Friday, November 01, 2019

Suomalaisuus tuhonnan kohteena globalismin ikeessä - Arhi Kuittisen luonnehdinta kommenttini kera

Monikultturismin eri aspektit ovat keskeinen väestömme alistamiskomponentti länsieliitin totalitarismin intressien vyörytyksessä: kuten tässä suomalaisten kansanluonteen ja geenilinjan mitätöinti monikulttuurillisen väestösekoituksen hyväksi.

--- Arhi Kuittinen Fb-julkaisussaan: "Kaikin voimin yritetään valehdella jotta suomalaisten ainutlaatuinen natiivistatus ja geenilinja voidaan mitätöidä.". -- Koululaisten DNA-testi selvitti: nykysuomalaisilla on kansainväliset juuret.

Globalistien intresseille yksi isoimmista haitoista on itsetietoisen, terveen ja vahvan identiteetin omaava väestö - siksi suomalaiset ovat maalitettavina hyvin uutterasti globalistien taholta edelleenkin, vaikka tuhatvuotisen traumahistorian läpikäyneenä olemme maailmanmittakaavassa poikkeuksellisen erikoislaatuisesti alistettuja ja sairastutettuja. Siitä huolimatta olemme päässeet sellaisenkin mankelin läpi joten kuten, joka kieliikin juuri suomalaisten erityisestä vahvuudesta! 🙂
Nyt vain pitäisi saada aloitettua se kansallinen psykoanalyysi, mutta sitä edeltävänä toimenpiteenä lienee oleellisempi ensin globalismin mitätöinti pois poliittisesta toiminnasta.


Linkki ko. Fb-julkaisuuni (Materiaalisiirto blogiin 4.11.2022).

No comments: