Friday, April 25, 2014

NYT SAA RIITTÄÄ -Suurmielenosoitus tänään pe 25.4.2014 Eduskuntatalolla (Päivitetty!)!

Muistutus tänään aivan kohta alkavasta mielenosoituksesta Helsingissä alkaen Säätytalolta klo. 17:00 ja jatkuen marssilla Eduskuntatalolle varsinaiseen tapahtumaan!

Muistakaa myös toinen mielenilmaustapahtuma, joka on jatkumassa Vapun yli >> Kaksi suurmielenilmaustapahtumaa Kataisen hallituksen ja länsieliitin neofeodaalistavia toimia vastaan ja paremman yhteiskunnan puolesta!

Tässä on muutama poiminta aihetta käsittelevistä kirjoituksista:

- Tänään perjantaina suurmielenosoitus

- Milloin sinä saat tarpeeksi?

- "Nyt saa riittää"-mielenosoitus porvarijuonia vastaan

- #NytSaaRiittää suurmiekkari klo 17:00!

- Kansalaisvelvollisuus 25.4.2014

- NYT SAA RIITÄÄ Suurmielenosoitus pe 25.4.2014 Eduskuntatalolla

- Nyt saa riittää! 25.4.2014.

Itse lisään vielä "Kataisen" hallituksen vastaisen mielenosoituksen syiksi Suomen ujuttamisen NATO:n alueeksi salassa, maanpetoksellisesti ja epädemokraattisesti, josta viime aikoina on tullut esille ns. "Isäntämaasopimus" eli "yhteisymmärryspöytäkirja". Jatkanen siitä aiheesta lisää muussa kirjoituksessa, mutta tässä alla on siitä vakava kiteytys >>

Erkki Tuomioja: "Nato suojaa Suomea meteoriiteilta" >> Ja tässä siis koko komeudessaan, jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi se, että sanoiko Eki sen meteoriittisammakon vai ei. Katsokaapa muuten Ekin silmiä, kun hän sanoo sen; siitä paistaa totaalinen valehtelu ja se, ettei Eki itsekään ollenkaan usko sanomaansa. Takelteleekin sanoissaan juuri siten, kuten järjetöntä valetta lataava tekee. Eki on huono näyttelijä.

Tällaisiin mittoihin on valehtelu ja toiminnan irrationaalisuus menossa, kun länsieliitin asiamiehiä (Kuten Tuomiojaa) käskytetään yhä antihumaanimpien ja totaalisempien intressien ikeeseen länsieliitin imperiaalisten ja taloususkonnollisten ideologiapakkomielteiden takia.

Valheella on pyritty piilottamaan valheita kumuloituvasti ja tuloksena on sairasta ja paljastuvan pikanttia farssisirkusta vailla mitään yhteyttä yhteiskuntaperiaatteiden humaaniin ja arvokkaaseen hoitoon! EI MITÄÄÄN!

Siispä Suomen tämän hetken hallitus on täysin sopimaton hoitamaan yhteisiä asioitamme >> Sen on erottava välittömästi!!

----> Jyrki Kataisen eroaminen pääministerin ja kokoomusjohdon tehtävistä - Kuvaus Suomen hallituksen petoksellisesta osallisuudesta länsieliitin rahatalousparasiittisiin, imperiaalisiin ja eugeniikkaisiin neofeodaalistamistoimiin.

PS.: Täydennän mahdollisesti tätä kirjoitusta mielenosoituksen jälkeen. Lisäksi totean, että haluan miekkarin säilyvän väkivallattomana. Jos havaitsen tilanteiden eskaloitumista väkivallaksi tai havaitsen väkivaltaisia provokaattoreita, niin keskeytän omalta osaltani välittömästi miekkariin osallistumiseni! Nyt kiirehdän paikalle.


Päivitys lauantaina 26.4.2014 klo. 23:05: Mielenosoituksesta on jo kulunut reilu vuorokausi aikaa. Kokoan tähän hieman yhteen omalta osaltani eilisen kokemuksia ja tunnelmia.

Ensinnäkin kommenttina valtamedian uutisointiin (Poliisi kaasutti mielenosoittajia mielenilmauksessa Eduskuntatalolla) ko. tapahtumasta täytyy sanoa taas se tyypillinen; mielenosoittajien lukumäärä oli laitettu julki paljon oikeaa määrää pienempänä. Oikeasti väitetyn n. 700 sijaan meitä oli paljon yli 1000 kpl. 

Toisekseen mielenosoituksessa sattunut lyhyt pippurisumutusepisodi otti valtamedian uutisoinnissa tarkoituksettoman pääosan ja peitti siten mielenosoituksen sisällön ja vaatimuksen vahvasti alleen. Havaitsin paikan päällä, kuinka valtamedian lehtimiehet oikein urakalla kärkkyivät kameroineen poliisiketjun vieressä tunteiden eskaloitumishetkeä mielenosoittajien ja poliisien polttopisteessä >> Tavoiteltu jutun kärki tuli heidän syliin viimein, kamerat räpsyivät ja he saivat mitä olivat tulleet hakemaan.

Itse olin kuitenkin tyytyväinen mielenilmauksen muutoin pääosin hyvin rauhanomaiseen luonteeseen sekä suureen osanottajamäärään. Oli siinä pitkästä aikaa stadilaisilla ihmettelemistä kuitenkin, kun satoja metrejä pitkänä marssikulkueena soljuimme Säätytalolta Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta Eduskuntatalolle. Katujen varsilla olikin paikoin runsaasti katselijoita, mutta heistä olisi toivonut mukaan paljon väkeä osoittamaan mieltä kanssamme ja varsinkin ymmärtämään sen, mistä kaikesta on ollut kysymys nostattamaan jo tämänkin verran reaktiota Suomen hallitusta ja sen agendoja vastaan.

Mielenosoitus oli myös sosiaalinen tapahtuma, jossa näin muutamia kanssa-aktivisteja >> mm. Teemu Vehkalan (Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä) kanssa tuli päiviteltyä tuota Erkki Tuomiojan "meteoriitti"-lausuntoa ja miekkarin lopussa tein tuttavuutta mm. Itsenäisyyspuolueen aktiiveihin ja pääsin esittäytymään lyhyesti itse puolueen puheenjohtaja Antti Pesosellekin (Antti Pesonen - Tasapainoa etsimässä). Oikein mukavan rauhalliselta ja vakaalta mieheltä hän vaikutti :) 

Loppuilta mielenosoituksen jälkeen sujui minulla jatkoilla muutaman kanssa-aktivistin seurassa eräässä Eduskuntatalon läheisessä pubissa. Siellä juttelimme mm. tiukkaa politiikkaa ja talousasiaa muutaman tunnin ajan, missä osanottajina olivat mm. Arhi Kuittinen (Finnsanity blog) ja Auvo Rouvinen (Kuinkahan käy). Heistä ensin mainitun EU-vaaliehdokkaanakin olevan kulttuurin, median ja politiikan moniosaajan tunnenkin jo entuudestaan, mutta hauskan puhelias Auvo oli minulle ihka uusi tuttavuus kasvotusten. Mukavaa ja opettavaista oli olla sellaisessa seurassa ja oli hienoa, kun omille ajatuksillenikin löytyi vastakaikua ja ymmärrystä :)

Tässä on seuraavaksi joitakin linkkejä kuviin ja videoihin, joita mielenosoituksessa otettiin. Myös muutama miekkarikirjoitus on aiheellista ottaa esille. En itse tällä kertaa tuhlaa kallisarvoista ilmaista blogikuvatilaani tässä, vaikka itsekin räpsin valokuvia miekkarissa.

--> Euro on tullut kalliiksi: Suomi tarvitsee oman rahan - ''Nyt saa riittää 25.4.2014''

--> Suurmielenosoitus: kuvia ja ajankuva

--> Käväsin miekkaris

--> Suurmielenosoitus 2014 onnistui

--> Suurmielenosoitus Helsingissä 25.4.14 me emme unohda

--> Suurmielenosoituksen pippurikohtaus

--> Suurmielenosoitus Hallitusta Vastaan.

Sillä välin Espanjassa jo parin - kolmen vuoden ajan: Espanja tukahduttaa mielenosoituksia pampuilla ja kumiluodeilla.


Lopuksi ilmoitus uudesta vastaavasta mielenosoituksesta toukokuussa! >> NYT SAA RIITTÄÄ! - Suurmielenosoitus!.

Lainaan sen esittelytekstin tuosta Facebook-sivulta: "Tulemme järjestämään näitä, kunnes kansan toiveita ja tahtoa tullaan kuulemaan! 

Helsingissä järjestetään rauhanomainen mielenosoitus perjantaina 23.5.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Mielenosoituksen taustalla on turhautuminen vaihtoehdottomuuden politiikkaan, joka on johtanut siihen, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio.

Mielenosoittajat haluavat kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Talous on laitettava palvelemaan hyvinvointivaltiota. Leikkaamispolitiikka rapauttaa hyvinvointivaltiota ja palvelee ainoastaan markkinoita. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoituksella halutaan tukea lapsiperheitä, koululaisia, opiskelijoita, köyhiä, työttömiä, pätkätyöläisiä, vammaisia, eläkeläisiä ja jokaista muutakin suomalaista ja heidän arkeaan.

Mielenosoitus alkaa kello 14.00, koska eduskunnalla on tänä ajankohtana sisällä täysistunto, joka on alkanut 13:00, mutta ei ne sieltä tunnissa ulos tule. Tällä tavalla saamme heidät varmasti kuulemaan mielipiteemme niiden kiviseinien sisälle! Tapahtuman päätös ajankohdaksi on mietitty kello 20.00. Ohjelma on vielä aivan auki, joten jos sinulla on ideoita tai haluat itse tulla esiintymään ota yhteyttä ylläpitäjiin!

Mielenosoitus on poliittisesti sitoutumaton ja toiveena olisikin, että puoluetunnukset ja liput jätettäisiin kotiin.

Tapahtuman viralliset järjestäjät ovat samat kuin edellisenkin NYT SAA RIITTÄÄ! Suurmielenosoituksen.

Muistakaa hyvät ihmiset, että me järjestäjät ja taustatiimi emme tee tätä mielenosoitusta vaan te/me, Suomen kansa yhdessä. Nyt ja tulevaisuudessa! Asioihin on saatava muutos, ennenkuin on liian myöhäistä ja vain sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Sinä, joka voit tehdä jotain tämän tapahtuman parantamiseksi, tee se! Kerro tästä vieressä istuvalle mummolle bussissa, kaupungilla, tutuillenne, töissä, ja kotona, jotta saamme kaikki nykypolitiikkaan kyllästyneet kertomaan mielipiteensä, että NYT SAA RIITTÄÄ! Sinun mielipiteelläsi on merkitystä!

Nähdään Helsingissä siskot ja veljet!


Linkit:

Keskustelua pyritään ohjaamaan erilliseen ryhmään, jottei tapahtuma huku ihmisten erilaisiin mielipiteisiin ja uutisiin!

Tässä linkki keskusteluryhmään: https://www.facebook.com/groups/nyt.saa.riittaa/".

No comments: