Sunday, June 04, 2006

Ilmoitus poikkeusjärjestelystä!

Uusi tiedotus tilanteesta! Lisäys 4.6.2006; uusia ongelmia on ilmennyt Bloggerin kapasiteetin kanssa. Kun olen lisännyt takautuvasti toukokuulle kuvia ja merkintöjä alla mainittuun tapaan, niin merkintöjen suuren määrän vuoksi Blogger ei enää kykene näyttämään kuukausiarkistosivulla takautuvasti eri väleihin lisättyjä merkintöjä, vaikka ne näkyvät vielä pääsivulla. Tästä seuraa nyt se, että joudun miettimään ja toteuttamaan aikeeni uudella tavalla. Olen pahoillani, jos ja kun blogini näyttää sen vuoksi toistaiseksi entistäkin sekavammalta ja mahdollisesti joudun pitämään taukoa kaikkien uusien merkintöjen suhteen! Mutta minkäs minä sille mahdan, kun tämä viime vuonna valitsemani foorumi on nyt osoittautunutkin tarpeisiini ja visioihini nähden täysin riittämättömäksi. Harmillista ja hankalaa :(

Kuten jo viikolla 19 aavistin, niin silloin ollut lämpöaalto on nyt osaltaan aiheuttanut ongelman tämän blogin pitämisessä. Materiaalia olisi laittaa paljon esille raakkausten jälkeenkin ja niinpä kapasiteettiongelmia on ilmennyt sekä aikataulullisesti että Bloggerin toiminnan kannalta katsottuna. Blogger ei mm. suostu lataamaan kuvia kuin tiettyyn rajaan asti helposti ja kaikki hitaus koneen toiminnassa kasaa jonossa olevia ja aikomiani merkintöjä ja kuvasarjoja.

Tällä kasvukaudella ja etenkin keväällä päätin kuitenkin tehdä laajan kevätvärien, kukinnan ym. kasvutapahtumien seurantasarjan, jossa oleellista on nimenomaan se, että kuvat ja tilanteet on sijoitettu tähän blogiin sopivan kronologisesti. Kaikkia kuvia ja merkintöjä ei kuitenkaan em. resurssipulan vuoksi voi tehdä reaaliaikaisesti kronologiaan sijoittamalla. Niinpä otan nyt vapauden käyttää aikaa palapelinä, eli palaan tästä lähtien usein takautuvasti täydentämään Bloggerille ja minulle sopivassa tahdissa merkintöjä oikeisiin kohtiin "menneisyyteen".

Tämä on siis myös ilmoitus siitä, että kaikkia viikosta 19 lähtien olevia merkintöjä ja etenkin niiden välejä kannattaa palata tarkistamaan aika ajoin uusien kuvien ja tekstien toivossa. Pidän tämän merkinnän ylimpänä ja lisään tähän perään boldattuna maininnat kulloinkin tekemistäni takautuvista merkintä- ja kuvalisäyksistä.

Perjantain 19.5. kohdalle on nyt lisätty perennojen ja lauantain 20.5. kohdalle sipulikasvien tilanteita viikon 20 kasvutapahtumista. Käykääpä katsomassa!

2 comments:

Anonymous said...

I like the way you write, I am trying to learn your language.

Mika said...

Thank you for your comment Steve! Well, i raise my hat for you, because i know that finnish is very difficult language to learn... So good luck for your learning!