Sunday, August 24, 2014

Julistus läntisen valtamedian vastaiseksi protestiksi! - Jokainen Ukraina-kriisin uutisoinnissa valehteleva valtamediataho parjattavaksi mm. kirjoitusteknisellä kikalla

Yhteiskunnallispoliittisen kirjoittamisen aiheeksi otan tähän väliin omakohtaisen julistuksen länsimaiden ja oikeastaan erityisesti Suomenkin valtamediaa vastaan! 

Kyse on koko tämän vuoden ajan ko. mediassa jatkuneesta vaarallisesta, törkeästä, harhaisesta, moraalittomasta, häpeämättömästä ja ymmärtämättömästä V A L E H T E L U S T A ja H A R H A A N  J O H T A M I S E S T A Ukrainan tilanteen ja sen länsi vs. Venäjä -sisällön kertomisessa! 

Laajemminkin tätä valehtelua esiintyy ko. valtamedioissa etenkin ulkopoliittisessa ja talousasioiden kertomisessa ja se kuuluu toki tähän mukaan protestoitavaksi. Tämä Ukraina-tilanteen uutisointi on kuitenkin ennen näkemättömän korostunutta!

Tulen jossakin sopivassa vaiheessa kokoamaan tästä Ukraina-aiheisesta valtamedian valehtelemisesta ja harhaan johtamisesta Facebook-seinälleni tämän vuoden aikana keräämäni esimerkit yhteen kirjoitukseen - Sato on siinä valtaisa ja kylmäävän hätkähdyttävä!... Pohjana ko. valehtelun paljastamiseksi ja veden pitävästi sen osoittamiseksi ovat mm. jo koostamani analyysit tästä aihepiiristä ja jatkossa tekojonossa olevat vastaavat sellaiset kirjoitukset.

Sitä ennen julistan siis täten tässä omalta osaltani protestiksi tälle läntisen valtamedian antihumaanille sokeudelle ja länsieliitin ko. vastakkainasettelu- ja maailmanherruusmission promotoimiselle seuraavan toimenpiteen, joka on hienovaraisen pieni, mutta symbolisesti suorasukainen ja merkittävä! 

>> Tästä lähtien kirjoitan jokaisessa tulevassa kirjoituksessani kaikilla foorumeilla ja kaikissa mahdollisissa asiayhteyksissä jokaisen tähän valehtelemiseen ja harhaan johtamiseen osallistuneen ja osallistuvan läntisen valtamedian nimen pienellä (alku)kirjaimella. Esim. tähän tyyliin: yle, mtv, bbc, cnn, helsingin sanomat, iltalehti, new york times, financial times, aftonbladet, hufvudstadsbladet, suomen kuvalehti, uusi suomi jne.

Toivon, että mahdollisimman moni ottaisi tästä mallia omaan kirjoittamiseensa kaikkialla.

Haluan tällä korostaa erityisellä tavalla sitä suurta halveksuntaani ja voimakasta kritiikkiäni, mitä olen tämän vuoden aikana alkanut jo entistenkin halveksimisteni lisäksi kokemaan läntisen valtamedian tuhottua ja liattua "journalismia" kohtaan! 

Tilanne on nimittäin hyvin vakava informaation välittämisen ja journalistiikan etiikan suhteen, koska erityisesti tutkivasta journalismista on viimeistään tämän Ukraina-kaaoksen takia luotu valtamedioissamme vain aivopesuun erikoistunutta intressimateriaalia ja valehtelemisen kierteeseen kiedottua agendallisuutta.

Tämä protestini tulee jatkumaan niin kauan, kunnes poliittisten valtapiirien lisäksi myös ko. valtamedian piirissä on saatu tarvittavat ihmiset asiaan kuuluvaan vastuuseen tästä valehtelusta ja harhaan johtamisesta sekä saatu aikaan tarvittavat uudistukset journalismin ja tiedonvälittämisen etiikan huomattavan suureksi parantamiseksi. Voi olla, että joudun siksi jatkamaan tätä protestia useita vuosia...? 

Tulen vaatimaan voimakkaasti ja jatkuvasti, että tämä vastuu ja korjaus -prosessi alkaa ja etenee!

Lisäksi tähän protestiini tulee kuulumaan läntisen valtamedian järkähtämätön ja ponteva parjaaminen, kritisointi, kyseenalaistaminen ja mitätöintiasenne mahdollisimman monessa tilanteessa, missä vähänkin ne tahot tulevat esille - Tulen korostamaan mm. sitä, kuinka jätän kaikki valtamediaan kuuluvat lehdet järjestelmällisesti tilaamatta kaikissa tilaustarjoamistilanteissa esim. puhelinmyyjien tahoilta. Tulen jatkuvasti keskustelutilanteissa korostamaan sitä, miten näiden medioiden yhteiskunnallispoliittista aineistoa ei tule ottaa vakavasti eikä niiden sisältöä tule missään tapauksessa promotoida eikä suosia - Varsinkaan siis geo- / ulkopolitiikkaan ja talousasioihin sekä Suomen hallintomme asioihin liittyen. Tulen myös ottamaan analyyttisiin kirjoituksiini erikseen syventäväksi kohteeksi läntisen valtamedian kyseenalaistamisen. 

Suosittelen mahdollisimman monia ottamaan tämän koko protestisisällön uudeksi elämän asenteeksi, kunnes tilanne paranee pysyvästi. Toivon, että mahdollisimman moni alkaa siksi mm. lopettamaan ko. valtamediaan kuuluvien lehtien tilauksia - Itselleni ei enää tule mitään lehtiä.

Tämä protesti tulee ottaa osana koko länsieliitin vastaista missiota yhteishyvällisen, humaanin ja edistyksellisen yhteiskunnan palauttamiseksi!

--------

Tämä tällä kertaa tämän viikon osalle näistä maailman tilanteen myllerryksistä - Pyrin palaamaan pian ensi viikolla 35 taas uuden länsieliitti vs. Venäjä / BRICS-maat -aineiston kanssa asiaan. 

Sitten ajatuksissani on keskittyä tässä blogissani koostamaan tämän päättymäisillään olevan kesän yhteenvetona kasviaiheisia havainnollistuskirjoituksia kuvien kera tämän kesän mittaan ilmenneistä asioista mm. julkisten viheralueiden hoitovirheiden osalta sekä laittaa esille jo monta viikkoa aikeissani ollutta satoa kasvivalokuvaamisestani aihepiireittäin....

2 comments:

Unknown said...

Erittäin hyvä teksti ja täyttä asiaa. Tässä myös saman kaltainen protesti lähes samasta aiheesta. Alkaa olemaan jo yhdellä sun toisella jo mitta täynnä valtamedia Venäjä/Ukraina suorastaan iljettävää valtamedian liukuhihna propagandaa. Totuutta ei sieltä enää saa. Kun emme saa kantaamme kuuluviin €liitin omistamassa valtamedioissa niin ohitetaan se kokonaan (myös samalla päättäjämme) ja viedään suoraan mielipiteemme sinne minne se kuuluukin.
http://www.adressit.com/vastine_median_ja_paatajiemme_negatiiviseen_venaja_julkilausumiin

Mika said...

Kiitos Jaana tästä adressimuistutuksesta myös! - Se on varmasti toimiva osaltaan, jos vain tuhannet ja mieluummin useat kymmenet tuhannet vähintään käyvät sen allekirjoittamassa.