Saturday, March 11, 2023

Eduskuntavaalit 2023 sekä WEF-sidonnaisesta oligarkiasta ja fasismista poispääsyn mahdollisuuksista vaalien piirissä: analyysiä Jari Halosen "vanhat eduskuntapuolueet" -luonnehdinnan avulla...

Otanpa nyt aiheeksi tulevat eduskuntavaalimme sekä äänestämisellä muutoksen luomisen mahdollisuudet politiikkaan ja yhteiskuntarakenteisiin / -toimintoihin nyky-Suomen tilanteessa!

Vaaleihin on aikaa enää alle kuukausi (ovat siis 2.4.2023), joten on oleellista pohtia tässä kirjoituksessa vaalien ja äänestämisen mielekkyyttä aikana, jolloin oikeastaan koko virallinen valta on myös täällä Suomessa kaapattu WEF-sidonnaisen (World Economic Forum - Maailman Talousfoorumi) globaalin fasismin ja oligarkian toteuttamisen käsikassaraksi ns. "neljättä teollista vallankumousta" ja "Agenda 2030"-missiota varten.

Tämän tiimoilta löysin Facebookista Jari Halosen koosteen nykyisten vanhojen eduskuntapuolueiden sisällöistä ja rooleista tässä WEF-sidonnaisen länsirappion eskalaatiossa, jonka otankin yhdeksi keskeiseksi asian ytimeksi tässä pohdinnassani suhteessa äänestämiseen ja vaalikäyttäytymiseen.

Alla on lainattuna kokonaan Jari Halosen ko. Fb-julkaisu, jossa hän käy läpi näiden eduskuntapuolueiden todellisia rooleja käytännössä, ja siten rikkoo asiallisesti ja oleellisesti niihin valtamediassa ja virallisessa narratiivissa luodut harhakuvitelmat ja illuusiot "Suomen ja kansalaisten asialla olemisistaan".

Olen täten näistä Jarin luonnehdinnoista hyvin paljon samaa mieltä, koska olen myös oppinut tunnistamaan nämä kyseiset varsinaiset ko. puolueiden ominaisuudet ja roolit vuodesta 2008 alkaneen aktivistikauteni puitteissa - ei siis niistä tämän enempää lisäluonnehdintaa tässä.

Iso kysymys sen sijaan onkin tässä nykytilanteessamme se, että pystyykö esim. näissä tulevissa eduskuntavaaleissa vaikuttamaan äänestämällä kunnolla mm. juuri niin, että Suomi saataisiin osaltaan sen(kin) kautta kammettua pois tästä WEF-sidonnaisesta fasismista-oligarkiasta ja siihen kuuluvasta antihumaanista neofeodaalistamisesta ja teknokraattiseen tyranniaan ajamisesta?...

Viime aikoinahan on ollut mm. valveutuneiden aktivistien(kin) piireissä sellainen mielle esillä, jossa äänestämistä pidetään tässä rappioeskalaatiossa jo täysin turhana ja toivottomana tapana vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin: kerrotaan siksi sen tiimoilta mm., että "pitäisi vain antaa nykysysteemin luhistua kokonaan", ja "äänestäminen ainoastaan lujittaa virallisen vallan ko. WEF-missiota entisestään", ja "äänestäminen on vain ns. statistin huonoa ymmärrystä valtion kataluudesta"...

Olen ollut toki itsekin äänestämisen / vaalien suhteen varsin skeptinen jo monien viime vuosien mittaan, kun olen nähnyt jo useiden eduskuntavaalien, kunnallisvaalien ja presidentinvaalien menneen maassamme ns. "pieleen", kun olen joutunut näkemään virallisen vallan ko. WEF-sidonnaisen agendan saaneen aina kerta toisensa jälkeen totaalisen vaalivoittonsa ja "mandaattinsa" jatkaa aina vain samalla tiellä huolimatta noiden ko. puolueiden keskinäisistä "vetovuorojen" vaihteluistaan eri vaalikausien hallituksissa, jne.

Voi siis toki kysyä ja kyseenalaistaakin ihan aiheesta, että onko äänestämisellä / vaaleilla enää kunnollista merkitystä, tai johtaako jokin siinä aina rakenteellisesti väärään ja haitalliseen suuntaan...?

Mutta tässä kyseenalaistuksessa itsessään voidaan nähdä myös monia vaaroja ja sitä ns. valeoppositiollistakin saastumista! - katsotaanpa näitä aspekteja tarkemmin ja lähemmin:

Kannattaa ensi alkuun hahmottaa kaukaa historiasta käsin sitä, mitä itse asiassa tarkoittaa länsimainen sivistys, demokratia ja kansallisvaltioperiaatteet; eli yhtenä niiden oheistuotteena siis myös vaalit ja yleinen äänioikeus kaikkineen.

Kannattaa miettiä ja tutkia sitä, miten nämä ko. sivistyksen kaikki teemat ja sisällöt ovat aikoinaan muodostuneet länsimaiden yhteiskuntarakenteiksi, ja joita toisaalta toki nyt ollaan myös hajottamassa suunnitellusti ja tahallaan hyvin tuhoisin ja moraalittomin seurauksin juurikin tuossa WEF-sidonnaisessa katsannossa.

Parhaimpiin kuuluvaa kuvaa näistä historiallisista prosesseista on monissa kirjoituksissaan antanut Seppo Oikkonen mm. blogissaan "Alkon Kassalla".

Keskeinen teema siinä hänen mukaansa on ollut sosiologinen "heräämisen prosessi" keskiajan "depersonalisaation unesta" ns. "kartesiolaisen subjektin" syntymiseen Renessanssissa ja Valistuksen ajalla, jossa ihmisyydessä "eriytyvä subjekti" alkoi hahmottaa maailmaa objektiivisesti, eli toiminnallisesti ns. "objektivaation" kautta todellisuuteen ulkoistuksina ja vastaavuuksina eriytyvän subjektin kehittyville mielteille.

Yhteiskunnallisesti ja poliittisesti tuossa tavallaan dualistisessa prosessissa syntyivät vähitellen monien taisteluiden ja hankaluuksien läpikäynneissä "subjektin" puolella "lisääntyvä individualismi, yksilönvapaudet ja -oikeudet sekä edustuksellisen demokratia" ja "objektivaation" puolella todellisuuteen kehittyivät vastaavasti "empirismi, luonnontieteet, tekniikka ja teollinen hyvinvointi".

Tämä koko prosessi otti aikaa noin 400 vuotta päätyen lopulta länsimaissa nykyisin esiintyviin kansallisvaltioperiaatteellisiin yhteiskuntarakenteisiin, vallan kolmijakoon, vaaliperiaatteisiin ja yleiseen äänioikeuteen.

Lisäksi Oikkonen on tähdentänyt tuota historiallista prosessia ja sen ainutlaatuisuutta ihmisyyden koko historiassa siten, että: "Näiden ihan nimenomaisten – tietyssä paikassa tiettyyn historialliseen aikaan kehittyneiden – kognitiivisten ajatustyökalujen vaikutuksesta maailma on nyt muutamassa vuosisadassa muuttunut tuhatkertaisesti enemmän kuin mitä se muuttui koko ihmissuvun historian aiemman miljoonan vuoden aikana yhteensä".

Tuon historiallisen prosessin tuloksena siis syntyivät myös Suomeen länsimaisen sivistyksen perusperiaatteina myös maamme nykyiset puolueet, vaaliperiaatteet ja yleinen äänestysoikeus.

Mikä sitten on etenkin nyttemmin mennyt niin pahasti vialle, että mm. täällä Suomessakin äänestämisestä on tullut jonkinlainen vakava haitta ja liian kyvytön tapa vaikuttaa vaaleissa, ja puolueista on tullut Jari Halosen mainitsemalla tavalla saastuneita toiminnoiltaan ja sisällöiltään? - onko kyseessä rakenteellinen / systeeminen vika itsessään, vai jonkin muu ongelma, vai jonkinlainen yhdistelmä virheitä, ongelmia ja saastumista?...

Tarkastellaan asiaa eteen päin!

Jo tuolta kaukaa keskiaikaisestakin historiasta saakka voidaan tutkimuksin ja analyysein havaita länsimaiden ja Suomen suhteen sitä, että tuon em. Seppo Oikkosen selittämän "kartesiolaisen heräämisen" keralla rinnakkaisprosessina on ollut koko ajan haittaamassa ja vääristämässä ko. yhteiskuntakehitystä eliittisukujen, monarkioiden ja muiden tällaiseen "ylimystömaailmankuvaan" liittyviä intressejä ja agendoja.

Viittasin tähän tuolla yllä jo käyttämällä "taistelu" ja "hankaluus" tyylisiä termejä ko. "kartesiolaisen heräämisen" kohtaamina haittoina, jotka kuvaavat nimen omaan sitä, miten koko ajan Euroopan historiassa näitä "eliitti-intressejä" on ollut tuottamassa tavallaan vastakkaista prosessia tuon "kartesiolaisen heräämisen" tuhoamiseksi pois ko. oligarkkisen ja fasistisen intressipakkomielteensä tieltä:

Ne intressit ovat siis olleet aina luonteeltaan "neofeodaalisia", siten anti-"kartesiolaisia" ja periaatteeltaan ihmisyyden vastaisia, joita on tyypillisesti ajettu nykyäänkin WEF-sidonnaisissa yhteyksissä havaittavine tapoineen: pahuutta projisoivilla valehtelu- ja vääristelymenetelmillä (mm. kaasuvalottaminen, käsitystenohjaus katalasti ja vääristävästi, maailmankuvan kaventaminen sensuurilla jne.), pelottelu- ja häpeämanipulaatioilla sosiologisesti sekä rakenteellisesti noita kaikkia mahdollistavilla salaliitoilla ja siihen kuuluvilla organisaatioilla ja muilla ylikansallisilla rakenteilla.

Teemallisesti se voidaan kiteyttää termillä "oligarkia" tai siis myös luonnehdinnalla "fasismi", mutta keskeistä on se, että toiminnallisesti teeman mukainen maailmankuva pyrkii aina totalitarismiin, koska se haluaa jatkuvaa ja täydellistä kontrollia.

Joskus viime vuosisadalla tuota "kontrollityranniaa" on nimitetty tiettyjen nyanssierojen tekosyyllä myös termillä "kommunismi", mutta se on mielestäni harhaanjohtavaa, koska ytimeltään kyseessä on nytkin ylikansallinen rahantalousdiktatuuri sekä ylimielinen, narsistinen ja psykopaattinen tahto mahdollisimman täydelliseen valtaan, ja sen kaiken naittaminen valtioiden kaikkiin rooleihin, ja lopulta tuhoten nekin altaan pois "maailmanhallinnoksi" eli "Uudeksi maailmanjärjestykseksi" (NWO).

Tässä historia-analyysissä lopputuloksena kokonaistilanteen hahmottamiseksi näemme heti siis sen, että koko "kartesiolaisen heräämisen" aikakaudella (siis viimeiset n. 400 vuotta) länsimaissa on ollut rinnakkain olemassa kaksi toisistaan täysin poikkeavaa maailmaa tai maailmankuvaa, jotka ovat olleet keskinäisissä kiistoissa ja sotatiloissa myös koko saman ajan!

Nämä rinnakkaiset maailmakuvat ovat täten siis myös nykytilanteen ongelman ydin myös liittyen demokratiaan, vaaliperiaatteisiin ja yleiseen äänioikeuteen: sinä havaitaan se, että itse asiassa äänestämisen ja vaalien yhteiskuntaperiaatteet osana kansallisvaltioperiaatteita eivät sinänsä ole se ongelman ydin, vaan niiden ulkopuolisena ja salaliittoisena ns. taustalla pysynyt em. "oligarkia" ja "fasismi" on se keskeinen "vastustaja".

Toki voi olla yhä parantamisen varaa tuon "kartesiolaisen heräämisen" tuottamissa edellä kuvatuissa subjektin ja objektivaation keskinäisissä asetteluissa ja tuotoksissa sekä niiden sisällöissä, mutta keskeistä tässä on huomata se, että todellinen haitta ja siten päävihollisemme ei ole vaali- ja äänestysperiaatteita ylläpitävissä valtion rakenteissa sinänsä, vaan tuo ylikansallinen ja "globalistinen", eli siis neofeodaalistava rakenne WEF-sidonnaisena valesivistyksenä on se ongelman ydin.

Tästä puolestaan voidaan päätellä sitä, että noissa aktivistipiirien em. "koko systeemi on mätä ja poisheitettävä"- ja "äänestäminen on turhaa ja tuhoisaa statismia" -tyylisissä heitoissa piilee vakavia ajatusvirheitä ja ymmärryksen puutteita mm. näitä kuvattuja historiallisia prosesseja ja sisältöjä kohtaan.

Ei siis kannata heittää pois sellaisenaan näitä "kartesiolaisen heräämisen" historiallisia periaatteita ja käytännön ilmenemismuotojaan, koska siinä menetettäisiin keskeiset länsimaisen sivistyksen olemukset traagisesti!

Sehän on nimen omaan tuon WEF-sidonnaisen oligarkian ja fasismin yksi pääintresseistään, ja sitä tavoitettaan he ovat pyrkineet viemään eteen päin kaikkina aikoina, jolloin tuon "kartesiolaisen heräämisen" käytännön sivistys ko. oligarkian ja fasismin haittana on ollut olemassa länsimaissa.

WEF-sidonnainen agenda pyrkii täten tuhoamaan länsimaisen sivistyksen neofeodaaliseksi ja teknokraattiseksi totalitarismiksi, jotta edustuksellinen kansanvalta mitätöityisi mahdollisimman totaalisesti ja muutkin sivistykselliset periaatteet unohtuisivat massoilta - tätä he tekevät parhaillaankin kaikilla mahdollisilla keinoillaan, jotta muka saisivat "narsistisen mielenrauhansa"...

Tämän takia on syytä tarkastella myös näitä aktivistipiirien ymmärtämättömiä heittoja "koko systeemin luhistuttamisesta" kriittisesti, ja pahimmillaan siinä on otettava huomioon sekin, että sellaiset "mielteet" ja promotoinnit voivat olla myös juurikin tuon oligarkian ja fasismin hyväksi tapahtuvaa valeoppositiotoimintaa - eräänlainen versio siis "Troijan hevosesta", joka johtaa ensin kaaokseen ja sitten WEF-sidonnaiseen "ongelmanratkaisuun"!...

Miten sitten tästä kokonaisdilemmasta päästäisiin pois, jotta aidosti demokraattinen vaalikäyttäytyminen ja äänestäminen olisi taas kunnollisempaa, ja massoilla olisi enemmän ja paremmin sananvaltaa yhteiskunta-asioita rakennettaessa?!

Nythän siis on niin, että tuon WEF-sidonnaisen agendan ikeeseen on saatu suggestoitua ja vangittua kaikki vanhat eduskuntapuolueet niin vakavasti, että niiden oikea luonne on tuo Jari Halosen luonnehtima sisältö (alla selostettuna lainauksena): siksi näiden puolueiden äänestäminen ei tuo tarvittavaa muutosta! - siinä WEF-sidonnaisesta pahuudesta perillä olevat aktivistipiirit ovat oikeassa.

Mutta onko sille vaihtoehtoja?! - no, viime vuosina on toki syntynyt uusia eduskunnan ulkopuolisia puolueita, joiden sisällöissä on tätä kuvattua WEF-pahuudellista tilannetta enemmän tai vähemmän ymmärtävää asiaa ja ns. "vasta-agendaa" sitä varten, joten minun mielestäni sieltä käsin voidaan ihan kohtuullisesti alkaa ainakin alustavasti ja osaltaan tutkimaan maailmanparantamista ja tarvittavaa muutosta...

Mutta! - siinäkin on ymmärrettävä se, että sisällöt heilläkin ovat vasta kovin uusia ja tuoreesti muotoutuvia, ja sen mukaisesti voi olla myös jotain puutteita ja vääristymiä niissäkin.

Lisäksi kokonaisuutena joka tapauksessa on ymmärrettävä sekin, että maailmanparannus tässä katsannossa on myös todella pitkään ja vaivalloisesti kestävä prosessi, jota tulee mieltää vaalikausien mittakaavan sijaan pikemminkin monisukupolvisena kehityskaarena, jossa aikaa toiminnan suorittamisessa voi myös kulua tuollaiset em. kaltaiset "400 vuotta" johonkin todella hedelmälliseen "lopputulokseen" pääsemiseksi...

On siksi tietenkin todennäköistä ja itse asiassa varmaa, ettei näiden uusien puolueiden kautta muutosta äänestämällä voida saada vielä läheskään riittävästi aikaan yhdessä eikä parissa-kolmessakaan vaalikaudessa.

Silti sosiaalisena ja periaatteellisena prosessina on kuitenkin tärkeää alkaa jo NYT kokeilemaan muutoksen mahdollisuutta näiden uusien puolueiden kautta myös vaalien piiristä käsin, ja sekin on miellettävä osana moninaista kokonaisvaikuttamisen arsenaalia, jossa aktivismin tulee olla monialaista ja monitoiminnallista.

Meidän on siis ymmärrettävä se, miten juurikin tuon WEF-sidonnaisen maailmankuvan koko sisältö ja luonne on se ydinhaitta ja päävihollinen nykyäänkin, jossa sen aiheuttaman haitan poisto on todellakin pitkällisen vaikea prosessi!

Sellainen vaatii mm. näiden kaikkien em. historiallisten prosessien ja sen jatkeena tulevaisuustoimien ymmärtämistä sekä siihen kuuluvaa laajamittaista sosiaalista ja psyykkistä valveutumisen aspektia myös - vaalikäyttäytyminenkin paranee samassa suhteessa kuin kasvaa väestön kokonaisvalveutuneisuus ja vähenee ko. WEF-sidonnaisiin suggestioihin, alistamisiin ja harhoihin lukittautuminen.

Sosiaalisena ja psyykkisenä valveutumisen aspektina tuo uusien eduskunnan ulkopuolisten ns. vaihtoehtopuolueiden äänestäminen onkin siksi yksi ensimmäisistä tärkeistä askeleista pitkällä tiellä kokea ja nähdä, minkälainen muutoksen mahdollisuus voisi siitäkin alkaa!...

Se on myös WEF-sidonnaisen "Troijan hevonen" -tyylisen kaaostaktiikan väistöliikettä, jotta erottuvat tarpeeksi hyvin edelleen ko. "kartesiolaisen heräämisen" historialliset kansallisvaltioperiaatteet hyvällä tavalla ja toisaalta siitä erilleen nähdään ko. WEF-sidonnainen kataluus kaikkineen.

Jos täällä Suomessa edes pari-kolme tai muutama ehdokas näistä uusista "vasta"puolueista pääsisi jo näissä tämän kevään vaaleissa läpi eduskuntaan oppositioon, niin sittenpähän jo lähivuosien aikana nähtäisiin sitä, miten yhtäältä heidän vaikutus oppositiopolitiikkaan muodostuisi, ja toisaalta millä tavalla virallinen valta yhtäällä ja massat toisaalla heihin suhtautuisivat...

Sitten sen koosteena havaittaisiin mm. sitä, että minkälaisia sosiologisia ja yhteiskuntarakenteellisia seikkoja ja prosesseja se paljastaisi piilosta esille, ja minkälaiset ongelmat niissä ovat keskeisiä ja haitallisesti vaikuttavia edelleen - miten maailmanparantamisen kalibroimista olisi sitten jotenkin tarpeen mukaan muutettava / kohdennettava...??

WEF-sidonnaisen fasismin ja oligarkian vastustamisessa ja sellaisen tilalle paremman maailman luomisessa ja säilyttämisessä(kin) on täten osattava olla myös jopa äärimmäisen kärsivällinen ja pitkäjänteinen!.....

Toki on ymmärrettävää sekin, että näissä nykyisissä melskeissä itse kukin voi ajoittain joutua olemaan tunnetiloissaan kärsimätön ja hätäinen, joka haittaa näistä tilanteista ymmärrykseen pääsyä ja aiheuttaa liikaa joko paniikkitoimintaa tai lamaantunutta välinpitämättömyyttä - niin olen välillä minäkin kokenut, mutta täytyy yrittää taas palata "koko voimaansa"...

Siksi tämän analyysini lopuksi johtopäätöksenä voinkin sanoa, että äänestäminen kannattaa myös näissä tämän kevään eduskuntavaaleissa, mutta aidosti valveutuneen todella kannattaa suunnata äänensä nyt näille uusille puolueille, ja unohtaa kokonaan nuo vanhat eduskuntapuolueet.

Mitkä niistä eduskunnan ulkopuolisista uusista puolueista olisivat sitten parhaimpia, tai mitä niistä etenkin kannattaisi äänestää? Onko näkyvissä jotain isoja ongelmia heidän piireissään? - valittavana ovat nyt mm. Valta Kuuluu Kansalle -puolue, Vapauden liitto, Kristallipuolue, Suomen Kansa Ensin -puolue, Liberaalipuolue, jne. ...

Tuo jatkoanalyysi uusista puolueista voi olla toisen erillisen kirjoituksen aihe, joten taidan palata siihen asiaan myöhemmin erikseen, mutta toki siis ennen ko. eduskuntavaaleja vielä tämän maaliskuun aikana...

Ensimmäisenä tähdennyksenä voin kuitenkin vielä tässä lopuksi mainita ainakin sen, että sellainen on hyvä asia jo lähtökohtaisesti, jossa aidosti valveutuneille ja näistä WEF-sidonnaisista ongelmista perillä oleville on olemassa useammanlaisia vaihtoehtoja näiden uusien puolueiden katsannossa, koska asia-analyysejä tehdessä ja maailmankuvan kalibroimisissa uudelleen on oleellista saada monipuolista tietoa ja analyysejä erilaisista näkökulmista käsin, joka on yksi rikastuttava tie löytää mahdollisuuksia maailmanparantamiseen kokonaisuutenakin, eikä vain tässä vaalikatsannossa...

Aivan lopuksi alla on se Jari Halosen Fb-julkaisu ja sen kokonainen lainaus:


Jari Halosen Fb-julkaisu: "VANHAT PUOLUEET - RAHAELIITIN FASISTISIA ASTINLAUTOJA

Jokainen kynnelle kykenevä politiikkaan tunkeva pyrkyri esiintyy vaaleissa maailmanpelastajana.

KOKOOMUSLAISET itsekkyysihmiset ”pelastavat” jo rutiköyhäksi myytyä Suomea myymällä/yksityistämällä lisää valtion varallisuutta ja tästä seuraten työntämällä suomalaiset globaalin rahavallan/pankkimafian orjiksi. Ja kyseistä idiotismia kokoomuslaiset julistavat kapitalismiksi.

KESKUSTA pelastaa maaseutua… EI MITENKÄÄN! Vaan nimenomaan romuttaa maaseutua edelleen kaupunkilaistuvana Vihreiden apupuolueena. Keskusta on suomenomistajien (Perheyritysten liiton) eturyhmäliike, mikä on jättänyt jo aikaa sitten maaseudun elävänä pitämisen politiikan ja jopa maalaisjärjen.

PERSUT ovat päätyneet akateemisten halla-aholaisten natsien puolueeksi, mikä on JO TOISTA KERTAA myynyt kaikki periaatteensa. Nykypersut ovat EU:n ja pakkoruotsin feminismiä kannattavia rasisteja, jotka kusettavat äänestäjiään noustakseen jälleen ministeri-hillopurkkiin.

RKP on eriytymiseen perustuva suomenruotsalaisnationalistinen puolue, minkä ainoa idea on ylläpitää lainsäädännöllisesti ylläpidettyä ruotsinkielisten n. 20% parempaa keskimääräistä elintasoa kuin kaikilla muilla suomalaisilla on. Kyseinen epätasa-arvo-kamaluus maksaa vuosittain suomalaisille veronmaksajille miljardeja.

DEMARIT on tämän hetken Suomen johtava globaalin rahavallan käsikassara-puolue. Maailman Talous Foorumin (WEF) hypnotisoiman Sanna Marinin johdolla Suomen talous on romutettu ja Suomi on lopullisesti ajettu sekä globaalin pankkimafian orjavaltioksi että USA:n sotaleikkikaluksi. Ja suomalaiset on ”myyty” edellisten orjakansaksi.

Sanna Marin on globaalin rahavallan omistaman/hallitseman median nostama, suojelema ja markkinoima globaalin rahavallan narunukke, mitä media jankuttaa välttämättömäksi median tyhmistämälle kansalle.

VIHREÄT on akateemisen eliitin peloilla ja vihalla politikoiva fasistis-teknokraattinen ääriliike, minkä mielikuvituksellinen maailmanlopun-dystopiapolitiikka on jo saanut koko länsimaailman romahtamaan taloudellisesti.

VIHREIDEN takana on globaali rahaeliitti, mikä buffaa omistamansa median kautta Vihreiden levittämää pelko ja vihapolitiikkaa, minkä avulla olemassa olevaa teollista rakennetta tuhotaan, jotta globaali rahaeliitti voisi synnyttää upouuden riistokapitalistisen uusfeodalismin, missä tavallinen kansa painetaan rahaeliitin orjakansaksi.

VASEMMISTOLIITTO on jo parikymmentä vuotta sitten rahavallan kaappaama valevasemmistolainen huijaus. Vasemmistoliiton puheenjohtaja on oikeistomedioiden valtaan nostama täysoikeistolainen RKP-nationalisti Li Andersson, joka on ollut jo romauttamassa Suomen valtion… ja synnyttämässä satojatuhansia köyhiä lisää Suomeen tämän hallituskauden aikana; Maailman Talous Foorumin ajaman politiikan toteuttajana.

Vasemmistoliitto on globaalin rahavallan ketjussa synnyttämien varainsiirtohuijausten toteuttaja: Kulkutautikusetus, ilmastonmuutoshumppa, venäjävihapolitiikka.

Ja kauheinta on, että VASEMMISTOLIITTO kusettaa kaikkein heikompia; vähävaraisia ja köyhiä suomalaisia.".

No comments: