Sunday, April 06, 2014

Jyrki Kataisen eroaminen pääministerin ja kokoomusjohdon tehtävistä - Kuvaus Suomen hallituksen petoksellisesta osallisuudesta länsieliitin rahatalousparasiittisiin, imperiaalisiin ja eugeniikkaisiin neofeodaalistamistoimiin

Ladies and gentlemen - The rat has left the sinking boat!


Suomen hallituksen "sekoomusmainen" tila eli toiminnallinen ja ideologinen kriisinsä on eskaloitunut parin viime viikon aikana paljon pahemmaksi monessakin katsannossa ja eilen lauantaina 5.4.2014 se huipentui pääministeri Jyrki Kataisen käytännössä eroilmoitukseen >> Jyrki Katainen jättää kotimaan politiikan!

Joskus aikaisemmin oli toisin: Katainen: En ole lähdössä yhtään mihinkään.

Ja myös näin on hyvin todennäköisesti ollut kauemman aikaa sitten: Katainen petoksen kautta uraputkeen?

Tässä uudessa tilanteessa jokin ns. palkintovirka Suomi-laivan upottamisesta neofeodalismiin "kiinnostaisi" häntä: Katainen: Työ Euroopan komissiossa kiinnostaisi...

Ylimielisyys ja ideologiasokeus nykyhallituksen korvaamattomuudesta jatkuu eroilmoituksensa jälkeenkin >> Katainen tyrmää ennenaikaiset vaalit: "En ole korvaamaton".


Käyn tässä läpi näitä parin viime viikon aikana esille tulleita Suomen hallituksen ja koko eduskunnankin hulluuksia ja koko hallintojärjestelmämme uppoamista moraalikatokriisiin, mutta katsotaanpa ensin läpi tämä Kataisen "politiikasta pois jättäytyminen". Teen sen aluksi ottamalla Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkosen uunituoreen pääkirjoituksen ko. aiheesta ja lainaan siitä monia erinomaisia kiteytyksiä:


Kipparirotta jättää uppoavan Suomi-laivan - eliitti vaihtaa sukkansa >> 

Lainauksia: "Katainen, aikasi sitten tuli. Samoin se tuli aikanaan myös edeltäjillesi - eliitin asiamiehillä kun on vain rajallinen käyttöaika kansan silmien edessä. On siis haisevien sukkien vaihdon aika, jotta näennäinen demokratia säilyttäisi edes vähäisen ja vaivaisen uskottavuutensa."

"Olit uusi sukka kun sinut vaihdettiin edellisen "Vanhassukan" tilalle ja kuluit puhki samoin kuin edeltäjäsikin. Ja niin kuluivat globalistien asiamiehet myös ennen häntä.

Kaltaisenne asiamiehet erottaa todellisista valtiomiehistä se, että te ette viisastu agendaa luotsatessanne, ettekä opi virheistänne, ettekä edes välitä tekojenne seurauksista. Valtiomiehet toisaalla eivät eläköidy, sillä he viisastuvat, ja jatkavat elämänsä loppuun saakka jotain sellaista, joka kumpuaa syvältä heidän sisältään.

Sitä kutsutaan yhteisöllisyydeksi. Ja mitään aitoa ja sympaattista me emme olekaan nähneet Kataisessa koko ministerikauden aikana, koska: hän ei ole valtiomies.".

"Suomen näennäisdemokraattista EU-aikaa ovat siivittäneet globalistien tukemat asiamiehet, eliitin sukat, jotka vaihdetaan puolueväreistä riippumatta aika-ajoin intressien säätelemän muutosvauhdin varmistamiseksi. Ja tietenkin, heidän etujensa vahvistamiseksi. Valtamedia intressipiirien omistuksessa näyttelee tässä poliittisessa teatterissa kuuliaista tahdittajan roolia."

"...kaikille EU-pääministereille on ollut yhteistä se, että hieman ennen heidän vetämistään "mätien tomaattien sateesta", valtamedia on luonut heille "Potemkinin kulissin" muka valtavasta kansansuosiosta - muka onnistumisesta."

"Sadat tuhannet ihmiset vaativat tänään Kataisen eroa, mutta siitä huolimatta viimeiset viikot on esitelty valtamediassa "mielipidemittauksia", jossa Kokoomus olisi muka johdossa ja kuinka "Kataisen johdolla kansa olisi valmis vaikka Natoon". Mitä irvokasta valetta ja pelleilyä tämä onkaan! Mutta niin valheet jatkuvat, ja niitä on myös tarkoitus jatkaa. Globalistien tavoite eliitin hegemoniasta kun on vielä kaukana tulevaisuudessa."

"Kun olisi tullut aika kantaa vastuuta ja selitellä rikotut lupaukset, rotta jättääkin uppoavan laivan. Tämä on erittäin tehokas keino väistää keskustelu tehdystä ankarasta talouskurituksesta, aiheutetuista vahingoista koko yhteiskunnalle ja sivuuttaa todellinen politiikka, kansalaiskeskustelu sekä demokratia - jälleen kerran. Todellisuudessa Kataista ei saisi päästää vastuusta.".

Mutta mitä Kataisen jälkeen? >>

Virkkunen ja Stubb harkitsevat kokoomuksen johtoon: Eli Kataisen väistyminen ei muuta mitään... tai itse asiassa saattaa jopa pahentaa tilannetta entisestään. Alexander "New World Order" Stubb olisi Suomen seuraava pääministeri jo ensi kesäkuussa?! - Haloo!!

Tällainen imperialisti- ja rahatalousparasiittifanaatikko voi siis hyvinkin tulla Kataisen tilalle pääministeriksi >> Alexander Stubb New World Order Speech (Stubbin Liittovaltiopuhe)


Katsotaanpa seuraavaksi sitä, minkälaisesta katastrofihallituksesta Katainen lähtee kuin rotta uppoavasta laivasta >>


Neofeodaalisen reaalitaloustorson luominen rahatalousparasiitin intressien kasvattamiseksi ja työmarkkinoiden alistaminen sen osaksi:

HS: Uudistus tulossa - työttömän otettava vastaan mitä tahansa työtä 3 kk jälkeen >> Neofeodaalistaminen jatkuu kaksien työmarkkinoiden edelleen luomisella; on jo luotu orjatyömarkkinat (9 € / päivä harjoittelijat) ja nyt aletaan puuhaamaan pakottamista vastaanottamaan siltä saraltakin töitä. Pääoma- ja työnantajapiirit alkavat suosimaan halvinta mahdollista työtä rahatalousparasiitin kuristamassa todellisuudessa ja orjatyövoima alkaa jylläämään. Pahuudella ei ole länsimaissa enää rajoja. 

Mitäpä jos ensin kuitenkin parannetaan talousjärjestelmä täysin valuvikaisesta ongelmasta eli uskonnollinen ja velkapyramidillinen rahatalous laitetaan kuriin ja luodaan sitä kautta reaalitaloudelle mahdollisuuksia mm. juuri luoda niitä kunnon työpaikkoja, missä maksetaan kunnon palkkaa.

Nyt niin ei siis näköjään tehdä, vaan annetaan rahatalousparasiitin määrätä täysin moraalittomasti ja ilman mitään oikeutta myös työmarkkinoiden tuhoutuminen orjatyökastin sisältäväksi neofeodaalipahuudeksi!

>> Lukijakommentti: "Kuka näitä oikein keksii? Virkamiehet jotka istuu turvallisesti p..llään ja eivät ole koskaan kokeneet työttömyyttä? Tai poliitikot jotka hyvä-veli systeemi pelastaa? Suosittelisin jokaiselle tällaisen aloitteen tekijällä ensimmäiseksi vuoden työttömyyttä ja sen aiheuttamaa toivottomuuden tunnetta. Ei ihmisiä saada töihin piiskalla vaan luomalla hyviä työpaikkoja, joihin ihmiset voi oikeasti hakea ja saada kunnon palkkaa. Kun virkamiehiltä ja poliitikoilta loppuu eväät innovointiin ja työpaikkojen luomiseen niin sitten annetaan ruoskan viuhua työttömille, joilla jo menee huonosti....".


Hyvinvointivaltion periaatteiden tuhoaminen valjastamalla yhteishyvätoiminnot rahatalousparasiitin hyväksikäyttöalustaksi tuhoisin seurauksin: 

Yksityistäminen on sote-uudistuksen kova ydin >> 

Lainauksia: "Näissä tilaisuuksissa yhdistetään ministereiden saama maksimaalinen mediahuomio ja varsinaisen sisällön mahdollisimman suuri hämärtäminen. Konkreettiset päätökset ja niiden seuraukset jätetään avoimiksi.

Sote-tiedotustilaisuus ei poikennut tästä kaavasta muuten kuin siltä osin, että mukaan keskinäisen kehumisen kerhoon oli kutsuttu myös nykyisin oppositiota leikkivät keskusta ja perussuomalaiset. Viesti oli kirkas: nykyisten eduskuntapuolueiden joukosta ei vaihtoehtoa löydy.

Mutta mitä paljastuu hallituskauden mittaisen sote-farssin pinnan alta?

Itsenäisyyspuolue on jo vuosia esittänyt erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhoidon rakenteiden yhdistämistä. Nyt tähän ollaan menossa. Se kuulostaa periaatteessa hyvältä. Mutta kun hallitus on samalla jatkamassa sosiaali- ja terveyspalvelujen kurjistamista uusilla budjettileikkauksilla, on selvää että palvelujen yksityistäminen nostetaan voimakkaasti esiin maakunnat ylittävissä kokonaisuuksissa.

Tähän suuntaan ohjaa myös EU julkista rahoitusta ja palvelujen kilpailuttamista koskevine direktiiveineen." ..... 

"Julkinen sektorin palvelutuotanto saadaan näyttämään kannattamattomalta, ja pienemmät yksityiset palveluntuottajat eivät kestä mukana kilpailussa. Markkinoiden valloituksen jälkeen on rahastuksen vuoro. Tälle toiminnalle nyt niin juhlittu sote-uudistus avaa uusia mahdollisuuksia.".

Hallitus leikkaamassa työttömyys- ja sosiaaliturvaetuuksista >> Joka tapauksessa siis Kataisen hallitus on ollut länsieliitin kuuliaisena asiamiesryhmänä toteuttamassa rahatalousparasiitin neofeodaalistavia irrationaalisuuksia.

---> Hyvinvointivaltio murenee – edes lapsilisä ei ole pyhä

---> HS: Muualla Euroopassa lapsilisiä jopa korotetaan.


Yhteiskunnan julkisen hallinnon muokkaaminen rahatalousparasiitin tarkoitusperien mukaiseksi epävaltiotoiminnaksi - Taloususkonnolliseksi totalitarismiksi:

Valtion hallintouudistus: Ministeriöt lakkautetaan ja aluehallintoa typistetään >> Länsieliitin uutta maailmanjärjestystä (NWO) varten tehtävää demokraattisten toimintojen supistamista ja suodattamista virtaviivaiseksi neofeodaalirakenteeksi - Antihumaanin ja sokean ideologisesti ja rahatalousparasiittisesti.


Valtiontalouden alistaminen pankkiiri-oligarkkidiktatuuriin rahatalousparasiitin vaatimalla neofeodaalistavalla tavalla:

Hallituksen toimet taittavat velkasuhteen >> Antihumaanisesti turhat neofeodaalipäätökset piilotettuna saatanallisiin valheisiin "velkasuhteen taittumisena".

Vuonna 2007 - 2008 ilmennyt monetaristisen talousjärjestelmän romahdusprosessi rahatalousparasiitin rikosten ja moraalittoman uusiliberalisminsa aiheuttamana ilmenee siis tässä vaiheessa yhä tällä tavalla >> Täydellisesti vailla mitään moraalista oikeutusta ja täysin sokeasti taloususkonnollisten irrationaalisuuksien tekemänä pahuutena.

Mikään ei ole korjannut Kataisen hallinnonkaan talouspoliittisilla toimilla monetarismissa olevaa periaatteellista valuvikaa >> Rahatalous irtoaa yhä vakavammin irti reaalitaloudesta autonomiseksi parasiitiksi - rahatalousparasiitiksi - toteuttamaan omaa pakkomielteisen numeerista ja uskonnollista tahtoaan välittämättä hyvinvointivaltion periaatteista ja yhteiskunnan sosiaalisista konstruktioista. Tilanne on niin vakava ilman tämän tunnustamista ja lopetettavaksi vaatimista, että se on tie kohti sivilisaation perikatoa ennen pitkää!...

---> Seuraavaa 8,3 miljardin rahalähetystä Kreikkaan valmistellaan jo ja Kreikasta pamahtamassa jopa 20 miljardin euron lisälasku? >> Pohjaton kaivo on keksitty.

---> Varoitus Suomelle: “Negatiivinen kierre voisi vahvistua” >> Lainaus: "Valtiovarainministeriö varoittaa Suomea negatiivisen kierteen vahvistumisesta taloudessa, jos maan talouspolitiikan uskottavuus menetetään.


-Tällä hetkellä näyttää siltä, että Suomen talouskasvu jää ainakin lyhyellä aikavälillä kilpailijamaita alhaisemmkasi. Rakennepoliittiset toimet eivät vaikuta kasvuun vielä lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä. Talouspoliittisen uskottavuuden menettäminen jo ennestään heikon talouskasvun vaiheessa voisi johtaa negatiivisen kierteen vahvistumiseen, ministeriön suhdannekatsauksessa sanotaan.

Ministeriö kuitenkin uskoo, että kansainvälisen talouden käänne parempaa johtaa “ajan myötä” kotimaisen talouden virkoamiseen.". 

---> Jutta Urpilainen: "Suomen etu on SDP:n etu" >> Lainaus: "SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen on huolissaan Suomen poliittisen kulttuurin muutoksesta. Hän pelkää, että jo ennestään hapertuneen luottamuksen lisäksi entisestään vahvistunut populismi heikentää politiikan tekemisen hyväksyttävyyttä kansalaisten silmissä.

SDP:n Uudenmaan piirin piirikokouksessa puhunut Urpilainen otti esimerkiksi keskustelun talouden isoista ratkaisuista.

– Toiset puhuvat jopa 8 miljardin leikkauksista - toiset taas haluavat lisävelkaa elvytykseen. Nyt pitää lupausten ja odotusten kanssa olla rehellinen ja realistinen. Jos kansalaiset eivät saa koville lupauksille katetta, heikentää se koko politiittisen kentän uskottavuutta, Urpilainen sanoi.

Sosialidemokraatit ei edes vaikeana aikana sorru populismin mustavalkoisiin katteettomiin lupauksiin, jotka vääjäämättä johtavat kansalaisten entistä suurempaan pettymykseen, sanoo Urpilainen. Uudistavana, vastuunsa kantavana ja rehellisenä SDP tekee politiikkaa, jota isänmaa meiltä vaatii. Suomen etu on SDP:n etu.".

Eli SDP rypee Kokoomuksen apupuolueena tähdentäen neofeodaalistavien "talouspolitiikan rakennepoliittisten toimien" keskeisyyttä, jotta "Suomen etu" pääsee toteutumaan länsieliitin rahatalousparasiittisten intressien hyväksi. Jutan parjaama "populismi" on kritiikkiä ko. neofeodaalistavia toimia kohtaan ja Jutan mainitsema "Suomen etu" on ainoastaan eliitin ja asiamiestensä etua - Ei missään vaiheessa tavallisten kansalaisten etua!

Todellinen vääristävä, valehteleva ja epärealistinen populismi tulee länsieliitin asiamiehiltä ---> Etla: Suomen kasvu kiihdyttää ensi vuonna euroalueen ohi.


Taloususkonnollisen hegemonian omaksuminen talouspoliittisen toiminnan ideologiaksi rahatalousparasiitin autonomisessa irrationaalisuudessa:

Mitä paljastuu pankkiirien ruumisröykkiöiden alta? >> Lainaus: "Jos ruumiit olisivat pisteitä paperilla, ne yhdistämällä muodostuisi pahaenteinen kuva maailmanlaajuisesta talousmaailman rikollistoiminnasta, jollaista ei ole aiemmin nähty. Sen pitäisi varoittaa meitä kaikkia siitä, että olemme jonkin niin suunnattoman suuren kynnyksellä, että se tulee järisyttämään tuntemaamme talousmaailmaa luita ja ytimiä myöten. Se näyttäisi osoittavan suurten pankkien ja hallitusten, vakoiluverkostojen ja median rikoskumppanuuden.

Vaikka alla luetellut omituiset ja salaperäiset kuolemat alkavat vasta tammikuun 2014 lopulla, niitä on muitakin. Ja niitä tulee vielä lisää, kertovat talousmaailman lähteet. Tutkimusteni mukaan nämä eivät ole vain sattumanvaraisia traagisia itsemurhia, vaan järjestelmällistä sellaisten yksilöiden vaientamista, jotka olisivat voineet paljastaa kaikkein korkeimmalla tasolla tapahtuneen rahatalouden petoksen. He olisivat voineet kertoa hallituksen virastojen ja työntekijöiden osallisuudesta kaikkien aikojen suurimmassa globaalin varallisuuden varkaudessa.".

Toisin sanoen länsieliitin ja asiamiestensä kartelli- ja agendarakenne on täysin päivänselvää supermafiatoimintaa imperiaalisen maailmanherruuden saavuttamiseksi! Yleisessä mielipiteessä se on tunnettu "globalisaationa" ja vaihtoehtomediassa valveutuneiden ihmisten kritiikkionkeensa ottamana termin "Uusi maailmanjärjestys - NWO, New World Order" muodossa. 

Juuri tällaisen supermafian käskytyksessä ja ideologiasokeudessa Kataisen hallitus on ollut!

---> The euro is a democratic disaster

---> Markkinat vievät meidät pohjalle

---> Bank of England tuli ulos kaapista

---> Raportti: Talouskuri tuhoamassa Euroopan

---> Kansanedustaja: Miljardi Suomelta suuryrityksille – virhe näkyy nyt.


Länsieliitin rahatalousparasiitin vaatimuksiin alistuneen talouspolitiikan neofeodaaliset seuraukset hyvinvointivaltioperiaatteiden tuhoamisen kautta:

Luuvitonen iskee köyhät kanveesiin >> 

Lainauksia: "Maaliskuussa TV 1:ssä istui Arto Nybergin haastateltavana ministeri Jutta Urpilainen. Arto totesi, että hallitusohjelmassa luvattiin, että lapsilisiin ei kosketa ja työttömyysaste painetaan viiteen prosenttiin. Nyt lapsilisiä leikataan ja työttömyysaate on yhdeksän prosenttia. Miten tässä näin on käynyt?"

"Jutta vastasi, että aikanaan kukaan ei osannut ennustaa minkälainen taloustilanne on tänään. Lähes samaan hengenvetoon hän selitti, että taloudessa ei ole mitään suhdannekriisiä. Ongelmat ovat rakenteellisia. Jutan puhe osoitti kuinka hän ja hallitus elävät harhojen vallassa.

Jos kerran ei ole suhdannekriisiä, silloin ennusteilla ei ole ollut mitään merkitystä. Talouteen syntyneet rakenteelliset ongelmat ovat hallitusten aikaansaamia ja siten hyvin tunnettuja. Niinpä vaalilupaukset lapsilisistä ja työllisyydestä olivat tietoisia valheita, joilla äänestäjiä johdettiin harhaan.   

Suhdannekriisit ilmaantuvat kenenkään tahtomatta, mutta rakenteelliset ongelmat ovat seurausta harjoitetusta politiikasta." >> Tähän puutun sen verran, että suhdannekriisit ovat tavallaan myös tahallaan aiheutettuja, koska niiden pohjana on taloususkonnollisen rahatalousparasiitin vaatimassa ideologiasokeudessa toimiminen pakkomielteisesti ja suunnitelmallisen vakaasti. Kyse ei ole siis vahingosta eikä sattumanvaraisuudesta, vaan sokeasta tahallisuudesta. Hallitusten aikaansaamat rakenteelliset ongelmat ovat sen tahallisuuden oireidenomaisia jatkeita - Ideologian kuljettamista sosiaalisten konstruktioiden ja yhteiskuntatoimintojen sekaan hyvinvointivaltion periaatteet ja demokratiaan perustuvan kansallisvaltion tuhoten.

---> "Kokoomus ja Demarit ovat vakuuttaneet tekevänsä hyvinvointivaltiota tukevaa politiikkaa, vaikka he ovat vain johdonmukaisesti seuranneet presidentti Mauno Koiviston (sd), pääministerien Kalevi Sorsan (sd) ja Harri Holkerin (kok) tekemää suunnitteleman, joka muutti maan talouden rakenteet.

Se on yksin kapitalisteja kaikin puolin ja häikäilemättä tukevaa politiikkaa.

Ensimmäisenä Holkeri vapautti pääomaliikkeet. Seuraavaksi puskista tullut nuori pääministerinä Esko Aho vapautti tavaroiden ja palvelusten liikkeet. Ne olivat todella jyrkkiä muutoksia – kaikkien rakenteellisten ongelmien alku ja juuri." >> Kyllä: kaiken taloustoiminnan vapauttaminen irrationaalisen ja pakkomielteisesti numeerisen rahatalousparasiitin intressien täyttämiseksi on tuhoavaa taloususkontoa - Vapaan markkinatalouden sijaan totalitaarisen suunnitelmallista talousdiktatuuria.

Nyt pudotetaan köyhät lopullisesti kuilun reunalta >> Lainaus: "Kirjoittajan kommentti: "Ratkaisu on tehtävä"

Yllä esitetyt vaaratekijät ovat todellisia ja ne tulevat entistä konkreettisemmiksi, jos nykyistä hallitusta ei saada kumottua tai sen suuntaa muutettua radikaalisti.

Juuri tulleen uutisen mukaan Jyrki Katainen eroaa kokoomuksen puheenjohtajuudesta ja samalla pääministerin virasta. Nyt on aika muodostaa hätätilahallitus, joka koostuisi keskustapuolueesta ja perussuomalaisista. Perussuomalaisissa on kuitenkin se paha vika, että siellä on niitä, jotka kannattavat esim. vapaakauppasopimusta.

Ilmeisesti Jyrki Katainen palkitaan globaalin eliitin toimesta EU-komissaarin viralla, koska hänen onnistui virittää Suomen talous vastaamaan ylikansallisen neoliberalismin vaatimuksia.

Nykyisen kriminaalin hallituksen on erottava välittömästi ja tilalle tulee perustaa väliaikainen hätätilahallitus, joka muodostaa uuden hallituksen, joka koostuu oikeamielisistä, humanitaarisista, viisaista ja Suomen ja sen kansalaisten etuja tavoittelevasta ryhmästä.".

Irtisanomisia, lomautuksia ja yt-neuvotteluja 2006-2013 >> Neofeodaalistamisen lähihistoria Suomen maanpetoshallinnon käsissä länsieliitin imperiaalisen rahatalousparasiittirikollisuuden hyväksi.

Kreikkalaisperhe pakeni talouskriisiä Espooseen >> Neofeodaalistettava, rappioitettava ja moraalikatoutuva Eurooppa EU:n ja rahatalousparasiitin takia.

Neofeodaalistamisen kiristyvä pahuus >> SAK: Hallitus kyykyttää työttömiäKansanedustajien palkkiot nousevat Autoliitto kritisoi säästöjä: Työssäkäyvät kovilla, teiden tilanne katastrofaalinenSote-malli tuo EU-kurjistamisen suomalaisille kotinurkille ja Synkkä arvio: ”Työttömyys ja asumisen hinta nousevat”.

Ja edelleen: Neofeodaalistaminen rikollisesti rahatalousparasiitin hulluusintressien hyväksi >> Työ katoaa korkeakoulutetuilta"Työllä ei enää rikastu" – perijöiden yhteiskunta tekee paluun ja Pitkäaikaistyöttömyys kovassa kasvussa.

Köyhyyskysely: Köyhänä olet ja köyhänä pysyt >> Aina vaan neofeodaalistaminen niin kauan kuin nykyhallitus jatkaa ja rahatalousparasiitin olemassaoloa rikollisena entiteettinä ei tunnusteta ja poisteta.

Jne. jne. jne. jne.:

---> Kolmen kerroksen väkeä

---> Raportti: Viisi Britannian rikkainta omistaa saman minkä viidennes koko kansasta

---> Globaalin velan määrä ylittänyt 100 biljoonaa dollaria | VOR

---> Lamaa luodaan tietoisesti

---> Veronmaksajat: Keskituloiselle 300 euron lovi ostovoimaan ensi vuonna

---> Ekomistin karu arvio Suomesta: “Edellytykset selvästi heikommat kuin 1990-luvulla”.

---> 12 000 yrittäjää elää köyhyysrajalla – tienaa alle 5 000 euroa vuodessa

---> EU/USA vapaakauppasopimus: Pohjavedet suuryhtiöiden rahastettavaksi.

---> Tämä säästökepponen pahentaa kestävyysvajetta.


Kataisen hallituksen em. neofeodaalistavan pahuuden alkaminen toimimaan koko eduskuntaa sisältä päin nakertavaksi itsetuhoksi:

Vasemmistoliitto hylkäsi kehysriihipaketin - lähteekö hallituksesta?Vasemmistoliitto ei hyväksy kehysriihipakettia ja Arhinmäki vahvisti: Jätämme eroanomuksen.


Vasemmiston Arhinmäki blogillaan: Hallitus päätti leikata kaikkein heikoimmilta >> Arhinmäen oma selvitys tilanteesta.

Katainen ei yllättynyt vasemmistoliiton lähdöstä >> Lainaus: "Puolueet voivat Kataisen mukaan itse valita, haluavatko tehdä vaikeita päätöksiä. Vaikeita yhteisiä päätöksiä pitäisi hänen mielestään pystyä tekemään, vaikka itse tekisi joitakin ratkaisuja toisin.

- Jonkun ne hommat pitää hoitaa.".

Kokoomuksesta terveiset Vasemmistolle: ”En jää paljoa kaipaamaan” >> "Kokoomuslainen kansanedustaja Lasse Männistö ennakoi jo Twitter-palvelussa, että ”sixpackista tuli nyt ilmeisesti viisikko”.


–Olisin toivonut yhteen hiileen puhaltamista ja vastuunkantoa, mutta en jää paljoa kaipaamaan, Männistö toteaa tviitissään.". 

Eli suomennettuna Katainen syyllistää Vasemmistoa siitä, ettei se halunnut enää jatkaa neofeodaalistavien talouspoliittisten rappiotoimien harjoittamista Kokoomuksen apupuolueena.


Männistö puolestaan olisi halunnut Vasemmiston yhä taipuneen kokoomuslaisen politiikan ikeeseen länsieliitin rahatalousparasiittirikollisuuden hyväksi neofeodaalistamisbakkanaalina.

Tämä Vasemmiston hallituksesta eroaminen onkin paljastanut yhä enemmän Kataisen hallituksen ylimielisyyttä ja ideologista sokeutta länsieliitin asiamiesryhmänä valtamedian pönkitettyä sitä häikäilemättä mukana >> Katselin TV:stä aihetta käsitelleitä uutisia ja siellä "asiantuntijoiden" kommentit olivat järjestään Vasemmistoa lyttääviä ja Kataisen hallintoa puoltavia - Vasemmisto ei muka halunnut "kantaa vastuuta". 

Sympatiapisteet menevätkin minulta Vasemmistolle tästä erosiirrostaan, vaikka on samaan aikaan muistettava, kuinka kauan Vasemmisto kuitenkin teki hallituksessa kokoomuslaista politiikkaa petoksellisesti hyvinvointivaltioperiaatteita ja humaaneja arvoja vastaan.

Vasemmiston eroamisesta on kuitenkin alkanut Kataisen hallituksen uskottavuuden mureneminen ja se on nyt nähty edenneen jo Kataisen itsensä eroamiseen! Mitä vielä seuraakaan?!... Olen sitä mieltä, ettei joka tapauksessa tämä hallitus voi jatkaa moraalittomuudessaan ja ideologisen sokeuden pakkomielteissään, joilla ei ole oikeutusta reaalitodellisuudessa!


Kataisen hallinnon ja Kokoomuksen ylimielisyys, valehtelu ja ideologinen sokeus hyvinvointivaltion ja yhteiskunnan sosiaalisten rakenteiden halventamisena ja tuhoamisena:

Kansanedustajien palkkiot nousevat >> Väestön kurjistamisen vieressä ilkkuvaa vittuilua! 

Katainen: Myös minä joudun säästötalkoisiin >> Tekopyhyyden huipentumaa väestön kurjistamisen ylimielisenä mitätöimisenä - Osa 1.

Katainen: Ministerisalkut jaetaan osin säästösyistä >> Tekopyhyyden huipentumaa väestön kurjistamisen ylimielisenä mitätöimisenä - Osa 2.

Pääministeri: Kansa on tyhmää >> Suoraa vittuilua ja aliarvioimista!

Pääministeri: Kansan vastustus on "huono peruste" torjua Nato-jäsenyys >> Ensin ne aivopesee älyttömällä tekopyhyydellä ja moraalittomalla valehtelemisella kansaa ja sitten ne eivät välitä kansasta, vaikka se pystyisi heräämään aivopesunsa syövereistä vastustamaan näiden länsieliitin asiamiesten pahuustoimia.

Vasemmistokansanedustaja: "Katainen ei suostunut neuvottelemaan" >> Kokoomuksen pakkomielteisten toimien ja ideologiasokeuden vääjäämätön joutuminen ristiriitaan reaalitodellisuuden ja humaanien arvojen kanssa. 

Eugeniikka parantaisi Suomen kilpailukykyä >> Lainaus: "Lapsilisiä voidaankin aivan yksiselitteisesti pitää täysin moraalittomina, koska ne eivät tuota yhteiskunnalle kokonaisuutena ainoastaan taloudellista haittaa vaan myös saavat aikaan täysin tarpeetonta inhimillistä kärsimystä etenkin niille muutoin mahdollisesti syntymättä jääville ihmisille, joilla ei ole välttämättä minkäänlaisia edellytyksiä sopeutua nyky-yhteiskuntaan ja jotka purkavat tästä seuraavaa pahoinvointia sellaisiinkin ihmisiin, jotka eivät ole tähän pahoinvointiin syyllisiä. Syntyjäänkin syrjäytyneiden ensisijainen tehtävä vaikuttaisikin olevan toimia tiettyjen poliittisten piirien tulonsiirtohäkkeihin lukittuna poliittiselta käyttäytymiseltään hyvin ennustettavana karjana, jollaisena lapsilisiä kiivaimmin puolustavat valtiojohtoisuusfanaatikot aivan taatusti kyseisen väestönosan edustajat näkevät yksilöiden sijasta, toisin kuin liberaalit porvarit eli vasemmiston termistöllä kapitalistisiat, joille yhteiskunta on ensisijaisesti kokoelma yksilöitä, joista jokaisen yhteiskuntakelpoisuuden edistäminen ensisijaisesti rakentavan kilpailun ja jossain määrin myös aidosti kannustavan hyväntekeväisyyden kautta on varmasti eduksi ihan kaikille.".

Tämä Kokoomus-jugend -poikasen ajatushässäkkä on tyypillinen esimerkki siitä, kuinka äärioikeistolainen ajattelu pitää ihmisiä eriarvoisina muka lähtökohtaisesti ja olisi muka olemassa jokin jumalallinen jakoperuste, minkä mukaan sellainen muka syntyperäerilaisuus oikeuttaa eugeniikaiseen poliittiseen toimintaan lähtökohtaisesti. 

Oikeastihan kaikilla ihmisillä on syntyessään potentiaalia yhtäläisesti yhteiskunnassa menestymiseen ja olemiseen ja vain olosuhteet voivat sitä muuttaa - Eriarvoisuus on poliittisen toiminnan tulosta eikä liity ihmisen syntymässä saamiinsa ominaisuuksiin! 

Nimittäin ihmismieli eli ihmisen psykologis-sosiaalinen sisältö on avaimet yhtäläisille yksilöiden kehitysmahdollisuuksille, koska ihminen on sosiaalinen olento, jossa jokaisen yksilön pohjalla on aina yhteisö - Kaikki yhteisön ja sosiaalisen konstruktion luomat mahdollisuudet olla moniarvoinen ja keskenään tasavertainen osa yhteisöä. 

Kuitenkin juuri tuollaisten Kokoomus-jugend -tyyppien ajatusharhojen takia tehtävä politiikka mm. juuri em. neofeodaalistamisena on itsessään se, joka aiheuttaa eriarvoistumisen lähtökohtaisesti ja käytännössä. Se tuhoaa tietoisena väkivaltana nuo ihmisen psykologis-sosiaaliset sisällöt olla moniarvoinen ja keskenään tasavertainen osa yhteisöä ylikorostamalla olosuhteiden erilaistavat vaikutukset tuhoisaksi epäyhteiskuntatoiminnaksi.

Yhteisön ja sosiaalisen konstruktion olemassaolomuodot vääristyvät ja polarisoituvat siis neofeodalismiin, missä yhteisön koostumujaot eri polarisaatioryhmien välillä kasvaa ja pahenee pahenemistaan, mitä enemmän tällainen kokoomuslainen ajattelu valtaa toimintaa. Lopulta tie johtaa humaanin sosiaalisen konstruktion romahdukseen, jos eugeniikkaisesta ajattelusta ei luovuta!

Niinpä tuollaiset eugeniikkaiset ajatusharhat ovat suunniteltua pahuutta! Niillä ei ole mitään tekemistä hyvinvointivaltion periaatteiden kanssa! Ei mitään! Näistä ajatusharhoista on päästävä eroon!

Yhteishyvän ja yksilöiden menestymisen tuottaminen yhteiskuntaan lähtee aina siitä, että ymmärtää kollektiivisia ja ryhmäpsykologisia ominaisuuksia yhteiskunnan perusturvan ja yhteishyvän muodostamisessa ja ylläpitämisessä. Länsimaissa tätä ei nykyään ymmärretä, vaan sen sijaan on taannuttu mm. juuri eugeniikkaisten teesien harhoihin. Sitä on edesauttanut Ayn Randilainen yli-individuaali sokeus, jonka kasvualustana em. rahatalousparasiittinen taloususkonto on toiminut petollisen hyvin - Olosuhteita korostetaan täysin väärin rahatalousparasiitin vaatimana neofeodaalistavana operaationa vailla asioita ymmärtävää oikeutusta ja moraalia.

Täällä Suomessakin hullut globalisaation ja uusliberalismin ideologiat jylläävät ja tuottavat siksi tuollakin tavalla valuvikaisina suurta yhteiskunnallista vahinkoa huolimatta niiden joistakin pinnallisesti hyvältä kuulostavista teeseistä; "vapaa talous", "liberaalit arvot" jne. Isoimmat ongelmat siinä ovat tietenkin muodostuneet taloususkonnollisiksi ja imperiaalisiksi pakkomielteiksi länsimaisen ajattelun jo hyvin vaarallisesti kattaen.

Länsimaissa yhteishyvällinen ajattelu osattiin joskus menneisyydessä suhteellisen hyvin, mistä oli aikoinaan tuloksena mm. pohjoismainen hyvinvointivaltio Ruotsin esimerkin mukaan myös Suomessa osittaisena kokeiluna sekä alun perin vielä kauemmin aikaa sitten Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen ja perustuslakinsa kautta ajatushistoriallisena renessanssin projektina.

Nyt länsieliitti asiamiehineen ja imperiaalisine - taloususkonnollisine hegemonioineen on ollut ajamassa näitä humaaneja arvoja ja prosesseja tuhoon em. tapaan!! - "Kiitos" siitä siis myös Kataisen hallitukselle!


Neofeodaalistamista vastustavien kansalaisten kuulematta jättäminen ja rahatalousparasiitin vaatimuksille humaanien vaihtoehtojen syrjäyttäminen:

Espanjassa suurmielenosoituksia säästöjä vastaan – kymmeniä loukkaantui yhteenotoissa >> Espanjassa saisi alkaa Euroopan kevät ja levitä koko EU:n alueelle niin, että kesän tullessa EU ja euro lakkaa olemasta!...

---> Violent clashes at Brussels protest ja Labor Protest Sparks Clashes in Brussels

Samaan aikaan täällä Suomessa sumennetaan tietoisuutta mm. Eurojackpotilla >> Eurojackpotin yli 57 miljoonan euron hirmupotti Suomeen!

Islanti taistelee pankkikartellia vastaan - menestyy, ja valtamedia vaikenee >> Vaihtoehto, josta ei puhuta Suomen julkisessa keskustelussa oikeastaan mitään, kuten tämä jo kolme vuotta vanha Riikka Söyringin kirjoitus osoittaa. Edistystä tilanteeseen ei silti ole senkään jälkeen tullut!

Lainauksia: "Kun vuoden 2008 alussa globaali finanssikriisi alkoi, Islanti meni kirjaimellisesti konkurssiin. Syyt konkurssiin mainittiin tuolloin mediassa vain ohimennen, ja sen jälkeen tuo vähän tunnettu Islanti vaivutettiin unholaan.

Islannin tarina on yhä ajankohtainen, erityisesti nyt kun Euroopan Unionin jäsenmaista yksi toisensa jälkeen on vaipumassa pohjattomaan velkasuohon, ja koko euro on vaarassa kaatua – omaan mahdottomuuteensa, tekisi mieli sanoa.

Ja se onkin syy siihen, miksi Islannista ei haluta puhua: Islannin ei haluta toimivan esimerkkinä muulle maailmalle."

"Toimittajan kommentti: Islannin lama on ohi, se jätti "velat" maksamatta.

Islanti päätti kaksi vuotta sitten (2009) kansanäänestyksellä jättää "velat" maksamatta ja pakottaa sijoittajat vastuuseen pankkisysteemin romahtamisesta. Sijoittajille ja velkojille kerrottiin "Ottakaa tai jättäkää!" Velkasummaa oli pienennettävä.

Pankit olivat holtittomalla taloudenpidollaan ja keinottelullaan saaneet aikaan velan, joka oli 11 kertaa kansan kokonaistuloa suurempi.

Viralliset tilastot osoittavat päätöksen onnistuneeksi. Lama oli ohi vuoden 2010 kolmannella neljänneksellä. Islannin valuutan arvo putosi helpottaen vientiä.

Irlannissa tieto Islannin menestyksestä saattaa aiheuttaa painetta poliitikkojen suuntaan: kansalaiset haluavat tietää, miksi Irlanti ei eronnut euroalueesta ja vaatinut velkojen uudelleenjärjestelyä.

Nobel-palkittu Paul Krugman on toistuvasti kehottanut Irlantia, Kreikkaa ja Portugalia harkitsemaan euroalueesta irrottautumista ja velkajärjestelyä.

YK:n alainen Kansainvälinen valuuttarahasto IMF on yllättynyt Islannin nopeasta noususta.

 "Islanti antoi pankkien kaatua. Ne olivat yksityisiä pankkeja, emmekä me pumpanneet rahaa niiden elvyttämiseen. Ei ole valtion asia nostaa kaatuneita, yksityisomistuksessa olevia pankkeja pystyyn."

Islannin presidentti Olafur R Grímsson.".

Näille länsieliitin rahatalous-imperiaalisille ja neofeodaalisen eugeniikkaisille pakkomielteille eli sanalla sanoen antihumaanisuudelle on paljon parempia vaihtoehtoja! Parhaimpien joukossa niitä on jo hyvin pitkälle mietittynä myös mm. arvostamani LaRouche-liikkeen piirissä >> Glass Steagall ja NAWAPA.


Eduskunnan opposition petollisuus ja huonous taantumisena mukaan länsieliitin asiamiestoimintaan ja eugeniikkaiseen neofeodaali-ajatteluun: 


Soinin Nato-kanta muuttunut - "Venäläisille pitää näyttää" >> Soini on ollut ääripetollinen, mutta tavallaan eipä se ole yllätys. Nyt Soinista on jäljellä lähinnä vain länsieliitin asiamies.

---> Soini yritti kammeta pienempiä puolueita ulos tiedotustilaisuudesta – pääsivät lopulta jakkaroille.

Ei voi kuin ihmetellä >>

Lainauksia: "Kansanedustaja Pentti Kettusen ja 15 muun perussuomalaisen lakialoitteessa ehdotetaan, että avioliitossa miehen kanssa elävä nainen, joka synnyttää 1–3 lasta, pääsisi eläkkeelle muita aiemmin. Ensimmäisen lapsen syntymä alentaisi naisen eläkeikää kolmella vuodella. Toinen ja kolmas lapsi alentaisivat sitä kaksi vuotta. Kolme lasta synnyttävä nainen pääsisi siten eläkkeelle seitsemän vuotta lakisääteisen eläkkeen täyttymistä ennen. Etuuden saisi vain silloin, kun ainakin toinen puolisoista on Suomen kansalainen."

"Tässä ehdotuksessa minua häiritsee eniten se, että näin moni kansanedustaja ei tunnu ymmärtävän lainsäädännön hierarkiasta mitään. Tavallinen laki ei saa olla ristiriidassa perustuslain kanssa.".

"Perustuslain 6 § sanoo näin:

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.


Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
".

Eli osaltaan Perussuomalaisten eugeniikkapiirien kautta myös Kokoomus-jugendin "arvo" on nyt noussut, kun "heikompaa aineista" on alettu kurittamaan ja neofeodalismi etenee. Aivan kuten myös Kokoomus ja SDP länsieliitin asiamiesryhminä ovat nostaneet "arvoaan" kaltaistensa piirissä onnistuen saamaan aikaan Kataisen hallituksessa em. neofeodalismia.

Oikeastaan ensireaktioni vuoden 2011 eduskuntavaaleihin oli oikea, vaikka välillä sen jälkeen uskottelin osassa persujen ohjelmaa olleen jotain oikeaa oppositiota mm. juuri näitä tässä linkkaamassani kuvassa mainittuja länsieliitin intressejä ja rakenteita vastaan >> Soini-kuva.

Tässä on ilmeisen tuohduksissani kirjoittamani ensireaktioni viime eduskuntavaalien tulokseen ja sittemmin pinnan alla olen aavistellutkin, että persuista tulisi hyvä Kokoomuksen apulainen ---> Eduskuntavaalien 2011 tuloksen ensiarvio: Fasismi nousee sekä liberaali- että konservatiivipuolelta!


Osa perussuomalaisista on varmaankin toki edelleen hyvällä asialla, mutta lisää epäluottamusta olen saanut monia heitäkin kohtaan, kun olen havainnut heillä viime aikojen länsi vs. Venäjä -eskalaatiossa sokeaa ja irrationaalisen agendallista russofobiaa. Olen todella pettynyt!


Järjen äänet ja teot ilmenevät jatkossa yllättäviltäkin tahoilta:

Veltto Virtanen hermostui eduskunnassa 27.03.2014 ja Veltto Virtanen: Olen pettynyt perussuomalaisiin.

Nykyään on alkanut olemaan niin, että näennäisesti kaikkein hulluimmilta vaikuttavat protestien tekijät ovatkin itse asiassa niitä kaikkein järkevimpiä toimijoita!.... Institutionalisoitunut hulluus peilautuu sen vastavoimien kautta esille kenties parhaiten.

No comments: