Sunday, March 17, 2013

Viikon 11 / 2013 yhteiskunnallispoliittinen kritiikkikooste

Pitkiin ja analyyttisiin omiin kirjoituksiin ei ole ollut vieläkään inspiraatiota, mutta sen sijaan koostan taas runsaan yhteenvedon Facebookissa löytämistäni muiden kirjoituksista, linkeistä sekä niiden yhteyteen luonnostelemistani kommenteistani liittyen kuluneen viikon aikaisiin yhteiskunnallispoliittisiin tapahtumiin. Tässä koosteessa juttuja on ryyditetty lisää runsaalla tausta-aineistolla. Juttuja jäi taas yli muihinkin lähitulevaisuuden kirjoituksiini. Aika näyttää sen, teenkö tällaisesta koostekirjoittelustani säännöllisen tavan...

Nyt suoraan asiaan eli ensin aineistoa Lähi-idän yhä vaarallisesti ja tahallisesti sytytetystä kriisivellonnasta ja sen eskalaatiouhasta yhä ehkä jopa suursodaksi - Kolmanneksi maailmansodaksi:

Syyrian presidentti pyytää BRICS-mailta interventiota konfliktin ratkaisemiseksi >> Lännen moraalittomuutta vastaan onkin tehtävä päättäväistä interventiota! 

Verkkomedian ulkomaan uutisten arkistosta poimittu viimeaikainen Lähi-itä -materiaali kertoo lisää >>

---> Kevätauringosta huolimatta suursodan myrskypilvet kasaantuvat dramaattisesti Lähi-idässä: "RT:n pääkirjoitus kysyy: Ryhtyykö Obama tosiaankin sotaan Irania vastaan? Samaan aikaan Iranin komentajat ovat saaneet valtuudet vastata sotilaallisesti – välittömästi – vihollisten hyökkäyksiin. Suursodan riskit jatkavat kasvamistaan ja seurauksista on syytä olla huolissaan myös Suomessa.".

---> Hajoita ja Hallitse: Länsi aseistaa terroristeja, Israel vaatii interventiota - Amnesty kertoo julmuuksista Syyriassa: "Tel Avivin konferenssi pohti keinoja shiiojen ja sunnien vihanpidon kiihdyttämiseksi 'hajoita ja hallitse' periaatteella. Amnestyn mukaan Syyrian kapinalliset ovat lisänneet teloituksia, raiskauksia ja kidnappauksia valtaamillaan alueilla. Israelin presidentti vaati EU:ssa arabimaiden interventiota.".

---> USA lyö sotarumpuja kohti Iranin vastaista sotaa - AIPAC:n tahdissa: "Uutiskatsaus ei jätä tulkinnalle sijaa. Suomen valtamedian vaietessa USA:n ja Israelin käynnistämästä valtaisasta kampanjasta kohti suursotaa Lähi-idässä, poliitikot ja länsimedia ovat kiihdyttäneet Iranin vastaista kampanjointiaan viime lokakuussa julistetun aikataulun mukaan, AIPAC:n tahdissa.".

---> Ei neuvottelutulosta: USA:n ja Israelin aikaikkuna hyökkäykselle Iraniin avautuu kesäkuussa: "Suurvallat ja Iran pitivät kaksipäiväisen kokouksen Kazakstanissa ja pöydällä olivat Iranin ydinohjelmaan liittyvät kysymykset. Ne jäivätkin pöydälle ilman merkittäviä tuloksia ja samalla USA:n kerrotaan suunnittelevan aseellista ratkaisua Iranissa Israelin antaman aikaikkunan puitteissa kesäkuussa 2013.".

---> Valheiden terroriverkko: USA aseistanut Al Qaedan terroristeja Syyriassa jo vuodesta 2007: "Kun valhetta toistetaan tarpeeksi, ihmiset alkavat uskomaan. Näin on tehty lännen medioissa raskaan aseistuksen virratessa Syyrian terroristeille, joita kuvaillaan 'maltillisiksi kapinallisiksi'. Tosiasiassa Al Qaedan terroristit ovat taistelleet USA:n tuella Syyriassa jo vuodesta 2007.".

---> Yhdysvaltain rahoittamat kidutusleirit Irakissa: "Brittilehti The Guardian raportoi Yhdysvaltain armeijan kommandojen osallistuneen ihmisoikeusloukkauksiin Irakissa. Artikkelin mukaan Yhdysvallat käytti miljardeja dollareja 'koonti- ja säilytyskeskusten' ('keskitysleirien') rakentamiseen Irakiin. Kidutus on kohdistunut myös lapsiin.".

---> ‘If you were a man, we’d kill you’: Captive journalist tells RT how she escaped Syrian rebels — RT.

Jan Rossilta taas tärkeää Lähi-itään liittyvää valtaliittotietoutta!: Presidentti George H. W. Bush ja Iranin islamilainen vallankumous 1979 >> 

Lainaus: "Vuonna 1979 Iranissa tapahtui islamilainen vallankumous, jossa maata vuodesta 1941 hallinnut shaahi Muhammed Reza Pahlavi (1919–1980) syöstiin vallasta. Valtaan nousi Ajatollah Ruhollah Khomeinin (1902–1989) johtama islamilainen vallankumousneuvosto.

Vallankumous oli CIA:n hanke, jossa Bush oli tiiviisti mukana.

CIA ja Britannian MI6 olivat aiemmin tehneet vallankaappauksen Iranissa 1953. Tiedusteluorganisaatiot kaatoivat pääministeri Mohammed Mossadeqin (1882–1967) demokraattisesti valitun hallituksen. Syynä Mossadeqin kaatamiseen oli Anglo-Iranian Oil Company -yhtiön kansallistaminen. Tässä kaappauksessa CIA ja MI6 tukivat shaahia.".

Transatlanttisen eliitin antihumaania geopolitiikkaa lisähavainnollistavaa uutisaineistoa >> 

---> US drops key European missile defense component — RT News

---> Should Tony Blair Be Tried as a War Criminal?

---> Hit the Queen's Saudi Flank: The 9/11 Cover-Up

---> Ahmadinejad arvostaa Latinalaisen Amerikan kansojen kamppailua imperialismia vastaan

---> Kolme ex-ministeriä syytteeseen Kreikassa.

EU ja euro totalitaarisen taloususkontoajattelun antihumaanina ihmiskokeena ja neofeodaalisena imperialismipakkomielteenä:

Saksalainen euroasiantuntija Thomas Mayer: "Euron ympärille syntyy varjovaltio" >> ‎"Mayer väittää, että Eurooppaan on syntymässä varjovaltio. Varjovaltion keskuspankki EKP laskee liikkeelle tuoretta rahaa rahoittaakseen rahaliiton jäsenmaiden toiminnan. Vastaavaa valtiosta erillään toimivan keskuspankin mallia toteutti muun muassa Englannin pankki jo 1600-luvulla.

---> Kuten olen jankuttanut: EU ja euro ovat antihumaani imperiaalirakenne, jonka historiallinen jatkumo tulee yhtäältä keskiaikaisesta feodalismista ja sen 500 viime vuoden aikana muodostuneesta maailmanhallintohegemoniasta nimeltään Brittiläinen imperiumi. Ei siksi ole yhtään ihme, miksi moinen EU -varjohallinto on hakenut mallia 1600 -luvun oligarkkisen maailman silloisesta keskipisteestä.

Jan Hurri taas asian päällä: Katkaiseeko Kypros-tuki moraalisen selkärangan? 

Lainaus: "Kyproksen tukirahoitusta on turha vähätellä sillä, että saarivaltio anoo muiden kriisitoimien rinnalla pikkurahoja. Kypros-tuen suuri riski on, että se vie Suomeakin kohti veronmaksumoraalin murtumista – ja väki tuumaa meilläkin, että veroja maksavat vain hyväuskoiset hölmöt. Uhka on moraalikadon unioni, United States of Moral Hazard.".

Urpilainen: Kyproksen laina on ehdoiltaan "euroalueen tiukin paketti" vs.  "Euroopan tiukin" tukilinja onkin maailman löysin >> Urpilaisen julkisivun takana ärjyvä saatanallinen peto nimeltään taloususkonto ja moraalittoman huono johtajuus.

Suomen piikki auki Kyprokselle – Urpilainen ei tiedä summaa >> Moraalikadon ja rappioluisun eli sivilisaatiotuhon havainnollistus >> Ei edes tiedetä mitä tehdään, mutta mennään silti varmuuden vuoksi suoraan helvettiin, joka vaara tunnettaisiin jos oltaisiin valveutuneita ja moraalisia. Juuri tässä ja nyt!

---> Onko valtaeliitin piiriin tullut varovaista tosiasioiden hyväksymistä?: Bank of Finland - Säästääkö Eurooppa itsensä hengiltä?

---> Reaalitodellisuus on silti yhä rappioprosessissa: Portugalin talous syöksykierteessä - kansa noussut barrikaadeille talouskuria vastaan.

Suomen yhteiskuntarappio totaalisen kokonaisvaltaisena julkisen vallan moraali- ja ymmärryskatona lännen oligarkia- ja taloususkontosairauden paljastaen:

A. Hallitus- ja eliittirappio:

Huumorialoitus: Käteisen poliittinen puhe >> Stop the press! Katainen on alkanut viimein puhumaan totta! ;)

---> Katainen valehtelee jälleen: Kyproksen pankkiralli ja 'tallettajavastuu'

---> Eduskunnan pääsihteeri sättii kansalaisaloitetta

---> Suurmielenosoitus: Näpit irti opintotuesta - lupaukset on pidettävä! Helsingissä ke 20.3.

Muistatko tämän? Näin Hautala moralisoi aikoinaan ministeri Luhtasta >> Rappio etenee, kun yhä varmemmin väärinkäytöksistä ei joudu vastuuseen eikä tehdä niistä johtopäätöksiä...

---> Toisaalta: Kansanedustaja veronkierrosta: "Pikkusinttien sijaan pitäisi jahdata haikaloja".

Omia lisäarvioitani - havaintojani: Olisiko Heidi Hautalan ja hyvävelikerhon välille tullut pahaa kränää ja nyt olisi siksi laitettu syntipukkiliike häntä vastaan päälle?...

Onhan se toki suht vähäinen rike Hautalalta olla ko. tavalla harmaan talouden toimija, kun samaan aikaan Suomen hyvävelikerho itse on transatlanttisen megarikoskartellin eli oligarkkisen valtaliittosysteemin yksi osa.

Hautalan tausta on tosin arveluttavasti mielenkiintoinen, jos on esim. lukenut Suomen antifasistisen komitean juttuja hänestä, missä häntä ilmeisesti leimataan länsi-imperialismin kätyriksi Venäjää vastaan. Esim. joitain Tsetsenian terrorisijärjestöihin liittyviä yhteyksiä Hautalaan liitetään, kuten Doku Umaroviin...

Sellaisessa länsi-imperialismin ja ääri-islamin välisessä false-flag -tyylisessä veljeilyssä on varmaan edelleen yhtäältä intressit saada jalansijaa Venäjän rajan tienoilla, jotta Putin hallintoineen olisi länsieliitin uhan - painostuksen alla paremmin... Siinä se kuuluisa epävakauden luominen terrorismia yms. epäsuoraa sotaa ja kaaosta hyväksi käyttämällä toimii alueella (Lähi-itä) länsieliitin vallan sementoimisagendoissa, mikä nähdään em. tapaan erityisesti Syyriassa...

Mieleeni tuli myös, että olisikohan Hautala nyt sellainenkin syntipukki, joka olisi helppoa uhrata niin, että se kohu peittäisi julkisella pinnalla kätevästi muut eliittirötöstelyt alleen vähäksi aikaa ikään kuin hätäratkaisuna näihin kansalaisten yhä enemmän havaitsemiin korruptoituneisiin systeemivikaominaisuuksiin valtapolitiikassamme.

Jyrki Kataisen ei esim. tarvitsisi siksi pelätä enää Himas-gaten uhkaa... 

Erilaisia muita arvioita ja analyysejä tilanteesta >>

---> Ministeri Hautalan tapaus

---> Onko Anna Kontulan sivutuki nyt aiheellista Hautalalle

---> Heidi Hautala –files (1.00.3)

---> CHAOS REIGNS, ELI HEIDI HAUTALAN LOGIIKKA.

B. Oppositiorappio ja vaihtoehdottomuus eliittivallalle:

Vasemmistoliitto julistautuu porvaripuolueeksi >> Vasemmistoliittokin on täysin vedätettynä transatlanttisen taloususkonnon sokeuttavaan harhaan. Surullista, sillä vaihtoehdot humaaniin poispääsyyn tästä rappioprosessista ja yhteiskunnan hajoamisesta ovat katoamassa niin monelta yhteiskuntaa kannattelevalta rakenteelta ja julkisuuspinnalta. Ehtiikö mikään pinnan alla kehittyvä valveutunut pelastusrengas hätiin ennen kauheuksia....?!

Tosin jotain hyväsuuntaistakin löytyy ko.  Vasemmistoliiton uudesta ohjelmasta: "Pankki ja rahoitussektoria uudistetaan erottamalla riskisijoitukset ja talletuspankkitoiminta toisistaan sekä suuntaamalla rahoitusmarkkinoilla liikkuvaa spekulatiivista rahaa kestäviin reaalitalouden investointeihin. Näin turvataan myös punavihreiden uudistusten riittävä rahoituspohja. Tavallisten pankkien vaihtoehdoksi rakennetaan uudenlaista pankkisektoria johon kuuluu julkisomisteisia, eettiseltä pohjalta toimivia ja osuuskuntamuotoisia pankkeja. Veroparatiisit lakkautetaan kansainvälisillä sopimuksilla tai viime kädessä estämällä pääomaliikkeet veroparatiisialueille.".

Tuossa Vasemmiston ohjelmassa kiinnittyykin huomio juuri siihen, että yhtäältä se sisältää joitakin edellä lainatulla tavalla suht oikeita ohjelman osia, mutta kokonaiskuvaa koherentisti hahmottava ymmärrys puuttuu ja se ilmenee hyviä asioita mitätöivien juurikin taloususkonto- ja imperiaalirakenteiden säilyttämisessä; EU halutaan nähdä hyvänä kuin se olisi muka vain parista pikkukorjaamisesta kiinni.

Moraaliseen vetoaminen moraalittomuuksien häivyttämiseksi piiloon sekoittaa pakkaa itsetuhoon hyvin vaarallisen petollisesti. Moraalittomuuksia ei joko osata / haluta nähdä suuren ja häkellyttävän kokonsa takia ja / tai ollaan vaan jo annettu käsi välinpitämättömästi eliittihegemonian vietäväksi. 

En tiedä sitä, että uskovatko ihmiset siinä tilassa vielä muka selviävänsä ns. kuiville vai jäytääkö systeemiromahdus jo heilläkin möykkynä sielussa?...

Brittiläisenä imperiumina tunnetun transatlanttisen valtaliittojärjestelmän uskontohaarassa tapahtunut päämiesvaihto:

JUURI NYT! Hän on uusi paavi - Franciscus I >> Vähän ennen valintaa kommentoin: Onko tuleva paavi pedofiili vain ei? Miten hän palvelee Maltan ritareita yms. länsieliitin valtapyramidin huippudynastioita? Onko kuningatar Elisabeth II tyytyväinen valintaan?....

Ai niin >> "Hän on ensimmäinen paavi, joka on jesuiitta"!: Yllätysnimi: Uusi paavi on Jorge Bergoglio.

---> Uudella paavilla on yhteyksiä vauvanryöstöihin ja kidutukseen 

---> Synkkä varjo uuden paavin menneisyydessä - "Historia tuomitsee hänet"

---> ‘Dirty War’ Questions for Pope Francis 

---> Pope Benedict Steps Down Fulfilling The Malachy Prophecy, Will Armageddon Follow As Predicted? (Video)

---> New Pope: Francis believes gay adoption is child abuse

Ai niin muuten! >> Uusi paavi valittiin päivänä: 13.3.13. eli numerologia kummittelee taas.

Arhi Kuittinen on uskontotieteilijänä tehnyt muutaman aiheeseen liittyvän asiantuntevan kirjoituksen paljastaen näitä uskontoklikkejä transatlanttiseen valtaliittohegemoniaan liittyen >>

---> Oliko uusi paavi lasten kaappaaja?.

---> Vatikaani on epätoivoinen

---> Vatikaanin valtataistelu ja pedofiilien suojelijan eroaminen - Paavi eroaa

---> Mitä yhteistä on paavilla ja Kataisella?

---> Paavin pidätysmääräystä valmistellaan.

Edesmennyt Hugo Chávez muisteluissa jättämänsä perinnön arvioimiseksi - Transatlanttisen eliitin huomaamaton kätyri vai sen vastainen humaani uudistaja ja taistelija?:

The Chavez Legacy >> LaRouche -liikkeen tietojen mukaan Chávez ei ollutkaan niin erillään transatlanttisen eliitin juonittelusta kuin olen itsekin välillä kuvitellut!

---> 'Washington ei vihaa mitään niin paljon kuin aitoja ihmisiä, kuten Chavez' - USA:n ex-ministeri Roberts

---> President Hugo Chavez: A 21st Century Renaissance Man | Global Research.

Kustakin ym. Chavez -jutusta vertailuun kolme kiteyttävää ja erilaista lainausta >>

"Chavez was originally put in power in Venezuela through actions of the British Embassy in Venezuela, including a high- profile tour of the United Kingdom immediately prior to taking office. The British operation, from the outset, was to use Chavez as a rallying point for continental Jacobinism and radical romanticism, and as the designated heir apparent to Fidel Castro.

Chavez in that sense was following in the footsteps of his hero, South American liberator Simon Bolivar, who was a wholly- owned asset of British intelligence's Jeremy Bentham, until he broke with him at the very end of his life.."

"Associated Pressille kirjoittava Pamela Sampson ihmetteli, miksi Hugo Chavez haaskasi kansakunnan rahat sellaisiin mitättömyyksiin kuin ilmainen terveydenhuolto ja muut sosiaaliset ohjelmat, joilla parannettiin kansalaisten elinoloja sen sijaan että hän olisi rakentanut kimaltelevia pilvenpiirtäjä-monumentteja itselleen kuten muissa öljymaissa on tehty.

Kenties Chavez oli oivaltanut, että kaikki materia menee ennen pitkää kaiken materian tietä, toisin sanoen muuttuu tomuksi ja tuhkaksi. Kenties Chavezin muistomerkki on kestävämpi, koska se on rakennettu miljoonien ja miljoonien ihmisten sydämiin eri maissa; toivon kipinänä, joka kertoo, että toisin voi olla kun niin päätetään - kun tehdään."

"Chavez’s legacy is multi-faceted.  His contributions are original, theoretical and practical and universally relevant.  He demonstrated in ‘theory and practice’ how a small country can defend itself against imperialism, maintain democratic principles and implement advanced social programs.  His pursuit of regional integration and promotion of ethical standards in the governance of a nation – provide examples profoundly relevant in a capitalist world awash in corrupt politicians slashing living standards while enriching the plutocrats.

Chavez’ rejection of the Bush-Obama doctrine of using ‘state terror to fight terror’, his affirmation that the roots of violence are social in justice , economic pillage and political oppression and his belief that resolving these underlying issues is the road to peace, stands as the ethical-political guide for humanity’s survival.

Faced with a violent world of imperial counter-revolution, and resolved to stand with the oppressed of the world, Hugo Chavez enters world history as a complete political leader, with the stature of the most humane and multi-faceted leader of our epoch:  the Renaissance figure for the 21st century.".

Koherenttina kokonaiskuvana on siis hahmottumassa erääksi loppukiteytykseksi se, että Chávez oli alunperin transatlanttisen eliitin narun päässä kontrollissa varsin paljon, mutta onnistui karkaamaan siitä humaanempien yhteiskunnallispoliittisten agendojen toteuttajaksi.

EU -eliitti paljastaa kelvottomuutensa ja imperialisminsa kömpelöön taloususkontomuottiin hakattuine kabinettipuheineen:

Farage: Watch this most boring and dangerous speech by Commissioner Rehn >> Nigel Farage alustaa tässä parilla nasevalla lauseella tilanteen täysin oikein; EU on teknokraattinen, moraaliton ja taloususkonnollinen imperiaali- ja totalitarismirakenne, jolla ei ole mitään tekemistä humaanien arvojen kanssa! 

Ja moinen systeemi on hajoamassa omaan mahdottomuuteensa, mikä havaitaan Olli Rehnin tämän puheen aikana vellovasta kaoottisesta tunnelmasta istuntosalissa. Todella ikävä ja pahuudellinen vaihe tämä transatlanttisen eliitin ihmiskoe :/ 

Olli Rehnin puheen joustamaton ja tönkkö kabinettislangi alleviivaa juuri sitä, kuinka moiset ajatukset pohjaavat sokeasti ja uskonnollisesti todellisuudesta ja humaaneista periaatteista irronneisiin valtaeliittiagendoihin, joita toteutetaan yksisilmäisen pakon ja sokeuden ajamana. Juuri osaltaan siksi ne ovat kestämättömiä ja tuhoisia.

---> Unkari muutti perustuslakiaan EU:n rajusta vastarinnasta huolimatta >> Onneksi Unkarista löytyy jotain hyvää moisen valtaeliitin vastustusta, sillä eihän EU:lla ole mitään humaaneja arvoja, kuten he EU-uskovaiset yrittävät edelleen tässäkin jutussa väittää. 

Se on kuitenkin väärin, että EU-pahuutta vastustetaan äärinationalismilla ja toisenlaisella tyrannialla. Unkarinkin on siinä pistettävä mietintämyssy vielä päähänsä. Vastareaktio liittovaltioistumiskehitykselle on kuitenkin ymmärrettävää ja voi valitettavasti eskaloitua lähitulevaisuudessa hyvin rajusti globalistien jatkaessa päätöntä uskontunnustusmenoaan EU -tyranniana.

Valtamedian aivopesu Suomessa osana transatlanttista geopolitiikkaa taloususkonnon ja imperialismi-intressien palvelijana:

YLE lietsoo suomalaisiin aiheetonta, mutta tavoitteellista Venäjän ohjuspelkoa >> Imperialistisia tavoitteita varten kiilan luominen tahallaan lännen ja idän väliin kuuluu myös Suomen maaperällä transatlanttisen eliitin sosiaalisen ja yhteiskunnallisen manipulaation arsenaaliin apunaan meidän hyvävelikerhojärjestelmä medioineen.

IS selvitti: Kansa tyrmää uudet vaalit >> Nyt on kyllä vartavasten valittu tähän selvitykseen sellainen metodi, jossa kyseltäviksi tulee etenkin kokoomuksen kannattajia ja kyseenalaistamattomia - valveutumattomia auktoriteettien palvojia.

"Vastaajia 968" >> Haahhahhaahhaaaaaaaa, miten absurdia tilastopaskaa!

Siis tuollainen otanta edustaa "koko kansaa"; hihhhiihhiiiii.

"Taloustutkinus oy"; hohhohhohhoooooo!

Länsimaisen yhteiskuntarappion sosiaalinen aspekti ääripahuudellisten esimerkkien valossa:

Raportti: Poliisi mokasi - Pedofiilisaalistaja Savile olisi voitu pysäyttää 50 vuotta sitten >> Olisi voitu, mutta siinä ei haluttu yhtään horjuttaa megakorruptoitunutta valtaeliittisysteemiä, johon myös prinssit Charles ja Philip kuuluvat oleellisena osana. Britannian pedaripiirit ovat tässä vyyhdissä varmaankin maailman verkostuneimmat ja laajimmat...

Lisäksi muuta:

---> Vesa Raiskila: 11 lastensuojeluilmoitusta ei pelastanut Eerikaa

---> AL: Poliisi lopetti "liian työlään" lestadiolaistutkinnan.

Ihmisen ja luonnon vuorovaikutus kieroutuneena ja tietoisuudesta ylietääntyneenä kollektiivisen kentän sairautena ollen oire mm. taloususkonto- ja imperialismihegemonian vaikutuksesta:

Ilta Sanomien juttuja: A B C D.

Iisalmen Sanomat: Susilauma katosi Pohjois-Savossa ja Haavoittuneen suden pelastustarina saa kyyneleet silmiin – katso koskettava video - The Voice.

Arhi Kuittiselta löytyy tähän suomalaisten korostuneeseen susipelkoon hyvin mielenkiintoisia historiallisia ja antropologisia kirjoituksia, joista havaitaan jatkumoita nykyiseen yhteiskuntamme rappioprosessitilaan >>

---> Susi on tarpeellinen tappaja - mistä susiviha nousee?

---> Sudet eivät syö lapsia - Aikuiset vaarantavat pelolla lastensa hengen

---> Metsän kauhua kirkossa ja susivihaa eduskunnassa.

Lopuksi juurikin Suomen yhteiskunnallisesta tilasta surullisen kohtalokas ja ymmärtävän tarkka analyysi:

Mallioppilaan kymmenen käskyä >> Onpa taas Sepolta niin nappi kirjoitus, että voin suositella sitä valveutumiskehityksen opinnoiksi hyvin mielelläni. Myös kommenttipalsta kuuluu osana siihen. 

Itse olenkin tyytyväinen ja onnellinen siitä, kuinka olen viimeisen 5 vuoden aikana omassa valveutumisprosessissani juurikin pyrkinyt eroon tässä kirjoituksessa mainitusta ulkoaohjautuvuudesta :) ....

Ehkä sellainen hyvänlaatuinen aikuistuminen on viimein todella alkanut kohdallani, mutta tämän kirjoituksen perusteella Suomen väestöstä keskimäärin ei valitettavasti voi sanoa samaa :( ...

No comments: