Wednesday, April 05, 2023

Suomen NATO-jäsenyys: WEF-, EU- ja globalismi-fasismin totalitarismi kiristyy ja ns. itsenäisyytemme tuhoutuu väestömme traumahistorian vammojen noustessa sen keskeiseksi alistumiskäyttövoimaksi

Kyllä näitä yhteiskunnallispoliittisia kirjoituksia ja kannanottoja on sittenkin vain jatkettava, ja jaksettava tehdä niitä! - vaikka siis olin hetken niiden tekemisen suhteen alamaissa tässä eduskuntavaalitulosta ruotineen kirjoitukseni yhteyteen laittamassani kommentissa ko. asiasta.

Tässä tulee nyt vuorostaan kannanottoni siihen, kun eilen tiistaina 4.4.2023 Suomi liitettiin virallisesti NATO:n jäseneksi Unkarin ja Turkin viimein ratifioitua ko. jäsenyyden aikaisemmin maaliskuussa. 

Kannanottoani alla on inspiroinut myös Fb-kaverini Jari Jakosen Fb-julkaisu ko. aihetta koskien, ja jonka laitan alimmaiseksi linkkinä ja lainauksena.

Oma kannanottoni: Niinpä niin! - tämä NATO-"Suomi" pakkomielteisesti anelee ulkomaisilta globalismi-totalitarismin organisaatioilta ja länsi-isänniltään kollektiivisen läheisriippuvaisuustautinsa ja traumahistoriansa vammojen takia määrätyksi ja kontrolloiduksi tulemista kuin sadomasokistinen idioottiorja.  

Vain kuten historiallisesti vieraanvallan diktatuurien alle orjakansaksi tuhatvuotisesti mitätöity osa väestöstä ja virallinen valta aina on kuvitellut myös nimellisen "itsenäisyydenkin" aikakaudellaan ilman kunnollista parantumista omaan voimaansa ja aitoon kansallisvaltion rooliin. 

Ruotsin vallan aikaiset tuhatvuotiset alammaisroolit ja niiden projektio-ominaisuutena toimiva karikatyyrinen ja sairas russofobia eivät ole poistuneet eivätkä parantuneet kansakunnan sosiaalisesta psyykestä, joten maamme nykykriisissä ne ovat nousseet pintaan keskeiseksi uusinta-alistumisen traagiseksi kohtaloksi WEF-fasismin organisoimaa Uutta Maailmanjärjestystä varten. 

NATO-jäsenyys vie loputkin kansallisvaltion ns. "itsenäisyyden" rippeistä pois prosessin lopputulemana EU- ja WEF-diktatuurin sitä jo pohjustettua pitkälle. 

Tätä virallista ja valistumatonta osaa kansastamme en tunnusta omaksi enkä ota osaa sen pyrkimyksiin ja sisältöihin!.

Kaikkea tuota kuvaa NATO-fanien tragikoominen reaktio NATO-jäsenyyttä kohtaan, joka kuuluu: "Emme enää koskaan ole yksin"!

Sellaisessa kiteytyy täysin juuri läheisriippuvaisen traumapotilaan vammautunut mieli, jota tässä kollektiivisessa katsannossa höystää lisää kumoon virallisen vallan kaikenlainen aivopesu ja kaasuvalottaminen muissakin asioissa yhteiskuntamme "sovittamiseksi" uuden teknokraattisen totalitarismin ikeeseen.

--- Jari Jakosen Fb-julkaisu: "Kiva lukea näitä ranskalaisten kommentteja Suomen liittymisestä Natoon:  

"Tervetuloa maailmansota" 

"Mitä heille on oikein luvattu?" 

"Kultti laajenee!" 

"Amerikka voitti juuri 1340km Venäjän rajaa" 

"Suomi, maailman onnellisin kansa 😁"  

"Suomi, demokraatti Adolf Hitlerin sotakumppani" 

"Nyt alkaa paukkumaan" 

"Onneksi Nato ei ole mitenkään ollut provosoimassa" 

"Tervetuloa Suomi liittoon jossa menettää kaiken! Varautukaa köyhyyteen!" 

"Pieni maa jolla ei ole mitään merkitystä" 

"Mitäköhän ihmettä he pelkää, no jotain he pelkää" 

- Ranskassa asuvan fb-kaverini seinältä.".


Päivitys 5.4.2023 klo. 12:10: Fb-julkaisuni, joka lainattuna, ja iltiksen uutiseen (Tällaisella viestillä Marin kertoi puoluetovereilleen väistymisestään) linkattuna >> Eli: "Tehtävä suoritettu" Suomen tuhoamisessa ja sen rippeiden WEF-fasismiin sovittamisessa, kun mm. Covid-petos ja NATO-petos ovat toimineet sen aseina hänen käytössään niin "hyvin".

No comments: