Sunday, June 16, 2013

Chris Spiveyn analyysi Bostonin terrori-iskun sairaan pahuudellisesta lavastuksesta: Poliisivaltio- ja isovelivalvoo-tyrannian havainnollistus

Viime viikonloppuna esille levähtänyt Yhdysvaltain hallinnon globaali vakoilu- ja isovelivalvoo-järjestelmän pystytys on ollut tärkeimpiä kritisoitavia ja kyseenalaistettavia asioita näinä päivinä, mutta sen ohelle on hyvä ottaa nyt tarkasteluun siihen oleellisesti liittyviä poliisivaltiotyrannian käytännön ilmenemisiä eri manipulaatio-osineen. 

Parhaiten teen sen nyt palaamalla tarkastelemaan viime huhtikuista Bostonin maratonin lavastettua pommi-iskua, jonka false-flag -sisältö on ollut terrorismi- ja väkivaltauhan tarkoituksellisen lumeluomisen avulla ottaa kansalaisoikeuksia ja -vapauksia entistä enemmän pois Yhdysvalloissa ja laajemmin koko länsimaiden piirissäkin oligarkkisen taloususkonto- ja imperialismihegemonian suojaamiseksi. Siinä isovelivalvoo-tyrannia on myös oleellinen rinnakkaisprosessi, kuten vakoiluvuotaja Edward Snowden on äskettäin paljastanut yleisellä tasolla.

>> Edward Snowdenin sankarilliset paljastukset Yhdysvaltain diktatuurin totalitaristisesta poliisivaltiokehityksestä osana globalisti-intressejä.

Bostonin pommi-iskun lavastuksellisuutta ja valetta tuossa katsannossa parhaiten kuvaava analyysi sattui onneksi silmiini eilen >> Kyseessä on brittiläisen Chris Spivey -nimisen kansalaisaktivistin erittäin erittäin erittäin laaja tutkimus kamera- ja videokuvien perusteella siitä, kuinka Bostonin huhtikuista pommi-iskua lavastettiin myös paikan päällä livenä tapahtumien edetessä tarkan ja suunnitellun käsikirjoituksen mukaan false-flag -vaikutuksen todentuntuistamiseksi länsieliitin poliittisia tarkoituksia varten. 

>> Chris Spivey » Blog Archive » The Camera Never Lies.

Olen pistänyt aikaisemminkin merkille, kuinka Chris Spivey on erittäin tarkkasilmäinen ja perinpohjainen kansalaisaktivisti tutkimuksissaan, kyseenalaistamisessaan ja kritiikissään sekä myös erittäin suorasukainen ja lahjomaton - Sanalla sanoen totuuteen intensiivisesti pyrkivä! Siinä myös erinomaisesti onnistuva! 

Hänen kielenkäyttönsä tosin on aika kirosanapainotteista, mutta kuvannee hyvin sitä suuttumusta, minkä maailmanmenomme tämä saastainen sairaus eri ilmiöineen aiheuttaa.

Tämän kertainen kirjoituksensa on hakenut tyylinsä ikään kuin vuoropuheluna valtamedian sellaisen jutun kanssa, missä ko. pommi-iskussa muka loukkaantumisia kokeneen Corcoranin perheen jäsenistä on tehty tunteisiin vetoava propagandajuttu. Chris osoittaa valitsemallaan metodilla, kuinka ko. juttu on alusta loppuun täyttä valetta ja kuinka ko. perheenjäsenet ovat totaalimoraalittomia palkattuja näyttelijöitä suoritettuaan osuutensa ko. pommi-iskun koko lavastetussa käsikirjoituksessa. 

Keskeisimmän sisältönsä Chris esittelee laajana valokuvasarjana ja -tutkimuksena, missä ko. pommi-iskun kriittisimpien hetkien tapahtumat on otettu tarkkaan syyniin. Niissä paljastuu se, kuinka tarkasteltavan iskukohdan puitteissa suuri määrä näyttelijöitä laitettiin lavastamaan mm. loukkaantumisia ja esittämään tunteisiin vetoavia tilanteita terrori-iskun seurauksista. Siinä tämä Corcoranin perhe on Chrisin kyseenalaistamisen ja kritiikin keskeinen tarkastelukohde, vaikka hän ottaa esille muitakin näyttelijöitä yhtä radikaaleina kätyritekijöinä.

Kuvat eivät tosiaan valehtele tässä tapauksessa ja Chris on tässä tutkimuksessaan mm. kronologian ja logiikan sääntöjä apunaan käyttäen löytänyt siten erittäin vedenpitäviä ja äärimmäisen vakuuttavia todisteita hyvin katalasta ja pahuudellisesta huijaamisesta ja manipuloinnista tässä ns. "iskussa".

Iskun takia mm. esiteltiin toisessa vaiheessa poliisivaltiotyrannian poikkeustilajunttausta Bostonin lähiöissä pelkkänä lumeshowna, kun sitä ennen oli saatu leivottua iskulle syntipukkitekijät eli Tsarnajevin veljeskaksikko. Silti tietämättömien ihmisten kannalta sellainen poliisin ja armeijan hyökkäys ihmisten koteihin tapahtui pelottavasti ja traumatisoiden sekä yhteiskunnalliselta kannalta tarkasteltuna totalitarismin promotointina!

Tässä paljastuva kokonaiskuva onkin härskiydessään ennen näkemätöntä ja pahuudessaan suoraviivaisinta hyvin pitkään aikaan! Itsekin ihmettelen, kuinka näin pahoja ihmisiä kuin esim. tämä Corcoranin perhe voi olla olemassa!?... 

Rahalla on ollut ilmeinen osallisuutensa; näille näyttelijöille on luvattu ruhtinaallisia palkintoja ja itse asiassa tuon Corcoranin perheen tytär Sydney on jo miljonääri hyväuskoisilta ihmisiltä saamiensa lahjoitustenkin turvin. Hyi hitto!!

Chris Spiveyn luonnehdinnat tällaisista totalitarismin pahuuteen osallistuvista kätyreistä eivät olekaan liioiteltuja, vaan aika pehmeitä >> 

"Sydney Corcoran! You too are a fucking liar." ja 

"So, is Celeste a liar like her husband and daughter?

Too fucking right she is. And, if I was one of those gullible fools who had donated money to the frauds, I would demand a full refund and get the Old Bill to investigate the thieving low lifes.".

"Old Bill" = Poliisi / syyttäjä slangi-ilmauksena.

Tämä Corcoranin perheen(kin) esittämä tunteisiin vetoava huijaus on silti mennyt monille läpi osana koko Bostonin pommi-iskun manipulaatiota, mikä osoittaa valveutumiskehityksen olevan vielä paljon kesken länsimaissa ja varsinkin Yhdysvalloissa!

Bostonin false-flag -pommi-isku on kuitenkin täten ollut sen luokan hypermanipulaatio, että sen tajuaminen vaatii tietenkin erittäin suurta henkistä vahvuutta ja ajatuksellista sietokykyä, koska sen paljastamana yhteiskuntasairautemme tila länsimaissa osoittautuu todella hirvittäväksi saatanallisuudeksi romahduttaen luottamusta yhteiskuntajärjestykseen - Luoden megaepävarmuutta. 

Näitä huijauksia tekevät ovat puolestaan osoittautuneet kaikilla tasoilla kuvainnollisesti kuin ihmisyyden hukanneiksi eläimiksi tai ihmisyyden superkieroksi käänteiskuvakseen loihtineiksi epämuodostumaeliöiksi - Mielisairaalapimentyneiksi ilkiötoukiksi ja virusroboteiksi.

On siis toisaalta ymmärrettävää, kuinka sellaisen pahuuden edessä helposti taannutaan miellyttävien valheiden turruttavaan jatkumoon, jotta mielenrauhaa ja ehdollistettua mukatodellisuutta uhkaavat tällaiset faktat saataisiin piiloon näkökentästä ja pois vaikuttamasta psyykeeseen. Se ei kuitenkaan ole hyväksi, koska tässäkin tapauksessa epämiellyttävä totuus murentaa koko maailmankäsitystämme käytännön perikatouhkaan joka tapauksessa alitajunnallisestikin!...

---> On siksi alettava humaanin valveutumisen kautta toimimaan länsimaiden perikatouhan pysäyttämiseksi! Rohkeasti ja pelotta! Prosessi kestää useita vuosikymmeniä vähintään ja se on aloitettava aivan heti!

Otetaanpa tuosta Chrisin jutusta vielä erikseen pikanttiin loppuesittelyyn toinen huijaava ko. manipulaatioprosessin kätyri Carlos Arredondo. Hänen näyttelynsä toimittajan kanssa yhteistyössä hakee vertaistaan tunteisiin vetoavana liioitteluna ja valheen ytimen kanssa sormilla osoitteluna! 

Hänen tökerö roolisuorituksensa paljastaakin sen kaikkine ko. YouTube-videon lavastuskömpelyyksineen (Taustan videokankaan heilunta jne.), kuinka tätä valtamedian eliitti-intressistä showta tehdään hyvin selkeästi kaikkien silmien alla niin, että yhtäältä sen näkemiseen ei vaadita juuri mitään älliä. Suurin osa manipulaatiosta on selvitettävissä suhteellisen pienellä vaivalla ja yhteistyöllä.

Supervalehteleva ja iljettävän pahuudellinen ko. roolisuoritus "sankarilta" >> Boston Marathon 2013 Hero Carlos Arredondo.

Toisaalta tällaisen manipulaation tajuamista hyvin moni ei silti kykene tekemään. Se kertoo juuri siitä, kuinka vuosikymmenien mittaisilla aivopesumenetelmillä länsimaiden väestöt on saatu ehdollistettua hyvin transsiseen kollektiiviseen uneen eli mielikuvia - ajattelua vääristäviin ja sokeuttaviin tajunnan tiloihin synteettisen keinotekoisena maailmankuvana - Eliitin taholta oligarkkisen periaateen mukaan ihmiskäsityksenään feodaalinen orja vs. isäntä -malli ja maailmankuvanaan imperialistinen taloususkonto. 

Osaansa tässäkin kokonaisuudessa näyttelee länsimaissa ajatushistoriallinen sairastuminen yli-individuaaliin sokeuteen, missä tajuntamme ei helposti enää kykene oivaltamaan ryhmäpsykologisia ilmiöitä ja siten logiikan käyttö ajattelussamme metafyysisten ja kokonaiskuvallisten sisältöjen puitteissa on hyvin vammautunutta. 

Siksikin suuri osa länsimaisista ihmisistä on taantunut ymmärryksessään käsittelemään mm. juuri tällaisia mega- ja metaprosessisia ja syvyyspsykologisia manipulaatioita ja ääripahuudellisia valenäytelmiä, joiden antihumaanit tarkoitusperät noudattavat kuitenkin tiettyjä kaavoja hyvin järjestelmällisesti. Tämäkin Bostonin lavastus oli erittäin yksinkertainen ja hyvin järjestelmällinen! Sisällöltään erittäin korostunut ja selkeä!

Humaanin järkemme on korvannut jo hälyyttävästi liikaa ko. sairautemme yli-yksilöllisissä tunteissamme valtamedian propagandaärsykkeisiin kyseenalaistamatta reagoiminen ja niiden harhaanjohtavat vaikutukset teoissa ja ajatuksissa; kollektiivinen ymmärrys on hajonnut irrationaaliseksi sekamelskaksi ja leipoutunut eliitin manipuloitavaksi siksi helpommin. Se tekee äärimmäisen pahuuden kohtaamisesta ja käsittelemisestä entisestään hankalampaa ja vaarallisempaa....

Tämän pommi-iskun aikaisempaa seurantaani ja tutkimustani on tässä ja analysointini tulee jatkumaan tästä ja yleensäkin false-flag -terrorista jatkossakin... >> Bostonin terrori-isku USA:n hallinnon tekemänä valtioterrorismina eli false-flag -operaationa länsieliitin maailmanhallintotavoitteiden edistämiseksi (Päivitetty loppuun!) ja Bostonin terrori-iskun paljastama tähdellisin väkivaltamuoto länsimaissa: Tuhoisat eliitti-intressit suojanaan poliisivaltiotyrannia.

No comments: