Monday, March 16, 2009

Maailman kriisin tilannepaketti viikolle 12

Viime aikoina maailman kriisistä on kuulunut aikaisempaa vähän enemmän hyviä uutisia. Kuten se, että rivikansalaiset alkavat herätä enenevässä määrin tilanteen oikeaan vakavuuteen ja se, että Barack Obama ei olisi niin paljon näiden oligarkkieliittiporukoiden talutusnuorassa kuin aikaisemmin: Tähän saattaa liittyä suuri vaara, jonka Abraham Lincoln ja John F. Kennedy kohtasivat vastaavanlaisten aikeidensa takia. Tästä positiivisesta kehityksestä huolimatta katson parhaaksi taas lyödä esille näitä tekijöitä tässä ns. New World Order -vaarassa, jota ns. Brittiläisen imperiumin oligarkkipankkiirit ja -johtajat ovat yrittäneet ajaa vuosikymmeniä ja yrittävät nyt kiihdyttää totaaliseen loppuvaiheeseen. Lisäksi monet asiat vaativat jatkuvaa esilläoloa tullakseen selvemmäksi. Siispä:

Ylen Ulkolinja ja talousnobelisti Paul Krugmanin näkemyksiä maailman talousromahduksesta: Ylen elävästä arkistosta. Tämä on hyvin merkittävä viime viikon dokumentti, koska se esittelee ensimmäistä kertaa Suomen median historiassa näinkin avoimesti koko tähän talousromahdukseen liittyviä asioita. Kerrassaan hurja juttu jo sinänsä. Nuo dokumentissa esille tulleet asiat ovat kuitenkin jo tuttuja Alex Jonesin ja Lyndon LaRouchen suista monen vuoden takaa ja heillä paljon värikkäämmin. Lisäksi tämä dokumentti ei kerro (Kuten mm. Alex ja Lyndon sen sijaan tekevät) näiden asioiden perimmäisiä syitä kuin pienessä sivulauseessa ja varovasti tyyliin: "Krugmanin mielestä Greenspanin toiminta oli melkein kuin pyramidihuijaus". Painotus sanassa "melkein". Mehän tiedämme, että Alan Greenspan kuuluu tämän Brittiläisen imperiumin - NWO:n oligarkkieliitin ydinporukkaan ja hänen toimintansa on ollut aivan tahallisen tarkoituksellista satanismia ihmiskuntaa vastaan!

Eläkeiänkorotus oli Kataisen idea: Hesarin juttu.

Kataisen leikkaus- ja veronkorotusideat: Hesarin juttu.

Jyrki Katainen: Pankkien taseet näkyviksi: Hesarin juttu.

Yliopistolaki: Hesarin juttu.

Nuo neljä juttua käyvät esimerkkeinä siitä, kuinka tämä NWO eli Brittiläinen imperiumi on vaikuttanut Suomessa. Tuossa ym. dokumentissa havainnollistettiin siis talousromahduksen yhtä perimmäistä syytä: Johdannaiselementeillä moninkertaisesti vivuttamalla aikaansaatuja äärimmäisiä velkakuplia ja niiden avulla tälle oligarkkieliitille siunaantuneita voittoja. Nyt tämän korttitalon romahtaessa nämä oligarkkiporukat yrittävät lunastaa puhkeavista kuplista vielä viimeiset voittonsa veroparatiiseihinsa, jota tehostamaan on otettu käyttöön ns. elvytyksiä, bailout -paketteja. Asioiden rikollisuus paljastuu jo siitä, kun kukaan ei ole kertonut tarkkaan, mihin elvytysrahat menevät (Paitsi nyt on paljastunut, että mm. A.I.G. vakuutusjätin johtajien bonuksiin).

Oligarkit pyrkivät käyttämään tilannetta hyväksi myös siten, että heidän tahtonsa mukainen uusi pankki- ja talousjärjestelmä saataisiin aikaan globaalisti. Siinä koko systeemi olisi heidän omistuksessaan ja kaikki kansallisvaltioiden valta alistettaisiin sille systeemille fasistisen politiikan ja kontrollin avulla. Tätä projektia voidaan siis kutsua symbolisesti nimellä New World Order, jota osa näistä NWO -rikollisista on jo julkisesti itsekin käyttäneet puhuessaan muka ratkaisuista tähän talousromahdukseen; mm. Gordon Brown, Tony Blair ja Henry Kissinger.

Eläkeiän korotus kertoo Suomen kohdalla NWO -skenarioon liittyen sen, että rivikansalaisten tahdotaan tuottavan pidemmän ajan rahaa tälle oligarkkieliitille olemalla pidempään töissä. Leikkaus- ja veronkorotusideat ovat samaa sarjaa, missä suurin hyöty menee oligarkkieliitille ja heidän hännystelijöilleen. Yliopistolaki pyrkii myös huomioimaan juuri näitä taloudellisia seikkoja siten, että hyötyjä tulisi oligarkkieliitille ja siksi yliopistojenkin pitäisi toimia enemmän "korporaatioluonteisesti" opetuksen ja tieteen kustannuksella. Onneksi tähänkin epäkohtaan on jo herätty, mutta paljon enemmän pitää vastustaa näitäkin asioita, kun nyt tiedämme, minkälaisesta rikollisuudesta ja mafiasta on kysymys! Jyrki Kataisen vaatimus pankkien taseiden läpivalaisusta on toisaalta yksi hyvä veto yrittää paljastaa tätä rikollisuutta, mutta hänen osallistumisensa mm. Bilderberg -ryhmän kokoukseen 2007 antaa olettaa hänenkin olevan silti osa tätä vaarallista agendaa. Hyväuskoista hölmöyttä vai tarkoituksellista rikollisuutta ihmiskuntaa vastaan?! Joka tapauksessa hyväuskoiset hölmötkin ovat saaneet paljon pahaa ja tuhoa aikaan kaikkialla tämän oligarkkieliitin vaikutuspiirissä tapahtuneiden asioiden suhteen.

Mikkosten maailma: Hesarin juttu. Tämä viime aikoina kohua herättänyt mediaperhe on tässä maailman tilanteessa olemukseltaan paljon kertova. Nimittäin osa noista Timo T. A. Mikkosen ja vaimonsa mielipiteistä on hyvin paljon samoja, joita nämä NWO:a ja oligarkkieliittiä vastustavat vaihtoehtomedian tyypitkin laukovat kritiikkinä tähän maailman tilanteeseen. Se, että ihmiset näyttävät jakautuvan niiden suhteen radikaalisti kahtia kertoo mm. seuraavaa: Ihmisille on järkytys huomata uudenlaisia "piilossa pidettyjä" seikkoja maailmasta ja siksi ilmenee helposti "denial" -vastustusta. Osa ihmisistä taas on jo hyvin valveutunut NWO:n suhteen tai ainakin sen aiheuttamien seikkojen suhteen. Näin ollen tässä tilanteessa löytyy hyvin eri tavalla maailmaan ja elämään suhtautuvia ihmisiä ja Mikkosten mielipiteet toimivat siinä tilanteen paljastajana. Vaikka en kaikkien esitettyjen asioiden suhteen olekaan täysin samaa mieltä kuin Mikkoset, niin tarvittavaa keskustelua ja valveutumista herättävänä "provokaatioperheenä" he ovat tärkeitä ja he osaltaan paljastavat siten tämän NWO:n rikollista luonnetta ja sen aiheuttamia sairaita seikkoja yhteiskunnastamme, elämästämme ja maailmasta yleensä.

Seuraavaksi lataan lisää esille näiden tuttujen vaihtoehtomediatyyppien viime aikojen ajatuksia ja paljastuksia.

Alex Jonesin (Youtube-videot, Infowars, Prison Planet) parin viime viikon aikana käsittelemiä asioita hänen vakituisten vieraiden avulla tarkasteltuna; mm. Gerald Celente, Lindsey Williams ja Webster Tarpley:

Glenn Beck on huijaus: Maailman talouskriisiä ensimmäistä kertaa valtavirtamediassa "antiNWO" -tyyliin esittelevä Glenn Beck on epäilyttävä tyyppi avoimuudessaan ja voi olla oligarkkieliitin kätyri aiheuttaen avoimuudellaan heille suotuisia seurauksia. Kuten sen, että ihmiset alkavat mellakoimaan ja sen avulla saadaan tekosyy poliisivaltion totaaliselle pystyttämiselle...

Aseet: Alex Jones on huolissaan edelleen periamerikkalaiseen tyyliin siitä, että NWO -agenda tulee viemään aseluvat kaikilta rivikansalaisilta, jolloin poliisivaltio on helpompi pystyttää. Omasta mielestäni rivikansalaisilla ei tarvitsisi olla aseita, mutta tuo jälkimmäinen pointti on hyvin tärkeä huomio. Natsisaksassakin kerättiin rivikansalaisilta aseet pois ennen kuin totalitarismi saatiin pystytettyä kunnolla. Niin on nytkin!

IRA:n (tai sitä matkivan) iskut Pohjois-Irlannissa äskettäin: Epäilykset ovat kohdistuneet Brittiläisen imperiumin tyypillisen toimintatavan luokse. Eli kaaosta ja pelkoa luomalla / ylläpitämällä saadaan pidettyä tiettyjä väestöjä - ryhmittymiä kontrollissa ja alistettuina. Kaikki tapahtuu ns. salaa ja tilanteita junailevat pääsyylliset esiintyvät muka ongelman ratkaisijoina; kuten tässä tapauksessa muka Gordon Brown.

Rokotteet ja lintuinfluenssa: Oligarkkieliitin tavoitteisiin kuuluu myös ihmiskunnan määrän vähentäminen, jota tehdään samaan aikaan monella rintamalla. Vanhastaan keinoina ovat olleet lähinnä mm. sodat ja tuhoisat ideologiat, kuten natsismi ja kommunismi. Nyt mukana ovat tieteen ja teknologian kehityttyä myös paljon vaivihkaisemmat ja salaisemmat keinot, joita kukaan (eli rivikansalaiset) ei osaisi epäillä ja huomata. Rokotteisiin saadaan ujutettua hitaasti vaikuttavia myrkkyjä ja lintuinfluenssan kanssa pelataan hämäriä skenarioita. Näin ihmisiä saadaan sairastutettua mm. syöpään ja tappavien pandemioiden mahdollisuutta saadaan lisättyä. Tässä on syytä huomioida mm. se, että yksi suurimmista ja pahimmista tämän NWO -oligarkkieliittiporukan miehistä David Rockefeller omistaa valtavasti lääketeollisuuttakin.

Puutarhan pitämisen kiellot: Yhdysvalloissa tämä on NWO:ssa yksi osa uutta tyrannian pystyttämistä, jossa huumeiden vastaisen sodan tekosyyllä rikostaustaa tai muuta muka epäilyttävää taustaa omaavilta ihmisiltä voidaan kieltää puutarhanpito (Muka huumeviljelykset). Tarkoituksena on samalla vaivihkaa estää ihmisten pääsy liiaksi omavaraiseksi ruoan suhteen (Ei voida mm. viljellä luomuruokaa), mikä estäisi NWO:a toteutumasta kunnolla oligarkkieliitin mieliksi. Samaan aikaan Afganistanissa USA:n ja NATO:n sotilaat vartioivat huumeviljelmiä, jotta Brittiläinen imperiumi George Soroksen avulla saisi huumetoimilleen materiaalia. Soros on yrittänyt laillistaa huumeita esim. Yhdysvalloissa erilaisin keinoin.

Lindsey Williamsilta Alex Jones on saanut sisäpiiritietoa tästä oligarkkieliitistä mm. näin: Öljyn hinta on ollut oligarkkieliitin ase, missä sen hinta saatiin pörssipelailulla ensin ylös yli 110 dollarin tynnyriltä ja sitten romautettua alle 50 dollariin tynnyriltä. Seurauksena on saada OPEC vararikkoon ja öljystä riippuvaiset maat, kuten Venäjä ja Iran polvilleen. Nämä öljymaat täytyy saada polvilleen, koska ne ovat olleet rikkana rokassa tämän oligarkkieliitin suunnitelmia vastaan. Tämän myötä Dubai on jo saatu polvilleen, missä mm. kaikkien aikojen hurjimmat arkkitehtooniset suunnitelmat on jätetty kesken sen takia. Asuntokriisiä alettiin toteuttamaan n. 15 v sitten näiden ns. johdannaisten avulla. Nyt ollaan saavutettu tavoite, missä asuntovelkakriisi (Mortage crisis) toimii peitetarinana systemaattiselle talousjärjestelmän romahduttamiselle, jotta oligarkkieliitin pankkiiridiktatuuri saataisiin aikaan. Uudessa maailman järjestyksessä on tärkeää myös nykyisen internetin alasajo ja sen tilalle oligarkkieliitti haluaa sellaisen internetin, jota voidaan kontrolloida, verottaa ja valvoa täydellisesti ja siten NWO:n tai mitä tahansa oligarkkieliitin vastaista aineistoa ei voida enää laittaa nettiin. Iran, Venäjä ja Venezuela ovat NWO -eliitin erityisinä kohteina, missä nämä maat pyritään saamaan polvilleen ja oligarkkieliitin ohjailuun; Venäjästä ja Kiinasta yritettäisiin jopa tehdä tämän uuden "maailman hallituksen" keskusalueita. Kiina on jo hyvin juonessa mukana, koska se on saanut jo paljon Yhdysvaltain bailout -rahaa ja se omistaa paljon USA:kin arvopapereita.

Toinen Alex Jonesin monista vakiovieraista historioitsija ja kirjailija Webster Tarpley tarjoaa myös paljon asiaa: Asuntokriisi on siis peitetarinana talousjärjestelmän systemaattiselle romahdukselle, johdannaisvivuttamisella tehdyt velkakuplat täytyy eliminoida ensin jäädyttämällä ennen kuin taloutta voidaan parantaa, Alan Greenspan on yksi pääsyyllisistä, Yhdysvaltain suurimmat pankit ovat oikeasti zombeina konkurssissa, Gordon Brown aloitti bailout -elvyttämisen 2007 tarkoituksena luoda siitä oligarkkieliittiä hyödyttävä menettelytapa tässä talousromahduksessa jne. Huomaamme siis sen, että Webster Tarpley on hyvin paljon samoilla linjoilla kuin Lyndon LaRouche.

Sitten laitan vielä David Icken blogista hyvän uusimman analyysinsä: Siinä tulee hyvin ilmi niitä viime vuosikymmenien henkilöitä, jotka ovat tätä oligarkkieliittiporukkaa, mitä he ovat tehneet ja mitä he aikovat saavuttaa toimillaan. Keskeisenä aiheena kirjoituksessa on kuitenkin se, kuinka ei pidä sortua mellakointiin edes asioiden mennessä täysin pieleen ja mitä sen sijaan kannattaa tehdä. Kannattaa lukea ja verrata kirjoituksen alussa esille tulevia seikkoja mm. tuon Paul Krugmanin ajatuksiin. Poimin muutamia kohtia täkyiksi tähän:

David Icken viimeisin pitkä kirjoitus:

"The credit explosion was orchestrated through Illuminati agents and Satanists like Alan Greenspan, who represents the interests of the Illuminati's Bilderberg Group, Council on Foreign Relations, Trilateral Commission and other far more exclusive and sinister secret societies."

"Zionist Greenspan got out just before the true scale and consequences of his manipulation came to light. It has been left to others, including his Zionist successor at the 'Fed', Ben Shalom Bernanke, to offer the 'solutions' to the problems that Greenspan and his like created. All of these 'solution' people are controlled by the same force that was, and is, behind Greenspan. This is why Obama has named blatant insiders to his 'economic team' who were fundamentally culpable in the very collapse they have been appointed to 'address'.

The Zionists Tim Geitner, Larry Summers, Paul Volcker etc., who are all stalwarts of the same Bilderberg Group-Council on Foreign Relations-Trilateral Commission network as Greenspan, have no intention of finding a 'solution' that will benefit the people of America or anywhere else."

"Rham Emanuel, a cold and vicious piece of work, is directly controlling Obama and the White House in league with senior White House advisor, the Zionist David Axelrod, who ran the puppet 'president's' election campaign and oversees the writing of the speeches that he reads from the teleprompter screens."

"Another massive blow to economic confidence came when the Zionist hedge fund crook, Bernard Madoff, revealed that he'd 'lost' $50 billion of his clients' money. He says he acted alone. No bloody chance. Other financial disasters which have collapsed the markets include American International Group (A.I.G.), the insurance giant headed by the Zionist, Maurice Greenberg. It has just announced losses of $61.7 billion for the final three months of 2008 - the biggest quarterly loss in corporate history.

Greenberg is extremely close to the Zionist Henry Kissinger, one of the Illuminati's most vociferous global manipulators of the last 50 years. Kissinger was appointed chairman of A.I.G.'s International Advisory Board in 1987."

"Are all these people just breathtakingly incompetent? No, no, no. Their role for the cabal is to destroy the economy and America in general by, among many other things, triggering the financial crisis and then wasting staggering amounts of borrowed money - trillions of dollars - to ensure that there is no way back."

"The biggest recipient of bail-out money has been Maurice Greenberg's A.I.G, which has been given $180 billion in borrowed money that the American taxpayers, and their children, are now responsible for repaying. Rubin's Citigroup is in for $50 billion of borrowed 'government' money."
"The idea is not only to collapse the American economy, but to throw so much money at the problem (the banks mostly) as quickly as possible so that the response options of the government are zero by the time the economy really crashes on the scale that is planned."

"The global economic collapse is designed to trigger a stream of 'benefits' to the Illuminati agenda. One, as I have said from the start, is to use this as an excuse to impose a global economic dictatorship controlled by a world central bank. But there are many other 'solutions' and connected 'benefits' that are planned to be exploited and we need to be streetwise to them."

"Let's get this straight: They want you to riot in response to the unfolding economic catastrophe and we are already seeing people falling for this."

"Be very, very aware of anyone who starts rioting, or encourages others to do so, amid peaceful demonstrations. Who are they and why are they doing this when it is handing all the aces to the system to impose a Police State? They are either stupid or agents of that State."

Kolmannesta maailmansodasta: "I can encapsulate what is going on here with part of a letter alleged to have been sent in 1871 by Albert Pike, a Sovereign Grand Commander of the Scottish Rite of Freemasonry in America, to Giuseppe Mazzini, the Illuminati 'revolutionary' in Italy. In this letter, Pike is said to have detailed the background to three world wars the Illuminati was planning to bring about their global dictatorship. The first two happened as he predicted and this is what he said about the third:". Menkääpä lukemaan ko. kirjoituksesta kirjeen lainaus, jossa asiaa valotetaan.

"We can come together, we MUST come together, putting aside the fault-lines of race, religion, culture and income bracket. These are just illusory labels through which we are divided and therefore ruled. Believe in them if you wish, and enjoy them if they make you happy, but don't let them divide us any longer.

We need to come together in mutual support at this time as those with sick minds and closed hearts are poised to throw everything at us to complete their agenda for total control. Whether their insanity prevails is not in their hands, but in ours. It is we who have the power if only we would choose to use it.

We are One Consciousness deluded into thinking we are 'little me'. When we realise that we are all One - and act upon that with courage, love, kindness, peace and empathy for all who need support - the walls of oppression must fall.

But sitting on your arse hoping it will all go away is no longer an option.

It never was.".

Aivan lopuksi laitan lainauksen Taloussanomien internetsivuilta. Kyse on kommentista erääseen taannoiseen ko. lehden internetkirjoitukseen, jota en enää muista enkä ala sitä enää etsimään. Poimin tämän vain helmikuussa hyvänä pointtina myöhempää käyttöä varten. Joka tapauksessa tuon kommentin kirjoittaja kiteyttää myös osuvasti tämän maailman talouskriisin olemusta: "Spekulatiivista öljyfutuurikauppaa käyneet Hedge-rahastot ovat arvatenkin vaikeuksissa, elleivät ole lyhyeksimyyjinä liikkeellä. Ilmiömäinen hinnannousu 150 dollarin barrelihintoihin 2008 selittyykin nyt spekulaatiokuplaksi, luultavasti 30-50 kertaisella vivutuksella aikaan saaduksi. Viime vuonna sitä selitettiin kovalla öljyn kysynnällä. Mutta Hedge-rahastothan toimivatkin salaperäisyyden suojissa veroparatiiseista käsin ja maailman media ei ole pysynyt kärryillä niiden rakentamien kudelmien tulkinnassa. Sääli, että suomalaisen palkkatyöläisen eläkesäästörahaa on ollut eläkeyhtiöiden kautta mukana Hedge-rahastoissa luomassa meneillään olevaa talouskriisiä.".

Huomautan vielä, että Alex Jonesilta on nyt ilmestynyt Barack Obamaa koskeva dokumentti (The Obama Deception) ja että Lyndon LaRouche pitää 21. päivä tällä viikolla taas webcast -seminaarin LaRouche PAC -sivustolla. Niissä esille tulevia asioita tutkailen kaikessa rauhassa ja palaan sitten mm. kertomaan siitä, että miten ja miksi nämä henkilöt suhtautuvat eri tavalla Franklin D. Rooseveltiin ja hänen New Deal -politiikkaansa, jota ehdotetaan tämän talousromahduksen lääkkeeksi.

2 comments:

Anonymous said...

"Omasta mielestäni rivikansalaisilla ei tarvitsisi olla aseita, mutta tuo jälkimmäinen pointti on hyvin tärkeä huomio."

Kyllä kansalla aseita pitää olla. Jos poliitikoilla, oligarkeilla tai viranomaisilla ei ole mitään pelättävää, edes ääri-/kriisitilanteissa, mieti sitä hyväksikäytön määrää. Tosin haluaisin kuitenkin lisätä, että olisi suositeltavaa jos "rivikansalaisella" ei olisi aseita, ihan vain oman ja muiden perheenjäsenien turvallisuuden vuoksi. Paljon kuitenkin sattuu onnettumuuksia joko ase lapsien käsissä tai kännispäissään isommat lapset tekee jotain impulsiivista. Lisäksi yksittäisten tutkijoiden, todistajien ja avainhenkilöiden uhkailu olisi rutosti helpompaa, koska rikolliset saavat aina aseet käsiinsä, oli sitten olemassa laki, joka kieltää ne tahi ei. Joten on parempi, että myös esim se tutkijaressu voi hankkia aseen "turvakseen" jos näkee sen tarpeelliseksi. Taas on eri asia kauanko aseen hankkiminen pitäisi kestää ja pitäisikö jokaiselle asetta hakevalle sellainen luovuttaa, sekä millaisen hakemuksen jälkeen.

Kiva blogi, samanhenkistä settiä löytyy http://talousdemokratia.blogspot.com/
suosittelen katsastamaan.

Mika said...

Kiitos kommentista! Niin, aseet ovat hankala aihe, mutta aikalailla olen linjoillasi. Olen kuitenkin ihminen, joka ei halua mitään väkivaltaa, mutta tässä maailman tilanteessa näemmä ilmapiiri väkisinkin yritetään saada väkivaltaiseen ja ainakin arvaamattomaan suuntaan viritetyksi täällä Suomessakin.

On oltava kieli keskellä suuta, jotta pystyisi välttämään paljolti juuri tämän oligarkkieliitin juonimia väkivalta- ym. ansoja.

Kiitos myös tuosta linkistä! Täytyypä tutustua. Ongelma tässä maailman tilanteen seuraamisessa alkaa vain olemaan se, että elämäntilanteeni suomat aikataulut eivät meinaa enää antaa myöten lisämateriaalien seuraamiselle.