Monday, December 03, 2007

Joulukuun 2007 blogitrilogia kuvasarjoissa talvinen alku - A wintry start in the blog trilogy photo sets of December 2007

Aloitan jo nyt joulukuun 2007 blogitrilogian kuvasarjojen rakentamisen Flickr -sivuillani. Kyseessä ovat vain kaksi ensimmäistä kuun päivää, mutta tuolloin oli runsaasti herkullisia jää- ja lumitilanteita. Ne ovat jo tällä hetkellä lähes muisto vain niiden sulamisen takia. Tässä ovat linkit; blogi 1, blogi 2 ja blogi 3.

I start allready now building the blog trilogy photo sets of December 2007 on my Flickr pages. In question there are only the first two days of the month, but then there were a lot of delicious ice and snow conditions. They are at this moment allready allmost just a memory due to their melting. Here are the links; the blog 1, the blog 2 and the blog 3.

2 comments:

Yrsa said...

Tällainen tämä Suomen talvi on: yhtenä päivänä kymmenen hyvää kuvaa ja toisena ei yhtään...

Mika said...

Niin, eteläisen Suomen talvi on vaihteleva. Se itse asiassa luo erittäin hyvät edellytykset upeille ja mielenkiintoisille valokuville jää- ja lumitilanteiden suhteen.

Mielestäni paljon tylsempää kuvamateriaalia tulisi, jos olisi jatkuvasti vain pakkasta eikä välillä tapahtuisi sulamista eli olisi sitä "tylsää" vesikeliä.