Tuesday, January 29, 2008

Ailahtelevan jakson blogitrilogiapäivitys - The blog trilogy update of the varying period

Tammikuun 2008 blogitrilogian päivittäminen lähestyy loppuaan Flickr -sivuillani. Tässä on toiseksi viimeiset linkit; blogi 1, blogi 2 ja blogi 3. Jakso on 23. päivästä eiliseen iltaan asti. Merkittävin tapahtuma jaksolla oli 24. päivän lumimyrsky ja sitä edeltänyt erittäin värikäs aamurusko. Lauha säätyyppi jatkui koko ajan, mutta se oli ajoittain ailahteleva pienine pakkasineen lumimyrskyn lisäksi.

The updating of the January 2008 blog trilogy is nearing the end on my Flickr pages. Here are the second to last links; the blog 1, the blog 2 and the blog 3. The period is from the 23rd day to the yesterday evening. The most significant happening during the period was the blizzard of the 24th day and the very colourfull sunrise colours preceeding it. The mild weather type continued all the time, but it was occasionally varying with its small frosts in addition to the blizzard.

2 comments:

Yrsa said...

Mielenkiintoisia jäätilanteita ilmeisesti sattunut matkan varrelle.

Mika said...

Kyllä, jäätilanteet ovat olleet niin vaihtelevia ja upeita, että minulla on ollut vaikeuksia valita suuresta määrästä kuvat tuohon Flickr -sivulle. Hienoja ja mielenkiintoisia otoksia jäi julkaisematta, mutta pakko yrittää vähän rajoittaa :)

Näyttää siltä, että erittäin vaihtelevia ja upeita leudon talven jää-, lumijää- ja lumitilanteita tulee edelleen helmikuussakin niin järvillä kuin "kuivalla" maalla. Meri vain taitaa pysyä kovin sulana kuin kesällä ikään...