Tuesday, November 29, 2022

Kertooko ennen näkemätön ryntäys Fb-kaverikseni globalismin vastaisen aktivismin uudesta noususta yleensäkin? - analyysiä mm. Kiinan Covid-mellakoiden inspiroivasta katsannosta tarkasteltuna...

Muutaman viime päivän aikana minut on yllättänyt Fb-sivullani ennätyksellisen suuri ryntäys Fb-kaverikseni: esim. eilen hyväksyin kerralla 7 ihmistä kaveriksi ja sen lisäksi tänään jopa 13 kpl. uusia ihmisiä tuli äsken kaverikseni.

Tällaista yhtäkkistä massaverkostoitumisen ja -kaveeraamisen ilmiötä ei ole ollut omalla kohdallani koskaan aikaisemmin koko yli kymmenvuotisen Fb-historiani aikana lähimainkaan, joten alkoikin nyt mietityttämään syyt tällaiselle: toki katson tätä asiaa pääasiasspositiiviselta kannalta, ja siitä johtuen teen pohdintaa tässä alla. 

Ja tästä ilmiöstä on tullut samakommenttia joiltakin muiltakin, joten ilmeisesti tämä ei ole vain minun Fb-sivuni juttu - onko tosiaan se "kriittinen massa" ylittymässä aktivistitoimintaan?...

Positiiviselta kannalta katsottuna siis ylipäätään voisikohan tällaisen tilanteen tiimoilta olla nyt viimein alkanut jonkinlainen massavalveutumisen seuraavaalto, jossa tällainen nopeasti etenevä verkostoitumisen ja kaveeraamisen ilmiö on alkanut nousta uudelle asteelle?...

Toivottavasti, sillä onhan omalla Fb-seinällänikin sellaisia yhteiskunnallisia ja poliittisiasioita käsitelty jo vuosikausia ja täällä blogissani osaltaan jo vuodesta 2008 lähtien, jollaisia olen nyt havainnut olevan käsittelyssä noilla hyväksytyilläkin uusilla Fb-kavereillani omilla seinillään - viimein alkaisi siis massoja enemmänkin kiinnostamaan ja sopivalla tavalla huolestuttamaan sen kaltaiset asiat ja prosessit!?...

Tämä tilanne tuolta kantilta koettuna tietenkin ilahduttaa minua suuresti sekä kollektiivisesti että henkilökohtaisesti, koska juuri vähän aikaisemmin tänä loppuvuonna olin melkolailla luovuttamisen partaalla oman someaktiviteettini suhteen ja melko masentunut lähes kaikesta, ja tällainen aktivismin uuden nousun näkeminen tietysti luo uudenlaista intoa jatkaa omiakin analyysejä ja tiedon jakamista kaikissa oleellisissaiheissa.

Kollektiiviset syyt tällaiselle aktivismin uudelle nousulle voisivat olla viimeaikojen eskalaatiot maailman ja Suomen poliittisten tilanteiden takia:

Esim. talven ankaroituminen Euroopassa ja Suomessa jo tässä heti alkuunsa meille aiheutetun energiakriisin keskellä voi olla yksi selvä triggeröivä seikka, joka saa ihmisiä nyt aikaisempaa yhä enemmän varpailleen, tutkimaan asioita ohi virallisen propagandan kaikissaiheissa, ja viimein lähtemään mm. verkostoitumisen kautta etsimään vastavoimia juurikin virallisen vallan kyseenalaistamista ja haastamista varten...

Toinen tuolla tavalla inspiroiva seikka tänne Suomeenkin saakka ilmentyvänä joukkoilmiönä voi olla Kiinassa viime päivien aikana rajusti toimintaan pompannut sikäläisten massojen mielenilmaukset ja protestit Kiinan hallinnon koko tämänkin vuoden aikana harjoittamaansa äärimmäisen ankaraa, absurdia ja turhaa Covid-rajoitusten tyranniaa vastaan.

Kiinassahan on useissa suurissa ja pienemmissäkin kaupungeissa puhjennut covid-rajoitusten vastaisimellakoita ja protesteja jopa ennen näkemättömästi tuollaisen totalitaristisen maan puitteissa!

Se on sinänsäkin erityisen mielenkiintoinen ja merkittävä asia, koska se voi nyt joka tapauksessa paljastaa koko maailmalle, miten absurdi ja haitallinen koko Covid-petos on ollut koko ajan, ja josta minäkin siis olen mm. Fb-seinälläni tuottanut paljon kriittistä materiaalia viimeiset pari vuotta, ja päätyen äärimmäisen haitallisten "Covid-rokotteiden" massavammauttavan ja massamurhaavan luonteen tuomitsemiseen.

Kiinan hallinto on siis nyt tavallaan pahassa välikädessä, koska se ei voi enää piiloutua mitenkään tämän Covid-asian tiimoilta tuottaakseen lisää "uskottavaa Covid-politiikkaa": teki se sitten miten tahansa maassaan menossa olevien mellakoiden suhteen...

Samalla tämä Kiinan tilanne paljastaa koko globaalin WEF-sidonnaisen roolin myös tässä Covid-petoksessa, koska tragikoomisen sattuvasti juuri vähän ennen näitä Kiinan mellakoita ja protesteja WEF-porukoiden johtaja Klaus Schwab vuolaasti kehui Kiinan Covid-politiikkaa, ja että se muka olisi yksi "hieno esikuva koko maailmalle".

Melkoista paskanjauhantaa Schwabilta totta tosiaan, ja se paljastaa edelleen hyvin myös hänen luonteensa piirteitä ja varsinaisen "asiasisältönsä"! - Lisäksi Covid-petoksen muutkin orkestroiijat, kuten Anthony Fauci ja Bill Gates ovat myös lausuneet tuon suuntaista Kiina-propagandaa... 

Esim. Infowars-sivusto on käsitellyt tätä Kiinan uutta tilannetta runsaasti näissä jutuissaan: Something HUGE is Happening in China — it’s Either Really Good or REALLY BADSunday Live Emergency Broadcast: China Rocked By Biggest Anti-CCP Protest in History, Panicking the Communist Chinese & Their Globalist HandlersVideo: Fauci Again Defends Chinese Lockdowns, ja tuossa on erikseen Paul Joseph Watsonin videoanalyysi Kiinan tilanteesta: Absolute CHAOS in China.

Kyllä monet ihmiset varmaan alkavat näkemään yhä laajemmin tuollaisenkin takimyös länsimaiden alasajon vaaroja ja petoksia näissä WEF-sidonnaisissa ja muutenkin globalistieliitin aikomissa prosesseissa, ja siitä on seurauksena uutta massavalveutumisen ja massaprotestoinnin aaltoa länsimaihinkin hyvällä tavalla, ja joka sitten näkyy mm. nyt näin omalla Fb-kaverilistallani kaveriksi ryntäyksenä ennen näkemättömästi.

Toki hieman mielessä kummittelee myös sellainen ikävämpi mahdollisuus, että tässä kaveriksi ryntäyksessä voisi olla piilotettuna myös jotain valeoppositiollista "virusta", josta ei heti pääsisi kokonaan selville - aion toki tarkkailla tilanteita tältäkin kannalta jatkossa...

Mutta tähän lopuksi voin kuitenkin positiivisesti sanoa, että tällainen verkostoitumisen ja kaveeraamisen runsas lisäys aiheuttaa minun taholta kiitollisuutta ja hyviä tunteita ulospäin, ja siksi haluankin tämän myötä pyrkiä yhä parempaan sometoimintaan henkilökohtaisistakin vaikeuksista huolimatta: kokonaisuutena tämä toki inspiroi myös ihmisenä kehittymistäni lisää.

Ehkä tässä on tosiaan alussa ja edelleen etenemässä sellaisen kollektiivisen solidaarisuuden muotoutuminen globalistieliitin ja marionettienskataliaikeita vastaan ja paremman uuden maailman luomista varten, jota kannattaakin juhlistaa ja promotoida tässä ja heti nytkin, vaikka ongelmia ja sen ns. pahuuden loihtimia tuhoja lienee tulossa vielä paljon lisää pelkästään tämän alkaneen talven aikana, ja varmasti vielä pitkään sen jälkeenkin, koska kaikki WEF-sidonnaiset marionetithan ovat edelleen useissa maissa virallisesti vallassa...

Joka tapauksessa noista jatkonkin haitoista huolimatta tämänlainen solidaarisuuden kasvu on syytä valjastaa myös konkreettiseksi toiminnaksi ennen pitkää yhä paremmin!

Itse jatkan edelleen tällä nykyisellä tavallani, eli somesisällön tuottaminen jatkuu niin hyvin kuin se on mahdollista, ja omassarjessani etenee se mainitsemani valokuvausprojekti, joka itse asiassa siis on myös yhteiskunnallispoliittiselta kannalta katsottuna tarpeellistaktivismia.

Nimittäin globalistieliitin luomia ja promotoimia rappiosisältöjä vastaan juuri sopivaa sekä "keskisormen näyttämistä" että pelastavaa renessanssisisältöä ovat myös tällaiset luovat taide- yms. projektit, joissa kiteytyy ihmisyyden ja kulttuurin parhaimpien puolien säilyttämisen ja edistämisen aspektit oleellisena lääkkeenä pahuuden kitkemiseksi pois!

Ja vaikka (tai siksi juuri siitä syystä) se tapahtuisi nyt toistaiseksi epävirallisesti / epäortodoksisesti / epäsovinnaisesti tavallaan - virallisestihan ei enää useinkaan ko. WEF-saastumisen takia pysty kunnolla tekemään tarvittavia ja oleellisia kulttuurin ja ihmisyyden parhaimpien puolien töitä...


Päivitys 30.11.2022 klo. 13.00 >> Tänäänkin äsken hyväksyin uuden ennätysmäärän ihmisiä kaveriksi Fb-listalleni: jopa 22 kaveria kerralla. Tervetuloa!

No comments: