Sunday, July 20, 2014

Malesialaisen MH17-matkustajakoneen alasampuminen Ukrainassa geopolitiikan ja russofobian false-flag -kiihottajana yhä äärimmäisempään vastakkainasetteluun länsieliitin ja Venäjän välillä - Ensipohdintaa tilanteen tiimoilta

Ukrainassa muutama päivä sitten tällä viikolla 29 tapahtunut malesialaisen matkustajalentokoneen alasampuminen ja suuri kuolleiden määrä sen mukana on ollut äkillisenä ja rajuna pääaiheena maailman geopolitiikassa, koska se on ollut aiheena länsieliitille syyttää ko. tragediasta suorasukaisesti Venäjää / Putinia sekä Ukrainan itäosissa Donbassin / Novorussian alueella Kiovan junttaa vastustavia kapinallisia eli Suomen valtamedian mukaan "venäjämielisiä".

Tämä on tietenkin herättänyt valtaisan spekulaatio- ja vastakkainasettelumyrskyn kaikilla sosiaalisen median, valtamedian ja vaihtoehtomedian palstoilla, koska ko. katastrofi on ollut osoittautumassa meille valveutuneille äärimmäisen härskiksi ns. false-flag -iskuksi länsieliitin ja Kiovan juntan yhteistoimintana. Oman osani olen minäkin tehnyt tämän false-flagin todistamiseksi ja määrittelemiseksi asioita ja linkkejä listaamalla, pohdintojani luonnostelemalla ja eri skenaarioita tutkimalla mm. juuri Facebook-seinälläni ja muilla FB-foorumeilla. 

Muutaman viime päivän aikana tämä tutkimisprosessini on tapahtunut erittäin tiiviisti ja uutterasti. Niinpä tämä tapahtuma- ja aktiviteettiryöpsähdys on taas sekoittanut bloggaamiseni täällä, kun alkuviikolla olin aikeissani kirjoitella ihan muuta asiaa täksi viikoksi... Ajattelin silti nyt alustavasti koostaa tähän jonkinlaisen ensimietelmän ko. MH17-koneen alasampumisesta alkaneesta geopoliittisesta vellomisesta. Yritän jossain vaiheessa palata listaamaan tänne blogini puolellekin koosteita FB-seinälleni kertyneestä tapauksen tutkintamateriaalistani...

Olen ollut ensinnäkin viime päivinä hyvin järkyttynyt läntisen valtamedian ja länsieliitin asiamiestoimijoiden äärimmäisen härskistä, moraalittomasta ja kyynisestä asenteesta koko tapahtumaa kohtaan, koska heitä kiinnostaa niin radikaalisti kytkeä tämä tapahtuma vain omien intressivyyhtiensä propaganda- ja agenda-aseeksi - tietenkin siis Venäjää ja Vladimir Putinia vastaan vailla ainuttakaan oikeaa / kunnollista todistetta. 

Tämä äärimmäinen vääryys, epäoikeudenmukaisuus, kansainvälisen lain kumoaminen ja siis silkka pahuus on ollut todella hurjaa havaita ja se onkin ilmennyt kohdallani mm. väsymyksenä ja suuttumuksena, josta Facebook-seinäni seuraajat ovat saaneet maistiaista tähän tyyliin - Lainaan siis itseäni tältä sunnuntailta: 

"Kuinka nuo Seitsemän uutisten uutistenlukijat kehtaa lukea noin sairasta ja käsikirjoitettua hevonvitun paskapropagandaa malesialaiskoneen tapauksesta!

Nyt olen todella suuttunut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tajuatteko, kuinka raaistunut, moraaliton ja psykopaattinen suomalaisesta ja muusta länsimaiden valtamediasta sekä länsieliitin asiamiespoliitikoista on yhtenä sairaana massana tullut tämän Ukraina-kriisin aikaisen propagandansa levittämisen myötä?! Tajuatteko?! VITTU!!!".

Tajusin kuitenkin pian tuon perään, että nyt minun pitää toki rauhoittua, sillä tänä kesänä koetut väkivaltaisuudet ja tuhonnat näissä maailman melskeissä ovat vasta pientä alkulämmittelyä siihen nähden, mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan.

Ai miksi? - No siksi, koska länsieliitin toimista on viime vuosina ja yhä korostuneemmin tänä vuonna nähty, että he eivät anna pakkomielteistään periksi koskaan ja mitään väkivallan muotoa he eivät tule jättämään käyttämättä pakkomielteitään "kehittäessään".

Pahoittelut siksi tuosta lainatusta purkauksestani! Nythän on nimittäin niin, että täytyy alkaa valmistautumaan aivan rauhallisesti ja järkevästi selviytymistaisteluun...

Hyvin puistattavan vakavaa sävyä tämäkin tietysti on maailman tilanteen määrittelyksi.

Putin’s Coup In Jewmerica’s Back Yard | Real Jew News >> Brother Nathanael onneksi näkee valon pilkahdusta kaiken länsirappion vieressä >> BRICS-maiden uusi ja rohkea aktiviteetti on tällä hetkellä ainoa jotensakin varteen otettava toivo paremmasta Maapallolla... 

Ja länsimaissa mm. LaRouche-liikkeen teesitkin ovat tärkeää toivon kipinää. Siinä ko. BRICS-maiden aktiviteetti on myös mainittu valoisassa katsannossa, mutta tähdellisemmin heillä osoitetaan ja vaaditaan länsimaiden itsensä ryhdistäytymistä nyt ja heti Glass-Steagall -reformin, Barack Obaman viralta poistamisen ja täysin uuden ja humaanin talousjärjestelmän eli ns. fuusioenergiaan perustuvan neorenessanssisen ekonomian toteuttamiseen lännen nykypahuuden sijalle!...

Näitä asioita LPAC tuo hyvin esille mm. tässä äskettäisessä viime perjantain webcast-seminaarissa (Mainittakoon tässä välissä ihmetteleville, että itse Lyndon LaRouche on ollut viime viikkoina poissa kokonaan valokeilasta kuulemma sairastumisen takia - Taannoin kuulin, että hänelle oli tehty kesäkuussa "pieni lääkinnällinen operaatio"; hmmmm :/ ...) >> July 18th, 2014 Webcast.

Mutta kuinka pitkään ja kuinka hyvin länsieliittipiirien taloususkonnollista, imperiaalista ja ääritraumaattista pakkomiellettä vastaan voidaan täällä länsimaissa selviytyä yhtäältä BRICS-maiden esimerkkien tai LaRouche-liikkeen osoittamien parannuskeinojen toteuttamistoivossa, ennen kuin länsieliitin edesauttama systeemivika, rappioprosessi ja sodanlietsontauhka lakkaa riittävästi transatlanttisesta piiristä? Kuinka paljon tuhoa, kuolemaa ja kärsimystä ehtii ennen sitä vielä tulemaan? Kuinka peruuttamattomaksi länsimaisen sivilisaation alasajo vielä menee sen takia?...

Ensinnäkin on erittäin valitettavaa, kun tälläkin hetkellä näyttää edelleen kuitenkin siltä, että länsieliitin ko. ääritrauma kaikkine jo monta kertaa havainnollistettuine piirteineen ilmenee ns. "loppuun saakka" menevänä pakkomiellekierteenä talous- ja geopolitiikkatoiminnassaan - Ei siihen voi suhtautua ollenkaan kevyesti!...

Kun länsieliitin pääpukariasiamiesten puheitakin jo pelkästään on kuunnellut tänäkin vuonna, niin eihän niissä ole ollut mitään myönnytysten, sovittelevuuden tai liennytyksen piirteitä - Tänä vuonna yhä keskeisemmin vain vastakkainasettelua ja vihan lietsontaa mm. juuri russofobisessa maanisuudessaan.

Sekopäisimmillä psykopaateillahan on tapana tehdä "viimeisen tilanteen" kohdalla vähintään itsemurha, mutta tunnetusti joskus myös ns. laajennettu sellainen... Minkäköhän lainen lännen globaalilla psykopaattikartellilla "viimeisen tilanteen" "itsemurha" lienee?....

Melkein mitä tahansa Kiovan juntan tekoja puolustavaa ja promotoivaa länsijohtajaa / Obamaa ja Putinia ei tosiaan voi verrata yhteismitallisesti keskenään >> Psykopaattisimpien - ideologiasokeimpien länsijohtajien kyyninen, moraaliton ja sairas agendallisuutensa etenkin geopolitiikassaan on pahuudessa tällä hetkellä täysin ylittämätöntä ja vertaansa vailla - Ylivertaisen hybriksensä sokaisemaa mielisairautta, minkä typeryyden astetta he itse eivät näytä edes tajuavan! Kuin todellakin läntinen valtaliitto asiamiehineen ja valtamedian kätyreineen olisi saanut vaarallisen aivoviruksen ja mielen syövän visvaisena saatanallisuutena.

Toisaalta erittäin vakavana ilmiönä tässäkin ko. tapahtumasarjassa on ollut läntisen väestön suuri valveutumattomuuden aste tajuamaan ja havaitsemaan näitä geopolitiikan syviä vesiä sekä parannuskeinoja niihin, ja siksi siitä johtuvat ideologiasokeat ilmiöt ovat nousseet hirvittävään osaan tätäkin ko. tapahtumasarjaa ymmärrettäessä - Nimenomaan kyse on ns. russofobiasta!

Kiteytänkin taas kerran russofobien maailmankuvan, joka on eskaloitunut uuteen äärimmäisyyteen tämän malesialaiskoneen alas ampumisen johdosta jo heti tapauksen sattumisen jälkeen, vaikka sen tutkimuksista ja syyllisistä saati Venäjän osallisuudesta ei ole ollut siinä vielä varmuutta saati selvyyttä >> Se on näemmä niin, että mikä sopii etäisestikin ideologisesti sokeaan mieleen, niin sen avulla syntipukki maalataan vaikka kokonaisuuksista ja itse asioistakin ymmärtämättömässä pimeydessä.

Tämän lentokonetapauksen myötä viime päivinä kaikilla mahdollisilla keskustelupalstoilla valtamedian uutisjuttujen yhteydessä, sosiaalisessa mediassa jne. on lukijakommenteissa ollutkin taas niin hirvittävän paljon russofobista ideologiasokeutta ja hirvittävää se on juuri siksi, kun sillä ei ole mitään rakentavaa tai edistyksellistä tekemistä yhteiskunnallisen - poliittisen ymmärryksen kanssa!

Niissä russofobisissa lukijakommenteissa on tarjolla myös sellaista todella inhaa ja juuri ideologiasokeutta ilmentävää kieltäkin tyyliin: "Nyt kaikki Putinistit eivät enää ole ihmisiä" / "Nyt Putler teki viimeisen tekonsa ja kaikki häntä puoltavat ovat hirviöitä". Sellainen kertoo kieroon palikoituneesta ihmis- ja tapahtumakäsityksestä, joka voi olla jopa vaarallista tyhmyyttä!

Ideologinen tunnistaminen tapahtuu tällaisessa degeneroituneen mielen piirissä hyvin ohuella ja vääristyneellä ismipinnalla ja asioista ei ole siinä syvää ymmärrystä, kun yhteyksiä kokonaisuuksien ja osien kesken eikä prosesseja metafyysisten ilmiöiden parissa pystytä tekemään >> Siinä vedotaan häpeän ja kunnian tuntojen maailmaan yksinkertaisina palikoina, jossa pyritään mustamaalaamaan "ne toiset" äärimmäisen häpeällisiksi ja "vain meillä" on suurta kunniaa muka oikeista käsityksistä - Vain "Venäjää intohimoisesti pelkäävä ja / tai vastustava asenne on oikea aina".

Tämä on hyvin selkeä tunnusmerkistö sille, kuinka koherenssia ja kokonaisuuksia ei ymmärretä, ja missä mieli on syystä tai toisesta degeneroitunut käsittelemään asioita alkukantaisen rituaalisesti primitiivisten ja pinnallisten viholliskuvien ikeessä vailla laajoja ja syviä näkemyksiä... << Tärkeä psykologis-sosiaalisen tutkimisen ja määrittelemisen paikka, miksi jotkut ihmiset taantuvat tälle asteelle ja monesti sitä enemmän mitä vakavammin yhteiskunta kriisiytyy... Jääkööt se silti tämän enemmittä muuhun kertaan.

Läntinen valtamedia samalla sokeuttaa ja tuhoaa koherenssisen ja kokonaiskuvallisen ymmärryksen em. propagandasumutuksessaan, jonka myötä ohuet ismipintaväittelyt, primitiiviset viholliskuvat ja degeneroituneet mielenprosessit kukoistavat entistä pahemmin vailla oikeaa / kunnollista yhteiskunnallista ja poliittista tajuntaa >> Tämä on ollut kasvava trendi tänä omana aktivistiaikanani, jonka olen selvästi joutunut näiden kriittisten geopolitiikan ja maailmantalouden tapahtumapisteiden kautta havaitsemaan jo monta vuotta...

Ja nyt tässä russofobisessa lukijakommentoinnissa yms. toiminnassa tyhmyys tiivistyy tietyissä piireissä sitä enemmän mitä enemmän Putinia ja Venäjää saadaan länsieliitin ja läntisen valtamedian toimesta mustamaalattua kollektiivisessa tietoisuudessa, ja mitä enemmän ihmisten mieliä saadaan ylipäätään sekoitettua - degeneroitettua näillä false-flageilla ja läntisen valtamedian moraalittomilla valehtelu- ja propagandaskenaarioilla.

Kuitenkin on lopulta niin, että vain useita vuosia tätä länsieliitin geopolitiikan eli taloususkonnollisen imperialisminsa kehitystä ja vaiheita hyvin tarkkaan seuraamalla ja siinä rohkeasti myyttejä, tabuja, harhaisia uskomuksia ja ohuita ismikäsityksiä - kuten juuri russofobiaa - kyseenalaistamalla on voinut saada mahdollisuuden ymmärtää kunnolla totuuteen pyrkivänä kokonaisuutena ja koherenttisuutena tätä tämän vuoden eskalaatiota kohti WW3:n vaaraa ja sitä, miksi ja miten Venäjä on kokonaisuudessa se osa kuin nyt sattuu olemaan ja miksi siinä kieroutunut russofobia kukoistaa osittain jopa ennen näkemättömästi tietyissä maissa, kuten juuri Suomessa ja ääriversiona Ukrainassa...


PS.: Palaan säännöllisiin kasvi- ja sääaiheisiin blogikirjoituksiini takautuvasti bloggaamisohjelmani koettua taas tällaisen yllättävän muutoksen.

No comments: