Sunday, March 31, 2013

Lyndon LaRouchen 30 vuotta vanha SDI -ohjelma ja sen geopoliittinen merkitys humaanina edistyksenä edelleen

Tässä otan esille Lyndon LaRouchen 1980 -luvulla USA:n Ronald Reaganin hallintoa varten ideoimansa SDI -ohjelman ja sen 30 -vuotispäivän viime viikolla. SDI -ohjelman historiallinen ja yhä kauas tulevaisuuteenkin kurottuva merkitys on sen sisältämässä nerokkaassa humanismin promotoimisen ja tieteellisen - kulttuurillisen edistyksen potentiaalissa.

Tämän kuun 23. päivänä oli siis LaRouche -liikkeen valtapolitiikkaan tekemänsä tähän mennessä merkittävimmän väliintulonsa vuosipäivä >> Eli Lyndon LaRouchen pääideoimana tasan 30 vuotta sitten eli maaliskuussa 1983 Ronald Reaganin hallinto otti Yhdysvalloissa ohjelmaansa ko. SDI -agendan; Strategic Defense Initiative - Strateginen puolustusaloite. Suomessakin läntisen valtamedian sille antama "lempinimi" oli kuitenkin silloin "Tähtien sota -ohjelma". 

Se oli ilmeisen tarkoituksella harhaanjohtava ja kyseenalaistavakin nimitys valtaapitävien mediamyllyssä muutoin erittäin nerokkaalle ajatukselle >> SDI:n lähtökohtaisena pääajatuksena oli poistaa ydinsodan mahdollisuus suurvaltojen väliltä lopulta jopa kokonaan rakentamalla esimerkkinä ensin Yhdysvalloissa niin teknologisesti vahva ja nimenomaan puolustuksellinen ko. ohjusten eliminointijärjestelmä innovatiivisen edistyksellisellä teknologialla, että se ensinnäkin olisi lopettanut silloisesta näkökulmasta 2000 -luvulle mennessä ydinkärkivarustelun kokonaan ja sen ohella jopa suorastaan tyystin silloisen Kylmän sodankin lännen ja kommunistisen idän välillä.

Lisäksi se olisi toiminut sen jälkeen itsensä painolla ja kautta ihmiskunnan hyväksi palvelevana tieteen ja kulttuurin edistämisen uusteknologiana, kuten esim. asteroidien torjunnassa ja uusien infrastruktuuria, teollisuutta ja maanviljelyä sekä avaruusteknologiaa kehittävien ideoiden yhtenä luomis- ja toteuttamisalustana - Fyysisen ekonomian luonnissa antientrooppisena periaatteena. 

>> SDI oli siis kaksi äärimmäisen edistyksellistä ja kauniin humaania ideaa yhdellä iskulla!

Tämä ei kuitenkaan toteutunut tuolloin, koska ensinnäkin ko. ohjelmaan kumppaniksi kosiskeltu silloisen Neuvostoliiton hallinto (Kuinkas muuten; transatlanttisen pankkiiridynastiajärjestelmän porvarillista sosialismia toteuttanut diktatuuri kun oli >>) ei suostunut lotkauttamaan sille korvaansa yhtään.

Yhdysvalloissa puolestaan heti Reaganin hallinnon jälkeen George H. W. Bushin hallinto yhteistyössä silloisen Britannian pääministerin Margaret Thatcherin ja hallintonsa kanssa aloitti vimmaisesti toteuttamaan Brittiläisen imperiumin eli lännen pankkiiri-monarkiadynastioiden hyväksi nykyään tuhoisasti jatkuvaa neoliberaalia maailmanvalloitus- ja taloususkontohanketta. Juuri mm. tämän George Bush vanhemman suulla lausuttuna se tunnetaankin nimellä New World Order - uusi maailmanjärjestys (Youtube -video). 

Lisäksi silloin Neuvostoliiton viimeiseksi presidentiksi tuli Mihail Gorbatšov, joka aloitti näiden länsieliittien kanssa salaa yhteistyössä kätyrinä Neuvostoliiton ja itäblokin romahdukseen johtaneen Perestroika -politiikkansa, johon ei ollenkaan kuulunut LaRouche -liikkeen luomat tuollaiset ja muut neorenessanssi-ideat. Vielä vähemmän niin lännen ko. NWO -agendansa uuden vaiheen piirissä, jonka takia Lyndon LaRouchelle leivottiinkin sitten Bush vanhemman hallintokauden aikana kuin kostona SDI -projektin takia valheellisesti ja syyttömänä vankilatuomio. 

Niinpä lopulta Neuvostoliiton ja itäblokin romahdettua koko siihen liittyneestä maailmantilan prosessista luotiin heti meille kansoille transatlanttisen valtaeliitin toimesta propagandistinen kuva muka rauhan, edistyksen ja uuden humanismin mahdollisuudesta myös länsimaissa, jota ennen internet -aikaa pystyttiin vielä suvereenisti aivopesemään ihmisille kaikkialla länsimaissa(kin), kun samalla hyvinvoinnin kehitys oli vielä laajalti hämäämässä kulissien takaisia näitä hirveyksiä piiloon. 

Moisten kauniiden puheiden takana ko. oligarkkisen periaatteen - taloususkonnollisen imperialismin systeemivikaiset ja katalat juonet etenivät siis oikeina valtaliittotekoina piilossa koko ajan ja viimein tällä uudella vuosituhannella niiden takia länsimaisen kulttuurin rappioprosessi onkin eskaloitunut hyvin vakavan sivilisaatioperikadon vaaraksi kiihtyen tällä kuluvalla vuosikymmenellä jo hyvin pikantisti havaittavaksi!... 

LaRouche -liike kuitenkin edelleen promotoi tätä SDI -ohjelmaa laajennettuna ja parannettuna SDE -versiona eli Strategic Defense of Earth -nimellä. Sellainen vastaava on ollut viime aikoina itse asiassa Venäjän nykyhallinnon ja tiedeyhteisön piirissä selvästi esilleotettuna periaatteena. Se jo osaltaan paljastaa sen, kuinka Neuvostoliiton jälkeinen Putinin nykyaikakausi on ottanut siellä tavoitteekseen valtion palauttamisen humaanin edistyksen tielle yrittäen päästä kommunismin aikaisista kauheuksista paremmalla tavalla eteen päin... 

Venäjän tätä SDE -kiinnostusta on osaltaan korostanut viime helmikuinen hyvin näyttävä ja tuhoisa meteoriittiosuma maaperälleen >> Chelyabinsk meteor -wikipedia-artikkeli

Mainitsen vielä lisäksi, että toinen tämän kuun merkkipaalu LaRouche -liikkeen piirissä oli taas kahden vaihtoehtomediatitaanin kohtaaminen eli Lyndon LaRouche oli taas Alex Jonesin showssa haastateltavana kuun 19. päivänä. Siinä tuli keskusteluun mukaan tämän SDI- / SDE -ohjelman sisältöä mm. nykyisenä asteroidivaaran torjuntatarpeena.

Näistä kahdesta aiheesta laitoin alle tarvittavat linkit >>

LaRouche PAC

The Power of Ideas: LaRouche's SDI Changed the World 

--> A Brief History of Lyndon LaRouche's Strategic Defense Initiative

--> (Ronald Reaganin arkistoitu puhe, jossa hän paljastaa myös SDI -ohjelman käyttöönoton) National Security: President Reagans Address on Defense and National Security 3/23/83.

Lyndon LaRouche on Alex Jones • March 19, 2013: "On March 19th Lyndon LaRouche appeared on the Alex Jones Show. Here is the full 40 minute interview that covers a range of topics from the threat of thermonuclear war and asteroid defense to the complete breakdown taking place in Europe as seen by the recent events in Cyprus.".

No comments: