Tuesday, January 06, 2015

Vuoden 2015 yhteiskunnallispoliittinen aktivismi alkuun koosteella kanssa-aktivistien viimeaikaisista materiaaleista

Olen viime päivinä keskittynyt aktivismissani tiedonkeruuseen mm. muiden kanssa-aktivistien nettikirjoituksia ym. materiaalia lukemalla ja katselemalla sekä niiden perusteella facebook-luonnoksia asioista seinälläni tuottaen - Siksi olen ollut viime päivinä täällä blogissa taas hiljaa vastoin aikaisemmin aikomaani, mutta nyt koostan alle yhden tietopaketin ko. aktiviteetin tuloksena!

Siinä otan esille mm. Youtube-videoin, blogikirjoituksin ja lainauksin esille muutamien esimerkillisten toisinajattelijoiden ja yhteiskunnallispoliittisten aktivistien parhaimpia viime päivien tuotoksia kuvaamaan ajankohdan kriittistä ja hyvin vakavaa tilannetta länsimaiden rappioluisussa!

Päätin näin muiden aktivistien esille otolla korostaa sitäkin, kuinka tänä vuonna 2015 on entistäkin tärkeämpää opetella monipuolisesti rappiotilanteemme kokonaisuutta ja parannuskeinoja sille! Eri aktivistien ajattelua ja kirjoittelua tutkimalla - vertailemalla opimme näin samoista tärkeistä asioista monia erilaisia näkökulmia, jotka syventävät ja laajentavat tietoisuuden rakennetta ja toimintakykyä oleellisesti kohottamaan ymmärrystä kollektiiviseen taistelutahtoon länsieliitin pahuutta vastaan.

Tämä tietopakettikoosteeni on nyt myös oivallisen tiukka ja sisältörikas laukaisualusta vuoden 2015 aktivismille! Palaan toki jossakin muodossa jossain vaiheessa myös omaan analyyttiseen-pitkään yhteiskunnallispoliittiseen kirjoitteluuni, mutta en ole vielä saanut sille sopivaa ja tuoretta inspiraatiota, kun olen ollut jo pitkään tarpeessa muuttaa kirjoitteluaktivismiani parempaan ja toimivampaan muotoon...


Pidemmittä alustuksitta seuraavana ko. tietopaketti korkeintaan paikoitellen lyhyin omin kommentein

Aluksi Arhi Kuittisen ja Janne Nummelan videokeskustelua; molemmat herrat ovat yhteiskunnallispoliittisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti hyvin monipuolisia sekä ajattelijoina erinomaisesti edistyneitä >>

Arhi Kuittinen Uudenvuodenpuhe Osa 1/5

Arhi Kuittinen Uudenvuodenpuhe Osa 2/5

Arhi Kuittinen Uudenvuodenpuhe Osa 3/5

Arhi Kuittinen Uudenvuodenpuhe Osa 4/5

Arhi Kuittinen Uudenvuodenpuhe Osa 5/5

Arhi Kuittinen: Soitellen sotaan: kateus demokratian perusvoimana

Arhi Kuittinen: Salattu ulkopolitiikka ja Tuomiojan juoksupojat

Arhi Kuittinen: Kaapattu kulttuuri

Janne Nummela: Moraalihistoriasta moraalihysteriaan

Arhi Kuittinen: Taide kontrolliyhteiskunnassa

Janne Nummela: Kaapattu psykoanalyysi

Janne Nummela: Kristusimitaatio lateksiasussa

Arhi Kuittinen: Synti on yksilön itsemäärittely.


Molempien ym. herrojen blogeista syventäväksi aineistoksi viimeisimpiä kirjoituksiaan >>

Finnsanity blog: Kokoomusterrori ja byrokratian harkittu lisääminen, Ruotsin hallitus ei kaadukaan - suhmuroinnin aste kova sosiaalidemokraateilla, Massamedia ja eliitin kontrolloima traumatodellisuus - Katainen, Pasternak ja oikeiston eetos eurodiktatuurissa, "Suomi on ruotsalainen" - Suomenruotsalaiset määrittävät suomalaisuuden YLE:n avulla , Heikki Talvitie ja Hannu Taanila: Venäjä ja Suomen Venäjäpolitiikka Saksan peukalon alla - keskustelu Video  ja Geenitutkimus ja suomalainen kulttuuri-identiteetti.

Käymälä: DIONYSOS JA MASSA, ANTIKRONOS, EPÄAJANKOHTAISUUDEN JUMALAOPETTAJA, KOKOOMUS, DIONYSOS JA ROBIN HOOD, GOLEM ON DIONYSOKSEN VASTAKOHTA, KRIISI ja TOIVO-KAMPANJA, GEENIN KÖYHDYTTÄMINEN, KILPAILU, POKERI, KAIKKI VALHE ON TIETOISTA, VALLANHIMO, TAIDE ja "On täysin johdonmukaista olettaa, että valon, värin ja äänen aistimukset ovat ihmisille täysin erilaisia eri aikakausina. Planeetan kosmiset olosuhteet ovat biologisen elämän, evoluution vaiheen, seurausta. Ja siksi ne muuttuvat hyvin paljon samalla kun evoluutio muuttaa tietoisuutta.".


Sami "Sande" Parkkosen blogikirjoittelua viime päiviltä ja muutamia keskeisiä lainauksia >>

Sanden blogi: MALESIALAISKONE JA PAKOTELASKU: "3. Missä ovat Kiovan lennonjohdon äänitallenteet lennonjohdon ja malesialaiskoneen välisistä keskusteluista?"

"5. Miksi Hollanti, Australia, Belgia ja Ukraina solmivat tutkimustulosten salaamissopimuksen?"

"10. Miksei Mustien laatikoiden dataa ole vieläkään julkistettu?

Ne luovutettiin malesialaisille, jotka toimittivat ne Lontooseen "puolueettomaan tutkimukseen", eikä niistä ole sen jälkeen kuultu mitään.
",


RAKENNEMUUTOS?: "Kun globalisaatio lanseerattiin, annettiin ymmärtää, että nyt syntyy oikea maailmankylä, jossa batiikkihamosissaan ja pellavanutuissaan koikkelehtivat hipit ja kehitysmaiden diktaattorit löytävät yhdessä ratkaisut ihmiskunnan suuriin ongelmiin. Nälkä, köyhyys, ilmastonmuutos, tsunamit, orankien kohtalo, korallikato ja Malediivien uppoaminen kaikkoaisivat, kunhan maapallo maapalloistuisi. Lähes kaikki olivat liikuttavan yksimielisiä siitä, että globalisaatio oli välttämätöntä. Globalisaatio oli hyvä juttu. Rajat alas, ihmisten liikkuvuus vapaaksi ja yhteiset pelisäännöt toisivat uuden ihmiskunnan aamunkoiton.

Tuo kaikki oli karkkia hyväuskoisille hölmöille. Todellinen globalisaatio oli taloudellista. Todelliset globalisaation lobbarit ja tukijat eivät olleet höynäytettyjä hippejä. He olivat suurimpien ylikansallisten yritysten pomoja, omistajia ja asiamiehiä. Heidän tavoitteenaan ei ollut pelastaa kansoja ja ihmiskuntaa, vaan raivata loputkin esteet tieltään. Tavoitteena oli ajaa läpi kansainvälistä lainsäädäntöä ja sopimusvyyhtiä, joilla kansallisvaltiot eliminoitaisiin. Siihen pyrittiin ja siihen on lähes päästy.
"
,

AARNIO SHOW - SEURAUKSET: "Kun Aarnio istuu vankilassa, eikä hänellä ole menetettävää, mitä miehen mielessä liikkuu? Entisten vastapelureiden joukossa on myös niitä, jotka ymmärtävät tilaisuutensa koittaneen. Aarnio on mies, joka voi kertoa alamaailmalle kaiken poliisista ja poliisin toiminnasta. Entiset vastapelurit ymmärtävät aivan varmasti, että tässä on mies, josta on hyötyä. Aarnio itse voi tulla samaan johtopäätökseen. Hän voi jopa vaihtaa leiriä.

Se tulisi todella kalliiksi poliisille ja koko yhteiskunnalle.
"


>> Oma kommenttini: Voi hyvin ajatella, että tällaisen skenaarion sisältö on tahallaankin juonittua Suomen yhteiskunnan alasajoa yhtenä osana...,

HESARIN PÄÄKIRJOITUS 3.1.2015: "Petri Korhonen Helsingin Sanomista on närkästynyt. Häntä kiukuttaa, kun joku kehtaa epäillä tutkijoita ja heidän aikaansaannoksiaan. Niinpä Petri Korhonen puolustaa heitä, koska Helsingin Sanomat on nojannut propagandassaan juuri näihin kritisoituihin tutkijoihin.

Petri on kuitenkin niin fiksu, ettei kirjoita suoraan, että Nato-propagandaa ja hysteeristä ryssäfobiaa ei saa epäillä, ja siksi puolustaakin Ulkopoliittisen instituutin tutkijoita taoustutkimuksella. Tämä tosin osoittaa, ettei Petri itsekään pysty puolustamaan Ulkopoliittisen instituutin valehtelijoita/epäpäteviä tutkijoita heidän omalla tutkimuksellaan. Se tosin ei ole ihme, sillä Ulkopoliittisen instituutin tutkijat ovat olleet arvioissaan ja väitteissään koko ajan metsässä.
"
,

ISÄNMAASI SUOMI ONKIN YRITYS: "Ja koska tämä täydellinen yhteiskuntamme ja isänmaamme olemassa olon muuttaminen on tehty täydellisessä hiljaisuudessa, tempun tekijät ovat tienneet leikkivänsä tulella. He ovat tienneet, ettei Suomen kansa koskaan hyväksyisi maansa muuttamista firmaksi. Se kuitenkin muutettiin sellaiseksi
 jo parikymmentä vuotta sitten. Olet siis elänyt yrityksessä viimeiset 20 vuotta. Mieti sitä, "kansalainen".
"


"Mietipä mitä näköaloja tämä tieto tarkoittaa, kun se liitetään Yhdysvaltain ajamiin vapaakauppasopimuksiin. Yritys nimeltään Suomen Valtio/The Republic of Finland ja transatlanttinen vapaakauppa. Koska valtiomme, kotimaamme, on yritys, se voidaan myös ostaa. Ja maailmalta löytyy miehiä joilla on enemmän rahaa kuin valtiollamme, yrityksellä nimeltään Suomi. Kaikki mitä täällä on, kaikki mitä suomalaisilla on, kaikki mitä me olemme tehneet, saavuttaneet ja maksaneet veroina, koulut, metsät, valtatiet, rautatiet, järvet ja joet, tunturit ja harjanteet, kukkulat ja laaksot, vedet ja rannat rakkaimmat, kaikki ne ovat ostettavissa. Kaikki ovat myytävissä sinun altasi. Ympäriltäsi. Se on täysin normaalia yritystoimintaa."

"Jos tämä ei ole maanpetos, niin mikä on?",

SUOMI TUHOTAAN JUURI NYT: "Miksi Suomi-niminen valtio pohjoismaisine periaatteineen, demokratiakäsityksineen, puolueettomuusperusteineen, sosiaaliturvineen ja terveydenhoitojärjestelmineen tuhotaan juuri nyt?

Kuka hyötyy siitä, että lainvalvontaviranomaiset ovat yhä alistetummassa asemassa poliitikoille, että kansalaisten turvallisuudesta vastaavien katupartioiden määrää vähennetään, että poliisista pyritään muokkaamaan kansaa kurittava ja kontrolloiva instanssi?

Kuka hyötyy siitä, että puolustusvoimia ajetaan voimallisesti alas?

Kenen etua ajaa se, että valtion veropohja romahdutetaan samaan aikaan, kun valtio velkaannutetaan?

Kenen etu ovat SOTE- ja kuntauudistus? Eivät sinun, tai kuntien
."


"Euroopan Unionin ja Naton näkökulmasta Suomi on hankala maa. Se on strategisesti Venäjän suurin naapuri, mutta se ei ole Baltian maiden kaltainen orjuudestaan aina iloinnut kansakunta. Suomalaiset ovat epäluuloista ja isänmaallista kansaa, joka ei ole parinkymmenen vuoden eurooppalaispropagandasta huolimatta omaksunut "eurooppalaista identiteettiä". Suomalaiset eivät ole laskeneet aseitaan Yhdysvaltain jalkojen juureen ja avanneet peräaukkojaan ilosta huohottaen, kuten kaikki itäisen Euroopan entiset kommunistimaat ovat tehneet Nato-kyrvän edessä. Suomi on siis nujerrettava. .... Kukaan ei aja suomalaisten etuja. Kukaan ei puolusta suomalaisia. Kukaan ei puolusta tätä maata. Kukaan ei puolusta Suomi-nimistä valtiota. Eliitin ohjelmana on alistaa meidät osaksi liittovaltiota ja Natoa. Sen he ovat sanoneet ääneen. Sen he ovat sanoneet avoimesti. Tuhomme on keino, jolla niin tehdään."

"Haluatko sinä tätä? Minä en halua." ja

SANDEN BLOGI: MIKSI EROON EU:STA JA EUROSTA: "Koska Euroopan vakausmekanismi, jota meilläkin poliitikot ja virkamiehet ovat kehuneet kuin jeesusta kirkossa, toimii sopimuksen mukaan esim. näin:

EMS (Euroopan vakausmekanismi) ei ole vastuussa kenellekään taholle mistään, eikä sitä voi kukaan haastaa oikeuteen, tutkia tai syyttää mistään. Tämä on siis sen perustamissopimuksessa.

EMS voi haastaa kenet tahansa, milloin tahansa, missä tahansa oikeuteen ja sitä vastaan ei saa esttää mitään todisteita.Tämäkin on perustamissopimuksessa.

EMS voi tilata mistä tahansa jäsenmaasta milloin tahansa miten paljon tahansa rahaa, eikä jäsenmaalla ole oikeutta kieltäytyä. Vaadittu summa on maksettava seitsemässä päivässä. Jos maa ei maksa, EMS voi haastaa sen oikeuteen tai määrätä lisämaksuja. Tämä on perustamissopimuksessa.

Tällainen on EU:n oma vakausmekanismi
."


"Tämän päälle tulevat vapaakauppasopimukset CETA sekä TTIP, joiden solmimisesta ei päätä yksikään suomalainen vaikka ne tulevat koskemaan jokaista suomalaista."

"Haluatko sinä tätä? Jos haluat, et halua elää itsenäisessä maassa itsenäisen kansakunnan jäsenenä.".


Sakari "Saku" Timonen on uuttera kunnanvaltuutettu ja juristi, joka osaa kaivaa esille työmarkkinoiden ongelmia kasattuina länsieliitin neofeodaalistavan ikeen alla haitalliseksi yhteiskuntasyöväksi >>

Uuninpankkopoika Saku Timonen: Laitonta sopimista, Ikuisessa karenssissa, Tarpeellista paimentamistaTyöttömyyden kierrätystä, Työllistämisen perussanasto ja Kuntouttava kilpailuntappaja.

>> Tästäkin aineistosta käy siis ilmi, kuinka Suomi on hyvin hyvin sairas ja rapautuva maa; kiitos Vanhasen, Kataisen ja Stubbin hallitusten, jotka ovat pakkomielteisesti yrittäneet toimia länsieliitin harhaisten agendojen mukaan ja tyrineet siinäkin pahasti.

Ja Stubb osoittaa ko. pakkomielleagendan aina heti mm. näin, missä pienetkin poikkipuoliset sanat NWO-sisältöä vastaan aiheuttavat Stubbissa ärsytys- ja paniikkireaktioita >> Paavo Väyrynen: "Stubb lyö kirveensä kiveen".

Timosen aktivismin paljastamat seikat ovat joka tapauksessa vakava varoitus siitä, kuinka yhteiskuntaamme hajotetaan yhä pahemmin länsieliitin rahatalousparasiitin ja sen imperialismin nimeen - työmarkkinatkin neofeodaalistetaan ja sitäkin kautta yhteishyvä tuhotaan!...
 
Täydentävä bloggaus vasemmistolaiselta raha-asiantuntijalta --> Auvo Rouvinen: Mihin tarvitaan kuntouttavaa työtoimintaa?: "Näyttää hiukan siltä, olipa kumpi tahansa teoria oikea, kuntouttava työtoiminta on pahimmillaan haitallista, parhaimmillaankin valtion varojen haaskausta.".


Presidentti Sauli Niinistön Uuden vuoden puheen kyseenalaistustakin on tehty hienosti >>
 
Juha-Pekka Väisänen: Presidentin puhe voimistaa viholliskuvaa >> Erittäin hyvä analyysi Niinistön puheesta!

Presidentti Niinistön uudenvuoden puhe: Viralliset Valheet >> Hyvä juttu Turpeinen-Saarelta ja tässä on hyvä lukijakommenttikin: "Eliitti sotkee itsensä uusilla ja vanhoilla valheilla niin korvia myöten paskaan että melkein sääliksi käy. Nyt tarvittaisiin valtion päämiehiltä samaa rohkeutta kuin kesällä 1944, jolloin vaihdettiin puolta kun huomattiin "vittu, tuli musta-pekka"

Mutta katsokaa noita pikku poikia ja tyttöjä jotka rahan ja vallan sokaisemana yrittää valheella todistaa isoa valhetta todeksi... Hymyillen ja onnellisena tulevista hyvistä ajoista seuraan eliitin koomisia piirteitä saavuttavaa kuolinkamppailua.

Löysin rantein ilman vihaa ja pelkoa uuteen vuoteen, sitä nämä vallan sokaisemat sätkynuket pelkää. T.Hannu".


Terroristit kiinni! | Pirkko Turpeinen-Saari >> Oivallisesti näkemyksellinen yhteenveto!Facebookissa on nykyään erittäin aktiivista yhteiskunnallispoliittista kirjoittelua monissa ryhmissä ja sieltä tietenkin löytää paljon ajattelun aihetta. Tässä pari esimerkkiä >>

Hannu Rainesto: "Kansa, joka on aivopesty, ei koskaan asetu minkään muun kuin vedätyksen piiriin. Uusi valhe johtaa kansan aina uusiin valheisiin, sen koskaan viisastumatta. Viisastumiseen, kun tarvitaan metodiikka jolla asioita arviodaan oikein eikä taasen vedättäminen tarjoa kuin valheita.

Joukkojen luominen ei siis yksin riitä, pitää joko kusettaa heitä tai viisastuttaa. Kusettamien on helppoa kuten todellisuus meille kertoo, se viisastuttamien lähes mahdotonta kuin pienen pienelle joukolle.


No kun on ne joukot tai tämä pieni eturyhmä on saatu luoduksi niin miten eteenpäin. Tähän on toki vastaus, mutta miksi se ei kiinnosta kuin jälleen vain pienen pientä joukkoa.
Sanoisin että umpikujassa ollaan, kun uskotaan puhumalla luotujen joukkojen kautta tapahtuvaan muutokseen. Muutos tarvitsee tarpeen ja tarve syntyy todellisuudesta ja sen tunnistaa kukkaroistaan ja kakaroiden nälästä. Tarve itsessään synnyttää spontaanit joukot, mutta kuka johtaa spontaania, ei mikään muu kuin tarve. Muutosta tällöin haetaan lautasellisesta soppaa, ei yhteiskunnan muuttamisesta toiseksi.

Vain etujoukko voi ymmärtää todellisuuden muutos prosessin todelliset vaatimukset, mutta tämän joukon luominen on jo liian vaikeaa. Tämä meille annettu näennäisdemokratia on täyttä paskaa, sen avulla on ollut oikeiston helpompi hallita kansaa kuin koskaan. Heillä jos kellä on joukkopsykologian avaimet hallussaan.".

 
Peter Iiskola: "Putin on maailman geopoliittinen johtaja. Obama on maailmanluokan huligaani. Se näkyy heidän suosiossaan. Xi Jinping tukee voimakkaasti Putinia. Tämä on tärkeää, koska Kiina on rahasäkki - rikkain maa maailmassa BKT per ostovoimapariteetti PPP - $18 biljoonaa.

Huolimatta Venäjän taloudellisista huolista, niin Putinin suosio on edelleen erittäin korkea. Viime Levada Centerin kyselyssä se on hänelle 85%. Useimmat venäläiset eivät halua ketään muuta kuin Putinia.

The Times nimesi brittien itsenäisyyspuolueen (UKIP) johtajan Nigel Faragen " Vuoden Britiksi" hänen "peliä muuttavasts politiikasta."


Farage sanoo, että Putin on se maailman johtajs jota hän kaikkein eniten ihailee. Farage ei ole yksin. Luettelo on pitkä ihmisistä, jotka ihailevat Putinia tai haluavat poistaa pakotteet Venäjää vastaan. Ranskan Marine Le Pen, italialaiset Beppe Grillo ja Matteo Salvini, Itävallan Harald Vilimsky, Hollanni Geert Wilders ja Belgian Bart De Wever ... ja niin edelleen ...


Kukaan ei Putinin lailla osaa lopettaa konflikteja rauhanomaisesti. Putin on täydellinen vastakohta Obaman sodan lietsonnalle. Ehkä siksi Obaman yleinen hyväksyntä on alhainen - noin 40%. Aktiivinen sotilashenkilöstön piirissä vain 15%.


 Obaman paheksunta on suuri - 55%, kertoo "Military Times" kyselyssä. Raikuva tuki sotaan, tappamiseen ja joukkotuhoaseisiin verottaa Obaman suosiota sangen kovaa.


 Entinen Neuvostoliiton johtaja Mihail Gorbatšov ilmaisi ihailunsa Putinille sanoin:
"Uskon, että kaikkien meidän - Venäjän kansalaisten - on muistettava (Putinin) estäneen Venäjän romahtamisen."
".


Omalla Facebook-seinälläni tapahtui hiljattain myös mielenkiintoista keskustelua mm. Marco deWitin kanssa, josta tässä poimintaa >>

Keskustelua linkin Dalai Lama attacks 'self-centred' Vladimir Putin - Telegraph tiimoilta:

Minä: Nyt meni maku Dalai Lamastakin. Hyi helvetti!

Marco deWit: "Toisaalta USA:n ja Dalai Laman yhä voimakkaampi liitto kertoo siitä kuinka selvästi USA ja Kiina ovat nyt yhä enemmän napit vastakkain. Siis strategisesti oudon huono siirto USA:lta ja Dalai Lamalta. Nähtävästi siis uuskonservatiivit ovat päässeet uusliberaalien niskan päälle USA:n ulkopolitiikassa.".

Minä: Kyllä varmasti länsieliitin piirissä on omiakin valtataisteluita, mistä nuo sanomasi merkit kertovat. Syynä on varmasti osaltaan se, kuinka eliitin piirissä tiedostetaan oman rahantaloussysteeminsä toivottomuus ja varmasti se aiheuttaa paniikkia ja sekoilua... Päävihollinen länsieliitin enemmistölle on silti BRICS-maiden allianssin luoma vaihtoehto lännen finanssikuplien puhaltelulle.

PNAC eli Project for the New American Century vaikuttaa varmasti yhä enemmän, kun sen piirissä on niin suorasukaisia ja moraalittomia "lobbareita"

Eihän esim. Dick Cheney ole katunut ollenkaan paljastettuja USA:n kidutusmenetelmiä!

Marco deWit: "Pointtini oli, että läntinen eliitti näyttää olevan jakaantunut edelleen Rockefeller-WASP vs. Rothschild-Sionistit akselilla eli molemmilla pyrkimys yllläpitää läntistä pankki- ja dollarikartellia, mutta samalla kuitenkin hieman eri tyylillä. Edelliset ovat yleensä uusliberaaleja ja kannattavat ovelampaa pidemmän tähtäimen manipulaatiota, kun taas jälkimmäiset ovat aggressiivisempia uuskonservatiiveja ja toimivat lyhemmällä aikatähtäimellä korostamalla enemmän Israelin etua."

"Nähtävästi Dalai Lama laskeskelee, että USA:lla on hyvä mahddollisuus hajoittaa ja balkanisoida ensin Venäjä ja sitten Kiina ns. regime changella. Sinänsä suht realistinen laskelma. Tämän takia hän heittäytyy täysin USA:n puolelle ja tarjoaakin tehokasta propagandaa sen puolesta. Samalla hän kuitenkin vähättelee USA:n rikoksia, mikä on tietysti hyvin opportunistista ja moraalitonta."

"Lisäksi Dalai Lama saattaa ajatella, että nyt on kiire, koska kiinalaisten määrä Tiibetissä lisääntyy koko ajan. Siinä mielessä on osittain ymmärrettävää, että hän täysin liittoutuu USA:n kanssa. Parempi olisi kuitenkin pyrkiä pysymään liittoutumattomana ja saada itsenäisyys tasapainottelemalla suurvaltojen välillä. Myös tiibetiläisten oman syntyvyyden lisääminen auttaisi asiaa. Samoin myös Sveitsin mallin hyväksyminen Tiibetiin, joskin sitä hän taitaa vastustaa eli on itsekin siinä mielessä imperialisti.".

... Ja näistä kaikista Marcon kommenteista tykkäsin tietenkin :)


Ensi kevään eduskuntavaaleissa Itsenäisyyspuolueen listoilta yrittävä Timo Isosaari on myös erinomainen länsieliitin ja globalisaation vastainen aktivisti >>

Timo Isosaari: Keskiluokan köyhyysloukku >> Valitettava olosuhdekuvaus neofeodaalistettavan länsikulttuurin mahdottomuudesta. Mm: "Lähes jokaisella toimialalla nääntynyt keskiluokkainen ahertaja koettaa vielä viimeisillä voimillaan kaivaa työn sankarin viittansa aamulla ja raahautua työpaikalleen, missä ainoa edes teoriassa toimiva asia on viranomaismääräykset ja valvonta, joista on selvittävä vaikka kaikki muu jäisi hoitamatta. Työnantajien tulovirta supistuu edelleen, koska globalisaation koventama kilpailu aiheuttaa väistämättä deflaatiokierteen, joka on lopulta saavuttamassa kaikki talousalueet. Ne, joilla on käytössä oma valuutta, voivat vielä jotenkin suojautua järjettömiltä ylilyönneiltä, joita pääoman ja työvoiman vapaa liikkuvuus aiheuttavat.

Vain kovakuntoisimmille huippusuorittajille, jotka ovat päässeet veloistaan eroon, maailma näyttää mahtavalta paikalta, eikä puutteita tunnu missään, jos arvioi itsensä työyhteisössään korvaamattomaksi." ja

"He eivät tiedä, että alamäki on vasta alussa. He eivät tiedä, että se jatkuu vähintään 5-10 vuotta, ellei katkea sitä ennen sotaan tai koko finanssijärjestelmän sortumiseen. He eivät tiedä, että heidän maksamansa eläkekertymä on jo valtion velkojen panttina, eikä sitä voida koskaan maksaa pois. Eläkeiän nostot ovat vain enne ilmoitusluonteisesta asiasta, että lähes kaikki eläkevaranne on menetetty.

He eivät tiedä, että kotimainen elintarviketuotanto on ajettu lähes alas ja varmuusvarastot puolitettu. He eivät ymmärrä, että nykyaikaisen tehomaatalouden päivät ovat luetut 20-30 vuodessa. He eivät ymmärrä, että jopa 30 % väestöstä joutuu luopumaan omasta autosta lähivuosina. Eivätkä voi ymmärtää, miten halpojen elintarvikkeiden EUssa ruokamenojen osuus alenevista tuloista tulee kasvamaan rajusti, kun alas ajetulle tuotannolle ei löydykään korvaavaa tuontia entisellä hinnalla."....


Timo Isosaari: Vihreä edestä, ruskea takaa ja musta sisältä >> Taas paljon hyvää ja oivaltavaa faktaa Timo Isosaarelta, mutta tässä paistaa toisaalta turhan kriittinen suhtautuminen ydinvoimaan, koska nimenomaan fuusioydinvoima on tarpeellinen tulevaisuuden neorenessanssia varten. BRICS-maat ovat sen jo oivaltaneet varsin hyvin, kuten etenkin Kiina >> LaRouche PAC - Fusion Economy.


Uusiutuvat energiamuodot, kuten aurinko- ja tuulivoima ovat aivan radikaalisti liian heikkoja energiatiheydeltään, että niillä saataisiin aikaan varsinkin näin pimeän ja kylmän talven maassa hyvää kollektiivista infrastruktuuria. Siitä haaveileminen on neofeodaalista teollisen hyvinvoinnin ajasajon promotoimista!

Muutoin rahajärjestelmä vaatii juuri remonttia Timonkin havainnollistamaan tapaan, mutta globaalisti on ymmärrettävä mm. Glass-Steagall -reformin oleellisuus aloittavana prosessina >> Glass-Steagall | LaRouchePAC
.

Näin haluan tällä pienellä kritiikilläni osoittaa myös sen, kuinka kaikkeen pitää suhtautua terveellä ja rakentavalla epäilyllä. Myös meidän aktivistien ja totunnaisen kyseenalaistajien on opittava olemaan kritiikin kohteena jopa omassa piirissäkin ja oppia yhä lisää uusia asioita itseään kehittäen sopivan humaanilla tavalla.


Muuta viime aikojen hienoa aktivismisatoa >>

Kai Sadinmaa uudenvuodenpuhe - nyårstal 2015.

Janne Kuusi: Itsenäisyys on palautettava äärioikeistolta.
 
Vapaa kulkija -blogi: Demokratia 2.0 >> Tärkeää ja innostavaa asiaa! Toki taustat koherenttina kokonaisuutena ja koko länsimaiden rappiovyyhdin sisältösairaus tulee ymmärtää samalla yhä paremmin tarvittavia demokratian ja renessanssin uusia tarpeita ja toimenpiteitä varten.

Johan Bäckmanin virallinen blogi: Suomi valmistautuu sotaan osana suurempaa liittoumaa >> Lainauksia: "Valtiopäiväneuvos Mikko Elo kirjoittaa Uuden Suomen bloginsa mikkoelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi kommenteissa nro 163: "Suomessa jotkut tahot valmistautuvat sotaan Venäjää vastaan ilmeisesti osana suurempaa liittoumaa." Perusteita Elo esittää väitteelleen yhteensä neljä, oheiset siteeraukset suoraan Elon tekstistä:

1) minusta kertausharjoitukset ovat ok. Itse asiassa ne ovat täysin luonnollisia. Tavallista ei kuitenkaan ole sota-aikaisen joukko-osaton ilmoittaminen tammi-maaliskuun aikana, kuten on julkisuudessa ilmoitettu.
2) ei ole myöskään normaalia, että valtamedia sisältää päivittäin Venäjän tarkoitusperiä ja taloutta halventavia "uutisia".
3) ei ole normaalia, että kenraali-tasoinen henkilö vaatii sotilaiden ja poliittisen johdon yhteistä valmistautumista sotaan.
4) loogisena johtopäätöksenä tästä tulee se, että Suomessa jotkut tahot valmistautuvat sotaan Venäjää vastaan ilmeisesti osana suurempaa liittoutumaa.".


"Näin siis Mikko Elo. Hänen perusteluihinsa voisi lisätä meneillään olevan uudenlaisen prosessin, internetin militarisoinnin. Suomi ilman fasismia ry:n puheenjohtaja Petri Krohn on kirjoittanut Venäjän trolliarmeijan sivulle internetin militarisoinnista sen mukana käyttöön lanseeratusta hybridisota-termistä:

"Hybridisota" kaiketi tarkoittaa internetin militarisoimista. Väärinajattelijoista tulee sotilaallisia vihollisia. Informaatiotila otetaan sotilaalliseti haltuun. Voi olla, että koko Lännen hybridisota alkoi Viron Pronssiyöstä. Viroon perustettiin NATOn "kybersotakeskus". Internet ja tiedotusvälineet militarisoitiin. Toimittajat komennettiin Venäjän vastaisen sodan eturintamaan.".


"Minun käsitykseni mukaan suomalaisten upseerien pitäisi puolustusvoimien luottamuksen säilyttämiseksi pidättäydyttävä kaikesta poliittisesta toiminnasta, etenkin naapurimaihin kohdistuvista avoimista sotilaallisista uhkauksista. Tuomioja on jo käyttänyt tässä puheenvuoroja, ottanut puheeksi rikoslain ja viitannut upseerien epäisänmaallisuuteen. Suomen puolustusvoimien tehtävä on ennen muuta puolustaa Suomen kansaa, mutta nyt onkin selvää, että Suomen puolustusvoimista on tullut Suomen kansan vaarallisin vihollinen.".


Lopuksi otan tavallaan taustoittavaksi ja noille em. asioille koostavaksi syvemmän tiedon sisällöksi viimeisten parin viikon ajalta LaRouche-liikkeen materiaalia >>

LaRouche-liikkeen hyvin pitkälle pohdittu geopoliittinen, tieteellinen ja ekonominen vaihtoehtoagenda on nimittäin oivallista aktivistimateriaalia juuri kenelle tahansa ihmisarvon, hyvinvointivaltioperiaatteiden, moraalin ja edistysuskon puolustamisesta ja palauttamisesta kiinnostuneelle, joka haluaa globaalia ja kokonaiskuvallisesti koherenttia ymmärrystä - LaRouche-liike on siksi erittäin vahvasti juuri neorenessanssillinen asenteeltaan!
 
LaRouche PAC: Tekstit >> Get Out with Hamiltonian ‘New Economic Platform’, Prominent Individuals Continue to Join Call to Collaborate with BRICS, Wall Street Cries Havoc, Organizing Report: BRICS Nations Revive American System, Will the U.S. Join Them?, Wall Street Puts the ‘Debt’ in Debtonator, To Ring in the New Year With a Bang: Wipe Out Wall Street, The Decisive Battles Will Occur in Early January, LaRouche Demands Criminal Prosecution of Cheney, Obama , Development Is the Name for Peace, Wall Street the Name for War, Russian Military Report on Color Revolutions as Regime Change, Moscow Prioritizes Advancement of BRICS for New Year , NYU Professor Reflects LaRouche Movement "New Silk Road" Policy ja LaRouche's Four Laws.

Videot >> LPAC Policy Committee · January 5, 2014, CNN Interviews Bob Graham & Terry Strada on Declassifying the 28 Pages, January 2, 2015 - Friday Webcast, LPAC Policy Committee - December 29, 2014, LaRouches Keynote Dubna Conference in Russia ja LPAC Weekly Report: The New Paradigm for Mankind.

No comments: