Friday, May 26, 2023

Sleep Token -yhtyeen uunituoreen albuminsa nimikappale "Take Me Back To Eden": Chase Charnesonin kanavalta kappaleen reaktiovideo ja omia kommenttejani siitä "taistelulauluna"

Otetaanpa nyt eräältä musiikkireaktiokanavalta poiminta ja kokemus Sleep Token -yhtyeen uunituoreelta albumilta, ja sopivasti albumin nimikappale "Take Me Back To Eden".  

Tässä (I Will Never Forget This Moment | SLEEP TOKEN (Take Me Back To Eden) ) ko. kappaleen kokee ja reagoi Chase Charneson omalla musiikkireaktiokanavallaan, ja hän on yksi aktiivisimmista ja tunnetuimmista musiikkireagoijista maailmassa / YouTubessa.  

Ajankohtaisesti tämän ko. "Sleep Token" -kappaleen myötä on nyt selvinnyt myös ko. albumin tuore listasijoitus bändin kotimaassa Britanniassa, kun tänään julkaistulla maan albumilistalla "Take Me Back To Eden" -albuminsa on hypännyt jopa suoraan sijalle 3! -- tässä on linkki tuoreimpaan Britannian albumilistaan.  

Se on merkki siitä, että Sleep Tokenilla on alkamassa myös kaupallisen menestymisen kausi sen lisäksi, että tätä albumia ovat useat musiikkifanit, muusikot ja jotkut kriitikotkin jo ehtineet ylistää tämän vuoden parhaimmaksi musiikkijulkaisuksi, jopa myös ylivoimaisellakin tavalla.  

Chase Charneson sanoo tämän kappaleen reagoinnin yhteydessä tuossa videollaan, että Sleep Token ei tee pelkästään hyvää ja älykästä musiikkia, vaan myös tärkeää musiikkia.  

Itse haluan lisätä vielä sen, että Sleep Token tekee myös äärimmäisen kaunista musiikkia! - olen kuunnellut lapsesta saakka tuhansia eri kappaleita hyvää musiikkia, ja tämäkin Sleep Token materiaali asettuu itse asiassa aivan kärkipään tuntumaan niistä...  

Tämä kappale on omasta mielestäni itse asiassa myös ajan henkeen ja länsimaiden rappion eskalaatioon täydellisesti kiteytyvä "taistelulaulu", jonka ulottuvuus kattaa kentän tai tilan henkisestä maailmasta fyysiseen 100% veroisesti, eikä tuon musiikkivideonsa patsaskuvaelma ole siksikään ollenkaan sattumaa tai pintapuolista kikkailua, vaan kirurgisen tarkka ja laserin kohdistusvoimalla äärimmäistä sisältöä osoittava ja kokemusmaailmaamme tuova taiteellinen valinta.  

Niinpä paljastuu, että ko. kappaleessa itse asiassa kerrotaan poikkeuksellisen selkeästi ja tärkeää toimintakehotusta osoittaen se, minkälaisia voimia vastaan ihmiskunta joutuu nyt taistelemaan ja mitä se vaatii!...  

Ja mitä ilmeisimmin yhä selvemmältä vaikuttaa myös se, että ko. bändin itselleen valitsema visuaalinen ja persoonallinen anonymiteetti täydellisenä valintana onkin itse asiassa tässä ko. "sodassamme" erittäin keskeinen taistelutaktiikka taiteellisen keinoarsenaalin puitteissa...  

Kuten Chase Charneson tuossa reaktiovideolla sanoo: todistamme juuri nyt jotain erityistä, ja itse lisään että myös historiallisen merkittävää tilannetta!... Jota ei voi koskaan unohtaa.

Tässä on edellinen Sleep Token -yhtyettä käsitellyt blogipostaukseni: Aikamme uusi kohu- ja nerobändi Sleep Token esittelyssä: osa-alustusta myöhemmälle euroviisu- ja Käärijä-analyysilleni sekä laajemmin länsimaiden musiikkitilanteelle...

No comments: