Tuesday, March 28, 2006

Blogini täyttää tänään 1 vuotta!

Tänään on siis kulunut vuosi siitä, kun aloitin tämän blogini. Pinserin blogilistalle liityin kuitenkin vasta 1.4.2005, mutta vuosi siitäkin melkein jo on. Kun tarkastelen blogini muotoutumista ko. vuoden aikana, niin erittäin runsas kasvikavalkadihan tästä on syntynyt ja kuvia on tulvaksi asti. Toivon jatkossakin säilyttäväni annin samanlaisena, ehkä parempanakin ja toivon mukaan monipuolisuuskin lisääntyisi edelleen. Asiat riippuvat tietenkin mm. siitä, kuinka minulla on aikaa tulevalla kasvukaudella tehtävien arboretumprojektin hommien ja varsinaisen työni ohella kehittää ja pitää yllä tätä blogia.

Tulevasta voin mainita ainakin sellaista, että vielä ensi viikolle on tiedossa muutama kertauslaji viime vuoden viikon kasveista, mutta sen jälkeen voittekin alkaa odottamaan todennäköisesti viikolla 16 tai 17 alkavaa tämän vuoden Viikon kasvi -kavalkadin alkamista. Olen jo päättänyt mielessäni etukäteen muutaman lajin, joita varmaankin voin ja haluan esitellä enemmän tulevan kasvukauden aikana... Viime joulukuussa mainitsin, että pidän vain kevääseen asti Viikon sää -artikkelisarjaa. Nyt olen kuitenkin kiinnostunut jatkamaan sitä ainakin tämän vuoden loppuun. Sen jälkeen katsotaan, josko jatkan sitä vielä samaan tyyliin, uudesta näkökulmasta tai jatkanko ollenkaan... Joka tapauksessa kyllähän kesälläkin sää kiinnostanee viljelijää kuin viljelijää. Arboretumprojektin alkavan kasvukauden tehtävistä seuraa tietenkin runsasta raportointia mahdollisuuksien mukaan ja muutenkin esim. artikkelisarjoja saattaa tulla vielä uusistakin aiheista...

Nyt yhden vuoden bloganneena haluan juhlistaa tilannetta aloittamalla ihan uuden blogin. Sen sisältö liittyy melko läheisesti tämän blogin aihepiireihin, mutta en vielä tässä paljasta tämän enempää. Jotkut teistä ovat ehkä huomanneetkin profiilisivullani ko. blogin nimen. Tällä tai ensi viikolla pyrin avaamaan sen. Sen ylläpitäminen ollee onneksi paljon helpompaa kuin tämän blogin, joten todennäköisesti siitä ei koidu minulle liikaa lisävaivaa.

Kiitokset tässä vaiheessa suuresti kaikille kuluneen vuoden aikana olleille blogini lukijoille ja katselijoille! Niin myös jatkossa. Voitte tähän merkintään jättää kommenttia siitä, miltä tarjoamani matka kasvien maailmaan on tähän mennessä vaikuttanut ja mitä kenties odotatte / toivotte tältä blogilta jatkossa?

No comments: