Wednesday, January 01, 2014

Uuden Vuoden 2014 tervehdys!

Tässä tulee uudelle vuodelle 2014 tervehdykseni >> Kaikista maailman tilanteen groteskeista ja neofeodaalistavista piirteistä huolimatta parempaa ja toiveikkaampaa uutta vuotta 2014 kaikille! >> Nyt yhteiskunta-aktivismille aika on tärkeämpi kuin koskaan ennen! 

Uutta vuotta olen ottanut parhaillaan vastaan Hämeenlinnassa ja alla olevat ottamani valokuvat ovat äskeisestä paikan Uuden Vuoden ilotulituksesta nähtynä Hämeenlinnan keskustassa äitini asunnosta käsin.

Ilotulitus havainnollisti tänä vuonna Suomessa ensimmäistä kertaa historiassa neofeodaalista rappiota etenemässä hyvin huolestuttavasti >> Esimerkiksi täällä Hämeenlinnan ns. provinssissa ilotulitus oli selvästi vaisuin koko elämäni historiassa. Sen sijaan televisioidussa Helsingin Senaatintorin tapahtumassa järjestettiin ylivoimaisesti kaikkien aikojen räikein ilotulitus koko historiassa; Suomessa ei ole koskaan nähty äskeisen Senaatintorin veroista uudenvuoden ilotulitusta näyttävyydessään! (Hesarin juttu Senaatintorin tapahtumasta). Saati Dubaissa (Hesarin juttu), missä tehtiin maailmanennätysilotulitus.

Tämä on erittäin symbolista yhteiskuntatilanteen ilmitulemista länsimaissa! >> Julkisivulla Senaatintorin ilotulituksella haluttiin osoittaa yhtäältä pääkaupunkiseudun johtavaa asemaa neofeodaalisessa uudessa maailmanjärjestyksessä osana Suomen EU-provinssiroolia ja sitä, että julkisivulla haluttiin osoittaa kaiken olevan illusorisesti paremmin kuin koskaan ennen, vaikka pinnan alla kuohuu mutaisesti hyvin pahasti >> Nimittäin esim. juuri täällä provinssissa ilotulituksen vaisuus kuvastaa ahdingon pahenemista oikeassa reaalitodellisuudessa. Tämä huolestuttaa, vaikka toisaalta uudesta vuodesta haluaisi odotettavan "kaikkien aikojen missiota paratiisin luomiseksi spektaakkelimaisesti". Todella vaikeaa tulee olemaan...

Vuodesta 2013 jää paljon ruodittavaa joka tapauksessa ja vuodesta 2014 voi odottaa melkein mitä tahansa - Hyvässä ja pahassa...

Lopuksi sään puolesta voidaan todeta, että joulukuun puolestavälistä alkanut historiallisen leuto sää hallitsee edelleen historiallisesti tehden ennätyksiä; lämpötila on itse asiassa noussut nyt +4 asteesta taas lähes +5 asteeseen ja viime yönä parin tunnin ajan ollut nollakeli sisämaassa sisälsi ainoan hätäisen pakkashetken n. kahteen viikkoon esim. täällä Hämeenlinnassa. Lunta ei ole ollut yli kahteen viikkoon ollenkaan laajalla alueella Etelä-Suomessa ja täällä Hämeenlinnassa Vanajavesi-järvi on ensimmäistä kertaa tunnetussa historiassa täysin sula näin Uuden Vuoden kunniaksi! 

Tuosta erittäin leudosta joulukuun loppupuolesta tulee takautuvasti eilisen 31.12.2013 kohdalle osa valokuvasarjaani "Poikkeuksellisia / erikoisia säätilanteita valokuvin"...


Vuodenvaihteen 2013 / 2014 hyvin vaisusta ilotulituksesta täpäriä otteita >>

Uudenvuoden ilotulitusta Hämeenlinnassa kuvattuna 1.1.2014 klo. 00:02; kuvassa nähdään myös erittäin leudon länsilounaisvirtauksen kumpukerrospilvisyyttä.

Uudenvuoden ilotulitusta Hämeenlinnassa kuvattuna 31.12.2013 klo. 23:45; kuvassa nähdään myös erittäin leudon länsilounaisvirtauksen kumpukerrospilvisyyttä.

No comments: