Monday, April 03, 2023

Eduskuntavaalit 2023 - Vaalituloksen analyysiä: havainnollistus siitä, miten muutos Marinin hallituksesta Orpon hallitukseen jatkaa yhä samaa globalismitotalitarismin junttaamista, ja miten itsetuhoisen valistumaton väestömme on äänestyskäyttäytymisessäänkin

Tässä edellisessä vaaliaiheisessa kirjoituksessani oli tarkoitus tehdä vaalituloksesta päivitys sen loppuun, mutta muutinkin nyt suunnitelmiani sen suhteen; nimittäin mieleeni on tullut niin paljon asiaa tähän vaalitulokseen liittyen ja Facebook-seinäni puolelta niin paljon tukimateriaalin oheen laittamista, että päätinkin nyt tehdä "päivityssisällöstä" suoraan vain tämän pelkän oman blogijulkaisun.

Ryhdytään siis analysoimaan sekä vaalitulosta itseään että sitä mitä se paljastaa maamme ja väestömme tilasta muutenkin!

Vaalitulosten kautta on nyt varmistunut entistä selvemmin sosiologisena ja psyykkis-historiallisena juonteena se, miten suomalaisten enemmistö on edelleen niin paljon virallisen vallan narratiivien / maailmankuvien ja traumahistorian mielteisiin jumittunutta väestönosaa sekä rahvaan että akateemisten piirien suhteen, että kansallisvaltionperiaatteiden mukainen edustuksellinen demokratia ei voi siksi toimia hyvin - se toimii jopa itseään vastaan!

Edustuksellinen demokratia vaatii kunnolla toimiakseen -- eli turvatakseen hyvän vallan kolmijaon toteutumisen, teollisen hyvinvoinnin ja infrastruktuurin ylläpidon ja kehittämisen sekä sosiaalisen yhteishyvän yleisten periaatteiden käytäntöön jatkuvasti luomisen -- erittäin valistunutta, moniarvoisesti monenlaisten asioiden eri puolia ymmärtävää, tiedollisesti relevanttia (ei korruptoitunutta, ei kultillista, ei aivopestyä vihollisvoimien tahoilta) ja kollektiivisesti-sosiaalisesti tervettä väestöpohjaa!

Tällaista sosiaalista ja yhteiskunnallista kuntoa ja sisältöä enemmistö suomalaisista ei selvästi edusta eikä toteuta tällä erää ko. vaalituloksenkin osoittamana, josta voidaan syyttää yhtäältä maallemme aivan erityislaatuista traumahistoriaa kaikkine Ruotsin vallan aikojen, sisällissotamme ja Toisen maailmansodan melskeiden käsittelemättömine traumavaikutuksineen.

Sellainen aiheuttaa mm. huonoa valistumisen astetta, projektiivista sosiaalista käyttäytymistä eli ydinongelmien väistöä syntipukkimaalailuun, sijaiskohteellisia ja vääristyneitä fobian kohteita sekä helposti korruptoitavissa olevaa tiedollista asioiden käsittelyä, mikä edesauttaa puolestaan maailmankuvien muotoutumista haitallisiin kulttiajattelun ja vastakkainasettelujen uomiin sekä vainoharhaisiin pelkomoodeihin...

Toisaalta moisesta kokonaisrappion tilasta voidaan syyttää myös lähihistorian ja nykytilanteiden uusia traumavaikutuksia, joita ovat aiheuttaneet mm. viime vuosien aikana koettu Covid-petos rokotehaittoineen kaikkineen, ilmastoalarmistinen hysteria ja pelottelu sekä tietenkin viimeaikainen Ukrainan sodan kautta juntattu ylenmääräinen russofobia ja rasismi.

Keskeistä on ollut kaikessa tässä etenkin viimeaikoina radikaalisti koventuneena myös virallisen vallan suorittama häikäilemätön ja suoraviivaisen suunnitelmallinen aivopesu ja käsitysten ohjaus valtamediansa kera massojen ohjailuissaan.

Niinpä ei ole tässä vaalituloksessakaan yhtään yllätys se, miten vuonna 2020 Covid-hysteriaan ohjattu massaväestö saatiin nyt myös massana äänestämään mm. Kokoomusta taas kerran, mikä ei siis muuta WEF-sidonnaisessa virallisessa politiikassa yhtään mitään aikaisempaan ko. totalitarismin muodostumisen jatkumoon nähden -- analysoidaanpa siksi alla lisää sitä, miksi näin on.

Valistuneissa piireissä on toisaalta väläytelty vaalivilpinkin mahdollisuutta tässä vaalituloksessa, joka saattaa tietenkin olla osaksi mahdollista, mutta kaiken ko. sosiaalisen analyysin perusteella vaalivilppi ei oikeastaan ole merkittävä seikka tässä maassa, koska väestömme on tosiaan niin ohjailtavissa ja manipuloitavissa virallisen vallan toimien ja tahdon kautta, että massojen ohjailuissa ei niinkään tarvita konkreettista vilppiä tämänkään vaalituloksen aikaan saamiseksi.

Pikemminkin vaalivilpistä kohkaaminen voi olla myös itsessään turhaa sijaistoiminnallista syntipukkeistamista, joka vie huomiota pois keskeisistä yhteiskunnan, sosiaalisen konstruktion ja virallisen vallan ytimen (eli eliitin) vakavammin haitallisista ja rappiollisista sisällöistä. 

Itse vaalituloksesta kooste ja analyysi tähän seuraavaksi tuloksia esittelevän linkin kera

Tuloksesta selviää täten se, että Kokoomus tuli suurimmaksi puolueeksi, kakkoseksi Perussuomalaiset ja kolmanneksi SDP - kaikkien näiden puolueiden kannatus kasvoi edellisiin eduskuntavaaleihin nähden roimasti, ja Kokoomuksen (10 paikkaa lisää) ja Perussuomalaisten (7 paikkaa lisää) ylivoimaisesti eniten. SDP:n kannatus kasvoi kolmen lisäpaikan verran, vaikka he tavallaan "hävisivät" jonkin verran edellisiin vaaleihin nähden  näiden kolmen puolueen keskinäisenä vertailuna.

Täten havaitaan se, miten suomalaiset äänestivät ko. päävaltapuolueita aikaisempaan verrattuna entistäkin runsaammin, joten sen kautta nähtynä virallinen valta sai "mandaatin" oikeastaan lähes ennen näkemättömällä lisävyöryllä toteuttaa jatkopolitiikkaa, ja sitä ei edes Perussuomalaisten mukana olo ko. ryhmässä muuta, koska heidän politiikkansa on osoittautunut mm. korona-, Venäjä- ja NATO-aiheisissa puitteissa niin valeoppositiolliseksi viimeisten kolmen-neljän vuoden aikana.

Seuraaville sijoille tulleet Keskusta (8 paikkaa häviötä), Vasemmistoliitto (5 paikkaa häviötä) ja Vihreät (7 paikkaa häviötä) menettivät paikkoja todella paljon edellisiin eduskuntavaaleihin nähden, ja nämä kaikki olivat näihin vaaleihin toimintansa päättäneen Marinin hallituksen (2019-2023) sisällä olleita puolueita.

Tämä myös ilmiönä suorastaan ennen näkemättömän radikaali tappio heillä kertoo siitä, miten he valikoituivat suomalaisten äänestyskäyttäytymisessä "sopiviksi" syntipukeiksi ja myös sijaisvihan kohteiksi Marinin hallituksen aiheuttaman pettymyksen ja huonon politiikan näennäisessä ja pinnallisessa käsittelyssä.

Keskeinen jakolinja tässä Marinin hallituksesta osaltaan periytyvästä "päävaltapuolue (Kok, Persut, SDP) vs. tukivaltapuolue (Kesk, Vas, Vihr)" -tilanteessa näkyy olevan yhtäältä se, miten väestöstä edelleen suurin osa mieltää politiikkaa virallisen "oikeisto vs. vasemmisto" -jaon mukaan, vaikkei sillä ole enää mitään todellista pohjaa.

Täten ikään kuin vastalauseena Marinin hallituksen näennäiselle "vasemmistolaiselle" politiikalle tietty iso osa väestöstä kuvitteli oikean vastavoimaisen äänestyksen olevan muka äänen antamista näennäisesti "oikeistolaiselle" politiikalle, joka toteutui tuollaisena vaalituloksena mm. ko. päävaltapuolueiden ja tukivaltapuolueiden kesken.

Lisäksi tässä asetelmassa kävi ilmi se, miten Keskustan kannatuksen lasku johtuu paljon siitä, miten monet keskustalaiset ovat hylänneet oman puolueensa haitallisen ja petoksellisen politiikan siirtymällä runsaasti perussuomalaisten äänestäjiksi, ja siitä tietenkin tuli osasyy perussuomalaisten roimaan kannatuksen nousuun - tavallaan terve vastareaktio, mutta siirtyminen entisestä valtapuolueesta valeoppositioon ei paljoa auta asioita...

Kahden "vasemmistolaisen" (eli ns. valevasemmistolaisen) puolueen keskinäinen vaalitulosero puolestaan kertoo siitä, miten SDP ns. emovasemmistolaisena ryhmänä on vetänyt entistä enemmän kaikkien "vasemmistolaiseksi" mieltävien keskuudesta kannattajia puoleensa mm. Sanna Marinin "vetovoimaisuuden" tähden, ja tämä on osasyy myös sille, miksi SDP Marinin hallitusta vastaan syntyneestä protestiäänestämisestä huolimatta nostatti kannatustaan, ja vastaavasti se toinen "vasemmistopuolue" Vasemmistoliitto koki radikaalin tappion.

Vihreiden kokema radikaali vaalitappio on erikoislaatuinen luonteeltaan parissakin mielessä: yhtäältä siinä kuvastuu osaltaan tuon Marinin hallituksen kontolle sälytetty pettymys osana "oikeistolaisemman" politiikan pariin juontuvaa protestiäänestämistä, koska mm. heidän toitottamaan ilmastoalarmistiseen politiikkaan on jo sen verran kyllästytty ja huomattu siihen liittyvää petosluonnetta - ihan ok ja jopa iloinen muutos siinä...

Toisaalta kuitenkin tuohon viherantipaattiseen muutokseen sisältyvästä positiivisesta aspektista huolimatta ei kannata kuitenkaan vetää siitä liian maireaa johtopäätöstä, koska Vihreiden kärkihankkeenaan promotoimansa ilmastoalarmismi on kuitenkin jo vuosikausien työllä aivopesty niin paljon myös kaikkien muidenkin eduskuntapuolueiden sisälle tehtäväkenttään, että tämänlainen Vihreiden kokema vaalitappio onkin merkitykseltään näennäistä kuvaansa paljon vähäpätöisempi.

Vihreiden moinen politiikka on täten yhä vakavasti voimissaan joka tapauksessa, vaikka Vihreät itse ovat ko. vaalituloksessa radikaalisti heikentyneitä - tavallaan heidän kauttaan on "tehtävä jo paljolti suoritettu" koko virallisen maailmankuvan piiriin, ja siten ilmastoalarmismin petos jatkaa kummitteluaan ja tihutyötään varmasti myös tulevan Orpon hallituksen ohjelmassa tavalla taikka toisella, ja jopa vaikka Vihreät itse olisivat oppositiossa...

Sitten vaalitulosten viimeisenä olevat RKP, Kristillisdemokraatit ja jossain määrin myös ns. vaihtoehtokokoomuksena esiintyvä Liike Nyt ovat totuttuja statisteja ja valtapuolueiden kuuliaisia tukipuolueita edelleen, joiden kautta samat vanhat politiikan sisältönsä jatkuvat täysin muuttumattomina edelleen, ja niin käy joka tapauksessa olivatpa he joko oppositiossa tai hallituksessa jatkossa.

Mitä todennäköisimmin he kukin mukautuvat tilanteen tullessa tulevankin hallitusohjelman noudattamiseen kritiikittä, ja oppositiossa he lähinnä toistavat omia näennäisiä latteuksiaan ja virallisen maailmankuvan piiriin kuitenkin kuuluvia valeoppositiollisia näkemyksiään - eli ei kannata odotella juuri mitään tarvittavaa muutosvoimaa siltäkään suunnalta...

Mitä tuollainen vaalitulos kertoo maamme sosiaalisesta ja yhteiskunnallisesta tilasta ja sisällöstä tarkemmin eriteltynä?:

Vaalituloksen paljastamassa näennäisessä "oikeisto vs. vasemmisto" -jaottelussa tulee esiin osaltaan sekin, miten monet ihmiset eivät osaa käsitellä ajallisesti ja sisällöllisesti pitkiä agenda- ja vaikuttamiskaaria: kun monet ajattelevat vaaleja vain kahden peräkkäisen vaalin / eduskunnan keskinäisenä muutoskohtana tyyliin "äänestetään nyt tuolle entiselle vastakkainen versio", niin heiltä jää näkemättä ja ymmärtämättä myös ko. eduskuntien taustalla vaikuttavat paljon pidemmät ja merkityksellisemmät aika- ja vaikutuskaaret mm. useiden vuosikymmenten mittaisina missioina.

Nimen omaan siis kunnolla tajuamatta siinä jää heillä juuri se globalistieliitin kaavailema ja junttaama teknokraattinen ja taloususkonnollinen totalitarismi kaiken virallisen taustalla, jossa ei ole yhtään oleellista se onko jompi kumpi vaalien muutoskohdalla verrattavista hallituksista / eduskunnista "kommunistinen" vai ei - tuotakin vääristynyttä "kommunismi"-miellettä olen somessa havainnut luonnehdittaessa Marinin hallituksen mennyttä roolia.

WEF-, NATO- ja EU-sidonnaisessa virallisessa agendajunttauksessa globalistieliitin ohjaamana on ollut kyse nimen omaan fasismista (valtiovallan ja yksityisen rahavallan muodostama diktatuurillinen yhteenliittymä maailmankuvanaan elitismi) pohjimmiltaan, vaikka elementtejä on väännelty sitä hyödyttävällä tavalla 1900-luvun ns. kommunismista ja natsi-diktatuureista aputoimintoina.

Niinpä esim. verrattaessa nyt juurikin Marinin hallituksen taloustoimia tulossa olevaan Orpon hallitukseen, on nähtävissä seuraavaa: Kun edellinen (Marin) on toiminut velkaa rajusti ottavana entiteettinä, niin seuraava (Orpo) "korjaa" sitä leikkauspolitiikalla ilman puuttumista itse periaatteelliseen pääongelmaan koko rahatalousvaltaisesta diktatuurista osana globalismia.

Täten kyseessä ei ole pohjimmiltaan mikään merkittävä ideologinen sisältöero näiden peräkkäisten hallitusten kesken, vaan kyse on molempien yhdessä tekemästä samaa päämäärää toimittavasta petoksesta, jossa ensin mainitun toimet ovat luoneet tarkat pohjat seuraavan tekemille toiminnoille tarkoituksella ja suunnitellusti, jotta koko yhteiskuntaa päästään taustansa globalisti-intressejä varten neofeodalisoimaan ja teknokratisoimaan myös mm. ankarilla talouden leikkaustoimilla. 

Kyseessä on siis vain näennäisesti äärestä toiseen eli "oppositiosta hallitukseen" heiluva petosmekanismi, jossa se tuottaa yhtä ja samaa lopputulosta tasaisesti hallitusvetovuorojen vaihdellessa, kun väestölle samalla valtamediassa ja virallisissa narratiiveissa syötetään etenkin juuri vaalien kohdilla sen heilurin mukaisesti "nyt väestö haluaa muutosta" -mantraa vailla oikeita perusteita.

Kokoomuksen Petteri Orpon mukaan yksi versio siitä on nyt myös: "Laitetaan maa kuntoon" -mantra, joka on eräs eufemismi tuolle koko em. petosmekanismille - eli muka kuin oltaisiin Kokoomuksen voimin nyt "korjaamassa" Marinin hallituksen tekemiä "virheitä": ei se mene tosiaan yhtään niin.

Monet ihmiset tässä maassa täten siis kuvittelivat näissä vaaleissa virheellisesti, että äänestämällä Kokoomusta ja Perussuomalaisia suunta muuttuisi muka radikaalisti toisenlaiseksi ja jopa paremmaksi "meneillään olevaan verrattuna", mutta täällä ollaan täysin valtamedian ja virallisten narratiivien suggestoitavissa laidasta laitaan ja hallituksesta oppositioon koko ajan, jota ilmentää mm. tuon näennäisen "oikeisto vs. vasemmisto" -harhan ikeessä lilluminen. 

Siinä muutosta pois WEF-, NATO- ja EU-sidonnaisesta yhden asian mission fasismista ja globalisaation totalitarismista kaiken takana ei tapahdu ollenkaan, ja siitäkin tämä vaalitulos nyt kertoo.

Mitään uutta ja virallista valtaa oikeasti kyseenalaistavaa ei täten osata valita kunnolla tilalle, ja massojen parissa pelätään olematta tarttumasta yhä tiukemmin kolmen vanhan valtapuolueen (Kok, SDP, Persut) ikeeseen, kun maa on kriisissä ja alistettavana globaalin eliitin mielivallan alle yhä radikaalimmin.

Eli vaalituloksen mukaan noiden kolmen päävaltapuolueen ikeeseen yhä rajummin tukeutumisessa tapahtuu niin, että mitä ilmeisimmin valtaväestö yrittää sen kautta hakea sokeassa auktoriteettiuskossaan turvaa ja varmuutta sitä enemmän virallisesta vallasta mitä enemmän maa kriisiytyy, ja vaikka ko. kriisiä aiheuttaisi ja pahentaisi ko. virallinen valta itse täysinäisesti, kuten tapahtuukin: täydellisen paha noidankehä!... 

Paradoksaalisesti siis sellainen yhä tiukempi takertuminen näihin valtapuolueisiin on lähinnä vain ko. kriisin aiheuttajien ja pahentajien joukkoon yhä tiukemmin lyöttäytymistä Tukholman syndroomaisesti, ja oman itsetuhon valtaan yhä syvemmin nukahtamista...

Oheistoimintana siinä nähdään tyypillisesti yhä sitäkin, että tätä sosiaalisen konstruktion traagista ja kohtalokasta epäkohtaa ja ajatusvirhettä osoittavia edelleenkin monet ilmeisesti osaavat mustamaalata mm. "äärioikeistoksi" ja "salaliittohörhöydeksi", kun tämän epäkohdan ja ajatusvirheen esilletuonti kaikkine osa-alueineen (kaikki ilmastoalarmismista ja monikultturismista russofobiaan jne.) muka haittaa ko. virallisen vallan tehtävää tyynnytellä näiden enemmistöjen moisiin tiloihinsa liittyviä pelkoja ja vainoharhoja ko. virallisen vallan uskottelemissa muodoissa ja valtamedia-aivopesunsa tuloksena.

Valitettavasti aito vaihtoehto tuolle sosiaaliselle ja yhteiskunnalliselle katastrofille Suomessakin on itsenäänkin kovasti jo myöhässä, josta todella huono uusien eduskunnan ulkopuolisten puolueiden eli "valtapuolueille vaihtoehdon" vaalitulos osaltaan kertoo. 

Lisäksi siihen osaltaan liittyen uusi virallisen vallan vastainen vaihtoehtoajattelukin sisältää myös liikaa huuhaa-aspekteja ja muita ongelmia, kuten on nähty somen kemikaalivana- ja "litteä maa"-jutuissa sekä halussa "hylätä koko systeemi" juurikin epähuomiollisen sopivasti globaalin eliitin intressien hyväksi, kun systeemin romahduttamista (eli siis kansallisvaltioperiaatteet humaanin sivistyksen edesauttajina lakkauttamista) ko. eliitti juuri haluaakin oman uuden systeeminsä laittamiseksi tilalle mm. nimellä " The Great Reset". 

Tietenkin siksi tuon ongelman takia tätä uutta virallista vastaan olevaa vaihtoehtoajattelua vierastetaan vaaleissakin eikä haluta valita sitä edustavia puolueita äänestämisessä, vaikka sellainen ajattelu toki sisältää myös paljon aitoa tietämystä ko. ongelmista ja myös ratkaisuistakin.

Olen täten hyvin pettynyt tämän vaalituloksen nyt osaltaan paljastamana juuri tähänkin, miten keskeneräinen ja liikaa ko. kulttityylistä ajattelua sisältävä tämä virallisen vallan vastainen uusi vaihtoehtoajattelu on! 

Olen jo vuosikausia yrittänyt aktivismissani myös varoittaa ja tähdentää mm. täysin yliampuvien ja harhaisten säänmuokkaus- ja kemikaalivanauskomusten kohdalla sitä, miten sellainen haittaa selvästi myös tätä virallisen vallan vastaisen ja paremman maailman luomisen projektia osana ko. vaihtoehtoajattelua -- ja silti olen saanut siitäkin liian usein projektiivista vastareaktiota kontolleni ko. "valistuneilta" ilman, että he tarkistaisivat vaihtoehtouskomuksiensa absurdiutta: ei hyvä!

Kyllä se vain niin on myöskin, että näiden eduskunnan ulkopuolisten uusien vaihtoehtopuolueiden parissa nähty huono vaalitulos johtuu nyt isolta osaltaan myös juuri tästä vaihtoehtoajattelun dilemmasta ja vääristymästä, ja enemmistöjen kontolta toteutuva epäluulo ja hyljeksintä sellaista kohtaan on tietenkin oikein ja ymmärrettävää, vaikka se toisaalta kietoutuu myös osaksi tuota em. kokonaisvaltaista huonoa auktoriteettiuskoa ja virallisen vallan puoltamista.

Niinpä jatkon ja myös seuraavien vaalienkin kannalta on tässä kohdassa tähdellistä ymmärtää se, että näille eduskunnan ulkopuolisille uusille puolueille ja kokonaisuutena ko. vaihtoehtoajattelulle ei tulevaisuudessakaan tule riittävää menestystä, jos niihin leimautuu liikaa tai edes hitusenkaan tuollaista kontollaan olevaa virhevyyhtiä ja kulttityylisiä uskomuksia!...

Sosiaalisessa konstruktiossa on kuitenkin olemassa jossain määrin aina ikään kuin varoitusmekanismeja selville ajatusvirheille ja potaskan jauhamiselle, ja se nousee myös vaihtoehtoajattelua vastaan tarvittaessa. Eikä virallisen vallan omia ajatusvirheitä ja potaskoja vastaan voida uskottavasti taistella toisenlaisilla ajatusvirheillä ja potaskoilla...

Ihan kohtuullista on siksi myös sekä tämän vaihtoehtoajattelun itsensä puitteissa että myös noiden eduskunnan ulkopuolisten uusien puolueiden parissa seuraavia vaaleja varten katsoa itse kukin itseään peiliin, jotta voidaan niilläkin kontoilla nähdä ja ymmärtää, mikä on mennyt pieleen tässä nykyisessä vaalituloksessa.

Toki onnistumisistakin voidaan olla jossain määrin kiitollisia näiden uusien puolueiden parissa, koska kyllä melko paljon ihmisiä kuitenkin päätti äänestää heitäkin, kuten esim. minä tein äänestämällä Vapauden liiton Ossi Tiihosta.

Miten tästä sitten eteen päin?!

Erittäin valitettavasti on äärimmäisen vaikeaa joka tapauksessa nyt nähdä kokonaisuutena, miten tämänlainen esitelty kokonaisdilemma korjataan, kun eliitti on tavallaan näin ollen tehnyt itsestään jo pakollisen ja korvaamattoman valveutumisen ollessa pahasti kesken ja myös itsessään vääristynyttä...

Toistaiseksi ei taida olla selvää hyvää vastausta siihen, miten maailmanparantaminen löytäisi kunnollisen ja oikean uoman, kun olemme tavallaan kahden tulen välissä eikä oikotietä ole näkyvissä: aidot ratkaisut vaatisivat mm. sitä, että yli puolet väestöstä havahtuu ongelmien varsinaisiin luonteisiin ja he osaisivat promotoida ja tehdä sopivia ratkaisuja niihin ongelmiin...

--- Henkilökohtaisesti tämän kaiken nyt kokeneena ja sen tähän kirjoitukseen ryöpyllä nyt purkaneena olen kahden vaiheilla ja uudessa tilanteessa: minusta on alkanut vaikuttamaan aika turhalta ja voimattomalta jatkaa yhteiskunnallispoliittista kirjoittelua ja aktivismia toistaiseksi, koska maamme kokonaistila on nähtävästi niin pahasti jumissa ja sairaana vallitsevassa agendajunttauksessa. 

Voi olla, että tämän analyysini jälkeen tulee ainakin pitkä tauko yhteiskunnallispoliittiseen kirjoitteluuni koko somen mitalta, ja siksi tästä eteen päin mm. täällä blogissani julkaisisin vain enää niitä sääennuste- ja luontoseurantaraporttejani tms. epäpoliittista sisältöä toistaiseksi...

Ei kai kannata lyödä lukkoon mitään lopullista tuossakaan mielessä, mutta tämän vaalituloksen ja kaiken sen paljastaman myötä on nyt syytä ottaa rennommin ihan vain myös oman itsensä hyvinvoinnin kannalta katsottuna.

Ehkä jossain vaiheessa myöhemmin mieleeni palaa positiivisempaa mieltä ja uutta energiaa taistella ja valistaa, mutta tämän myötä kiitän koko tämän vuodatukseni läpi lukemaan jaksaneita, ja toivotan onnea kaikille tuleviin melskeisiin, koska ne todennäköisesti jatkuvat ja pahenevat!...

Lopuksi koostan listauksena lainauksineen tähän alle Facebook-seinälleni eilen ja tänään keräämiäni muiden hyviä Fb-kannanottoja näistä vaaleista:

--- Aki Nummelinin kannanotto: "Marinin hallitus sai lopulta varsin selkeän tuomion kansalta - toki tuomion olisi tullut vielä paljon selvempi, kun ottaa huomioon, millaiseen ahdinkoon hallitus suomalaiset ajoi. Ongelmallista on, että oppositio, joka voitti, ei ole missään vaiheessa ollut todellinen oppositio, vaan oppositio on ajanut käytännössä samaa politiikkaa kuin hallituskin. Joten samaa kuritusta ja pelottelupolitiikkaa on odotettavissa. Vihreiden olemassaolo itsenäisenä puolueena on nyt vaakakupissa; sen verran raju sen kannatuksen alasajo oli. Eikä Vihreiden loppu olisi mitenkään huono asia, sillä sehän ei aja todellisia vihreitä asioita kuten luonnonsuojelua. "Vasemmisto"liitto on jo pitkään peesannut demareita - siksi ihmiset katsoivat, että on täysin turha äänestää apupuoluetta, kun voi äänestää suoraan varsinaista isäntä-/emäntäpuoluetta. Kepulien kannatus laskee koko ajan ja kun puolue on hylännyt varsinaisen kannattajakuntansa eli maaseudun asukkaat, ei muutosta kannatuksen laskuun pysty millään ennustamaan".

--- Jari Jakosen kannanotto, jossa on siteerattu Ossi Tiihosen kannanottoa: "Kiitokset kaikille @vapaudenliitto tai vaaliliittokumppaneitamme äänestäneille! Vapauden liitto keräsi alustavien tulosten perusteella 27526 ääntä. Tämä on huikea tulos 10 kuukautta vanhalle puolueelle. Vaaliliitto keräsi yhteensä 33635 ääntä ja olemme suurin eduskunnasta ulos jäänyt ryhmä. Äänimäärä on pienen kaupungin kokoinen tai sitä voisi verrata vaikka siihen, että äänestäjämäärää kuljettamaan tarvittaisiin 673 bussia! Äänestystulos ei lupaa hyvää Suomelle ja suomalaisille. Globaalin eliitin agenda tulee jatkumaan riippumatta siitä, millainen hallituksen kokoonpano syntyy. Kysyykö @PetteriOrpo hallitustunnustelijana saman kysymyksen kuin Antti Rinne 2019: ”Oletteko sitoutuneet globaalisti ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen 1,5 asteeseen?” Tähän kysymykseen kiteytyy koko huijaus, millä länsimaisia yhteiskuntia ohjaillaan. Se antaa ymmärtää, että ihmiskunnalla olisi joku merkittävä vaikutus ilmastojen (niin, niitä on useita) lämpötiloihin. Kas kun ei pidä sitoutua auringon ohjailuun. Tulevalla hallituskaudella on luvassa jatkoa @MarinSanna hallituksen politiikalle – päätäntävaltaa ja suomalaisten varallisuutta luovutetaan yhä enemmän ulkomaille. Pahimmassa tapauksessa Suomi ajetaan sotaan Venäjää vastaan. Toivottavasti olen tässä asiassa väärässä. Miten tästä eteenpäin? Vapauden liitto ei luovuta. Me tulemme jatkamaan kansalaisten valistamista ja vaikuttamista alue- ja kuntavaltuustoissa, joissa meillä on merkittävä edustus. Ehdokkainamme oli 19 kunnanvaltuutettua ja kuusi aluevaltuutettua. Teemme aloitteita ja pidämme puheita. Yksityisesti, valtuustoissa ja julkisuudessa. Yritämme puhua ihmisille järkeä. Se on velvollisuutemme.  Olemme hyvin huolissamme siitä, millainen maa jälkipolville jää. Onko se globalistien ’En omista mitään, minulla ei ole mitään yksityisyyttä ja olen onnellinen’ -mallinen? Vai itsenäinen, vapaa Suomi, jossa asuu itsenäisiä ja vapaita Suomen kansalaisia? Tulemme tekemään jatkossakin velvollisuutemme riippumatta siitä, haluaako Suomen kansa alistua ulkomaisten valtojen alle vai ei. Vähintään pyrimme siihen, että kansa saa tietää vaihtoehdon olevan olemassa.".

--- Infowarsin kannanotto (Finland: Sanna Marin Loses Reelection Bid), ja oma kommenttini siihen: Kas, Infowars on tehnyt jutun Suomen vaalituloksesta -- näyttää olevan ihan oikea luonnehdinta siinä, että tässä jutussa ymmärretään kokoomuksen ja persujen olevan lähinnä vain tie ojasta allikkoon samojen globalistivoimien ohjailemana, vaikka "vasemmisto" saikin jossain määrin takkiin näissä vaaleissa.  Sanna Marin on myös kuvattu ihan oikeassa valossa tässä jutussa, ja sen sisältö itsessään puolestaan saa tosiaan ihmettelemään suomalaisten taantunutta kollektiivista mieltä, kun Marin sai moisesta huolimatta näissä vaaleissa kuitenkin niin paljon ääniä. Suomalaisista suurin osa hakee äärimmäisen Tukholman syndrooman vallassa ja sokeaksi tyhmennettyinä "turvaa" ja "hyväksyntää" heitä alistavilta, heitä ilkkuvilta, heitä törkeästi kohtelevilta ja koko ajan yhä paljaammin omaa pahuuttaan esitteleviltä "eliittipiireiltä".

--- Satu Elglandin kannanotto Markku Juhani Oikarisen lainaamana Fb-postauksessaan (Elgnandin kannaoton nähdäkseen linkkaa auki tuosta linkistä), ja oma kommenttini siihen: Hyvin todettu maamme katastrofista! PS.: todellisuudessa kuitenkin "äärioikeistoa" ei ole vain kokoomus ja persut, vaan koko eduskunta valevasemmistoa myöten on nykyään sitä äärioikeistoa, koska WEF-, NATO- ja EU-sidonnainen koko virallinen systeemi on juuri sellainen kauttaaltaan.

--- Timo Kalliokosken kuvataulullinen kannanotto: "Mikään ei muutu. Lisää NATOa, WEFiä, EUta. Lisää kurjuutta, ulkoa ohjattua potaskaa ja sotaa.".

--- Seppo Oikkosen blogikirjoitus "Hävittäjät", ja oma kommenttini siihen: Vaikka olen ollut viime vuosina tietyistä asioista eri mieltä Seppo Oikkosen kirjoitusten suhteen, niin nämä sosiologiset ja psyykkis-historialliset asiansa hän osaa, ja tietenkin osuvasti näihin vaaleihin liittyen. 

Ennen vaaleja hän jo latasi mm. tämän alle lainatun selkeän faktan, jonka yksi manifestaatio on tämän illan vaalitulos: 

"Kun vaalit lähestyvät, poliitikkojen huuto kasvaa. Se on retoriikan riemuvoitto, ja tilipäivä parhaat latteudet kehittäneille mainostoimistoille. Jännitämme kaikki tulosiltaa kuin urheilukilpailun finaalia – onko vain sattumaa, että olympialaisetkin pidetään joka neljäs vuosi? – Voittajat viedään tilastoihin, mutta mikään kilpailu ei pitkälle riitä – instituution seuraava jatkumo käynnistyy välittömästi voitonriemun laannuttua. Mikään maailmassa ei ratkaisevasti muutu, vain käsitteelliset kilparadat käyvät yhä itsekantavammiksi ja kohoavat lopulta taivaaseen. Me häviämme tämän sodan. Taivaalla lentää poliittisia hävittäjiä.".

Päivitys 4.4.2023 klo. 13:20: Tässä onkin oivallinen lisä tähän blogini arkistoista vuodelta 2016 >> HAARP-järjestelmä ja säänmuokkaus - Ajatusvirheet ja väärät uskomukset salaliittoteorioiden vaarallisina kompastuskivinä aitoon tietoisuuden ja ymmärryksen kasvuun (Päivitetty!).

No comments: