Saturday, June 30, 2012

Maailman tila kaaostuvassa ja demoralisoidussa järjestelmäromahduksessa: Kesäkuun 2012 tilannetta Facebook -aineistoni pohjalta

Olen koostanut alle valitettavasti erittäin vakavamielisen ja pitkän koosteen päättyneessä kesäkuussa Facebook -seinälläni julkaistusta yhteiskunnallispoliittisesta materiaalistani. Tämä kesäkuu tuleekin jäämään historiaan Suomen (länsimaiden) rauhanajan yhdeksi kammottavimmaksi kuukaudeksi järjestelmävian eskaloituessa transatlanttisessa piirissä ja eliittityrannian koventuessa sen puitteissa.

Tänään tätä kirjoitettaessa on jo heinäkuun 2. päivä, mutta sijoitan strategisista syistä johtuen tämän koosteen tähän blogiin toissapäiväiselle kesäkuun 30. päivän kohdalle. Tämä on koosteen näkyvyyden kannalta hyvä liike, kun se löytyy siten jatkossa kuukausiarkistossa kesäkuun 2012 ensimmäisenä kirjoituksena.

Elämme siis parhallaan transatlanttisen rappion kiihtyvää käännekohtaa, josta tämä koosteeni kertoo hyvin karua kieltään esittäen kuitenkin myös parantamisehdotuksia. Rappiolla on kuitenkin tällä hetkellä erittäin monet kasvot, jotka on syytä tuntea erityisen hyvin maailmanparantamisasenteen kohdistamiseksi mahdollisimman oikein ja alla esitetty auttaa siinä osaltaan.

Keskeinen rappiokierteen syy on tässä kaikessa länsiyhteiskunnan demoralisoituminen, joka on jatkunut pahentuen jo vuosikymmenien ajan transatlanttisessa piirissä. Tämä demoralisoituminen ei ole tietyssä mielessä niinkään ulkopuolelta ohjautuvaa, vaan itse asiassa se on meissä yhteisönä ja yksilöinä kuin sisäinen vihollinen meissä itsessämme.

Lyndon LaRouche on pitänyt juuri sopivasti toissapäivänä (Eli siis sunnuntaina 30.6.2012) puheen, jossa tätä rappiokierrettä ja demoralisaatiota käsitellään tähdellisesti. Tähdellisesti tämän aiheuttama sivilisaation tuhoutumisen uhka on etenemässä parhaillaan hyvin vakavasti, koska transatlanttista talousjärjestelmää ylläpitävät puitteet ovat saavuttamassa lopullisesti kantokykynsä repeämisen demoralisaatiossaan.

Siksi onkin nyt hyvä aloittaa tämän koosteeni tutkiminen kuuntelemalla tuo Lyndonin puhe läpi ---> Lyndon LaRouche: "We Are Now Living on the Brink of Hell"!

Lyndonin puheen oheen sopii erinomaisesti entisen KGB -agentti Yuri Bezmenovin haastattelu vuodelta 1985, jossa tätä samaa yhteiskunnan demoralisaatiota käsitellään ja siinä ilmenee myös se, kuinka sellainen on ollut selkeä osa yhteiskunnallisen, sosiologisen ja psykologisen sodankäynnin arsenaalissa alistaa kansat tiettyjen intressien piiriin.

Älkäämme antako Bezmenovin haastatteluvideossa käytettyjen "marxismi-leninismi" -termien hämätä itseämme; nykyään on tiedossa, että sekä kommunismi että fasismi ovat olleet periaatteessa samaa keskusjohtoista vallan ja ekonomian keskittämiseen perustuvaa eliittikartellin muodostamista vain hieman eri kokoonpanoilla ja menetelmillä. Nykyisessä transatlanttisessa eliittikartellin muodostamisessa voidaankin havaita piirteitä molempien ismien tyranniasisällöistä, joten Bezmenovin neljän kohdan kuvaus kansallisvaltion tuhoamisesta ko. imperialismin ikeeseen on täydellisesti osuva myös nykytilanteeseen sovellettuna.

Nykyäänhän tiedetään myös se, että nämä imperiaaliset eliitti-intressit ovat olleet erityisesti oligarkkisen periaatteen ilmentämää taloususkonnollista ja väestönkontrollista "jumalanpalvelua" varten, missä transatlanttinen globalistieliitti on viime aikoihin saakka voimistanut tämän demoralisaation hyväksikäyttöä superutilitarististen ja superbehaviorististen tarpeidensa täyttämiseksi superpsykopaattiseksi vääristyneessä hegemoniassaan. Tämä antihumaani prosessi on ollut kuitenkin saavuttamassa nyt viimeisiä olemassaolon mahdollisuuksiaan järjestelmävikaromahduksena ilmenevässä tuhomuodossaan. Kuinka demoralisoitu yhteiskunta pystyy kaivautumaan siitä ulos uuteen alkuun?!...

Yuri Bezmenovin ko. haastattelu: How To Brainwash A Nation - "To the demoralized person facts mean nothing"

MAAILMAN TILA FACEBOOK-MATERIAALINI POHJALTA --> 

Taloususkonnolliseen hegemoniaan pohjautuvan oligarkkisen periaatteen käyttö neofeodaalistavassa ekonomisessa sodassa kansallisvaltioiden tuhoamiseksi ja väestöjen hyvinvointia vastaan

Geithner and Bernanke Demand New Mega-Bailout of Europe ---> Hälytys!!! >> Jopa vuoden 2008 bailoutia suurempi "pelastuspaketti" on tekeillä eurokriisin takia Yhdysvalloissa aiheuttaen järjestelmävian eskaloitumisen entistäkin toivottomampaan velkapyramidituhoon! Sitä yritetään runnoa jo tänä viikonloppuna...

Toisaalta tämä Yhdysvalloissa nyt järjestettävä ko. "hätäbailout" kertoo juuri siitä, että kyseessä on globaali järjestelmävika koko pankkijärjestelmässä ja koko monetaristisessa taloususkontomaailmankuvassa eikä mikään valtioista peräisin oleva muka palomuureilla eli "bailouteilla" torjuttava velkaleviäminen. EI --> Kyseessä on ollut jo monta vuotta yksi ja sama jo levinneen velkasyövän aiheuttama järjestelmävika, joka on ollut romahtamassa jo monta vuotta lopullisesti ja aina vain kiihtyen!

Ja tukipaketeilla tätä velkasyöpää on koko ajan pahennettu. TIETOISESTI!!! Koska näin monta vuotta yhtä ja samaa virhettä ei tehdä mitenkään vahingossa. Kyseessä on TIETOINEN ihmiskunnan vastainen vihollisuus, jossa sitä ajavat tietyt eliittikartellipiirit saavat voimaa ja energiaa moisista valtapeleistä ja tuhoagendoistaan sekä sokeasta taloususkonnollisesta riitti- ja uhrimenoilustaan.

Velkasyöpä on mitätöitävä Glass-Steagall -lain avulla!!! Ei enää mitään bailouteja pankkiirikartellille, joka on hyvinvointia tuhoava pahuuslahko!!

Holmström: Pankkiunioni ratkaisisi monta ongelmaa ---> Tämä paljastaa muutaman asian: Holmström on transatlanttisen oligarkkikartellin kätyri. Hän ei ymmärrä kansantalouden hyväksi toimivasta ekonomiasta mitään. Moisten ihmisten esittäminen "arvostetuimpina taloustieteilijöinä" kertoo kulttuurimme rapautumisen äärimmäisen syvästä tilasta. Summa summarum; jutussa mainittu pankkien erottaminen valtiosta on taloususkonnollisessa kaanonissa oligarkkisen periaatteen mukaista pankkiiri-oligarkkidiktatuurin täydellistämistä määräämään totaalisesti valtioiden yli "markkinoita" eli oligarkkisen periaatteen mukaista rahatalousparasiittia aiheuttaen fasistisen neofeodalismin eli yksityisen pääoman lahkolaisluonteisen plutokratia-anarkismin.

Sen sijaan pitää erottaa investointipankkitoiminta ja finanssispekulointi kokonaan talletuspankeista ja lopettaa siten kokonaan pelastuspaketit ko. monetaristiselle pankkiirikartellille ja siten lakkautetaan koko monetarismi, joka on muodostunut omaan mahdottomuuteensa hyvin pian kaatuvaksi järjestelmävikahärdelliksi --> Glass-Steagall!

Eurojohtajat esittävät tiivistä talousliittoa ---> Eurojohtajat esittävät neofeodaalista pankkiirioligarkian diktatuuria: hälytys!

Pakkomielle unionien, keskittämisen, yksityistämisen jne. luomiseen kertoo juuri kirkkaasti uskomisesta oligarkkisen periaatteen käyttöön ihmiskunnan vastaisesti ja pahuudellisesti. Saksalla on vielä jutun mukaan vähän rotia jäljellä näemmä, mutta ei budjettikurien promotoiminenkaan ole oikein. Glass-Steagall on oikein!

Espanjan vuoro toivoton taisto tuulimyllyjä vastaan ---> Toivoton taisto tuulimyllyjä vastaan on jatkunut jo 5 vuotta pelkkänä tahallisena ihmiskunnan vastaisena pahuutena ja jatkuvasti siitä on valehdeltu askel askeleelta kuin muka kutakin oligarkiaintressin askelta ei muka tapahtuisi. Älkää uskoko; aivan varmasti tapahtuu jokainen tuleva tuhoaskel, jos tätä oligarkkista ja taloususkonnollista järjestelmävikasysteemiä ei lakkauteta ja korvata paremmalla!! --> Glass-Steagall ja kansallinen pankkisysteemi!!

... Ja jokaista tuhoaskelta perustellaan rahatalous- ja oligarkkidiktatuurin koventamisella muka "palomuurina" eli synnytetään neofeodaalinen totalitarismi "talousunionina". SE EI KÄY!!!

Espanja pyytää euromailta pankeilleen 100 miljardia ---> Aki Airomaa totesikin jo hienosti toisaalla Facebookissa: " "Espanja ei tarvitse tukea" Sanoi katainen Espanjasta. Samaa se sanoi Kreikasta... Italiasta, Ranskasta, Portugalista ja muista maista on sanottu samaa. Kapitalistien valheita kaikki, nämä maat halutaan vararikkoon se on osa suunnitelmaa. Niin kauan kuin valtiolla menee hyvin ei valtionpalveluiden markkinoille päästä.

Kapitalisteja ei yksinkertaisesti voi päästää hoitamaan taloutta, seuraukset ovat nähtävissä.".

Kokoomuksen vaatimaa kuntauudistustakin perustellaan juuri näillä "kapitalistien aiheuttamien seurausten" sinitarrapaikkailussa käytettävillä moraalittomilla ja uskonnollislahkolaisilla "uudistuksilla" eli tuhojälkiensä ja agendojensa todellisen taustan peittelyillään kuin olisi muka kyse jostain "järkevästä vastuusta". Se on vain Titanicin kannella tuolien haitallista järjestelyä vastuuttomasti, kun pitäisi poistua laivasta toiseen parempaan. Kuntauudistukselle ei ole moraalista eikä tiedollista oikeutusta tässä transatlanttisessa järjestelmävikatodellisuudessa.

Urpilainen: Espanjan pankkituen vastineeksi saatava osakkeita ---> "Ministeri myös painotti, ettei sopimusta ole tehty Kreikan hallituksen vaan valtion kanssa, mikä tarkoittaa, että Kreikan pitäisi sitä myös kunnioittaa." ---> Urpilaiselta on menneet pasmat lopullisesti sekaisin valehtelu- ja itsepetosvyyhdissään!

Heh, ilmeisesti Urpilainen lipsautti tavallaan freudilaisen ja Kreikan mainittu valtio onkin mitä ilmeisemmin se kuuluisa "varjohallitus", joka tekee tihutöitään oikean valtion eli "hallituksen" takana...

Hollande: EVM voisi palkita ---> EVM ei palkitse mitään muuta kuin mafioosomaisia eliittipankkiireita menettämästä rikollista taloususkontorahaansa.

Barroso FT:lle: Pankkiunioni mahdollinen jo ensi vuonna ---> Pankkiunioni = NWO = Neofeodalismi = Saatanan valtakunta.

Euroopan Unioni onkin jo 1950 -luvulta saakka suunniteltu juuri pankkiunionina.

No, kohta se luhistuu omaan mahdottomuuteensa, mutta kuinka laittaa parantava systeemi tilalle, kun vastahankoina on uskomattoman aivopestyjä ja välinpitämättömiä poliitikkoja ja "asiantuntijoita"...?!

Nigel Farage Exposing New Giant Euro Banking Scam 13 June 2012 [sub NigelFarageFans] ---> Raaka todellisuus on iskemässä päin näköä tuulettimen kautta....

Huomaatteko muuten tuossa videolla mm. erään kännykkäänsä tylsistyneenä räpläävän ja naureskelevan idiootin; juuri se kuvaa sitä asennetta, joka osaltaan on viemässä länttä perikadon partaalle.

Eipä moisilla taida olla rahkeitakaan juuri muuhun tässä vaiheessa, kun eivät välitä / ovat niin korruptoituneita ko. systeemin syövereissä...

Suomen Eduskunnan ja julkisen hallinnon hälyyttävän vakava alistuminen transatlanttisen taloususkontohegemonian ja oligarkki-imperialismin antihumaaniin ikeeseen

Suora (Pidetty 13.6.2012): Eduskunnan täysistunto ---> Tiedättekö mikä oli juuri päättyneen eduskunnan "täysistunnon" silmiinpistävin ja siten myös paljon puhuvin piirre? .......Kaikki kokoomuslaiset, vihreät ja vasemmistoliitto olivat poissa. Se kuvaa hyvin heidän oikeaa luonnettaan vastuuttomina isänmaan pettureina! Eipä ihme, sillä he ovat ideologioiltaan käännytetty transatlanttisen globalisaatiouskon käsikassaroiksi eli syvällisemmin oligarkkidiktatuurin neofeodaaliprosessin nukkekätyreiksi. Eipä näkynyt ketään ministereitäkään Urpilaisen puheen jälkeen. Tällaisen hallituksen ei pidä olla koossa enää hetkeäkään; EI HETKEÄKÄÄN!!!!

Ja tietenkin "he" siis olivat poissa, koska käsiteltiin "vaikeita" EVM- ja tukipakettiasioita, joita juuri Kokoomus, Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat Kokoomuksen johdolla promotoimassa. Ja koska Perussuomalaisten välikysymys etenkin tukipaketista oli kyseessä. Hyvin kuvaavaa, hyvin kuvaavaa. Pari SDP:n papukaijaa oli sentään vaivautunut paikalle.
Timo Soinilla olikin hyvä piikki Vasemmistolle; "Vasemmisto kutistuu sitä tahtia, että kohta ei ole kuin nenä tyynyllä".

On nuo SDP:n edustajat tosi naiveja ja kuutamolla: Ei mitään "kriisimaita lainoiteta" näillä tukipaketeilla, vaan transatlanttista pankkiiri-oligarkkikartellia ja sen hyperpilaantunutta antihumaania rahataloutta.

Perussuomalaiset on nyt ainoa edes vähän pankkiirioligarkkista pahuutta vastustava taho eduskunnassa... Maailmanmeno kuitenkin säätää sen tässä transatlanttisessa prosessissa, että tämä hallitus joutuu tilaan, jossa se ei kestä koossa...

Tässä istunnossa ylivoimaisesti parhaiten ja humaanimmin tuli siis esille kaikesta puutteellisuudestaan huolimatta Perussuomalaiset!

Ministeri Espanja-tuen vastustajille: On itsepetosta heittää hanskat naulaan Kansan Uutiset ---> Merja Kyllönen ei ilmeisesti ole kuullut ollenkaan mm. Glass-Steagall -laista ja ei osaa siten nähdä mikä on oikeaa vastuuta. No, näinhän ne transatlanttisen eliitin kätyrit paljastavat itsensä olivat he sitten tahallisia tai hyväuskoisia sellaisia...

Heh heh, Merja Kyllönen on muka olevinaan vasemmistoliittolainen, mutta peesaa ultraoikeistolaista katastrofia ja antihumaania romahdusprosessia.

Haparoivan ja vääristyneen oppositiopolitiikan hyväksikäyttö valtaeliitin ja "sivistyneistön" toimesta transatlanttiseen oligarkki-imperialismiin pohjautuvan totalitarismin ja ajattelurappion eli yhteiskunnan demoralisaation jouduttamiseksi

MTV3:n politiikan toimittaja lataa: Pimeyden ytimessä - Jussi Halla-aho ---> Hmmm., tämä tapaus Jussi Halla-aho on kyllä tässä Euroopan tilanteessa mielenkiintoinen..... Yhtäältä Halla-aholla on synkkä tausta --> Käymälä: HALLA-AHO, BREIVIK JA HITLERIN HAAMU

Mutta toisaalta oikeuttaako pimeinkään tausta väärinkäyttämään oikeusjärjestelmää "muutaman ihmisen poliittisten tulkintojen mukaan" pimeätaustaisen ajojahtiin moraalittomasti ja kyseenalaisin - pahoin agendoin? Ei, ei se oikeuta!

Halla-aho -gate on nyt myös sopiva harhautus kääntää kansalaisten katseet pois tuhoutuvan EU:n syövereistä kuitenkin tässä tilanteessa suhteellisen epäoleelliseen yksityiskohtaan. Toisaalta se tapa, jolla valtamedia ja Suomen "sivistyneistö" sitä käsittelee, kertoo mielihaluista poliittiseen totalitarismiin vakavalla kollektiivisella tasolla.

Niinpä "politiikan toimittajan" 30 -luvun kaikujen oheen lukijakommentti: "Kun puhutaan 30-luvun kaiuista olisi paras tutustua Suomen poliittiseen historiaan ennen vertausta Saksaan. Suomeenhan säädettiin tuolloin ns. kommunistilait, joilla yksi poliittinen aatesuunta kriminalisoitiin kokonaan pitkäksi aikaa. Useita kommunisteja tuomittiin täysin poliittisista syistä vankeuteen pitkäksi aikaa ja moni heistä palasi politiikkaan 1944 suoraan tuomiota kärsimästä. Tuomiot olivat täysin lainsäädännönmukaisia ja tuomioistuinten vahvistamia, mutta tuskin kukaan enää kiistää niiden poliittista luonnetta. Tuskin kukaan tuomittu hyväksyi tuomionsa laillisuuden?".

Näinä aikoina tietysti tekisi mieli haluta Kokoomukselle ja kaikille kokoomuslaisille aatteille kriminalisointia, mutta sekin olisi väärin.

Transatlanttiseen taloususkontosisältöön aivopestyjen "asiantuntijoiden" käyttö oligarkkisen periaatteen vaatimien antihumaanien ja neofeodaalistavien teesien pakkoistuttamisen perustelemiseksi "vääjäämättöminä" ja / tai "vastuullisina"

Tässä on Suomen paras talousennustaja ---> Todella heppoinen tapaus verrattuna mm. Lyndon LaRoucheen, koska omaa vain monetaristisen taloususkonnon maailmankuvan eli siinä tilastohavainnointiin ja matemaattisiin kaavoihin perustuvan varjon todellisesta ekonomisesta toiminnasta. Tätä puutetta - järjestelmävikaa kuvaa nykyään rahatalouden paisuttaminen omaksi reaalitaloudesta (kansantalouksien pyörittäminen julkisen talouden ja fyysisen ekonomian pohjalta) irrallaan olevaksi imaginaariseksi uskonnoksi, joka tuhoaa hallusinatoorisessa kaikennielevyydessään nyt jo ei niin salakavalasti em. reaalitaloutta.

 yle.fi Uutiset: Talousviisaat: Suomi maksaa talouskriisin kustannuksia ikuisesti ---> "Talousviisaat" eivät ole talousviisaita niin kauan kuin he eivät mm. tajua, että moiset rikolliset ja antihumaanit spekulaatio-johdannais-velkaviljely-pyramidiponzikustannukset on pyyhittävä pois Glass-Steagall -lain avulla!

Oligarkkiseen periaatteeseen perustuvan vallankeskittämisen valkopesupropaganda "vääjäämättömyytenä" ja "vastuullisuutena" globalistien ekonomisen sodan tavoitteiden saavuttamiseksi neofeodaaliseen niukkuus-tyrannia-diktatuuriin antihumaanin katalasti harhauttaen

Muutos on päätetty Zeeland - Avoimemmat ovet ---> Tässä on yksi oligarkkisen periaatteen keskittämis-yksityistämisideologiaan aivopesty hyväuskoinen hölmö! Kuntauudistus tulee estää ja fiksu alkaa vastustamaan sitä jo nyt! Fiksu alkaa myös puuhaamaan tällaisten neofeodaalistavien agendojen taustalla olevan väärän ja tuhoisan talousjärjestelmän muuttamista monetaristisesta osittaisvarantopankkitoiminnasta kansalliseen luotolliseen pankkijärjestelmään mm. ottamalla Glass-Steagall -standardi uudelleen käytäntöön!

Kreikan parlamenttivaalien kakkososan tuloksen kääntyminen transatlanttisten oligarkiaintressien alaisuuteen

Kreikassa päästiin sopuun hallituksesta ---> Kreikka on siis kallistunut ns. säästöjen kannalle vaaleissaan. Tässä on yksi mutta: Mikään valtio ei ole koskaan vaurastunut säästöillä eikä luonut sillä hyvinvointia. Ei koskaan, vaikka kuinka muuta väitetään! Monetaristisessa talousjärjestelmässä moisissa säästöissä on AINA ollut kyse pankkiirieliitin "pelin" säilyttämisestä / pelastamisesta hinnalla millä hyvänsä. Sillä ei ole mitään tekemistä valtiolta vaadittavan oikean taloudenhoidon kanssa. Eurokriisi on osoittava sen radikaalisti lähiaikoina...

Tässä härdellissä ei enää auta mikään taloususkontoa paapova hallitussopu ei Kreikassa eikä muuallakaan --> "Jopas nyt jotain. Samat puolueet muodostavat hallituksen rungon jotka ovat Kreikan konkurssitilaan saattaneet.". Niinhän se on; kansat eivät näytä valistuvan ja aktivoituvan riittävän nopeasti tai peliä manipuloidaan niin härskisti, joten taitaa peli olla menetetty ainakin seuraavaksi 50 - 100 vuodeksi... Vai?!

Heh heh, Syriza on muka "radikaali". Niin se aivopesu menee --> Pankkiirioligarkian vastainen humaani hyvyys on "radikaalia", mutta pankkiirioligarkian tahtoon pahuudellisesti alistuminen on "normaalia".

Mediaterrori ratkaisi Kreikassa Kansan Uutiset ---> Eli Kreikassa ei ollut joka tapauksessa rehelliset vaalit.

Informaatiosota tahallisena aivopesuagendana jatkuu väestöjen taivuttamiseksi taloususkonnollisen oligarkia- ja imperialismityrannian alle

EU-pomo hehkuttaa: ---> "EU ja euro ovat ikuisia kuin timantit" --> Natsiretoriikkaa, keisari Nero -retoriikkaa, Neljännen valtakunnan retoriikkaa, orwellilaista retoriikkaa! Jo pelkästään tämä paljastaa sen ylimielisen ja seinähullusti uskonnollisen tyrannia- ja imperialismiasenteen, joka näillä ihmisasuisilla hirviöillä on. Jo pelkästään se määrittelee sen, että EU ja euro eivät kestä ollenkaan kasassa. Lopulta on kyse siis vain siitä, kuinka ko. hajoaminen tapahtuu; pystymmekö välttämään totaaliperikadon ja onko perikadolle muukin vaihtoehtoinen tie olemassa...?!

Vallan keskittäminen on AINA tyranniaa ja diktatuuria ja yhdistyessään yksityiseen pääomaan eli oligarkkiseen periaatteeseen (Kuten kaikkien aikojen tiukimmin EU:n ja euron tapauksessa!) se on myös FASISMIA!

Soini: Jos ihmiset tietäisivät Suomen sitoumuksista enemmän, syntyisi kapina ---> Kansa on toki alkanut jo heräämään, mutta varmasti on vieläkin paljon heitä, joiden mielestä EU:n ja euron katalasta sisällöstä puhuminen on väärää salaliittoteoretisointia ja niistä puhuva viestintuoja on kammottava ja ikävä ihminen, joka häiritsee normaalia arkea...

Urpilainen: Eduskuntaa ei tarvitse kutsua koolle ---> Suomen lakkauttaminen etenee pankkiirioligarkkisen neofeodalismin vyörytyksessä ja "ei mitään hätää"- / "nyt kannetaan vastuuta" -propaganda jyllää.

Syyrian hyväksikäyttö transatlanttisen oligarkiaimperialismin levittämiseksi Lähi-idässä jatkuu antihumaanistuen ja militarisoituen yhä vaarallisemmin, barbaarisemmin ja Venäjän sille oppositioasemaa maailmansodan uhalla uhmaten

Truth In Our Time: Rothschild-owned Central Banks in ALL BUT THREE countries in 2011 ---> Lyhyt asiallinen bloggaus maailman todellisesta tilasta.

Bilderberg-agenda 2012: Tarjolla sekasortoa Venäjälle? ---> Oikein hyvä kirjoitus (Suomennos Wayne Madsenin kirjoituksesta): "Bilderberg on pahuudessaan monella tapaa opettavainen tapaus. Vaikka Bilderberg-kokoukset pani sodan jälkeen Euroopassa alulle hollantilainen natsien avustaja prinssi Bernhard, Bilderberg-kokoukseen osallistuu silti Israel-mielisiä liikemiehiä ja pankkiireita. Israel-mielisten ottaminen osaa organisaatioon, joka on lähtöisin läheltä... natseja, kuvaa hyvin sitä, miten merkityksettömiä bilderbergiläisten maailmassa ovat sellaiset nimikkeet kuin vasemmisto ja oikeisto, sionisti ja antisemitisti. Poliittiset nimilaput ovat vain alistettujen massojen ajankulua. Loppujen lopuksi häpeällinen mammonamäärä ja raaka valta ovat ne, jotka ratkaisevat.".

Turkki uhkaa Syyriaa kostotoimilla – Nato tuomitsi koneen ampumisen ---> False-flag -tyyliset operaatiot jatkuvat oligarkkisen imperialismin Syyrian kaatamisen tavoitteeksi.

Syyrian presidentti: Terroristit hävitetään ---> Hyvä, johan olisi aikakin hävittää Brittiläinen imperiumi kätyreineen! - Tässä kohtaa muuten lukijakommentit eivät ole ollenkaan niin valveutuneita kuin EU- ja eurokriisissä. Suorastaan ovat pihalla ja keittiössä ja niityllä...

The U.S. and Syria: Facts you should know ---> Tärkeää tietoa transatlanttisen eliitin imperiaalisista askeleista Syyriassa!

CIA recruits 6000 element of "Black Water" to commit massacres in Syria ---> Vanha juttu, mutta vaatii toistoa jatkuvasti: Transatlanttinen eliitti on palkannut CIA:n värväämään Syyriaan terroria, terroristeja ja joukkomurhia, jotta se voi sen avulla mustamaalata Syyrian hallintoa kaataakseen sen omia imperiaalisia - oligarkkisia intressejään varten. Syvää ja barbaarista pahuuttahan tämä on!

--> CNN vahvistaa: USA:n armeijan hyökkäyssuunnitelmat Syyriaan valmiina

--> 20 vuotta Lähi-idän valtaussuunnitelmia - toteutus käynnissä, vuorossa Syyria.

Suomen alistaminen transatlanttisen eliitti-imperialismin teesien piiriin myös NATO:n valkopesemisenä "välttämättömäksi" ja "luonnolliseksi" osana antihumaania totalitarismivyörytystä 

Bilderberg-Apunen povaa Uutta Maailmanjärjestystä - Ruotuväki-lehti ---> Äskettäisessä Bilderberg -ryhmän kokoontumisessa aivopesua saanut Matti Apunen alkoi hetimiten jakamaan saamaansa aivopesua myös muille, kuten kunnon transatlanttisen eliitin antihumaanin kätyrin kuuluukin.

Amerikkalaissotilaiden harjoitukset ja kenraalin paljastukset - 'asiat pidetään poissa julkisuudesta ---> Lisää syitä hävetä olla suomalainen ja lisää syitä vihata Suomen hallintoa.

IS-Kysely: Venäläiskenraali vahvisti Nato-myönteisten kantoja - Ilta-Sanomat ---> Vaarallista ja idioottimaista NATO -propagandaa! Minä en mennyt lankaan ja alkanut kannattamaan pohjoisatlanttista terroristiorganisaatiota!

Suomen hallinnon oligarkiamyötäilevimpien "johtajiemme" ja puolueiden hallusinaatiovankeus moraalittomassa ja tuhoisassa transatlanttisen taloususkonnon maailmankuvassaan pääroolipelaajana pääministeri Jyrki Katainen

Vaatimus Jyrki Kataisen eroamisesta ---> Asiallinen vaatimus Jyrki Kataiselle! 

Carl Haglundista RKP:n puheenjohtaja ---> RKP:n puheenjohtajaksi on valittu pesunkestävä pankkiiridiktatuurin, taloususkonnon ja oligarkkisen periaatteen kätyri.

Keskustan uusi puheenjohtaja on puolestaan lahkolaiskeskinkertaisuus hyvin epäilyttävällä tavalla... --> Juha Sipilä on Rauhan Sanan miehiä - osakkuusyhtiö tekee sodankäyntiteknologiaa.

Ymmärsikö Katainen, mistä on kyse? - Uutiset - Talouselämä ---> Katainen taas sählää.

Kohti tasapainoa: Pääministeri ei tiedä mikä on pankkiunioni ---> Asiaa Itsenäisyyspuolueen Antti Pesoselta!

Katainen huolissaan kansakunnan henkisestä tilasta: Tolkku puuttuu ---> Kansalaisten tolkku alkaa viimein löytymään, kun katselee esim. keskustelupalstoja (Esim. tässä jutussa), mutta Kataisella tolkkua ei ole ollenkaan. Hänellä on sokea usko oligarkkiseen periaatteeseen ja transatlanttisen eliitin pakottamaan neofeodaalistavaan diktatuuriin. Vakavamielinen olotilamme on hyvin paljon mm. juuri Kataisen syytä! Kun Katainen luikertelee vastuusta näin törkeästi ja lipevästi valehdellen läpi, on se todella hälyyttävä merkki Suomen hallitukseen pesiytyneestä kaikkien aikojen vihollisporukasta.

"Kataisen analyysin mukaan perinteiset suomalaiset henkiset ominaisuudet – vastuuntuntoisuus, maltillisuus ja harkitsevaisuus – loistavat paraikaa poissaolollaan." ---> Katainen on itse se, jolta nämä kaikki puuttuvat!

Tyypillinen psykopaatin denial-reaktio kaikkeen; syytetään kaikkia muita siitä, mihin itse syyllistyy koko ajan! Ilmeisesti "heidänlaisten vihittyjen" piirissä tämänlainen toiminta ruokkii jotain pimeää energiaa heissä, mistä he saavat elinvoimaa ja kokevat sen kuin se olisi "yhteiskunnan palvelemista"....

IL selvitti: Kokoomus jyräisi kuntavaaleissa ---> Tällaisessa megadystopiassa olisi toteutuessaan vain nämä vaihtoehdot --> 1. Kansa on täysin pihalla ja totaalisen aivopesty ja 2. vaalit ovat erittäin vilpilliset.

Tämä Iltalehden selvitys on puolestaan vaarallista orwellilaistyylistä propagandaa. Yhteiskuntaa neofeodalismiin hajottava puolue tällaisen nostatuksen hypetyksessä on suorastaan suoraa väkivaltaa.

USA:n ulkoministeri Hillary Clintonin Suomen vierailu osana hallintomme ja kansalaismielipiteen taivuttamista syvemmin transatlanttisen oligarkia-imperialismin ikeeseen pääkohteenaan NATO -propaganda

Niinistö Clintonille: "Suomi haluaa mennä eteenpäin Nato-kumppanuudessa" ---> Lisää osoituksia siitä, että Suomi ei enää ole itsenäinen, vaan vaarallisesti transatlanttisen eliittikartellin alistama.

Clinton jubilant over Gaddafi's death: "We came, we saw, he died" ---> Tällainen naikkonen on nyt (Oli ko. viikon puolivälissä) Suomessa.

Jos et ole sopiva palvomaan Saatanaa eli taloususkontoa ja monetarismia, niin valtionpäämiehenä varsinkin sinun tulee kuolla barbaarisesti kuin kärpäsen. Seuraavaksi kärpäsen kohtalon kokee joko al-Assad tai Ahmadinejad... Ja tällaiseksi "kärpäseksi" joutumisen kriteerinä ei ole niinkään se, kuinka huono johtaja ko. henkilö mahdollisesti on valtiossaan. Sen sijaan oleellinen tausta-määritelmä on pelinappulallisuutensa hyödyllisyys / haitallisuus transatlanttisen eliitin agendoille - intresseille välittämättä kansallisvaltiollisista ja humaaneista seikoista.

Tutkija: Clintonin vierailu Suomessa äärettömän tärkeä ---> Tämä tutkija taitaakin olla transatlanttisen eliitin aivopesty kätyri, kun on noin "äärimmäinen".

Clintonin vierailua tulee värittämään NATO-vastainen mielenilmaus --> Tällainen oli Clintonin vierailua vastassa.

Terveydenhuollon pakottaminen yhä syvemmäksi osaksi transatlanttisen eliitin oligarkkiseen periaatteeseen perustuvaa rahataloudellista niukennus-yksityistämis -diktatuuria sekä eugeniikan ja malthusilaisen väestönkontrollin sitouttaminen sen osaksi 

Korkein oikeus hyväksyi Obaman terveydenhuoltolain ---> Transatlanttisen eliitin peleissä mukana oleva "korkein" oikeus on antanut vihreän valon natsiterveydenhuollolle ja glorifioi Obaman hallinnon näin legitiimisti fasismiin!

--> Nazi Healthcare 

Supreme Court Rules in Favor of Obamacare: " Expect death panels to come back in a big way now that Obamacare is the law of the land. Now that there is no fear of political backlash, death panels will be sold as a measure to reduce medical costs which will predictably skyrocket (as costs do of anything government touches)."
 
--> Infowars.com Primer on Obamacare.

Obaman hallinnon vajoaminen yhä syvemmälle omaan pahuuteensa ja kätyriyyteensä transatlanttisten oligarkki-imperialismiagendojen palvelemisessaan ja toteuttamisessaan edistäen viraltapanoprosessiaan...

Obama Push For World War III Shocks Putin ---> "A highly disturbing report prepared by the Foreign Ministry on yesterdays nearly 3 ½ hour meeting between President’s Putin and Obama at the G-20 Summit in Mexico states that Russia’s leader was “shocked” after he told the US leader that America’s Middle East policies were bringing the world to brink of total war to which Obama replied…“I don’t care, maybe that’s what we all need anyway.” "....???!!!!

Request For "Executive Privilege" Invokes Watergate as Holder Contempt Vote Passes ---> SENSAATIO --> Obamaa saattaa sittenkin uhata oma "Watergate" -piinansa!! Hienoa :) ....

June 25, 2012 · LPACTV Strategic Overview · "The New Presidency" ---> USA:n presidentinvaalit voivat hyvinkin saada erittäin jyrkän yllätyskäänteen, missä ei olisi enää varmaa, että Barack Obama on kahdesta ehdokkaasta se toinen...

"With the impossible choice of Obama vs Romney, certain leading circles have begun to realize that the only salvation would be for an institutional alliance of those with a common commitment to, at least, the preservation of this country to proceed with expulsion of Obama from office, thus also nullifying the threat of Mitt Romney.".

‘Obama Truth Team’ Orders GoDaddy To Shut Down Website ---> Kun Obama on joutunut ahtaalle viime aikoina, niin Obaman hallintoa kritisoivien kansalaisaktivistien pakkosensuroiminen on kiihtymässä entisestään!

USA:n sisäpolitiikan ja presidentinvaalien oppositiovoimien haparoivuuden ilmeneminen jatkuu taloususkonto- ja eliittihegemonian aiheuttamassa kulttuuripohjan rapautumisessa

Ron Paul Supporters Decry Rand’s Endorsement of Romney ---> Rand Paul on ollut silmissäni jo vuodesta 2010 alkaen epäilyttävä tyyppi, kun silloin kävi ilmi kongressivaaleissa hänen itävaltalaisen koulukunnan fasistislaatuinen talousideologia.

Transatlanttisen aikalaisajattelun taantuminen tukemaan oligarkki-imperialistisia diktatuuri- ja väestönkontrolliteesejä jatkuu syventäen kulttuuripohjan rapautumista

Etiikan asiantuntijat: Vastasyntyneen saa surmata ---> Vieläkö joku epäilee, että länsimaissa ei ole fasistista eugeniikkaa.... Väärin! Ihmistä ollaan muokkaamassa taloususkonnon ja imperialismin objektiksi totaalisen natsimaisesti!

Terveydenhuolto mengelöityy, pankkitoiminnasta tulee satanistisen lahkon toimintaa jne.

Ihmisestä muokataan rahan jumalalle robottia; olet kelvollinen ainoastaan monetarismin täydellistettynä orjana. Sinun pitää pystyä Saatanan palvelemiseen kuuliaisesti, jotta saat luvan olla "ihminen".

Ihminen on kelvollinen Saatanan yhteiskunnassa vasta hänen pystyessä olemaan kyseenalaistamaton, täysin aivopesty ja auktoriteetille alistettu robotti. Vasta silloin hän syntyy osaksi yhteiskuntaa. Vastasyntynyt on sen sijaan vain objekti, jonka voi ottaa vaikka saatananpalvontamenoihin uhrilahjaksi rahan jumalalle (Mm. monetarististen "säästöjen" synnyttämä eugeniikka- ja väestönkontrollityrannia) tai vaikka viherfasististen hallusinaatioiden välikappaleeksi (Sekä oikeiden että vartavasten keksittyjen ympäristöuhkien hyväksikäyttö oligarkia-imperialistisen neofeodaalidiktatuurin pystyttämiseksi).

Transatlanttisen sosiaalisen ja kulttuurillisen rappioprosessin ilmentymiä Suomessa oligarkki-imperiaalisen taloususkontohegemonian kehyksessä ja ikeessä

Suomalaiset perhemurhat ja psykoanalyysi ---> Rankkaa, mutta aiheellisen välttämätöntä asiaa Arhi Kuittiselta! Juuri näin on pohdittava yhteiskuntarappiomme syitä takertumatta niiden aiheuttamiin oireisiin.

Anu Palosaari: Kaksi lasta siepattu! Ottakaa yhteys poliisiin, jos havaitsette tuntomerkkeihin sopivat lapset ---> Tässäpä hyvä esimerkki siitä, kuinka Suomi ei ole mikään lintukoto, vaan mm. viranomaisten diktatuuria ylläpitävä saastepesä.

Mies ja hänen kolme lastaan löytyivät surmattuina - Ilta-Sanomat ---> Yhteiskuntarappion oireet eivät katoa minnekään niin kauan kuin oireita aiheuttaviin syihin ei parantavasti puututa!

Fasismin olemuksesta ja tarkoituksesta transatlanttisen oligarkia-imperialismin pitämiseksi elinvoimaisena ja agendoiltaan etenevänä antihumaanisuusuhkana

Käymälä: EUROOPPALAINEN FASISMI NYT ---> Hyvä kiteytys. 
 
Juuri siksi (Viittaan tuon jutun sisältöön) parhaillaan käynnissä oleva transatlanttisen talousjärjestelmän romahdus on äärimmäisen vakava ja vakavasti kunnolla ymmärrettävä prosessi aiheuttajineen ja ylläpitäjineen!
 
Vasta sitten voi ymmärtää parannuskeinot oikein ja kunnolla!......
 
Se vaatii sitä "heräämistä", jolloin osoitetut ongelmat valkenevat todellisina eivätkä "taikauskona" tai "huuhaana", kuten asioihin perehtymättömät usein vajoavat "ajattelemaan"...
 
Sellainen "ajattelu" tai suoraan sanottuna ajattelun puute on yksi merkittävimmistä yhteiskuntaa uhkaavista seikoista.
 
Tietenkin sellaisesta "ajattelusta" eli ajattelun puutteesta on äärimmäisen vaikeaa vapautua tässä länsimaisessa rappiotodellisuudessa, koska vääristävä propaganda on äärimmäistä instituutioiden, valtamedian ja vallanpitäjien taholta ja henkisen - moraalisen rappion läpi ei voi opettaa - opetella kunnolla asioiden, prosessien ja dynamiikan tiloja, koska yli-individuaalin minäkuvan ja vääristyneen ryhmäpsykologisen maailmankuvan ikeessä utilitaristiset ja behavioristiset diktatuuri-ilmentymät ovat päällä sokeuttamassa ymmärrystä. Yhteiskunta on vaarallisesti demoralisoitu.
 
Demoralisoitu yhteiskunta on kammottavan otollista maaperää mm. Kokoomus-innolle, viherfasismille ja vääristyneille taloususkontouskomuksille. Siinä esim. Glass-Steagall -periaatteen ja sen tärkeyden havainnollistaminen on pahimmillaan kuin yrittäisi tähdentää satanistille Jumalan olevan ainoa tai kristitylle Saatanan olevan ainoa.... Seinähullua siis.

Kansan valveutumisen ja sivistyneisyyden aste oikeastaan mitataankin varsin hyvin osaltaan juuri siitä, kuinka tällaisiin viestintuojiin suhtaudutaan. Aikamoisen sivistymätöntähän meno on ollut tämän kriisin alusta saakka eli noin 2007 lähtien... Parannus tulee väkisin konkreettisen todellisuuden vyöryttäessä sen niskaamme...

Eikä tämä päde pelkästään EU- ja euroasioihin, vaan koko länsimaisen kulttuurin rappion havainnollistamiseen kaikkine valtaliittorakennelmineen ja heidän agendoineen!

Transatlanttista oligarkia-imperialismia tukevaa kätyrillistä mielipidettä

Kansalaiset pidettävä EU:n tahdissa mukana ---> Onpa harvinaisen paska propagandapuhe EU:n (Pankkiiri-oligarkkidiktatuurin) puolesta. Muka pitäisi "kansan ymmärrystä taivuttaa vähitellen EU:n tahtiin". Eli siis aivopesua on muka säädettävä toiselle juonteelle, jotta hirviöiden agenda menisi jouhevammin läpi. PASKAT!

Transatlanttista oligarkia-imperialismia kyseenalaistavaa mielipidettä yhden oleellisen puutteen kera

Esko-Juhani Tennilä: Makarov-keskustelussa sivuutettiin olennaiset kysymykset ---> 
Muutoin hyvin hieno puheenvuoro, mutta Esko-Juhani Tennilä on edelleen siinä harhaisessa Wanhassa maailmankuvassa, jossa luullaan valtioiden olevan muka hierarkian ylimpiä päättäviä entiteettejä ("Naton perusluonnetta on syytä lähestyä tarkastelemalla USA:n tavoitteita; USA:han on Naton kiistaton johtovaltio. Amerikan yhdysvalloissa on lähdetty ja lähdetään yhä laajasti siitä, että heidän maansa on ylitse kaikkien muiden ja siksi heille on oikeus hallita maailmaa.").

Tämähän ei siis pidä paikkaansa, vaan on oleellista ymmärtää mm. maailmanparantamisen kannalta, että USA:kin ja siten myös NATO ovat olleet viime aikoina britanniakeskeisen finanssi-oligarkki-monarkia -imperiumin hallinnan alla. Entisen kolonialistisen Brittiläisen imperiumin on korvannut Toisen maailmansodan jälkeen vähitellen finanssi- eli rahatalousdiktatuurikartelli, joka on neokolonialistinen Brittiläinen imperiumi 2.0. Ei voida löytää kunnollisia (geo)poliittisia - ekonomisia ratkaisuja tämän aiheuttamiin ongelmiin, jos sitä ei nähdä ja ymmärretä kunnolla!

Itse asiassa on vain hyvin harvoja pieniä valonpilkahduksellisia hetkiä, jolloin USA ei ole ollut ko. imperiumin vallan ja tihutyön alla: mm. Alexander Hamiltonin, Abraham Lincolnin - Henry Careyn, Franklin D. Rooseveltin ja jossain määrin viimeisenä John F. Kennedyn aikoina. Näinä aikoina USA on ollut ainoita kertoja esimerkillinen ja hyvä valtio - antimonetaristinen ja antioligarkkinen.

Noiden ainoiden kertojensa sisällöt ovat kuitenkin pedattuna onnekkaasti USA:n perustuslakiin. Siksi olisi oleellista mm. hankkiutua eroon Obaman hallinnosta, joka toimii perustuslain vastaisesti hyvin räikeästi.

Opiksi --> Franklin Roosevelt's RFC · A Lesson For Today.

Venäjän hallinnon oleellinen oppositioasema suhteessa transatlanttiseen oligarkia-imperialismiin

Putin Intervenes on the British Great Game ---> Jotain positiivistakin tapahtuu Putinin aktiivisuuden ansiosta. Tässä siis oleellista geopoliittista strategiaa mm. tausta-aineistoksi tuolle äskettäiselle Esko-Juhani Tennilän kirjoitukselle ja huomautukselleni imperiumi vs. kansallisvaltiot (USA) -valtahierarkialle...

Ilmastonmuutoksen ja "vihreän ekonomian" käyttö transatlanttisen oligarkia-imperialismin rahataloudellisten ja väestönkontrollisten teesien läpiajamisessa sekä eugeniikan - malthusilaisten ajatusvirheiden valkopesullistamisessa siinä osaksi kieroa kulttuuri-sivilisaatioitsetuhoa

Rion kokous päättyi pettyneissä tunnelmissa ---> Rio+20 kokoustamisen "Vihreän ekonomian" tavoitteet olivat yhä neokolonialismia pankkiirioligarkkisen diktatuurin ja neofeodalismin hengessä eli = Malthusilaista viherfasismia. Onneksi ne tavoitteet eivät täyttyneet sentään "odotusten mukaan".

--> South American Leaders Declare: "Green Economy Is The New Colonialism"

--> Death Summit 2012: A Window Into 21st Century Eugenics.

--> Critics of Sustainability Hysteria Slam UN’s Anti-liberty Rio+20 Agenda

--> Rio+20: The Future We Dread with Marc Morano

Paul Gilding: The Earth is full ---> Tässä on yksi puhuja, jolla joistakin hyvistä pointeistaan huolimatta on aivan liikaa malthusilaisen "limits to growth" -maailmankuvan vääristymiä käsitellä kunnolla oikein ekonomian ja ihmiskunnan organisoinnin problematiikkaa.

Onkin jatkuvasti havaittavissa se, kuinka esim. "talouskasvua" sinänsä käytetään vääristävänä terminä ja sisältönä mm. ehdollistamaan ihmisiä neofeodalismiin. Nykyinen "talouskasvu" on toki ongelma mm. tuottaessaan äärimmäisessä tehottomuudessaan "liikaa tavaraa", huonontuvasti organisoitua reaalitaloutta eli kansantalouksien vääristymistä erittäin haitallisesti ihmiskuntaa luonnon kanssa vuorovaikutuksessa ylläpitävästä fyysisestä ekonomiasta oligarkkisen periaatteen saastuttamaan rahatalouden uskonnolliseen ja harhaiseen diktatuuriin. Siinä siis lähinnä monetarististen voittojen haalimiseksi eli velkapyramidipelin ylläpitämiseksi. Malthusilaiset vetävät tästä kuitenkin väärän johtopäätöksen, että "ihmisiä on liikaa".

Luontoa uhkaa vaara monellakin tavalla tässä kuviossa, mutta sen ongelman ratkaisemiseksi ei ole ajattelu "liikaväestöstä", vaan ekonomian vaihtamisesta luonnonmukaisemmaksi ja ihmiskunnalle sopivammaksi. Tähän tarjoaa hyvän mallin LaRouche -liikkeen ekonominen ajattelu, missä rahatalousparasiitti poistetaan, ja mistä syntyy näin mahdollisuus antientrooppiselle ja tehokkaalle reaalitalouden järjestämiselle, joka on paljon kestävämpi ja luontoystävällisempi siirtäessään "talouskasvun" monella tavalla haittaavasta rahatalousparasiitin paisuttamisesta fyysisen ekonomian tehokkaammaksi ja humaanimmaksi kehittämiseen kansantalouksien parhaaksi.

Tätä varten tarvitaan itsenäisiä, mutta yhteistyölle avoimia ja anti-imperiaalisia kansallisvaltioita, joissa kansallisvaltioperiaate oligarkkisen periaatteen sijaan sitouttaa tämän neorenessanssillisen ja humaanin lähtökohdan organisoida ihmiskuntaa paikallisiin ympäristö- ja väestöolosuhteisiin. Imperiaalisessa ja oligarkkisessa hegemoniassa tämä ei onnistu, kuten olemme joutuneet jo hyvin pahasti havaitsemaan!

Tätä ei vieläkään kunnolla tajuta ja se näkyy mm. yhteiskunta-aktivismin skitsofreenisissa ilmentymissä, jossa voidaan yhtäältä vastustaa esim. EVM:n kaltaista tyranniajärjestelmää, mutta samaan hengenvetoon kannattaa aivan samoja neofeodaalista tyranniaa tuottavia "vihreän ekonomian" visioita.

Maapallo ei ole "täynnä ihmisiä"; sen sijaan se on täynnä vääränlaista ekonomiaa, jonka maailmankuvavääristyminä ovat taloususkonnollinen oligarkkinen periaate ja malthusilaisuus sen tukimallina viherfasismi- ja eugeniikkaosineen.

Se nimenomaan on skitsofreenista ja epäluonnollinen epämalli ja siksikin näemme sen järjestelmäviallisen romahdusprosessin nyt etenevän transatlanttisessa talousjärjestelmässä.

‎--> Siispä Glass-Steagall, kansallinen pankkijärjestelmä ja NAWAPA -mission kaltainen fyysisen ekonomian prosessi- ja projektiajattelu tähdellisenä parannusehdotuksena voimaan!

Esoteerinen, mutta opettavainen loppuyhteenveto ko. transatlanttisesta pahuudesta ja ihmiskuntarappiosta

 The Globalist End Game with David Icke ---> Otetaanpa lopuksi pitkästä aikaa taas David Icken ajatuksia esille: Vaikka hän menee välillä "out there" -linjalle selityksissään, niin pääpointteina erittäin relevantteina ovat edelleen mm. --> Ihmiskuntaa on hallittu globalistieliitin manipuloimana väärällä informaatiolla ja aivopesullisilla symboleilla mm. kuvittelemaan itseään pienemmiksi ja voimattomammiksi kuin me olemmekaan ja kuvittelemaan auktoriteetin olevan muka aina hyvää tarkoittavan / alistumaan hyväuskoisesti auktoriteetin valtaan; "Ei sota yhtä miestä kaipaa" ja "Näin on aina tehty ja ei siitä voi siksi poiketa / Se nyt vaan on niin" -fraasit ovat yksi esimerkki tällaisesta aivopesusta. Meidän on tajuttava tämä manipuloitu alistamisemme ja noustava siitä todellisen ihmisyytemme tasolle, jotta maailmanparantaminen todella voi alkaa!

Lisäksi on tajuttava se, että (länsi)maailmassa on tosiaan valtarakenteiden muodostajina juuri niin hierarkiapakkomielteisiä ja vallan keskittämiseen seonneita antihumanisteja, suorastaan hirviöitä, että heille on normaalia saada itselleen "hyvää - voimauttavaa energiaa" mitä erilaisimpien alistamis-, väkivalta-, hajottamis-, tyranniamenetelmiensä kautta. Meidän on tajuttava, että ihmiskunnan vastaisena vihollisena on juuri näin aitoa ja syvää PAHUUTTA, joka useimmiten teeskentelee olevansa aivan muuta eli muka hyvää pinnalta katsoen! Todellinen maailmanparantaminen lähtee myös vasta tästä...

David Icke on myös aivan oikeassa mainitessaan tämän ns. negatiivisen länsieliitin pääkallopaikan olevan Britannia ja Lontoo / Lontoon City ---> Siksi on myös täysin selvää ja luonnollista, miksi LaRouche -liikekin käsittelee länsieliitin imperiaalista kartellisysteemiä edelleenkin nimellä "Brittiläinen imperiumi".

Thursday, June 28, 2012

Eduskunnan maanpetoksellinen EVM-äänestystulos ja kansanedustajien pankkiirioligarkiamyötäilevyyden asteet sen pohjalta

Viime viikon EVM -äänestykseen perustuva Suomen Eduskunnan pankkiirioligarkiamyötäilevyyden analyysini on nyt viimein valmis ja vaikka en saanutkaan aivan "heti Juhannuksen jälkeen" sitä tänne julkaisuun, niin tämän analyysin sisältö on aina ajankohtainen hamaan tulevaisuuteen, kunnes EVM ja kaikki siihen liittyvä on kokonaan mitätöity lakina!

Viime kerran vastaavan analyysini (Eduskunnan maanpetoksellinen ERVV-äänestystulos ja kansanedustajien pankkiirioligarkiamyötäilevyyden asteet sen pohjalta) mukaisesti olen rakentanut tämänkin analyysin, joten sen rakentamisperiaatteet ovatkin jo teille tuttuja. Olen tuonut tällä kertaa kuitenkin muutamia muutoksia, joista kerron nyt lyhyesti: Sulkeisiin olen laittanut tietoja muutoksista jo viime kerralla käytettyihin analyysikomponentteihin. Sen lisäksi uusina analyysikomponentteina ovat; > -merkki, joka ottaa esille edelliskerran äänestyksestä (ERVV) poissa olleet kansanedustajat sekä pr+ ja pr- -merkit, jotka ottavat esille viime talven presidentinvaaleissa edukseen tai epäedukseen esiintyneet ehdokkaat - kansanedustajat pohjautuen tähän analyysiini (Taustapohdintojeni tuloksena syntynyt Suomen presidentinvaalien 2012 ensimmäisen kierroksen äänestysvalintani).

Lisäksi on todettava ? -merkin käytöstä seuraavaa tällä kertaa --> ERVV -äänestykseen mennessä ilmenneet ? -merkin veroiset edustajaryvettymiset olen antanut tähän EVM -äänestykseen mennessä anteeksi, jos ko. äänestysten välillä ei ole ilmennyt niiden lisäksi muuta yhtäläisesti vakavaa. Sen sijaan näyttävästi ovat nyt esillä hallituspuolueiden parissa ko. äänestysten välillä ilmenneet - esillä olleet korruptioepäilyt yms. väärinkäytökset, jossa esiintyvät keskeisesti Stefan Wallin (Dragsvik -gate), Ilkka Kanerva (lahjukset), Pekka Haavisto (USA:n suurlähetystöltä kallis tontti Pekalle; korruptio) ja Jutta Urpilainen (Kreikan tukipaketin vakuussekoilu ym. EU -talouden kätyriys).

Ei -äänien kategoriassa ? -merkin aiheutti tällä kertaa ainoastaan James Hirvisaareen liittynyt ns. hihamerkkikohu, joka oli yhtäältä ? -merkin veroisen miinuspistemäärän ansainnut tapaus, mutta toisaalta sympatiapisteitä tulee kohuun liittyneestä valtamedian hallituspuolueiden hyväksi harjoittamastaan turhasta ja tarkoitushakuisesta ajojahdista. Samalla tavalla olisin käsitellyt Jussi Halla-ahon ääntäkin (Muinaisten kirjoitustensa takia äskettäin hänelle tuomittu sakkorangaistus ja siitä syntynyt kohu ja ajojahti), mutta hänpä olikin EVM -äänestyksestä poissa.

Tämänkertaisissa analyysituloksissa olen lisäksi huomioinut näiden kahden äänestyksen tuloksia vertailuna, missä olen poiminut yhteistuloksena muutamia kansanedustajia esille ääripäinä joko "Potentiaalisina yhteiskunnan vihollisina" tai "Potentiaalisina yhteiskunnan hyvinä esikuvina".

Lopuksi ennen varsinaista analyysiosaa tässä on analyysin pohjana käytettyjä lähteitä: ERVV -äänestystulosEVM -äänestystulos (Verkkomediasta), YLE:n vaalikonetuloksia keväältä 2011 sisältävä ERVV -äänestystulos (Kansan muisti -sivusto) ja Luettelo Suomen vaalikauden 2011 kansanedustajista.


SUOMEN UUDEN EDUSKUNNAN PANKKIIRIOLIGARKKISEN ASTEEN SELVITYS


EVM-äänestys: Jaa -ääniryhmän analyysikomponentit selityksineen --->

Boldaus - Tunnettu henkilö valtamediassa viime aikoina ja siten vahva mielipidevaikuttaja; jokainen miinus- tai pluspisteiden yhteenlaskettu summa - 2 tai yksinään kaksi miinuspistettä. Perusteita: Henkilön tunnettuvuudella on melkoisen suora vaikutus siihen, kuinka hänen äänestyskäyttäytyminen vaikuttaa lisäävästi annetun äänen painoarvoon negatiivisesti. Tässä Jaa -äänen tapauksessa vaikutus on nimenomaan huomattavan negatiivinen sen perustuessa haitallisen pankkiirioligarkian imperialismin ja neofeodalismin voimistamiseen.

Tumma punainen - Nykyinen ministeri hallituksessa; yksi miinuspiste. Perusteita: Uuden eduskunnan hallitusohjelma on kasattu hyvin paljon pankkiirioligarkiaa tukevaksi / ylläpitäväksi, joten sellaisen hallinnon ministerinä oleminen aiheuttaa negatiivista yhteiskunnallista vaikutusta tämänkin äänestyksen taustalle.

Kirkas punainen - Nykyinen pääministeri hallituksessa; kaksi miinuspistettä. Perusteita: Uuden eduskunnan hallitusohjelma on kasattu hyvin paljon pankkiirioligarkiaa tukevaksi / ylläpitäväksi, joten sellaisen hallinnon pääministerinä oleminen aiheuttaa erityisen raskauttavasti negatiivista yhteiskunnallista vaikutusta tämänkin äänestyksen taustalle (Pääministeri oli tällä kertaa poissa äänestyksestä).

XX-merkki - Edellisen hallituksen ministeri; yksi miinuspiste. Perusteita: Myös edellisen eduskunnan hallitusohjelma oli kasattu niin paljon pankkiirioligarkiaa tukevaksi / ylläpitäväksi, joten senkin hallinnon entisenä ministerinä oleminen aiheuttaa nykytilanteeseen negatiivista yhteiskunnallista vaikutusta tämänkin äänestyksen taustalle.

X-merkki - Antanut antiporvarillisena tunnetun puolueen (Vas ja SDP) riveissä Jaa -äänen; yksi miinuspiste. Perusteita: Pankkiirioligarkian tukeminen porvarillisena tunnettujen puolueiden ulkopuolelta on eräänlaista yhteiskunnallista maanpetturuutta, jolla on raskauttava haitallinen ominaisuus myös tässä äänestyksessä.

Z-merkki - Antanut nykyisen oppositiopuolueen (Ps ja Kesk) riveissä Jaa -äänen; kaksi miinuspistettä. Perusteita: Pankkiirioligarkian tukeminen porvarillisena tunnettujen puolueiden ulkopuolelta on eräänlaista yhteiskunnallista maanpetturuutta, jolla on raskauttava haitallinen ominaisuus myös tässä äänestyksessä. Uuden eduskunnan oppositiosta käsin tehtynä se on erityisen merkittävää negatiiviselta painoarvoltaan (Ei esiintynyt tälläkään äänestyskerralla!).

O-merkki - Antanut viime vuoden keväällä ennen eduskuntavaaleja vastakkaisen äänen vaalikonekyselyssä eli muuttanut mielipidettään negatiiviseksi; yksi miinuspiste. Perusteita: Ennen vaaleja henkilön esittämien mielipiteiden täyskäännös tukemaan pankkiirioligarkiaa on raskauttavan haitallinen seikka ja siten myös vaalilupausten pettäminen (Ei käytössä tällä kertaa, koska asia on sen verran vanhentunut ja oli esillä jo riittävästi viime kerralla).

OX-merkki - Ollut viime vuoden keväällä ennen eduskuntavaaleja vaalikonekyselyssäkin voimakkaasti Jaa -äänen kannalla; eli yksi miinuspiste. Perusteita: Kaikkein johdonmukaisimmin ja jääräpäisimmin pankkiirioligarkiaa tukevalla tiellä pysyminen jo vaaleja edeltäneeltä ajalta saakka on myös yhteiskunnalliselta haitaltaan raskauttavaa (Tämä sen sijaan on käytössä, koska tämä asenne on äärimmäisyydessään ja yleisyydessään koko ajan tärkeä).

! -merkki - Puolue (Vas ja Kd) toimi edellisessä eduskunnassa oppositiossa pankkiirioligarkiaa vastaan, mutta antoi nyt Jaa -äänen; eli yksi miinuspiste. Nykyisen eduskunnan ensikertalaiselle ei miinuspistettä. Perusteita: Tämäkin on esimerkki takinkäännöstä pankkiirioligarkiaa tukevalle tielle, mikä on sekä yhteiskunnallisesti haitallinen elementti että petturuutta kansalaisia kohtaan. Ensikertaa uudessa eduskunnassa istuva tällainen henkilö saa vielä synninpäästön tällä kertaa.

Boldattu kursiivi - Pankkiirioligarkiaa eniten tukeva porvaripuolue (Kok); kaksi miinuspistettä. Perusteita: Puolueohjelman rakentuminen jo historiallisista syistä johtuen pankkiirioligarkian kannalle aiheuttaa kokonaispolitiikan taustalle raskauttavan varjonsa. Suuri puolue on tässä tapauksessa painoarvoltaan merkittävä.

Kursiivi - Pankkiirioligarkiaa toiseksi eniten tukeva porvaripuolue (r); yksi miinuspiste. Perusteita: Puolueohjelman rakentuminen jo historiallisista syistä johtuen pankkiirioligarkian kannalle aiheuttaa kokonaispolitiikan taustalle raskauttavan varjonsa; pieni puolue on tässä tapauksessa painoarvoltaan vähäisempi.

? -merkki - Mediassa eniten ryvettynyt; korruptioepäilyjä ym. väärinkäytöksiä ilmentänyt kansanedustaja; kolme miinuspistettä. Perusteita: Yhteiskunnallisen omantunnon ja ymmärryksen puute on merkittävimmillään tässä pankkiirioligarkian hegemoniassa joko räikeää korruptiota ko. hegemonian puitteissa tai sen hegemonian (muka) vastustamista yhteiskunnallisesti haitallisilla äärikeinoilla / hyödyttömillä lumetoimilla (Koskee tällä kertaa sekä Jaa- että Ei-äänikategoriaa!).

> -merkki - Oli poissa viime syksyn ERVV -äänestyksestä; kaksi miinuspistettä. Perusteita: Hallituspuolueen jäsenenä ja siten todennäköisenä Jaa -äänen antajana välinpitämättömyys Suomen etua kohtaan ja oligarkiamyötäilevyys ovat ilmeiset.

pr+ -merkki - Esiintyi edukseen viime talven presidentinvaaleissa; yksi pluspiste (Käytännössä vain Jaa -kategorian Paavo Arhinmäki).

pr- -merkki - Esiintyi epäedukseen viime talven presidentinvaaleissa; yksi miinuspiste (Käytännössä vain Jaa -kategorian Pekka Haavisto).

Yhteispistesymbolit selityksineen eniten miinuspisteitä saaneille ----- A - Ilmiselvin - voimakkaasti vaarallinen pankkiirioligarkian kätyri / hyväuskoinen hölmö, B - Kohtalaisen vaarallinen pankkiirioligarkian kätyri / hyväuskoinen hölmö ja C - Lievästi vaarallinen pankkiirioligarkian kätyri / hyväuskoinen hölmö. Ei yhteispistemerkintää (Yhteispistemäärät 0 ja -2 välillä) - Neutraalihko pankkiirioligarkian kätyri / hyväuskoinen hölmö.

EVM-äänestys: Ei -ääniryhmän analyysikomponentit selityksineen --->

Boldaus - Tunnettu henkilö valtamediassa viime aikoina ja siten vahva mielipidevaikuttaja; jokainen miinus- tai pluspisteiden yhteenlaskettu summa + 2 tai yksinään kaksi pluspistettä. Perusteita: Henkilön tunnettuvuudella on melkoisen suora vaikutus siihen, kuinka hänen äänestyskäyttäytyminen vaikuttaa lisäävästi annetun äänen painoarvoon joko negatiivisesti tai positiivisesti. Tässä Ei -äänen tapauksessa vaikutus on nimenomaan huomattavan positiivinen sen perustuessa haitallisen pankkiirioligarkian imperialismin ja neofeodalismin kyseenalaistamiseen.

Vihreä - Nykyinen ministeri hallituksessa; yksi miinuspiste. Perusteita: Uuden eduskunnan hallitusohjelma on kasattu hyvin paljon pankkiirioligarkiaa tukevaksi / ylläpitäväksi, joten sellaisen hallinnon ministerinä oleminen aiheuttaa negatiivista yhteiskunnallista vaikutusta tämänkin äänestyksen taustalle huolimatta valitusta Ei -äänestä (Ei esiintynyt tällä äänestyskerralla!).

Sininen - Edellisen hallituksen ministeri; yksi miinuspiste. Perusteita: Myös edellisen eduskunnan hallitusohjelma oli kasattu niin paljon pankkiirioligarkiaa tukevaksi / ylläpitäväksi, joten senkin hallinnon entisenä ministerinä oleminen aiheuttaa nykytilanteeseen negatiivista yhteiskunnallista vaikutusta tämänkin äänestyksen taustalle.

Violetti - Edellisen hallituksen pääministeri; kaksi miinuspistettä. Perusteita: Myös edellisen eduskunnan hallitusohjelma oli kasattu niin paljon pankkiirioligarkiaa tukevaksi / ylläpitäväksi, joten senkin hallinnon entisenä pääministerinä oleminen aiheuttaa nykytilanteeseen erityisen raskauttavaa negatiivista yhteiskunnallista vaikutusta tämänkin äänestyksen taustalle.

H-merkki - Antanut porvarillisena tunnetun puolueen (Kok, r) riveissä Ei -äänen; yksi pluspiste. Perusteita: Pankkiirioligarkian kyseenalaistaminen porvarillisena tunnetun puolueen ohjelman vastaisesti on merkittävästi hyvää yhteiskunnallista omaatuntoa ja ymmärrystä ilmentävää politiikkaa (Ei esiintynyt tälläkään äänestyskerralla!).

Y-merkki - Antanut nykyisen hallituspuolueen riveissä Ei -äänen; kaksi pluspistettä. Perusteita: Pankkiirioligarkian kyseenalaistaminen pankkiirioligarkiaa tukemaan ja ylläpitämään rakennetun uuden eduskunnan hallitusohjelman vastaisesti on erityisen merkittävästi hyvää yhteiskunnallista omaatuntoa ja ymmärrystä ilmentävää politiikkaa (Ei esiintynyt tälläkään äänestyskerralla!).

W-merkki - Antanut viime vuoden keväällä ennen eduskuntavaaleja vaalikonekyselyssä vastakkaisen äänen eli muuttanut mielipidettään positiiviseksi; yksi pluspiste. Perusteita: Takinkääntö pankkiirioligarkiaa kyseenalaistavalle tielle on myös hyvää yhteiskunnallista omaatuntoa ja ymmärrystä ilmentävää politiikkaa (Ei käytössä tällä kertaa, koska asia on sen verran vanhentunut ja oli esillä jo riittävästi viime kerralla).

WO-merkki - Ollut viime vuoden keväällä ennen eduskuntavaaleja vaalikonekyselyssäkin voimakkaasti Ei -äänen kannalla; eli kaksi pluspistettä. Perusteita: Kaikkein johdonmukaisimmin ja jääräpäisimmin pankkiirioligarkiaa kyseenalaistavalla tiellä pysyminen jo vaaleja edeltäneeltä ajalta saakka on erityisen hyvää yhteiskunnallista omaatuntoa ja ymmärrystä ilmentävää politiikkaa (Tämä sen sijaan on käytössä, koska tämä asenne on periksiantamattomuudessaan koko ajan tärkeä).

! -merkki - Puolue (Kesk) toimi edellisessä eduskunnassa hallituksessa pankkiirioligarkian hyväksi, mutta antoi nyt Ei -äänen; eli yksi pluspiste. Nykyisen eduskunnan ensikertalaiselle ei yhtä pluspistettä lisää. Perusteita: Takinkääntö pankkiirioligarkiaa kyseenalaistavalle tielle edellisen eduskunnan hallituksesta on toki tässäkin tapauksessa hyvää yhteiskunnallista omaatuntoa ja ymmärrystä ilmentävää politiikkaa, mutta uudessa eduskunnassa ensikertaa istuvan kontolle ei tämä mielipiteen muutoksen hyväksikatsominen tietenkään ulotu.

Boldattu kursiivi - Eniten pankkiirioligarkiavastaisena profiloitunut puolue (Ps); kaksi pluspistettä. Perusteita: Suureksi puolueeksi kasvanut tällainen ryhmä omaa erityisen merkittävästi hyvää yhteiskunnallista omaatuntoa ja ymmärrystä ilmentävää puolueohjelmallista ainesta yhteiskunnan kokonaispolitiikan taustalle.

Kursiivi - Toiseksi eniten pankkiirioligarkiavastaisena profiloitunut eduskuntaryhmä (Vr); yksi pluspiste. Perusteita: Kevään - kesän hallitusneuvotteluissa periksiantamattomuutta pankkiirioligarkian kyseenalaistamisessa ilmentäneet Vasemmiston kaksi edustajaa ovat sen verran merkittävä ilmiö, että heille tulee tässäkin tapauksessa hyväksikatsominen yhteiskunnallisessa omassatunnossaan ja ymmärryksessään.

? -merkki - Mediassa eniten ryvettynyt; äärinationalistista / fasistista kommentointia tai korruptioepäilyjä ilmentänyt kansanedustaja; kolme miinuspistettä. Perusteita: Yhteiskunnallisen omantunnon ja ymmärryksen puute on merkittävimmillään pankkiirioligarkkisen hegemonian (muka) vastustamista yhteiskunnallisesti haitallisilla äärikeinoilla / hyödyttömillä lumetoimilla (Koskee tällä kertaa sekä Jaa- että Ei-äänikategoriaa!) --> Tässä Ei -kategoriassa yksi poikkeustapaus; James Hirvisaari, jonka eduskunta-avustaja aiheutti ? -merkin veroista ryvettymistä, mutta jota käytettiin valtamediassa hallituspuolueiden hyväksi ajojahtina. Siksi ensin mainitusta syystä -3 pistettä, mutta jälkimmäisestä syystä sympatiapisteinä +1,5 pistettä.

> -merkki - Oli poissa viime syksyn ERVV -äänestyksestä; yksi miinuspiste. Perusteita: Oppositiopuolueen jäsenenä ja siten todennäköisenä Ei -äänen antajana välinpitämättömyys Suomen etua kohtaan ja oligarkiamyötäilevyys ovat korkeintaan heikot.

Yhteispistesymbolit selityksineen eniten pluspisteitä saaneille ----- A - Eniten - hyvin pankkiirioligarkiaa kyseenalaistava / Alkanut ymmärtää talousasioita hyvin, B - Kohtalaisesti pankkiirioligarkiaa kyseenalaistava / Alkanut ymmärtämään talousasioita kohtalaisesti ja C - Vähän pankkiirioligarkiaa kyseenalaistava / Alkanut ymmärtämään talousasioita vähän. Ei yhteispistemerkintää (Yhteispistemäärät 0 ja +2 välillä) - Neutraalihkosti pankkiirioligarkiaa kyseenalaistava - Liian vähän kyseenalaistava / Ymmärtää vielä liian puutteellisesti talousasioita.


Äänestystulos kansanedustajittain ja jako ko. äänestyksen vastapuolitarkasteluihin analyyttisenä tutkimuksena, missä luonnehditaan joko pankkiirioligarkian myötäilemisen tai kyseenalaistamisen astetta kunkin nykykansanedustajan kohdalla:

Jaa -ääniä ko. äänestyksessä antaneet: Henkilö, puolue, äänityyppi ja parametrimääritykset (Pisteitä 0 ja -2 välillä ei ole määritelty) --->

Ahvenjärvi Sauli /kd Jaa !
Myller Riitta /sd Jaa x
Alanko-Kahiluoto Outi /vihr Jaa
Myllykoski Jari /vas Jaa x ! > -- -3
Mäkelä Outi /kok Jaa -- -2
Mäkinen Tapani /kok Jaa ox -- -3
Arhinmäki Paavo /vas Jaa x ! pr+ -- -4 ----> C
Autto Heikki /kok Jaa > -- -4 ----> C
Backman Jouni /sd Jaa x
Männistö Lasse /kok Jaa -- -2
Blomqvist Thomas /r Jaa
Brax Tuija /vihr Jaa xx -- -3
Mäntymaa Markku /kok Jaa -- -2
Eestilä Markku /kok Jaa > -- -4 ----> C
Nauclér Elisabeth /r Jaa
Eloranta Eeva-Johanna /sd Jaa x > -- -3
Feldt-Ranta Maarit /sd Jaa x
Nylander Mikaela /r Jaa
Gestrin Christina /r Jaa
Nylund Mats /r Jaa > -- -3
Grahn-Laasonen Sanni /kok Jaa -- -2
Gustafsson Jukka /sd Jaa x -- -2
Ojala-Niemelä Johanna /sd Jaa x
Guzenina-Richardson Maria /sd Jaa x -- -4 ----> C
Orpo Petteri /kok Jaa -- -2
Gästgivars Lars Erik /r Jaa
Haapanen Satu /vihr Jaa > -- -2
Haavisto Pekka /vihr Jaa ? > pr- -- -8 ----> A
Palm Sari /kd Jaa ! > -- -3
Harkimo Leena /kok Jaa -- -4 ----> C
Pekonen Aino-Kaisa /vas Jaa x ! -- -1
Pelkonen Jaana /kok Jaa -- -4 ----> C
Heinonen Timo /kok Jaa -- -2
Peltonen Tuula /sd Jaa x
Hemmilä Pertti /kok Jaa > -- -4 ----> C
Piirainen Raimo /sd Jaa x
Henriksson Anna-Maja /r Jaa -- -2
Hiltunen Rakel /sd Jaa x
Rajamäki Kari /sd Jaa x
Holmlund Anne /kok Jaa xx -- -3
Rauhala Leena /kd Jaa ! > -- -3
Huovinen Susanna /sd Jaa
Jaskari Harri /kok Jaa -- -2
Jokinen Kalle /kok Jaa -- -2
Räsänen Päivi /kd Jaa ! -- -4 ----> C
Jungner Mikael /sd Jaa x -- -3
Jääskeläinen Jouko /kd Jaa !
Salonen Kristiina /sd Jaa x
Sankelo Janne /kok Jaa -- -2
Sarkomaa Sari /kok Jaa -- -2
Kalliorinne Risto /vas Jaa x ! -- -1
Satonen Arto /kok Jaa -- -2
Kanerva Ilkka /kok Jaa xx ? -- -8 ----> A
Kantola Ilkka /sd Jaa x
Karhu Saara /sd Jaa x
Kari Mika /sd Jaa x
Skinnari Jouko /sd Jaa x > -- -3
Karimäki Johanna /vihr Jaa
Soininvaara Osmo /vihr Jaa -- -2
Stubb Alexander /kok Jaa xx -- -6 ----> B
Kauma Pia /kok Jaa -- -2
Suutari Eero /kok Jaa -- -2
Taimela Katja /sd Jaa x > -- -3
Tainio Hanna /sd Jaa x
Kiljunen Anneli /sd Jaa x
Kiuru Krista /sd Jaa x -- -2
Tiainen Eila /vas Jaa x ! -- -1
Kiuru Pauli /kok Jaa -- -2
Toivakka Lenita /kok Jaa > -- -4 ----> C
Toivola Jani /vihr Jaa
Tolvanen Kari /kok Jaa -- -2
Kopra Jukka /kok Jaa > -- -4 ----> C
Korhonen Martti /vas Jaa x ! -- -2
Tuppurainen Tytti /sd Jaa x
Koskinen Johannes /sd Jaa x
Tynkkynen Oras /vihr Jaa
Kumpula-Natri Miapetra /sd Jaa x
Kurvinen Esko /kok Jaa > -- -4 ----> C
Uotila Kari /vas Jaa x ! > -- -4 ----> C
Kuusisto Merja /sd Jaa x
Urpilainen Jutta /sd Jaa x ? -- -7 ----> A
Kyllönen Merja /vas Jaa x ! -- -3
Vahasalo Raija /kok Jaa -- -2
Kymäläinen Suna /sd Jaa x
Wallin Stefan /r Jaa xx ox ? -- -9 ----> A
Kärnä Jukka /sd Jaa x
Wallinheimo Sinuhe /kok Jaa -- -2
Vapaavuori Jan /kok Jaa xx -- -5 ----> B
Lapintie Annika /vas Jaa x ! -- -2
Lehti Eero /kok Jaa -- -2
Wideroos Ulla-Maj /r Jaa
Viitamies Pauliina /sd Jaa x
Viitanen Pia /sd Jaa x
Vikman Sofia /kok Jaa -- -2
Lindtman Antti /sd Jaa x
Virkkunen Henna /kok Jaa xx -- -6 ----> B
Virolainen Anne-Mari /kok Jaa -- -2
Lipponen Päivi /sd Jaa x
Virtanen Erkki /vas Jaa x ! -- -2
Väätäinen Tuula /sd Jaa x
Matikainen-Kallström Marjo /kok Jaa > -- -6 ----> B
Zyskowicz Ben /kok Jaa -- -4 ----> C
Modig Silvia /vas Jaa x ! -- -3
Östman Peter /kd Jaa !.

Yhteenveto pankkiirioligarkian myötäilevyyden korkeimmista asteista: A (Yhteispistein -6 ja -9 välillä) --> Haavisto Pekka, Kanerva Ilkka, Urpilainen Jutta ja Wallin Stefan. B (Yhteispistein -5 tai -6) --> Stubb Alexander, Vapaavuori Jan, Virkkunen Henna ja Matikainen-Kallström Marjo. C (Yhteispistein -4) --> Arhinmäki Paavo, Autto Heikki, Eestilä Markku, Guzenina-Richardson Maria, Harkimo Leena, Pelkonen Jaana, Hemmilä Pertti, Räsänen Päivi, Toivakka Lenita, Kopra Jukka, Kurvinen Esko, Uotila Kari ja Zyskowicz Ben.

Esiintynyt kummassakin äänestyksessä (ERVV+EVM) kategorioissa A tai B (Potentiaalinen yhteiskunnan vihollinen) ----> Stubb Alexander, Wallin Stefan, Virkkunen Henna, Kanerva Ilkka, Urpilainen Jutta ja Vapaavuori Jan. On myös huomioitava, että tästä EVM -äänestyksestä poissa olleista ainakin Risikko Paula, Katainen Jyrki ja Tuomioja Erkki olisivat olleet helposti tälläkin kertaa joko A tai B kategorioissa, jos olisivat olleet äänestämässä.

Ei -ääniä ko. äänestyksessä antaneet: Henkilö, puolue, äänityyppi ja parametrimääritykset (Pisteitä 0 ja +2 välillä ei ole määritelty) --->

Alatalo Mikko /kesk Ei ! -- +3 ----> C
Anttila Sirkka-Liisa /kesk Ei ! -- +2
Mäkipää Lea /ps Ei wo -- +4 ----> B
Mäntylä Hanna /ps Ei wo -- +4 ----> B
Eerola Juho /ps Ei wo -- +4 ----> B
Mölsä Martti /ps Ei wo -- +4 ----> B
Elomaa Ritva /ps Ei wo -- +6 ----> A
Niikko Mika /ps Ei wo -- +4 ----> B
Niinistö Jussi /ps Ei wo -- +6 ----> A
Packalén Tom /ps Ei -- +2
Hakkarainen Teuvo /ps Ei wo -- +6 ----> A
Paloniemi Aila /kesk Ei !
Pekkarinen Mauri /kesk Ei ! -- +2
Hautala Lasse /kesk Ei !
Heikkilä Lauri /ps Ei wo > -- +3 ----> C
Pirttilahti Arto /kesk Ei !
Puumala Tuomo /kesk Ei !
Hirvisaari James /ps Ei wo ? -- +4,5 ----> B
Rantakangas Antti /kesk Ei ! >
Hongisto Reijo /ps Ei wo -- +4 ----> B
Rehula Juha /kesk Ei !
Reijonen Eero /kesk Ei !
Immonen Olli /ps Ei wo -- +4 ----> B
Jalonen Ari /ps Ei wo -- +4 ----> B
Rossi Markku /kesk Ei !
Rundgren Simo /kesk Ei ! >
Ruohonen-Lerner Pirkko /ps Ei wo -- +6 ----> A
Joutsenlahti Anssi /ps Ei wo -- +4 ----> B
Saarakkala Vesa-Matti /ps Ei wo -- +4 ----> B
Jurva Johanna /ps Ei -- +2
Saarikko Annika /kesk Ei !
Jääskeläinen Pietari /ps Ei wo -- +4 ----> B
Kaikkonen Antti /kesk Ei ! -- +3 ----> C
Kalli Timo /kesk Ei !
Kalmari Anne /kesk Ei wo ! -- +3 ----> C
Savola Mikko /kesk Ei !
Sipilä Juha /kesk Ei wo ! -- +3 ----> C
Soini Timo /ps Ei wo -- +6 ----> A
Katainen Elsi /kesk Ei !
Soukola Ismo /ps Ei wo -- +4 ----> B
Kerola Inkeri /kesk Ei wo ! -- +3 ----> C
Kettunen Pentti /ps Ei -- +2
Tiilikainen Kimmo /kesk Ei !
Kivelä Kimmo /ps Ei wo -- +4 ----> B
Kiviniemi Mari /kesk Ei !
Kiviranta Esko /kesk Ei !
Tolppanen Maria /ps Ei wo -- +4 ----> B
Kokko Osmo /ps Ei wo -- +4 ----> B
Torniainen Ari /kesk Ei !
Tossavainen Reijo /ps Ei wo -- +4 ----> B
Korhonen Timo V. /kesk Ei !
Turunen Kaj /ps Ei wo -- +4 ----> B
Koskela Laila /ps Ei wo > -- +3 ----> C
Tuupainen Kauko /ps Ei wo -- +4 ----> B
Tölli Tapani /kesk Ei !
Kääriäinen Seppo /kesk Ei ! -- +3 ----> C
Vehkaperä Mirja /kesk Ei !
Vehviläinen Anu /kesk Ei !
Leppä Jari /kesk Ei ! >
Lindström Jari /ps Ei wo -- +4 ----> B
Lintilä Mika /kesk Ei !
Lohela Maria /ps Ei wo -- +4 ----> B
Virtanen Pertti /ps Ei wo > -- +5 ----> A
Lohi Markus /kesk Ei !
Vähämäki Ville /ps Ei wo -- +4 ----> B
Louhelainen Anne /ps Ei wo -- +4 ----> B
Väätäinen Juha /ps Ei wo -- +6 ----> A
Maijala Eeva Maria /kesk Ei !
Yrttiaho Jyrki /vr Ei wo -- +3 ----> C
Mattila Pirkko /ps Ei wo > -- +3 ----> C
Mustajärvi Markus /vr Ei wo -- +3 ----> C.

Yhteenveto pankkiirioligarkian kyseenalaistavuuden korkeimmista asteista: A (Yhteispistein +5 tai +6) --> Elomaa Ritva, Niinistö Jussi, Hakkarainen Teuvo, Ruohonen-Lerner Pirkko, Soini Timo, Virtanen Pertti ja Väätäinen Juha. B (Yhteispistein +4 tai +4,5) --> Mäkipää Lea, Mäntylä Hanna, Eerola Juho, Mölsä Martti, Niikko Mika, Hirvisaari James, Hongisto Reijo, Immonen Olli, Jalonen Ari, Joutsenlahti Anssi, Saarakkala Vesa-Matti, Jääskeläinen Pietari, Soukola Ismo, Kivelä Kimmo, Tolppanen Maria, Kokko Osmo, Tossavainen Reijo, Turunen Kaj, Tuupainen Kauko, Lindström Jari, Lohela Maria, Vähämäki Ville ja Louhelainen Anne. C (Yhteispistein +3) --> Alatalo Mikko, Heikkilä Lauri, Kaikkonen Antti, Kalmari Anne, Sipilä Juha, Kerola Inkeri, Koskela Laila, Kääriäinen Seppo, Yrttiaho Jyrki, Mattila Pirkko ja Mustajärvi Markus.

Esiintynyt kummassakin äänestyksessä (ERVV+EVM) kategoriassa A (Potentiaalinen yhteiskunnan hyvä esikuva) ----> Elomaa Ritva, Ruohonen-Lerner Pirkko, Soini Timo ja Väätäinen Juha.