Wednesday, December 17, 2008

Uutisointien vertailuja: Federal Reserviltä maailman talousromahdusta edesauttavia tekoja

Otataan tähän taas tarkasteluun eräs tämän talousromahduksen merkkipaalu, joka paljastaa erittäin monia asioita. Kyse on Yhdysvaltain keskuspankin Federal Reservin päätöksestä laskea ohjauskorko 0 ja 0,25 prosentin välille. Lisäksi velkakirjoja aiotaan ostaa Fedin toimesta suoraan valtiolta laajalla rintamalla ja samalla on tullut ilmi Fedin setelipainon käynnistäminen täyteen tehoonsa ko. toimintoja auttamaan; heh, sehän on ollut täyttä päätä käynnissä jo vuosikymmeniä tehden ennen näkemätöntä velkaa. Vain hieman toisessa muodossa; Fedin edellisen johtajan Alan Greenspanin täyteen saatanallisuuteensa kehittämän monetarismin puitteissa.

No, tässä on ensin valikoima eri valtavirtamedioiden (eli niitä vihollisleiri-informaatioita) juttuja, joissa tuosta aiheesta kerrotaan: Taloussanomien juttu, Kauppalehden juttu 1, juttu 2 ja juttu 3, Hesarin juttu, Iltasanomien juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu. Tässä on myös Plaza -sivustolta Miljonääriksi alle kolmekymppisenä -blogin aihetta koskeva merkintä; Fediltä paras mahdollinen joululahja. Kuten tunnettua, niin LaRouche PAC -porukka Lyndon LaRouchen johdolla on ko. uutisesta täydellisesti eri mieltä. Niinpä heidän aihetta koskevan jutun otsikko on tällainen: Fed to the World: Have a Hyper(inflationary) New Year.

Katsotaanpa nyt tarkemmin, miksi tuollainen ero valtavirtamedian ja LaRouche PAC -porukan välillä on taas ja mitä tämä kaikki paljastaa tästä talouden ja maailman tilanteesta. Tuo valtavirtamedia raportoi siis sen, mitä esim. juuri Fed on yrittänyt koko syksyn tähän asti tehdä: Peitellä ja korjata sitä tosiasiaa, että nykyinen monetaristinen järjestelmä on kuollut ja on sen takia lopullisessa tuhoutumisprosessissa. Valtavirtamedia ei vain sanallaankaan kerro tuota loppuosan tähdellistä tietoa, vaan se raportoi asiat vain sellaisena ikään kuin monetaristinen järjestelmä olisi pelastettavissa.

Voi voi teitä hölmöjä, jotka siihen vieläkin uskotte. Kuten esim. tuokin hölmö, joka otsikoi: Fediltä paras mahdollinen joululahja. Se "lahja" on itse asiassa talouden kannalta pahin mahdollinen saatanallinen teko, joka yhtäältä kylläkin siirtää ongelman koko ilmenemistä tuonnemmaksi (taas jo ties kuinka monennetta kertaa), mutta joka pahentaa ongelmaa entisestään. Tätähän on jo vatvottu Lyndon LaRouchen avulla oksennukseen asti. Silti tärkeillä paikoilla tehdään näemmä edelleen kaikkea muuta kuin oikeita ratkaisuja. Yritetään lisävelkaa luovilla toimilla elvyttää kuolettavasti velkaista systeemiä, joka aiheuttaa radikaalin taloustuhon. Toimia ollaan yhä tekemässä täsmälleen samaan tapaan kuin aikoinaan Saksan Weimarissa; hyperinflaatio on lopulta seurauksena ja talouden täystuho. Hyi saatana!!

Mistä tällainen koko maailman tärkeillä johtopaikoilla tehty pelleily sitten kertoo? Eivät kaikki nämä johtajat voi olla näin tyhmiä ja harrastaa kollektiivista itsepetosta? Vai onko sittenkin tässä hyvin vahvasti äärimmäisellä älykkyydellä (mutta totaalisesti ilman sielua ja käsitystä ihmiskunnan hyvinvoinnista ja kehittymisestä noosfäärisairauden pahimman laatuisen muodon kouristuksissa) junailtavat siirrot maailmanlaajuisen fasismin eli tuon New World Order -projektin toteuttamiseen? Oikeastaan kaikki muut vaihtoehdot alkavat käymään olemattomiksi pohdittaessa tätä asiaa, koska merkit ovat nyt niin selvät. Valtavirtamediakin on selvästi juonessa mukana tai se ei vähintään halua / osaa tietää koko saatanallista totuutta.

Homma menisi tuon mukaan näin, kuten Weimarin tapauksessa: Ensin tuhotaan talous tarkoituksella erilaisin vippaskonstein (jotka muka ovat elvyttäviä; aluksi näyttääkin siltä, mutta lopulta velkataakka ja hyperinflaatio tappaa lopullisesti), jotta saataisiin aikaan kaaosta ja kasvualustaa fasismin kunnolliselle juurruttamiselle. Sitten jatketaan tekaistujen terroritekojen (kuten Hitlerin vallan alussa valtiopäivätalon tuhopoltto) avulla kansan vakuuttamista "järjestyksen palauttamiselle", joka toimii tekosyynä fasismin (eli nyt New World Orderin) lopulliselle valtaan asettamiselle. Samalla ryhdytään puuhaamaan sotia, eugeniikkaa (rotuhygienia) ja kansanmurhia, jotta fasististen ja vallanhimoisten unelmiensa toteutuminen saavuttaa huippunsa tuon ydineliittisaatanoiden parissa. Ihmetelkääpä sitä! Juuri noin kävi 1920 -luvulta Toiseen maailmansotaan asti Euroopassa. Nyt sen sijaan koko maailma on samanlaisella vaakalaudalla noosfäärisairauden edettyä maailmanlaajuisesti ja sama koskee myös Venäjää, vaikka tuossa edellisessä merkinnässä ilmaisin Venäjän olevan naapureistamme vähiten tämän länsimaiden tuhokapitalismin saastuttama. Venäjä on nimittäin taloudellisesti hyvin heikoilla tällä hetkellä ja siten haavoittuvainen.

Lopuksi vielä muutamia linkkipoimintoja. LaRouche PAC -sivustolla aktiviteetti on ollut edelleen hurjaa ja tässä on sieltä muutamia aiheitta koskevia ja sivuavia linkkejä: Bailouts Won't Save A Global Economy That's Breaking Apart, LaRouche in Qatari Daily: No Solution to the Crisis But Bankruptcy Reorganization, Lyndon LaRouche Gives Press Conference In European Parliament ja tauon jälkeen viikkokatsausvideo. Tässä on Suomen mediasta muutamia esimerkkejä jo ilmenneistä talousromahduksen vaikutuksista: Lomautuksia (Hesari), OPECin öljytuotannon leikkaukset (Hesari) ja tallien ongelmat rallin MM-sarjassa (Hesari). Kannattaa myös lukea noita eri juttujen kommentointeja, kuten Taloussanomista. Tässä on yksi kommenttipoiminta TS:n tästä jutusta: "USA näki jo ettei mitään ole tehtävissä ja aloitti vasta sitten päättömät ja hallitsemattomat toimensa. Euroopalla on paljon tehtävissä ja siksi ei pidä aloittaa järjetöntä setelipainamista ihan vain sen takia, KUN USA:KIN TEKI NIIN. Jos USA hyppää kaivoon, niin Euroopan ei kannata hypätä perässä.".

Useat muutkin ihmiset ovat havahtuneet tajuamaan jo hyvin paljon tuohon kommentin tapaan tätä tilannetta ja siitä olen iloinen. Aktivismi ja tietoisuus tulee kaikesta huolimatta lisääntymään, mutta riittääkö se sitten loppupeleissä... Aika sen vasta näyttää ja siksi mieleni pysyy erittäin mietteliäänä. Tuosta kommenttipoiminnastakin täytyy vielä todeta, että kyllä se Eurooppakin menee samassa imussa USA:n mukana kaivoon, jos tuota ym. ja aikaisemminkin näännyksiin asti toitotettua pelleilyä jatketaan eikä tehdä nykyisen järjestelmän vararikkoproseduuria ja amerikkalaisen systeemin tilalle pystyttämistä globaalisti.

No comments: