Thursday, September 05, 2013

Mielenosoitus Eduskuntatalolla Syyria-konfliktin eskaloimista ja sotaa vastaan tänään illalla (Päivitetty valokuvin)!

Tänään illalla Eduskuntatalolla alkaa mielenosoitus Syyriaan tehtäviä länsimaiden (Yhdysvaltain) iskuja ja ylipäätään sotaa vastaan! Olen itsekin osallistumassa siihen ja muistutan kaikkia kynnelle kykeneviä tulemaan mukaan. Lainaan Verkkomedian tilaisuutta koskevasta jutusta alle keskeiset tiedot tapahtumasta >>

Suomi sotaa vastaan: 'Näpit irti Syyriasta!' - Mielenosoitus eduskuntatalolla to 5.9. klo 20 >>

Lainaukset: "Sotakoneet on pysäytettävä. Kutsumme Verkkomediassa kansalaisia rauhan puolesta torstaina 5.9. Eduskuntatalolle, jossa järjestetään 'Ei sotaa Syyriaan!' -mielenosoitus klo 20. Jatkomiekkarissa USA:n suurlähetystön edustalla Rauhanpatsaalla klo 22 sanat uhrien muistolle, rauhanlaulut ja kynttilöiden laskeminen.".

"

Miekkariohjelma to 5.9.2013

Klo 20: Kokoontuminen rauhan puolesta ja Syyrian sotaa vastaan: "Näpit irti Syyriasta!" Mm. Puheet ja biisit.

Paikka: Eduskuntatalo, Helsinki

N. klo 21:15: Vapaamuotoinen "marssi läpi kaupungin" kohti Yhdysvaltain suurlähetystöä ja Rauhanpatsasta.

Paikka: Rauhanpatsas, Kaivopuisto, Ehrenströmmintie: Kartta
Klo 22: Jatkomiekkari "Armahtakaa Syyria!" Rauhanpatsaalla Kaivopuiston rannassa, jossa sanat sotien uhreille, rauhanlaulut ja kynttilöiden lasku Rauhanpatsaalle. Huom! Tuo oma kynttilä mukanasi!"

Tässä on listaus omista Syyria-konfliktiaiheisista blogikirjoituksistani viime ajoilta, mistä selviää mielenosoitukseen hyvin pätevät syyt >>

Lähi-idän kriisi, Syyria-konflikti ja suursodan uhka länsieliitin eskaloinnissa: Viikon 36 / 2013 seurantakooste ja Lähi-idän kriisi, Syyria-konflikti ja suursodan uhka länsieliitin eskaloinnissa: Viikon 35 / 2013 seurantakooste (Päivitetty loppuun).

Eskaloituva Syyria-kriisi ja Kolmannen maailmansodan uhka: LaRouche-liikkeen geopoliittinen ymmärrys tilannehavainnollistuksena, Eskaloituva Syyria-kriisi ja Kolmannen maailmansodan uhka: Konfliktin eri osapuolien lausuntoja kokonaiskuvan havainnollistuksena ja Kolmas osa tähän sarjaan tulee tämän viikon lopulla...

Janus Putkosen pääkirjoitus Verkkomediassa 27.8.2013: "Suursota hegemoniasta alkamassa: 'Talvisodan henki meitä auttakoon' "

Syyria-kriisin ja suursotauhan eskalaatio sekä niiden taustoittaminen: Länsieliitin Syyria-vihan 8 pääsyytä uusintaesittelyssä

Syyrian kriisin vakava eskaloituminen!: Kemiallisten aseiden käytöstä false-flag -harhautus länsieliitin imperiaalisen Kolmannen maailmansodan käynnistäjäksi?!....


Mielenosoitus Syyria-konfliktin eskaloimista vastaan rauhan puolesta Eduskuntatalolla; valokuvakertomus tilaisuudesta:
Syyrian lippu liehui Eduskuntatalon edustalla monine versioineen symboloiden vastustusta länsieliitin manipuloimalle Syyria-konfliktin eskaloimiselle imperiaalisessa tuhonnassaan; mm. tätä superpahuutta vastustaaksemme olimme paikalla!
Iltapäivällä Eduskuntatalon edustalla oli jo toinen mielenilmaus eli "poliittinen leipäjono", jonka puitteista väkeä riitti myös heti sen perään alkaneelle protestille Syyria-konfliktin eskaloimista ja sotaa vastaan. Olinkin positiivisesti yllättynyt väen paljoudesta. Väkeä nähtiin osittain vain t-paitasillaan, mikä kertoi sään olleen ajankohtaan nähden lämmintä syyskuun alun illaksi. Vielä puoliltaöin havaitsin lämpötilan olleen +15 astetta Helsingin keskustassa.
 Protestiin liittyen päähahmona Eduskuntatalon portaille nousi tietenkin Bashar al-Assad. Portailla tapahtuman pääpromoottorina toimi kuvassa pieni Syyrian lippu käsissään nähtävä Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen. Poliittinen leipäjono -tapahtumasta tämänkin protestin alkuun jäi mikin kanssa räppäämään myös Jontti -niminen poliittinen hip hop -artisti; kuvassa keskivasemmalla.
Asetuin myöhemmin osaltani pitelemään Eduskuntatalon portaille suurta Syyrian lippua ja samalla tarjoutui mahdollisuus valokuvata näkymää sieltä itään päin. Protestiväkeä oli edelleen suht paljon. Tuolla taustalla havaitaan puolestaan viime vuosina hyvin radikaalisti muuttuneen Mannerheimintien ja Rautatieaseman välistä maisemaa, jossa uudet toimisto- ja virastotalot, musiikkitalo ja uusi Makasiinipuisto ovat nousseet velkarahalla hurjaan tahtiin.
Bashar al-Assad oli näkyvässä osassa vielä illan pimettyäkin. Hän on esim. juuri Barack Obamaan ja John Kerryyn verrattuna suorastaan pyhäkoulupoika, jonka hallinto on ollut esimerkillisen pidättyväinen viime kuukausina provosoitumasta mm. Israelin jo monista pommituksista ja ko. viime kuun kemiallisten aseiden false-flag -iskusta länsieliitin juonimana omia imperiaalisia ja sotaisia tarkoitusperiänsä varten Syyrian kukistamiseksi omaan rahatalouskäyttöönsä.
Iltakymmeneksi marssimme koko parisataapäinen protestijoukko iskulauseita huutaen Mannerheimintien ja Esplanadien kautta vielä Kaivopuiston rannassa olevalle Rauhanpatsaalle, jossa laskimme kynttilöitä rauhan puolesta ja mm. juuri Syyriassa jo tulleiden uhrien muistoksi.


Mielenilmauksesta jäi itselleni osaltaan oikein hyvä mieli, koska ensinnäkin väkeä oli todella paljon odotuksiin nähden ja tapaamani ihmiset olivat järjestään hyvin valveutuneita ja informoituja. Jotkut olivat jopa tulleet vartavasten Kuopiosta saakka tähän mielenilmaukseen!

Toisaalta valtamedian poissaolo oli hyvin kylmäävän konkreettista ja mitään juttua mielenilmaisustamme saati sen syistä ei missään valtamediatuutissa tullutkaan esille. Tämä kertoo hyvin selkeästi sen, että geopolitiikassa valtamediaa ei enää kiinnosta rauha, totuus ja humanismi, vaan ainoastaan väkivalta, sota ja propaganda! Tällaisen kuvan valtamedian merkityksellinen hiljaisuus luo!

Siksi ihmisten on alettava verkostoitumaan käytännössä vastavoimaksi sellaiselle eliittivallan ikeessä rappioituvan valtamedian moraalittoman ja pahuudellisen sylikoiran roolille ja tutkivan journalismin hälyyttävälle puutteelle!

Tästä esimerkkiä tarjoaa täällä Suomessa juuri Verkkomedia, jonka tämän viikonlopun aikaisena projektina on saattaa Alajärvellä alkuun yhteisöllinen toimintakeskus vaihtoehtomedian ja kansalaisaktivismin suurgeneraattoriksi >>  Yhteisöyritys Kilvenmaa käynnistyi Alajärvellä - Verkkomedialla kiinteät toimitilat.

Tuohon projektiin liittyen sain kuulla mielenosoituksessa mielenkiintoisia ja lupaavia sisäpiiritietoja, mutta ne jätän tässä vaiheessa kertomatta. Niistä seuraa tietoja ajallaan ns. virallista reittiä pitkin :) .....


PS.: Mielenilmaukseen osallistumiseni takia viikkosääraporttiani odotteleville joudun vielä sanomaan, että viikon 35 toteutunutta säätä koskeva osa ilmestyy vasta aikaisintaan huomenna perjantaina. Toisaalta sää on ollut ja tulee edelleen olemaan rauhallista ja tapahtumaköyhää eli hyvin aurinkoista ja ajankohtaan nähden hyvin kesäistä. Ensi viikolla alkanee epävakaistumaan, mutta melko lämmintä olisi edelleen... 

No comments: