Wednesday, November 12, 2008

Lisävalaistusta brittiläisen systeemin eliittisaatanoiden tuhoa aiheuttavaan pelailuun ja ihmiskunnan orjuuttamiseen

Tässä tulee lisää esimerkkejä kuvaamaan tätä koko maailmaa koskevaa monetaristisen talousjärjestelmän kuolemaa, jota Brittiläinen imperiumi (anglo-dutch liberal system, pankkiirioligarkit, monetarismi jne.) yrittää pitää hengissä epätoivoisesti saadakseen turvattua ko. systeemin puitteissa eläneiden pankkiirien ja muiden rikkaiden omaisuuden tavallisen kansan kustannuksella. Aivan, kuten brittiläisen systeemin puitteissa on mahdollista tehdä.

Tässä on juttu Hesarista, jossa "Maailman suurin pankki teki historiallisen suuren tappion". Tämä ING on malliesimerkki siitä, että ko. pankille syydettävät pelastusrahat eivät mene kansaa hyödyttäviin ohjelmiin (ruokatalouden ylläpito, infran ylläpito ja parantaminen jne.), pankin toiminnan pelastamiseen tai lopulta koko systeemin pelastamiseen, vaan ensikädessä pankkien puitteissa toimiville "välikäsille". Nämä välikädet tunnetaan nyt Brittiläisen imperiumin finanssioligarkkeina, jotka ovat levinneet ympäri maapallon ja joiden Ceyman saarilla yms. rahanpiilotuspaikoissa olevat johdannaismarkkinatriljoonat ovat nyt olleet vaarassa tuhoutua tässä monetaristisen järjestelmän romahduksessa.

Sen takia meitä tavallisia kansalaisia on nyt harhautettu antamaan heille rahaa ns. pelastuspakettien "bailout" avulla, jotta heidän omaisuutensa ja valtansa ei olisi niin kovin pahasti vähenemässä. Täytyyhän nyt esim. George Soroksen (tässäkin mokoma moukka hypettää muka talouskriisin pohjien olevan jo ohi) omaisuus turvata, että hänelle ei tulisi niin paha mieli. Meidän tehtävähän on nimittäin palvella heitä ylhäisyyksiään, koska elämme brittiläisen systeemin puitteissa olevassa Brittiläisessä imperiumissa ja siellä omaisuuden, vallan ja kontrollin kuuluu olla harvoilla eliittiin kuuluvilla ja meidän alamaisten kuuluu olla heidän kulutuskoneorjia, joille voi ja joiden avulla voi tehdä mitä tahansa heidän hyväkseen. Eikö niin? JA PASKAT!! Tällaisen menon on loputtava NYT!!

Tässä on LaRouche PAC -video, joka kertoo tästä tilanteesta maailman ruokatalouden kannalta. Siinä käy hyvin ilmi se, että Brittiläisen imperiumin junailema globalisaatio on luonut erinomaisen "välikäsi" -systeemin, jossa nämä oligarkit pystyvät kansallisvaltioiden jo pahasti rapautuneen vallan ohi säätelemään itse rahavirtoja ja siten mm. ruokavirtojakin. Olemme kaikki "muutaman ihmisen" mielenliikkeiden ja marionettinarujen vankina. Harmi vain, että tämän järjestelmän tuhoutuessa myös heidän systeeminsä on nyt vaarassa ja he joko yrittävät pelastaa nykyisen järjestelmän puitteissa omaisuutensa sekä valtansa ja / tai suunnittelevat toisen heitä palvelevan systeemin perustamista. Näyttää siis siltä, että joka tapauksessa tulossa oleva romahdus saattaa päiviltä myös heidän nykyisen systeeminsä, mutta siinä samalla menevät myös meidän tavallisen kansan turvana ja kasvualustana olevat kansallisvaltion rakenteet. Heidän uusi systeeminsä saattaa nimittäin olla pahimmillaan täydellinen finanssidiktatuuri ilman kansallisvaltioita, mitä voidaan kutsua myös termillä fasismi.

Tämä tapahtuu, jos nykyistä systeemiä ei lakkauteta heti ja perusteta uutta Lyndon LaRouchen vaatimaa systeemiä; uusi Bretton Woods -systeemi, joka perustuu amerikkalaisen systeemin puitteissa syntyneen Yhdysvaltain perustuslain mukaiseen ratkaisuun globaalisti. Alexander Hamilton oli siinä aikoinaan asiantuntija. Olen itse nyt havainnut, että pelkästään brittiläisen systeemin tuhoaminen ja tuon amerikkalaisen systeemin käyttöönotto ei riitä, koska ko. metodi ei vielä yksin riittävästi huomioi ihmisten hyvinvoinnin ja luonnon kannalta katsottavia asioita. Se on kuitenkin huomioitava nyt ensimmäisenä. Jatkan pohdintaa kirjoitussarjassani "Helvetti vai Renessanssi?!".

Tässä on puolestaan surullisen kuuluisa General Motorsin tarina Lyndon LaRouchen näkemänä. Lyndon kertoi näemmä heillekin tästä uhkaavasta vaarasta jo muutama vuosi sitten ja moukat eivät uskoneet. Silti ollaan nyt tässä, missä Yhdysvaltain koko oma autoteollisuus on kuolemassa pois. Jännä ajatella, kuinka meille kansalaisille ympäri maailman on vuosikymmeniä uskoteltu ja työnnetty kurkusta alas länsimaisen nykykapitalismin erinomaisuutta ja kestävyyttä, missä esim. tällaiset suuret kansainväliset yritykset ja pankit olisivat kuolemattomia. Nyt kuitenkin on paljastumassa koko hutera ja hajoava korttitalo ja kaikki ne brittiläisen systeemin saatanalliset oligarkkieliitit, jotka ovat olleet liiaksi kaiken takana ja yrittävät edelleen olla. HYI SAATANA!!

Lopuksi laitan tähän löytämäni kaksi dokumenttia (A B), joissa paljastuu taas uusia kuvioita maailman tilasta, mutta myös jo koko ajan toitotettuja totuuksia mm. monetarismin saatanallisuudesta. Niistä paljastuu erittäin paljon yhtäläisyyksiä LaRouche PAC -sivuston antiin (Toisessa jopa Lyndon LaRouche on vähän aikaa äänessä), mutta myös paljastavia ristiriitaisuuksia tai ainakin kontrasteja. Käytän näitäkin lähteitä jatkossa hyväkseni, kun jatkan kirjoitussarjaani "Helvetti vai Renessanssi?!". Nuo molemmat elokuvat kestävät parisen tuntia, joten varatkaa niiden katselemiseen riittävästi rauhallista aikaa.

No comments: