Sunday, July 06, 2014

Ukraina-kriisin geopoliittista tilanneanalyysiä havainnollistamaan länsieliitin ja asiamiestensä pahuutta ja kyseenalaistamaan russofobisten harhojen mielettömyyttä

Vaikka heinäkuuta on kulunut vasta noin viikko, niin silti Ukraina-kriisi on eskaloitunut paljon lisää sitten kesäkuun aikaisista maailman geopolitiikan tapahtumista tekemäni koosteen (Länsieliitin geopoliittisia toimia finanssi-, ääri-islamisti-, uusnatsi- ja peitesota-aseineen kesäkuussa 2014 - Hyvän ja pahan taistelun kiteytymä: Cristina Fernandez de Kirchner vs. Barack Obama) jälkeen. 

Siksi nyt tähän kohtaan teen perinpohjaisen ja erittäin kriittisen yhteenvedon koko Ukraina-kriisin luonteista osana geopolitiikan tämän hetken kokonaisuutta!


Alkuun sitä varten havainnollistan ko. kokonaisuutta kahden erinomaisen geopoliittisen analyysin kautta >> 

Paul Craig Robertsilta on tässä erinomaisen tarkkanäköistä ja syväymmärtävää analyysiä Ukraina-kriisin geopoliittisesta tämän hetken vaiheesta!: How Long Can Putin Wait?


Erittäin hyvää analyysiä tarjoaa myös tämä Tony Cartaluccin juttu (Ukraine: Kiev’s Ticking Time Bomb), missä hän toteaa sen, kuinka toivottomasti Ukraina on itsetuhon tiellä, koska Kiovan neonatseista koostuvan juntan moraalittomuuden olemus on niin paljon omaan mahdottomuuteensa luhistuvaa. 

Siinä osaksi siksi, koska läntisessäkin Ukrainassa väestö tulee ennen pitkää huomaamaan tuon Kiovan juntan hallintoon kuuluvan petoksen ja pahuuden mm. koko Ukrainan ekonomis-sosiaalisen katastrofiprosessin kautta aiheuttaen todennäköisesti seuraavan kansannousun. Valitettavasti tulos siitä voi olla jopa yhä karmeampaa sotkua ja koko Ukrainan olemassa olon lakkaaminen... 

Cartalucci tuo esille sen, että Kiovan juntan osoittamalla tavalla ilman humaania pohjaa tämä Ukrainan luhistumisprosessi on vääjäämätön ja siksi vääjäämättömästi se paljastaa länsieliitinkin tekopyhän virneen takana olevan poliittisen perikadon ja siten myös NATO lakkaa olemasta oikeutettu entiteetti... 

Aikatauluista ei voi tässäkään silti tietää mitään tarkkaa. Minun mielestäni Cartalucci on kuitenkin hyvin paljon oikeassa >> Länsieliitti ja sen asiamiehet mm. Kiovan juntan kera ovat vailla moraalista rakennetta ja omaavat sekopäisen maailmankuvan intressitotalitarismissaan. 

Siksi heidän politiikkansa ei voi perustua kestävälle ja kehittyvälle pohjalle, vaan se on systeemivikaista syöpäkasvainta. Niiden kohtalona on aina ollut historiassa hajota sisään päin luhistuvana perikatona ennemmin tai myöhemmin, mutta toisaalta sellaisiakin prosesseja länsieliitti myös on käyttänyt hajoita ja hallitse -metodeitaan varten satojen vuosien ajan... 

Valitettavasti näemme molemmista jutuista juuri sen, kuinka länsieliitti etenkin juuri Washingtonin pääasiamiestensä johdolla pinnalta katsoen ja kulissien takana myös Lontoon Cityn johdolla haluaa yksinomaan imperiaalista aggressiota ja sotaa hysteerisen pakkomielteisenä sekä harjoittaa valtamediansa välityksellä tarvittavaa propagandamanipulaatiota intressejään varten. 

Kaikki se siksi, koska heidän taktiikkana on siinä hajoita ja hallitse -metodi, jonka tämän kertainen tarkoitus on pelastaa heidän asemansa systeemivikaisena tuhoon tuomitun rahatalousparasiittinsa vaalijoina edelleenkin - Heidän asemansa maailmanherruusvisioidensa johtajina epätoivoisesti ja pakkomielteisesti. Kuten nähdään; hinnalla ja antihumaanisuudella miten tahansa omassa harhaperikadossaan.

On tämän pohjaksi ymmärrettävä miksi ja miten lännen rahatalousparasiittinen systeemi on valuvikainen eli systeemisesti vararikkoinen: Syventävää tausta-aineistoa sille löytyy paljon mm. LaRouche-liikkeen sivuilta ja Seppo Oikkosen blogista

Lisäksi Venäjä on haluamassa BRICS-maiden kanssa yhdessä pois tästä länsieliitin antihumaanista agendasta ja systeemivikaisesta talousjärjestelmästä, koska he ovat huomanneet sen omaan mahdottomuuteensa kaatuvan sisällön. Siksi länsieliitti kaikkein keskeisimmin kokee Venäjän ja BRICS-maiden tämänlaisen uuden asenteen itselleen uhkana, jonka takia Venäjä etunenässä on strateginen vihollinen länsieliitin rahatalousparasiitille ja imperialismille. 

Siksi olemme tänä vuonna nähneet russofobisen aivopesun, venäjävihan lietsomisen ja Venäjän mustamaalaamisen nousseen lännen valtamediassa ja läntisten valtapoliitikkojen puheissa ennen näkemättömään intensiteettiin - Täysin harhaisesti ja antihumaanisti projektiivisen defenssimekanismin tapaan piilottaen omat systeemiviat tietoisuuden alle ja kohdistaen itseensä luhistuvan epätoivoperikadon pois ulkopuolelleen syntipukkiin nimeltä "Venäjä ja Vladimir Putin".

Läntinen valtamedia on siksi vain tämän kuvatun länsieliittiagendan asiamiestoimija ja propagandavalheiden suoltaja russofobisesti ilman koherenssin, syväymmärryksen ja kokonaisuuksien esille tuomista - Se nähdään Suomessakin mm. YLE:n uutisoinnissa selkeästi, joka ei siksi kerro mitään tässä kirjoituksessani havainnollistettujen ydinsyiden olemuksista ja toimintatavoista. Suomenkin valtamedia on siksi nykyään tyystin sokea journalismin irvikuva ulkopolitiikan ja talouden asioissa.

Niinpä! >> Länsieliittiä asiamiehineen ei siksi rauha kiinnosta ollenkaan! Jokainen Ukraina-kriisin vaihe tämän vuoden aikana onkin kertonut siitä selkeää kieltä, koska jatkuvasti länsieliitin toimenpiteet ovat yksinomaan eskaloineet verenvuodatusta mm. Ukrainassa ja konfrontaation intensiteettiä lännen ja idän välillä. Mitään muuta oleellista ei ole missään vaiheessa nähty länsieliitin ja asiamiestensä taholta mukaan lukien Suomen hallituksen tähän agendaan valjastetut asiamiehet. 

Rauha olisi jo saatu aikaan kauan sitten ja itse asiassa mitään kriisiä ei olisi näin pahasti edes syntynyt, jos siihen olisi ollut länsieliitillä asiamiehineen oikeasti tahtoa ja tarvetta - Nyt ei ole ollut sitä tahtoa ja tarvetta jopa ollenkaan! Se on merkki tahallisesta ihmiskunnan vastaisesta toiminnasta!

Ainoat pienet lievemmän asenteen merkit joistakin EU-maista on pyritty tukahduttamaan Yhdysvaltain pakkovallan keinoilla, kuten Paul Craig Roberts tuo tuossa analyysissään ilmi - Mm. Saksan Angela Merkel ja Ranskan Francois Hollande ovat hetkittäin ilmaisseet epämääräisiä neuvotteluhaluja Vladimir Putinin kanssa, mutta pian on kuulunut päin vastoin mm. "Venäjälle pakotteita" -kuorolaulua Yhdysvaltain käskytyksessä ja länsieliitin russofobisessa harha-agendassa.

Summa summarum >> Kaikki länsieliitit asiamiehineen tässä maailmanrauhan tuhoamisessa ovat viimeistään nyt selkeästi osallisia ihmisyyden vastaiseen toimintaan sekä sotarikosten promotoimiseen! Kaikki tarvittava siitä on dokumentoitu ja tuotu esille!

Sen sijaan em. BRICS-maiden vasta-agendankin pohjalta Vladimir Putin on ollut paljon sovittelevampi yrittäessään tätä länsipahuutta vastaan strategiaa, joka mahdollistaisi mahdollisimman rauhanomaista poispääsyä tästä geopolitiikan ääripattitilanteesta.

---> Putin to West: Stop turning world into 'global barracks,' dictating rules to others (FULL SPEECH): Esim. kuuntelin tämän Putinin puheen huolellisesti ja jälleen kerran siitä voidaan todeta samaa kuin kaikista muistakin tämän vuoden aikana Putinin tekemistä puheista Ukraina-kriisiä koskien >> Niissä on paljon enemmän humaania, yhteiskunnallista ja poliittista ymmärrystä kuin kaikkien länsijohtajien puheissa yhteensä. Lisäksi Putin on ollut teoissaan aivan selkeästi puheidensa veroinen. Niinpä voidaan hyvällä syyllä todeta, että Putin on tämän hetken ylivoimaisesti paras ja ymmärtävin suuri valtapoliitikko maailmassa - Cheers Putin!

---> Putin Exposes NWO Global Prison - Conspiracy Theory No More!!!! | Conspiracy Theories.

Nyttemmin Kiovan juntan harjoittaessa USA:n ja Lontoon Cityn promotoinnin puitteissa suoraviivaista kansanmurhaa tuhoon tuomitun Ukrainan venäläistä väestöä kohtaan, on Putin uuden tilanteen edessä - Länsieliitti on selkeästi ilmaissut agendansa tämän vuoden ja varsinkin tämän kesän aikana: Se tekee kaikkensa pakkomielteissään niin, että rauhanomaista ratkaisua ei mitenkään tule nykyisissä puitteissa! Miten Putin pystyy vastaamaan sellaiseen rauhanomaisesti?...

Eli länsieliitti ei halua tinkiä mistään "omastaan", vaan totaalinarsistisesti haluaa runnoa kaiken oman päänsä mukaan, vaikka kuinka moraalittomin ja harhaisin tavoin tahansa, kuten tämä Kiovan juntan sotarikollinen toiminta länsieliitin hallinnassa selkeästi havainnollistaa. Tämänkin Paul Craig Roberts tuo tuossa jutussaan hyvin esille.

Onko siis vaihtoehtona seuraavaksi se, että Putin lähtee tukemaan sotilaallisesti Donbassin venäläisväestöä ja sen myötä heittää länsieliitille tekosyyn ja kimmokkeen geopoliittiselle suurkonfliktille ja suursodan eskaloitumiselle?!... Kuten tässä linkkaamassani The Vineyard of the Saker -blogin jutussa vaaditaan "uskottavuuden" ja "humaanin ratkaisun" nimissä Putinilta >> The Fall of Slaviansk, its meaning and implications.

Itse asiassa minun mielestäni koko tätä globaalia tragediashowta ajatellen paras strateginen siirto on LaRouche-liikkeen jo pitkään promotoima Barack Obaman viraltapano ja virkarikossyytteet. Kyytipojaksi siihen mahdollisimman pian perään Glass-Steagall -reformi alkaen Yhdysvalloista. 

Miksi näin?! - Tietenkin siksi, koska noiden toimenpiteiden taustalla ja niihin kiinteästi kytkeytyneenä on ensinnäkin rauhanomainen metodi sekä sitä varten syvä geopoliittinen ja ekonominen ymmärrys länsieliitin tämän hetkisestä "mielentilasta" edellä kuvattuun tapaan ja vuosikymmenien ajan siihen johtaneista prosesseista länsieliitin rahatalousparasiittisessa taloususkonnossaan ja itsetarkoituksellisen pakkomielteisessä imperialismissaan. 

Länsieliitin asenne on siis niin hegemoniallisesti periksiantamaton imperiaalinen aggressio hinnalla millä hyvänsä ja mitään keinoja kaihtamatta, että sitä ei tule pohtia alhaalta ylöspäin osiensa kautta tapahtuvana hajanaisena kyhäelmänä, vaan ylhäältä alaspäin tapahtuvana koherenssina ja kokonaisuuden hyvin ymmärtävänä strategiana. 

Siihen tarpeeseen Glass-Steagall -reformi ja Obaman viraltapano vastaavat nyt! - On ajateltava erittäin isosti ja globaalisti kokonaisten maailmankuvien kautta ja erittäin pitkää historiaa ymmärtäen haastamalla siinä samalla totunnainen propagandaan ja väärennettyyn historiaan perustuva tietoisuus. 

Havaintoni mukaan Putin pyrkii tekemään nimenomaan tuollaista humaania geopolitiikkaa ilmentäen koherenssin tajua ja kokonaisuuksia ymmärtävää strategiaa ja hän näkee käsittääkseni varsin selkeästi länsieliitin katalan aggression em. sisällöt... 

Venäjällä ei kuitenkaan ole suoraa vaikutusvaltaa näihin länsimaiden ydinongelmiin länsieliittiagendojen pahuudessa ja niiden ratkaisuihin, joita varten nuo Glass-Steagall -reformi ja Obaman viraltapano vastaavat nyt.

Siksi länsimaissa on nyt ryhdistäydyttävä, mutta toki havaittava samalla myös Putinin koko tämän vuoden ajan sovittelevassa ojennuksessa meille ollut kätensä ja on siten unohdettava russofobiset harha-aggressiot! Tästä lipeäminen on hyvin paljon samaa kuin rauhan tuhoaminen sodan ja aggression hyväksi!

Lännen ylpeys kokee toki suuren kolauksen ja kasvojen menetyksen, mikäli rauhan tielle tuossa vaaditussa mielessä mennään ja tämä on äärimmäisen iso ongelma >> Yhä näyttää siltä, että länsieliitti tekee asiat miten tahansa pieleenkin, kunhan ei menetä kasvojaan ja ei joudu tinkimään yhtään narsistisairaasta ylpeydestään!... 

Tärkein välitön geopoliittinen apu länsimaissa kuitenkin siis on! >> Obaman viraltapano hänelle jo paksulti aivan oikeasti sälyttyneine virkarikossyytteineen, mikä jo heti alkuun sekoittaa länsieliitin pakkaa ja poistaa heidän agendoiltaan tämän hetken aggressiiviset kärjet ainakin siksi hetkeksi raiteiltaan, että muita parempia strategioita pääsee aikaisempaa enemmän esille - Näin mahdollisuus rauhanomaisempiin ongelmanratkaisuihin mahdollistuu enemmän!... 

Glass-Steagall -reformi sekoittaisi siihen päälle länsieliitin pakan lopullisesti hyvällä tavalla, kun heidän rahatalousparasiittinen imperiaaliaseensa kokisi sen myötä lakkauttamisen ja vararikkoon julistamisen hallitulla ja systeemitason toimintaa ymmärtävällä tavalla. 

Kyse ei siis ole siinäkään pelkästään vain talouden terveemmäksi ja humaanimmaksi tekemisestä, vaan myös nykyisen länsieliittimobilisoidun militaristisen konfrontaation mitätöimisestä rauhan hyväksi!

---> Glass-Steagall >> Lainaus suomennettuna: "GS on välttämätön ensimmäinen askel maailmantalouden elvyttämiseksi. Se lopettaa välittömästi hyperinflaation puhkeamisen, poistaa hallituksen sitoutumisen pelastamaan myrkyllisiä velkoja, lopettaa liian isoja kaatumaan -pankit ja pakottaa erottamaan liikepankkitoiminnat investointipankkitoiminnoista, mikä siivoaa kansakunnan pankkijärjestelmän tehdäkseen tietä reaalitalouden pitkän aikavälin investointeja varten".

Tässä parhaassa strategisessa skenaariossa on kuitenkin yksi merkittävä ongelma! >> Länsimaissa olevat väestöt ovat nimittäin niin pahasti tyhmennettyjä, aivopestyjä ja russofobisiin harhoihin ehdollistettuja, että kollektiivista tajuntaa ei ehkä saada riittävästi aikaan em. tarpeellisten toimenpiteiden ymmärtämiseksi ja väestöjenkin taholta paineella aikaan saaduiksi. 

Tältä ainakin vaikuttaa edelleen, vaikka esim. LaRouche-liike työskentelee parhaillaankin hyvin intensiivisesti katu-, seminaari- ja hallintotasoilla päivät pitkät ympäri Yhdysvaltoja saadakseen aikaan tarvittavaa muutospainetta >> LaRouchePAC in Action · July 5th, 2014: "The monumental decisions surrounding the Argentine Debt crisis are emblematic of the situation we face globally. American citizens have the unique responsibility to ensure that our Congress impeaches this President, before it is too late."...

Destroy the British Empire By the Most Efficient Means Available: Impeach Obama

---> Report for July 2, 2014.


Katsotaanpa sitten Ukrainan kenttätasolta intiimisti viimeaikaisia tapahtumia, jotka kuvaavat tuota em. sisältöä konkreettisesti >> 

Ukraine Crisis: War Crimes/Atrocities committed by Ukrainian Army [ENG] (Banned on mainstream media)Ukraine Crisis Today: Punitive Operation in Eastern Ukraine - Interviewing civilians [Eng subtitles]  ja FASCISM AS IT IS film by Andrey Karaulov >> Varoitus! Nämä videot eivät sovi herkille eikä varsinkaan sellaisille, jotka haluavat ylläpitää harhaista uskoaan YLE:n ja muuhun Suomen valtamedian "luotettavuuteen".

Oikeasti! >> Suomen hallitus jatkaa tämänlaisen kansanmurhan tukemista osana länsieliitin mielipuolisia ja hysteerisiä geopolitiikan agendoja - Suomenkin valtamedia jättää kokonaan tämän piiloon ja osallistuu ihmisyyden vastaiseen rikollisuuteen.

Nämä ovat selkeitä ja vakaita faktoja.

Kuvaraportti kansanmurhasta Euroopassa, jota Suomen valtamedia ei halua sinun näkevän >> Lainaus: "Vai oliko eilen tai toissapäivänä Suomen uutisissa jotain muuta niin tärkeää, ettei mitään tästä kärsimyksestä ja julmuuksista yksinkertaisesti ehditty kertomaan?

On todettava avoimesti halveksien ja sylkäisten, että länsimainen journalismi on kaivanut itsensä Ukrainan tapahtumien myötä ojanpohjaansa - madellen polvillaan länsipankkiirieliitin intressien edessä - työskennellen vain heidän puolestaan, eikä meidän - sen todellisen julmuuden uhrien puolesta. Herätkää!".

Yhdysvallat jälleen Ukrainan sotatoimien taustalla - voiko neljäs kerta olla sattumaa? >> Uusi Janus Putkosen pääkirjoitus! Lainauksia ja täydentävää aineistoa alla.

Lainauksia

"Maanantaina vain tunteja ennen Ukrainan presidentin julistettua jälleen sotatoimet käyntiin Itä-Ukrainassa, Valkoinen talo ilmoitti tukevansa sotatoimia ja USA:n Euroopan komentaja vaati NATO:n sotilaallisia keskityksiä ''vastaamaan Venäjän luomaan uhkaan'' - myös Ukrainassa."

"Yhdysvaltojen hallinnon ja Valkoisen talon kädenjälki näkyy jälleen kerran vahvana Ukrainan sotilaallisen konfliktin eskaloitumisen taustalla. Kyseessä onkin jo neljäs kerta vain kuukausien aikana kun Valkoinen talo on ottanut Kiovan hallinnon väkivaltaisia ratkaisuja tukevan tai niitä suoranaisesti käyntiin määränneen roolin.

Tiedotusvälineille tarjoillaan kuvaa sotaa kiihkoavasta Ukrainan kansasta, joka vaati sunnuntaina poikkeustilaa Itä-Ukrainaan Maidanin mielenosoituksessa ja tiistaina puolueet toistivat vaatimuksen Ukrainan parlamentissa. Tämä antaisi Kiovan sotavoimille rajattomat voimankäyttöoikeudet siviilikohteita vastaan ilman pelkoa oikeudellisista seuraamuksista. Venäjä onkin jo esittänyt Ukrainan aikeista erityisen huolestuneisuutensa.


Ukrainan mediat ovat maata hallitsevien oligarkkien omistuksessa ja varmasti jatkuvalla masinoinnilla sotakiihkoa on saatu aikaan ukrainalaisten keskuuteen. Mutta voimmeko syyttää heitä siitä? Aivan samaa sotakiihkoa lietsottu niin itäukrainalaisia kuin venäläisiäkin vastaan lännen korporaatioiden välityksellä. Sodan ensimmäinen uhri on totuus, mutta sotasyyllisyyksiä ei paraskaan propaganda poista.


Yhdysvaltojen osuus helmikuun vallankaappauksen masinoinnissa on tärkeä lukunsa ja tapahtumat, jotka liittävät dokumentoidusti Yhdysvaltojen hallinnon suoraan Ukrainan nykytilanteeseen - tapahtumiin ennen sotilaallisen Itä-Ukrainan konfliktin käynnistämistä - ovat oleellinen osa kokonaisuutta, jotka tulee jokaisen ymmärtää käsiteltävän aiheen pohjaksi. Ilman menneisyyttä ei ole nykyisyyttä.
"

"Dokumentoitu Itä-Ukrainan aseellisen konfliktin time-line:

1. Itä-Ukrainan sotilaallisten "erikoisoperaatioiden" käynnistäminen presidentti Turchinovin määräyksellä 13.4. 

2. Sotatoimien keskeyttäminen ja niiden käynnistäminen uudelleen pääsiäisenä 23.4.


3. Kaikkien aselajien suurhyökkäyksen käynnistäminen 2.6.


4. Reilun viikon mittainen "tulitauko" ja sotilasoperaatioiden jatkaminen presidentti Poroshenkon määräyksellä 30.6.".

Täydentävää aineistoa

Siis mitä tapahtui? Ukrainan uusi puolustusministeri ''allekirjoitti'' virkavalansa tuppi kynässään >> Kätevä keino kiertää kaikki sotarikossyytteet ja kätevä keino siten tehdä vaikka kuinka paljon sotarikoksia.

---> Niinpä niin: Ukrainan uusi puolustusministeri lupaa palauttaa Krimin asevoimalla | BBC.

 Hesari jätti takaoven auki Ukrainan tilanteen vääristämisestä

Ukraina on vajonnut poliittiseen terroriin, sanoo kommunistijohtaja | Kansan Uutiset | Verkkolehti

Venäjän ulkoministeriö vaatii Ukrainan hallitusta lopettamaan siviilikohteiden tulittamisen

Venäjän turvallisuusneuvosto: Ukrainan linjaa työstävät yhdysvaltalaiset neuvonantajat

Genocide on its way: Ukraine may see 'total hell breaking loose' – Law Prof.

Rogozin: Nato välittää aseita Ukrainaan Itä-Euroopan maiden kautta

President Petro Poroshenko, "Our Ukraine Insider" for the U.S. State Department

Järkyttävä tietovuoto amerikkalaisten RAND-strategien julmista suosituksista Itä-Ukrainan konfliktiin

I love when the European Union officials speak about freedom

Venäjän raja-asemaa taas tulitettu Ukrainan puolelta

America is 'scripting Ukraine's surge against pro-Moscow separatists'

Ukrainan Poroshenko julisti ''tulitauon'' päättyneeksi: ''Me hyökkäämme ja vapautamme maan''

America’s Nazis in Kiev: “Russians are Subhuman”

Lugansk hospitals receive 80 wounded after bombing and shelling

Lavrov kehottaa kutsumaan Ukrainan kontaktiryhmän koolle.


Seuraavaksi tarkasteluun vähän paremmin tuota russofobista komponenttia tässä länsiväestöjen aivopesussa länsieliitin agendojen hyväksi >>

Putin syyttää länttä koko itäisen Euroopan horjuttamisesta ja Ukraina hyökkäsi voimakkaasti tykistöllä ja lentokoneilla separatisteja kohti - Venäjä pitää toimintaa rikollisena >> Huomatkaa, kuinka esim. tuossa ensimmäisessä Iltalehden jutussa lukijakommenteissa on paljon russofobisella propagandalla aivopestyjä inttäjiä - Valtamedian ko. agendallinen turrutus on tehonnut varsin hyvin ja se on journalismin kuolema, kuten olen jo monta kertaa todennut. 

Suomessa ei siis ole journalismia valtamediassa etenkään ulkopolitiikan ja talouden asioissa. On lähinnä vain intressipiirien aivopesumateriaalia väestön johdattelemiseksi, harhauttamiseksi ja valheen hegemoniallistamiseksi em. länsieliitin geopolitiikan tarkoitusperiä varten.

Olen todella syvästi pettynyt, pahoillani ja vihainenkin siitä, kuinka tyhmäksi suomalaiset keskimäärin on saatu tämän Ukraina-kriisin luonteen ymmärtämisessä. On kuin suurin osa suomalaisista olisi saatu johdatettua uskonlahkon kaltaiseen harhojen ja fanaattisuuden tilaan valtamedian toimiessa lahkojohtajan työroolissa.

Erikseen tässä katsannossa haluan ottaa The Vineyard of the Saker -blogista esille seuraavat kaksi hiljattaiset analyysit ja mielipiteet, jotka mielestäni kuvaavat osaltaan oikein onnistuneesti Ukrainan tilannetta nimenomaan siinä olevia russofobisia aspekteja esille tuoden ja osana ko. geopoliittista kokonaisuutta.

>> The Vineyard of the Saker: Russia's western frontier has become a desert 

>> The Vineyard of the Saker: In Banderastan insanity, denial and lies are the norm, not the exception.

Noissa tulee esille myös piikki meille suomalaisille - Varsinkin niille, jotka edelleen uskovat EU:n ja lännen propaganda-imperiaali-taloususkontopolitiikan olevan muka jotain "humaania". Ei se ole! Se on "aavikon" luomista The Sakerin sanoin: "Läntinen kulttuuri on matkalla moraaliltaan Saharan aavikoksi"....

Lisäksi noista havainnollistuu se, minkälaisiksi osa ihmisistä muuttuvat yhteiskunnan sosiaalisen ja humaanin rakenteen romahdettua, kuten Ukrainassa: Kiovan natsijuntan ja väkensä piirissä on menetetty sivistys ja on palattu alkukantaisen tribaalille ryhmävahvistautumisen ja joukkoliikehysterian tasolle, missä kaikki hyvä ja paha jaotellaan totaalisen kunnian- ja häpeäntuntodiktatuurin kautta ja se ilmenee tässä tapauksessa ryhmävahvistautumisena äärirussofobiaan ja äärinationalismiin, joista on puhtaaksiviljelty pois kaikki ymmärrys ja humaanit arvot. 

Jäljellä siinä on vain ideologinen tunnistaminen ohuella ja harhaisella ismipinnalla ilman tajua esim. em. geopoliittisista piirteistä. Tämä joukkomittainen ja ryhmäpsykologinen regressio tapahtuu joukkohysterian ja joukkohallusinaation tapaisesti aiheuttaen tarpeetonta ja sokeaa väkivaltaa hirvittävästi.

Esim. näillä kahdella seuraavalla videolla nähdään hyvin, kuinka tuo edellä mainitsemani toteutuu käytännössä: Politiikasta ja yhteiskuntaperiaatteista mitään ymmärtämättömät nuoret ja vähän vanhemmatkin käyttäytyvät sellaisena joukkona, joka tunnistaa vain yksinkertaisia ja barbaarisen tribaaleja signaaleja ismipintaharhojensa vallassa ja vaihtavat - toteuttavat toimintansa muotoja siinä yhtenä robottimassana kuin pedantti lintuparvi >> «Правый сектор» заблокировал в Лавре противников АТО и разгромил Сбербанк России ja 05.07.14 Момент нападения на редакцию Вестей.

Tämänlaisia ihmisiä Yhdysvallat ja Lontoon City ovat valjastaneet ihmiskunnan vastaisena toimintana Ukrainassa geopoliittiseksi sota-aseekseen ja määräävät siinä Kiovan natsijuntan kautta seinähulluuksia vain russofobisten, taloususkonnollisten ja imperiaalisten mielitekojensa huviksi ja aiheuttavat nyt kansanmurhaa ja monenlaisia muitakin sotarikoksia, kuten on jo edellä havainnollistettu.

Länsimainen yhteiskunta itsekään ei kestä enää pitkään sosiaalisen konstruktion puitteissaan tällaista totaalista pahuutta ja totaalista valehtelemista ja harhauttamista siitä, vaan alkaa hajota omaan mahdottomuuteensa ja se puolestaan luo lisää olosuhteita kaikkiin noihin em. kauheuksiin - Myös täällä Suomessa, jossa jo valmiiksi on sairasta ja idioottia russofobiaa! Katsokaapa vaikka tätä seuraavaa.

Suomi tukee siviilikohteiden pommituksia Ukrainassa! >> Lukijakommenteissa esim. Juha Kuikka ja Pertti Väänänen ovat juuri tyypillisiä russofobisia ihmisiä, joiden mielipiteitä tästä Ukraina-kriisistä halveksun kaikkein eniten. Valitettavasti koko tämän vuoden ajan myös "tutkijoina", "asiantuntijoina" ja "älymystönä" Ukraina-kriisin muka "ymmärtämisessään" esiintyneet ovat syyllistyneet aivan yhtä sairaaseen ja moraalittomaan mielenlaadun ilmaisuun! 

Ne mielipiteet ovat ideologiasokeita ja lännen valtamedian aivopesemää idiotismia, koska niiden mukaan mitä ilmeisimmin törkeä ja suora kansanmurhakin on jopa aivan ok, kunhan kohteena ovat tavalla tai toisella venäläiset. 

Hyi helvetti, mitä roskasakkia semmoisia viljelevät ovat! 

Heille pitää osoittaa mm. keskustelupalstoilla, kuinka heidän epäempaattinen ja väkivallalle hyväksyntää ja tekosyitä ilmentävä asenne on AINA kuvottavaa antihumaanisuuden promotointia ja miten sellainen kuvastaa AINOASTAAN tuota em. hyvin kapeaa, moraaliltaan vääristynyttä ja pinnallista maailmakuvaharhaa ohuella ja harhaisella ismipinnalla ilman tajua ko. geopoliittisista piirteistä ja toimii vain tribaalin reaktiivisena ideologiasokeutena

Sellaisella ei siis ole mitään tekemistä yhteiskunnallisen ymmärryksen kanssa!

Näin russofobia ilmenee puolestaan valtapoliitikkojen piirissä länsieliitin asiamiesjunttaamisen myötä >>

Merkel jyrähti: Kovemmat otteet Venäjää kohtaan mahdollisia: Merkel, kuten Obama ja muut länsieliitin asiamiesantihumanistit ovat siis Putiniin verrattuna täysiä fakki-idiootteja!

Ja myös muutkin, jotka näitä ihmiskunnan vastaisia toimia promotoivia agentteja yhä sokeasti uskovat ja sysäävät muka kaikki rikolliset väkivalta- ja aggressioilmiöt Putinin / Venäjän syyksi - Tietoa on jo niin paljon ollut vuosikausiakin saatavilla tämän länsieliittilikaaman geopoliittisen prosessin todistamiseksi >> Vastuusta nähdä tilanteen oikea vakavuus ei voi enää luikahtaa pois eikä tietämättömyyden varjolla voi enää paeta mm. russofobiseen harhailuun.

Sokeat pisteet tietoisuudesta ja ymmärryksestä on puhkaistava!

Nimittäin totuus tulee ennemmin tai myöhemmin syrjäyttämään kaikki Merkelit ja Obamat.... Näin ainakin pitäisi käydä, jos ihmiskunta aikoo vielä jotain sivilisaatiota ylläpitää länsimaissa!

Vaikeaksi menee >> Suuri osa suomalaisistakin on siis vielä nähtävästi hyvin vakavasti aivopestyjä Merkelin ja muiden russofobien kaltaiseen sumuun ja siinä sivilisaation ylläpito ei pidemmän päälle tule onnistumaan näissä geopolitiikan ääripattitilanteissa - Ei sitten millään, vaan pahimmillaan seuraukset ovat sen sijaan sotaisat ja väkivaltaiset...


Historian ja geopolitiikan suhteen onkin ymmärrettävä mm. seuraavaa tässä tarkastelussa, jonka tuon tässä esille alustavasti lyhyellä introlla >>

The truth about imperial Russia -- Sott.net >> Erittäin oleellista ja uutta historiatutkimusta väärennettyjen länsimaalaisten käsitysten sijaan! - Monesta lähteestä olen aikaisemminkin tätä jo tutkinut; Venäjä oli itse asiassa tunnettua paljon esimerkillisempi valtio ennen Neuvostoliittoa, kunnes länsieliitti rahatalousparasiittisen monetarisminsa ja imperialisminsa kera silloisilla keinoillaan teki sen mitättömäksi: "tsaari on kauhea tyranni ja diktaattori, jota vastaan on tehtävä vallankumous" - Silloin se onnistui.... Kuulostaako tutulta?

Neuvostoliitto oli siis länsieliitin junailema vaihe Venäjän historiassa, josta muodostui yksi ihmiskunnan historian hirveimmistä totalitarismeista ja se toimi samalla 1900-luvun mittaan oivallisena hajoita ja hallitse -metodin osana länsieliitin tarpeisiin ilmeten ns. Kylmänä sotana.

Tämä uusi historiatutkimus on oleellista arvioitaessa tätä kuvattua nykyaikaa sekä sitä, miten esim. Suomessa ja tietenkin ääri-ilmiönä nyt Ukrainassa russofobialla tehdään tänään häikäilemätöntä ja totaaliväärää politiikkaa - Juuri saman länsieliitti-intressin takia ja hyväksi kuin tuolloin tsaarin Venäjän mitätöimiseksi ja Neuvostoliiton sen tilalle kauhistuttavasti aikaan saamiseksi. 

Nyt olemme hyvin paljon samassa tilanteessa Putinin Venäjän kanssa kuin aikoinaan tsaarin Venäjän kohdalla oli kyse - Uskomatonta, eikö totta? Tämä on valjennut kuitenkin minulle tänä vuonna entistä enemmän tutkittuani mm. tätä Ukraina-kriisiä. 

Tästäkin aiheesta on siksi kirjoitettava jatkossa paljon lisää ja esimauksi edelleen tämä kirjoitus selventää asiaa osaltaan Suomen kannalta katsottuna ---> SANDEN BLOGI: SUOMI SODASSA eli mitä, missä, milloin kenenkin vallan alla

Lainaus: "Lisäksi:

Vuonna 1841 suomenkieli tuli oppiaineeksi kouluihin.

Kansakouluja ryhdyttiin perustamaan 1850-luvulla ja 1866 annettin kansakouluasetus, jonka jälkeen maahan ryhdyttiin luomaan kouluverkkoa.

Keisari määräsi Suomen teollistamisen alotettavaksi 1850-luvulla. Se jatkui ainakin 1870-luvulle saakka. 

Suomi sai oman rahansa, markan ja pennin, keisarin määräyksellä 1860.".


Mainostetaanpa vielä lisää erikseen tätä The Saker -bloggaajaa >>

The Vineyard of the Saker -blogissa on erittäin säntillistä, näkemyksellistä, humaania, runsasta ja tarkkaa sekä totta kai erittäin kriittisesti lännen valtamedian - valtapolitiikan tietoja rajusti kyseenalaistavaa selvitystä Ukrainasta ja "ukrainalaiset" vs. venäläiset -konfliktista osana laajempaa länsieliitti vs. Venäjä -showdownia. 

Pientä omaa kriittisyyttä "The Saker" -bloggaajaa kohtaan toisaalta laitan siitä, 
että hän ei riittävästi osaa tuoda esille Lontoon Cityn (Brittiläinen imperiumi) -pääroolia geopoliittisena oleellisuutena, vaan makaa mielestäni hieman liian yksipuolisesti termien "AngloZionist -empire" ja "Uncle Sam / America" parissa osoittaessaan syyttävästi sormella länsieliitin moninaista taloususkonto-imperiaalisysteemiä - Toki niilläkin on paikkansa siinä 
osana systeemiä...

Mutta muutoin n. 90% "The Sakerin" blogi on oikein suositeltavaa luettavaa valveutumaan pyrkivälle!

Toisaalta jo em. tapaan "The Saker" on alkanut ilmentämään turhaa hätäilyä vaatimuksillaan patistaa Putinia sotilaalliseen väliintuloon Ukrainassa. Tässä siitä esimerkki ja sille vastaväitteitä:

Does the shelling of the Russian border posts really matter? >> Lainaus The Sakerin vaatimuksesta kiirehtiä Putinia toimimaan aggressiivisemmin länsieliitin ja Kiovan juntan toimia vastaan: "Right now, all the Russian passivity is achieving is further exiting the Ukie arrogance and total sense of impunity.".

Tavallaan hyvä näkökulma, mutta tässä on sille lukijakommenteissa hyviä vastaväitteitä kokonaiskuvan ja strategisen pidättyvyyden viisaudesta: " "Russian passivity" is actually very effective. The events in Novorussiya cannot be looked at in isolation. Germany and France are slowly chipping away from the US cabal. Russia is only a year away from visa-less passes to EU, which would dramatically change the dynamics of Russia/EU relationship. Debts to Cuba and N.Korea are counseled because Russia has huge plans there. The deal with BRICS on de-dollarization is slowly moving forward. All these things are of titanic proportions because Russia is not just protecting itself - SHE IS REBUILDING THE WORLD. Ukies are just some annoying mosquitoes that were ordered to distract and bleed Russia as much as possible and they will be dealt with in due time. 

When the time is right, Putin will act! He always did in the past and he will do it again. This is not the time yet. I know it is painfully frustrating and downright agonizing to watch but please, see the bigger picture. Only the true insiders in Kremlin know the full scope of what is happening. It is so easy for the rest of us keep demanding retribution and justice from the comfort of our corners without knowing the entire story. If the wisdom of Kremlin is not fully utilized, then a lot more people will die and the world will get enslaved far beyond our worst fears. Keep your faith! "

"It may be 'legal', but the USA and their collared European nuts will scream "PUTIN IS NEW HITLER!!!1!" at the top of their lungs again if Russia tries to fire back. 

Might be better for Russia to just keep ignoring this annoying ass chihuahua. Maybe it will just get bored or tired and go away at some point.
"

"My understanding is that Putin is working with Merkel and Hollande to convince them that the outcome desired by the US is fatal to them too. Do they really expect things to continue as they were once the Ukrainian regime ceases killing its hated 'moskals'? It will certainly continue playing games over the gas supply. If France and Germany stand with it, why on earth should Russia pay the price? ..... My view is that Putin is trying to get the major actors of the EU economy to act in their interests and not those of the US. The US has shown that it has no real 'partners' only disposable pawns. The recent treatment of BNP, the demands about the Mistral, the German spy issue and the leaked statements from Poland illustrate that. They can surely see that the US is prepared to destroy their economies (f*ck the EU) if necessary in order to destroy Russia.".

Joka tapauksessa >> Tämä kesä 2014 on erityisellä tavalla historiallisen merkittävä, koska tämä Ukraina-kriisi ja koko Lähi-idän ja muiden kriisipesäkkäiden kautta jatkuva sivilisaatiotuhon uhka on radikaalisti ja irvokkaasti paljastamassa sen, mikä on länsieliitin suden luonne lampaan viitan alla, mitä sille vielä voitaisiin ja PITÄÄ tehdä ja mitkä ovat tarvittavien toimenpiteiden tai niiden tekemättä jättämisten seuraukset ehkä hyvinkin kauas tulevaisuuteen.....?!

>>> Vetoomus rauhan puolesta sotaa vastaan.

No comments: