Sunday, January 20, 2013

Jan Rossin ja Sven-Olof Jakobssonin valtaliittotietous länsieliitin imperialismista vertailuun

Päätin "kiusata" teitä lukijoita lisää massiivisella tietopaketilla, missä otan alustavaan vertailuun Verkkomediassa blogikirjoitussarjojaan julkaisseiden Jan Rossin ja Sven-Olof Jakobssonin transatlanttisen pankkirismin ja imperialismin olemuksia esilletuovia valtaliittotutkimuksia.

Molemmat herrat ovat olleet aihepiirissään erittäin perinpohjaisia, mutta heistä vasta vain Sven-Olof Jakobsson on julkaissut tutkimuksistaan tietokirjallisuuttakin. Jan Rossilla on kuitenkin aikomus myös julkaista lähitulevaisuudessa kirja tästä valtaliitto- ja imperialismiaihepiiristä. Verkkomedia on tehnyt viime marraskuussa videohaastattelun Jan Rossin kanssa, missä Jan kertoo kirja-aikeidensa lisäksi myös paljon muuta tästä ns. Uudesta maailmanjärjestyksestä eli transatlanttisen eliitin agendavisioista globaalin maailmanhallitusdiktatuurin luomiseksi.

Molempien herrojen tuotanto on aihepiirissään suomenkielellä johtavaa laatua sekä laajuudessaan että sisällöllisessä merkittävyydessään. Niinpä ne on nyt hyvä ottaa tässä esille vertailtavaksi, missä mm. niiden välisten sisältö- ja painotuserojen avulla voimme kontrastoimalla laajentaa ymmärrystämme ja valveutumistamme läntisen maailman uhkaavasta rappiosta ja sitä varten tarvittavista lääkkeistä yhä enemmän; erot osoitettavissa asioissa voivat olla samaa kohdetta valottavia täydentäviä näkökulmia toistensa avulla eivätkä välttämättä "toisen virheelliseksi tiedoksi osoittavaa". Toki selviin asiavirheisiin tai jollakin tavalla harhaanjohtaviin havainnollistuksiin tulee puuttua ja minulla on siksi siinä kohdin tulevaisuudessa eräs oma agenda perehtymiseni edetessä... 

Muutoinkin tämän aihepiirin kaikkia tutkimuksia on syytä tarkastella tähdellisesti juuri koherenttien kokonaiskuvien hahmottamisen sekä siihen liittyvien dynamiikka - metafysiikka -piirteiden kannalta, koska tämänlaisen aineistovyyhdin on tarkoitus nimenomaan kasvattaa sekä yksilöllistä että kollektiivista tietoisuutta valtamedian ehdollistetun ja valehtelevan aivopesusisällön sijalle ja syrjäyttämiseksi. 

Molemmat ko. tutkimusaineistot ovat siksi myös oivallista verrantoa muillekin aihetta tavalla tai toisella sivuaville - koskeville aktivisteille, kirjoittajille ja tutkijoille, kuten esim. Seppo Oikkosen hyvin teoreettiselle tiedonfilosofia- ja ajatushistoriakatsannolle tai LaRouche -liikkeen erittäin historiatietoiselle geopolitiikan ja ekonomian sisällölleen ja tieteellisen ajattelunsa ihmismielen ns. jumalallisia potentiaaleja korostavalle humanismilleen (Ihminen Luojan kuvana on Universumin mukana ns. kanssataiteilija...).

Otan alla ensin Verkkomediasta suoraan poimittuna sopivin esittelylainauksin Jan Rossin kaikki blogikirjoitukset viime kuukausilta ja sen perään noin vuosi sitten täällä blogissani Verkkomediasta koostamani Sven-Olof Jakobssonin blogisarjan (Sven-Olof Jakobssonin kirja "Salainen asiakirja No 1" osaksi transatlanttisen eliittikartellin rakenteiden, ominaisuuksien ja menetelmiensä tutkimusta) kaikki osat uusintana; molemmat menevät tässä toistaiseksi omillaan ilman kommenttejani >>

Jan Rossin blogikirjoitukset Verkkomediasta julkaisujärjestyksessä (uusin ylimpänä):

USA:n presidentti Barack Obama on entinen CIA:n agentti
---> "Syyt miksi kansainväliset pankkiirit valitsivat Barack Obaman Skull & Bones-salaseuraan kuuluneen George W. Bushin seuraajaksi 2008 presidentinvaaleissa alkaa selvitä. Renew America-järjestön kolumnisti Deanna Spingola kirjoitti maaliskuussa 2010 erinomaisen selvityksen siitä miksi Obama valittiin USA:n presidentiksi.

Yksi tärkein syy oli se, että USA pystyi jatkamaan terrorismin vastaista sotaansa ilman, että kukaan pystyisi puuttumaan CIA:n rooliin siinä. CIA:n salaiset vankilennot ovat saaneet jatkua edelleen ja Guantanamon vankileiri on edelleen toiminnassa Kuubassa.".

Maailmanhallitushankkeen ylin kummisetä on David Rockefeller
---> "Maailmanhallitushankkeen ylimpänä valvojana ja kontrolloijana on toiminut vuosikymmenten ajan Rockefellerien nykyinen patriarkka David Rockefeller (s. 1915). Rockefeller-dynastian luoneen John D. Rockefellerin lapsenlapsista, David Rockefeller on ainoa elossa oleva jäsen.

John D. Rockefeller loi valtaisan  dynastiansa USA:ssa öljyalalla perustettuaan Standard Oil-yhtiönsä 1800-luvulla ottamaan öljyteollisuuden kansainvälisten pankkiirien kontrolliin. Rothschildit rahoittivat Rockefellerin öljy-yhtiön perustamisen.".

Israel tappoi palestiinalaiset kameramiehet törkeällä tavalla
---> "Edellisessä blogissani kirjoitin Israelin tulevista vaaleista ja tässä blogissani kerron kuinka Israel tappaa systemaattisesti kaikkia mahdollisia terroristeiksi luokittelemiaan palestiinalaisia Gazassa ja Länsirannalla.".

Israel on valumassa äärioikealle
---> "Israelissa pidetään parin viikon päästä vaalit, jossa israelilaiset näyttävät valitsevat suunnakseen äärioikean, sillä vaalien suurimmaksi voittajaksi on nousemassa Naftali Bennett, joka johtaa laitaoikeistolaista ja kansallis-mielistä Bayit Yehudi (Juutalainen koti)-puoluetta.".

Patmos Lähetyssäätiö ja TV7 ovat sionistien äänitorvet Suomessa
---> "Kirjoitin Verkkomedian blogissani 9.11.2012, että suomalaisissa kristillisissä kirkoissa ja seurakunnissa heilutellaan iloisesti Israelin lippuja ja käsketään kansaa siunaamaan Israelia, vaikka todellisuudessa siunataankin kansainvälisten pankkiirien luomaa valtiota Lähi-idässä.

Mitä nämä suomalaiset kirkot ja seurakunnat ovat? Suomessa yhdeksi merkittävämmäksi Israelin siunaajaksi ovat leimautuneet Patmos Lähetyssäätiö ja kristillinen TV7 kanava, jotka eivät suostu millään näkemään mistä Israelin valtiossa on kyse.".

Presidentti Kennedyn murhan takana CIA:n salaliitto - osa 4
---> "Olen kirjoittanut nyt aiemmin kolme blogia presidentti Kennedyn salamurhasta. Kennedyn salamurha oli CIA:n klikin suorittama isku 22.11.1963. Kennedyn salamurhan alkusoitto näyteltiin Kuuban kriisissä, joka alkoi 1961 kun CIA oli jo ennen Kennedyn presidenttikautta käynnistänyt salahankkeen presidentti Eisenhowerin määräyksestä, jonka tarkoituksena oli kaataa Kuubassa 1959 vallan ottanut Fidel Castro. Tämän neljännen blogin tarkoitus koota yhteen mistä kaikessa oli kyse.".

USA:n ulkoministeriksi Skull & Bones-salaseuran John Kerry
---> "Näin se vaan menee. Presidentti Barack Obama nimitti toisen kauden ulkoministerikseen Skull & Bones-salaseuraan kuuluvan, CFR:än jäsenen John Kerryn. Kerryn nimitys kertoo miten CFR:ällä ja Yalessa sijaitsevassa Skull & Bones-salaseuralla on edelleen erittäin vahva asema USA:n hallinnossa.

Kirjoitin 14.11.2012 Verkkomedian blogissani kuinka Skull & Bones oli mukana rahoittamassa natseja valtaan Saksassa 1930-luvulla. Tuolloin natseja rahoitettiin valtaan Wall Streetillä sijainneen Union Banking Corporation-pankin kautta, jota johtivat Skull & Bonesiin kuuluneet Prescott Bush ja Averell Harriman.".

Presidentti Kennedyn murhan takana CIA:n salaliitto - osa 3
---> "Edellisessä blogissani käsittelin kuinka Lee Harvey Oswald saatiin presidentti Kennedyn murhaajaksi. Oswald rekrytoitiin Kennedyn salamurhaajaksi George De Mohrenschildtin kautta kun tämä oli saanut käskyn tähän CIA:n Dallasin osaston johtajalta Moorelta.".

Presidentti Kennedyn murhan takana CIA:n salaliitto - osa 2
---> "Kirjoitin 21.12.2012 Verkkomediassa presidentti Kennedyn murhasta, jossa kerroin kuinka presidentin murhan takana oli CIA:n operoima murhasalaliitto Miten murhan syntipukiksi saatu Lee Harvey Oswald operoitiin syntipukiksi? Tilanne oli se, että CIA tutustui Oswaldiin jo kesällä 1962 kun CIA:ta lähellä ollut George de Mohrenschildt (1911-1977) loi ystävyyssuhteen Oswaldiin ja tämän vaimoon Marinaan.".

Presidentti Kennedyn murhan takana CIA:n salaliitto
---> "Pitkän uran CIA:ssa tehnyt E. Howard Hunt (1918–2007) sanoi ennen kuolemaansa, että presidentti Kennedyn murhan takana vuonna 1963 oli CIA:n salaliitto. Hunt kertoi useissa kirjoituksissaan, haastatteluissaan ja keskusteluissaan pojalleen Saint John Huntille, että Kennedyn murhan suunnitteli CIA:n sisällä ollut klikki, jota johti CIA:n agentti Cord Meyer.".

Rothschildit valitsevat tulevaisuuden johtajia Rhodes-stipendin kautta
---> "Englantilainen liikemies Cecil Rhodes (1853-1902) loi ennen kuolemaansa nimeään kantaneen stipendi-järjestelmän, jonka kautta kansainväliset pankkiirit alkoivat jo alusta saakka luomaan omia johtajiaan ja poliitikkojaan valitsemiinsa asemiin.

Rhodes oli kansainvälisten pankkiirien johtoryhmän Rothschildien tärkein liittolainen Etelä-Afrikassa, jonne tämä loi Rothschildien rahoilla nimeään kantaneen Rhodesian valtion ja suuren timantteihin keskittyneen De Beers-yhtiön 1888. Etelä-Afrikassa Rhodes pyrki kaikin keinoin lujittamaan brittien valtaa, joka käytännössä tarkoitti Rothschildin vallan lujittamista.".

Kansainväliset pankkiirit saivat EU:n pankit valvontaansa
---> "Tänään saatiin tieto, jonka mukaan EU-maiden valtiovarainministerit ovat päässeet sopuun EU:n yhteisestä pankkivalvonnasta. Tämä tarkoittaa sitä, että kansainväliset pankkiirit saavat suomalaispankeista ainakin OP-Pohjolan, Nordean ja Danske Bankin valvontaansa.".

Google osana kansainvälisten pankkiirien uutta maailmanjärjestystä
---> "Kirjoitin Verkkomediassa 17.11.2012 Facebookin roolista kansainvälisten pankkiirien uudessa maailmanjärjestyksessä. Nyt on Googlen vuoro, sillä Googlesta on kasvanut mahtiluokan tiedonkerääjä Internetissä. Tilanne on se, että Googlen perustaminen ei olisi ollut mahdollista ilman kansainvälisten pankkiirien tukea.".

Korean sota vahvisti kansainvälisten pankkiirien luoman YK:n asemaa
---> "7.12.2012 kerroin Verkkomedian blogissani kuinka kansainväliset pankkiirit Rockefellerien johdolla loivat IMF:än, maailmanpankin ja YK:n hallitsemaan maailman valtioiden taloudellisia ja poliittisia tapahtumia.

Vuonna 1945 Rockefellerit olivat pääosassa kun he lakeijoidensa kautta synnyttivät YK:n ja antoivat Neuvostoliitolle siinä vahvan aseman. Vuonna 1950 syntynyt Korean sota antoi pankkiireille mahdollisuuden päästä vahvistamaan luomansa YK:n asemaa ja uskottavuutta.".

Kansainväliset pankkiirit hallitsevat Israelia ja Hamasia
---> "Hamasin johtaja Khaled Mashal vierailee parhaillaan Gazassa. Mashal sai riemuitsevan vastaanoton gazalaisilta, vaikka Hamasin johtajan taustat paljastavat mistä on kyse. Kirjoitin Verkkomedian blogissani 9.11.2012 kuinka kansainväliset pankkiirit loivat Rothschildien johdolla Israelin valtion käsikassarakseen hallitakseen ja aiheuttaakseen kriisejä Lähi-idässä.".

IMF:än ja maailmanpankin jälkeen kansainväliset pankkiirit loivat YK:n
---> "Edellisessä blogissani kerroin kuinka kansainväliset pankkiirit loivat kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) ja maailmanpankin Bretton Woodsin konferenssissa 1944 ottamaan valtioiden asiat taloudellisesti kontrolliinsa. Samaan aikaan oli menossa toinenkin prosessi ottamaan valtioiden asiat poliittisesti hallintaan.

Robert E. Herndon Sr sanoo kirjassaan The Shadow Forces, että USA:n presidentti Franklin D. Roosevelt esitti vapaamuurariveljelleen Britannian pääministerille Winston Churchille YK:n peruskirjaluonnoksen jo 1942, jonka pohjalta lopulta muodostettiin Yhdistyneet Kansakunnat (YK) San Franciscon kokouksessa 1945.

Miten peruskirjaluonnokseen päästiin?".

Kansainväliset pankkiirit loivat IMF:än ja maailmanpankin neuvostovakoojan kautta
---> "Kerroin 5.11.2012 blogissani kuinka kansainväliset pankkiirit loivat USA:han keskuspankin ottamaan maan talouden haltuunsa. Tilanne oli se, että vuonna 1910 sen ajan Rothschildien edustajat kokoontuivat Jekyl Islandin metsästysmajalle 1910 luomaan keskuspankin, joka aloitti toimintansa 1913. Tässä operaatiossa pääosaa esitti Kuhn Loeb-pankin osakas Paul Warburg.

Kansainväliset pankkiirit toteuttivat samanlaisen operaation II maailmansodan loppuvaiheessa heinäkuussa 1944 kun loivat Bretton Woodsin hotellissa Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) ja maailmanpankin ottamaan kontrolliinsa muiden maailman maiden talous- ja korkopolitiikan.

Tämän operaation toteuttajaksi pankkiirit nostivat USA:n valtiovarainministeriön valtiosihteerin ja CFR:än jäsenen Harry Dexter Whiten (1892-1948).".

'Suomi pankkiirien liittovaltioon' - haastattelussa blogisti Jan Rossi
---> "Kirjoitin Verkkomediassa 30.11.2012 siitä kuinka EU:n komissio toi esille mihin EU:ta tulisi kehittää. Komissio esitti, että EU:hun pitäisi luoda yhteinen valtiovarainministeriö, yhteinen budjetti ja yhteiset eurobondit. Komission ehdotus merkitsisi, että EU muuttuisi pankkiirien tahdon mukaisesti liittovaltioksi.

Miten pääministeri Jyrki Kataisen hallitus aikoo suhtautua komission ehdotukseen? Tilanne on se, että Kataiselle ja valtiovarainministeri Jutta Urpilaiselle komission ehdotus ei voinut tulla yllätyksenä. Kreikan tilanne ja maan kriisin luoneen Goldman Sachsin rooli siinä ei ole voinut tulla yllätyksenä Kataiselle. Katainen ei voi olla sokea asioiden edessä.".

Kansainväliset pankkiirit aiheuttivat Kreikan kriisin tahallisesti
---> "Kun katsotaan tilannetta Euroopassa nyt, se on juuri sellainen miksi kansainväliset pankkiirit sen halusivatkin. Tilanne oli se, että kansainväliset pankkiirit käyttivät Goldman Sachsia aiheuttamaan Kreikassa ennennäkemättömän talouskriisin, jolla saatiin muu euroalue tiivistymään niin, että nyt puhutaan avoimesti liittovaltion luomisesta Eurooppaan.

Miten pankkiirit loivat kriisin?".

Kansainvälisten pankkiirien tuhotyökalu - Goldman Sachs
---> "26.11.2012 saatiin tieto, että Kanadan keskuspankin pääjohtajasta Mark Carneysta tulee Englannin keskuspankin uusi pääjohtaja. Carney saa kiittää urastaan Goldman Sachsia, jonka palveluksessa hän toimi lähes kymmenen vuotta ennen menoaan Kanadan pankin johtoon.

Goldman Sachs on lähtenyt valtaisaan maailmanvalloitusretkelle, sillä se on saanut toimijoitaan moniin merkittäviin kansainvälisiin avainvirkoihin, kuten EKP:n pääjohtajaksi. Mario Draghi toimi uransa aikana Goldman Sachsin kansainvälisten toimintojen toimitusjohtajana. Aikaisemmin pankki sai Italian pääministeriksi kansainvälisten pankkiirien neuvonantajana toimineen Mario Montin. Monti toimi myös Goldman Sachsissa neuvonantajana. Samoin mies nähtiin Trilateraalisessa komissiossa ja vakituisena osallistujana Bilderberg-ryhmän kokouksissa.

- Mikä on Goldman Sachs?".

USA:n ulkopolitiikkaa hallitaan pankkiirien ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) kautta
---> "Kansainvälisillä pankkiireilla, valaistuneilla vapaamuurareilla on käytössään useita merkittäviä työkaluja tavoitteidensa ajamiseksi Kirjoitin 5.11.2012 Verkkomediassa avauksen siitä kuinka pankkiirit olivat luomassa USA:han yksityistä keskuspankkia Federal Reserveä, jolla saatiin USA:n rahapolitiikka kontrolliin.

Yhdysvalloissa heillä on käytössään useita muitakin merkittäviä painostusryhmiä vaikuttaakseen maan politiikkaan ja yksi merkittävimmistä järjestöistä on 1921 perustettu ulkomaansuhteiden neuvosto (CFR), jossa Rockefellerit ovat näytelleet pääosaa. Rockefellerien suvun nykyinen patriarkka 97-vuotias David Rockefeller toimi vuosikausia sen johtajana.".

Mies uuden maailmanjärjestyksen takaa: Kuka oli Adam Weishaupt?
---> "Kirjoitin edellisessä blogissani siitä kuinka weishauptilaiset vapaamuurarit aikaansaivat Ranskan vallankumouksen rahoittajiensa Rothschildien tuella. Mutta kuka siis oli Illuminaatti-salaseuran perustaja Adam Weishaupt?".

Kansainvälisten pankkiirien ensimmäinen suuroperaatio - Ranskan vallankumous 1789
---> "Kirjoitin aiemmin Verkkomediassa kuinka vapaamuurarit laittoivat uuden maailmanjärjestyksensä tavoitteet USA:n dollariin 1934. Dollarissa on vapaamuurari-illuminaattien pyramidi kaikkialle näkevän silmän kanssa, joka symbolisoi kansainvälisten pankkiirien valtaa.

Kerroin myös kuinka Adam Weishaupt loi vapaamuurariuteen illuminaattinsa 1.5.1776, josta tuli kommunismin myötä työläisten juhlapäivä. Kun Weishaupt loi salaseuransa 1776, hänen ja pankkiirien yhteinen tavoite oli alkaa tuhoamaan monarkiat Euroopasta.".

Facebook osana pankkiirien uutta maailmanjärjestystä
---> "Kymmenet miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa ovat rekisteröityneet Mark Zuckerbergin luomaan Facebookiin ja jakaneet sinne yksityisyytensä ja mielipiteensä sosiaalisesta elämästään. Facebook on imenyt kitaansa jo yli 100 miljardia käyttäjiensä valokuvia.

Kirjoitin 16.11.2012 Verkkomedian blogissani kansainvälisten pankkiirien sinetistä USA:n dollarin setelissä ja siinä olevasta heidän symbolistaan, kaikkialle heidän jumalansa näkevästä silmästä. Facebook on osa tätä uutta "silmää", sillä Facebookin rahoittivat samat pankkiirit, jotka ovat rahoittaneet myös muita internetissä toimivia organisaatioita.".

Uusi maailmanjärjestys USA:n dollarissa
---> "Kymmenet miljoonat ihmiset Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa käyttävät USA:n dollaria maksuvälineenään päivittäin ja maksavat ostoksensa sillä. Kuinkakohan moni on katsonut mitä yhden dollarin setelissä lukee? Setelin kääntöpuolelle on kuvattuna USA:n valtion virallinen sinetti.

Kirjoitin 5.11.2012 Verkkomedian blogissani avauksen siitä kuinka kansainväliset pankkiirit loivat USA:n keskuspankin Federal Reserven ottamaan USA:n talouden haltuunsa. Fed sai kontrolliinsa korkopolitiikan lisäksi myös rahanpainamisen. Keskuspankin luominen toteutettiin 1910 Jekyl Islandin saarella sen aikaisten pankkiirien johdolla.".

Toista maailmansotaa kanavoitiin Skull & Bones-salaseuran kautta
---> "Kansainvälisten pankkiirien tavoite yhdestä maailmanhallituksesta sai lisää tuulta siipiensä alle kun 1929 tapahtui siihen asti pahin pörssiromahdus, joka avasi tien 1930-luvun lamaan ja II maailmansotaan, jossa sai surmansa lähes 60 miljoonaa ihmistä.
Tilanne oli se, että pörssiromahdus oli tahallisesti aiheutettu. Tässä romahduksessa Rockefellereihin sidoksissa ollut pankkiiri Bernard Baruch näytteli pääosaa. Pankkiirit halusivat ajaa maailman tilaan, jossa maailmansota olisi mahdollinen.".

Pankkiirien maailmanhallitushankkeen pysäyttäminen on kaikkien yhteinen asia
---> "Olen kirjoittanut nyt muutaman blogin kansainvälisten pankkiirien toimista uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi. Olen avannut keskustelua EU:n ja Israelin valtion perustamisesta. Olen kertonut miten pankkiirit loivat USA:han yksityisen keskuspankin, Federal Reserven, hallitsemaan USA:n taloutta.

Olen kertonut, kuinka pankkiirit olivat toteuttamassa Venäjän vallankaappausta ja Neuvostoliiton perustamista. Samoin olen kertonut, miksi pankkiirit perustivat Saudi-Arabian öljykeitaakseen. Mikä tämän kaiken tavoitteena on? Se yhdistyneen maailman yhden maailmanhallituksen perustaminen. Nykyisin tästä puhutaan globalisaationa.".

Bilderberg-ryhmän EU-liittovaltio syntymässä
---> "Parhaillaan Euroopassa näytellään EU:n integraatiokehityksen viimeisiä vaiheita. Saksan liittokansleri Angela Merkel myönsi jo, että EU:sta on tulossa liittovaltio. Rothschildit ovat saamassa haluamansa. Mutta miten tähän on tultu, että puhutaan jo avoimesti liittovaltion synnystä?

II maailmansodan lopputulos avasi tien Euroopan yhdentymiseen.".

Saudi-Arabia ja pankkiirit
---> "Syyt miksi USA tukee voimakkaasti Saudi-Arabiaa johtuu öljystä. Saudi-Arabia on maailman suurin öljyntuottajamaa ja perustamisestaan saakka 1932 Saudi-Arabialla on ollut läheiset suhteet USA:han. Alunperin Saudi-Arabian öljyn tuotannosta vastasi saudien ja USA:n yhteinen öljy-yhtiö AMARCO, kunnes Saudi-Arabia kansallisti sen.

Nykyaikainen Saudi-Arabia syntyi 1932 kun valtion perustaja kuningas Abdel Aziz Ibn Saud sai valtionsa luoduksi Saudi-Arabian sisäisten sotien jälkeen. Britannia ja USA tukivat Saudia tämän sodissa alueen muita heimoja vastaan. ".

USA:n keskuspankista
---> "Federal Reserve on Yhdysvaltain hajautettu keskuspankkijärjestelmä, joka on hajautettu 12 alueelliseksi keskuspankiksi, jossa New Yorkin Federal Reserve toimii kaikkein hallitsevimpana pankkina. Federal Reserve hallitsee USA:n korkopolitiikkaa ja vastaa dollarien painattamisesta USA:n taloudessa. Miten Fed sai alkunsa?

Tilanne oli se, että kansainväliset pankkiirit olivat Rothschildien johdolla jo 1800-luvulta saakka yrittäneet perustaa keskuspankkia Yhdysvaltoihin, mutta sen perustaminen oli aina torjuttu, kunnes tapahtui 1907 pörssiromahdus USA:ssa. Tämä romahdus avasi tien keskuspankin perustamiselle USA:ssa. Uutta pankkia perusteltiin sillä, että se estäisi tulevaisuudessa kaikki pörssiromahdukset ja turvaisi osakesijoittajien sijoitukset. Näin ei tietenkään käynyt. Myöhemmin nähtiin kaikkien aikojen romahdus 1929, joka avasi tien II maailmansotaan.".

Venäjän vallankumouksesta 1917
---> "Kun puhutaan eri lähteissä ja kirjoissa Venäjän 'suuresta vallankumouksesta', katseet käännetään lähes aina vallankumouksen pääarkkitehteihin Vladimir Leniniin ja Lev Trotskiin. Koskaan ei käännetä katseita rahoittajiin, jotka ovat yleensä suurten tapahtumien taustalla.".

Israelin historiasta

---> "Suomalaisissa kristillisissä kirkoissa ja seurakunnissa heilutellaan iloisesti Israelin lippuja ja käsketään kansaa siunaamaan Israelia, vaikka todellisuudessa siunataankin kansainvälisten pankkiirien luomaa valtiota Lähi-idässä.".

Sven-Olof Jakobssonin "Salainen asiakirja No 1" ja sen luvut esittelylainauksineen --->

Alkusanat --> "Elämme unessa. Syyllisiä tähän unitilaamme emme voi tuntea, koska ne toimivat ihmisten silmiltä näkymättömissä. Salainen asiakirja No 1 pyrkii mahdollisimman totuudenmukaisesti selvittämään kaikki ne tärkeimmät tekijät, jotka ovat tämän merkillisen unitilamme takana ja myös ne tavoitteet, joidenka vuoksi meitä pidetään unessa. Tavoitteiden ei silti tarvitse toteutua, sillä kyse on siitä, ehtiikö ihmiskunta herätä todellisuuteen ajoissa. 

Oikea todellisuus ei paljastu lukemalla lehtiä, tietosanakirjoja tai seuraamalla televisiota, sillä ne ovat vain kulisseja. Siksi on oikean todellisuuden löytämiseksi kurkistettava kulissien taakse, mikä tulee olemaan useimmille järkyttävä ja pelottava hyppy täysin tuntemattomaan maailmaan. Jos tämän jälkeen ryhdymme kriittisesti analysoimaan uutisia ja tapahtumia ympärillämme ja pohtimaan niiden todellisia taustoja, on se jo merkki heräämisestä.". 

Temppeliritarikunta, osa 1 --> "Nykyisin toimivien salaseurojen historian voidaan katsoa alkaneen 24:s kesäkuuta vuonna 1717, kun vapaamuurareiden Lontoon Suurloosi perustettiin. Muurarit ottivat käyttöönsä aikaisempien ammattirakentajien kehittämiä merkkejä ja kädenpuristuksia sekä salaisia vihkimisrituaaleja, joista osa oli lähtöisin keskiaikaisten ritarikuntien seremoniamenoista. Ajan saatossa on vapaamuurariuden pohjalta syntynyt lukuisa määrä uusia kuppikuntia, joilla on enemmän tai vähemmän poliittisia tavoitteita. Tässä kirjassa esitellään tärkeimmät niistä.". 

Illuminatia, osa 2 --> "Globalisaatio on noussut vahvasti tämän päivän otsikoihin, mutta toive globaalista yhteiskunnasta on elänyt kauemmin kuin osaamme kuvitellakaan. Se sai alkumuotonsa jo vuonna 1534 espanjalaisen Ignatius Loyolan perustamassa jesuiittojen veljeskunnassa, jossa maailmanhallintoa koskevat ideat kehittyivät erilliseksi veljeskunnaksi. Jesuiitta-järjestö lakkautettiin vuonna 1773 okkultistisista menoistaan syytettynä, mutta maailmanherruuteen tähtäävä ideologia jatkui vahvana ja kehittyi edelleen vuonna 1726 syntyneen puolalaisen Jakob Frankin johdolla.". 

Vapaamuurarit, osa 3 --> "Franklin D. Roosevelt lausui kerran: "Kaikkina aikoina, mutta nyt enemmän kuin koskaan, ovat maailmaa ohjanneet ennen kaikkea salaiset seurueet." Roosevelt, joka itse oli korkea vapaamuurari ja yksi niistä, "joka ohjasi", tiesi kyllä mistä puhui.". 

Kabbalaoppi, osa 4 --> "Kun tarkastelee vapaamuurareiden ja muiden salaisten seurojen rituaaleja ja merkkejä, huomaa niillä olevan selvä yhteys kabbalismiin, vanhaan juutalaiseen mystiikkaan, jonka juuret ovat muinaisessa Egyptissä, mutta jossa on voimakkaita vaikutteita myös kristillisyydestä.". 

Grand Orient, osa 5 --> "Vapaamuurariloosi Grand Orient oli niin kutsutun Ranskan vallankumouksen takana, mitä eivät tietosanakirjat kerro. Vapaamuurarit myöntävät tämän itse julkaisussaan Humanisme numerossa 240 kesäkuussa 1998. He mainitsevat siinä, että väkivallanteko oli heidän työnsä ja että vapaamuurari Roland julisti Ranskan tasavallan 21. syyskuuta 1792.". 

Ranskan vallankumous, osa 6 --> " ”Ominaisinta Ranskan vallankumoukselle ei ole sekasorto, vaan se leima, joka näkyy itse toteutuksessa. Tulen ja savun läpi voimme tajuta jälkiä suunnitelmallisen organisaation toiminnasta. Organisaattorit pysyvät tarkoin kätkettyinä ja naamioituneina, mutta ei ole epäilystäkään niiden läsnäolosta, ensi hetkestä alkaen.” Näin kirjoittaa Lord Acton kirjassaan ”Lectures on the French Revolution”.". 

Venäjän vallankumous, osa 7 --> "Maan historian kirjoittavat ne, jotka maan tuhoavat. Se totuus koskee myös Neuvostoliiton syntyhistoriaa. Tästä kertoo tyhjentävästi ja luotettaviin tietolähteisiin tukeutuen Jüri Lina kirjassaan ”Under Skorpionens tecken” eli Skorpionin tähtikuvion alla. Kirjan tärkein viesti on, että illuminaatit kehittivät kommunismin ja vaikuttivat ratkaisevalla tavalla myös Venäjän vallankumoukseen, aivan samoja keinoja käyttäen kuin Ranskassakin.". 

Amerikan sisällissota, osa 8 --> "Juutalainen Mayer Amschel Rothschild loi suunnattoman omaisuuden Napoleonin sotien aikana. Hänen viisi poikaansa jatkoivat kukin oman rahalaitoksen hoitoa Frankfurt am Mainissa, Wienissä, Lontoossa, Napolissa ja Pariisissa.". 

P2-loosi, osa 9 --> "Kuten jo on kerrottu, ei alkuperäisistä vapaista muurareista ole kuin muisto jäljellä. Heidän ylvään rakennustaitonsa salaisuuksia suojaamaan perustettu oppijärjestelmä mureni sitä mukaan kun poliittiset seikkailijat soluttautuivat mukaan kiltoihin 1600-luvun lopulla ja enemmistöön päästyään savustivat ulos viimeisetkin kivityön ammattilaiset vuonna 1717.". 

Pääkallo ja sääriluut, osa 10 --> "Kaikista tiedossa olevista salaseuroista on vapaamuurarijärjestö Pääkallo ja Sääriluut ehkä kammottavin. Sen toimintamenetelmiin kuuluvat sellaiset aseet kuten pelko ja kiristys. Yhdysvaltoihin sen toi kenraali William H. Russell vuonna 1832 tutustuttuaan tähän salaiseen illuminaatti-järjestöön Saksassa. Sen virallinen lempinimi on edelleenkin ”The Russell Trust”.". 

Round Table, osa 11 --> "Englantilainen Cecil Rhodes on jättänyt historiaan suuren määrän tunnusmerkkejä itsestään, ei yksinomaan satumaisen omaisuutensa luomiseen liittyviä, vaan myös runsaasti rahaa vaatineiden suurisuuntaisten hankkeidensa osalta. Yksi hankkeista, joka edelleen toimii, on selkeästi ylitse muiden. Sen vaikutus maapallon kokonaistapahtumiin viimeisen yli sadan vuoden ajalta on ollut vailla vertaa ja silloin kyseessä on vain harvoille tarkoitettu vapaamuurariloosi, Round Table, eli Pyöreä Pöytä. Tämän eliittiryhmän perustamisidea oli, kuinkas muuten, vapaamuurari ja illuminaattien päärahoittaja Mayer Amschel Rothschildin, mutta itse toteuttamisen hän määräsi Cecil Rhodesille.". 

Carroll Quigley, osa 12 --> "Henkilö, joka parhaiten on tuonut päivänvaloon uutta maailmanjärjestystä puuhaavat tahot, on ilman muuta tri William Carroll Quigley. Hän syntyi 9. marraskuuta 1910 ja kuoli 3. tammikuuta 1977. Hänen työnsä merkitys kasvaa sitä mukaan kun hänen viestinsä tavoittaa uusia ihmisjoukkoja. Hänen kirjansa leviävät räjähdyksen tavoin, myös se kaikkein kuuluisin 1349 sivuinen Tragedy and Hope, joka takavarikoitiin eliitin toimesta heti ilmestymisensä jälkeen vuonna 1966 ja painolaatat tuhottiin. Kirja ilmestyi kuitenkin pian hyvätasoisena taiwanilaisena piraattikopiona. Sen myyntihinta on tällä hetkellä noin 35 euroa. Sitä ei myydä Suomessa, mutta Ruotsissa se on kirjakauppojen hyllyillä.". 

RT European industrials, osa 13 --> "Suljettujen veljeskuntien sarjassa on Roundtable of European Industrialist yksi nuorimmista. Sen syntysanat lausui vuonna 1982 ruotsalainen Volvo-päällikkö Pehr Gyllenhammar ollessaan pääpuhujana The Harvard Business School Clubin vuotuisessa päivällistilaisuudessa New Yorkissa.". 

Kolmensadan komitea, osa 14 --> "The Committee of 300, eli Kolmensadan komiteaa, voidaan pitää kaikkien nykyisten salaseurojen äitinä. Sen perustivat Britannian Itä-Intian Kauppakomppanian nimissä Euroopan tärkeimmät merkantiiliset, eli varhaiskapitalistiset aatelissuvut, ”siniveriset” Guelphit, Grosvernorit, Hannoverit, Oranialaiset ja Oldenburgit jo vuonna 1729. Sen jälkeen on Kolmensadan komiteasta eriytynyt lukuisa määrä uusia ”varjohallituksia”, kuten Pyöreä Pöytä, Bilderberg-ryhmä, Trilateraalinen komissio, Rooman Klubi, Aspen-instituutti, jne.". 

Bilderberg ryhmä, osa 15 --> "Henkilökohtainen valta ei ohjaa yhteiskunnan kehitystä. Näin ehkä kuviteltiin Kekkosen aikaan, mutta kun Kekkonen väistyi, jatkui yhteiskunnan kehitys samaa rataa kuin ennenkin. Yksilöt ovat siis vaihdettavissa, mutta salaliitoilla ja yksilöllisillä suhteilla on sen sijaan merkitystä.". 

Trilateraalinen komissio, osa 16 --> "Bilderberg-ryhmän kokoukseen 21.-23. huhtikuuta 1972 Belgian Knokkessa, oli kutsuttu presidentti Jimmy Carterin uskottu kansainvälisten turvallisuuskysymysten neuvonantaja, Zbigniew Brzezinski, joka oli vuonna 1970 kirjoittanut kirjan ”Between two ages”, eli Kahden aikakauden välissä. Kirjassa hän puhui tilanteesta, jolloin valtiot ja demokratia eivät enää voisi toimia ja ehdotti kehittyneiden maiden yhteisön luomista, jotta taipumukset globaalin kaaoksen syntyyn voitaisiin estää tuon aikakauden koittaessa. Hän oli kertonut ajatuksistaan David Rockefellerille, joka tässä kokouksessa esitti Trilateraalisen komission perustamista. Bilderberg-kokouksen jäsenet olivat ajatukselle myönteisiä ja pyysivät Rockefelleriä toteuttamaan suunnitelman.". 

Rooman Klubi, osa 17 --> "Italialainen teollisuusmies Aurelio Peccei (The 300) perusti virallisesti Rooman Klubin vuonna 1968 Rockefellerin perheen Italian Bellagio-tilalla pidetyssä kokouksessa, johon oli kokoontunut viitisenkymmentä liikemiestä, poliitikkoa ja tutkijaa. Peccei oli kerran sanonut ystävälleen, entiselle Amerikan ulkoministeri Alexander Haigille (TC), että hän tunsi olevansa Illuministi Adam Weishauptin uusi inkarnaatio.". 

Council of Foreign Relations, osa 18 --> "CFR, eli Ulkomaansuhteiden neuvosto, perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1921. Se eroaa samaan aikaan perustetusta brittiläisestä vastineesta RIIA:sta siinä, että sen jäsenluettelo on julkinen ja täten voidaan todeta, että neuvoston perustamisesta lähtien on jokainen amerikkalainen presidentti, Ronald Reagania lukuun ottamatta, ollut CFR:n jäsen.". 

RIIA, osa 19 --> "Kansainvälisten kysymysten kuninkaallinen instituutti, eli RIIA, sai alkunsa brittiläis-amerikkalaiseliitin toimesta Versaillen rauhankonferenssissa vuonna 1919. Samalla perustettiin myös sen Amerikassa toimiva vastine, CFR, eli Ulkomaansuhteiden neuvosto.". 

Rahamiesten peliä, osa 20 --> "Temppelinherrat olivat kyllä historian ensimmäisiä pankkiireja, mutta ritarikunnan tuhoutumisen jälkeen ei vastaavan tasoisia seuraajia ilmaantunut pitkiin aikoihin. Niitä alkoi syntyä vähitellen eri puolella Eurooppaa varsinaisen pankkitoiminnan päästyä käyntiin.". 

Federal Reserve system, osa 21 --> "Vuonna 1902 matkustivat veljekset Paul ja Felix Warburg Rotschildin pankkihuoneen agentteina Amerikkaan ”uudelleen organisoimaan” maan pankkijärjestelmää. Suunnitelmana oli vielä kerran yrittää luoda USA:lle yksityinen keskuspankki saman konseptin mukaan kun Bank of England oli. Operaatio vaatii laajamittaiset esivalmistelut, jotka tulivat kestämään toistakymmentä vuotta. Tuona aikana avioituivat molemmat veljekset amerikkalaisten pankkiirien tyttärien kanssa, mikä teki heistä myös perhepankkiensa osakkaita. Se oli osa suurta suunnitelmaa, johon kuului myös heikkotahtoisena pidetyn Woodrow Wilsonin asettaminen presidentiksi 1908.". 

IMF – kansainvälinen valuuttarahasto, osa 22 --> "Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) sekä Maailmanpankki (WB) ovat YK:n vuonna 1945 perustamia erityisjärjestöjä. Amerikkalainen taloustutkija Susan George käyttää kirjassaan ”The Debt Boomerang” (Velkabumerangi) kovia sanoja kun pitää Maailmanpankin ja IMF:n ammattijohtajia palkkamurhaajina jotka vievät maapalloa kohti taloudellista katastrofia. Georgen mukaan Afrikan nälänhädän syitä eivät ole väestönkasvu ja sodat, vaan ne ovat pääosin velkaongelman seurauksia.". 

WB – Maailmanpankki, osa 23 --> "Vaikka Kansainvälinen valuuttarahasto IMF ja Maailmanpankki WB toimivatkin samalla areenalla käsi kädessä, ovat ne rakenteeltaan sen verran erilaiset, että ne on hyvä käsitellä erikseen. IMF:n pääjohtajaksi valitaan perinteisesti aina eurooppalainen ja Maailmanpankin presidentiksi amerikkalainen. Tällä hetkellä on Maailmanpankin johtopallilla aikakautemme ehkä pahin sotahaukka, Paul Wolfowitz.". 

BIS – keskuspankkien keskuspankki, osa 24 --> "BIS-pankin (Bank of International Settlements) alkuperäiset tehtävät liittyivät ensimmäisestä maailmansodasta Saksalle määrättyjen sotakorvausten selvittämiseen. Käytännön suunnittelusta vastasivat pankkiiri J.P. Morganin alaiset Charles G. Dawes ja myöhemmin Owen D. Young. Heidän työnsä koitui Saksalle täydelliseksi katastrofiksi, kun maasta riistettiin käytännöllisesti katsoen kaikki pääoma ja tärkeät raaka-aineet. Tämä herätti syvää epätoivoa ja alati kasvavaa vihaa saksalaisissa, jotka sittemmin nostivat Hitlerin valtaan pelastamaan maan siitä puutteesta ja taloudellisesta ahdingosta jonka kansainvälinen pankkieliitti oli aiheuttanut. Mutta Adolf Hitlerin valtaantulon jälkeen sai BIS aivan toisen suuntauksen.". 

WTO - Maailman kauppajärjestö, osa 25 --> "Vuonna 1947 solmittiin GATT-sopimus, jonka tavoitteena oli kaupan ja esteiden purkaminen sekä kauppakiistojen sopiminen. Se oli valtioiden eliitin ja ylikansallisten suuryhtiöiden ajama hanke ja merkittävä askel kohti globaalia vapaakauppaa. GATT:in kehykset osoittautuivat kuitenkin aikaa myöten liian ahtaiksi, jonka vuoksi sopimusta haluttiin laajentaa koskemaan tavaroiden lisäksi myös muita kaupan osa-alueita.". 

YK – Yhdistyneet kansakunnat, osa 26 --> "Pyöreän Pöydän verkoston ensimmäinen yritys muodostaa maailmanhallitus oli Kansainliitto, League of Nations, vuonna 1920. Ajankohta ensimmäisen maailmansodan jälkeen oli sikäli sopiva, että sotaan kyllästyneet valtiot olivat kypsiä nielemään perustelun: ”asialle pitää tehdä jotain.” Se ”jotain” oli juuri maailmanhallitus, joka ei kuitenkaan toiminut koska Yhdysvallat kieltäytyi Kansainliiton jäsenyydestä. Piti saada aikaan uusi maailmansota joka sittemmin johti Yhdistyneiden Kansakuntien syntyyn 25:s kesäkuuta 1945.". 

EU – Euroopan unioni, osa 27 --> "Euroopan Unioni on jakanut kansoja puolesta ja vastaan. Kuka on oikeassa? Ne, jotka katsovat tarpeelliseksi olla siellä missä asioista päätetään, vaan ne, jotka haluavat säilyttää itsenäisyytensä ja itse päättää omista asioistaan? Tässä yhteydessä on yksi asia hyvä pitää mielessä: Historia nimittäin osoittaa, että miltei kaikissa suurissa ratkaisuissa on tavallinen ihminen aina jäänyt häviäjäksi.". 

Vallankaappauksen taktiikka, osa 28 --> "Euroopan valtioiden lakkauttaminen ja yhdistäminen yhdeksi supervaltioksi, oli jo muinaisten temppeliritarien tavoite. Rahakaupan ja pankkitoiminnan täydellinen hallinta koko Euroopassa olisi tehnyt valtiot täysin riippuvaisiksi temppeliritarien ylikansallisesta vallasta. Se olisi todennäköisesti onnistunutkin, ellei Ranskan kuningas Filip IV ”kaunis” ja paavi Clemens V olisi vuonna 1314 tuhonnut tämän suunnitelman kärventämällä suurmestari Jacques de Molayn roviolla ja myös valtaosan ritareista. Näin valui temppeliritarien kahdensadan vuoden valmistelutyö hukkaan.". 

Harhautustaktiikka, osa 29 --> "Harhauttaminen on tehokkain menetelmä vaikuttaa ihmisen sielunelämään. Sitä on käytetty mielipiteiden muokkaamiseen jo tuhansia vuosia ja sillä on monia ilmenemismuotoja. Jos katseet halutaan kääntää pois jostain kiusallisesta tapahtumasta, on huomio kohdistettava toiseen vähemmän tärkeään tapahtumaan suurin otsikoin ja kun monet eri tietokanavat toistavat samoja asioista, se tuntuu sillä hetkellä tärkeimmältä.". 

Väestönvalvonta, osa 30 --> "On hyvä muistaa, että maailmanhistoriamme muodostuu sekä oikeasta että valheellisesta tiedosta ja vaikka tieto jonka mediasta saamme, on usein yksipuolista ja jopa sensuroitua, on jokaisen yksilön osattava itse päätellä mikä on sen taustalla oleva totuus. Ei kenenkään muun.". 

Ilmastonmuutos, osa 31 --> "Harhauttamisen taktiikkaa on käytetty myös kun ilmastonmuutoksen syitä ja vaikutuksia on yritetty selittää. Aluksi teollisuuden omat tutkijat vähättelivät yhteen ääneen kasvihuoneilmiötä ja sen merkitystä ja vakuuttelivat poikkeavien sääilmiöiden kuuluvan luonnolliseen sykliin, jotka toistuvat aika ajoin. Esimerkkejä nostettiin näyttävästi esiin jopa satojen vuosien takaa. Maailman vaikutusvaltaiset tiedotusvälineet myötäilivät auliisti näitä käsityksiä. Nyt nämä äänet ovat kuitenkin jo hukkuneet poikkeuksellisen pitkään jatkuneiden kuivakausien tai rajuina jatkuvien tulvien ja hirmumyrskyjen alle.". 

Vapaa energia, osa 32 --> "Kun Nikola Tesla keksi kuinka vapaata energiaa voi hyödyntää, ei hän voinut itsekään aavistaa, kuinka merkittävästä asiasta oli kyse. Mutta jos hän eläisi vielä tänään, ydinvoimalla tuotettavan sähkön aikakaudella, hän kyllä huomaisi sen.". 

Oliko WTC tilaustyö?, osa 33 --> "Sanan ”salaliitto” merkityksestä ovat miltei kaikki yksimielisiä. Salaliitto on jotain kätkettyä ja hämäräperäistä jolla on ilkeämieliset tavoitteet. Avointa salaliittoa ei voi olla, koska sitä kutsutaan silloin hyväntekeväisyydeksi. Salaliittoteoria on taas jotain aivan muuta, sillä silloin vain epäillään että jokin salaliitto on olemassa.". 

Loppusanat lukijalle & Lähteet --> "Olisi suhteellisen yksinkertaista edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä, jos se olisi kaikkien yhteinen tavoite. Maapallomme voisi tuottaa kasvisravintoa yllin kyllin moninkertaiselle ihmismäärälle, eikä puutetta olisi mistään elämälle tärkeästä. Sellainen maailma ei kaipaisi valvontaa eikä poliittisia tai taloudellisia vallanpitäjiä.".

No comments: