Tuesday, November 05, 2019

Päivi Räsäsen syyttämistapaus osoituksena Suomen ajautumisesta totalitarismiin: tähdennyksiä asiasta myös Liisa Mariaporilta, Sande Parkkoselta ja Seppo Oikkoselta

Liisa Mariaporilta alla oivallinen kiteytys maamme ajautumisesta totalitarismiin ja mielivaltaan globalismin ja ismi-kulttien ikeessä! - alle kommentteihin laitan myös samaa aihetta erinomaisesti ja vakavasti varoittaen kritisoineiden Sande Parkkosen ja Seppo Oikkosen kirjoitukset.

Valtamediassa muutenkin on ollut nyt aivan totalitarismille tyypillisiä ilmaisuja käytössä, mikä sopii pikemminkin pohjoiskorealaiseen "yhteiskuntaan" eikä ollenkaan sivistyneeseen länsimaahan - mutta Suomihan ei ole enää virallisesti sivistynyt!
Miettikääpä, mitä esim. valtamedian paasaama ilmaisu "viharikos" ja "sen torjunta" pitää sisällään! - Aivan, ensinnäkään se ei ole lakiin perustuva termi eikä sen kannaltakaan katsottuna oikeudellisesti eikä sivistyneesti määritelty, vaan se on juuri totalitarismin nousulle tyypillistä mielivaltaa ja tyrannimaista vallankäyttöä.
Sen nostatuksen tekosyynä on yhteiskunnan kriisiytymisen ja eliitin pahanteon nostattamien rahvaan pettymyksen ja vihantunteiden mitätöiminen, sekä sillä ilkkuminen ja kansalaistuntojen halventaminen. Siinä ei ole mitä ilmeisimmin aikomustakaan virallisen vallan taholta paneutua niihin syihin, jotka ovat aiheuttaneet rahvaan pahan olon lisääntymistä ja eliittiantipatiaa yhä enemmän voimistaen globalismin ja tämän koko rappion ikeessä.
Kuten esim. Seppo Oikkonen on sanonut: vain enemmistö voi harjoittaa vihapuhetta vähemmistöä kohtaan eikä koskaan päin vastoin, ja nyt tilanne on se, että valtaeliitti massamediansa ja agendaansa vihittyjen aivopestyjen väestönosiensa kanssa on nimen omaan "enemmistöä", jossa se itse harjoittaa vihapuhetta "vähemmistöä" eli juurikin altavastaajana olevaa rahvasta kohtaan.
Ja se on juuri sitä enemmistöä, jolla on paljon enemmän valtaa kuin ymmärrystä, vaikka he ryhmävahvistuneessa harhassaan kuvittelevat itse olevansa muka ainoita auktorisoituja "oikeassa olijoita". Sekin on hyvin tyypillinen totalitarismille ominainen tilanne.
Se lainaus >> "Liisa Mariapori: Tämäkin tapaus osoittaa selvästi, että Valtakunnansyyttäjänvirastossa ollaan kyllä kovia syyttämään, mutta ei tunneta edes lainsäädännön alkeita. Takautuvasti lakia ei voida soveltaa, "mutta niin me vaan tehdään." Kun laillisuusvalvontaa ei Suomessa oikeasti ole, niin kaikki virkamiesten ylilyönnit ja laittomuudet menevät läpi ja kansa maksaa nämä näytösoikeudenkäynnit. Näyttää siltä, että joku taho yrittää kostaa Päivi Räsäselle sen, että hän uskalsi asettaa poliisipäälliköt tutkintaan, tutkintaan, jossa oikeuslaitos ei siten löytänyt mitään tuomittavaa. "On syytä epäillä", kunhan et epäile poliisisetiä, näinkö tämä menee? Jos siis siteeraat raamatun lauseita, niin saat syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, vaikka laki asiassa on annettu vasta 2011. Jos meidän ns. oikeusoppineet hallitsisivat edes perusteet oikeustieteestä, niin mitään tällaista ei pääsisi Suomessa tapahtumaan. Näillä näytöillä osaamattomuudesta, minä lakkauttaisin koko oikeuslaitoksen ja Valtakunnansyyttäjäviraston. Miksi eduskunta ei puutu tähän? Tämä on valtion varojen hassaamista, kun lopputulos on ennakkoon kaikkien tiedossa. Päivi Räsänen on syytön, sillä sama asia lukee raamatussa, joten raamatun kirjoittaja on tässä tapauksessa syyllinen.".

Kuollut linkki!: Professori äimänä Päivi Räsäsen rikostutkinnasta – ”Lisättiin rikoslakiin vasta 2011” -- Kuolleen linkin takia Liisa Mariaporin ko. teksti on kadonnut kokonaan, josta em. lainaus on poimittu.


Seppo Oikkosen blogijulkaisu: Tavikset tahtoo tasa-arvon (31.3. 2013).

Löytyi myös tällainen hyvä aihetta käsittelevä kirjoitus, joten laitan sen tähän (Kuollut linkki!) >> Valtakunnansyyttäjän linjaus aloittaa Kolmannen valtakunnan kirjaroviot.


Linkki ko. Fb-julkaisuuni (Materiaalisiirto blogiin 5.11.2022).

No comments: