Tuesday, November 05, 2019

Suomen ajautuminen totalitarismiin ja viranomaisten mielivallan lisääntyminen: omia ja Sande Parkkosen huomioita

Sande Parkkoselta lisää oleellista huomiointia tähän maamme äärimmäisen vakavaan alennustilaan liittyen! >> "Hyvin mielenkiintoista. Ylin syyttäjäviranomainen määrittelee sananvapauden rajat. Maailmassa taitaa olla vielä muutama maa, jossa viranomainen määrää mitä saa sanoa missäkin yhteydessä ja mistäkin asiasta. Normaaleissa länsimaissahan sananvapaus on perustuslaillinen oikeus, jota viranomaiset eivät voi rajoittaa kovinkaan helposti.

Yhdysvalloista voidaan olla montaakin mieltä, mutta siellä maan korkeinoikeus on k'ytännössä aina torpannut jokaisen yrityksen rajoittaa sanan- ja ilmaisunvapautta. Liittovaltio, osavaltiot, erilaiset viranomaistahot ovat hävinneet järjestään juttunsa, jos ja kun niissä on ollut kyse sanomisista tai visuaalisista viesteistä, taiteesta yms. Niitä ei vain yksinkertaisesti voi rajoittaa sillä perusteella, että joku virkamies tai poliitikko ei tykkää. Suomessa on toisin.".
---- Eli kuten itsekin olen jo monta kertaa varoittanut: nämä viranomaisten mielivallan lisääntymiset ovat selvä merkki totalitarismiin vajoamisesta ja yhteiskunnan hajoamisesta yhä pahemmin "eliitti vs. rahvas" -vastakkainasetteluun, jolla ei ole MITÄÄN tekemistä sivistyksen, edistyksen, demokratian, vallan kolmijaon, humaanien arvojen eikä sen kuuluisan "eurooppalaisuuden" kanssa, mitä nämä valtaeliitin puhuvat päät petoksellisesti aina myös muistavat toitottaa kuvaillessaan globalismin "ideoitaan" valtamediassa.
On myös hyvin kuvaavaa, miten tälläkin valtakunnan syyttäjällä tuo tuima ilmeensä on tätä kaikkea alleviivaavaa: hänellä ja koko globalismiin aivopestyllä "eliitillä" todellakin on enemmän valtaa kuin ymmärrystä.
Kukaan heistä ei ymmärrä eikä edes halua ymmärtää, miksi rahvas voi pahoin ja miksi se siksi ilmaisee itseään kärjekkäästi oivaltamiensa yhteiskuntahaittojen ja rappioilmiöiden alistamina.
Eliitin ja rahvaan välinen kuilu on kasvamassa siis totalitarismin asteelle, ja sillä ei ole MITÄÄN tekemistä hyvän tai esimerkillisen yhteiskunnan kanssa!




Linkki ko. blogijulkaisuuni (Materiaalisiirto blogiin 5.11.2022).

No comments: