Monday, March 06, 2023

Kooste Covid-petoksen koko sisällöstä, luonteesta ja tarkoituksesta osana WEF-sidonnaista totalitarismia: analyysiä mm. David Icken, Andrew Kaufmanin, Vernon Colemanin ja muiden ko. petoksen paljastaneiden aktivistien avulla

Tähän väliin onkin hyvä ottaa esille laajasti ja kaikilta keskeisiltä osiltaan Covid-petos, eli ns. "koronapandemian" varjolla vuosina 2020-2023 luodut kaikki totalitarismin ja tyrannian keinojen vyörytykset sekä ihmisten vaurioittaminen ja tappaminen sen mukana suunnitellussa ja toteutetussa massamurha- ja massavammauttamisoperaatiossa ns. mRNA-"rokotuksien" avulla.

Tähän on muutama hyvä syy (alla), joiden kautta tilanteiden selventäminen ja kyseenalaistaminen osana ko. petoksen eri aspekteja on tärkeää ja oleellista:

1. Viimeaikoina on lännen valtamedioissakin otettu esille suhteellisen kärjekkäästi se, kuinka muka ko. "korona-virus" lähti kuin lähtikin liikkeelle Kiinan Wuhanista laboratoriosta eikä sitä ennen uskotellun Wuhanin "ruokatorin lepakoista" ns. luonnollisesti.

Uskottavuutta tälle paljastukselle on muka tuonut Yhdysvaltain viralliset lausunnot ko. asiasta, jossa maan energiavirasto ja FBI ovat muka nyt "paljastavinaan" sitä jossain määrin, mutta ovat yhä periaatteellisiltakin luonteiltaan kauttaaltaan korruptoituneita WEF- ja globalistieliitin organisaatioita - eli ko. tahot valehtelevat, vääristelevät ja manipuloivat yleensä kaikesta ja kaikessa suunnitellusti, mutta tässä ainoassa asiassa heidän "ansiostaan" puhutaankin nyt muka "ihan totta" viruksen laboratoriovuodosta.

2. Tämän "paljastuksen" myötä osa virallista valtaa vastaan olevista vaihtoehtomedioista on ryhtynyt osaltaan ns. voitonriemukkaaksi, että "mehän sanoimme juuri tuosta jo silloin vuonna 2020 ja täten olimme koko ajan oikeassa" - mutta onko sekään Covid-petoksen koko kuva?: siitä alempana parempaa analyysiä...

3. Lisäksi Britanniassa on putkahtanut esille Covid-petoksen alkuvaiheissa salaa suunniteltujen virallisen vallan pelottelukampanjoiden metodit väestöjen kontrolloimiseksi tyrannisesti ko. petosta varten, jossa on poimittu esille silloisen Britannian terveysministeri Matt Hancockin viestit, joissa tulee esille keinotekoisesti orkestroidut petosnarratiivit "koronan vakavuudesta".

4. Toisaalta virallisen vallan ja massamediansa tahoilta on viime kuukausina muutoin pyritty järjestelmällisesti ja tarkoituksella piilottamaan ko. Covid-petokseen erityisesti kuuluneiden mRNA-"rokotteiden" ennen näkemättömät haittavaikutukset vammautumisineen ja kuolemineen, jotka oikeasti ovat ilmenneet tarkoitukseltaan joukkotuhontana ja siten rikoksena ihmisyyttä vastaan! - ja mitä ilmeisimmin ko. haittojen pitkäaikaisvaikutuksista vieläkään ei olla nähty läheskään kaikkea...

Niinpä tähdellisenä esille oton syynä tätä virallista "kuoliaaksi hiljentämisen" missiota vastaan on toitotettava edelleen tämän koko petoksen ja rikoksen luonnetta myös jatkossa sellaisella asenteella esille, että "emme unohda koskaan"! - ja vastuuseen moisesta on saatava ennen pitkää kaikki keskeiset toimijat moisen keksijöinä ja promotoijina!

5. Omakohtaisena intressinä tässä esille otossa on itselleni se, miten tämän Covid-saagan alusta saakka kyseenalaistin ja kritisoin ko. virallista narratiivia, ja lopulta kaikkea siihen kuuluvaa mukaan lukien ko. joukkotuhotyyliset mRNA-"rokotteet", joiden ottamiselta sekä itse että vanha äitini minun ko. valveutumiseni ansiosta säästyimme ja pelastuimme ulkoa tulleesta paineesta ja painostuksesta huolimatta.

Tätä kyseenalaistusta tein siis noina vuosina 2020-2022 intensiivisesti vain Facebookissa, ja koska se viime marraskuussa alkuun laittamani ko. vuosien (2019-2022) Fb-materiaalien siirtotyö tänne blogiini on toistaiseksi telakalla tekemättömänä, niin tässä esille otossa tulee tavallaan nyt hyvin koostettua noiden vuosien Covid-petoksen luonnetta myös täällä blogissa jo esimakuna.

Tästä koko pahuussaagasta käytin jo tuolla Facebookissa noina vuosina usein termiä "Covid-petos", joten se tulee olemaan koko ajan keskeinen termi näistä asioista kirjoittaessani myös jatkossa.

6. Hyvänä esille oton syynä ja muutenkin oleellisena ko. petosta paljastavana merkkinä on tullut myös esille sellaista, että valtamediassa on alkanut ilmenemään yksittäisten julkkisten parista tämän petoksen tajuamista ja rohkeita esilletuloja sen myötä: 

Yksi esimerkki sellaisesta oli äskettäin näyttelijä Woody Harrelsonin esilletulot sen asian kera mm. Saturday Night Live -ohjelmassa Yhdysvalloissa "stand up"-esityksessään: Woody Harrelson Doubles Down, Slams COVID Mandates: US Is “Not A Free Country”.

7. Yksi hyvä syy Covid-petoksen esille ottoon tässä vaiheessa on myös se, miten sen luonteesta ja rakenteesta on nyt saatavilla oikein hyvät koosteet ja analyysit vaihtoehtomedian piiristä, missä parhaimmista esille tuoduista petoksen pääpiirteistä olen ollut hyvin pitkälle samaa mieltä jo tuolta vuodesta 2020 saakka:

Nimittäin muutama päivä sitten David Icke on julkaissut videon, jossa hän käy ko. petoksen sisältöä taas kerran oikein kunnollisesti lävitse, ja tässä on linkki siihenLook Here Everyone! (Then You Won’t See What Really Happened) – David Icke Dot-Connector Videocast.

Toinen hyvä esille otto tässä samassa tarkastelussa on myös tohtori Vernon Colemanin uusin video, jossa myös käydään oleellisesti ja keskeisesti lävitse ko. petosta ja etenkin siihen kuuluneiden mRNA-"rokotteiden" joukkotuholuonnetta - Vernon Coleman edelleen nimittää tätä "kaikkien aikojen pahimmaksi ja tuhoisammaksi terveydenhuollon petokseksi". 

Tässä linkki hänen videoonsaA Message To The Jabbed – Dr Vernon Coleman.

Nämä molemmat em. herrat olivat keväästä 2020 saakka ensimmäisten joukossa tunnistamassa "koronapandemian" Covid-petokseksi, ja toki heidänkin lisäksi oli monia muitakin, ja joukossa myös monia terveydenhuollon ja lääketieteen ammattilaisia, jotka kuitenkin virallisen vallan toimesta totaalisesti hiljennettiin etenkin kaikesta massamediasta ja hyvin paljon myös ns. vaihtoehtomedioista ja somesta (Twitter, Facebook jne.) ko. petoksen narratiivijunttaamisen turvaamiseksi.

Itse asiassa huomasin mm. David Icken videoissa jo keväällä-kesällä 2020 myös sitä, että hän oli ja on edelleen ottanut lähteikseen näitä virallista valtaa vastaan olevia lääketieteen vaihtoehtonäkemyksiä tuottavia ammattilaisia ko. asiassa - eli siten Icken aiheen mukaisissa analyyseissä on ollut ihan ammattimaista uskottavuutta myös tässä Covid-petoksen paljastamisessaan.

Näitä lääketieteen ammattilaisia vaihtoehtoisina aktivisteina ovat olleet täten mm.: tässä petoksessa keskeisesti esillä ja käytössä olleen mRNA-rokotteiden keksijöistä / kehittäjistä eräs keskeinen hahmo nimeltään tohtori Robert Malone nyttemmin ko. "rokotteita" kyseenalaistaen, sekä ko. petoksessa myös keskeisesti käytössä olleen PCR-testaamisen varsinaisena isänä pidetty biokemisti Kary Mullis, joka kuitenkin "juuri sopivasti" kuoli hieman ennen ko. pandemiapetoksen alkamista elokuussa 2019...

Myös oleellinen toimija näissä aspekteissa on ollut tohtori Andrew Kaufman, joka on yksi niistä lääketieteen nykyhahmoista, joka on kyseenalaistanut koko virusteoriaa itseäänkin ja on tarjonnut sen tilalle ns. maaperäteoriaa (terrain theory), ja hänkin on lisäksi myös tunnistanut jo heti alussa "koronapandemian" Covid-petokseksi...

Itse olen toistaiseksi vielä päättämätön sen suhteen kumpaan noista tautiteorioista nojaan omissa arvioissani (vai kannatanko sopivasti molempia...), mutta niiden tutkiminen ja analyysin "lukkoon lyöminen" sen asian suhteen jatkuu minulla omalla tahdillaan eteen päin...

Tässä esille otossa kokonaisuutena ei kuitenkaan tarvitse sinänsä tietää kovin hyvin noiden teorioiden sisältöjä, rooleja ja keskinäisiä eroja osana Covid-petosta, koska ko. petoksen sisällöissä on joka tapauksessa niistä riippumattakin niin selkeitä ja radikaalin suunnitelmallisia piirteitä, että ne silti selittävät auki koko rikosvyyhtiä hyvin seikkaperäisesti ja oleellisesti.

Koostetaanpa siis tähän seuraavaksi tämän Covid-petoksen keskeiset piirteet mm. tuossa yllä mainittujen lähteiden perusteella:

--- Näyttää siis siltä ihan koko petosvyyhdin pohjustuksena, että "koronapandemian" perusteena promotoitua "Covid-19"-virusta ei ollutkaan edes oikeasti olemassa, vaan siitä "vain" luotiin massamediassa kuviteltu ja uskoteltu tilanne ja roolitukset, minkä avulla alkuun lähes kaikki väestömassat saatiin ko. "taudin aiheuttamiin" pelkoihin, vainoharhoihin ja massahypnoosiin Covid-petoksen varsinaista missiota varten...

Niinpä kuten em. David Icken videollakin havainnollistetaan, niin itse asiassa tuo "Yhdysvaltain energiaviraston ja FBI:n yhdessä ns. paljastama Wuhanin laboratoriovuoto Covid-viruksen muka lähteeksi" onkin itse asiassa juuri tuosta petoksen pääsyystä huomiota pois vievä tukipetoksellinen narratiivi! 

--- Icke havainnollistaa tuossa "laboratoriovuodon" narratiivissa kahta erilaista juonnetta, joiden molempien tahoilta analyysi paljastaa ko. "vuotomahdollisuuden" itsessäänkin petokseksi tukemaan pohjana olevan kokonaispetoksen piilottamista edelleen pois yleisen käsityskyvyn piiristä: että koko virusta ei edes ollut oikeasti olemassa.

Katsotaanpa näitä kahta juonnetta tarkemmin:

1. Ns. "vahingossa tapahtunut laboratoriovuoto": tätä skenaariota kyseenalaistaa mm. se, miten jo ennen ko. vuotoa ja hetimiten sen jälkeen koko globaali järjestelmä oli jo ennalta valmisteltu ja varusteltu toteuttamaan ko. "pandemian" torjuntaa kaikkine aspekteineen: 

Eli kyse ei silloin ole "vahingosta, jota ei ole osattu odottaa", vaan oikeasti koko tilanne on ollut jo siltäkin kannalta analysoituna alusta saakka suunniteltu ja odotettu petos - niinpä "vahinkovuoto" on täysin epäuskottavaa valehtelua.

2. Ns. "tarkoituksella tapahtunut laboratoriovuoto": tässä on myös kyse selkeästä valehtelusta, koska tässä skenaariossa on sisällä jo olettamus lähtökohtaisesti "bioaseen käytöstä", ja sitä varten pitäisi olla ollut vedenpitävästi salattu ja toteutettu operaatiomalli kaikkineen, joka ei "koskaan paljastu".

Mutta! - nythän on käynyt ilmi, että ko. Wuhanin laboratoriotoimintaan liittyen on "jäljitetty" hyvin selvää "gain of function" -asiakirjamateriaalia Yhdysvaltain ja Kiinan (ko. laboratorion) välillä, ja sen mukaisesti olisi "helposti jäljitettävissä" myös tuollaisen ns. tarkoituksella tapahtuneen virusvuodon mahdollisuus.

Sen mukaan tuollainen tarkoituksella suunniteltu ja tehty "vuoto", eli juurikin siinä tapauksessa oletetusti täysin tahallinen bioaseen käyttö olisi aivan amatöörimäistä sekoilua ja niin huonoa operaatiomenetelmää helpon paljastuvuutensa takia, että sellainen analysoituukin siksi myös valheelliseksi narratiiviksi ja täysin epäuskottavaksi skenaarioksi.

Lisäksi: on käynyt selkeästi ilmi, että tällaisen "bioaseen" mahdollisuudenkin mukaista ylikuolleisuutta ja vaarallisuutta on paljon suurenneltu ja vääristelty, ja joka myös on ollut koko ajan Covid-petoksen ydintä muutenkin.

Siinä yksi osa on ollut tilastollinen kikkailu, ja senkin pohjaksi erittäin keskeisesti joka tapauksessa tuotiin käyttöön kaikkialla em. PCR-testaaminen, joka ei ole ollut missään vaiheessa kunnollinen diagnoosiväline ko. virustunnistamista tai muutakaan tarkkaa tautimääritystä varten!

Miksi siis tuollainen "bioaseen" mahdollisuuskin muka olisi "oikeana viruksena" ja "laboratoriovuotona" olemassa, kun kuolleisuutta silti suurenneltiin keinotekoisesti tilastoissa ja PCR-testaamisessa ällistyttävän paljon ja systemaattisesti? - aito "bioasehan" viruksena olisi muutenkin ylikuolleisuutta aiheuttava, eikä siinä olisi ollut missään vaiheessa tarpeen ryhtyä ylikuolleisuutta teeskenteleviin petosoperaatioihin em. tavalla.

Tuollaista ylikuolleisuutta aiheutettiin myös konkreettisesti vääristelynä mm. Britanniassa niin, että silloisen terveysministeri Matt Hancockin käskystä keväällä 2020 maansa vanhainkodeissa toteutettiin konkreettista massamurhaa määräämällä vanhuksille Midazolam-lääkettä, joka oli heille itsessään kuolettava vääränä lääkitsemisenä, ja sitten tuon PCR-testaamisen avulla heidät luokiteltiin "Covid-kuolleiksi" osana ko. tautihysterian luomista petoksellisesti jo heti alkuunsa.

Tämäkin oli ja on ihmisyyden vastainen rikos ja vertautuu siksi ihan helposti natsi-Saksan Josef Mengelen toimiin! - kuten ko. petoksen kokonaisuudesta huomaamme, niin liioittelu näissä asioissa on nyt suorastaan mahdotonta.

--- Miksi sitten nämä kaksi em. skenaariota ovat niin räikeitä valheita ja mikä on ollut varsinainen skenaario ja tarkoitus tällaisella virushysterian nostattamisella, että sitä piti alkaa mm. PCR-testaamisen avulla loihtimaan valheellisesti "vaarallisena tautina"?

Alkuun ensin tuon PCR-testin itsensä paljastamista petokseksi

Käytännön petosluomisen keinona tuo PCR-testi onkin ollut erittäin keskeisessä osassa, koska se mahdollisti sen, että ko. "Covid-19" -viruksesta, ja sen moninaisista jatkon "varianteista" pystyttiin luomaan siksi illuusiot vailla realiteetteja - ko. testi on siis "testannut viruksia", joita ei ole reaalimaailmassa olemassa uskotellussa muodossa, mutta löytää sille sopivista valemallinnuksista vastineet, joita on sitten markkinoitu epäautenttisesti ko. taudin aiheuttajina.

Sellaisen illuusion luomisessa PCR-testaamisen vastinpariksi luotiin täten juurikin tietokonemallinnuksilla realiteetteihin nähden puutteellinen, mutta ko. testaamisen hyväksi täydellisesti sopiva keinotekoinen IT-projektio "viruksesta", jota sitten muka "pystyttiin tunnistamaan" ko. PCR-testin avulla muka "aidoksi virukseksi" tiettyjen tunnisteparametrien avulla.

Sen menetelmän avulla monenlaisia muita ihmisten kuolinsyitä saatiin täten petoksellisesti näyttämään "Covid-19"-viruksen muka aiheuttamiksi, kunhan vain löytyi sopivia vasteita ko. IT-"virusten" mallien ja PCR-testin tuloksien kesken - ns. täydellinen tapa tuottaa maailmaan "olevaksi" hatusta keksittyä tautia muka paljastavan "diagnoosin" avulla.

Näin saatiin luotua viralliseen narratiiviin illuusio "hirmuisen vaarallisesta taudista", jota varten oli siis jo ennakkoon suunniteltu ja valmisteltu "torjuntamenetelmät" sekä sittemmin myös ko. mRNA-"rokotukset".

Niinpä nuo molemmat kaksi Wuhanin laboratoriosta muka tapahtuneen virusvuodon skenaariot ovat peitetarinaa itsessään, joka piilottaa tämän varsinaisen petoksen sisällön, eli illuusion taudista piiloon.

Kaiken kukkuraksi "juuri sopivasti" noina vuosina (etenkin 2020 ja 2021) osaltaan juurikin tämän PCR-testaamisen petoksellisen luonteen avulla saatiin kaikki muut flunssan kaltaiset taudit "diagnosoitua" muka ko. "koronataudiksi", jolloin tilastoissa ilmenikin aivan hullunkurinen "sattumus": flunssataudit muka katosivat tuolloin vastaavasti samassa mitassa kuin ko. "koronatauti" nousi esille. 

Tämä on koko vyyhdissä oikeastaan ainoa tavallaan tahaton tilanne, joka itse asiassa paljastaa tämän Covid-petoksen osaltaan: onneksi tilastointia siksi kuitenkin tehtiin noin, mutta olihan tuollekin epäuskottavalle tilastovääristymälle jotain tekosyitä viralliselta vallalta, kuten mm. sellainen, jossa muka "Covid-virus vain vei tilaa muilta viruksilta oltuaan niin vakava tauti".

Eli: itse asiassa tavalliset ja toki vakavammatkin flunssat keuhkokuumeineen kaikkineen uudelleen "diagnosoitiin" muka "koronaksi" tätäkin huijausaspektia käyttäen noina vuosina, ja nyttemminhän vuodesta 2022 lähtien kuin "taikaiskusta" tavalliset flunssat ovatkin muka tehneet "paluun" koronapandemian "helpotettua" mm. "rokotuksien ansiosta" - Hahhahah!

Mikä on ollut sitten tällaisen tauti-illuusion luomisen varsinainen tarkoitus?

Olemme nähneet varsinaiset syyt sille kahdella tavalla myös käytännössä:

1. Moisen viruksen "leviämisen torjuntaan" liittyvissä menetelmissä, jotka ovat olleet oikeasti ko. taudin varjolla testattavia ja juntattavia totalitarismin väestönkontrollioperaatioita: kaikki sulkutilat, kokoontumisrajoitukset, maskien käytöt, pakkotestaamiset juurikin ko. PCR-testillä, ns. koronapassien käyttöönotot yms. eivät olleet oikeita torjuntatoimia, koska jo lähtökohtaisesti virusta ei edes ollut oikeasti olemassa sille uskotellussa roolissa.

Näin ollen ko. tauti-illuusio toimi yllykkeenä ja aivopesuna väestöille alistua ja mukautua itseohjautuvasti ko. tyrannista väestönkontrollia varten, ja jota tehosti myös sitä ylläpitänyt sosiologinen massahypnoosi.

Myös Mattias Desmetin esittelemä ns. "massamuodostuksen" ilmiö oli tässä oleellinen sosiologinen tilanne osana ko. hypnoosia, jota käytettiin hyväksi ko. petoksen vyöryttämisessä: 

Siinä jo vuosikymmenien ajan mieliltään ahdistuneet ja sosiaalisesti yli-individualistisiin erillisyyden epänormaaleihin tiloihin ajetut massat tunnistivat tavallaan valepelastuksena ko. ahdistus- ja erillisyystiloistaan käsin "tauti-illuusiossa" yhteisen supervaaran ja sen "torjunnassa" yhteisen ylimission, joka siis ilmeni myös petoksellisesti ko. tyranniametodien ikeeseen taantumisena - eli tavallaan siinä synnytettiin joukkoliike, joka "taisteli tautia vastaan". 

Samalla ko. tauti-illuusiota hyväksi käytettiin juurikin myös niin, että sen varjolla ko. petosta orkestroinut eliitti pääsi näistä petossisällöistä tietävänä olemaan tautivaarasta täysin vapaa toteuttamaan itseään mm. viemällä tätä petosta eri aspekteineen eteen päin: 

Myös siksi näimme mm. Britanniassa Boris Johnsonin hallinnon vapaamielistä juhlintakohua keskellä "covid-rajoituksia" niin härskisti ko. "taudista" välinpitämättömänä toimintana kuin "sitä ei olisi olemassakaan" - No, niinhän sitä ei siis ole ollutkaan olemassa!

2. Moisen viruksen "parantamiseen" liittyvissä mRNA-"rokotuksissa", mikä on siis paljastunut siksi varsinaiseksi bioaseeksi! - Kyseessä ei siis ole ollut teknisestikään varsinainen perinteinen rokote, kuten on ollut paljastuksissa esillä.

Valitettavasti ajan hermolla olleista varoituksistamme huolimatta emme me tilanteesta valistuneet pystyneet estämään tätä ns. joukkotuhonnaksi luokiteltavaa katastrofia, vaan jouduimme katsomaan ko. bioaseen käytön etenemistä sosiaalisen massahypnoosin tuottamana pakkomielteenä väestöjen keskuudessa kauhistuttavasti, kuten ko. tauti-illuusion mukaan oli siis lopulta tarkoituskin.

Illuusio ko. "taudista" em. tapaan luotiin siis siksi, että sen varjolla saatiin sekä toteutettua väestönkontrollia tiukemmaksi ko. globalistieliitin WEF-sidonnaista fasismia ja tyranniaa varten että vähennettyä väestöä samassa tarkoituksessa, jossa heidän intressejään varten vähempi ihmismäärä on helpommin totalitarismiin alistettavissa - ja tosiaan näiden "rokotteiden" haittavaikutukset ilmeisesti jatkuvat tuota "tarkoitustaan" varten vielä pitkään jatkossakin!...

Onneksi toisaalta on ollut myös nähtävissä sitä, että joillakin ihmisillä on ollut hyvää resistenssiä näiden "rokotteiden" haittavaikutuksille, ja myös rokotteiden sisällöissä on ollut todennäköisesti eroja mm. säilytyksissään sattuneiden erojen tai virheiden kautta...

Mutta osana tuota haittavaihtelua on ollut myös esillä paljastuksia siitä, että näissä mRNA-rokotteiden erilaisissa erissä on ollut vaikutuseroja suunnitelmallisestikin, ja siten mm. joissakin erissä haittavaikutuksetkin ovat olleet toisia eriä miedompia, jne. - osa näistä paljastuksista liittyy myös siihen, että erilaisia rokote-eriä on myös tarkoituksella kohdennettu tiettyihin väestöryhmiin...

Mutta joka tapauksessa selvääkin selvempää on ollut kaikkiaan se, etteivät ko. "rokotteet" ole olleet sillä tavalla "toimivia" kuin niistä uskoteltiin virallisessa propagandassa: taudintorjunta on ollut siinä samanlaista illuusiota kuin missä ko. "viruskin"!

Siksi ei ole ollut ihme sekään, miksi ihmisiä on ko. "rokotuksista" huolimatta sairastunut yhä uudestaan "flunssankaltaisiin tauteihin", joita on yhä edelleen illuusiollisesti PCR-testaamisellakin diagnosoitu "koronaksi" yhä uudestaan.

--- Joka tapauksessa juuri näin syvän pahuuden ja tuhonnan kohteena olemme joutuneet olemaan viime vuodet, ja kauheuksistaan huolimatta jo pelkän tämänkin takia tässä on kyseessä silti vasta "vain" tämä Covid-petos, kun meneillään on ollut lisäksi myös ne monet muutkin petokset samoja WEF-sidonnaisia totalitarismitarkoituksia varten: ilmastoalarmismi, monikulttuurillinen väestönsiirto, inflaatiolla ja muulla rahataloustoiminnalla reaalitalouden ja yhteiskuntien alistaminen, "Ukraina vs. Venäjä" -sodan kautta geopoliittisilla uudelleen järjestelemisillä manipuloiminen, ydinperhemallin tuhoaminen ns. woke-ideologian harhoilla ja vääristymillä jne.

Miettikääpä myös sosiaalisesti ja psyykkisesti sitäkin, miten valtavaa traumahistoriaa ja muuta mielen taakkaa ja vääristymää tämäkin vyyhti synnyttää tulevaisuudessa, kun asioita kuitenkin jää käsittelemättä ja muhimaan jäljelle jäävien ihmisten alitajuntoihin ja ryhmäpsykologisiin käyttäytymismuotoihin vaikka kuinka monella tavalla jatkossa pitkäksi ajaksi ja todennäköisesti jopa monisukupolvisesti...?!

Aidosti valveutuneiden (Ei ns. "woke"-valevalveutuneet, jotka myös ostivat Covid-petoksen sellaisenaan!) roolit tässä suhteessa ovatkin hyvin oleellisia pitkälle tulevaisuuteen, koska enemmän kuin lähes koskaan ennen maailma tarvitsee parantajia ja muita kuvatun laisen pahuuden vastaisia toimijoita alkaen metodeiltaan ja periaatteiltaan ihan ajattelun ydinaspekteista, inhimillisistä asenteista ja sosiaalisista voimista lähtien!

No comments: