Sunday, August 25, 2013

Syyrian kriisin vakava eskaloituminen!: Kemiallisten aseiden käytöstä false-flag -harhautus länsieliitin imperiaalisen Kolmannen maailmansodan käynnistäjäksi?!...

Tällä viikolla 34 Syyrian kriisi on eskaloitunut hyvin vaarallisella tavalla jopa kohti Kolmannen maailmansodan aloittavaa nallin laukeamista! 

Eskaloijana on ollut tämän viikon keskiviikkona Damaskoksessa tehty kemiallisten aseiden käyttö, jonka takia suuri määrä ihmisiä kuoli. Aseiden käyttö sattui erittäin täsmällisesti ajankohtaan, missä YK:n kemiallisten aseiden asiantuntijat olivat saapuneet juuri ennen iskua paikalle tutkimaan tilannetta maassa väitetyistä ko. aseiden käytöstä.

Ennen tätä iskua al-Assadin joukot olivat saavuttaneet viime kuukausina merkittäviä voittoja kukistaakseen maassaan ilman mitään humaania oppositioagendaa riehuvat kapinallisterroristit ja siksi he ovat olleet sotastrategistakin syistä mitä todennäköisimmin hyvin tarkkoja olla syyllistymättä selviin sotarikoksiin. 

Al-Assadin joukot ovat myös olleet varmasti jo pitkään tietoisia jatkuvasta länsieliitin ja lännen valtamedian "punaisen viivan" -syyttelyistä koskien heidän muka käyttäneen ja käyttävän kemiallisia aseita kapinallisterroristeja ja muka jopa siviilejä vastaan, kuten Damaskoksen iskulavastuksessa on käynyt. 

Tässä Damaskoksen tapauksessa onkin hyvin selvää se, että maahan saapuneiden YK:n tarkkailijoiden läheisen katseen alla ja sisällissotansa voittoputkessaan on mahdottomuus, että al-Assadin joukot olisivat käyttäneet tällä tavalla kemiallisia aseita aiheuttaen itse itselleen siitä suoraviivaisesti totaalisen sotastrategisen itsemurhan ja siitä valtionsa tuhoutumisen lopullisesti!

Sen sijaan on jo aikaisemmin tullut esille juuri päin vastoin se, kuinka al-Assadin hallintoa vastaan taistelleet kapinalliset - eli länsieliitin orkestroimat palkkasotilasterroristit barbaarisine rituaalimurhineen - ovat jo itse käyttäneet kemiallisia aseita yrittäessään lavastaa al-Assadia jo vähintään kertaalleen tuolla tavalla syntipukiksi!

Al-Assadin joukkojakaan tuskin voidaan sanoa täysin puhtoisiksi pulmusiksi tässä sodassa, kuten ei missään sodassa mitään osapuolta ole koskaan voinutkaan. Yllä mainitun valossa on kuitenkin äärimmäisen selvää seuraavat seikat:

---> Tuo Damaskoksessa tehty kemiallisten aseiden käyttö oli erittäin huolellisesti ja pontevasti tehty lavastus al-Assadin joukkojen asettamiseksi valheellisesti sen syntipukiksi. Lavastuksen käytännön tekijöinä olivat mitä todennäköisimmin siksi ko. kapinallisterroristit ja taustalla "harmaana eminenssinä" heitä rahoittavat ja asein tukevat länsieliitit (USA + UK + Israel + Saudieliitti).

---> Ko. länsieliitin Syyrian hallinnon kaatamisen agenda sai tästä suoran muka oikeutuksen ryhtyä jopa suoriin sotilaallisiin toimiin al-Assadia vastaan ja näin on alkanut maailmanrauhaa vaarallisen uhkaavasti käymään! Siitä astinlauta on sotatoimille myös suoraan Iraniin, kun Syyria ja Iran ovat liittolaisia, jotka ovat luvanneet puolustaa toisiaan.

Näin länsieliitti eskaloi sotaa esille silmät kiiluen ja megavalehdellen siis siitä huolimatta, että ko. kemiallisten aseiden iskua ei olla vielä ollenkaan edes tutkittu saati todistettu mitenkään al-Assadin hallinnon tekemäksi! >> Selkeä propagandavale!

Syyrian sota onkin ollut jo usean vuoden aikana suunnitelmallisesti orkestroitu epävakautus ja kriisinluonti Lähi-itään länsieliitin taholta, missä moisen oligarkia-monarkia-taloususkonto -kartellin imperialistiset intressit ovat olleet selkeänä tiekarttana kaikesta humaanisuudesta välittämättä ja jota on noudatettu hyvin järjestelmällisesti

Tämä kemiallisten aseiden käytön lavastusoperaatio on mitä todennäköisimmin tehty juuri tuollaisen "tiekartan" mukaisesti. Länsieliitin heti tuottama sähköshokkimaisen suoraviivainen reagointi ko. sotarummutuksena tähän lavastukseen on sen tiekartan sisällön kristallin kirkkaasti paljastava. 

Siinä pitäytyminen viime vuosina tässäkin kriisissä nähdyllä tavalla paljastaa korostetusti myös heidän pakonomaisen tarpeensa toteuttaa imperiaaliagendaansa - Uskonnollisen lahkolaisajattelunsa laatu toimiensa taustoittajana nostaa heidän antihumaanisuutensa kepin nokkaan näytille. 

Länsieliitin sisältö paljastuu siksi tässä kohtaa erittäin läpinäkyvästi ja loogisesti vailla mahdollisuutta enää piiloutua julkisivullansa toitottaman propagandansa alle.

Lännen valtamedia on alkanut toitottamaan päällimmäisenä tämän tiekartan ja eliittihegemonian vaatiman reagoinnin mukaisia sisältöjä, jossa korostetaan sotarummutusta jo enemmän kuin koskaan ennen tämän kolmisen vuotta kestäneen Syyria-kriisin aikana. 

Barack Obama ja David Cameron etunenässä ovat ryhtyneet oligarkki-isäntiensä vaatiman agendan nukkeretorisiksi pulputtajiksi kuin sotarobotit >> "Pum Pum Pum Pum!!", alkaa näemmä olemaan heidän ainoa geopoliittinen "sanomansa". Koska pääsemme heidän kaltaisistaan ihmisistä eroon?!...

Jo sotarikollisena kunnostautunut Obama alkaa keräämään näin ylleen entistäkin enemmän raskauttavaa aineistoa ollakseen antikristuksellinen suurvaltadiktaattori. Meidän on silti ymmärrettävä, että nämä lännen suurvallat eli etenkin USA, Britannia ja Israel lakeijoineen ovat yläpuolisen imperiuminsa (Eliittihegemonia taloususkonnollisena valtaliittotyranniana) ikeessä kuvaten toimintaansa mm. "Uuden maailmanjärjestyksen", "globalisaation" ja "uusliberalismin" nimillä. 

Siksikin he ovat olleet viime vuosina maailmanrauhalle uhka symbolisesti sanottuna ainakin 1000 kertaa rajumpana roskasakkina kuin esim. juuri al-Assadin hallinto koskaan on ollut!

Nämä yllä mainitut seikat ovat hyvin ymmärrettäviä ja havainnollisia osoituksia todellisuudesta, kun katselemme jo pohjustunutta tietoa tästä Lähi-idän kriisistä. Itse olen koonnut sitä esim. tänä vuonna jo kolmeen kertaan tuhdeiksi tietopaketeiksi >> Syyrian sisällissodan ja Lähi-idän kriisin vaiheista elokuussa 2013 osana länsieliitin geopolitiikan manipulaatioita ja suursodan uhkaa idän ja lännen välilläSyyrian sisällissodan ja Lähi-idän kriisin vaiheista kesäkuussa 2013 osana länsieliitin geopolitiikan manipulaatioita ja suursodan uhkaa idän ja lännen välillä ja Syyrian sisällissodan ja Lähi-idän kriisin vaiheista huhtikuussa 2013 osana länsieliitin geopolitiikan manipulaatioita ja suursodan uhkaa idän ja lännen välillä.

Lisäksi on ymmärrettävä, kuinka tämä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kriisi kokonaisuudessaan (Tuhoutumiskierteessä - vaarassa olevat Syyria, Iran, Turkki, Tunisia, Libya, Egypti, Afganistan, Bahrain jne.) on ollut länsieliitin suunnitelmallisesti vuosikausien ajan pohjustamaa ja jo vuosisatojen takaisten imperiaalioppiensa mukaisesti kierrättämää, kuten Brittiläisen imperiumin käytännöistä on historiassa havaittu niin monta kertaa niin monessa kohteessa. 

USA on nykyään kiinteä osa tätä länsieliitin jatkumoa, vaikka historiassa se pyrki valtiona eroon siitä eli käytännössä Lontoon Citystä ja brittimonarkiasta suvereeniksi kansallisvaltion ja hyvinvointiyhteiskunnan edistyksellisimmäksi prototyypiksi imperialismin ja rahataloustyrannian vastaisena voimana vuonna 1776 ja katkonaisesti sen jälkeen mm. presidenttien Abraham Lincoln, William McKinley, Franklin D. Roosevelt ja John F. Kennedy aikoina.

Nyt lähes kaikki länsimaat (Paitsi ainakin Islanti) ovat romahtaneet vakavaan moraalirappioon ja käsissämme on valitettava uhka jopa Kolmannen maailmansodan syttymiseen, koska nimenomaan tämä Syyrian kriisi on jakanut koko ajan eskaloituvasti suurvaltamaailman jyrkästi kahtia viimeisen kahden vuoden aikana >> USA + UK + Israel + Saudieliitti sekä vahvat EU-maat Saksa ja Ranska ovat täysin eri linjoilla Venäjä + Kiina -johtoisen liittouman kanssa ratkaistakseen kriisin. 

Ensin mainittujen suurvaltojen isäntinä olevat imperialisti-taloususkontodemonit ovat jo em. tapaan paljastaneet hyvin hyvin sotaisat korttinsa ja sen että he eivät enää tingi aikeistaan kasvojensa pelastamisenkin takia!

Venäjä ja Kiina joistakin sisäpoliittisista antihumaanisuuksistaan huolimatta ovat olleet ainoa varteen otettava rauhan puolesta toiminut ja humaania ratkaisua kriisiin tähdentänyt taho! 

Onko aika kulumassa umpeen länsieliitin seinähulluuden takia rauhan saamiseksi aikaan?!... 

Ja samaan aikaan länsieliitin tahdottomana marionettina Suomen Jyrki Katainen lausuu näin mitättömiä ja länsieliitin promotoimia kapinallisterroristeja puolusteleviakin kommentteja: Katainen Syyrian kriisistä: Meidän pitää katsoa peiliin.

Sekä lisäksi moraalia edelleen romahduttaen vaaditaan sotarikollinen George W. Bushin vapauttamista syyteuhalta: Yhdysvaltain oikeusministeriö haluaa Bushille vastuuvapauden Irakin sodasta.

Tässä alla on listaus tämän viikon 34 Syyria-eskalaatioon ja suursodan uhkaan liittyvää materiaalia:

Verkkomedia >>

Britannia vaatii 'vakavia vastatoimia' Syyriassa: "Britannian ulkoministeri William Hague sanoo Britannian hallinnolle olevan selvillä, että Syyrian hallinto olisi ollut keskiviikkona Damaskoksessa kemiallisilla aseilla tehdyn iskun takana." (Päivitetty 26.8.2013).

Israel odottaa Yhdysvaltojen hyökkäävän Syyriaan: "Israelilaisen Haaretz lehden mukaan USA:n hyökkäystä Syyriaan odotetaan Tel-Avivissa seurauksena viime keskiviikkona tapahtuneesta kemiallisten aseiden iskusta, josta USA syyttää Syyrian armeijaa ja maan hallintoa." (Päivitetty 26.8.2013).

Yhdysvallat torjui Syyrian hallinnon yhteistyötarjouksen: 'liian myöhäistä': "Sotilaalliset jännitteet ovat askelta lähempänä leimahtaa avoimeksi interventioksi Syyrian vastaisessa kampanjassa USA:n torjuttua sunnuntaina Syyrian esittämän tarjouksen yhteistyöstä YK:n tarkastajien kanssa kemiallisten aseiden iskujen selvittämiseksi.".

Toim. huomautus ---> "Jo perjantaina oli selvää, ettei Syyrian hallinto estäisi YK:n tutkijoita menemästä tapahtumapaikalle selvittämään tapahtunutta iskua, mutta alueella operoivat terroristit ovat estäneet tarkastajien saapumisen tapahtumapaikalle. Venäjä vaati perjantaina kapinallisia päästämään YK:n tarkastajat tapahtumapaikalle." (Päivitetty 26.8.2013).

Suursodan kynnyksellä: Länsi keskittää sotavoimia Lähi-itään varoitusten ja valheiden säestyksellä: "Britannia ja USA ovat keskittäneet vahvat sotavoimat Syyrian vastaisille rintamille. Britannian Cougar 13 -keskitys on pitkällisen valmistelun tulos ja 'kuin tilauksesta' tapahtunut kemiallisten aseiden isku näyttää antavan lännelle tekosyyn sotatoimien käynnistämiseksi Syyriaa vastaan.".

Syyrian terroristit myöntävät käyttävänsä kemiallisia aseita: "Syyrian hallitusta vastaan taistelevat palkkasotilaat ja ulkomailta käsin tuettujen terroristijoukkioiden jäsenet ovat myöntäneet, että heidän hallussaan on terrori-iskuissa käytettäviksi tarkoitettuja kemiallisia aseita.".

Syyria tuomitsee mediakampanjan, jolla oikeutetaan länsimaiden sotatoimia Syyrian valtaamiseksi: "Syyrian tiedotusministeri Omran al-Zoubi tuomitsi perjantaina mediakampanjan Syyriaa vastaan ja syytti läntistä valtamediaa tosiasioiden vääristelystä, jonka avulla yritetään perustella ja oikeuttaa länsimaiden hallitusten suunnitelmia aloittaa sota Syyriaa vastaan.".

Yhdysvallat keskittää sotalaivoja hyökkäysvalmiuteen Syyriaa vastaan: "USA:n sotilasjohto valmistelee hyökkäystä Syyriaan ja komentaja Dempseyn odotetaan esittelevän keinovalikoiman lauantaina Valkoisessa talossa. USA:n sotalaivat Välimerellä Syyrian edustalla valmistautuvat iskuihin risteilyohjuksin Syyrian armeijaa vastaan.".

Siviilien tappaminen kemiallisilla aseilla Syyrian terroristien likaisimpia tekoja: "Venäjä on ilmoittanut, että maan ulkoministeriön hallussa olevien tietojen perusteella kemiallisia aseita käyttivät Damaskoksen esikaupunkialueella elokuun 21. päivänä kapinallisterroristit eivätkä presidentti Bashar al-Assadin joukot.".

Syyrian tuhoamiseen käytetään palkkasotilaita 80 maasta: "Syyrian parlamentin puhemies Mohamed Jihad al-Laham on sanonut, että Syyrian nykyisen sodan ovat suunnitelleet, rahoittaneet ja aseistaneet länsimaat ja Persianlahden valtiot, jotka käyttävät yli 80 maasta lähtöisin olevia palkkasotilaita ja terroristeja.".

Venäjä: Uutiset Syyrian kemiallisista aseista ovat suunniteltua provosointia: "Venäjän näkemyksen mukaan uutiset Syyrian kemiallisista aseista ovat suunnitelmallista provosointia, sanoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Aleksandr Lukashevitsh ministeriön perjantaina julkaisemassa tiedotteessa.".

Venäjä vaatii Syyrian kapinallisilta pääsyä paikoille, joissa kemiallisia aseita on mahdollisesti käytetty: "Syyrian kapinallisten on turvattava YK:n tarkastajien pääsy niille paikoille Damaskoksen esikaupungeissa, joissa kemiallisia aseita on mahdollisesti käytetty, sanotaan Venäjän ulkoministeriön julkistamassa tiedotteessa.".

Iranin ulkoministeri on vakuuttunut, ettei Syyria ole käyttänyt kemiallista asetta: "Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif on vakuuttunut siitä, etteivät syyrialaiset sotilaat ole käyttäneet kemiallisia aseita kapinallisia vastaan Damaskoksen läheisyydessä.".

Venäjän ulkoministeriö: kemiallisen iskun Damaskokseen tekivät terroristit: "Myrkyllistä kemiallista ainetta sisältävä ohjus laukaistiin Damaskoksen itäiseen esikaupunkiin terroristien hallitsemalta alueelta, Venäjän ulkoministeriön virallinen edustaja kertoi keskiviikkona.".

USA vaikeuttaa tahallaan toisen Syyria-konferenssin järjestämistä: "USA kääntää tilanteen päälaelleen väittäessään, että Syyrian presidentti Bashar al-Assad esittää osallistumiselleen kansainväliseen Geneve-2 -konferenssiin ennakkoehtoja, sanoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Aleksandr Lukashevitsh perjantaina.".

YK:n kemiallisten aseiden asiantuntijat Syyriaan sunnuntaina: "YK:n kemiallisten aseiden asiaintuntijat saapuvat Syyriaan suunnuntaina,18. elokuuta, kertoi uutistoimisto Reuters. Heidän on tarkoitus vierailla Aleppon kaupungissa, missä Syyrian hallitus on kertonut terroristien käyttäneen myrkyllistä sariinikaasua.".

LaRouche PAC >>

Le Figaro Confirms CIA-Trained Opposition Forces Invaded Syria From JordanWere Chemical Weapons Shipped from Libya to the Syrian Opposition?Sectarian War Is Aflame Across North Africa/Southwest AsiaLukashevich Notes Internet Reports that Videos of Alleged Syrian Gas Victims Were Posted Before Attack Took PlaceBodansky: Alleged Damascus Gas Attack Is Mass DeceptionChemical Weapons Claims Put Syria On Hair Trigger; General Dempsey Key in Push-back Against R2P Gang ja Claims of Chemical Attack Near Damascus Debunked by Experts.

---> Taustoittava tietopakettisivusto.

Infowars >>

Obama and Cameron Chat About Murdering Syrians - August 25th, 2013Americans Strongly Oppose U.S. Intervention In Syria’s Civil War - August 25th, 2013“Doctors” Behind Syrian Chemical Weapons Claims are Aiding Terrorists - August 25th, 2013Putin Responds: May “Reinforce Naval Grouping In Mediterranean” Following US Buildup - August 25th, 2013Syria: Cameron and Obama agree to military strike over chemical weapons - August 25th, 2013Syria: Cameron and Obama agree to military strike over chemical weapons - August 25th, 2013US Set to Launch ‘Iraq, The Sequel’, in Syria - August 25th, 2013The Pentagon Is Preparing A Cruise Missile Attack Against Syria - August 24th, 2013Flashback: Yahoo Uncovered Syria Chemical Weapon False Flag in January - August 24th, 2013Syrian Girl Reports on The Orchestrated Syrian Conflict - August 24th, 2013Experts Doubt Syrian Chemical Weapons Claims - August 24th, 2013Video Footage of ‘Chemical Weapons Attack’ Uploaded Before it Happened? - August 23rd, 2013U.S. Sets Syria Invasion in Motion Following Reported Chemical Attack - August 23rd, 2013US-Trained Rebels Moved Towards Damascus Days Before ‘Chemical Attack’ - August 23rd, 2013Report: War Looms: Hundreds of American Troops and CIA Operatives Have Entered Syria - August 23rd, 2013Syrian Chemical Attack “A Provocation Planned in Advance” - August 22nd, 2013Expert: Chemical Weapons Victim Footage Appears “Set-Up” - August 22nd, 2013US Has “Strong Indications” Assad Used Chemical Weapons; Russia Says Rebel False Flag - August 22nd, 2013Syria gas attack story has whiff of Saudi war propaganda - August 21st, 2013Corporate Media Begins Chemical Attack Propaganda Ahead of Syrian Invasion - August 21st, 2013Experts: Syria Chemical Weapons Attack “Suspicious” - August 21st, 2013Dubious Chemical Weapons Attack In Syria Coincides With UN Visit - August 21st, 2013.

Muita sekalaisia lähteitä >>

MUST SEE! World War 3 is upon us!UPDATE: False Flag! World War 3 is upon us!Syria: Chemical Attack in Ghouta 'an Accident Caused by Free Syrian Army'Syrian warmongering turning Obama into Bush’s 'clone' – Russian MPIran warns US against overstepping red line on SyriaToimiiko Syyria liipaisimena?, Päättymättömällä sodalla potkua talouteen? ja Helsingin Sanomien sotapropaganda vyöryy estottomasti.

Tuosta viimeisestä Arhi Kuittisen oleellisesta kirjoituksesta kiteyttävät lainaukset loppukaneetiksi >> "Sanoma Oy:n valtava oikeistolainen kokoomus-propagandavaihde on taas vauhdissa kuin jatkosodan ja Irakin sodan kynnyksellä.  

Katsokaa oheisen kuvakaappauksen (24.8.13) aivopesun määrää ja kiihkoa, kuinka katsojille luodaan taas mielikuvaa Amerikan pakosta "toimia" ja "reagoida" sodan jumalana samalla kun Amerikka rahoittaa äärimuslimien ja arabien hyökkäyssotaa Syyriassa.

Katsokaa sodan itsestäänselvyyttä mentaalisena tilana Helsingin Sanomien retoriikassa ja todellisuuden vääristelyssä sotaisan eliitin tyydyttämiseksi."

"Irakin yli miljoonan ihmisen tappaminen sotaan, stressiin, lääkevajeeseen, kidutuksiin, ekonomiseen terroriin ja aliravitsemukseen ei riittänyt mihinkään Sanoma oy:n Nato-kiihkoilussa ja valheissa Saddamin "joukkotuhouhassa" transatlanttisen aggressiohengen ja uuskolonialismin lietsomisessa.

Libyan sodan taustallakin oli 12 vuotta brittiläistä lahjontaa ja terroristien koulutusta ja meille se esitettiin spontaanina "kansannousuna". Hesari sensuroi kaikki tiedot Naton uudesta operaatio Gladiosta useassa lähi-idän maassa."

"Kaikki, mitä Helsingin Sanomat esittää sinulle, on vääristelty. Sinua houkutellaan selkeään oikeistolaiseen hegemoniaan, jossa Eurooppa on "hyvissä käsissä" kuten EU-äänestyksen europropagassa luvaten "halpaa leipää EU-kansalaisille" - vaikka jo nyt näemme päämäärätietoisen  talousterrorin ja pankkien plutokratian vaikutukset.

Mutta ideologista heräämistä ei tapahdu, koska kaikki eurokaaos esitetään vahinkona ja "välivaiheena" uuteen maailmanjärjestykseen, jossa Katainen voi huolettomasti sanoa julkisuudessa että "romahdus johtaa uuteen luovuuteen" kuin Goebbels."

"Koko sinun historianymmärryksesi on vääristelty oikeistoeliitin käyttöön eliitin vallan oikeuttamiseksi ja kansalaisten samaistumiseksi eliitin etuihin talouspoliittisena terrorina ja sotatalouden doktriinina - eli lyhyesti ilmaistuna: EU:na."

"Sanomien toimittajat on myös koulutettu olemaan välittämättä uudesta historiantutkimuksesta. 

Tämä aiheuttaa vakavia vääristymiä suomalaisten todellisuuskuvaan, koska 1989 laman, sisällissodan ja talvisodan syihin käytetään yhä vain oikeistolaista propagandaa ja sensuuria Kekkosen suomettuneisuuden ja "yhtenäiskulttuurin" tyyliin - eikä todellista tietoa eliittimme sekä armeijan vedätyksistä ja huijauksista eliitin keinottelevan ja kansaa köyhdyttävän pörssi-ideologian puolesta.

Suomen valtiota ajetaan alas suuryhtiöiden tieltä eliitin globalisaatiohuijauksessa poliitikoiden "hämmästellessä" ja "pehmentäessä" pankkien terroria.".

No comments: