Saturday, January 31, 2015

Russofobinen pakkomielle länsieliitin ja asiamiestensä käyttämänä "hajota ja hallitse" -tuhoaseena - Tammikuun 2015 tilanteita

Tässä kirjoituksessa osoitan nyt, kuinka maamme tila on jo pelkästään tämän vuoden 2015 ensimmäisen kuukauden aikana luisunut yhä enemmän sairaaksi ja vaaralliseksi länsieliitin dystooppisten pakkomielteiden ja nimen omaan yhä lisää villiintyneen russofobian ikeessä!

Russofobinen kokonaisuus tässä rappio- ja tuholuisussa länsimaissa on siis erittäin tiukasti kytkeytynyt pohjaltaan siihen, kuinka transatlanttinen talousjärjestelmä on äärimmäisen vakavasti rahatalousparasiitin velkasotkujen ja velkakuplien rasittama ja siksi vararikossa - Koko ajan lähemmäksi on tullut se rajan ylitys, jonka jälkeen systeemin lopullinen luhistuminen tapahtuu käytännössä, ja länsieliitti tietää sen olevan vääjäämätöntä, koska lähes kaikkia johdannaismarkkinoiden ultraparasiittiseksi utopiaksi vivuttamia velkasitoumuksia ei koskaan voida maksaa. Maksamisen ja järjellisen talouden sijaan ko. lika finanssijärjestelmässä kumuloituu jatkuvasti lisää yhä sairaammaksi taloususkonnoksi ja neofeodaalistamisen muka-oikeutukseksi. 

Siksi länsieliitti on geopolitiikassaan tai pikemminkin sen ääri-irvikuvassaan orkestroinut sen pohjalta erittäin valtavan "hajota ja hallitse" -kampanjan ns. luovan tuhon aikaan saamiseksi, jotta ko. eliitti pystyisi uudelleen järjestämään systeeminsä vanhan tuhottavan raunioille valtansa säilyttämisen pakkomielteenä. Sitä varten se on kampanjoinut mm. äärimmäisen pakkomielteisen Venäjän vastaisen rintaman asiamiehineen, jotta ilmennyt BRICS-maiden ja Venäjän geopoliittinen ja taloudellinen neorenessanssihaaste moisen länsi-imperialismin syrjäyttämismissiona tulisi tuhotuksi.


Eli on selvää, miksi läntinen valtamedia länsieliitin ääriagendallistamana ja mukanaan patologiset russofobit on touhottanut taas kovaa mm. Venäjän muka "hyökkäävän Ukrainassa". Samalla tätä hulluutta kritisoivat pyritään leimaamaan ja mitätöimään "trolleiksi".Siksi todellisuus on aivan tyystin toinen, kuin mitä läntinen valtamedia näin pyrkii valehtelemaan; katsotaanpa sitä tarkemmin seuraavaksi >>

Aluksi erilaisia ajatuksia laajasti herättämään laitan kaksi länsieliitin maailmanherruusagendaa kahdelta kantilta ilmentämää lähdettä; niiden tarkoitus on olla yhtäältä pohjustava kokonaiskuvan esille otto ja toisaalta johtaa ajattelemaan myös spekulatiivisesti eri vaihtoehtoja länsieliitin aikeista näkökulmien runsastuttamiseksi:

-- WWIII aimed to redraw map of Russia? 

-- The Rothschild Owned ‘The Economist 2015 Cover’ is Filled With Cryptic Symbols and Dire Predictions.


Sitten itse läntisen valtamedian russofobisen propagandan kyseenalaistukseen:

--- Video - How the Media Conditions, Controls, and Programs Society >> Ja tämähän on todella kauhistuttavasti huomattu viimeisen reilun vuoden aikana geopoliittisessa valtamedian uutisoinnissa täällä Suomessakin, kun russofobinen hysteria ja sotapsykoosi on saatu tartutettua niin moniin samalla, kun toisaalta sitä tukevana vastinmuotona on saatu täysin sokaistua niin monen mieli Kiovan juntan ja länsieliitin yhteispahuuden havaitsemiselta!

Monet eivät enää voi palatakaan tällaisesta aivopesustaan valveutuneempaan tilaan, koska eivät kykene psykologisesti käsittelemään sitä hurjaa moraalista likataakkaa, kuinka ovatkin olleet harhautetut promotoimaan hyväuskoisesti Kiovan junttaa ja lännen ko. propagandaa, ja se on koko ajan sisältänyt pahinta kansanmurha- ja sotarikostoimintaa - Sen sijaan heille jää totuuden välttely projisointina ja syntipukkien maalitauluksi hamuiluna.

>> Se voi toteutua pahentuvana russofobian kierteenä!... Kunnes tietty raja saavutetaan!...

--- Yli tuhat lasta elää järkyttävissä oloissa Donetskissa >> Valtamediapropagandaa taas ja tässä käytetään aivan erityistä taktiikkaa - Kerrotaan ensin, kuinka Donetskissa on hirvittävä humanitaarinen katastrofi, mutta annetaan ymmärtää, että Novorossian taistelijat ovat muka siitäkin vastuussa. Harhautus tehdään niin, että jutun aihe siirretään Donetskin katastrofista selittämättä Mariupoliin "separatistien" aiheuttamiin tuhoihin (joita tietenkin sodassa aina tulee, mutta Kiovan juntta on tahallinen kansanmurhaaja!).

Tämä onkin halventavaa suurimmalla mahdollisella tavalla sitä kohtaan, kuinka Kiovan juntta on tämän Donetskin siviilikatastrofin ITSE tehnyt yli puolivuotisella pommituskampanjalla tahallisesti ja nyt iltalehtikin antaa ymmärtää, että muka niin ei ole! 

Siis todella toivon, että kaikki valtamediankin toimijat, jotka ovat tässä propagandamyllyssä olleet aktiiveja viimeisen reilun vuoden, niin joutuvat vastuuseen siitä!

Ja monien patologisten russofobien lukijakommentit ovat taas omaa luokkaansa tämänkin jutun yhteydessä - Aivan kuin katselisi mielisairaalan sisälle!

"Ydinsodan uhalla" kuulemma pitäisi tehdä ratkaisu - Kyllä on todella sairasta paskaa!... Hohhoijaa.

Tässä taas valitettavasti havaitsen, kuinka liian moni suomalaisista taitaa olla niin tyhmiä, ettei toivoa ole.... Vai?!

Täällä valtamedia voi kuitenkin aivopestä mennen tullen niin monia.
Ja niin totaalisesti, että irtaantuminen todellisuudesta on kuin kollektiivista paniikkikohtauspyörrettä.

Tuo iltalehden suunniteltu propagandamenetelmä kertoo kuitenkin siitä, että siellä toimittajat tietävät todellisen tilan sen verran riittävästi, että heidän tahallinen ja suunniteltu valehteleminen rikollisena toimintana tulee osoitetuksi vedenpitävästi!

Toivottavasti väestö ei olisi noin unessa, mutta toisaalta onhan tuollaiset lehtien palstat vetäneet keskimäärin enemmän sitä nukkuvaa sakkia puoleensa ja fiksut valveutuneet porukat jättävät ne lehdet omaan arvottomuuteensa.

Mutta kyllä välillä suututtaa ja huolestuttaa todella!

--- USA: ”Rauhantarjous on Putinin juoni miehittää Ukraina!”: Älkää vielä naurako, kummeksuko tai kammoksuko tällaista absurdia argumentointia Samantha Poweriltakaan, koska tänä vuonna länsieliitin ja asiamiestensä pakkomielteet ja harhat tulevat menemään vielä viime vuottakin paljon paljon PALJON häiriintyneempiin ja tuhoisampiin sfääreihin!...

Yksi hyöty siitä onneksi olisi se, että he paljastavat itsensä juuri niin alastomina ja pahoina kuin sisään on siinä kirjoitettu.


--- Kommentti: Venäjä hyökkää taas Ukrainassa >> "Vaikka pitäviä todisteita venäläisjoukkojen osallistumisesta taisteluihin ei olekaan" - Haloo!!!

Samaan aikaan tässä on yksi vakavasti hyväuskoisesta hölmöydestä kärsivä raukka >> 26-vuotias ruotsalainen sotii Ukrainassa: Kävin Suomen armeijan.

--- Donetskilaisessa pommisuojassa odotetaan Putinia pelastajaksi >> Selväähän se on, että Putin on paljon parempi johtaja kuin esim. Obama, Cameron, Poroshenko, Merkel ja Stubb, vaikka valtamedia mustamaalaa Putinin tarpeen tuossakin.

--- Ukrainan armeija: Venäläisjoukkoja havaittu suurissa määrin Luhanskin alueella >> Ja maailman pahimman russofobian läpisokaisema sekä natsi-ideologioiden uudelleen kasvattamista tekevä "Ukrainan" hallinto on muka joku luotettava "lähde" - Varsinkin (toistetaanpa taas), kun se taho on jo yli puoli vuotta surutta pommittanut siviilejä, naisia ja lapsia!

--- Obama Venäjälle: Ukrainan tukeminen osoitus voimastamme | Aamulehti >> Obama paljastaa nyt viimein avoimesti, että tukee kansanmurhaa, natsi-ideologioiden uudelleen ylevöittämistä, fasismia ja silkkaa imperialistista pahuutta << "Osoitus voimastamme" = Ei enää eroa Hitleristä ollenkaan!

--- Kreml: Putinilta rauhansuunnitelma, Porošenko torjui >> Rauha on nykyään äärimmäisen huono asia ja kaikkein väkivaltaisimmat rauhankyyhkyjä teeskentelevät psykopaatit ovat arvostettuja ja ihailtuja - Siksi rauhaa tarjoava Putin on muka paha.

--> Putin Excluded from Holocaust Commemorations: Russofobinen tyhmyys jatkuu.


--- Auschwitzin muistokaan ei yhdistä – Putin ei osallistu seremoniaan >> yle VALEHTELEE taas täysin harhaisia russofobisia mielisairauksia! - Puolan oma russofobiharhainen johto eväsi Putinin tulon.

Nyt sitten selitellään ja propagandisoidaan Putinin poissaolo länsieliitin agendapakkomielteen muotissa.

--- Suomalaisia herätellään informaatiosotaan >> On niin orwellilainen uutinen taas kuin voi olla; "turvallisuuskomitea", "trollit", "informaatiosotaan herättely"....

--- Ukraine envoy to UN says Russia new humanitarian convoy will be regarded as invasion >> Kiovan juntan yli puoli vuotta jatkunutta siviilikohteiden massa- ja kansanmurhapommitusta on koko ajan pidetty valtamediassa salassa, mutta Venäjän avustusrekkakolonnat määritellään hyökkäykseksi ja siitä metelöidään karjuen kaikki valtamediat täynnä.

Siinä teille lännen projektiivisen pahuuden koko kiteytys!

--- Pois potkitun Aleksandr Sytinin katkeralta mustamaalaamistilitykseltä tämä vaikuttaa aivan selvästi: Hurja väite: Venäjän vuoden 1914 rajat halutaan takaisin – Suomalaistutkija: ”Huolestuttava ilmiö”

Länsieliitin imperiaaliagenda on sen sijaan todellinen vaara ja kauhistus, mistä esim. minä olen tehnyt jo yli 7 vuotta laajaa selvitystä, analyysiä ja kritiikkiä tässä blogissani ja viime vuosina Facebookissakin!

Mutta näinhän se taas nähtiin - Länsieliitin asiamiehiksensä aivopesemät valtamediatoimittajat ja "instituuttien asiantuntijat" kailottavat tätäkin NWO-agendaan soviteltuna propagandana täysillä.

Toisaalta olen kyllä huomauttanut, että nyky-Venäjän politiikassa on liikaa ns. normimoraalisia ongelmia, missä asioita tarkastellaan liikaa uskonnon kautta. Ei siinä kaikki tosin ole pahasta, mutta se voi olla oikeutus liian autoritaariseen ja kaavamaiseen yhteiskuntamissioon.

Mutta viime aikaiset Putinin hallinnon toimet ovat olleet länsieliitin toimiin verrattuna paljon hyvyydellisempiä geopoliittisesti ja kansainvälisen lain kannalta. Se on aivan selvää!

On toki muistettava, että länsieliitin ja Venäjän välinen jo varsin selkeä sotatila aiheuttaa myös sen, että Venäjän sisällä on ollut kehittymässä sotatilaan valmistautuva puolustava kiinteytyminen ja koherenssin kasvu, joka ilmenee yhteiskuntarakenteiden autoritarisoitumisena tarpeellisellakin tavalla; puolustuksen tiivistäminen sisäpoliittisestikin on ymmärrettävää, joskaan ei luo ihanneyhteiskuntaa, koska sota- ja vihatilat ovat aina huono vaihtoehto.

Niinpä globaalisti ajateltuna tämä hullu vastakkainasettelu pitää vain lopettaa ja keskeisin promoottori sen aiheuttajana eli länsieliitin seinähullu imperialismi pitää lakkauttaa!

Miten?.... No, LaRouche liikkeellä on siihen varmaankin maailman parhaimmat lääkkeet >> January 30, 2015 • Friday Webcast with Jeff Steinberg | LaRouchePAC.

---> Ja kuten sanottua aiheeseen liittyen; "poliittinen" mustalaatikko salataan MH17-lennon osalta, mutta viime aikoina AirAsia-lentoa mustine laatikkoineen oikein ryöpytetään esille: AirAsian ohjaamon kylmäävä äänite: Viimeiset minuutit olivat täynnä ”pilottien, laitteiden ja varoitusten ääniä”.

Tuo todistaa sen, kuinka Ukraina ja USA yhdessä juonitun suunnitelman mukaan ampuivat MH17-lennon alas ja propagandana syyttivät siitä Putinia ja Venäjää!


Läntisen valtamedian em. kaltaisen russofobisenkin propagandan tukena on toisaalta kriittisten äänien tukahduttaminen; siinä on ollut monta keinoa, kuten mm. naurunalaiseksi mitätöimisestä erilaisiin kontrolli- ja mustamaalaamismenetelmiin:

Facebook tavoittelee totuutta – uutissyötteesi karsii nyt valheet ja huijaukset pois: Orwellilaisen isoveljen musta viitta levittäytyy sananvapautta ja valveuttamista rajoittaen! - Kuka määritteleekään, mikä on "valheellinen uutinen/ statuspäivitys"? - Aivan, aivopesty väestö tai joku esim. valtamedian "totuutta" puoltava kätyri...

Kansanedustaja: Venäjä-mieliset trollit piinaavat suomalaispolitiikkoja >> Pertti Salolainenkin nyt vain katsoo itseään peilistä ja kokee siinä sen kauheuden, mikä länsieliitin moraalittoman, sokean, agendapakkomielteisen sekä Novorossian kansanmurhaa ja Kiovan juntan natseja tukevan olennon näkemisestä koituu!

Vai pystyykö nämä olennot enää helvetti soikoon kokemaan mitään omaatuntoa!!!???...


Informaatiosota irvokkaimmillaan ja tarkoitusperiltään huonoimmillaan on nimenomaan Suomen valtiojohdon ja valtamedian itsensä luomaa! Sen he tälläkin tavalla projisoivat itsensä ulkopuolelle syntipukkeihin, jotta he voivat jatkaa antihumaania länsieliitin agendajunttausta vailla mitään moraalia ja täysin sokaistuneena irrationaalisiin pakkomielteisiin


>> Tästä seuraa se, että Salolaiset ja muut länsieliitin asiamiehet ovat suuri turvallisuusriski Suomelle ja suomalaisille. Ymmärtämättömyytensä kuvottaa ja suututtaa!!

Arhi Kuittinen havainnollistaa >> "Kansalaisten ja hegemoniasta poikkeavien asiantuntijoiden mielipiteitä EI voi kutsua informaatiosodaksi mutta salaiseen keskiviikkokerhoon ja bilderbergiin kuulvia täytyy kutsua sodankäynnin kävjiöiksi koska a) he käyttävät valtaa ja sensuuria massamediassa, yleisen tajunnan ohjaajina, sovittuna orkestroituna hegemoniana "tarvitsemme venäjävihaa jotta kansa haluaa natoon" b) heillä on aidosti salainen ja yhteinen organisaatiostrategia mm. keskiviikkokerhon ja yhteisten rahoittajien ja think tank EVA & EK kautta.".


--> WWII Veterans Ask Merkel to Explain Western Silence Over Nazism in Ukraine / Sputnik International.


Huoli heräsi Suomessakin: Ajautuuko Kreikka ”Venäjän taskuun”? >>
Haavistokín vain paljastaa taas olevansa länsieliitin ajattelematon imperiaalisiin ja taloususkonnollisiin agendakaavoihin asioita sovitteleva asiamiesnukke.

Ulkoasiainvaliokunta keskusteli infosodasta: Totuusfoobikkoja ja sananvapauden väärinkäyttöä >> Suomessakin on hillitöntä russofobista propagandaa, mistä esim. tässä Jouni Mölsä on yksi säälittävimmistä tapauksista - Jokainen sanansa ilmentää vain totaalisen umpimielistä ja pakkomielteistä agendan junttausta todellisuutta vastaan ja ymmärrys mistään ulkopolitiikasta on hänelläkin siksi täysi nolla!

Juha Molarilla oli ollut tuosta tilaisuudesta perinpohjaista seuranta-aikomusta, mutta hänen pääsynsä tilaisuuteen evättiin erittäin paljastavalla tavalla; listaan alle hänen juttujaan >>


Kapteeni Miika Sartonen Eduskunnan Ulkoasiainvaliokunnan informaatiosodankäynnin ”avoimessa kuulemisessa” 22.1.2015.


”Avoin kuuleminen” ja paniikkinappula. Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan informaatiosodankäynnin keskustelu muuttui kutsutilaisuudeksi.


Ulkoasiainvaliokunnan informaatiosodankäynnin Face control 2 - Suomen eduskunta on ”liian pieni” 22.1.2015


Informaatiosodankäynnin sisältö ja merkitys. Eduskunnan Ulkoasiainvaliokunta 22.1.2015 kello 9:00–11:30.


Huijarit huijaavat Venäjä-pelottelun avulla informaatiosodankäynnin tilaisuudessa. Pitkäaikaistyötön tarkkailee Eduskunnassa 22.1.2015.Valtamedian valheet tulevat kuitenkin lopulta ilmi loogisesti, kuten esim. tähän tapaan:

--- Ukraine president heckled by protesters in Switzerland >> Hieno nainen tuo Poroshenkon lapsenmurhaajaksi kovistelija - Nyt vain rohkeasti suoraa kritiikkiä muillekin moisille länsieliitin työkaluille!

--- Yllättävä arvio USA:sta: Ukrainan kriisi on lännen syytä >> Tarkkaan omaan seurantaani perustuen voin sanoa aivan samaa - Täyttä totta Chicagon yliopiston politiikan professori John J. Mearsheimer laukoo!

--- Turvallisuusjärjestö Etyj ei ole havainnut venäläistä sotilaskalustoa Donbassin rajoilla.

--- Ukrainian Government: "No Russian Troops Are Fighting Against Us" Washington's Blog ja Kiev Regime Confirms that Russian Invasion of Ukraine is a Hoax! >>

"Earlier in the day Ukrainian Military spokesman Lusenko said he was worried if a provocation happened Russia would justify bringing in the Russian army. This was perfectly in line with General Muzenko’s statements which fully destroy western propaganda and agree the Russian invasion of Ukraine was a hoax." ... >> "What about the 37 Russian Invasions Last Year?"

Eli siis Suomenkin valtamedia on valehdellut todella radikaalisti hyvin monta kertaa! - Eli ainakin 37 eri valtavaa kertaa meille kaikille!

Tietoisesti ja suunnitellusti!Tässä puolestaan on esimerkki monista, kuinka Ukrainan natsiliike ajattelee Kiovan juntan hyväksymänä!:

Списки Русских троллей и про путинские сообщества » Тайный Мир >> Tässä kuulemma (Ja Google-kääntäjän avulla itse päättelemällä) luetteloidaan Ukrainan natsien toimesta ns. "Putinistit" ja heidät ilmeisesti kehotetaan tappamaan; "Yksinkertaisesti tapetaan".

Siinäpä "hieno" kuva "länsimaisiin arvoihin", jota Suomenkin hallinto ja valtamedia puoltaa Ukrainaan ja Venäjää vastaan - Miettikääpä nyt, kuinka saatanallisen sairas sellainen agenda on täällä Suomessakin, joka käytännössä vaikenemisen ja sensuurin kautta promotoi tällaistakin kansanmurhaa ja poliittista teloitusoperaatiota!

Samaan aikaan suomalaisessa valtamediassa Jari Aleniuksen kaltaiset totaalisokeat agendan junttaajat kaikessa ymmärtämättömyydessään ja moraalittomuudessaan vouhkaavat russofobista valetta näinkin >> Kommentti: Miksi Venäjän hyökkäystä Ukrainaan ei pysäytetä?

Liian monet merkit viittaavat siis siihen, että tämä ei tule päättymään hyvin ja maailmansotaa havitellaan juuri lännessä kiihottuneena, EI Venäjällä!....

Vain sen takia, kun on pakkomielteinen ja sysimustan sairas länsieliitin hegemoniatarve!Seuraavaksi teen linkkiosion Suomen sisäpolitiikan tilasta russofobian ja sen oheistuoteen natottamisen lisäpohjustuksena eri aktivistien kirjoituksista >>

--- Finnsanity blog: Ketkä toimivat salaliiton logiikalla, putinistit vai obamisti-niinistöläiset >> Arhi Kuittiselta taas painavan oleellista asiaa! Muutama lainaus: "Kansalaisten mielipiteitä ja hegemoniasta poikkeavien asiantuntijoiden arvioita ja oikeiston massamediassa vyöryvää maanista pelottelun vastustamista ei voi kutsua vitsilläkään informaatiosodaksi - mutta valtaa käyttäviä, yhteistä todellisuutta vallalla muokkaavien aidosti salaiseen keskiviikkokerhoon ja bilderbergiin kuuluvia, massamediaa ohjaavia elitistejä, eurojunttalaisia täytyy kutsua sodankäynnin kävijöiksi ilmiselvillä faktoilla strategian käytöstä ja suomalaista poliittista "todellisuutta" ohjaavilla massamedia-taktiikoilla.


Sodankäynti on aina salaliitto ja demagoginen väärennysprojekti likaisin keinoin ja salaliitto merkitsee aina sodankäyntiä, terroria tasa-arvon, tiedon, harkinnan, kansalaisten edun ja demokratian tuhoamiseksi."


"Hysteria esitetään nyt pelästyneen eliitin lanseeraamana hyveenä, kansan pelastajana kuten kirkon helvetinpelko: vain pelko pelastaa teidät kun noudatatte median hegemoniaa, osoitatte kiitollisena pelkoa maan isälle - ja vastustatte eliitin vastustajia."


"Eliitti on nyt villiintynyt ja luulee eliitin diktatuurin olevan suurin ihanne jota se myy paheksunnalla ja demokratian halveksunnalla. Hädissään, koska talouskatastrofin varjo ja lähestyminen paljastaa eliitin euroideologian massiivisen epäonnistumisen.


Eliitti käyttää media-asetta eli mediasensuurin mahdollistamaa suggestioskaalaa huolettomasti ja jatkosodan propaganda-tyyliin hysteerisesti manaten mediahegemonian vastustajat saatanan omiksi kirkolliseen tyyyliin, keskiaikaiseen tyyliin: "Ne trollit, ne spitaaliset, varokaa"."

"Eliitin vastustaminen ei ole terrorismia vaan demokratiaa.


Median hegemonia oikeiston vihan ilmaisuun ilman journalismia ja faktoja tapahtumista on sen sijaan 100% informaatiosotaa."


"Painostus tarkoittaa kiristystä salaisilla keinoilla, koskemattoman vallankäyttäjän uhalla, eliitin houkuttelevan korruption tai salatun salaliiton vallan keinoilla.


Vain eliitillä on painostukseen keinoja, köyhällä kansalla ei."


"Kun CIA järjestää aseellisen vallankaappauksen Kiovassa lahjomalla uusnatseja ja oligarkkeja Nulandin 5000 miljoonalla dollariin niin ratkaisu on... venäjäviha. Länsimaisten arvojen puolesta toki.


Ihmisiin todella vedotaan sillä että venäjäviha on ainoa mahdollisuus tuntea olevansa "länsimainen". Kuten natsi-Saksassa ja fasistisessa Saksaan sitoutuneessa Suomessa. Käsittämätön itdentiteettiharha natsisaksan tyyliin, täysin jatkosotaa nyt toisintaen."


"Massamediakin myöntää kenraalien vallankaappauksen.

Tilanne on jo vakava kun Iltalehtikin päästää pelottavan lausunnon julki.".

Jne., jne., jne.... Lukekaapa!


Lisäksi ---> Finnsanity blog: Vasemmistoliitto natofasistien kanssa sängyssä ja Finnsanity blog: Perussuomalaiset nuoret peruivat kilpailunsa pelästyneinä.


--- SANDEN BLOGI: MIKSI PUOLUSTUSTA AJETAAN ALAS TAI ULOS >> Muutama lainaus: "Carl Haglund, kokoomus, muutamat muutkin ovat viimeaikoina soitelleet Nato-biisiään. Biittinä on toiminut kauhean Venäjän uhka. Todellisuudessa tiedetään, ettei Venäjä ole Suomelle mikään uhka. Me emme ole sotilaallinen lilliputti kuten Baltian maat, vaan armeijamme on koko Euroopan viiden, kuuden suurimman ja voimakkaimman joukossa. Olemme aivan eri luokkaa iskukyvyltämme.

Me emme myöskään ole entinen kommunistimaa, jonka pitää kuuliaisen orjan lailla vakuutella uusia kavereitaan siitä, ettei se enää ole kommarimaa, eli ryssän kaveri, niinkuin se oli vuosikymmeniä. Me emme ole myöskään tottuneet majoittelemaan muukalaissotilaita maaperällämme, kuten Euroopan lähes aina miehitetyt maat Saksasta ja Puolasta itään. Siksikään Nato ei ole meille välttämätön.


Miksi sitten Nato-kiima?...."


"...Gianni Pittella, EU-parlamentin varapresidentti, sanoi, että kansalliset armeijat ajetaan alas ja ne korvataan EU-armeijalla, joka ei siis voi olla mikään muu kuin Nato. Ymmärrättekö?..."


"...Kansallinen armeija ajetaan alas ja korvataan EU:n yhteisellä armeijalla. Miksi? Koska sen jälkeen yhdelläkään kansakunnalla ei ole voimaa vastustaa Euroopan Unionia omalla maaperällään. Dominanssi on totaalinen."


"Unohtakaa Venäjä, Ukraina, sukellusveneet, ruotsalaiset, eestiläiset, Krim, ne ovat kaikki osa hämäystä jolla valmistellaan isoa kuviota: Suomen armeijan lakkauttamista ja muuttamista osaksi yleiseurooppalaista armeijaa. Se ei olisi enää omamme, vaan EU:n. Se ei olisi enää Me, vaan Ne. Se ei puolustaisi enää meitä, vaan niitä, EU:ta."


"Euroopan Unionin oikeustuomioistuimen edustajan Ruiz Jarabo Colomerin mukaan EI-kritiikki on pyhäinhäväistystä ja sitä voidaan rajoittaa ilman että sananvapauteen vaikutetaan. Kyllä. Luit aivan oikein.


Englantilaisena käännöksenä Colomer sanoi: " ...critisism of EU is akin to blasphemy and can be restricted wíthout affecting freedom of the speech." ".


Lukijakommentti: "Tuo omien armeijoiden korvaaminen natolla tarkoittaa sitten myös kahta asiaa: 1) EU:ta vastustavia mielenosoittajia aletaan käsitellä Lissabonin sopimukseen piilotetun pykälän mukaisesti "väkivaltaisina mellakoitsijoina" ja heitä - oikeammin meitä - aletaan ampua. Varoitukseksi siitä, että orjien pitää totella. 2) Venäjää vastaan ollaan valmistelemassa suursotaa ja Suomessa halutaan avata pohjoinen rintama. Eteläinen on käytännössä jo auki Ukrainassa. Ei ihme, että Venäjä varustautuu kiireellä. Putin on valtiomies, toisin kuin sionistien sätkynukke Obama ja oma sätkynukkemme Sauli. Eero Tillanen".


Hanskin kommentti: "Elämme tosi ankeita aikoja kun omat päättäjämme ovat hylänneet kansakuntamme edun ja alkaneet ajamaan pelkästään plutokratian etuja".


Lisäksi ---> SANDEN BLOGI: MAANPETOSRIKOS.


--- Timo Isosaari - Selviääkö tästäkin selittelemällä?: Lainaus: "Sopimuksen perustuslaillisuuden perusteleminen on täysin mahdotonta, paitsi Suomessa.

Sopimuksen sisällön perusteleminen Suomelle edulliseksi on täysin mahdotonta, paitsi Suomessa.


Sopimuksen hyväksyminen on kenties typerintä, mitä Suomi on tehnyt vuoden 1939 jälkeen, vaikka viimeiset kolme vuosikymmentä ovat olleet poliittisesti arvioiden pelkkää eeppisten epäonnistumisten sarjaa. Tällaisella herraonnella ei ulkopuolisia vihollisia edes tarvita.".


---> Kansanedustaja Yrttiaho paljasti Naton isäntämaasopimuksen järkyttävät seuraukset.

Ja! >>

Kohu ilmavoimien harjoituksesta USA:n kanssa: Seuraa suoraa lähetystä Niinistön...  >> No eipä ollut hääppöinen: Länsieliitin osaa puoltava ennen kaikkea kierrellen ja kaarrellen -puheina - Mikä oli odotettavissa.

---> USA:n lähetystö: Kutsu ilmavoimien harjoitukseen jo viikkoja sitten

---> HS: Ilmavoimien harjoituksesta kiista politiikan huipulla – Niinistö ja Tuomioja puuttuivat suunnitelmiin >> Stubb ja Haglund taas sekoilevat sotahaukkoina ja imperialistien asiamiehinä - Syytäkin toppuutella, mutta parempi olisi evätä vaikuttaminen yhteisiin asioihin kokonaan.

---> Kutsu Viron harjoituksiin on ehkä mennyt väärään osoitteseen >> Haglund! - Sinä olet saatanallinen valehtelija!!

---> Ja sinä Salonius-Pasternak olet yksi pakkomielteisimmin idiooteimmista länsieliitin asiamiehistä >> Ulkopolitiikan tutkija ennustaa: Suomi päättää osallistua harjoitukseen.

---> Arhi Kuittinen: "Katsokaa tätä pelleä - 17. päivä hän vielä VÄITTI TIETÄVÄNSÄ KUTSUSTA Tämä pelle on ajamassa Suomea sotaan ja Naton marssiilupaan ydinaseiden kanssa. Vasemmisto ja rauhanliike ovat nukahtaneet porvarien oopiumiin.".

”Mennään paleltumaan” - mitä Niinistö tarkoitti arvoituksellisella lopetuksellaan? >> Jaa-a, joudutaanko vielä jossain vaiheessa ydintalveen?!...

<< Tuo tuossa oli sitten ko. Suomen imperiaaliasiamiehiltä kokonaisuudessaan ja suunnitellusti hämmentävä ja siten lamaannuttava näytelmä, jossa oli tarkoitus ujuttaa Suomi harhautusten saattelemana yhä lähemmäksi NATOa!Lisäksi monilla muillakin aktivisteilla on ollut erinomaista kritiikkiä aiheeseen liittyen!:

Antti Pesonen: IPU käänsi Naton isäntämaasopimuksen (MOU) suomeksi - tutkintapyyntö Suojelupoliisille jätetty.

Mikko Elo: Kuka trollaa ketäkin -YLE ja Hesari pukkeja kaalimaan vartijoina.

Vladimir Agopov: Yksi Ainoa Totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi - Erinomainen yhteenveto Ukraina+länsieliitti vs. Novorossia+Venäjä -konfliktin luonteesta!

Susanna Kaukinen: NATO-kiima orgasmin partaalla.

Edessä kohtalon vaalit >> Erittäin valveutunut ja ennen kaikkea tärkeä mielipide Pauli Kossilalta! Tosin tähdennän tässäkin Lontoon Cityn mainintapuutetta!...


Juha Molari: Fake victim blog posts: YLE TV 1 28.1.2015 ”Häiriköt piinaavat Venäjä-keskustelua”, Hommaforumin mukaan Putin-trolli numero 1 , Naton salainen armeija Ukrainassa  ja "Venäjä-mielisen" suomalaismiehen kyber-ongelmat 22.1.2015 alkaen .

Johan Bäckmann: YLE ja HS jäivät kiinni Venäjään liittyvän disinformaation levittämisestä >> "Kohtalon ironiaa on siinä, että samaan aikaan kuin JSN antoi päätöksensä tänään puolenpäivän aikoihin, sekä Atte Jääskeläinen että Kaius Niemi istuivat eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan kuultavina ja syyttivät siellä kilpaa Venäjän medioita disinformaation levittämisestä. Tosiasiassa he itse ja heidän mediansa ovat disinformaation levittäjiä, kuten JSN totesi. Jääskeläisen ja Niemen huijaus on sitä luokkaa, että missä tahansa sivistysvaltiossa heidän pitäisi ehdottomasti erota tehtävistään, jotta valtamedioiden luottamus voidaan edes jotenkin säilyttää.".

---> DNR:n vastaus Jouni Mölsälle.Verkkomedialla on ollut tietenkin paljon aiheeseen liittyviä juttuja, kuten:

Liikekannallepano on lässähtänyt: Ukrainalaiset eivät halua sotia >> Ukrainan vallankaappaus- ja natsihallinto ei ole moraalisesti kestävä, joten se on fyysisestikin luhistuva tietyissä tilanteissa, kuten juuri länsieliitin käskytyksessä ja promotoinnissa aloittamassaan sota- ja kansanmurharetkensä motissa.

Sama kohtalo tulee olemaan EU:lla, Obaman hallinnolla, Kokoomuksella jne. varsin samoin syin, koska nämä kaikki ovat tukeneet ja promotoineet Kiovan junttaa.

Ainakin pitäisi, ja kaikki vastuulliset pitää länsieliitistä ja asiamiehistään saada sotarikostuomioistuimen syynättäväksi!

Mitä todella tapahtuisi jos Venäjän armeija suorittaisi invaasion Ukrainaan? >> Näin kävisi, jos Venäjä oikeasti tekisi Ukrainaan invaasion.


Ukrainan liikekannallepano on jyrkässä ristiriidassa rauhanprosessin kanssa - sodanjulistus.

Donetskin pääministeri kertoi Debaltsevon motin sulkemisesta etulinjassa tulituksen alla | Youtube >> "Pääministerin mukaan motti sulkeutui perjantain vastaisena yönä ja Military Mapsin on-line palvelun perjantain päivitysten mukaan tämä lupaus on myös pidetty. Zakharchenkon mukaan mottiin jääneet ukrainalaissotilaat ovat alkaneet antautumaan aluejoukoille ja he vetoavat samalla maanmiehiinsä taistelujen lopettamiseksi. Zakharchenko on osoittanut jatkuvasti henkilökohtaista uhrivalmiutta ja rohkeutta liikkuessaan joukkojensa sekä siviilien kokemien pommitusten keskellä.".

Raportti: Raketti-isku avustuskeskukseen Donetskissa tappoi siviilejä - Ukrainan aseistaminen kiihtyy.

---> Venäjä torjui jälleen väitteet Venäjän joukkojen siirtämisestä Ukrainaan.


---> US Admits To Planting False Nuclear Evidence In Iran.Ja yksi parhaista Ukraina vs. Novorossia -konfliktin seurantatahoista on ollut The Vineyard of the Saker:

The Vineyard of the Saker: Just an "honest" mistake this time? Maybe >> Läntisen valtamedian propaganda on vouhottanut kovaa Mariupoliin tehdystä tykistöiskusta, josta syyttävät tietenkin "venäjämielisiä kapinallisia" ja Venäjä tietenkin asetetaan taas päävastuuseen automaattisesti agendan mukaan = Tyypillistä anti-tutkivaa journalismia russofobisessa kaanonissa.

Eli toistetaan! - Äärimmäisen brutaalia länsieliitin ja asiamiestensä suhtautumisesta tämä kertoo juuri siten, kuinka Novorossia / Donbass on kärsinyt juuri tällaisista siviilikohteiden kansanmurhapommituksista Kiovan juntan toimesta jo yli puoli vuotta, missä useita tuhansia viattomia on kuollut! - Ja siitä läntinen valtamedia on pitänyt sokeaa sensuuria koko ajan agendapakkomielteessään.


Sitten, kun sattuu sellainen yksikin vastaava tapaus, josta voidaan syyttää Novorossian kapinallisia ihan vain heppoisinkin perustein, niin siitäpä vasta melutaankin todella lujaa läntisessä valtamediassa >> Juuri se paljastaa kirkkaasti länsieliitin ja asiamiestensä sairaasti russofobisen pahuuden, joka toimii kuin superindikaattori tästä koko agendavyyhdistä ja pakkomielteestä Lontoon Cityn ja Wall Streetin maailmanherruuteen!


Tässä on siis moiselle valtamedia-eliittisaastalle taas kontrastiksi The Vineyard of the Saker -bloggaajan tiedot ko. aiheesta.


Lainaus: "Ugly and scary, for sure. And horrible for those who were hit, but what is forgotten in this story is that this is what Donetsk has been suffering every day and what Gorlovka is getting hit by daily, but in truly massive amounts. And, unlike in Mariupol, Donetsk and Gorlovka are getting hit like that deliberately."!!


Lisää tilannetietoa Novorussia vs. Ukraina / Länsieliitti vs. Venäjä -konflikteista The Vineyard of the Saker -blogista >>


And Hell was following them…

A short course in Ukrainian history

Igor Strelkov commentary on strategic situation in Novorossia 23/01/15


A key day in the Ukrainian Conflict?


Novorussian SITREP January 23


23.01.2015 Ukrainian crisis news. War in Ukraine, Donetsk, USA, Kiev, NATO


Latest Donbass videos translated by Kazzura


22.01.2015 Military Report of Novorossia. Latest news of Ukraine, DPR,LPR


22.01.2015 Ukrainian crisis news. Latest news of Ukraine, DPR, Kiev, Poland


"UAF might be preparing a false flag operation in Donbass" from ColonelCassad blog


Oh how much these Poles hate Russia...


American baptist preaching fed to UAF soldiers discovered by Motorola [eng subs]


Annual press conference of Sergey Lavrov >> Lavrov: U.S. wants to dominate world but this shall pass | Russia Beyond The Headlines: Hyvin viisas ja ihailtava vastaus Lavrovilta Obaman "valtion tila" -mongerrukseen.


Latest videos of SouthFront


1.01.2015 Military Report of Novorossia


Novorussian SITREP January 20th


This is too good to wait for this evening 


jne., jne., jne...


>> Uusi tv-kanava:
Novorossia TV world.Lopuksi otan hieman filosofisemman katsannon, missä russofobian luonnetta voidaan tarkastella ihmisyyden ja yhteiskuntatieteiden kannalta mm. näin >>

--- "Jokainen ihminen edustaa vain itseään eikä mikään tiettyä kulttuuria tai uskontoa." >> Tuollaista löysin Facebookin kätköistä, mikä on kyllä yksi harhaisimmista ja virheellisimmistä toteamuksista - Ihminen on näet myös erittäin vahvasti sosiaalinen ja yhteisöllinen olento, missä yksilö- ja yhteisöominaisuudet vaikuttavat samassa ihmisessä molemmat eikä vain toinen. Jos väittää, ettei ole yhteisöominaisuuksia, niin on jo syvästi harhautunut ihmiskäsityksien juurista.

Nykyinen eurooppalainen yli-individuaali sokeus vaikuttaa tässä kokonaisuudessa juuri siten, että ei tajuta noita yhteisöominaisuuksia, vaan se on kaikin puolin sekaannuksien ja ymmärtämättömyyden lähde.

Yhtäältä se oikeuttaa eräät rasistijahtiin vailla syytä, kun he kuvittelevat, että ihminen on vain yksilö ja yhteisöominaisuuksia jossakin ihmisessä ongelmina osoittamaan pyrkivät olisivat vain pahoja ihmisiä, jotka muka haluavat mitätöidä ja pahuullistaa yksilön. Tai monet kuvittelevat virheellisesti, että yksilöominaisuudet kuvaavat yksi yhteen myös yhteisöominaisuuksia, koska muka yksilö on ainoa lähtökohta ja ryhmäpsykologisia toimintamekanismeja ja sisältöjä ei siten olisi ollenkaan.

Mutta! - toiset taas syyllistyvätkin myös ihan oikeaan rasismiin, koska he eivät kykene ajattelemaan näitä yhteisöominaisuuksia oikein, vaikka niitä ovat tunnistavinaan. Sen sijaan he kuvittelevat niihin kuulumattomasti pinnallisia leimoja, olemassa olemattomia sisältöjä ja yleistävät sellaisia asioita koko ryhmään, missä ne eivät toteudu kollektiivisina yhteisöominaisuuksina, vaan ovat enemmänkin juuri yksilöominaisuuksia.

Kummassakaan tapauksessa ei siis ole kyseessä ymmärrys, vaan harhaiset mielikuvat ja virheellinen leimaaminen. Se on aikamme ajatushistoriavaiheen yleistä ajatusvirhemassaa, missä koko länsimainen kulttuuri on vääristänyt koko tapaamme ajatella olemassa oloa.

Annetaanpa Seppo Oikkosen jatkaa analyysiä alla, koska hän tietää näistäkin asioista parhaimpien joukossa >> Mikä on kansanryhmä?

Verratkaapa siis nyt russofobiaan em. asioita!...

Kuten esim. miten se ilmenee Ukraina vs. Novorussia -katastrofissa tai miten se ilmenee Suomessa "rasismia vastustavan" älymystönkin taannuttua vakaviin russofobisiin harhoihin.

Päättely voi olla aika tuskallista ja yllättävää!...

Eikö olekin vain niin, että russofobia on yksi äärimuoto rasismista, jossa ovat mm. juuri yhteisöominaisuuksien tajuaminen ja havaitseminenkin täysin sekaisin ja vääristyneitä monen muun sekaisin olevan asian lisäksi?!.....

No comments: