Wednesday, November 16, 2022

Teknokraattinen totalitarismi etenee Suomessakin - havainnollistus Clas Ohlsonin lanseeraaman "käteisvapaa"-maksutavan kohdalta

Nyt kyllä sapettaa taas sen verran isosti tämä yhteiskunnan "Klaus Schwab"-voituminen, että avaudun tässä sen takia, ja kerron miten nimen omaan se teknokraattinen totalitarismi etenee tämän esille ottoni tapauksessakin!

Nimittäin kävin tänään pitkästä aikaa asioimassa Hämeenlinnan Goodmanin Clas Ohlsonilla tarkoituksenani ostaa erään tuotteen, ja maksaa se käteisellä - mutta siellä olikin otettu käyttöön "käteisvapaa"-maksutapa, jolloin käteinen ei enää kelpaa maksutapana!
Tämä oli minulle uusi asia tuossa liikkeessä, kun viimeksi kävin siellä tosiaan useita kuukausia sitten, ja muistaakseni silloin käteinen vielä kelpasi.... En sitten ostanut ko. tuotetta ja laitoin myös moitepalautetta sähköpostilla Clas Ohlsonille ko. asiasta.
Joka tapauksessa näinkin siis ujutetaan sitä Klaus Schwabin, Yuval Noah Hararin yms. globalistidiktaattorien promotoimaa "käteisetöntä teknokraattista dystopiaa" kaikkeen olemiseen äärimaterialistisena kontrollipakkomielteenä myös täällä Suomessa, ja tässä Clas Ohlsonin tapauksessa sitä kohti ujutusta tällä maksutapamuutoksella kutsutaan ko. liikkeessä siis orwellilaisesti "käteisVAPAAKSI" asiaksi.
Ihan kuin moisella valkopesumielteellä aikaansaadulla "tilanteella" olisi muka mitään tekemistä juuri VAPAUDEN kanssa, koska tuohan rajoittaa valinnanVAPAUTTA oleellisesti maksutilanteissa, ja siis diskriminoi ihmisiä haitallisesti mm. siinä tilanteessa, jossa esim. tilillä ei ole rahaa riittävästi ko. ostoon ja vain käteistä löytyy maksamista varten!
Tämäkin siis on myös yksi havainnollistus sadoista ja sadoista esimerkeistä siitä, miten tällaisella asioiden / mielteiden ylösalaisin käännettävällä "mind fuck"-manipulaatiolla ja nurinkurisuudella suggestoidaan näitä teknokraattisen totalitarismin elementtejä paikoilleen väestöjen "hyväksyttäviksi".
Hohhoijaa, tämäkin saa taas sellaisen tunnelman päälle itselleni, ettei minua ole tarkoitettu olemaan olemassa tässä maailmassa - yhä enemmän lähes kaikki alkaa olemaan vain paskaa ja kusta... 😠

No comments: