Sunday, September 14, 2014

Suomi on joutunut NATO:n poliittisen ja toiminnallisen invaasion alle länsieliitin agendajunttauksessa!

Salaliittoteoretisointiko harrastus? - Ei se voi mitenkään olla vain sitä, koska kyseessä on elämän ja kuoleman asioiden tutkiminen ja paljastaminen sekä paremman ihmisyyden paljastuneen huonon tilalle luominen.

Mitä pakkomielteisemmin salaliiton suojista päivänvaloa kestämätöntä agendaansa junttaavat eliittitoimijat vaikuttavat yhteiskuntaan huonolla tavalla, niin sitä pontevammin sen vaaran kieltävät kansalaiset pelkomekanismin kautta yhtäältä turvautuvat näennäisesti lohdullisen totunnaisen tiedon petolliseen syleilyyn ja toisaalta projisoivat psykologisesti haastavan uhan sitä paljastavan viestintuojan heikkoudeksi ja jopa syyksi.

---------

Nämä em. omat mietelmäni saavat nyt johdattaa viime viikolla länsieliitin agendajunttauksessa tapahtuneeseen Suomen kannalta äärimmäisen vakavaan uhkaan ja yhteiskuntaperiaatteiden tuhontaan - Suomen ja NATO:n välillä solmittuun ns. isäntämaasopimukseen. Se on ollut yksi lisäetappi Suomen lakkauttamisessa länsieliitin totalitaristisesti kontrolloitavaksi alusmaaksi sekä länsieliitti vs. Venäjä -eskalaatiota varten muodostettavaksi militaristisen geomanipulaation osaksi!

Vaikka tämä "sopimus" eli oikeammin röyhkeä maanpetos tapahtui jo yli viikko sitten ja päällimmäinen kohu on laantunut, niin sen ajankohtaisuus ei ole vähentynyt, vaan oikeastaan korostunut entisestään! - Asia on edelleen ja jatkuvasti tulevaisuuteen suomalaisille ykkösuhkiin luokiteltava polttava ajankohtaisuus niin kauan, kunnes ko. "sopimus" on purettu ja mieluummin sen lisäksi myös NATO on saatettu sopivan vaarattomaksi toimijaksi!

Monet aktivistit ovat jo ehtineet kirjoittaa paljon painavaa asiaa tästä "sopimuksesta", joten minulla ei ole itse asiaan niiden valossa nyt lisättävää. Niinpä koostan tähän alle "vain" listaukseksi muistiin joitakin parhaimpia asiaa koskevia kirjoituksia. Lopuksi on muutama oma kommenttini.


Verkkomedia  - Sotilasvalamme irtisanottiin: Suomi allekirjoitti Naton isäntämaasopimuksen, NATO-Isäntämaasopimus kiteytettynä: Pitäisikö itkeä vai nauraa?Vetoomus eduskunnalle NATO-sopimuksen laillisuuden varmistamiseksi - allekirjoita adressi!NATO-jäsenyys veisi Suomen vuotta 1939 muistuttavaan tilanteeseen - IPU:n puheenjohtajaSopimuspaperi paljastaa: ''Isäntämaasopimus'' tekee Naton komentajasta Pohjolan isännänMenneistä virheistä ei ole opittu mitään jSuomen hallitus rikkoo perustuslakia NATO-isäntämaasopimuksella.

Sanden blogi - MIKSI SUOMI EI OLE ENÄÄ ITSENÄINENAVOIN KIRJE PUOLUSTUSVOIMIEN KOMENTAJALLESUOMEA EI ENÄÄ OLESUOMEN MAHTAVIN RIKOLLISJÄRJESTÖSUOMI 1917 - 2014ASEETON SOTILASVALLANKAAPPAUS SUOMESSA 2014ILMOITUSTUTKINTAPYYNTÖSPIRIT OF 39 ja AVOIN KIRJE MINISTERI HAGLUNDILLE.

Mikko elon blogi - Miksi Tuomioja ja Haglund vähättelevät isäntämaasopimusta?Yhteistyömuistio (MOU) on poliittisesti sitovaMiksi Tuomioja raivostui isäntämaasopimuksesta?Mihin Natoa tarvitaan?Breaking news - Stubb ja Haglund valehtelevat? ja Niinistön otettava ulkopolitiikan johtajuus Stubbilta ja Haglundilta.

Arhi Kuittisen blogi - Selkeitä kysymyksiä eduskunnalle syyskuussa 2014Suomi Nato-liittoon ohi eduskunnan - vastoin kansalaisten enemmistön valintaa "isäntämaasopimus" ja Ruotsi houkuttelee Suomea Natoon saadakseen meidät taas talvisotaan. Lisäksi: Ruotsin eduskunta ei päätä Nato-liitosta kuukausiin - IL turvautuu valheeseen.

Timo Isosaari - Suomeen tilataan miehittäjät tällä viikolla.

Itse sopimus kahlattavaksi >> ALLIED JOINT DOCTRINE FOR HOST NATION SUPPORT.


Omia kommenttejani joidenkin valtamedian asiaa koskevien juttujen yhteydessä >>

Eduskunnassa tietovuoto – rikostutkinta käynnistetty - "In an age of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act!" >> Juuri tämän Suomen hallitus paljastaa tällä toiminnallaan! Ei mitään muuta! Kyseessä on ko. nato-sopimuksen sisällön paljastuminen myös näin, missä salaliitto ja kulissien takainen länsieliitin imperialismia vahvistava maanpetos on tapahtumassa maassamme!

Huomatkaa! Tämä on muka olevinaan "rikollinen" tietovuoto, vaikka kansalaisten on tällaisista tiedettävä perustuslaillisesti! Tämänkin takia moinen on hyvin paljastavaa! Herätkää!!

57 tavoitetta: Tätä Suomi lupaa Natolle - Hyvä listaus näennäisesti NATO-kriittisesti. Mutta! Olisiko tässä valtamedian kahtia jakavassa uudessa ilmiössä (Jonkinlaista nato-kritiikkiä natojunttaamisen ohelle) kyse hyvä poliisi vs. paha poliisi -tyyppisestä manipulaatiosta - mielen sotkemisesta ja vastakkainasetteluiden kärjistämisestä väestön piirissä?... Kyllä taitaa olla, koska kritiikkiä tulee vasta viime metreillä huolimatta vuosia kestäneestä kritiikin puutteesta ja NATO-agendan jatkuvasta junttaamisesta.

NATO perustaa viisi sotilastukikohtaa ja lähettää 10 000 valmiussotilasta Venäjää vastaan >> Ei mikään ihme, miksi Suomen maanpetturit alistuu NATO-invaasioon.

Miksi Nato-sopimuksesta ei kerrottu laajemmin etukäteen puolustusvaliokunnalle? Stubb: En muista - Joilla on musta sydän ja olematon sielu, niin heillä on myös mustia aukkoja oleellisissa ajattelun, ymmärryksen, moraalin ja viestinnän kohdilla.

Onko Suomi vain Naton pelinappula? - Eli tässäkin iltalehden taktiikka näyttää olevan ilmeisesti sittenkin se, että esitetään vähän lumeeksi "moraalista" ja "huolestunutta" länsieliitin imperiaali- ja militaarijunttauksesta, kun tavallaan on jo myöhäistä itkeä kaatunutta maitoa. Kun tavallaan valtapiirit ovat jo päättäneet asian ja ylimielisesti hykertelevät itsetyytyväisyyttä kulissien takana ja vähän edessäkin.

Nato-edustaja Ylelle: Suomi voi päästä mukaan strategiseen suunnitteluun - Tämä juttu sisältää niin paljon orwellilaista kieltä, että bullshit-mittari ei riitä ilmoittamaan lukemaa.

Orwellilaisen hegemonian kiteytyminen lisäesimerkein >> 

Stubb huippukokouksesta: Naton linja muuttuu - keskittyy kovaan puolustukseen - Sota on rauhaa.

Yrttiaho tietovuodosta: Nato-keskustelu halutaan vaientaa - Tietämättömyys on voimaa.

Nato järjestää kehittyneitä aseita Ukrainalle jo viikonloppuna - Kaikki sopimukset ja moraalisäännöt on tarkoitettu rikottaviksi, kunhan länsieliitin antihumaani agenda etenee.

No comments: