Monday, September 29, 2008

Maailman kriisin nopeutuva vyöry; roskapankki roskiin joka tapauksessa merkityksettömänä

Nyt tässä erittäin nopeasti etenevässä maailman kriisissä on saavutettu uusi vaihe (monia tulee lisää heti huomenna)! Yhdysvalloissa edustajainhuoneessa suoritettu äänestys roskapankkilaista kaatui ja siis päättäjät ovat siellä nyt "tyhjän päällä" ja kaaoksessa. Tässä uutisia aiheesta sekä kotimaasta että ulkomailta: A B C D E. LaRouche PAC on reagoinut tänään mm. tällä tavalla: A B. Tuolta ensimmäisten linkkien joukosta poimin yhden lukijan kommentin, joka löytyi BBC:n jutusta. Se kuvaa erinomaisesti tilannetta, jossa kansalaiset ovat jo heräämässä todellisuuteen yllättävänkin laajasti; Lisa, Baltimoresta sanoo: "I am glad the bailout bill failed. I work five days a week, save cash and pay my bills. I did not want to pay for Corporate America's greed ". Lisäksi tuon LaRouche PAC -linkin A kautta avautuvassa kirjoituksessa oleva kuva kertoo samasta seikasta: kuvassa Wall Streetillä olleen mielenosoituksen seassa oli kyltti, jossa luki seuraavasti: "JUMP! YOU FUCKERS!".

Lukekaapa siis taas tuo alla oleva analyysini (Globalisaation olemus maailman talouskriisissä; Nykyisen aikakauden päättyminen tuhoon!) ja LaRouche PAC -sivuston materiaaleja aiheesta, niin ymmärrätte, miksi kansannousua alkaa olla havaittavissa Yhdysvalloissa (tilanteen pahetessa nopeutuvassa tahdissa varmasti pian täällä Euroopassakin). Asiahan vain yksinkertaisesti on niin, että tavallisen kansan ei pidä joutua maksamaan äärimmäistä hintaa rikkaiden sieluttomien tollojen sotkuista!

Tässä täytyy huomata kuitenkin edelleen se, että Yhdysvaltain ja koko maailman monetaristinen, ns. vapaan kaupan talousjärjestelmä on kuollut ja sitä ei voida pelastaa. Kiitos näiden idioottien!!! Roskapankkiesityksen kaatumisella tai toteutumisella ei siis ole mitään väliä ja järjestelmä tulee kaatumaan joka tapauksessa kokonaan. Ainoa vaihtoehto on siis Lyndon LaRouchen suunnitelma (PDF -muodossa tässä). Tähän on tultu ja tämä pitää nyt vain yrittää niellä tai sitten itkeä ja niellä!...

Päivitys 30.9.2008 klo. 11:03: Keskiviikoksi aletaan näemmä puuhaamaan uutta äänestystä roskapankista; Hesarin uutinen. Kuten sanottua, sillä ei ole enää mitään vaikutusta ja väliä. Tuho koittaa joka tapauksessa. Tässä Kauppalehden uutisessa Pasi Sorjonenkin paljastaa myös olevansa täydellisesti pihalla siitä, mikä on homman oikea nimi. Kukaan muka ei tiedä mitä on odotettavissa eikä muka muita varteenotettavia vaihtoehtoja ole olemassa. Hah, Lyndon LaRouche on tietänyt tämän kehityksen ja sen luonteen jo viime vuonna. Tässä on hänen seminaarinsa heinäkuulta 2007 ja heinäkuulta 2008, jolloin hän edelleen toisti asioiden traagista tilaa. Katselkaapa! Jos olisi vain tehty Lyndonin ehdottamia ratkaisuja jo viime vuonna, niin miten olisi asiat nyt? Sen sijaan saamme näemmä nähdä ahneiden idioottien itsepäistä typeryyttä maailman historian traagisimmassa ja megalomaanisimmassa muodossa! Ympäri maailmaa, kuten Suomessakin.

No comments: