Tuesday, December 02, 2008

Varoittavia näkymiä maailman saatanalliseen tilanteeseen uusien kriisipesäkkeiden ja antifasististen aktivistien ilmentäminä

Poimin linkkeinä esille maailmamme nykytilan uhkatekijöitä ja ongelmia, jota tämä analysoimani brittiläinen systeemi on vahvasti ylläpitänyt ja edesauttanut mm. juurruttamalla fasismia.

Ensinnäkin viime viikko oli dramaattinen maailman tapahtumien suhteen, kun sekä Thaimaan Bankogissa että Intian Mumbaissa puhkesi kapina- ja terroriaallot. Tässä on uutisia molemista eri medioista: Helsingin sanomat (Bankog, Mumbai), Iltasanomat (Bankog, Mumbai), BBC (Bankog, Mumbai) ja CNN (Bankog, Mumbai). Tässä puolestaan ovat LaRouche PAC -sivustolta näiden tapahtumien kuvaukset ja näkemykset Lyndon LaRouchen ja LaRouche PAC -sivuston muun henkilökunnan mukaan: A B C D E F G H J K L M. Kuten havaitaan taas kerran, niin Brittiläisellä imperiumilla on taas sormensa pelissä vanhaan tuttuun tapaansa. Tuossa viimeisessä linkissä avautuu seikkaperäinen raportti Britannian roolista terrorismin tukijana menneinä vuosina.

Pakistan on saatu kätevästi syntipukiksi Mumbain tapauksessa, kun osaksi brittitaustaiset pakistanilaiset tekivät terrori-iskun. Britti-intressejä vaalivat oligarkit ovat rahoittaneet näitä terroristijärjestöjä ja -aikeita vaivihkaa. Nämä brittikytkökset ovat olleet paljastumaisillaan, mutta nyt on menossa niiden peittely-yritykset. Esim. aluksi terroristeja oli yli 20, mutta nyt muka vain 10 ja virallinen media ei enää ollenkaan mainitse brittiyhteyksiä, kuten sitä, että osa terroristeista on jopa Britannian kansalaisia ja ovat asuneet mm. Bradfordissa. Törkeää paskanjauhantaa ja valehtelua virallisen median taholta!

Nämä seuraavien linkkien tarjoamat näkymät kuvaavat muulla tavoin maailman tilannetta erityisesti täällä länsimaissa. Kyseessä on kokoelma Yhdysvalloissa vaikuttavia ihmisiä, jotka ovat asioita ajattelevina ja sielukkaina ihmisinä tajunneet näitä maailmassamme olevia dramaattisiakin vaaroja:

Tässä on yhdysvaltalaisen Bill -nimisen miehen Youtube -videokokoelma. Bill vaikuttaa kouluttamattomuudestaan ja eräänlaisesta "punaniskajunttiudestaan" huolimatta erittäin hyväsydämiseltä ja omaa paljon ajankohtaista tietoa monesta asiasta; hän osaa tutkia asioita intensiivisesti ja runsaasti. Hänen ajoittain karkea kielenkäyttönsäkään ei peitä sitä tosiasiaa, että hänellä on sielu. Bill käsittelee mm. talouskriisiä, likaisia poliittisia pelejä, sosiaalisia ongelmia, yms. länsimaita koettelevia tuhonsiemeniä ja ryteikköjä. Katsokaapa ja "You have a good one".

Tässä on kolme talousasioista ja maailman tilanteesta muutenkin tietävää miestä (Daniel aka visionvictory; videot, Justin aka supafaith; videot, Karl aka kdenninger; videot), jotka ovat tajunneet tämän tilanteen vakavuuden ja ovat nousseet toitottamaan siitä tietämättömille eri seikkoja Youtubessa. He ovat ottaneet tietoisesti erittäin vahvan aktivistiasenteen. Erittäin fiksuja ja valveutuneita tyyppejä! Nämä Youtube -sivustot (BreakTheMatrix; videot, EarthLastHope; videot) ovat yhteisöllisiä luonteeltaan ja ne kertovat myös osaltaan aktivismin kasvusta tätä nykymaailman tilannetta vastaan. Kaikkien näiden viesti on mm. se, että viralliseen valtavirtamediaan ei enää voi luottaa ja on alettava taistelemaan ilmennyttä fasismia ja siihen liittyviä epäinhimillisyyksiä vastaan.

Kaikkein karmivimmat seikat ilmenevät esim. näistä Youtube -videoista (A B C). Niissä näytetään hyvin vakuuttavilta vaikuttavia salaa - vaivihkaa kuvattuja näkymiä Yhdysvaltain mahdollisista keskitysleireistä ja siihen liittyvistä arkkuvarastoista. Tämä linkki tarjoaa pohdintaa "arkkujen" tarkoituksesta. Tämän takana olisi Yhdysvaltain FEMA -organisaatio. Jotkut videot ovat taas uskonnollista propagandaa tuon fasismiteeman varjolla, mikä on mielestäni täysin tarpeetonta harhapoluille päin runnomista. Uskonnot (tai muu vastaava huuhaa) sinänsä eivät nyt auta maailman tilanteeseen, koska ne ovat osaltaan jopa syypää moniin maailman kauheuksiin. Uskontonäkökulmaa on siis ehdottomasti vältettävä ja torjuttava! On alettava harjoittamaan antifasismia toisella tavalla ja siitä kertoo esim. Käymälä -blogin tämä merkinnän kautta löytyvä linkki Suomenkin kohdalla.

Joka tapauksessa pistää todella pohtimaan ja pelkäämään sitä, kuinka historia näyttää nyt toistavan itseään fasismin suhteen ja menevän siitä jopa täysin uusiin ulottuvuuksiin. Niin moni merkki on siitä selkeänä vasten kasvoja, jos vain avaa silmänsä. Yhtäältä puhutaan myös ns. New World Order -projektista. Katsokaapa siihen liittyen tätäkin Youtube -satoa (A B C). Huomatkaa esim., kuinka silloinen (1990 -luvun alussa) Yhdysvaltain presidentti George H. W. Bush vaikuttaa New World Order -puheessaan niin kavalan saatanalliselta. Silloin hän tarkoitti (muka) puheellaan alkaneen globalisaation "ihanuuksia" ja kukaan (paitsi Lyndon LaRouche) ei osannut epäillä mitään kauheaa. Nyt tuo puhe näkyy täysin eri valossa varoituksena.

No comments: