Friday, December 26, 2008

Valtavirtamedian tietojen hyödyttömyys sivilisaation pelastamisessa - Uutisvertailu viime päivien tapahtumista

Jatkan maailman tilanteen ihmettelyä ja voimakasta kritisointia uutisvertailujen avulla. Nämä seuraavat valtavirtamediauutiset ovat n. reilun viikon ajalta ja tästä Joulun tienoilta.

Intian ja Pakistanin kiristyneet välit Mumbain terrori-iskun takia; Hesarin juttu. Lainaus jutun kommenttipalstalta; "Demokraattinen ja nopeasti kehittyvä Intia on joutunut mätäpaise-naapuristaan käsin toimivan terrorismin kohteeksi.Tähän ei pure kuin näyttävä kosto. Iskekää. Tuhotkaa. Murskatkaa.".

Venäjän mahdolliset talouslevottomuudet lähitulevaisuudessa; Hesarin juttu.

Yhdysvaltain pyramidihuijaukseen liittyvä itsemurha; Iltasanomien juttu.

Zimbabwen koleraepidemia (Prosessianalyysiä sen liittymisestä maan muihin traagisiin tapahtumiin ei esitetä); Hesarin juttu.

Internetkaapelirikko: Hesarin juttu.

Bernard L. Madoffin pyramidihuijaus Yhdysvalloissa (Tällainen toiminta on ollut Wall Streetillä normaalia ja Maddoff on vain jäävuoren huippuna esiintyvä syntipukki): juttu Hesarista.

Euroopan mellakkauutisia Hesarista.

Tässä on puolestaan LaRouche PAC -sivuston viime aikaisia aineistoja (ko. sivusto on alkanut panostamaan uutisten tuottamiseen ja analysointiin videoiden avulla erittäin vahvasti) samoihin aiheisiin suoraan tai välillisesti liittyen:

Videoita: LPACTV: Ivanov on Narco-Terrorism and Mumbai,

LPACTV: Bush's Going Away Party -- Sabotage,

LPACTV: A Policy Statement on Infrastructure,

LPACTV: British Policy in Africa: Genocide,

LPACTV: $50 Trillion Over Fifty Years,

LPACTV: Deflation Today; Hyperinflation Tomorrow,

LPACTV: The Anglo-Saudi Alliance,

LPACTV: From Protests to Rioting; Britain Fosters New French Revolution.

Tässä on myös viikkokatsausvideo päivälle 20.12.2008.

Tässä on tekstipoimintoja viime päiviltä tähdentämään maailman tilannetta; Helga Zepp-LaRouche: Crisis Ecalates--Deflation Today, Hyperinflation Tomorrow.,

Soros Calls For Brutish Empire To Defend World Against The U.S.,

LaRouche Blasts British Genocide and Lord Malloch Brown,

'We 'Garchs Don't Have To Answer To You Serfs.',

LaRouche: No Middle East Peace Possible Until Anglo-Saudi Hand Behind Terror Is Exposed,

LaRouche: The Financial System Is Ripe For A Total Blowout,

The Possibility of Saving Our Republic Now Exists! Our Job is to Make That Happen,

The British Say: "Blame the Paks!".

Lisäksi Alex Jonesin PrisonPlanetin juttu kertoo tuosta internetkaapelituhosta.

Tämän loppuvuoden aikana syytämäni määrä näitä tietoja riittää erinomaisesti todentamaan maailman tilanteen luonteen ja valtavirtamedian kelvottomuuden tuoda totuus ko. tilanteesta kunnolla esille. Tiedot myös paljastavat maailman johtajuuden huonouden edelleen, vaikka esim. Barack Obamaan yritetään luottaa hurjasti muutoksen tuojana. Viime aikoina olen kuitenkin ollut hyvin skeptinen siihen, koska Obaman suunnitelmat ovat edelleen olleet epäselviä ja suurpiirteisiä (elvytystä ja infraprojektejakin tarjotaan kyllä, mutta ei sanaakaan siitä, koskeeko elvytys väärällä tavalla nykyistä talousjärjestelmää vai olisiko Obamalla kanttia mennä Lyndonin suunnitelman mukaisesti eteen päin, mikä on ainoa mahdollinen hyvä vaihtoehto tässä maailman tilanteessa). Lisäksi Obaman tilanne muistuttaa tällä hetkellä liian karmivasti tätä: Maailma on vararikossa ja suuressa vaarassa ja tyhjästä ilmestyykin "pelastaja" "ottamaan tilanteen haltuun" "suuren kansansuosion siivittämänä". "The One", kuten Obamasta on nyt toitotettu aurinkosymboleineen. Eräs toinenkin "pelastaja" ilmestyi vastaavalla tavalla vastaavassa tilanteessa Saksassa hakaristisymbolin kanssa 1930 -luvun alussa... Toivon, että tällainen ei olisi totta nyt!

Joka tapauksessa tähän mennessä esille tuomieni LaRouchen ja muidenkin jakamien tietojen perusteella on nyt helppo tarkistaa tästä eteen päin jokaisen nykyisen poliitikon ja ekonomian asiantuntijan ajatus, sanominen ja teko: Kaikki noihin tietoihin vastakkaisesti tai kintaalla viitaten ilmennetty kertoo ko. henkilön joko säälittävästä - halveksittavasta tietämättömyydestä ja siten täydellisestä epäkelpoisuudestaan tai hänen saatanallisesta suunnitelmallisuudestaan ihmiskunnan vihollisena ja siihen eliittisaatanoiden joukkoon kuulumisesta. Tähän mennessä puhuttu ja tehty tyhmyys saa riittää ja enää ei voi olla tilaa yhtään samanlaiselle. Tämä pätee kaikkialla maailmassa, kuten esim. Suomessa ja tästä eteen päin katson kaikkien poliitikkojen ja ekonomian asiantuntijoiden sanat ja teot tämän periaatteen mukaisesti. Heti sellaisen ilmestyessä kritisoin syvimpään suohon ko. sanat ja teot.

Myös tavallisen kansan mielipiteisiin on nyt suhtauduttava ankarasti, koska jo pelkästään tuo Hesarin kommenttiesimerkki kertoo vaarallisesta kansan tyhmyydestä, joka on ollut osasyy tähän maailman kriisiin. Mutta ymmärrettävää on toki se, että se eliittisatanistien joukkio on vuosikymmenten ja jopa osaltaan vuosisatojen kuluessa taannuttanut kansoja siihen tyhmyyteen länsimaissa. Suurin vastuu on kuitenkin vallassa nyt olevilla; on löydyttävä viisautta joka pitää tyhmyyden kurissa ja luovuuden tehokkaassa levityksessä ja käytössä.

No comments: