kukassa. Etelärannikon kasvussa on siis ollut parin päivän viivettä sisämaahan verrattuna.

Jatkossa ensi viikon alun helleaalto on hyvä kasvun vauhdittaja, jolloin sen jälkeen ensi viikolla voimmekin jo ihailla pihasyreenien täyttä kukintaa; myös atsaleat ja osa alppiruusuista (Rhododendron sp.), hevoskastanjat (Aesculus sp.) ja kotipihlaja (Sorbus aucuparia) kukkivat runsaimmin ensi viikolla. Ym. vielä hieman vajaalehtiset puulajit tulevat täysilehtisiksi, vihreyden täysi tummuus yleistyy ja nuo myöhäisimmät lehteenpuhkeajat tuottavat jo isokokoista hiirenkorvaa / puolilehtisyyttä. Omenapuiden kukinta alkaa hiipumaan, mutta lupiinien (Lupinus polyphyllus) ja koiranputkien (Anthriscus sylvestris) kukinta alkaa selvästi voimistua hyvälle alulle. Voikukat (Taraxacum officinale) ovat tulossa valkovillaiseen siemenvaiheeseen ja samanlaista villaista siemenvaihetta tuottavat yhä myös monet pajut (Salix sp.) ja ensi viikolla huipentumanaan haavat. Näin ollen ensi viikollekin tultaessa kasvukauden etumatka tavanomaiseen pysyy yhä noin viikossa.

Maaperä kastui viime maanantain sateissa monin paikoin hyvin, mutta edelleen tämän viikon mittaan on jäänyt hieman kuivuuttakin, joka on yhä haitannut paikoin viljojen oraantumista maaseudulla. Jatkossa sateita tulee edelleen lähes päivittäin, mutta kesälle tyypillisesti paikalliset vaihtelut ovat suuria; katveeseen saattaa yhä jäädä vähän kuivuutta ja ensi ti - ke tienoolla voi tulla paikoin rankkoja ukkossateita. Jokien virtaamat pysyvät pääasiassa ajankohdalle tyypillisen kohtalaisina.

Vesistöjen pintavesien lämpötilat ovat olleet viimeaikaisten viileähköjen säiden takia melko matalalla; järvissä pääosin +10 ja +15 asteen välillä ja Suomenlahdella sisälahdissa sama, mutta ulapalla pääosin +5 ja +10 asteen välillä. Ensi viikon lyhyt helleaalto lämmittää järvivedet pääosin +15 ja +20 asteen välille ja Suomenlahden ulapallakin päästään yleisemmin +10 asteen yläpuolelle ja sisälahdissa +15 asteen vaiheille. Sitten viileämpi sää voi pysäyttää järvien lämpenemisen joksikin aikaa...

Thursday, May 26, 2011

Globalistiekonomia umpikujassa?!: Taistelu NWO -talousjärjestelmän kukistamiseksi neorenessanssia varten voimistuu

Globalistien monetarismi todella näyttäisi vetävän jo viimeisiään ja ainakin se alkaa näkyä käytännössä jo niin ilmiselvästi, että on mahdotonta ajatella sille enää jatkoaikaa!... Tottakai globalistit elättävät tästä huolimatta edelleen dystopioita systeeminsä säilyttämiseksi yrittämällä siirtää se bailout -politiikan ja uusfeodalismikehityksen turvin hamuilemaansa globaaliin pankkiiri-oligarkki-korporaatio -diktatuuriin.

Siinä heillä on kuitenkin äärimmäiset hankaluudet edessään, sillä yhtäältä maailman vääjäämätön kehitys on kallistumassa väistämättä hyvän puolelle jossain vaiheessa (Ehkä jo piankin...) ja on siten ajamassa heidän unelmansa omaan mahdottomuuteensa luhistuvaan umpikujaan. Toisaalta kansalaiset ovat alkaneet heräämään tähän todellisuuteen jo niin paljon, että esim. Espanjassakin protestoidaan globalistien vastaisen kansannousun merkeissä tällä hetkellä hyvin voimakkaasti.

Oikeastaan on helpottavaa huomata, että Universumin antientrooppista tahtoa voi vastustaa ja uhmata vain tiettyyn rajaan saakka; sitten tulee noutaja epäsopiville konstruktioille... Silläkin kuitenkin voi olla erittäin vakava hintansa, mikäli uutta tervehdyttävää systeemiä ei saada paikalleen, vaan ajaudutaan kaoottiseen hallinnoimattomuuteen...

Globalistien NWO -agendaa kohtaan onkin jo tullut yllättäen eräs hyvin merkittävä este ja se on vasta alkua! Nimittäin IMF:n pääjohtajan Dominique Strauss-Kahnin pidätys hänen todennäköisesti tekemänsä seksirikoksen takia. Sen taustalla on ilmeisesti kuitenkin paljon muutakin geopoliittisesti erittäin hätkähdyttävää, kuten LaRouche -liike on ensimmäisenä havainnut --> Jeff Steinberg on DSK ja Strauss-Kahn and the End of Bailouts.

Molemmat videot tarjoavat uutta tärkeää ja havainnollista infoa, jossa DSK, Glass-Steagall ja globaalit kansannousut nivoutuvat maailmamme historian käännekohdan supervuohon! Tämän mukaan globalistien ns. bailout-politiikka olisi nyt jumitettu lopullisesti DKS:n poispelaamiseen, mutta selville vesille veisi siitä vain Glass-Steagall... Joka tapauksessa DKS on ilmeisesti tarkoituksellisella operaatiolla tämän seksikohun auttamana pelattu pois, joka ilmentäisi globaalistieliitin piirissä noussutta kahtiajakoa ja vastustusta heidän NWO -projektilleen...?! Lisävalaistusta ilmeisesti olisi odotettavissa hyvään suuntaan :) ...

Tästä uudesta käänteestä huolimatta Suomessakin kaikki globalistien kätyrit jatkavat yhä sokeasti samaa linjaa kuin liikkuisivat unessa kohti itsensä saatanalle uhraamistaan joka tapauksessa. Esimerkiksi nämä jutut viime päiviltä kertovat siitä erittäin huolestuttavaa ja tuomittavaa kieltään -->

EU-komissaari: Kreikkaa uhkaa lähtö eurosta: Facebook -materiaaliani --> "Globalistien pakottamat uusfeodalismikuurit alkavat olemaan täysin odotetusti liikaa ja heikoimmista lenkeistä se EU:n ja lopulta koko monetarismin eli pankkiiri-oligarkki-imperiumin tuho alkaa --> Mitä tilalle?! No, monet hyvät vaihtoehdot jo odottavat globalistien luoman valheenverhon takana odottamassa. Kuinka tässä hyvän ja pahan sodassa käy? --> Hyvin suuri mysteeri vielä..." ja "Eli kankkulan kaivoon Kataisen tukipakettirahat ovat menossa!... On se jännää, miten nämä globalistikätyrit täällä Suomessakin yrittävät vielä pelastaa itsensä totaaliselta nöyryytykseltä ja rikollisen maineelta, mikä joka tapauksessa tulee olemaan heidän kohtalonsa ennemmin tai myöhemmin totaalisesti etenevän maailman tilanteen takia!". Eikä siinä vielä kaikki Kreikkaankaan liittyen: IMF ei ehkä maksa tukierää Kreikalle ensi kuussa ja "Olen skeptinen Kreikan suhteen – maa on maksukyvytön"!!

Eduskunta hyväksyi Portugali-paketin: Facebook -materiaaliani --> "‎137 eduskuntalaista eivät ole suomalaisia, vaan vihollisimperiumin kätyreitä!". Havaitsemme tästä sen, että vaalipuheissaan ja lupauksissaan erittäin moni kansanedustaja VALEHTELI ja näin etenkin SDP:n kohdalla! Niinpä laajemmankin joukon huomaamana tämä on kirvoittanut mm. tällaista, missä on kartoitettu kaikki nuo maanpetturit ja globalistikätyrit nimeltä; erityisesti ne, jotka valehtelivat ennen vaaleja kannastaan Portugalin tukipakettiin -->

Valehtelijoiden Klubi 25.5.2011 EDUSKUNTA, ERV, ERVV Portugali, Kreikka, Irlanti, Espanja, paketti ja Markus Janssonin blogi: Suomessa valta on maanpettureilla ja valehtelijoilla: Facebook -materiaaliani --> "Maanpetturit ja valehtelijat hallinnossamme ovat globalistien uusfeodalismia rakentavia saatanan työläisiä!" ja "Paradigmahyppy vallankumoukseen tulee olemaan uskomattoman valtaisa, kun tietty raja ylitetään...". Toisaalta puolileikillinen vitsikin vielä toistaiseksi luonnistuu mielen keventämiseksi --> "Pitäisi olla muutaman kerran vaalikaudessa sellainen väliäänestys, missä huonosti toimineille kansanedustajille voidaan antaan ns. miinusääniä ja niissä tietyn määrän jälkeen ulosheitto edustuspaikalta ja varasijalta uusi yrittäjä paikalle...." ja erään facebook-tuttuni mukaan: "Televisiossa voisi olla jopa sellainen realitysarja, "Suurin takinkääntäjä". Aina joka viikko yksi tippuu ja tilalle äänestetään uusi kilpailija. Kauden päätteeksi linjassaan parhaiten pysynyt palkitaan pääministerin salkulla seuraavassa eduskuntakokoonpanossa.".

Sitten vielä globalistikätyrit kehtaavat ihmetellä kansan parissa leviävää ekonomista(kin) huonovointisuutta: EK:n puheenjohtaja ihmettelee köyhyyskeskustelua - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa: Facebook -materiaaliani --> "Tottakai globalistien uusfeodalismiteeseistä sokeutuneet NWO-kätyrit ihmettelevät köyhyyden sijaa Suomessa; nythän on muka menossa niin "nousukausi", että eihän siinä mitään sijaa köyhyydellä pitäisi olla. "Hus, pois se silmistä maton alle"!".

Lisäksi pelotellaan talouskriisin ratkaisuksi mm. EU:n muodostamiseksi liittovaltioksi ( "Eurokriisiin on vain yksi lääke – sekin mahdoton")! Tämähän on juuri sitä, mitä Euroopan kohtalosta on globalistieliitin salakerhoissa ja -kabineteissa suunniteltu ja päätetty jo vuosikymmeniä sitten osana heidän NWO -projektia, mutta se ei tule olemaan mitenkään läpihuutojuttu nousevan kansalaisten vastustuksen takia! Päin vastoin! Ålandsbankenin johtaja Stefan Törnqvistin sammakko: "Euroopan velkakriisi ratkeaisi nopeasti vain, jos rahaliitto muutettaisiin liittovaltioksi" on täten siis harhaista ja väärämielistä huuhaata. Monta erittäin paljon parempaa vaihtoehtoa poistamaan koko "velkakriisi" (ja itse asiassa koko sen syykin) löytyy talousdemokratia- ja LaRouche -liikkeiden parista!

Katsotaanpa sitten Facebook -statuksiini perustuen parin viime viikon aikana ekonomisessa geopolitiikassa ja maamme sisäpolitiikassa ilmenneitä muita globalistijuonitteluja aihepiireittäin. Samalla katsomme silmiin tätä kaaoskierrettä ja havahdumme siitä yhä pontevammin kansannousun voimistumiseen globalistien vastaisen vallankumouksen tarpeessa. Huomaatte näistä, kuinka välillä sappeni edelleen kiehuu ko. pahuutta kohtaan, mutta NIIN PITÄÄKIN!! -->

Espanja tämän hetken kuumana esimerkkinä globalistien pankkiiri-oligarkian vastustamisessa: LaRouche's Glass-Steagall Revolution Is in the Air in Spain's Mass Strike --> LaRouche -liikkeen promotoima Glass-Steagall -lääke pankkiiri-oligarkiatautiin (Ja ase ko. päävihollisimperiumin upottamiseen) on vahvasti esillä Espanjan tämän hetken kansannousuaallossa ja sitä on tukenut myös Espanjan kuuluisin vaihtoehtojournalisti Daniel Estulin!! Ja kuten arvata saattaa; mm. Suomen valtavirtamedia on vältellyt poikkeuksellisen tarkkaan mainitsemasta kertaakaan mitään Glass-Steagall -lakiin viittaavaa. Tämä on yksi merkki!

Kymmenettuhannet vaativat "todellista demokratiaa" Espanjassa --> Monetarismin ja uusfeodalismikehityksen vastainen liikehdintä on tullut jäädäkseen länsimaihinkin niin kauaksi aikaa kuin molemmat on vaihdettu järkevämpään ja humaanimpaan systeemiin! Tästä ei kukaan pääse yli eikä ympäri, mutta prosessin kesto on suuri kysymysmerkki...

Tässä Youtube -video Espanjan meiningistä: THE REVOLUTION HAS STARTED - SPAIN (hits counter interfered with by youtube on this vid).

Globalistien NWO:n edellyttämiä diktatuuriuudistuksia kansallisvaltioiden mitätöimiseksi: €tanan sääasema: Vakausmekanismin leivissä ei virkavastuu paina --> Koska globalistien luoma raha menee monetarismissa aina korkojen kera takaisin heidän luokseen lopulta uusfeodalismiin ja fasismiin pakottamalla!

Huomaamme siis päivä päivältä yhä tarkemmin käytännössä, kuinka tällä tiellä jatkaminen johtaa juuri jo vuosia varoitettuun "Uuteen pimeään aikaan". Se ei ole kuitenkaan mikään luonnonlaki, vaan "vain" virheelliseen poliittiseen valintaan perustuva ihmiskuntavihollisuus pohjanaan pahuuteen perustuva kuva maailmasta ja ihmisyydestä! Asiat voidaan tehdä täysin toisellakin tavalla, joista on monta esimerkkiä tarjolla jo nyt!...

Kuinka harhaanjohdetut, alistetut ja tyhmennetyt kansat osaavat sitten valita oikein ja paremmin...?!

Huomaamme, että yhtäkkinen muutos ei taida olla mahdollista, vaan sitä ns. neorenessanssia on osattava ajatella sukupolvet ylittävänä prosessina. Kuten LaRouche -liike tähdentää: "Tärkeää on se, kuinka hyvin osaa luoda tulevaisuuteen entistä paremman tuloksen ja tilan olemisemme pohjaksi". Eli antientropia on ainoa keino selvitä kunnolla eteen päin :) ....

Eli oikeassa ovat tavallaan nekin, jotka sanovat ettei vihalla ja kaunalla voiteta lopulta paljoakaan! Hetken voi mieltään puistatella näillä globalistien säälittävillä tempauksilla, mutta sitten ne onkin jo jätettävä omaan arvoonsa ja alettava parantamaan maailmaa vaikka vankilan ja kuoleman uhalla ;)

Globalistien NWO:n edellyttämiä uusfeodalismiansoja kansojen alistamiseksi: IS: Kuntien peruspalvelut joutumassa Kataisen leikkauslistalle --> Tahallaan ja kellontarkasti suunniteltu saatanallinen peli kohti uusfeodalismia on alkanut jylläämään niin maan perkeleesti! :( Eikä loppua näy tälle ihmisvihalle niin kauan kuin hyysätään tätä monetaristista järjestelmää, onko selvä!!

Kataisen salainen lista säikäytti: "Tämä on järkyttävän iso asia" --> Kataisen salainen leikkauslista = Tiekartta globalistien uusfeodalismiin. Ja lisää pukkaa jatkossa totaalisen rankasti, mikäli monetarismi ja bailout-politiikka säilytetään! --> Virheellisiä valintoja, joita ei tarvita ollenkaan ja joita ilman voi tulla toimeen täydellisesti paljon paremmilla vaihtoehdoilla korvattuna.

Kreikka nimitti neuvonantajat vauhdittamaan yksityistämisiä --> Tukholmasyndroomasta kärsivää pitää oikein kädestä pitäen kuitenkin ohjata uusfeodalismiin. Raiskaaja haluaa, että hänen uhrinsa auttaa toimeenpanemaan yhä uusia ja uusia raiskauksia!

Katainen sopi jo Suomen takausvastuiden kasvattamisesta --> Katainen globalistien uusfeodalismin uutterana toimeenpanijana: "Suomen mielestä on kuitenkin tärkeää, että Kreikka jatkaa rivakasti omaisuutensa myymistä.". Minä en ole tässä kohtaa Suomea.

Samaan aikaan Ruotsi tekee päinvastoin kuin Suomi:
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/05/13/ruotsin-borg-emme-osallistu-portugali-pakettiin/20116866/12

Katainen sanoi maailman kaatuvan HETI, jos Suomi ei osallistu.


Monetarismin käytännön toiminnan piirteitä globalistien uusfeodalismiagendassa: Näin hätäraha kiertää kehää ja päätyy pankeille --> Ei voi muuta sanoa kuin; VITTU KUN VITUTTAA!! Joutuessaan katsomaan tämän kaikkien aikojen ihmiskuntavihollisuuden sen kuin jatkuvan :(

Ja tämä on ollut niin tarkkaan ja niin tarkoituksella suunniteltua; globalistithan lobbasivat olan takaa 80- ja 90 -luvuilla lakimuutokset (Mm. Glass-Steagall-lain lopullinen peruminen) päästäkseen vapaasti spekuloimaan johdannaisilla ja lainaamaan tyhjästä luotua korollista velkarahaa, jotta saatiin velalliset satimeen ja nyt he alkavat niittämään sitä satoa hirvittävällä tavalla kuristamalla kansat ja maat kaiken tämän tavoitteena olevaan uusfeodalismiin!

Hatunnosto taas Jan Hurrille ko. taloussanomien jutusta, joka on ainoita tilanteesta jotain tietäviä valtavirtamediassa ja uskaltaa siitä myös kertoa!

LaRouche -liike on johtavia vastavoimia tälle ja siksi he mm. vaativat Glass-Steagall -lain uudelleen asettamista ja sellainen onkin taas uudestaan yrityksen kohteena USA:n kongressissa nimikkeellä (HR 1489) --> http://www.larouchepac.com/node/18198

Tässä lisävalaistusta: http://www.larouchepac.com/node/18164

Sisäpolitiikan taivuttaminen globalistien uusfeodalismityranniaan mm. Suomessa: Katainen ottaa hallitusneuvotteluihin myös vasemmistoliiton ja vihreät --> Värisuoralla uusfeodalismiin?... Ei hyvää päivää ja näkemiin... Ja tätä koko postausta kirjoitettaessa hallitusneuvottelut jatkuvat yhä tuloksettomina ja hyvin kaoottinen tilanne nähtiin myös aikaisemmin tällä viikolla eduskunnan televisioidussa Portugalin tukipaketin keskustelussa, jota katsoessani laitoin Facebookiin myös huomioitani: "Eduskuntakeskustelua: Sellaista spedeshowta, että ei koskaan aikaisemmin... Sen siitä saa, kun vastakkain ovat monetarismin luonteesta tietämättömät, siitä jotain tietävät sekä siitä tietävät, mutta siitä valehtelevat... Portugalipakettikeskustelu = hyvin paljastavaa Suomen hallinnon kaaostilanteesta kohti hajoamistaan... Hmmmm., kyllä Timo Soini esiintyy tässä keskustelussa kaikkein eniten edukseen eli ymmärtää monetarismin luonnetta varsin hyvin ja ei valehtele siitä... Katainen puolestaan puhuu osatotuuksia ryyditettyinä valheilla; aika ovelaa, mutta hyvin petoksellista!...Ja yllätys yllätys; loppujen lopuksi kukaan ei uskalla ottaa esille ollenkaan talousdemokratialiikkeen ratkaisumalleja eikä esim. LaRouche -liikkeen vaatimaa Glass-Steagall -lain perusteita...".

Globalistien monetarismilla käynnistämiään uusfeodalismin ensimmäisiä vaarallisia käytännön ilmenemismuotoja, kuten eugeniikan ja kansanmurhan voimistuminen ruoka-aseella: Ruoka kallistuu tänä vuonna 37 prosenttia - Talouselämä --> Pankkiiri-oligarkki-monarkki -eliitin eli globalistien aiheuttaman uusfeodalismin tärkeimpiä ilmenemismuotoja on juuri tämä, jonka he TÄYSIN TARKOITUKSELLA ovat rakentaneet monetaristisen rahanvaltansa avulla!! -> Erittäin suuri vaarallisuusmomentti ja potentiaalisesti tappava!! Poikkeuksellisen pakottava syy VALLANKUMOUKSEEN!!

Lopuksi iloisia uutisia Kaninkolo -blogin kohtalosta --> Kaninkolo -blogin pitäjä Ebolakani on nimittäin palannut käänteispsykologisen vitsinsä parista kyseenalaistamaan globalistien monetarismin ja uusfeodalismiagendan äärimmäisellä tehokkuudella. Sen kunniaksi tähän loppuun hänen viimeisimpiä juttujaan:

Raha on velkaa ja toisinpäin. (Pengar är skuld, och vice versa.), Tämä on fakta., Harhaanjohtajamme tulevat menemään perse edellä puuhun., Kaksi sanaa ja yksi typografinen välimerkki., Kompa. ja Työstä maksettavalla palkalla ei saa tulla toimeen..

Aivan lopuksi näistä kaksi erittäin havainnollistavaa lukijakommenttia lainauksena:

"Poliitikot ottavat yhä enemmän lainaa, jotta he voisivat maksaa pankeille, jotka vastapalveluksena lainaavat yhä enemmän rahaa valtioille, jotta tämä Ponzi-huijaus ei romahtaisi."

Ja globalistien ajanpeluusta eli yksi syy miksi he eivät ratkaise ongelmaa, vaikka tietävät siitä -->

"Siksi tämä ajan peluu, että mahdollisimman moni sijoittaja ehtii selvitä sotkusta kuivin jaloin. Kuta pitemmälle vetkutellaan, sitä varmempaa on, että sijoittajat saavat omansa ja voittonsa pois ja pommi jää veronmaksajien piikkiin.".