Thursday, November 13, 2008

Yhdysvaltain presidentin viimeisimmät talousromahdusta kehittävät käänteet

Eilen oli äänessä Yhdysvaltain valtiovarainministeri Henry Paulson ja tänään oli äänessä itse presidentti George W. Bush. Molemmat pohjustivat tulevana lauantaina Valkoisessa talossa pidettävää rikkaiden G20 maiden taloushuippukokousta talouskriisin ratkaisemiseksi. Verrataanpa taas: Tässä on Kauppalehden juttu ja tässä on Lyndon LaRouchen kommentti ko. Bushin puheeseen LaRouche PAC -sivustolla.

Bush siis uskoo edelleen vapaan markkinatalouden (luetaan; Brittiläisen imperiumin / monetarismin / anglo-dutch liberal system oligarkkien / brittiläisen systeemin) nimeen niin, että se tulee säilyttää ja sitä nyt kohtaavat ongelmat tulee vain pyrkiä ratkaisemaan. Samalla Bush kertoilee vain osatotuuksia tästä taloustilanteesta; osatotuuksia oli pakko paljastaa, kun tositilanne on sen verran jo paljastunut mm. Lyndon LaRouchen ansiosta. Mutta vain osatotuuksia, jottei tyhmä kansa vain tietäisi liikaa...

Joka tapauksessa Bush osoitti olevansa tuolla puheella kuin itse saatana ja kaikki ne, jotka tuollaista nykyisen järjestelmän puolustamista haluavat uskoa: He ovat satanisteja, jotka eivät ole ollenkaan hajulla siitä, mistä tässä nykymaailman tilanteessa on oikeasti kysymys tai ovat, mutta juonivat sen varjolla. He ovat silti joka tapauksessa tällä hetkellä menetettyjä sieluja vihollisen pauloissa.

Niinpä tässä on kutsun muodossa muistutus katsomaan Lyndon LaRouchen webcast -seminaaria ensi tiistaina 18.11. tilanteen katastrofaalisuuden takia. Kaikkien on välttämättä katsottava se!

No comments: