Wednesday, December 31, 2008

Helvetti vai Renessanssi?! - Ihmisten sosiaalinen ja yhteiskunnallinen rappio länsimaissa

Tällä kertaa tässä kirjoitussarjassani kiinnitän huomiota etenkin länsimaisen ihmisen sosiaaliseen ja yhteiskunnalliseen rappioon. Jo osassa Noosfäärin rooli maailman ja ihmisyyden kriisissä toin tämän rappion esille, mutta katsotaanpa nyt syvemmin ja tarkemmin sen käytännön esimerkkejä.

Laitankin heti tähän alkuun dramaattisesti tästä rappiosta kertovia videoita ja tekstejä: Tässä on ensimmäisenä
EarthLastHope -sivustolta video. Siinä tämä rappio näkyy vertailtuna muuhun eläinmaailmaan. Eikö vain olekin kauhistuttavaa havaita, että nykyään monien muiden (kuin ihmisen) nisäkkäiden parhain osa on paljon empaattisempi, rohkeampi, välittävämpi ja yhteistyökykyisempi kuin ihmisten huonoin osa. Kaikkein saatanallisimmalla tavalla kauheaa tässä on se, että tämä ihmisten huonoin osa on ollut koko ajan osuuttaan kasvattava ihmiskunnan koko määrään nähden viimeisen 50 vuoden aikana ja etenkin länsimaissa.

Tässä on puolestaan Youtube-aktivisti Billin valikoituja videoita n. viimeisen kuukauden ajalta ihmissuhteisiin liittyen;
A (SHE HAD TO HAVE THE BAD BOY NOW LOOK AT HER), B (A-D-H-D-AUTISM DRUGS GOVERNMENTS), C (THE BIGGEST CRIME AGAINST CIVILISATION), D (BEING PUNISHED FOR A WOMENS CRIME ON TO YOU), E (WOMEN IN TODAYS WORLD ARE SO MESSED UP), F (THE DUMBING DOWN OF AMERICA WITH CHARLOTTE THOMSON), G (MEN S AND WOMENS BRAIN DIFFERENCES), H (THE EFFECT OF EUGENICS PROPAGANDA DECLINE CIVILIZATION), J (Craigslist baby sitter used tot in porn film), K (The Typical Role of the Typical "Nice Guy"), L (DO NiCE GUYS FINISH LAST WHEN IT COMES TO WOMEN?......), M (DONT DATE HIM GIRL DOT COM WHAT THE FUCK IS THIS). Päivitys 1.1.2009 klo. 17:45: Tämä Billin uusi video (RE HOW TO DUMP A NICE GUY) ja siinä Billille ärsytyksen aiheuttanut tämä video kertovat parina tästä ihmissuhteisiinkin pesiytyneestä saatanallisesta tuhosta, jonka brittiläisen systeemin pitkä sairastuttava vaikutus on aiheuttanut.

Kuten havaitaan, niin sosiaalinen rappio näkyy hyvin vahvasti naisten ja miesten välisissä suhteissa. Nyt se on nähty, kuinka länsimainen kulttuuri on tehnyt kaikki voitavansa tuhotakseen ne ja valitettavan tehokasta jälkeä on myös syntynyt. Olen kokenut sen niin omassa elämässäni kuin havaitsemalla sen monien muiden elämää kuultuani - luettuani - tutkittuani. Blogeissa
Ihmissuhteet ja tasa-arvo sekä Kolinaa Panuhuoneesta näitä ihmissuhdeasioita on käsitelty osaksi melko samoin tavoin kuin Bill tuossa tekee ja tunnen kyllä itsekin näitä negatiivisia puolia kokeneena sympatiaa tällaisia analyysejä kohtaan. Noissa blogeissa ei kuitenkaan juuri mennä viimeistä mailia kohti asioiden ydintä (annetaan ymmärtää, että "markkina-arvoteoria" kuuluu asiaan ja sitä ei voi muuttaa), joka on nimenomaan sen tajuamista kuinka tämä soppa on brittiläisen systeemin vuosisatojen ja kiihtyneesti viime vuosikymmenten mittaan ehdollistama ja rakentama; ei siis lopullinen totuus tai kivettynyt tilanne, vaan sairaan yhteiskuntakehityksen tulosta yhden sivilisaation yhdessä vaiheessa tuhansien vuosien tarkastelumittakaavassa. Näin ollen vuosikymmenten aivopesulla ja ehdollistamisella on pystytty poistamaan muistoja ja vaistojakin paremmasta ihmisyydestä. Media on ollut tässä erittäin suuressa roolissa. Asia ei ole pysyvä, jos teemme täyskäännöksen parantavaan yhteiskuntavaiheeseen; Renessanssi helvetin sijaan. Tie siihen renessanssiin voi olla suhteellisen nopea vaihe.

Se, että ihmissuhteet toimivat "markkina-arvoteorian" mukaisesti kertoo ihmisyyden ominaisuuksia paljon enemmän siitä, kuinka ihmisyys ja sen ominaisuudet ovat olleet vangittuna länsimaissa kehittyneen brittiläisen systeemin maailmankuviin ja orjuuteen. Se, että ollaan kranttuja tyyliin "Sulla on vääränlaiset vaatteet / väärä tapa pitää vaatteita; ei deittejä" tai ollaan kiinnostuneita tietyllä tavalla ns. alfoista vastakkaisen sukupuolen edustajista kertoo nimenomaan siitä, kuinka länsimainen ihmiskunta on ajautunut brittiläisen systeemin pakottamana korostuneesti kieroutuneisiin, negatiivista eläimellisyyttä nostattaviin, sielua vähätteleviin, päätä sekoittaviin tuhoihmissuhteisiin, roolimalleihin ja asenteisiin. Ajattelu tyyliin "se kuuluu asiaan" kertoo siis siitä, että ko. "ajattelija" on lukkiutunut brittiläisen systeemin sisälle toivottomasti ja on sen tuottaman satanismin orjana tietoisesti tai tiedostamattaan.

Sitten löytyy esimerkki Yhdysvaltain Wall Streetiltä.
LaRouche PAC -sivuston porukalla on myös yhteyksiä siellä ja erään tällaisen henkilön kanssa käyty anonyymi keskustelu paljastaa tämän rappion laadun myös erinomaisella tavalla. Lukekaapa tämä Herd on the Street -kirjoitus ko. keskustelusta, niin havaitsette kuinka saatanallinen tuo Yhdysvaltain autoteollisuutta muka "auttava" pelastuspaketti on. Todellisuudessa se on satanismia puhtaimmillaan sielultaan rappioituneiden hullujen tekemänä, joita etenkin talouden ja politiikan maailmassa riittää. Ja kuten todettua, niin se Bernard L. Madoffin pyramidihuijauskin oli vain yksi osa tästä kokonaisuudesta, joka on vellonut Wall Streetillä ja ympäri maailman tässä Brittiläisen imperiumin oligarkkitahnassa.

Tuon Billin linkeissä tuli vastaan myös nainen nimeltä Charlotte Thomson Iserbyt. Hän on ollut tekemisissä ennen eläkeikäänsä Yhdysvaltain koulutussysteemin kanssa työkseen ja hänellä on nyt "muutama" sana sanottavanaan siitä;
Deliberate Dumbing Down of America. Tuo on hänen kirjoittamansa kirjan nimi, jossa hän kuvailee sitä, kuinka Yhdysvaltain koulutusjärjestelmää on tarkoituksella ajettu alas ja altistettu tarkoituksella ko. valtion hallinnon propagandalle ja aivopesulle. Lyndon LaRouche on tahollaan havainnut saman yliopistomaailman suhteen ja tämä LaRouche PAC -sivustolla oleva dokumentti valottaa sitä; The Harvard Yard. Ei pidä luulla, että tämä olisi rajoittunutta vain Yhdysvaltoihin. Globalisaation myötä kaikki tässä merkinnässä esittelemäni seikat ovat olleet helposti leviävää sorttia kaikkialla länsimaissa. Vain ilmenemismuodot ja -asteet ovat vaihdelleet eri maissa.

Oma lukunsa ovat myös huumeet.
LaRouche PAC -porukka on Lyndon Larouchen johdolla paneutunut asiaan intensiivisesti viime kuukausinakin ja siitä ovat näyttönä mm. nämä kirjoitukset: National Drug Threat: A Soros Progress Report, Soros's Organization Tries to Veto Any Drug Czar Who Will Stop Drugs, Afghanistan: London's Drugging Field, Drug Money-Laundering Thrives in Mexico--Thanks to NAFTA, Afghan Opium and Terrorism in South Asia, Soros Escalates Drug War on U.S. Southern Border, Soros's Wall Street Allies Embrace British Empire's Opium War Against the Americas ja nämä videot LPACTV: Soros--The Inside Dope On the New Administration, LPACTV: The Nature of Dope Inc..

Mitäpä sitten kertoo länsimaisen ihmisen tilasta esim. arvomaailmansa suhteen tämä suomalainen esimerkki? Helsingin Sanomien järjestämässä vuoden julkkis äänestyksessä Johanna Tukiainen korjasti potin ja Jussi Halla-aho tuli kolmanneksi. Nähtävästi arvomaailma on hyvin paljon vääristynyt ja huonontunut vuosien mittaan tämänkin esimerkin valossa. Median suuri vaikutus on edesauttanut tätä kehitystä ja nyt tilanne on sellainen, missä on yhtäältä tyhmentävä ja toisaalta kontrollia ylläpitävä juonne median vaikutuksen huonoina puolina. Tyhmentävyys ilmenee siten, että tuotetaan mediaan sisältöä, joka luo sieluttomia, moraalittomia ja tyhmiä; esikuvia, elämäntapoja ja -malleja sekä muoteja / trendejä. Juuri sellaisia, joihin addiktoidutaan, joita pidetään "jumalan" sanana, joiden perusteella tuomitaan ja erotellaan ihmisiä, joiden mukaan pitäisi elää, jotta olisi "cool" ja hyväksytty jne. Esimerkkejä riittäisi vaikka kuinka paljon, mutta tähän on tultu, että yhtäältä julkkikseksi kelpaa Tukiaisen kaltainen muovibimbotapaus ilman mitään hyvää ansiota ja toisaalta populistisia ja rasistisesti värittyneitä palopuheita heittävää fasismiin kallellaan olevaa poliitikkoa pidetään suosittuna ja jopa älykkäänä. Ei voi kuin kirota tätäkin tilannetta alimpaan helvettiin! Kiitos brittiläisen systeemin / anglo-dutch liberal systeemin / Brittiläisen imperiumin / monetarismin jne.

Näistä esimerkeistä havaitsemme siis sen, että tämä länsimaisen ihmiskunnan sosiaalinen ja yhteiskunnallinen rappio ilmenee vahvasti kuudella tasolla; ihmissuhteet, koulutus, ekonomia, politiikka, media ja huumeet. Aikaisemmin totesin noosfäärin sairastumisen olevan tähän rappioon syypää sfääritasolla ja siten havainnollistin tilanteen kokonaisvaltaista luonnetta. Noosfäärisairaus on yksi tapa havainnollistaa tätä yleistä henkistä tilaa, joka on yhtäältä saatu aikaan tarkoituksella ja toisaalta se on myös kehittynyt omalla painollaan alkuun päästyään ja sopivia kehityslinjoja löydettyään. Joku muu tähdentää tätä tilaa esim. sielun vajaatoiminnalla ja siinäkin minä olen samaa mieltä.

Kaikille näille kuudelle tasolle on siis yhteistä se, että niissä ilmenevä pahuus on osa tuota noosfäärisairautta. Käytännössä tämän syy konkretisoituu siis Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin kautta, jossa sukupolvesta toiseen hallinneet suvut ovat saastuttaneet ympäristöään. He ovat alkujaan jo vuosisatoja sitten saattaneet länsimaat tälle henkisen sairauden tielle ja tämä alamäki on Toisen maailmansodan jälkeen kiihtynyt. Nyt olemme sen tuloksena kasvokkain sellaisen siirtymävaiheen kanssa, joka muovaa kohtalomme tuleviksi vuosikymmeniksi eteenpäin. Huomenna alkava vuosi 2009 merkitsee näiden asioiden kulminoitumista, josta tie on joko helvettiin tai renessanssiin. Niinpä kaikilla noilla kuudella tasolla on alettava taistelemaan ko. Saatanaa vastaan ja siitä voi olla mahdollisuus aloittaa vähitellen ihmiskunnan (noosfäärin ja siis sielunkin) tervehdyttämisprojekti ja kasvu uudestaan ihmisiksi. Nythän tämä brittiläisen systeemin tuputtajaeliitti on tahtonut alentaa meidät "alammaiset" vain eläimiksi. Meidän on nyt ehdottomasti kieltäydyttävä siitä!

Ihmissuhteet: Saatanasta vapaudutaan torjumalla sukupuolia erottavat ja sukupuolia hiertävät roolimallit, elämänkatsomukset, ismit ja muotitrendit. Ihmissuhteista on tullut liikaa kauppatavaran kaltaisia hyöty-saamiskonstruktioita ja itsekkyyden pönkittämisapparaatteja. Ihmissuhteita arvioidaan kuin kauppatavaraa; kuinka paljon ja minkälaatuista seksiä tuon näköinen ja tuolla tavalla pukeutunut mies / nainen minulle tuottaisi. Toisaalta länsimainen yhteiskunta on sekoittanut päitä niin paljon, että ei tiedetä mitä halutaan; kun ei ole sitä "kemiaa". Tuo "kemia" on yksi näistä brittiläisen systeemin ehdollistamista puppu-uskomuksista, joka toimii sukupuolia erottavana eikä yhdistävänä tekijänä. Tuohon "kemiaan" vetoaminen (Sen oletettuun puuttumiseen siis) on aina tekosyy jättää tutustumatta paremmin ja jättää löytämättä yhteys. Toisaalta se on osoitus kyvyttömyydestä tutustua ja löytää yhteys, mikä on ollut tämän brittiläisen systeemin aikaansaamaa tuhoa. Joka tapauksessa ihmisyyden toteutuminen eroksen ja sielun kautta ihmissuhteessa - parisuhteessa toteutuu nyt erittäin vaillinaisesti brittiläisen systeemin ehdollistamassa sairaassa maailmassa.

Koulutus: Saatanasta vapaudutaan hylkäämällä kapitalistiseen tuottavuuteen perustuvat opetusmetodit ja -laitokset ja keskitytään tiedon ja taidon eli aivojen ja sielun tärkeimpään asemaan nostamiseen. Esim. tuleva
Aalto-yliopisto Helsingissä on malliesimerkki oligarkkisatanismin tuputtamasta kapitalistisesta tuottavuuspaholaisuudesta. Tieto ja taito eli aivot ja sielu alistetaan liikaa rahanvallan alle, kun kouluja yhdistetään muka tehostamaan "kansainväliselle tasolle" pääsyä; luetaan kansainväliselle kapitalismin vaatimusten tasolle. Rahanvallan rooli kuvastaa siis fasismin piirteitä (Josta on liian helppo tie totaalifasismiin tällaisissa talousromahdustilanteissa); opinnoilla tähdätään liikaa oligarkkisatanismin muovaamien korporaatioiden menestyskujanjuoksuun. Siinä energiaa suuntautuu väärin: Opintojen tarkoitus ei ole tehdä korporaatioista menestyksekkäämpiä yksisilmäisesti vain niihin keskittyen, vaan niiden ensisijainen tarkoitus on tehdä ihmiskunnasta menestyksekkäämpi ja paremmin voiva ympäristönsä kera kokonaisvaltaisesti. Tuo väärä tapa on vääjäämättä ihmiskuntaa ja ympäristöä rapauttavaa orjuutta enemmän kuin hyvää tekevää. Tämän prosessin murtaminen kuuluu välttämättömiin toimiin, jotta amerikkalaisen systeemin mukaisesti aloitettavassa "uuden ajan" maailmassa olisi mahdollista alkaa kehittää aivoja ja sielua kunnolla. Aivojen ja sielun luovuus on ihmisen tärkeimpiä ominaisuuksia, joka toimii nyt aivan liian tukahdutetusti oligarkkisysteemissä. Aivojen ja sielun luovuus toimii paljon paremmin ilman oligarkkisysteemiä.

Ekonomia: Saatanasta vapaudutaan hylkäämällä monetarismi ja aloittamalla Lyndon LaRouchen vaatima Bretton Woods -systeemi. Samalla täytyy havaita se, että ekonomia ei enää koskaan saa nousta määräävään asemaan yhteiskunnassa, vaan ihmiskunta ja sen ihmisyksilöt toinen toisiaan auttaen ovat määräävässä asemassa ja heidän kasvunsa yhä enemmän ihmisiksi eli aivojen ja sielun mestarillisiksi käyttäjiksi on keskeistä. Tässä talous ja ekonomia ovat palvelijan asemassa aina. Nykyinen talousromahdus on nähtävä nyt mahdollisuutena murtautua tämän ns. brittiläisen systeemin paholaiskuristusotteesta kohti tuota ihmisyyteen kasvamista.

Politiikka: Saatanasta vapaudutaan hylkäämällä fasismi ja kaikki muut imperialistiset ja totalitaristiset ismit täydellisesti; vapaudutaan poliittisista jaoista ja aletaan noudattaa universaalien prinsiippien elämänmalleja. Tämä tapahtuu parhaiten lopettamalla brittiläisen systeemin toiminnot ja ottamalla käyttöön amerikkalainen systeemi, jota on syytä alkaa kehittämään edelleen synteettisesti kaikkea hyvää kokeillen. Aluksi on kuitenkin huomattava amerikkalaisen systeemin hyvien puolien ylivertaisuus verrattuna brittiläisen systeemin kaikkiin puoliin, jotta idea lähteä alkuun konkretisoituisi. Ihmiskuntaa on alettava opettamaan näiden systeemeiden eroista ja siitä, kuinka maailmankuvamme on ollut tuon haitallisemman l. brittiläisen systeemin muovaama aivan liian kauan. Siksi meidän on nyt erittäin vaikea aloittaa tervehtymisprosessi sen pauloista. Se prosessi on kuitenkin pakko aloittaa.

Media: Saatanasta vapaudutaan hylkäämällä kokonaan vääriä elämäntapoja, roolimalleja ja asenteita viljelevät median sisällöt; esim. koskaan enää ei saa ilmestyä "Sinkkuelämää" tai "Sopranos" tv-sarjojen kaltaista satanismia, jotka esittelevät tämän brittiläisen systeemin sairastuttaman länsimaisen yhteiskunnan sairaimpia ja rikollisimpia puolia edesauttaen niiden edelleenvellomista; kuten sanottua, niin nykytilan tarpeeton kuvaaminen on yhtäkuin Saatanan kanssa yhtämatkaa kävelemistä. On kehitettävä sen sijaan renessanssin ajan mielikuvitusta vastalääkkeenä. Musiikin saralla esim. hip hop n. 90 % osuudeltaan kuvaa pelkästään joko oligarkkieliitin ehdollistamaa rahan- ja vallanhimosatanismia tai oligarkkieliitin runnomien alammaisten rikollissatanistista uhoamista. Maailmankuva on näissäkin tapauksissa brittiläisen systeemin satojen vuosien aikaisen työn tuloksena syntyneiden olosuhteiden mahdollistama.

Huumeet: Saatanasta vapaudutaan havaitsemalla, hyväksymällä ja totaalisesti tuomitsemalla se tosiasia, että tämä ns. Brittiläinen imperiumi on jatkanut samanlaista "Kiinan ooppium" -politiikkaa nykyäänkin johtotähtenään George Soros. Yleisellä tasolla on täysin selvää huumeiden tyhmentävä, lamaannuttava ja orjuuttava vaikutus, joka ilmenee yhteiskunnissa rapauttavana voimana aina. Tähän tuo oligarkkieliitti on osaltaan pyrkinyt, koska tyhmentynyt, lamaantunut ja orjuuntunut populaatio on helpompi hallittava; se voidaan alentaa helpommin eläimiksi / karjaksi. Yksityisellä tasolla erään sukulaiseni huumekierre vähän päälle 10 vuotiaasta asti 15 vuoden ajan kuvastaa osaltaan tätä tuhonsatamaa. Alkoholin hyväksyn vielä nippanappa, mutta huumeet ovat suoraan Saatanasta, joka on Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin ydintä.

No comments: