Tuesday, August 27, 2013

Janus Putkosen pääkirjoitus Verkkomediassa 27.8.2013: "Suursota hegemoniasta alkamassa: 'Talvisodan henki meitä auttakoon' "

"Tuomitkaa passiiviset johtajamme, jotka ovat antaneet tilanteen kehittyä nykyiseen uhkaansa - tuomitkaa ne, jotka tämän hulluuden ovat tänään käynnistämässä. Olkaa tuomioissa armottomia, lastenne, läheistenne takia.

Tuomitkaa propagandaa levittävät länsimediat, joita totuus ja valtaliittojen paljastetut tavoitteet eivät ole missään vaiheessa edes kiinnostaneet. Tuomitkaa kaikki valheet ja niiden levittäjät."!


Tuo yllä oleva lainaus on tänään tiistaina 27.8.2013 Janus Putkosen kirjoittamasta pääkirjoituksesta päätoimittamassaan Verkkomediassa. Päätin ottaa sen tässä erikseen näyttävästi esille, koska Janus Putkonen on Suomen varmaankin paras asiantuntija koskien Lähi-idän kriisiä ja Syyrian konfliktia. Hänellä on asioista nimenomaan tietoa ja näkemystä! Se on selkeänä kontrastina valtamediassa aivan liikaa vellovaan säälittävään propagandaan.

Poimin vielä alle hänen pääkirjoituksestaan suursodan uhkaista geopoliittista tilannetta erinomaisesti kiteyttävät yhteenvedot kirjoituksensa alusta. Jokainen sen sana on painoarvoltaan tärkeä toki myös muilta kirjoituksen osiltaan! >>

"Ystäväni, hyvät Verkkomedian lukijat. Jos ihmettä ei pian tapahdu, kauan varoiteltu suursota Lähi-idässä alkaa jo lähipäivien aikana. Tätä on odotettu, ja tästä laadin ensimmäiset kattavat varoitukset Verkkomediassa jo vuonna 2011. Ennakointini perustuu suunnitelmien tuntemiseen."

"Odotukseni mukaan tämän viikon perjantaina New Yorkin pörssin sulkeuduttua iskevät lännen sotakoneet Syyriaan käynnistäen kenties ihmiskunnan valheellisimman ja vaarallisiman sodan --- siis ikinä. Kyse on päivistä, ei enää viikosta tai kuukausista.

Verkkomedian tietokannassa on kerättynä pitävä dokumentaatio mm. siitä, että lännen tukemat terroristit suorittivat viime viikolla Syyriassa sarjassaan jo neljännen kemiallisten aseiden iskun viime joulukuun jälkeen. Siis jo neljännen!

Näiden tietojen takana seisovat useiden maiden ulkoministeriöt, tutkijat ja viranomaiset, jopa YK:n erityislähettiläät.

Me tiedämme, että lännen aseistamat ja palkkaamat terroristit ovat kauhistuttavien iskujen takana, eivätkä suinkaan Syyrian armeijan sotilaat tai maan hallinto - kyse ei siis ole luulosta tai uskosta vaan yksinkertaisesti - tiedosta.

Ja nyt, tällä valehyökkäyksen perusteella, hyökätään massiivisin alueelle kaikessa hiljaisuudessa keskitetyin sotavoimin suvereenia maata vastaan, jonka kansa ja armeija ovat urhoollisesti taistelleet palkkasotilaita vastaan jo yli kaksi vuotta. 

Syyrian kansan ja sen armeijan menestys ei ole sopinut Yhdysvalloille, Britannialle, Ranskalle, Italialle, Jordanialle, Israelille, Qatarille, Turkille ja Saudi-Arabialle, jotka ovat sitoutuneet vuonna 1999 julkistettuun "Project for the New American Century" -doktriiniin ja sen perusteella laadittuun sekä vuonna 2006 Israelissa USA:n toimesta julkistamaan "Project for The New Middle-East" -suunnitelmaan.

USA:n sotilasoperaatiot Syyriassa vallankumouksen toteuttamiseksi alkoi todistetusti vuonna 2007. Tilanne tänään Syyriassa on siis vuosien raivokkaan valloituspolitiikan tulosta. Ja me tiedämme sen.

Huomattavaa on, että tälle hegemonialle, globalismille, on antanut sitoumuksensa EU:n johdolla myös Suomen maanpetturihallinto. Päätavoite globalismilla on lännen hegemonia, yksi maailmanhallitus - New World Order.".

Lopuksi muutama osuva lukijakommentti >>

"Näyttöä Kiinan ja Venäjän imperiaalisista pyrkimyksistä ei ole nähtävissä. Vain Länsi riehuu eikä pysy tontillaan. Ja tappaa syyttömiä siviilejä oikein urakalla. Siksi tuntuukin oudolta, että sillä on puolustajia täälläkin. Sotahulluja siis, joita ei moninapainen maailma kiinnosta. Putinkin on täällä leimattu nwo agentiksi, vaikka ei sitä ole. Ei tietenkään voi olla kokonaan eri linjoilla ja olla tekemättä yhteistyötä myös globalistien kanssa, koska nykyisin kaikki on kytköksissä toisiinsa talouden kautta. Silti hän ajaa erilaista maailmaa kuin nämä nwo sionistipervertikot. Pitkässä juoksussa varmaan saakin näin jotain rakentavaa aikaan. Venäjällä on parempi tulevaisuus kuin meillä lännessä. Lisäksi Venäjä ja Kiina eivät ole yksin nwo tyranneja vastassa, vaan koko joukko muitakin maita löytyy ja se joukko koostuu paljon suuremmasta ihmismäärästä kuin länsimaat. Länsi rappeutuu hyvää vauhtia ja todellinen uusi maailmanjärjestys ei ole se, mitä nyt pieni pankkimafia ajaa. Ihmiskunta pystyy parempaan mutta tarvitaan aikaa."

"Minäkin kuvittelen nuorena poikana että kun Vietnamin sota saadaan loppumaan niin ihmiskunta on jo sen verran viisas ettei sellaista äyttömyyttä ja kauheutta enää kenenkään tarvitsisi kokea. Ja kuinka väärässä olinkaan!

Ilmeisesti rauhannobelisti-Obamankin täytyy näyttää olevansa mies - ja sehän ei USA:n presidenteiltä muuten onnistu kuin sotimalla."

"Jouluun mennessä on öljyhanat kiinni ja länsimaat kärvistelee pakkasessa kun Venäjä alkaa kiskoon kovempia kaasun hintoja.... Iran laittaa hormuzinsalmen kiinni. Tää tulee kolahtaan vielä pahemman kerran meillekin, miettikääpä sitä. Kaikki haaveet talouskasvusta ja elpymisestä voi unohtaa, illuusioiden aika alkaa olemaan ohi.".

No comments: