Saturday, June 14, 2014

Alexander Stubb jatkamaan Jyrki Kataisen pohjustamaa Suomen alistamista länsieliitin alusmaaksi taloususkonnollis-imperiaalisena asiamiesjunttana

Tänään lauantaina 14.6.2014 tapahtui se pelätty, eli Alexander Stubbin valinta Kokoomuksen puheenjohtajaksi ja siksi hyvin todennäköiseksi seuraavaksi pääministeriksi täksi jäljellä olevaksi hallituskaudeksi ensi kevään eduskuntavaaleihin saakka. 

Koko valintaprosessia leimasi valtamedian taholta koko ajan kyseenalaistamaton Stubbin promotoiminen kokoomusjohtoon ja pääministeriksi oikeastaan heti siitä lähtien, kun Jyrki Katainen jätti eroilmoituksensa (Jyrki Kataisen eroaminen pääministerin ja kokoomusjohdon tehtävistä - Kuvaus Suomen hallituksen petoksellisesta osallisuudesta länsieliitin rahatalousparasiittisiin, imperiaalisiin ja eugeniikkaisiin neofeodaalistamistoimiin).

Tämä ei ole journalismia, vaan propagandistista valtaeliitin agendojen ja henkilöiden diktatuurimaisen vallan myötäilyä.

Tästä Kokoomuksen valinnasta on heti alkuun muistettava, että Stubb on nyt Suomessa eniten valtaa saanut henkilö, jota ei ole valittu vaaleilla tehtäväänsä!

Toisena seikkana on ymmärrettävä, että Stubb ei mitä todennäköisimmin aja Suomen ja kansansa etua, vaan varsinkin "joko / tai" -tilanteissa / kriisitilanteissa ensimmäisen etusijan saa aina länsieliitin johtama oligarkia ja pankkirismi sekä heidän imperiaaliset ja muut taloususkonnolliset maailmanherruuskuvitelmat.

Kolmantena seikkana on nähtävä se, kuinka Stubb on käsitellyt viime vuosina ulkopoliittisia maailmankriisejä >> Siinä on ollut nähtävissä erittäin selkeä linja länsieliitin russofobisessa ja imperiaalisessa käytännössä alkaen Georgian sodasta ja päätyen Libyan sodan ja Syyrian kriisin kautta nykyiseen Ukrainan sisällissotaan. Täydentävä asia tässä on Stubbin NATO-uskovaisuus.

Neljäs vakava huomioitava asia on se, kuinka umpimielisen sokeasti Stubb uskoo EU:n tavalla taikka toisella liittovaltioistamiseen ja kaikkeen viime vuosina sen eteen tehtyyn vuonna 2007 alkaneen talouskriisin varjolla - Suunnitellusti jo ennen sitä alkaneena!

Viides asiakokonaisuus on toki myös se, kuinka Stubb viittaa kintaalla hyvinvointivaltioperiaatteille siinä, kun hän palvelee ääriagendallistettuna rahatalousparasiitin eli lännen finanssieliitin - oligarkian kaikkia intressejä vaatimalla mm. julkisen sektorin ja hyvinvointivaltioperiaatteiden uhraamista valtiotoiminnoissa "markkinoiden" ja yksityisten pääomien hallittavaksi.

Eikä siinä vielä kaikki, mutta kaikki nämä yllä mainitut seikat ovat jo hyvin vakavia asioita kansallisen itsenäisyytemme ja sosiaalisen moraalimme kannalta, mitkä nyt ovat laitettuna perikatouhan alle entistäkin vakavammin! - Voin jollain toisella kertaa havainnollistaa lisääkin...

Tässä vaiheessa ainoa lievä lohdun mahdollisuus lepää siinä, että Stubb ehtinee sokeassa länsieliitin asiamiestoiminnassaan pääministerinä sotkemaan asiat ensi kevääseen mennessä niin pahasti ja irtoamaan siinä tavallisen kansan realiteeteista niin dystooppisiin harhoihin, että sekä hän että koko Kokoomus paljastuvat vihdoin yleisesti niiksi alastomiksi keisareiksi, jotka hylätään lopulta kansallisena tragediana sille kuuluvalla tavalla... Sen hinta voi olla tietenkin hyvin raju!...

Tästä eteen päin saa jatkaa Verkkomedia, jonka aihetta käsittelevä juttunsa on erinomaisen valistuneesti laaja ja asiayhteyksiin laittava. Lainaan runsaasti keskeisiä kohtia siitä esille >>

Lännen valtaliiton ja Venäjän-vastaisuuden ykkösnyrkki Alexander Stubb pääministeriksi >> Lainauksia:

"Suomalaiset saavat juuri niin vaarallisen pääministerin kuin eurovaalien jälkeen oli odotettavissa. Stubbin nostolla pääministeriksi on mahdollisesti vaarallisia ja hyvin laajakantoisia seurauksia, koska Stubb on kiistatta todellinen globalisti ja Uuden Maailmanjärjestyksen asiamies."

"Mitä mieleeni nousee Alexander Stubbista? Muutama dokumentoitu muisto, jotka saavat hiukseni nousemaan pystyyn. Stubb on silmissäni eliitin markkinaliberalismin ja lännen hegemoniatavoitteiden asiamies, joka on nostettu geopoliittisesti tärkeän alueen poliittiseen johtoon idän ja lännen valtaliittojen yhteentörmäyksen hetkellä."

"Valtamediat ovat tehneet kaikkensa pitääkseen "poikansa" maineen puhtaana tiellä kohti Uutta Maailmanjärjestystä. Niin, tästähän ei Suomessa keskustella, mutta siellä missä Alexander Stubb on koulutuksensa hankkinut ja elämänsä elänyt, hänen puheensa UMJ-tavoitteesta kohti maailman kattavaa lännen hegemoniaa on kuultu.

Siis aivan kuten loppuvuodesta 2008 Lontoon taloustieteellisen ja poliittisen tieteen yliopistossa Stubb puheessaan kertoi:

"On aika alkaa ajatella vakavasti Uusen Maailmanjärjestyksen järjestelmää. Järjestelmän pitäisi perustua kansainvälisiin instituutioihin eikä hallitusten väliseen toimintaan", Stubb sanoi puheessaan ja paljasti uskonsa globalismin korkeimpaan tavoitteeseen: Yhteen maailmanhallitukseen."

"Muistan Alexander Stubbin ulkoministerikaudelta kaksi jäätävää valheiden virtaa, jotka saivat jo tuolloin minut menettämään kokonaan luottamukseni siihen, että kokoomuksen globalistit, ja varsinkaan Stubb, olisivat pyrkimässä ylikansallisiin tavoitteisiinsa millään reiluksi katsottavalla rauhanomaisella tavalla.

Ensimmäinen Stubbin törkeistä Venäjän-vastaisista valheista oli Georgian konfliktiin liittyvä propaganda alkaen 08/08/08, joka muistetaan varmasti edelleen Kremlissäkin. Stubb käytti surutta asemaansa ulkoministerinä kailottaessaan koko Euroopan medialle valheenpartta siitä, että Venäjä olisi hyökännyt Georgiaan.

Jokainen vähänkin pintaa syvemmältä asiaa seurannut tiesi jo tuoreeltaan Naton Georgiaan vuosien aikana masinoiman asetelman, jossa presidentti Saakashvili lopulta määräsi armeijan hyökkäämään - Naton tukemana - kohti alueellista itsenäisyyttä vaatineita maakuntia, joissa aiempien levottomuuksien takia oli pysyvästi sijoitettuna venäläisiä rauhanturvaajia YK:n mandaatilla."

"Toinen vakava valheenvirta kuultiin Stubbilta Libyan sodassa ja nimenomaan hän oli ensimmäisten euroopalaisten ulkoministerien joukossa tarjoamassa suomalaisia Hornet-hävittäjiä Naton sotilasoperaatioon Libyaan, jolle EU antoikin täyden tukensa 11.3.2011 Unkarissa pidetyssä EU:n ulkoministerien kokouksessa.

Kuvaavaa tilanteessa olikin se, ettei suomalaisia hävittäjiä tarvittu "Libyan lentokieltoalueen" valvomiseen, koska niissä ei ollut maakohteiden pommitusominaisuuksia. Ja silkkaa maakohteiden pommitustahan se oli alusta loppuun, YK:n mandaatin vastaisesti, joka rikkoi räikeästi niin kansainvälistä oikeutta, sopimuksia kuin moraaliakin.

(Tämän päätöslauselmarikkomuksen vuoksi Venäjä ja Kiina käyttävät veto-oikeutta kaikissa Syyria-päätöslauselmissa YK:n turvallisuusneuvostossa, koska kuten Putin lupasi: "Libya-skenaarion ei anneta toistua Syyriassa".)

Lännen valtaliiton interventiota perusteltiin suurelle yleisölle Gaddafin määräämillä "siviilien pommituksilla", joita ei todellisuudessa kuitenkaan koskaan tapahtunut, kuten lukuisat lähteet ovat osoittaneet - jo silloin, ja myös jälkeenpäin."

"Stubb ei ole realisti vaan haihattelija, lähinnä mieleeni tulee despootti ja psykopaatti, joka uskoo pyhästi Yhdysvaltain johtamaan sotilaalliseen hegemoniaan ja lännen valtaliiton pankkirismiin - siis GeeNolla-unelmaan. 

Valta-asema Suomessa annetaan hänelle pelottavan lyhyeksi aikaa ja juuri ennen seuraavia eduskuntavaaleja, koska vuodessa ehtii tapahtua paljon ja Stubbin kaltainen asiamies ehtii tehdä paljon pahaa varsinkin kun nimityksenä on laajennetuilla valtaoikeuksilla varustettu pääministerin salkku. 

Kannattaa muistaa, globalismin asiamiehillä ei ole kotimaata, koska kuten Stubb itsekin sen jo tuossa sanoi, heidän mielestään "järjestelmän pitää perustua kansainvälisiin instituutioihin", ei valtioihin tai niiden kansallisuusaatteisiin. Heillä on yksi tavoite ja sen rajat ovatkin tällä kertaa paljon Uralia kauempana.

He haluavat omistaa koko maailman pienen eliitin kesken ja se yksi mikä on kaikille globalisteille yhteistä, olkoot he uskonnollisesti vihkiytyneitä sionisteja, koulutuksen saaneita liberalisteja tai korruptoituja nukkejohtajia, kukaan heistä ei vastusta ahneutta, eivätkä he ilmeisesti edes yritä vastustaa omaa ahneuttaan. Eivätkä he ole asemissaan meitä vaan itseään ja heitä - "valaistuneita johtajiaan" varten."

Lukijakommentti Heikki Hannikaiselta: 

"Stub on hyvin vaarallinen mies pääministerinä. Hän kulkee laput silmillä kohti Brysseliä. Hän unohtaa, että Venäjä on Suomen naapuri ja Suomi on ylipäätään olemassa vain Venäjän armosta. Sotilasliitot (kuten NATO) tulevat ja menevät, mutta Venäjä pysyy aina naapurinamme. Meidän täytyy aina olla ystävällisissä suhteissa Venäjän kanssa ja varoa ärsyttämästä sitä. Halusimmepa tätä tai emme. Lukekaa mitä presidentti J. K. Paasikivi (kok.) kirjoitti asiasta. Joku voi nyt ajatella, että siitähän on kulunut jo kohta sata vuotta. Mutta Venäjä on ollut naapurinamme yli tuhat vuotta eikä varmasti lähde tästä mihinkään seuraavaan tuhanteen vuoteen. Suomen näkökulmasta Venäjä ikuinen ja muuttumaton. Se, kuinka paljon Suomen on kärsittävä ennen kuin Stub oppii nämä realiteetit, on vielä avoinna.".

Sitten muistutus laista, jonka mukaan Stubbin nimittäminen seuraavaksi pääministeriksi ei kuitenkaan ole läpihuutojuttu - Ainakaan ei pitäisi olla, mutta todennäköisesti Stubb juntataan vaikka väkisin pääministeriksi.

Juha Hämäläinen (Hirviöistä hymypojiksi): 

Lainaus: "61 §
Valtioneuvoston muodostaminen

Eduskunta valitsee pääministerin, jonka tasavallan presidentti nimittää tähän tehtävään. Muut ministerit presidentti nimittää pääministeriksi valitun tekemän ehdotuksen mukaisesti.

Ennen pääministerin valintaa eduskuntaryhmät neuvottelevat hallitusohjelmasta ja valtioneuvoston kokoonpanosta. Näiden neuvottelujen tuloksen perusteella, kuultuaan eduskunnan puhemiestä presidentti antaa eduskunnalle tiedon pääministeriehdokkaasta. Ehdokas valitaan pääministeriksi, jos eduskunnassa toimitetussa avoimessa äänestyksessä enemmän kuin puolet annetuista äänistä on kannattanut hänen valitsemistaan.

Jos ehdokas ei saa vaadittavaa enemmistöä, asetetaan samassa järjestyksessä uusi pääministeriehdokas. Jollei uusikaan ehdokas saa yli puolta annetuista äänistä, toimitetaan eduskunnassa avoimena äänestyksenä pääministerin vaali. Valituksi tulee tällöin eniten ääniä saanut henkilö.

Valtioneuvostoa nimitettäessä ja sen kokoonpanoa merkittävästi muutettaessa eduskunnan on oltava koolla.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/1999073...

Kysymyksiä ?".

Lopuksi taustaa ja pohjustusta ymmärtämiseen tämänkin vaiheen asioille antaa äskettäinen pidempi analyysini >> Länsimaisen yhteiskunnan neofeodaalirappio tieteen, politiikan ja ajattelun taantumisena kartesiolaisen paradigman hajoamisprosessissa.

No comments: