Sunday, May 04, 2014

LaRouche-liikkeen webcast-seminaarien kooste maalis-toukokuulta vuonna 2014 - Länsimaiden tila länsieliitti-intressit vs. Venäjä -vastakkainasettelun ja yhteiskuntiemme neofeodaalirappion pahenemiskierteissä

Yhteiskunnallis-poliittinen antini blogissani tarjoaa tässä välissä pitkästä aikaa tuhdin annoksen LaRouche-liikkeen webcastejä tältä keväältä 2014. Niissäkin hahmottuu erityisen keskeisenä mm. Ukraina-kriisin yhä jatkuva äärimmäinen vakavuus ja eskaloituminen länsieliitin intressit vs. Venäjän intressit -vastakkainasettelun polttopisteenä >> Suursodan uhan, länsieliitin agendamanipulaatioiden ja muiden valtamedian piilottamien / vääristämien tapahtumien esille paljastaminen ja prosessikuvaus luodaan ko. webcasteissä suoraan ja älykkyydeltään - perehtyneisyydeltään erittäin syvällä asiantuntija-asenteella - Tuttuun tapaan, kuten olen LaRouche-liikettä monesti esitellessäni näyttänyt jo vuodesta 2008 alkaen.

Tyydyn taas vain lähinnä listaamaan nämä webcast-videot, joissa on tutustuttavaa moneksi tunniksi. Tämä toimikoot osaltaan pohjustuksena uusille yhteiskunnallis-poliittisille kirjoituksilleni, kunnes niiden tekeminen pääsee vauhtiin - Täytyy myöntää, että olen ollut tänä vuonna väsynyt ja kyllästynytkin tavallani tähän maailmantilanteeseen sen verran, ettei kiinnostus aktivismiin toimi toistaiseksi optimaalisesti. 

Sitä pahuutta, valehtelua ja häikäilemätöntä moraalittomuutta on näissä yhteiskunnallisissa ja geopoliittisissa kriiseissä jo niin ylitsevuotavasti ja lähes koko ajan ne näyttävät vain pahenevan, että arkeni ja aikani sovittaminen vaadittavaan taisteluun on tukkoista - No, kukapa sitä pystyisikään kohtaamaan saati käsittelemään tällaisia maailman hirveyksiä ilman siitä aiheutuvia "sivuvaikutuksia"... 

Olen silti ylläpitänyt runsasta ja suorapuheista kritiikkiä, paljastamista ja valistamista Facebook-seinälläni ja aktiviteettia myös Facebookin monissa ryhmissä / muiden aktivistien seinillä: fb-seinäni pitäisi olla julkinen, joten ainakin sieltä voitte seurailla yhteiskunnallis-poliittista aktiviteettiani. Tämä blogini toimikoot edelleen pidempien ja analyyttisempien ajatus- ja artikkelijalosteiden paikkana harkitun ja sopivan hitaasti käytetyn ajan kanssa ;) 

LaRouchen webcast-materiaali on alla aikajärjestyksessä, missä uusin eli viime perjantainen video on ylinnä. Höystän ja syvennän videoita LaRouche PAC -sivuston keskeisillä maailman geopolitiikkaa ja talousjärjestelmää sekä vaadittavia ongelmanratkaisukeinoja avaavilla tietopakettisivustoilla: "The British Empire", "Glass Steagall" ja "NAWAPA".

>> THE BRITISH EMPIRE.

>> GLASS STEAGALL

>> NAWAPA.


Lyndon LaRouchen webcast-seminaarit maaliskuun 7. päivästä toukokuun 2. päivään vuonna 2014 >>

Lyndon LaRouche Webcast, May 2nd, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, April 25th, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, April 18th, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, April 11th, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, April 4th, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, March 28th, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, March 21st, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, March 14th, 2014

Lyndon LaRouche Webcast, March 7th, 2014.

No comments: