Friday, February 24, 2023

"Venäjä vs. Ukraina" -sodan eskaloitumisen vuosipäivän geopoliittinen analyysi: WEF- ja NWO-sidonnaisista rooleista länsimaissa ja Venäjän kehittymättömyydestä maailmansodan aiheuttamisessa pakkomielteisesti

Koska tänään on ensimmäinen vuosipäivä ns. "Venäjän hyökkäyssodan alkamisesta Ukrainaan", ja koska läntinen ja Suomen virallinen valta medioidensa kera siksi syöttää sen tiimoilta nyt ennen näkemättömällä pakkomielteellä WEF-, NWO- ja "globalisaatio"-sidonnaisen agendansa mukaista narratiivia propagandoineen kaikkineen, niin minunkin täytyy nyt koostaa tässä oma käsitykseni kokonaistilanteesta esille.

Tämä kirjoitukseni tulee haastamaan ja kyseenalaistamaan etenkin tuon läntisen WEF-, NWO- ja "globalisaatio"-sidonnaisen agendan, ja sen mukaiset narratiivit sekä virallisen ja akateemisen vallan että trauma- ja aivopesuhetteikköön ko. asioissa uitettujen rahvaiden piirien katsannoista.

Silti en päästä ns. "puhtaana pulmusena" pälkähästä Venäjääkään tässä aihepiirissä, koska "molemmilla" tai oikeastaan kaikilla sodan NELJÄLLÄ (alempana näette sen, mitä tarkoitan tällä lukumäärällä...) vastakkainasettelun osapuolella on omat ongelmansa ja pahuutensa näissä "karkeloissa"...

Keskeistä kuitenkin täällä ns. "läntisessä demokratiassamme" on se, että aitona suomalaisena minäkin pistän nyt kunnolla hanttiin juurikin meidän "omalle" (oikeasti kokonaan ko. WEF-agendojen omistamalle) viralliselle vallalle ja valtamedialleen tässä koko aihepiirissä!

Tätä kaikkea varten tietoni ja käsitykseni ko. aiheesta olen saanut kaikkina näinä Ukraina-kriisin varsinaisina vuosina eli vuodesta 2014 saakka seuraamalla tilanteita ja tietoja sekä valtamedian että vaihtoehtomedian lähteistä käsin, ja tekemällä niiden perusteella sekä reaaliajassa että jälkipohdintoina ja -analyyseinä kokonaiskuvan, erilaisten prosessivaiheiden ja osapuolisisältöjen koostamista yhteen.

Toki tässäkin informaation käsittelyssä minua on auttanut pohjustavasti ja alun perinkin jo vuodesta 2008 alkanut valveutumisen prosessini, jossa muutenkin olen tutkinut osana globaalin eliitin em. NWO- ja WEF-"haaveitaan" geopolitiikan ja muun siihen kuuluvan sisällön kera ja oikeastaan kaikissa mahdollisissa aihepiireissä maailman tilanteita, sekä mukaan lukien myös monet sosiologiset ja psykologiset aspektit, jotka kuuluvat myös tämän aihepiirin ymmärtämisessä keskeisiin tiedonaloihin.


Määritelläänpä ensin tässä vaiheessa nuo "NELJÄ" vastakkainasetteluosapuolta tässä sodassa / kriisissä:

1. Valtiollisella tasolla; Ukraina vs. Donbass / Venäjä,

2. Geopoliittisella tasolla; "länsimaat" vs. Venäjä (Kiina),

3. Geopolitiikkaa ylempänä olevalla "globalistisella" tasolla; WEF- / NWO-sidonnainen hegemoniatavoite vs. venäläisen itsenäisyyden säilyttäminen,

4. Henkisellä tasolla; "demonit" vs. "pyhimykset", jossa itse asiassa on häilyvämmät rajat ja sisällöt noiden em. muiden osapuolien katsantojen kautta jatkokäsiteltyinä...


Tutkitaanpa sitten näiden monikerroksellisten osapuolimäärittelyjen avulla sisältöjä eteen päin:

Aiheen käsittelyn kannalta on tässä vaiheessa ymmärrettävä tehdä läntisen valtamedian ja sitä kyseenalaistavan vaihtoehtomedian tuottamien sisältöjen keskinäinen erottelu ja vertailu, joten jatkan siltä kannalta analyysiä eteen päin noiden em. sodan / kriisin osapuolten tiimoilta.

---> Ensimmäisessä vastakkainasettelun kerroksessa (Ukraina vs. Donbass / Venäjä) läntisen valtamedian uskottelema narratiivi on oikeastaan kokonaan peittänyt näkyvistä vuodesta 2014 alkaneen Ukrainan sisällissotavaiheen syyt ja tilanteet, jossa puolestaan vaihtoehtomedian paljastamana Yhdysvaltain (länsimaiden) orkestroiman ns. Maidanin "vallankumouksen" avulla valtaan nostettu WEF- ja NWO-mielinen hallinto Ukrainassa alkoi ko. ulkovallan käskystä terrorisoimaan ja jopa kansanmurhaamaan maansa itäosien (Donbass) venäläistä väestöä, joka ei hyväksynyt ko. "vallankumousta" selkeästi valheellisena ja ulkomailta (länsimaat) käsin juurikin osaltaan heitä vastaan tehtynä petoksena.

Tästä seurasi useita vuosia (2014-2022) kestänyt ns. sisällissodan kausi, jossa Donbassin ja Ukrainan välille muodostui pysyvä asemasotatilanne, jossa siviiliväestöä kohtaan selkeästi aggressiivisin osapuoli oli jatkuvasti Ukraina ko. Donbassin venäläisen väestön terrorisoinnissa, kun he mm. jatkuvasti pommittivat esim. Donetskiin ja muihin kaupunkeihin ja kyliin kuuluvia siviilikohteita.

Tämän sisällissotavaiheen sisällön läntinen valtamedia ko. WEF- ja NWO-agendojensa mukaan käänsi kuitenkin aivopesuna länsimassoille ylösalaisin selkeine agendatavoitteineen jo tuolloin, jonka mukaan uskoteltiin muka niin, että "Venäjä hyökkää Ukrainassa" ja "terrorisoi ukrainalaista siviiliväestöä" - näin saatiin satimeen länsimaiden ja etenkin Suomen ja Baltian maiden historiallisista russofobiatraumoista kärsivät väestönosat osaksi peliä reaktiivisen russofobiansa eskaloitumisen kautta.

Huomaatteko, miten naurettavaa tämä länsivalehtelu virallisen vallan ko. suggestiotaktiikoissa on jo tältäkin kannalta nähtynä, kun nyt tänään länsimediat ovat toitottaneet "Venäjän hyökkäyksen yksivuotista merkkipäivää", vaikka ovat vähän väliä jo vuodesta 2014 asti väärin perustein toitotelleet "Venäjän hyökkäävän Ukrainassa"?

Lisäksi Krimin ns. annektoimisen tilannetta vuonna 2014 läntinen valtamedia virallisen valtansa säestyksellä käänsi samalla taktiikalla ylösalaisin niin, että "Venäjä valtasi Krimin ja liitti sen itseensä väkivalloin", vaikka kyseessä on ollut jo kauan ennen sitä Venäjän hallussa osahallinnollisesti käyttämänsä alue, ja tuo "annektointi" tarkoitti Krimillä Venäjän järjestämää kansanäänestystä Krimin liittämiseksi Venäjään täysihallinnollisesti, jonka tulos siis oli sitä puoltava ja näin tapahtui rauhanomainen ja ihan laillinenkin aluemuutos edellä kuvatun kaltaisesti aggressiivisen Ukrainan hallinnon tavallaan liikkeelle töytäisemänään.

Toisaalta toki Venäjältä tuli tuona 2014-2022 välisenä jaksona materiaalista, henkistä ja sosiaalista apua Donbassin väestöille sotimista ja puolustautumista varten, eli Ukrainan ja sen kautta siis jo silloin selkeästi länsivaltojen sijaistoiminnallista aggressiota vastaan, vaikkei Venäjä vielä silloin suoranaisesti osallistunut sotatoimiin siellä itse.

Länsimediat ko. WEF- ja NWO-agendojen vankeina ollessaan ovat kuitenkin jo vuodesta 2014 väittäneet järjestelmällisesti kaikki asiat mahdollisimman paljon Venäjää ja venäläisiä demonisoivissa propagandasisällöissä ja katsannoissa.

Ja siten ihan tarkoituksella välittämättä realiteeteista (vaikka osa demonisoinnista osuisi osittain oikeinkin), koska kyseessä ko. WEF- ja NWO-sidonnaisten länsimaiden kontoilta on ollut jo hyvin pitkäkestoinen venäjävastainen missio, joka nimen omaan liittyy seuraavana käsiteltävässä tasossa ilmeneviin asioihin.

---> Niinpä toisessa vastakkainasettelun kerroksessa ("länsimaat" vs. Venäjä (Kiina) ) on tapahtunut ja tapahtuu seuraavaa, ennen kuin päästään WEF- ja NWO-sisältöjen ytimiin enemmän käsiksi tässä analyysissä:

Tuo WEF- ja NWO-sidonnaisuus länsimaiden osalta jo tässä alustukseksi kerrottuna tarkoittaa geopoliittisesti kaikkien maailman alueiden saattamista sen hegemonian valtaan, jossa keskeisin hegemonian tavoite ei ole "demokratian" ja "vapauden" puolustaminen, vaan sen hegemonian rahataloudellisten ja muiden valta-aspektien totalitarisoiminen globaaliksi valtajärjestelmäksi ylimmän (länsi)eliitin pakkomielteiden mieliksi.

Länsimaat on valjastettu kaikkien politiikan ja yhteiskunnallisten asioiden puitteissa toteuttamaan tätä tavoitetta. Siksi heidän kontolleen on myös tässä Venäjään ja Ukrainaan liittyvässä geopolitiikan tasossa järjestetty valheellisen peitetarinan ylläpito ja promotoiminen sen varsinaisen ko. piilosisällön (globaali WEF-totalitarismi) helpompaa käytäntöön ujuttamista varten - se kuuluu siis lyhyesti sanottuna näin: muka "demokratian ja vapauden puolustaminen", ja vastaavasti "Venäjän diktaattori Putinin kaataminen".

Sitä se siis ei oikeasti ole varsinaiselta tarkoitukseltaan!

Venäjä on osaltaan tunnistanut Putinin hallinnon toimesta tämän petoksellisen aspektin viimeistään jo 2000-luvulla (siis ko. vuosisadan ensimmäisellä vuosikymmenellä parikymmentä vuotta sitten) ja ei suostu alistumaan siihen, ja länsimaiden kontolle geopoliittisesti onkin sälytetty länsieliitin käskemänä tämän Venäjän ko. asiassa vastustamisen tuhoaminen keinoilla millä hyvänsä, josta osa-alueena on synnytetty tahallaan ko. länsivaltojen toimesta tämä Ukraina-kriisi em. valtiotason ilmentymänä, kuten tuossa yllä kuvasin ko. "Ukraina vs. Donbass" -kerroksessa.

---> Katsotaanpa sitten paremmin juurikin tuota WEF- ja NWO-sidonnaista agendaa ja sisältöään seuraavaksi ylimmällä tasolla (WEF- / NWO-sidonnainen hegemoniatavoite vs. venäläisen itsenäisyyden säilyttäminen), jossa siis nähdään jo eksistentiaalisia ja osin uskonnollisia piirteitä ko. vastakkainasetteluissa ja näissä peleissä.

Tämä ko. hegemoniatavoitteensa ei siis ole ollenkaan demokraattista eikä "vapautta puolustavaa", ja se omaa pahuuttaan projisoimalla mustamaalaa Venäjää ja Putinia juuri heidän itsensä tavoitesisällöllä "demokratian ja vapauden vastaiseksi diktaattoriksi ja uudeksi Hitleriksi".

Venäjän ja Putinin hallinnon katsannossa kerroksena ilmenee puolestaan myös heidän venäläisen kulttuurin ja valtiollisen itsenäisyyden säilyttämisen aspekti, jonka vastaisen uhan juurikin ko. WEF- ja NWO-sidonnaisen hegemoniatavoitteen taholta Putinin hallinto aivan oikein havaitsee ja ymmärtää.

Tässä kohtaa voidaan toki kyseenalaistaa Venäjän valtajärjestelmän luonnetta myös, koska kyseessä ei ole kuitenkaan optimaalinen humaani järjestelmä, kuten olen oppinut sitä tunnistamaan etenkin tässä vuosien 2014-2023 aikana.

Kyseessä on havaintoni mukaan siis tilanne, jossa ko. valtio on ollut historiassa ja lähihistoriassa kauttaaltaan eri tavoilla totalitaristinen ja yksinvaltainen (sekä tsaarien aika että Neuvostoliitto), ja josta vasta Putinin kaudella on alettu opettelemaan uusilla tavoilla paremmaksi ja eteen päin demokratiankin opettelussa - Venäjä on ollut Putinin hallitsemana jonkinlainen sekoitus puolidiktatuuria ja maallensa uudenlaista kapitalismia.

Ongelma näyttää olevan se, että Putinin hallinto tukeutuu vieläkin näiden historiallisten traumojen ja vikojen ikeestä toistaiseksi liian vähän irti päässeenä turhan paljon tunnustukselliseen ja uskonnolliseen ajattelutapaan ja valtio-oppiin, josta merkkinä on mm. juuri uskonnon itsensä (kristinusko / ortodoksisuus) korostaminen osana valtiollista oppia.

Eli siinä on tavallaan käännetty tilannetta ylösalaisin yliampuvasti verrattuna Neuvostoliittoon, jossa uskontoa ei sallittu, ja nyt siis ylikorostetaan uskontoa tavallaan symmetrisenä vastareaktiona opeteltaessa pois diktatuurillisen historiansa haamuista ja traumoista - kyseessä ei siis niinkään ole totalitarismista poistuminen ko. "käännöksessä", vaan lähinnä totalitarismin lajin kääntö toisen merkkiseksi.

Itsehän siis karsastan kaikenlaisia tunnustuksellisia ja kultillisia ajatusmuotoja ja niiden jatkeina olevia totalitarismeja, ja näin siis myös tätä havaitsemaani aspektia nyky-Venäjälläkään en katso hyvällä.

Tämä ko. kriisi ja sota on myös osaltaan haittaamassa tuota Venäjän parantumista historiallisista traumoistaan ja vioistaan, sillä ylipäätäänkin sotahan aiheuttaa sotaa käyvän valtion piirissä aina tiettyä taantumuksellista sisään päin kääntymistä ja sisältöjen tiukentumista sisäpolitiikassaan diktatuurillisemmiksi.

Niinpä on osaltaan surullista nähdä tämänlaisen taantumisen piirrettä nyt Venäjässä tämän kriisin myötä, vaikka heillä on muutoin ihan oikein havaittuja aspekteja ulkopolitiikassaan näistä em. WEF- ja NWO-sidonnaisuuksista - mutta toisaalta on ymmärrettävää ja siten jotenkin hyväksyttävääkin myös se, että globaalisti uhattuna olevan valtion pitääkin tiukentaa monella tavalla otteitaan asioiden käsittelyissään.

Ja kuten havaitaan, niin läntinen WEF- ja NWO-sidonnainen eliitti haluaa vallata Venäjän globaalin totalitarisminsa pelialustaksi myös kokonaan ja päästä sitä haittaavasta Putinista eroon keinoilla millä hyvänsä, ja siis käyttäen siinä länsimaissoille suggestoivana taktiikkana peitetarinaa "demokratian ja vapauden puolustamisesta Putinia vastaan" - toki sitten siihen kelpaavat demonisoinnin aspekteiksi myös nuo Venäjän heikkoudetkin häikäilemättä.

Siinä mielessä on tavallaan oikein sietää Venäjän tiukkaa asennetta ja koventuvaa taktikointia, koska Venäjä tavallaan tekee tuossa WEF- ja NWO-sidonnaista hegemoniaa vastustaessaan palvelusta paradoksaalisesti myös länsimaiden hyväksi, joiden ei pidä myöskään kuulua ja joutua ko. hegemonian ikeeseen!....

Mikä on sitten Kiinan roolitus näissä melskeissä?! - toin Kiinan tuolla yllä suluissa esille, koska olen havainnut nyt tähän mennessä heidän hallinnon taholta sekä puolesta että vastaan tyylisiä aspekteja suhteessa näihin WEF- ja NWO-sidonnaisiin sisältöihin:

Yhtäältä Kiinan sosiaalisen pisteytyksen tyranniamallia ollaan haviteltu juntattavaksi jotenkin (mm. viimeaikaisen covid-petoksen varjolla...) myös länsimaihin osana WEF- ja NWO-missiota, mutta toisaalta tässä aivan parisen päivää sitten Kiina on myös tuominnut ulkopoliittisessa kannanotossaan Yhdysvaltojen tekemän maailmanpoliisimentaliteetin ja myös ilmoittanut osaltaan siksi olevansa näissä kiistoissa enemmän Venäjän kuin Yhdysvaltain puolella...??

Onko Kiina hamuamassa tämän myötä juonikkaasti maailmassa "hyviksen" roolia julkiselle ja viralliselle pinnalle, koska siitä ollaan leipomassa WEF- ja NWO-missiossa uutta geopolitiikan maailmannapaa ja Yhdysvaltoja ollaan vastaavasti tarkoituksella tuhoamassa, jotta länsimainen sivistys saadaan poistettua?! - taitaa kannattaa pitää mielessä tämä aspekti...

Mutta silti näissä kaikissa katsannossa: kuinka pitkälle tuota Venäjän tiukentuvaa ja kovenevaa asennetta sitten sietäisi ja hyväksyisi?! - nimittäin katsotaanpa lopuksi tässä tarkastelussa sitä, mitä voi tapahtua tuossa viimeisessä ja ns. ylimmässä kerroksessa...

--->  Viimeinen taso on siis jo melko puhtaasti henkistä tai toisaalta myös psyykkistä ja sosiaalista laatua ja lajia, jossa siis tarkastellaan miten "demonit" vs. "pyhimykset" -vastakkainasettelu tässä aihepiirissä voisi muotoutua.

Eli tarkastelu tässä on osittain esoteerista, mutta siitä voidaan johtaa myös käytäntöön ja käytännön ilmiöihin analyysejä ja tarkastelukulmia, joita otan tässä jonkin verran esille. 

Tämä tarkasteluaspekti on minun mielestäni kuitenkin myös hyvin tärkeä, koska näiden kaikkien 2008-2023 vuosien välisenä aikana kokemani ja tekemäni valveutumisen prosessini on alkanut yhä paremmin osoittamaan itselleni olevan maailmassa ja siihen orientoitumisessa tärkeitä myös henkiset asiat ja hieman materiaalisemmassa katsannossa siis myös sosiologiset ja psyykkiset seikat myös kaikessa politiikassa!

Sodasta itsestään voitaisiin heti tässä tarkastelukulmassa sanoa, että se on kokonaan "demonien" ja ns. vääristyneen psyyken ja sairaan sosiaalisen konstruktion luomaa kokonaisuutta... Vai onko? - kuten huomaatte, niin tässä ajaudutaan nyt myös häilyviin ja epätarkkoihin näkymiin asioista. 

Kyse on siis myös hyvin filosofisista asioiden kääntelyistä tarkasteluja varten, jossa yritetään todella päästä kiinni mm. "oikean" ja "väärän" ytimiin saakka...

Mutta jatketaan, ja katsotaan mitä se paljastaa lisää tästä ko. aihepiiristä:

Tuosta "demonisesta" mentaliteetista voisi kuitenkin nähdä sen, että se usuttaa tiettyä hajottavaa ja epähedelmällistä dualismia maailmaan, jossa ikeeseensä kietomansa dualismin kumpikin osapuoli alkaa nähdä toinen toistaan liian viholliskuvallisesti ja kumpikin ylevöittää itsensä liian "pyhimykselliseksi" viholliskuvallistamaansa osapuoleen nähden.

Valitettavasti juuri tätä "demonista" mentaliteettia nähdään nyt kummankin osapuolen piirissä tässä sodassa, vaikkakin olen havainnut tässä WEF- ja NWO-sidonnaisessa länsimaiden puolessa sitä paljon enemmän kuin Putinin hallinnossa.

Toisaalta olen viime vuodesta alkaen pohtinut myös sellaista mahdollisuutta, jossa Putinin hallinto on saatu tarkoituksella myös WEF- ja NWO-sidonnaista agendaa eteen päin ajamista varten ajautumaan selkeäksi osapuoleksi ko. sotaan, ja siksi siinä katsannossa Putinin hallinto olisikin tavallaan osa kokonaisvaltaista globaalia peliä tavallaan sovittuna osapuolena ja yhteisenä ko. NWO-missiona...

Eihän nimittäin Putinin hallinnon ja Venäjän demonisoiminen olisi ollut länsimaissa näin "onnistunutta" ja länsimaissa osaltaan sen mukaisten WEF-agendojen paikalleen laittaminen niin konkreettista (Venäjän vastaisten pakotteiden toimiminen paradoksaalisesti eli ihan tarkoituksella länsimaiden itsensä talouksien alas ajamiseen...), jos Putinia ei olisi saatu ikään kuin reagoimaan tuon Donbassin tilanteen kautta näin sotaisesti.

Niinpä vaikuttaa tässä kerroksessa tarkasteltuna siltä tuon mukaan, että Putinin reagoiminen sotaisesti vuosi sitten oli selvästi "demoninen" ratkaisu ja tavallaan myös sitä, mitä tuo WEF- ja NWO-sidonnainen länsihegemonia halusikin saada aikaan ajaakseen seuraavaa vaihetta maailman ja länsimaidenkin junttaamiseksi globaalin totalitarisminsa ikeeseen.

Lisäksi on tietenkin "demonista" itsessään sotimisessa jo se, miten aina kummankin sodan osapuolen kontoilla ja kentällä taisteluissa tapahtuu sotilaiden psyyken ja mielteiden raaistumista, joka tuottaa eläimellistä ja täyspsykopaattista käyttäytymistä rintamalla; kuten vihollisen alueilla siviilien terrorisoimista, murhaamista ja raiskaamista yms. rikollista toimintaa.

Tätä tietenkin on tapahtunut kummankin ko. sotajoukon puolella tänä kuluneena sodan vuonna, joten ei ole mitään syytä silotella Venäjän joukkojenkaan sotarikoksia piiloon, ja jättää niitä tuomitsematta!

Näissä rikoksissa ja niistä uutisoimisessa täällä ns. "lännessä" kuitenkin paljastuvat nuo em. vastakkainasettelut ja jakolinjat osina ko. WEF- ja NWO-sidonnaisia agendoja erittäin selkeästi myös, jos ne vain tunnustaa ja havaitsee oleviksi: 

Nimittäin tietenkin WEF- ja NWO-sidonnainen länsimedia virallisen valtansa kera on suorastaan täydellisesti sisällyttänyt sotarikollisen toiminnan kuuluvaksi muka ainoastaan Venäjän ja joukkojensa tekemäksi, ja samalla Ukrainaa ja Zelenskyin hallintoa on ylevöitetty ja sankarillistettu uutterasti, kun samalla on järjestelmällisesti piilotettu Ukrainan joukkojen tekemät sota- ja muut rikokset ihan sieltä vuodesta 2014 saakka piiloon. 

Lisäksi sen mukaisessa ko. länsi"uutisoinnissa" on siis tarkasti massoilta piilotettu nuo em. kulissien takaiset varsinaiset geopoliittiset tarkoitusperät, ja osana Ukrainan hallinnon ylevöittämistä ja sankarillistamista on myös järjestelmällisesti piilotettu Zelenskyin ja sitä edeltäneen Poroshenkon hallinnon äärikorruptiot osana länsivaltojen WEF- ja NWO-agendoja, ja etenkin tämän nykyisen tyrannin täysi demokratian vastaisuus maassaan. 

Tämä kaikki jos mikä on sekä kaikilta länsivalloilta että Ukrainan hallinnolta itseltään todella "demonista"! - joten Venäjän kontolle pahuuden projisointi yksinomaan muka kuuluen on todella typerää ja vaarallista tässä vaiheessa, ja se kertoo kyllä selkeästi minkälaisen voiman hallussa Suomenkin virallinen valta mediansa kera on nyt!...

Miettikääpä vielä sitä, miten suorastaan "ääridemonista" on se, miten näissä kaikissa kuvatuissa geopoliittisissa peleissä Ukrainan väestöstä itsestään on tullut sairain mahdollinen tuhonnan kohde, kun he ovat näin joutuneet olemaan näin itsetarkoituksellisina pelinappuloina tässä kaikessa! - minäkään en pysty lähimainkaan kuvittelemaan sitä kaikkea tuskaa, menetystä, kuolemaa ja pahuutta, minkä vallassa he ovat joutuneet olemaan surkeina objekteina....


Miten tästä kaikesta voidaan nyt tehdä jotain loppukaneettia?!

Yritetään! >>

Nyt jos koskaan minua ärsyttää yhtäältä se, miten edelleen jopa pitkällekin oppineiden (virallisesti ja akateemisesti) keskuudesta nähtynä olen havainnut somessa täysin sokeaa ja yksisilmästä ja noista monikerroksellisista aspekteista täysin ymmärtämätöntä Ukrainan hallinnon puolustamista ja kannattamista, kun ihmiset juuri tänä vuosipäivänä ovat lisäilleet mm. Facebook-tiliensä profiilikuviin "I Stand With Ukraine" -kehyksiä.

Tämänlainen yksisilmäisyys kaiken edellä kuvatun puitteissa näyttää hyvin typerältä, ja se kertookin siis erästä kieltään siitä, miten nämä ihmiset ovat herkkiä suggestoitumaan virallisen vallan luomien narratiivien valtaan täysin kritiikittä (myös ns. joukkohypnoosina) ja / tai he eivät osaa tutkia asioita pintaa ja virallisen vallan tarjoamia narratiiveja ja suggestioita syvemmältä ollenkaan.

Sellainen valveutumattomuus ja joukkohypnoosiherkkyys on viimeistään nyt myös erittäin vaarallista! - aivan kuten oli samalla tavalla covid-petoksessakin ilmetessään!

Toisaalta ei ole mielestäni hyvä sekään, että tekee samanlaista sokeaa kannattamista Venäjän suhteen, joskin jossain mielessä kyllä em. perusteellakin ymmärrän sen, että tavallaan noille "I Stand With Ukraine" -somekehyksille ja myös ko. WEF- ja NWO-sidonnaiselle agendalle ilkikurisena vastareaktiona jotkut voivat laittaa "I Stand With Russia" -kehyksiä -- en kuitenkaan minä.

Mikä sitten olisi oikeanlaista asennetta tässä kaikessa?

Yksi selvä juttu heti ensi alkuun on tietenkin rauhan puolella oleminen ja rauhan toivominen järkähtämättä: että sotatilanne loppuu mahdollisimman pian! - Facebook-tiliensä profiilikuviin rauha-aiheisia kehyksiä laittaneet ovatkin tämän ymmärtäneet hyvin.

Mutta tietenkin kaikkien kuvattujen juurisyiden poiskitkeminen koko kriisin ja sodan alta ja taustalta onkin sitten aika mahdottomalta savotalta vaikuttava juttu, koskapa mm. juuri tänä kyseisenä vuosipäivänä on tullut kummankin osapuolen kontoilta selväksi, että kumpikaan ei luovuta eikä tingi yhtään vaatimuksistaan: siksi tilanteena on siis täydellisen ja totaalipahan nollasummapelin pattitilanne.

Tämä sota voi siksi olla käytännössä vuosikausia kestävässä asemasotatilassa jatkossa, hyvin valitettavasti, ja eskalaation vaara ties millaiseen kaaokseen ja globaaliin tuhoon piilee siksi tuollaisessa pakkomiellevyyhdissä...

Seinähullua onkin nähdä myös Suomen virallisen vallan olevan täysin sokeasti ja siis em. katsannoissa myös "demonisesti" kannattamassa tuollaisen täydellisen nollasummapelin totaalisia vaatimuksia ymmärtämättä itsekään miten täyskahjon vaarallista se on! - tätä on kuultu mm. pääministerimme Marinin ja presidenttimme Niinistön suista ("aseemme ovat hyvin rasvattuina"), joka kertoo osaltaan myös sotapsykoosin saavuttaneen virallisen valtamme piirissäkin jo aikamoisen sairaan ja "demonisen" asteen.

Oliko Putinin hallinnon hyökkäyspäätös vuosi sitten oikein vai väärin? - edellä kuvaamani ja analysoimani perusteella siinä voidaan nähdä sekä oikeaa että väärää, mutta ei ollenkaan mitään hyvää tai optimaalista ratkaisua.

Miten oikeastaan voikaan hyvällä tavalla koskaan vastata sellaiseen "demoniseen" härnäämiseen ja junttaamiseen, jonkalaista WEF- ja NWO-sidonnainen länsieliitti ja sen mukaiset maat geopolitiikassaan Suomi kauhistuttavasti mukaan luettuna on nyt loihtinut ilmeisesti jo vuosikymmenien suunnittelun ja toteutuksen tuloksena aiheuttaen keskeiseltä osaltaan tämän koko sotatilanteen!?... Ja kun toisena osapuolena on vasta äskettäin erittäin pitkästä totalitarismien kaanonista pois opettelemaan alkanut haparoiva ja vielä demokratiassaan kehittymätön puolidiktatuuri, joka reagoi herkästi ja tunnustuksellisesti uhkiin (myös siis ihan oikeisiinkin em. tavalla)...??

Tässä kohtaa viimeisenä ajatuksenani tähdennänkin juuri siksi sitä, että tämänlaisessa maailman patti- ja pahuustilanteessa erittäin keskeiseen rooliin tulevatkin me kaikki tavalliset rahvaat ja siis virallisten hallintojen tavallaan ulkopuoliset massat ja väestöt!

Meidän on siis NYT VIIMEISTÄÄN osattava valveutua kunnolla ja oikein, joka alkaa mm. noista kaikista analyysissäni kuvailemistani asioista perille ja ymmärrykseen pääsystä, ja jatkuu sitten näiden virallisten valtojen WEF- ja NWO-sidonnaisten missioiden hylkäämisenä olemalla tiukan tottelematon ja vastustava niitä kohtaan! 

Se siis tarkoittaa myös kaikkia muitakin WEF- ja NWO-sidonnaisia asioita ja kokonaisuuksia tämän koko "Venäjä vs. Ukraina" -tilanteen lisäksi!

Käytännössä tämän pitäisi sitten näkyä esim. täällä Suomessa(kin) mm. somessa kaiken kattavasti vastalauseina ko. asioiden mitätöimiseksi, ja tulevan kevään eduskuntavaaleissamme sekä sopivina hylkäämisinä että tarpeellisina esilletuonteina...

Tämäkin kaikki olisi vasta alkua, koska sitten olisi osattava palata täällä länsimaissa ns. normaalien humaanien ja edistyksellisten asioiden tuottamisen, vaalimisen ja edistämisen piiriin, jossa mm. länsimainen sivistys voisi palautua sairaasta ja tuhotusta nykytilastaan takaisin kulttuuriamme ylläpitävään ja kehittävään tervehtymisen tilaan - Venäjän voidaan sitten antaa jatkaa rauhassa omaa parantumisen prosessiaan siitä, mihin se on nyt jäänyt ja kaatunut...

Pystymmekö me?!

No comments: