Sunday, March 30, 2014

Ukraina-kriisin analyysiä: Osa 1 - Läntisen valtamedian russofobinen ja ääriagendallistettu rooli länsi vs. Venäjä -vastakkainasettelussa länsieliitti-intressien hyväksi

Maaliskuu tulee päätökseensä ja tässä vaiheessa olemme joutuneet kokemaan jo reilun kuukauden ajan länsi vs. Venäjä -vastakkainasettelun eskalaatiota Ukraina-kriisin takia. Eskalaatio on mm. perimmäisten ja ideologisten syiden takia vielä kaukana selkeästä lieventymisestä saati ratkaisuista huolimatta tämän päivän näennäisesti sovittelevasta neuvottelutilanteesta; Venäjän ja Yhdysvaltojen ulkoministerit etsivät ulospääsyä Ukrainan kriisistä....

Tässä aloitan koostamaan ja pohtimaan yhteen analyysiä ko. geopolitiikan vaiheista ja syistä, mitä jatkunee ehkä jopa koko tämän kevään vähitellen - Sen aikana voi tilanteisiin tulla myös muutoksia, mutta tämä kriisi lienee ajankohtainen sisällöltään vielä pitkään. Ensimmäisenä otoksena siitä tarjoan tässä lähes sellaisenaan tuolta reilun kuukauden ajalta Facebook-seinältäni reaktioitani ja kommenttejani läntisen valtamedian geopolitiikan asennetta kohtaan. 

Läntisen valtamedian "journalistinen" rooli ja sisältö on nimittäin paljastunut tämän reilun kuukauden aikana juuri niin härskin ja suunnitellun Venäjä-vastaiseksi ja ideologisesti russofobiseksi sekä toisaalta länsieliitin agendojen sokeaksi palvomiseksi ja promotoimiseksi kuin oli odotettavissa jo helmikuussa. Vain hyvin vähän siitä poikkeavaa valtamediajournalismia on ollut joukossa etenkin täällä Suomessa - Yksipuolisuus, sokeus, agendallisuus, propaganda, valehteleminen ja jopa silkka tyhmyys ovat olleet häkellyttävästi pääosassa.

Päätin ottaa tämän lähestymistavan heti näiden länsi vs. Venäjä -analyysieni alkuun, missä myöhemmät osat selittävät aikanaan paremmin auki mm. reaktioideni kovuutta ja osoittelevuutta >> Paljastettavassa länsieliitin ja asiamiestensä kriisiroolissa on kyse hyvin järjestelmällisestä ja uskonnollisluonteisesta geopolitiikan väärinymmärtämisestä... Ja vaikka Venäjän hallinnossa on nähtävissä omat vikansa, niin ne eivät lopulta ole kuin pihinää läntisten valtaliittojen antihumaaniin ja tekopyhään ryminään verrattuna!


Läntisen valtamedian paljastunut asenne länsi vs. Venäjä -eskalaatiossa länsieliitin agendojen hyväksi maaliskuun 2014 aikana; juttuja on ryhmitelty lähinnä asioiden mukaan >> 

Exclusive: Photographs Expose Russian-Trained Killers in Kiev >> Uusi propagandamanipulaatio! >> Ah, niin "luotettavat" länsieliitin ohjeistama tiedustelu ja valtamedia ovat keksineet väittää ja esittää "valokuvineen" muka Venäjän syyllisyyden Maidanin veritekoihin. Heh, utopistista todelliseen kokonaiskuvaan sopimatonta huijausta. On ne epätoivoisia nämä länsieliitin asiamiehet saamaan länsi vs. Venäjä -vastakkainasettelun eskaloitumaan aina vaan.

IL Ukrainassa: Tarkka-ampuja ampui molempia osapuolia >> Älkää luulko, että Iltalehti aloittaisi tästä objektiivisen ja valveutuneen tutkivan journalismin.

Viktorin todistus verilöylystä vahvistuu >> Hesarissa heräillään hieman valveutuneiden paineen alla, mutta lukijakommenteissa nukutaan sikeää unta edelleen; muka Janukovitsin joukot olisivat olleet tämänkin takana muka itsestään selvästi ilman tutkinnan tarvetta.

Pääministeri: Kansan vastustus on "huono peruste" torjua Nato-jäsenyys >> Ensin ne aivopesee älyttömällä tekopyhyydellä ja moraalittomalla valehtelemisella kansan ja sitten ne eivät välitä kansasta, vaikka se pystyisi heräämään aivopesunsa syövereistä vastustamaan näiden länsieliitin asiamiesten pahuutta. Tässä länsi vs. Venäjä -eskalaatiossa taka-ajatuksena on tietenkin tahallinen natottaminen >> Nato-jäsenyyden kannatus kasvanut Suomessa.

Ministeri: KGB maalasi Naton möröksi - "mitä tämä kansa oikein ajattelee?" >> Paavo Rantanen ihan vapaaehtoisesti paljastaa itsensä länsieliitin pahaiseksi juoksupojaksi; aikamoisen rohkea veto näin huikaisevasti nolata itsensä.

Asiantuntija: Suomi ei ole turvassa ilman Nato-jäsenyyttä >> Ja natottajat saa painua - Sanonko minne!

Putinin ex-avustaja: Putin haluaa Suomen takaisin Venäjälle >> Voi vittu mitä propagandaa! Suomen suurin uhka on nykyään länsieliitti asiamiehineen - Ei Venäjä!

Tutkija: Venäjä haluaa kylvää pelkoa ja hämmennystä ja Älä koskaan luota Venäjään >> Tässäpä esimerkit oikein pahasti aivopestystä länsieliitin hyväksi toimivasta asiamiestoiminnasta, joka on vaarallisesti sokea, kokonaiskuvia näkemätön, länsi vs. Venäjä -vastakkainasettelua ymmärtämätön ja hyväuskoisena idioottina vain lännen muka "kansainväliseen oikeuteen" harhaisesti uskova. Hyi helvetti, kuinka vituttaa tällaiset, kun tietää näillä kuitenkin olevan valtaa vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen ja valveutumattomien ihmisten ajatuksiin!!

Näillä länsieliitin agenteilla ei nähtävästi ole ollenkaan sairaudentuntoa, joka kait on se huolestuttavin piirre heidän toimissaan.

Yle: Kolme neljästä ei pidä Venäjää uhkana >> Tämä on toisaalta hieman lupaavaa.

Yhdysvallat ei aio sekaantua sotilaallisesti Ukrainan tilanteeseen >> Aitoa tietoa vai taktinen harhautus?... Jälkimmäinen on varmaan todennäköisempi.

Vai onko Obamalle tullut kuin tullutkin pupu pöksyyn / strategia kusee ja on otettu ns. aikalisä? 

Toisaalta on tajuttava, että USA on ollut koko ajan sotilaallisesti sekaantunut piilotetusti Ukrainankin tilanteeseen rahoittamalla sekä CIA:n ja Pentagonin suunnitelmilla tukien Ukrainan äärioikeiston laitonta vallankaappausta!...

EU kohdistaa pakotteet 21 henkilöön ja Valkoinen talo: Yhdysvallat määräsi pakotteita Venäjälle >> Samaan aikaa aggressio toimii kuitenkin toisella tavalla länsieliitin ääritekopyhästä sylttytehtaasta käsin.

Britannian pääministeri väläytti: Venäjä pysyvästi ulos G8-maiden järjestöstä >> Länsieliitin asiamiehet eivät taivu eikä taivu Putinkaan; lisäeskalaatioon / suursotaan täytyy siis alkaa varautumaan...

Periaatteena näissä pakoteasioissa ei kuitenkaan ole länsieliitin asiamiehillä väliä, vaikka minkälaisten Venäjän vastaisten toimien takia Suomikin joutuisi paskakasaan, kunhan vain länsieliitti asiamiehineen pääsevät sokeana toteuttamaan ideologiansa käskyjä >> Katainen ei pidä suomalaisten listaamista kiusallisena.

Tiedusteluanalyysikeskuksen Salmi: EU:n ja Yhdysvaltain tiedustelu ällistyivät Ukrainan tapahtumien ennustamattomuudesta >> JP Immonen kiteytti tämän Uutisryhmä: Ukraina, Kiova - Euroopan konfliktit - uutisseuranta -Facebookseinällä erinomaisesti: "Kumpi on pelottavampaa: se että ne huijaa ihan pokkana että tuli täysin yllätyksenä vai se että ne on oikeasti noin helvetin pihalla?".

Putin oppi ja Suomalaisen ”tilulismin” loppu ja Dosentti: "Tämä on Suomen johdolle herätys todellisuuteen" >> Hehheheee, kyllä tämä Luukkanen jää historiankirjoihin yhtenä sokeimmin ja fanaattisimmin tunnustuksellisista russofobeista.

Eikö näillä russofobeilla tosiaan ole mitään muuta alustaa noukkia ajatteluaan kuin tiivis ja aukoton käsiterealismin ja pinnallisen ideologia-ajattelun pinta vailla mitään käsitystä syvistä ymmärryksen ja tiedon vesistä sen alla?! - Kaikki Luukkasen Venäjä-puheet ovat niin selkeästi vain reaktiivista paniikkia tuon käsiterealismipinnan opillisiin ismipisteisiin, mitkä eivät tarjoa kuin vääristynyttä ja länsieliitin informaatiosodan likaamaa pseudotietoa.

Olen viime aikoina katsellut myös Uuden Suomen blogipalstaa ja sielläkin tämä Arto Luukkanen monen muun (Kuten Reijo Tossavainen ja Jyrki Kasvi) lisäksi on osoittautunut hyvin patologiseksi russofobiksi, mikä on kumonnut hänen ymmärtämyksensä geopoliittisista asioista >> heidän tuottamansa ko. kriisin kirjoittelu on selkeä esimerkki länsieliitin palvelukseen valjastetusta sokeasta, paranoidisesta ja propagandistisesta asiamiestoiminnasta vailla sairaudentuntoa ja kosketusta edustamansa maailmankuvan synkkään valuvikaan.

Sellainen mustavalkoinen ja syitä sekä yhteyksiä ymmärtämätön totaaliajattelu on omiaan toimimaan nyt länsieliitin mielisairaiden intressien palveluksessa sekä sekoittamaan höynäytettävissä olevien valveutumattomien kansalaisten päitä yhä toivottomammin lukkoon pois ymmärtämästä tätä geopoliittista kriisiä.

Ukrainan tilanne on räjähdysherkkä >> Jaahas, Reijo Tossavaisen yksisilmäinen Venäjään tuijottelu pois lakaisten kaikki muut geopolitiikan länsioperaatiot ja fasismin olemassaolo Ukrainassa taitaa olla tietoista ideologista käyttäytymistä länsieliitin promotoiman "Uuden Rooman" (NWO - Uusi maailmanjärjestys) hyväksi.

Eipä ole yllätys, koska persujen Timo Soini on harras katolilainen ja siis he uskontonsa takia vihaavat Venäjää (ortodoksikristittyjä) jo lähtökohtaisesti historiallisista syistä alkaen. Lisäksi nykyfasismi erityisesti on ottanut Venäjän hampaisiinsa vain sokeana ideologiamissiona. Tämä hyödyttää parhaillaan vahvasti EU-UK-USA -kartellia imperiaalitoiveineen Venäjää vastaan. Eli: Tossavaisen kauniin aktivistiset puheet EU:ta ja euroa vastaan ovat nyt mitätöidyt ja persujenkin valeoppositiollisuus vain paljastuu kaameasti.

Talouselämä: Suomi perui taas ministeritapaamisen >> Idiootteja Suomen hallitus täynnä eikä vain tässä Venäjä-katsannossa. Niin selkeät ovat olleet sixpack-hallituksen toimet.

Suomi: Krimin kansanäänestys on laiton ja Yhdysvallat ei hyväksy Krimin kansanäänestyksen tulosta >> Heh, näitä poloisia länsieliitin asiamiehiä. Sehän jo tiedetään, että kaikki mikä on teidän rahatalousparasiitin ja imperialismin vastaista missä muodossa tahansa on teidän mielestä muka "laitonta" ja "kansainvälisen oikeuden vastaista".

Oikeastaan myös säälittää nämä asiamiehet, koska he ovat niin kovin kovin pakkomielteisiä. Jopa niin, että vääjäämättä vain kaivavat lopulta tulevaa omaa hautaansa ja saattavat kaikki kannattajansakin suureen häpeään tulevaisuuden silmissä.

Minulla puolestaan vahvistuu hetki hetkeltä se, että minun maassani Suomessa ei ole laillista hallintoa tällä hetkellä.

On lähinnä vain vieraan vallan intressejä sokeasti, moraalittomasti, tekopyhästi, imperiaalisesti ja valveutumattoman tyhmästi palveleva rikollisjoukko.

Tyly kuvaus Krimin äänestyksestä: ”Rikkomuksia kaikkialla” >> Uusi Suomikin paljastaa olevansa imperialistien asialla Kiovan natseja ihaillen ja heidän propagandauutisiaan suoraan lainaten.

Harvoin mikään geopoliittinen asia paljastaa valollaan näin selkeästi lännen valtamedioiden vajaata perillä oloa asioista; suoranaista sokeutta, puolien valintaa ja asennoitumista länsieliitin asiamiestoiminnan ikeessä. Sama pätee varsin paljon kansalaiskeskustelun luonteeseen.

Krimillä raportteja vaalivilpistä kansanäänestyksessä >> Jaahas, vanha kunnon vaalivilppiase >> Arvatenkin Obama, Kerry ja muut länsieliitin asiamiehet tarttuvat tähän innolla ja yrittävät taas rikkoa kaikkien aikojen tekopyhyysennätystä sekä luoda yhä innovatiivisempaa pahuutta omien intressiensä edistämiseksi.

Niinistö oudoksuu epävirallisia Krimin vaalitarkkailijoita >> Länsieliitin asiamies yrittää ajatella jotain, mutta epäonnistuu.

IS seuraa: Viktor Janukovitsh pitää tiedotustilaisuuden >> "Janukovitsh: "Ukrainassa on nyt fasistien valta" " >> Älkäämme antako sen häiritä kokonaiskuvaamme tästä geopoliittisesta kriisistä, että Janukovitsh oikeasti on ollut korruptoitunut ja maanpetturi! Tässä kohtaa hän on aivan oikeassa. Uusnatsihallintoa pukkaa laittomasti Ukrainassa, missä sen tukijoina valtaan ovat olleet länsieliitti asiamiehineen sairaiden rahatalous- ja imperialismi-intressiensä pakkomielteiseksi täyttämiseksi. Se on äärivaarallista ja moraalittomuudessaan katastrofaalisen kestämätöntä ja se pitää ymmärtää kaikkien!

Jännitteet kiristyvät Ukrainassa - USA lähettää hävittäjiä Eurooppaan >> USA:n hävittäjillä ja sotilailla ei ole asiaa Eurooppaan!

Sotilasliitto Nato koolla kriisitapaamisessa neljännen artiklan vuoksi >> Paranoidinen NATO länsieliitin hallusinaatioytimenä on tällä hetkellä ylivoimaisesti vaarallisin uhka maailmanrauhalle!

Sofi Oksanen: "Venäjä ei välitä meidän rajoistamme" >> Sofi Oksasen idioottistatus sokeana länsieliitin asianaisena ja propagandistina kasvaa ja paljastuu yhä rajummin! Sitä ovat he kaikki tyynni, jotka ovat viimeisen parin viikon aikana nähty ottavan länsieliitin seinähullujen intressien puoli ymmärtämättä mitä se tarkoittaa - Sodan ja pahuuden agendaa!

Shakkimestari Kasparov: Näin Putin ”hylätään jo huomenna” >> Länsieliitin (Mm. George Soros) asiamies hänelle uskotussa puuhassaan; demonisointi- ja propagandasotaa Venäjän kaappaamiseksi täydellisesti länsieliitin rahatalousparasiitin uudeksi riisto- ja totalitarismikentäksi maailmanhallintoaan varten ja siksi "bonuksena" varsinaisen suursodan uhkaa eskaloiden.

Näin luodaan otsikoita myöten tiiviin agendallinen propagandan sumuverho ja nimitetään sitä muka tutkimukseksi; ensimmäisenä on USA:n mielipiteenmuokkausorganisaation tuotos ja sen perään suomalaisen propagandistin halpa asiamieskopio siitä >> President Putin's Fiction: 10 False Claims about Ukraine ja 10 kohtaa puheessa – Näin Putin yritti harhauttaa kaikkia.

Eli >> Kylläpä tämä Mika Aaltola jaksaa olla inttäjäpropagandisti surkuhupaisaan äärimmäisyyteen saakka. Kyllä on Ulkopoliittisella instituutilla heikot eväät. Mutta siinä ei ole mitään ihmeellistä enää, kun olen jo selittänyt tämän länsieliitin ja asiamiestensä ajatusvaluvian sotapsykoosissa, taloususkonnossa, imperialismissa ja projektiivisissa ulkoistetun vihan solmuissa.

Oliko Putinin uhmakas puhe vasta alkua? >> Tyypillistä Arja Paanasen russofobilasien läpi nähtyä idiotismia. Tulevaisuudessa näille voidaan nauraa makeasti. Tosin luhistuneessa lännessä se onkin varmaan ainoa ilon aihe - Etuviisaana vahingonilona "älymystön" asenteiden ja "journalismin" sisällön tuhosta...

Paras kosto Putinille: Pannaan kaikki paukut Ukraina-apuun! >> Minä ehdotan puolestani seuraavaa: Paras kosto valtamedialle - Pannaan kaikki paukut vaihtoehtomedioiden tukemiseen! Laitetaan Arja Paanaset mieron tielle!

Juuri näin vittumaisen idiootteja kaheleita nämä russofobit ovat: lukijakommentti >> "Arja Paanasta ei ilmeisesti huoleta Kiovan hallituksen kokoonpano, josta länsilehdistö kyllä nyt osaa olla kovin hiljaa. Kun Itävallassa aikoinaan äärioikeisto nousi hallitukseen, se laitettiin EU-boikottiin. Ukrainassa äärioikeiston mukanaolosta sen sijaan palkitaan ja kiitetään. Outoa logiikkaa.".

Lisää hyviä lukijakommentteja: "Olipas taas lapsellinen vuodatus. Paha Putin setä kiusaa kilttejä lännenmiehiä ja -naisia. Me ei oteta sitä meidän leikkeihin, eihän. Jos kokonaisuuksien hahmottaminen on näin alkeellisella tasolla, olisi ehkä parempi olla vain hiljaa."

"Jaa että millähän varoilla maksetaan.

On se kumma, että aina muille maille jaettaisiin ensisijaisesti apua, mutta omasta maasta ei mitään väliä.


EU on pelkkä USA:n käsikassara jakaessaan demokratiaa omien etujensa takia.


Eniten niitä harmittaa, että itänaapurille ei kelpaakaan Agenda 21 ja NWO touhu.".

"Mitenkäs me kostetaan Obamalle, joka droneillaan joka viikko tappaa viattomia..?"

"Oletko tosissa, Arja?

Ei penniäkään Ukrainan fasistiselle hallitukselle!"

"Provosoivaa tekstiä. Sellaisen kirjoittaminen sopii henkilölle joka luulee et kolikossa on vain yksi puoli."

"Olen pettynyt, erittäin pettynyt. Suomalaisten piti olla fiksuja, ja oppineita, jotka ehkä voisivat myös kyseenalaistaa jotain. Mutta ei".

Eli kyllä se on niin, että valtamediaan on pesiytynyt sellaisia ideologiassaan sokeita ja tyhmiä propagandisteja, että kaikki luottamus on mennyt. Olisi siis oikeus ja kohtuus, että valtamedioissa suoritetaan täydellinen puhdistus ja aloitetaan täysin puhtaalta pöydältä! - Vain siten minä voisin saada luottamukseni valtamediaan takaisin.

Nyt on siis Suomessa sekä hallitus että valtamedia, joita en tunnusta enkä hyväksy maani asioita hoitamaan!

USA ja Britannia tyrmäsivät Putinin puheen >> Nämä länsieliitin pääasiamiehet ovat sitten emäidiootteja.

Kommentti: Putin iski koko maailmanjärjestystä vastaan >> Hesari yrittää venkoilla termien kanssa miten kuten, jotta voisi pitää kasvonsa länsieliitin emäpropagandan suoltajana - Venäjää syyllistetään termien käyttötapojen avullakin; Putin muka "iskee maailmaa vastaan", vaikka oikeasti onkin siis moraalisesti länsieliitin moraalitonta "Uutta maailmanjärjestystä" vastaan.

Toimittajan puhelin soi kesken puheen - näin tylysti Putin ärähti! >> Läntisen ja etenkin Suomen valtamedian moraalisesta ja sisällöllisestä tuhosta kertoo hyvin paljon se, kuinka se kiinnittää tällaisiin täysin epäoleellisiin seikkoihin huomiota yllyttäen vain demonisoimis- ja vastakkainasetteluhybristä. Valtamedia on Suomessa niin lakannut olemasta virallinen ääni valveutuneiden mielissä!

U.S. and EU call on Ukrainian neo-Nazis to ditch swastika >> Länsieliittipaholaiset ovat antaneet käskyn puhdistaa pinta ja piilottaa neonatsipahuus, jotta se voi toimia edelleen Ukrainassa länsi vs. Venäjä -eskalaation aseena länsieliitin hyödyksi ja rahatalousparasiitin turvatotalitarismina.

Ukrainan äärioikeiston kovanaama ammuttiin kuoliaaksi >> OHO! Lainaus: "Oikea sektori oli tärkeässä asemassa Ukrainan vallankumouksessa. Järjestö vastusti rajuin ottein presidentti Viktor Janukovitshin yrityksiä hajottaa Maidan-aukion mielenosoitukset väkivaltaisesti Kiovassa helmikuussa." >> Mutta sitten Iltis palaa länsieliitin käsikirjoittaman propagandan pariin ja ylistää uusnatsien toimintaa, kunhan sen avulla vain saadaan loattua kaikkea Venäjään liittyvää vaikka kuinka läpinäkyvästi ja yksisilmäisesti.

Ulkoministeri Tuomioja torstaina Kiovaan tapaamaan Ukrainan uuden hallituksen edustajia >> Mitä! Tuomiojaakaan ei yhtään liikuta Ukrainan laittomasti paikalleen istutetun hallinnon uusnatsisisältö! Näin alas moraali on mennyt, että vallankumoukset toteutetaan huonontamis- ja tuhoamisasenteella ja sitä ylistetään "demokratiana".

Der Spiegel: Olli Rehn suunnittelee jättiapua Ukrainalle ohi parlamentin >> Olli Rehn veljeilee röyhkeästi natsien kanssa!

Haglund: Sinikeltainen solmio oli kannanotto ja Haglund Krimin kriisistä: Sotilaalliset toimet eivät poissa laskuista >> Haglundkin paljastaa kannattavansa uusnatseja! Hän myös lausuu automaattisesti länsieliitin käsikirjoitettua agendasisältöä.

Etyj erittäin huolestunut Krimin tapahtumista – lähettää Astrid Thorsin paikalle >> Ohhoh, ne haluaa todella eskaloida kriisiä, kun lähettävät Thorsin :O ...

Oppositio: Ukrainan presidentti lähtenyt Kiovasta >> Onko nyt fasismi ja uusnatsit pääsemässä eurooppalaisessa valtiossa valtaan!!??... Tilanne ei ole edelleenkään hallinnassa Ukrainassa: Ukrainan Oikeisto Sektori piiritti parlamentin Kiovassa - sisäministeriä vaaditaan tuomiolle - päivitetty! ja Ukrainassa harkitaan nyt Oikeisto Sektorin kieltämistä.

Suomalaiset länsieliitin asiamihinä toimivat poliitikot ovatkin lähinnä vain lapsellisia sosiopaatteja, jotka kykenevät lapsellisiin mielenilmauksiin länsieliitin psykopaattisen taloususkonnon ja imperialismin hyväksi yrittäen >> Komsomolskaja Pravda: "Suomalaiset poliitikot esittävät venäläisvastaisia mielipiteitä ilman jarruja".

New York Times paljasti Merkelin ja Putinin puhelun sisältöä: Putin ei ehkä enää ole kosketuksissa todellisuuteen >> Lainaus: "- Kuin toisesta maailmasta, Merkel oli luonnehtinut Venäjän presidenttiä New York Timesin lähteiden mukaan." >> Jos oma maailmankuva perustuu sokealle ja totaaliselle taloususkonnon ja imperialismin agendalle eli "globalisaatiolle", niin totta kai silloin järkevämmät ja sitä vastaan kriittiset puheet kuulostavat "toisesta maailmasta" olevilta.

Taitaa olla niin, että esim. Merkelinkin tapauksessa edes peiliin katsominen ei auta enää yhtään, vaan projektiivinen ja sokea mielenmaisema on tuhonnut ymmärryksen ja kokonaisuuksien hahmottamisen...

Näistä totaalisista aineksista ja vastakkainasetteluista valitettavasti ovat maailmansodat aikaisemmin syntyneet; suurvaltapolitiikka on nimenomaan maailmankuvallista vastakkainasettelua ja nykyisessä muodossaan kummankin osapuolen suhteen pattitilanne ja juopa lienee mitä ilmeisimmin ratkaisematon sovittelevalla tavalla toistaiseksi...

Merkeliltä kovaa puhetta: "Venäjän tie johtaa katastrofiin" >> Päivä päivältä nämä länsieliitin asiamiesidiootit vituttaa enemmän ja enemmän, kun joutuu kuulemaan heidän täysin Maaplaneetalta irronneita harhojaan taloususkonnon, imperialismin, moraalittomuuden, sokeuden ja äärivalehtelun takia - Tämä on se päätie, joka voi johtaa katastrofiin. Ei Venäjän tie. Nyt on alettava olemaan todella suora ja tuomitseva näitä länsijohtajia vastaan!

Ja Suomessa ei ole senkään vertaa toivoa eikä varsinkaan kykyä asettua näiden suurvaltapukarien yläpuolelle ymmärryksessä humaanin ja renessanssisen yhteiskuntatoiminnan ja -ajattelun luomiseksi. Sen sijaan jopa "älymystössämme" vallitsee lähinnä sumuinen ja likainen ajatteluvaluvika >> Käymälä: TAITEILIJA JA VALTAKUNNANKÄÄKKÄ.

Tämä on nähty viime vuosina hyvin vakaasti siinä, kuinka Suomen poliittinen johto on äärimmäisen agendallistetulla tavalla länsieliitin intressien asiamieskätyreitä ilman mitään itsekritiikkiä, itsereflektointia ja moraalintuntoa.

Tässä taas esimerkki sokean ja moraalittoman länsieliitin käskytyksessä olevasta ajatteluvaluvikaisesta marionetti-idiootista tyyliin John Kerry >> USA:n ulkoministeri uhkaa Venäjää: Viisumikielto, pääomien jäädytys, kauppasaarto.

Zyskowicz: Onko Putin uusi Hitler tai uusi Stalin? >> Zyskowicz jatkaa samaa sokeaa ja propagandistista laulua ääritekopyhästi kuin länsieliitin kaikki muutkin asiamiehet. Lukijakommentti: "Ihan hauskasti länsimaisessa propagandassa keskitytään sättimään Putinia uudeksi Hitleriksi, mutta unohtuu että Krimin asukkaista 80% on venäjänkielisiä, ja n. 60% katsoo olevansa etnisesti venäläisiä. Suomalaisiltakin unohtuu poikkeuksetta omat imperialistiset haaveet, joissa heimoajattelua, historiaa ja kieltä käytettiin/ käytetään oikeuttamaan aluevaatimuksia. Se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven...".

Obama Putinille: "Olette rikkoneet kansainvälistä lakia" >> Nyt on Obama haukkunut Putinia muka "kansainvälisen lain rikkomisesta", vaikka itse on rikkonut sitä jo enemmän kuin George W. Bush konsanaan ja Putin on vioistaan huolimatta siinä suhteessa kuin enkeli Obamaan verrattuna! Tekopyhyyden huipentumat seuraa toisiaan, kun katselee näitä länsieliitin marionetti-idioottien touhuja!

USA varoittaa Venäjää "vakavasta virheestä" >> John Kerry on ylimielinen ja äärimmäisen tekopyhä paska, joka on uhitellut itse sotilaallisella väliintulolla monta kertaa esim. viime syksynä Syyria-kriisissä. Yhdysvaltain hallinto Obaman ja muiden länsieliitin ydinjoukon käskytyksessä on se varsinainen "vakava virhe" vakavimmillaan! Sitä paitsi ko. USA-UK-EU -klaani on rahoittanut ja tukenut valtaan astuneet uusnatsit Ukrainaan.

Putinia ehdotettu Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi >> No, jos Obamalla jo on ko. palkinto, niin Putin ansaitsee sen ainakin 100 kertaa perustellummin joka tapauksessa. Itse asiassa palkinto pitäisi ottaa pois Obamalta ja siirtää suoraan Putinille. Eiks je ;)

Rauhan ja kansainvälisen oikeuden puolesta! | Suomen Kristillinen Rauhanliike >> Katopas, maailman tämän hetken pahinta sotavaltaa ja kansanvälisen oikeuden rikkojaa edustavan USA:n lähetystölle ei ollut näillä aivopestyillä kanttia mennä mielenosoittamaan.

Saati Israelin lähetystölle!

Arhinmäki: "Ukrainan tilannetta käytetään Suomessa myös tekosyynä" >> Katos! Jotain edes vähän järkevää tulee "sikspäkin" piiristä. Huomio: Nyttemmin Vasemmisto on jo lähtenyt kävelemään Kataisen hallituksesta!....

Arhinmäki puolustaa Ukrainasta Facebookissa laukonutta avustajaansa >> Jollain valtapolitiikassa on sentään jotain järkeä ja näkemystä päässä! Ei ole sentään kaikki vielä sokeutuneet länsieliitin asiamiesagendojen sumuun.

Erittäin poikkeava julkaisu Hesarissa >> Kuvataiteilija Riiko Sakkinen: Suomen tuettava Venäjää Ukrainassa vallan kaapanneita fasisteja vastaan: Lainaus: "Suomen pitää tukea Venäjää taistelussa Ukrainassa vallan kaapanneita fasisteja vastaan. Suomalaisen median venäläisvastainen propaganda on saavuttanut naurettavat mittasuhteet.".

Lopuksi >> Ihmismielen suggestiivinen manipulointi näyttää olevan järkyttävän helppoa ja totaalisen ankaraa ja voimakasta. Esim. sotapsykoosiahan nämä länsijohtajien toimet ovat selvästi kuvanneet tässä kuussa. Ei sellaisille voi puhua mitään järkeä, vaan vain ainoastaan ihmetellä heitä erittäin kovasanaisesti.

Ja russofobeilla on käytännössä täysin sama, kun se yhdistyy tähän kriisin käsittelyyn ko. länsieliittiagendana. Todellisuus on kadonnut heillä sokean ideologian syövereihin eikä siinä tarvitse olla edes Putinisti tai russofiili sen todetakseen.

Samalla suurin osa Suomenkin väestöstä on tosiaan ollut valtamedian ja eliittipoliitikkojen maalaaman illuusion ja kapean maailmankuvaviirun vallassa erittäin pahasti tämän geopoliittisen kriisin ymmärtämisessä. Sellaisen tämä kriisi on nyt paljastanut esille kirkkaasti.

Toisaalta nyt olisi erinomainen mahdollisuus kaikilla oppia ja laajentaa ymmärrystään, mutta se tosiaan vaatii yhtenä tähdellisenä operaationa kaivautumista valtamedian propagandan ja yleisen mielipiteen sumun läpi propagandasta vapaammille ja moniarvoisemmille "ajatusaukeille".

No comments: