Wednesday, January 17, 2024

Videokeskustelu David Icken ja valistuneiden tieteenharjoittajien kesken: käsittelyssä ihmisyyden alistaminen negatiivisen henkisen voiman (pahuuden) "viljelyalustaksi" globalistieliitin totalitarismiagendan perimmäisenä syynä ja Elon Muskin & valtavirtavaihtoehtomedian valeoppositioroolit siinä

Vaikka olen ollut tämän vuoden aluksi somekirjoittelussani hyvin synkällä ja suorasukaisen kriittisellä päällä (välillä joutuu ja täytyykin olla), ja vaikka myös olen ollut kriittinen vaihtoehtoajattelun / -tietojen ns. valeoppositio- tai harhakäsityksiä kohtaan (eritoten "litteä maa"- ja säänmuokkausaspektit), niin tässä on kuitenkin jatkolle eräs tärkeimmistä sisältökokonaisuuksista, johon tulen perehtymään tänä vuonna enemmän ja tuomaan sekä sitä itseään esille että prosessoimaan siitä omia arvioitani. 

--- Tällä videolla David Icke keskustelee avarakatseisten ja valveutuneiden tieteen harjoittajien kanssa! >> ‘David Icke was right about “Covid”, the jab, the Cloud, and manipulation by a non-human force’ – by the team that identified graphene in the fake vaccine.

Tuloksena heidän keskustelustaan on hyvinkin mielenkiintoinen empiirisen tieteen ja henkisten sisältöjen hybridi (juuri jollaista mm. tarvitaan uutta virallisen ulkopuolelle muodostettavaa intellektualismia varten!), jossa on mukana sekä konkreettista tieteellistä tietoa että David Icken useiden vuosikymmenten mittaan tutkimia ja lanseeraamia käsityksiä maailman sekä henkisen että fyysisen rakenteen luonteesta. 

En nyt selitä ja havainnollista tätä sisältöä kovin tarkkaan tai kattavasti tässä vaiheessa, mutta kehotan vain katsomaan tuon videon avoimin mielin. 

Muutama sana kuitenkin saatteeksi alla! >> 

Tämän vuoden alun omiinkin blogikirjoituksiini (linkit alla) viitaten voin kuitenkin tärppinä tähdentää mm. sitä, mistä Icke on puhunut "valtavirtavaihtoehtomediana" ja joka on siis hänen mukaansa kaapattua valeoppositiota. 

Tässäkin keskustelussa hän ottaa ko. asian oleellisesti esille, ja tämän kaapatun opposition tavallaan "pääjohtajaksi" hän identifioi Elon Muskin, joka on siis vain yksi globalistieliitin agendan useanlaisista "toimittajista" pukeutuneena nyt Troijan hevosena "hyväntekijäsankariksi". 

Lisäksi olen hyvin kiinnostunut juuri pahuuden paljastamisen katsannossa tuosta syvimmästä-perimmäisimmästä maailman manipulaation aspektista, jota Icke on pyrkinyt analysoimaan esiin, ja selostaa hyvin seikkaperäisesti tässäkin:  

Ko. globalistieliitin eli "globaalin kultin" ja heidän ikeeseensä aivopestyjen lakeijoidensa ja hyväuskoisten muiden toimijoidensa perimmäisenä tarkoituksena (tiedostivat he sitä tai hypnotisoituina eivät) on luoda maailmaan tavallaan "viljelyalusta" ihmismassoista sellaiselle ihmisaistein näkymättömissä olevalle epähumaanille voimalle (pahuudelle), joka käyttää ko. globalistieliittiä porukoineen hyväkseen sen tehdäkseen puolestaan. 

Siinä tämän "antihumaanin voiman" tällainen ns. viljelytarve on siis sitä, että ihmisten massat valjastettaisiin ko. "viljelyalustalla" tuottamaan ko. antihumaanille voimalle matalaa eli negatiivista energiaa tavallaan "ruoaksi", ja ko. voima saa sitä vain sitä kautta, että ko. globalistieliitti porukoineen rakentaa maailman juuri sitä varten tässäkin kuvatulla tavalla totalitarismiksi tekoälyavusteisesti.  

Juuri sitä varten ovat olemassa mm. Elon Muskin AI-ideat kaikkineen, ilmastoalarmismin varjolla luotava teknokraattinen diktatuuri, sotien eskaloimiset geopolitiikan sementoimiseksi sitä varten ja ihmisten yhdenmukaistaminen "AI-yhteensopiviksi" kaikilla mielenmanipulaation keinoilla ja IT-teknologian yms. avulla. 

Ja kuten tässä nähdään, niin lääketeollisuuskin on valjastettu mm. rokotteiden ja hiljattaisen Covid-petoksen kautta tätä suorittamaan! -- huomatkaa tässä kohtaa äskettäin alettu uhkailu "tauti X":llä!...  

Kuulostaa hyvin hurjalta ja toivottomalta, mutta tässä kohtaa piilee toisaalta myös tietty positiivinen ja hyvin toiveikaskin aspekti: Icke tähdentää miten meidän ihmisten tietoisuuden lisääminen ja "kenttään" vahvemmin sielun ja humaanin (korkealaatuisen) energian voimin liittyminen ja tuottaminen on eräs ratkaisu tähän megaongelmaan, jolla mm. juurikin tuo "negatiivisen entiteetin" ns. viljelyalustamanipulaatio estetään ja ihmismassat vapautetaan sen kahleista ja uhasta... 

Tulen jatkamaan pohdintoja ja havainnollistuksia lisää näistä sisällöistä sitten jossain vaiheessa myöhemmin, ja ehkä liitän niiden käsittelyä myös toisenlaisten muiden asioidenkin yhteyteen....


Edellisiä blogikirjoituksiani tammikuun 2024 alusta:

--- Vuonna 2024 kulttuurinen narsismi ja sen luomat yhteiskunnalliset, sosiaaliset ja poliittiset ongelmat-haitat eskaloituvat edelleen: Putinin Venäjä ja länsimaat saman pahuuden vallassa kohti totalitarismia ja kolmannen maailmansodan uhkaa.

--- Suomen alasajosta ja suomalaisuudessa pesivistä traumahistorian sosiaalisista-psyykkisistä vaikutuksista nykykriisin pahenemisessa sekä omaa asemointiani siinä - alustus vuonna 2023 ilmenneen pahuuden listausta varten.

--- Vuoden 2023 yhteiskunnallisia, poliittisia ja sosiaalisia tilanteita, asioita ja prosesseja ruodinnassa: miten pahuus ja länsirappio ilmenivät, ja millaista eskalaatiovaaraa ne omaavat tänä alkaneena vuonna 2024 (Päivitetty!).

No comments: