Saturday, March 21, 2009

Oheisaineistoa Lyndon LaRouchen 21.3.2009 webcast -seminaaria varten

Tänään aivan kohta Lyndon LaRouche pitää webcast -seminaarin (seminaari arkistoituna) LaRouche PAC -sivustolla. Sen oheen laitan tässä lukemista ja katsottavaa. Maailman tilanne on kasannut tapahtumia myös siihen tahtiin, että pari sanaa niistäkin. Tässä aluksi muutama keskeinen ja ko. seminaaria tukeva viime aikojen kirjoitus ja video LaRouche PAC -sivustolta: Videot; LPACTV: Weekly Update 16.3.2009, LPACTV: AIG -- A Case In Point, LPACTV: G20 Minus 1, LPACTV: AIG -- Call It Stealing, LPACTV: Pecora Commission AIG, LPACTV: The Special Relationship ja tekstit; LaRouche: "Obama Has Shown Some Guts!", Lord Malloch Brown Must be Taken Off the London G20 Financial Conference Proceedings, LaRouche: It Should Be G20 Minus 1 -- Without the British Empire!, Gordon Brown Threatens Iran; Direct Attack on U.S. Initiatives, Stop AIG's Stealing: Put Organized Crime Into Bankruptcy!, LaRouche: "They Are Stealing! Stop Them From Stealing!", Public Fury Over Bail-Out, Bonuses, Has AIG Employees Cowering, We Must Return To Franklin Delano Roosevelt's 1944 intention, LaRouche: Latest Fed Money Pumping a "Treasonous Operation To Sink U.S.", President Obama On Leno Show: Speculators Are `Holding The Rest Of Us Hostage', President Obama Addresses Iranians On New Years Celebration ja Soros Praises Brown's `Leadership' in Taking the World into Hyperinflationary Hell.

Noista selviää mm. se, kuinka Barack Obama on osoittanut lisääntynyttä ymmärrystä Lyndon LaRouchen toitottamaan maailman ja talouden tilanteen olemukseen ja siihen mitä pitää ko. tilanteelle tehdä. Kuitenkin viimeistä mailia ei Obamakaan osaa / halua vielä tehdä. Onko tämä Obaman hämäystä ja hän pitäytyisi edelleen oligarkkieliitin talutusnuorassa, kuten Alex Jones meuhkaa vai olisiko Obamalla oikeasti hyväntahtoiset aikeet mielessä?... Noista linkeistä selviää valitettavasti edelleen myös se, kuinka tämän ns. Brittiläisen imperiumin pääpukarit luottavat edelleen satanistisen ja fasistisen NWO -agendansa läpivientiin ja mm. siksi Britannian pääministeri Gordon Brown on täysin toisilla vanhaa sontaa suoltavilla linjoilla Barack Obamaan nähden. Oligarkkieliitin ja hännystelijöidensä äärimmäinen rikollisuus on myös tullut hyvin ilmi tuossa A.I.G.:n tapauksessa. Sellaiset ihmiset todellakin pitää laittaa telkien taakse pois kaikesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta nyt heti ja alkaen pyramidin huipulta! Valitettavasti moiset rikolliset pääsevät edelleen sen sijaan vaikuttamaan mm. huhtikuun alussa Lontoossa pidettävään rikkaiden G20 -maiden taloushuippukokoukseen. Suututtaa niin paljon!!

Tässä on kotimaan valtavirtamediasta poimintoja: Helsingin Sanomat; Presidentti Koivisto ei näe perusteita Nato-jäsenyydelle, Pekkarinen: Työttömiä voi tulla vuodessa 100 000 lisää, Iran ei näe muutosta Yhdysvaltain Iran-politiikassa, Sotilaiden tunnustukset Gazan julmuuksista synnyttivät skandaalin, IMF tyytyväinen EU:n aikeeseen lisätä lainavaroja, Yhdysvaltain budjettivajeen arvioidaan kasvavan ennätyssuureksi, Putin-nuorten tiedotustilaisuus Finlandia-talossa peruttu ja Lontoon poliisi varautuu valtaisiin G20-mellakoihin. Tässä on vielä muutama Taloussanomista: Maailmanpankki: Maailmantalous taantumaan, ”Hyvinvointivaltio pian katkeamispisteessä”, Dollarin asema vaakalaudalla, Jenkkipankit kritisoivat bonusveroa, Vanhanen runnoi läpi vaatimuksensa ja AIG:n bonuksille pamahti jättiverot.

Nuo kertovat osaltaan omaa kieltään tästä oligarkkieliitin aikaansaamasta talousromahduksesta ja siihen liittyvistä asenteiden koventumisista kohti fasismia, arvaamattomuuden lisääntymisestä ja jopa väkivallan uhan lisääntymisestä. Koiviston pointti Suomen länteen päin pokkuroinnista tarkoittaa oman havaintoni mukaan juuri tätä Brittiläisen imperiumin eli NWO -eliitin satanistisuunnitelmien suuntaan pokkurointia; joko tahallisen rikollisesti tai uskomattoman hyväuskoisen hölmöyden pauloista. Nuo Israelin toimet oligarkkieliitin manipuloimina jo tiedettiin vuodenvaihteessa. IMF:n osallisuus tätä oligarkkieliittiä ja sen aikeita palvelevana rikollispankkina on jo hyvin tunnettua ja sen toimia voidaan tarkastella ainoastaan sellaiselta tuomittavalta rikolliselta kannalta. Dollarin aseman suhteen käytävät spekulaatiot on ennustettu mm. Alex Jonesin suusta jo monta vuotta sitten; nyt ollaan valmistelemassa NWO -agendassa seuraavaa maailmanvaluutan vaihetta. Suurimmat Jenkkipankit ovat osa Brittiläisen imperiumin rikollista oligarkkieliittiä, jolloin on ymmärrettävää, että he kritisoivat heitä vastaan tehtyjä päätöksiä. Oikeasti näille porukoille pitää osoittaa sellipaikat vankilasta ja poistaa yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta lopullisesti! Matti Vanhasen runnoma idea on siis se pankkien tilanteiden "läpivalaisu". Se, että Gordon Brown on näemmä hyväksynyt idean kertoo ainoastaan siitä, että ko. tutkimuksesta tehdään lumetutkimus, johon sitten viitataan kuin muka oikeaan tietoon. Todelliset pahimmat tilanteet tietenkin salataan ja yritetään kääntää oligarkkieliitin hyväksi. Niin ei pidä tehdä, vaan oligarkkieliitti on poistettava vankiselleihin ja heidän sekä hännystelijöidensä ns. uhkapelivelat ja -voitot on mitätöitävä!

Silmiinpistävin uusi asia noissa uutisissa on kuitenkin mellakoinnin vaaran lisääntyminen jopa täällä Suomessa. Viimeksi kirjoitin esim. juuri David Icken blogin avulla siitä, että väkivaltaan provosoituminen on tässä maailman tilanteessa äärimmäisen vaarallinen ja siksi epätoivottava juonne. Lontoossa todennäköisesti saattaa piru päästä irti tuolloin huhtikuun alussa. Sen sijaan jo heti ylihuomenna maanantaina täällä Suomessa Helsingissä on oma vaaran paikkansa, kun Nashi-nuoret Venäjältä (Mukana ovat myös Viron ja Suomen antifasistit) ovat tulossa mielenosoittamaan Viroa vastaan ja heitä vastaan ollaan puuhaamassa myös vastamielenosoitusta. Ainekset mellakointiin ovat siis olemassa. Tilanteen tausta on vaikea: Nashi-mielenosoitusta on järjestellyt Suomen Antifasistinen Komitea (Aiheeseen liittyvät kirjoitukset; A B - In English C) ja erityisesti sen aktiivinen puuhamies Johan Bäckman (Aiheeseen liittyvät kirjoitukset; A B C D - In English E F).

Itse olen ymmärtänyt, että ko. komitean väki kohdistaa aivan oikein kritiikkiä tätä NWO -oligarkkieliitin luomaa tilannetta vastaan täällä Suomessa ja eritoten Baltian maissa (Viro, Liettua ja Latvia), jotka ovat näiden antifasistien mukaan lähialueeltamme eniten tämän Brittiläisen imperiumin talutusnuorassa tekemässä NWO -tihutöitä (Tämä NWO -tulkintani on omani ja näytettyjen asioiden perusteella oikeutettu). Meidät on ehdollistettu Brittiläisen imperiumin liian yksioikoiseen ja valheelliseen maailmankuvaan, jossa Venäjä on paha ja länsi on "välttämättömänä pahana" hyvä. Lännen pahuus on oikeasti koko ajan pahentunut pinnan alla ja on nyt tulossa pintaan äärimmäisen raakana. Monet eivät silti vieläkään kunnolla huomaa sitä. Tilanne on kuitenkin erikoislaatuinen juuri sen takia, kun Suomi on sekä Viron että Venäjän naapurivaltio. Tässä Brittiläisen imperiumin eli NWO -oligarkkieliitin vastaisessa kritiikissä on nimittäin tullut esille mm. juuri se seikka, että Venäjä on ko. oligarkkijuonien yksi tärkeimmistä kohdemaista. Venäjä on saatava taivutettua NWO:n piiriin vaikka väkisin oligarkkieliitin mieliksi. Sitä tukisi oivallisesti Venäjän naapurimaissa, kuten Suomessa ja Virossa syntyvä Venäjän vastainen levottomuus sekä yhteiskuntien asenteiden vajoaminen fasismin suuntaan yhä enemmän. Myös Venäjän itsensä tapauksessa sen levottomuus ja fasistisuus olisi Brittiläiselle imperiumille mannaa siirryttäessä kohti NWO:a.

Venäjä on ollut kuitenkin kierolla tavalla jo Neuvostoliiton aikana tämän
oligarkkieliitin manipuloinnin kohde; kommunismi oli Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin manipuloinnin tuloksena saavutettu keksintö ja Natsisaksa sitä vastaan suunnattu operaatio, missä Brittiläisen imperiumin aikomuksena oli aikaansaada heidän molempien tuho vastakkainasettelemalla heidät ja sitten ko. imperiumi olisi korjannut vallan molempien yli koko Euraasiassa. Kuten tunnettua, se suunnitelma meni pieleen Hitlerin yltiöpäisyyden vuoksi (Oli vaaraksi myös Brittiläiselle imperiumille itselleen). Yhdysvaltojen ja Venäjän (Neuvostoliiton) avulla Natsisaksa saatiin kukistettua.

Suomihan liittyy tähän kuvioon juuri sillä tavalla, että se oli varsin tukevasti Natsisaksan puolella etenkin Jatkosodassa. Niinpä yhä nykyäänkin tämä luo Suomelle hankalan tilanteen: Brittiläisen imperiumin eli NWO -oligarkkieliitin ehdollistaman maailmankuvan mukaan monet suomalaiset kuvittelevat olevansa kansakuntana syyttömämpiä viime sotien suhteen kuin ovatkaan ja suhtautuvat Venäjään liian happamasti ja vääristyneesti pokkuroiden samalla liiaksi länteen eli hyväuskoista hölmöyttään väärällä tavalla noudattaen oligarkkieliitin suuntaan. Osaltaan siksi tuota Nashi-mielenilmausta tai paremminkin laajemmin tuon Antifasistisen Komitean toimia katsotaan liiaksi ennakkoluulojen kautta ja ei nähdä kunnolla oikeaa kokonaiskuvaa ylitse omien poterojen (Eli russofobian ja sen liiallisen länteen pokkuroinnin) syvyyksistä. Näkökulmaristiriidat ovat täten äärimmäisiä näiden eri ryhmien välillä.

Niistä poteroista on vaikea nähdä Brittiläisen imperiumin iljettävää satanismia täällä Suomessakin. Nyt on aika nähdä se ja lähteä kansakuntana oikeasti hyvään suuntaan ja se suunta lähtee näkemykseni mukaan juuri amerikkalaisen systeemin mukaisista ideoista, joita mm. Abraham Lincoln ja Franklin D. Roosevelt aikoinaan pyrkivät toteuttamaan, mutta epäonnistuivat juuri Brittiläisen imperiumin takia. Ne ovat juuri antifasistisia pyrkimyksiä, jota Lyndon LaRouche tähdentää. Ne ovat samalla myös antikommunistisia pyrkimyksiä. Antifasistiseen Komiteaan kohdistetaan kommunismisyytöksiä kritiikkinä. Sitähän he eivät havaintoni mukaan ole ja itse en missään tapauksessa sellaisia totalitaristisia tuhoideologioita sulata yhtään!

Toisaalta suhtaudun minäkin tähän Nashi-mielenilmaukseen turhan provosoivana temppuna, joka tarpeettomasti vaarantaa yhteiskuntarauhaa; vaara se on juuri sen takia, kun niin moni suomalainen ei ymmärrä sen haluttua pointtia, vaan provosoituu yhä enemmän Venäjävastaisuuteen (Tämä ilmenee etenkin netin keskustelupalstoja seuraamalla; mm. juuri ko. antifasistien blogit). Liian monelle on yhä tyystin epäselvää se, minkälainen tämä Brittiläisen imperiumin luoma maailman kriisi on myös täällä Suomessa omine erikoispiirteineen. Antifasistinen Komitea on siis pääosin hyvällä asialla vaikkakin provosoivalla tavalla, mutta en ole vakuuttunut tämän NWO:n vastaisessa kritiikissä ja taistelussa tällaisiin mellakoinnin mahdollisuutta nostattaviin keinoihin. Mielipiteenvapaus toki pitää säilyä. Vaikeita asioita joka tapauksessa me suomalaisetkin joudumme nyt kohtaamaan tämän maailman kriisin takia ja se on välillä välttämätön paha ja siinä on edelleen paljon tutkittavaa ja ymmärrettävää jäljellä. Kriisit paljastavat usein paljon sellaisia asioita, jotka muutoin ovat pysyneet piilossa. Tämä pätee niin yksilötasolla kuin laajasti globaalilla tasolla. Niin ulkomailla kuin kotipesässäkin.

Tähän loppuun linkki Lyndon LaRoucen seminaariin ja linkki myös Alex Jonesin The Obama Deception -dokumenttiin. Näitä on hyvä tutkailla yhdessä.

2 comments:

Anonymous said...

Kovaa tekstiä. Hienoa että perusteltua kritiikkiä löytyy.

Minun Suosikkeja ovat Ron Paul, Peter Schiffer ja LaRouche.

Tänään huomasin Youtube video sensuuria "This video is not available in your country" Ilmeisesti suurin osa eurooppaa sensuroitiin "kokeiluna" tänään aamulla.

T: Eric de Wit / Yotube: edewit08

Mika said...

Kiitos kommentista anonyymi! Valitettavasti tosiaan on niin, että nämä ajat vaativat todella kovaa ja veitsenterävällä tavalla harkittua ja perusteltua tekstiä!

Mieluiten kuitenkin olisin koko ajan se runollinen "kukkahattusetäpuutarhuri", mutta yhteiskuntaolojen kehittyessä havaittuun suuntaan, joudun minäkin käyttämään aikaa ja vaivaa hyväsieluisuuden tuhoajien vastustamiseen.